simsimas2002
2010 11 23, 13:30
QUOTE(gabazzz @ 2010 11 23, 13:58) Jo, jo, zinau, kad priklauso. Cia tie 5000 lt uz metalo keramika. Turiu du protezus metalo, neturiu kuom skustis is esmes  nu as tokiu kainu nemaciau pas kitus gydytojus, nebent VIC klinikoje...
spookyGaG
2010 11 23, 13:54
QUOTE(simsimas2002 @ 2010 11 23, 13:30) nu as tokiu kainu nemaciau pas kitus gydytojus, nebent VIC klinikoje... As dar turejau minti pasiskambinti i VIC, bet pamaciau jusu komentarus apie kainas, tai gal susilaikysiu. Planuoju pasidomet Gidenta ir MIR. Bet labai noreciau su viskuom tilpti i 4000, o dar geriau butu ir i 3500.
[quote=gabazzz,2010 11 23, 14:54] As dar turejau minti pasiskambinti i VIC, bet pamaciau jusu komentarus apie kainas, tai gal susilaikysiu. Planuoju pasidomet Gidenta ir MIR. Bet labai noreciau su viskuom tilpti i 4000, o dar geriau butu ir i 3500. gabazzz, as gydžiausi MIR klinikoje ir ištikrųjų esu labai patenkinta rezultatais  tokios gražios klinikos manau nerasi visoje Lietuvoje, o smagiausia, kad ir kainos įkandamos! Implantuojantis gydytojas yra puikus  Dirba labai kruopščiai ir atsakingai, taip pat visada atsako į tau rūpimus klausimus ir esamą situaciją paaiškina išsamiai. Labai džiaugiuosi savo pasirinkimu ir drąsiai rekomenduoju
spookyGaG
2010 11 23, 19:01
QUOTE(smailyte @ 2010 11 12, 12:41) Tai , kad dedant metalo keramiką gali likt juoda linija ir aš skaičiau, bet man įdomu, reali tikrovė, kas nešioja. Man stomatologė paskaičiavo, dedant 4-iems priekiniams dantims metalo ir bemetalę, tai kaina dvigubai skiriasi. Dėčiau metalo, jei garantuotų, kad nebus tos tamsios juostos. Nors gundausi iš paskutiniųjų tą bemetalę, bet įdomu kaip jos atsparumas, nebus taip, kad po poros metų nuskils ir vėl baisulinius pinigus reiks kišt. Be to kai visur klausinėjau, sako karūnėlės kainą, o mano atveju reiktų dėti įklotus, kurie yra ir bemetaliai, ir jų kaina panaši kaip karūnėlės.(nes negyvi dantuys ir jų mažai likę). Na, as turiu tik kruminius metalo keramika (ta prasme, kad like dantys yra mano savi), tai vienam jau dantena pasislinkus ir ta juoda juosta matosi. O kitam ne  Dejaus gal pries kokius 5-6 metus. Mama nesioja dantis jau kokia 10 metu (kokiu 70 proc yra protezai, tame tarpe ir priekiniai), tai pas ja matosi zymiai maziau ta juostele, bet vistiek matosi.. As asmeniskai nedeciau metalo, nes vistiek anksciau ar veliau sypsena praras zavesi. Bet gal kitu patirtis skirtinga.. Papildyta:QUOTE(kubush @ 2010 11 23, 15:33) as gydžiausi MIR klinikoje ir ištikrųjų esu labai patenkinta rezultatais  tokios gražios klinikos manau nerasi visoje Lietuvoje, o smagiausia, kad ir kainos įkandamos! Implantuojantis gydytojas yra puikus  Dirba labai kruopščiai ir atsakingai, taip pat visada atsako į tau rūpimus klausimus ir esamą situaciją paaiškina išsamiai. Labai džiaugiuosi savo pasirinkimu ir drąsiai rekomenduoju  Ka tik skambinau. MIR'e galima sutilpti i 3000 Lt (metalo keramika, be jokiu kaulu operaciju), bet... Man nepatiko, kad implantai korejietiski. Vienas gydytojas, kuris irgi deda korejietiskus, man sake, kad jie grubesni (tai nesiule tik priekiniams), be to, ant ju ateity nelabai isena padaryt tiltu. Nesakau, kad planuoju savo dantu isbyrejima, bet, zinot, koks gyvenimas buna..
kinsela
2010 11 24, 10:45
Kur Kaune gerai ir nebrangiai deda implantus? Šiandien man trauks viršutinį šeštuką, tai jau ruošiuosi morališkai implantacijai, kurios kaina, išties, žvėriška PS. - kaip manote, ar man traukti tik vieną šeštuką ar kartu ir aštuntą protinį, kuris toje pačioje pusėje, tai tada liktų toje pusėje vienas palaidas septintukas be atramos. Mano odontologė "neleidžia" abiejų iškart rauti, o man tą aštuntą netgi labiau skauda nei šeštuką, kuris negyvas - tik po beveik visai ištirpusiomis šaknimis turi solidų pūlinį.
spookyGaG
2010 11 24, 11:09
QUOTE(kinsela @ 2010 11 24, 10:45) Kur Kaune gerai ir nebrangiai deda implantus? Šiandien man trauks viršutinį šeštuką, tai jau ruošiuosi morališkai implantacijai, kurios kaina, išties, žvėriška PS. - kaip manote, ar man traukti tik vieną šeštuką ar kartu ir aštuntą protinį, kuris toje pačioje pusėje, tai tada liktų toje pusėje vienas palaidas septintukas be atramos. Mano odontologė "neleidžia" abiejų iškart rauti, o man tą aštuntą netgi labiau skauda nei šeštuką, kuris negyvas - tik po beveik visai ištirpusiomis šaknimis turi solidų pūlinį.  Nu, del rovimo, tai cia gydytojas pasakys. Pas mane su protiniais irgi tragiska situacija. Kol kas nieko dar neskauda, tai preziumuoju, kad nieko jie neremia, bet visi 4 auga gulsciom
QUOTE(gabazzz @ 2010 11 23, 20:01) Na, as turiu tik kruminius metalo keramika (ta prasme, kad like dantys yra mano savi), tai vienam jau dantena pasislinkus ir ta juoda juosta matosi. O kitam ne  Dejaus gal pries kokius 5-6 metus. Mama nesioja dantis jau kokia 10 metu (kokiu 70 proc yra protezai, tame tarpe ir priekiniai), tai pas ja matosi zymiai maziau ta juostele, bet vistiek matosi.. As asmeniskai nedeciau metalo, nes vistiek anksciau ar veliau sypsena praras zavesi. Bet gal kitu patirtis skirtinga.. Papildyta:Ka tik skambinau. MIR'e galima sutilpti i 3000 Lt (metalo keramika, be jokiu kaulu operaciju), bet... Man nepatiko, kad implantai korejietiski. Vienas gydytojas, kuris irgi deda korejietiskus, man sake, kad jie grubesni (tai nesiule tik priekiniams), be to, ant ju ateity nelabai isena padaryt tiltu. Nesakau, kad planuoju savo dantu isbyrejima, bet, zinot, koks gyvenimas buna..  Beje MIR klinikoje man leido rinktis implantus, nes sakė pageidaujant sukami yra visų rušių implantai, o korėjietiškus impantus pasirinkau kaip tik dėl jų aštrių srėgių, tai jie nėra grubūs  manau, kad kiek gydytojų tiek ir skirtingų nuomonių, todėl niekada nepakenks pasikonsultuoti su keliais ir išsirinkti geriausiai išmanantį  sėkmės gydantis
spookyGaG
2010 11 24, 14:29
QUOTE(kubush @ 2010 11 24, 11:39) Beje MIR klinikoje man leido rinktis implantus, nes sakė pageidaujant sukami yra visų rušių implantai, o korėjietiškus impantus pasirinkau kaip tik dėl jų aštrių srėgių, tai jie nėra grubūs  manau, kad kiek gydytojų tiek ir skirtingų nuomonių, todėl niekada nepakenks pasikonsultuoti su keliais ir išsirinkti geriausiai išmanantį  sėkmės gydantis  O kokiu rusiu dar siule? As irgi nustebau, kad internete kainorasty raso, kad priklauso nuo rusies, o po to pasiulo tik viena rusi. Man tas ju grubumas yra dzin, labiau aktualu, kad ant ju tilto negalima daryt. Na, bent jau taip sake. Na, ryt einu dar pas viena gydytoja. Bus matyt
Kodėl ant korėjietiškų negalima vėliau daryti tilto? Gal paaiškino?
Sveikos, noreciau pasiklausti kur geriausia statytis implanta ir kaina butu prieinamaiusia kurioje klinikoje, beto pasiskaiciau kad implantai buna korejietiski ir tt tai gal zinote kokius geriausiai statytis ir kiek apytiksliai kainuotu vieno implanto pastatymas? buciau laai dekinga uz informacija
Florestina
2010 11 24, 19:58
QUOTE(Lin1 @ 2010 11 24, 20:08) Sveikos, noreciau pasiklausti kur geriausia statytis implanta ir kaina butu prieinamaiusia kurioje klinikoje, beto pasiskaiciau kad implantai buna korejietiski ir tt tai gal zinote kokius geriausiai statytis ir kiek apytiksliai kainuotu vieno implanto pastatymas? buciau laai dekinga uz informacija  Pas mane amerikietiški.
spookyGaG
2010 11 25, 08:48
QUOTE(Soul @ 2010 11 24, 14:52) Kodėl ant korėjietiškų negalima vėliau daryti tilto? Gal paaiškino? Nu, supratau, kad konstrukciija kazkokia kitokia. Tas gydytojas siaip manes konkreciai neagitavo rinktis butent tos ar kitos rusies, bet isvardijo, kas kaip. Dar siule kanadietiskus ir svediskus. O vakar pamasciau, kazin kiek implantavimas Baltarusijoj kainuoja, nes rase kazkada "Lietuvos ryte" apie moteri, kur vaziuoja dantu susiremontuot ten ir kad pacioj jau afigieniausioj klinikoj viskas 2 kartus pigiau nei pas mus. Tik minusas toks, kad o kas bus, jei neprigis/sulus ar pan. tas implantas, detas Baltarusijoj? Neturesi vizos, tai reikes dar ja gauti, kad ten vaziuoti, tai cia gali be burnos likti po to
Gal kas lanketes Kauno "Lazerines odontologijos centre"? Idomu butu suzinoti nuomone apie sia klinika.
simsimas2002
2010 11 25, 09:51
QUOTE(gabazzz @ 2010 11 25, 09:48) Nu, supratau, kad konstrukciija kazkokia kitokia. Tas gydytojas siaip manes konkreciai neagitavo rinktis butent tos ar kitos rusies, bet isvardijo, kas kaip. Dar siule kanadietiskus ir svediskus. O vakar pamasciau, kazin kiek implantavimas Baltarusijoj kainuoja, nes rase kazkada "Lietuvos ryte" apie moteri, kur vaziuoja dantu susiremontuot ten ir kad pacioj jau afigieniausioj klinikoj viskas 2 kartus pigiau nei pas mus. Tik minusas toks, kad o kas bus, jei neprigis/sulus ar pan. tas implantas, detas Baltarusijoj? Neturesi vizos, tai reikes dar ja gauti, kad ten vaziuoti, tai cia gali be burnos likti po to  nu jeigu paskaiciuoti kiek vizitu man reikejo: 1. implantacija 2. siulu istraukimas po savaites 3. gijimo galvutes po 4 menesiu 4. siulu istraukimas po savaites 5. antspaudu nuimimas protezavimui po savaites 6. matavimasis po savaites 7. pricementavimas po poros dienu tai nelabai apsimoka i Baltarusija vaziuoti, nebent turite ten nemokamai kur gyventi arba sudes viska per viena karta...
spookyGaG
2010 11 25, 10:08
QUOTE(simsimas2002 @ 2010 11 25, 09:51) nu jeigu paskaiciuoti kiek vizitu man reikejo: 1. implantacija 2. siulu istraukimas po savaites 3. gijimo galvutes po 4 menesiu 4. siulu istraukimas po savaites 5. antspaudu nuimimas protezavimui po savaites 6. matavimasis po savaites 7. pricementavimas po poros dienu tai nelabai apsimoka i Baltarusija vaziuoti, nebent turite ten nemokamai kur gyventi arba sudes viska per viena karta... Tai as ta pati skaiciuoju, kad reikes vazinet nemazai. Aisku, kuro sanaudos tai mizernos, nes ten gali uzsipilt po pora lituku. Dar galima tuo paciu kazka atlikti (pvz viena danti noreciau suprotezuot, kol yra is ko), bet kad nei zinau, kur cia reik pasiskaityt, nei ka.. O klausimas - kai istraukia danti, tai ten irgi uzsiuva?
simsimas2002
2010 11 25, 10:28
QUOTE(gabazzz @ 2010 11 25, 11:08) Tai as ta pati skaiciuoju, kad reikes vazinet nemazai. Aisku, kuro sanaudos tai mizernos, nes ten gali uzsipilt po pora lituku. Dar galima tuo paciu kazka atlikti (pvz viena danti noreciau suprotezuot, kol yra is ko), bet kad nei zinau, kur cia reik pasiskaityt, nei ka.. O klausimas - kai istraukia danti, tai ten irgi uzsiuva? nu ziurint kaip traukia. kai valo nuo puliniu ar dar kazko tai uzsiuva, o siaip tai, kiek prisimenu, nei 3 protiniu, nei 1 kruminio neuzsiuvo
Gal kas lankėsi Kauno implantologijos centre? Įdomu būtų išgirsti nuomonę apie šį centrą.
spookyGaG
2010 11 26, 09:35
QUOTE(simsimas2002 @ 2010 11 25, 10:28) nu ziurint kaip traukia. kai valo nuo puliniu ar dar kazko tai uzsiuva, o siaip tai, kiek prisimenu, nei 3 protiniu, nei 1 kruminio neuzsiuvo Zodziu, vakar vel konsultavausi, tai siule tik implantuot, nes protezavimas butu be garantijos. Bet kitas klausimas - mano visi protiniai dantys dygsta gulsciom, tai gydytoja sake, jokiu budu netempti i nakti su tais dantim ir pamazu issiraut. Pasiule vienu kartu israuti ta, kur reikia deti implanta ir toj pacioj pusej protini.. Ar nebus per ziauru vienai procedurai tiek? (bendradarbe sake, kad nebut durnai ir neraut dvieju, bet kai ne medikas sneka, tai irgi nezinia..)
simsimas2002
2010 11 26, 10:36
Norejau paklausti pas tas kurioms dare sinuso pakelima atviru budu: po kiek laiko VISISKAI nesijaute kad ten kazkas daryta? QUOTE(gabazzz @ 2010 11 26, 10:35) Zodziu, vakar vel konsultavausi, tai siule tik implantuot, nes protezavimas butu be garantijos. Bet kitas klausimas - mano visi protiniai dantys dygsta gulsciom, tai gydytoja sake, jokiu budu netempti i nakti su tais dantim ir pamazu issiraut. Pasiule vienu kartu israuti ta, kur reikia deti implanta ir toj pacioj pusej protini.. Ar nebus per ziauru vienai procedurai tiek? (bendradarbe sake, kad nebut durnai ir neraut dvieju, bet kai ne medikas sneka, tai irgi nezinia..)
ne karta girdejau apie sunkia busena po protiniu dantu rovimo, bet man tai buvo nesunkiau negu po dantu plombavimo - skyle ir viskas... Jeigu rauna ten kur pulinys arba uzdegimas yra, tai po to gali skaudeti ilgai ir nuobodziai... As turbut rauciau nors ir tris per viena karta, kad tik nereiketu du kartus kankintis ir pasiimciau 1-2 laisvas dienas darbe
Svekutes,
Vakar buvau pas stomotologa ir man uzcementavo ant vieno kruminio danties metalo keramikini vainikeli. Bet man kazkaip nelabai patogiai tas dantis, ta prasme vienoj vietoj lyg per aukstai jis man ir nemaloniai lieciasi su virsutiniais dantimis.na cia kai blomba deda ir vis ziuri su juodu popieriuku kur reik paslifuot, kad nejaustum diskomforto. Tai va ir man cia panasiai su tuo protezu, lyg noretusi kad kazkur dar paslifuotu. Tik klausimas ar gales stomotologas ta keramika slifuot? ar reikes lupt ta danti ir kad dantu technikas sutvarkytu (ko as o tu siaubeli laaabai nenoriu)
Florestina
2010 11 26, 12:14
QUOTE(simsimas2002 @ 2010 11 26, 11:36) Norejau paklausti pas tas kurioms dare sinuso pakelima atviru budu: po kiek laiko VISISKAI nesijaute kad ten kazkas daryta? Gana greitai, aš jau po trijų savaičių keliavau į Romą ir nebuvo jokių problemų. Papildyta:QUOTE(dydy88 @ 2010 11 26, 13:06) Svekutes, Vakar buvau pas stomotologa ir man uzcementavo ant vieno kruminio danties metalo keramikini vainikeli. Bet man kazkaip nelabai patogiai tas dantis, ta prasme vienoj vietoj lyg per aukstai jis man ir nemaloniai lieciasi su virsutiniais dantimis.na cia kai blomba deda ir vis ziuri su juodu popieriuku kur reik paslifuot, kad nejaustum diskomforto. Tai va ir man cia panasiai su tuo protezu, lyg noretusi kad kazkur dar paslifuotu. Tik klausimas ar gales stomotologas ta keramika slifuot? ar reikes lupt ta danti ir kad dantu technikas sutvarkytu (ko as o tu siaubeli laaabai nenoriu) Keramikos tai tikrai nešlifuos, nebent viršutinis dantis yra plombuotas, tada jį būtų galima pašlifuoti, man taip darė. O vaikinėlis nusiema tikrai lengvai ir greitai, man prieš pusmetį nuėminėjo.
simsimas2002
2010 11 26, 12:20
QUOTE(Florestina @ 2010 11 26, 13:11) Gana greitai, aš jau po trijų savaičių keliavau į Romą ir nebuvo jokių problemų. jo  o man po puses metu vis dar jauciasi kad ten gyja... ne skausmas, bet kai paspaudziu ta vieta, kur operavo, tai ne taip kaip sveikos dantenos. Kiek gydytoju apejau - niekas neranda kame reikalas... Itaria kad gretimi dantys kalti, nes is vienos puses dantis po resekcijos, o is kitos dantis po vainikeliu jau 8 metai. Lyg tycia rentgenas irgi nieko itartino nerodo
Florestina
2010 11 26, 12:25
QUOTE(simsimas2002 @ 2010 11 26, 13:20) jo  o man po puses metu vis dar jauciasi kad ten gyja... ne skausmas, bet kai paspaudziu ta vieta, kur operavo, tai ne taip kaip sveikos dantenos. Kiek gydytoju apejau - niekas neranda kame reikalas... Itaria kad gretimi dantys kalti, nes is vienos puses dantis po resekcijos, o is kitos dantis po vainikeliu jau 8 metai. Lyg tycia rentgenas irgi nieko itartino nerodo  Pabandžiau pačiupinėti, storiau toj pusėj, bet diskomforto jokio nėra.
QUOTE(dydy88 @ 2010 11 26, 12:06) Svekutes, Vakar buvau pas stomotologa ir man uzcementavo ant vieno kruminio danties metalo keramikini vainikeli. Bet man kazkaip nelabai patogiai tas dantis, ta prasme vienoj vietoj lyg per aukstai jis man ir nemaloniai lieciasi su virsutiniais dantimis.na cia kai blomba deda ir vis ziuri su juodu popieriuku kur reik paslifuot, kad nejaustum diskomforto. Tai va ir man cia panasiai su tuo protezu, lyg noretusi kad kazkur dar paslifuotu. Tik klausimas ar gales stomotologas ta keramika slifuot? ar reikes lupt ta danti ir kad dantu technikas sutvarkytu (ko as o tu siaubeli laaabai nenoriu) Nu bet būtų nesąmonė lupti ką tik pricementuotą dantį... O neklausė, ar viskas ok prieš cementuojant? Ar tik vėliau pasijuto? Man pricementavo tris krūminius praeitą savaitę (valioooo, pagaliau baigiau visą epopėją su dantim!!!), tai jaučiuos kaip su savais. Ir vizualiai puikiai atrodo. Bet kelis kartus teko eiti, kol technikė įtiko gydytojui...
Florestina
2010 11 26, 15:04
QUOTE(vija @ 2010 11 26, 16:00) Nu bet būtų nesąmonė lupti ką tik pricementuotą dantį... O neklausė, ar viskas ok prieš cementuojant? Ar tik vėliau pasijuto? Man pricementavo tris krūminius praeitą savaitę (valioooo, pagaliau baigiau visą epopėją su dantim!!!), tai jaučiuos kaip su savais. Ir vizualiai puikiai atrodo. Bet kelis kartus teko eiti, kol technikė įtiko gydytojui... Man pradžioj buvo pricementavęs su laikinu cementu ir leido panešioti dvi savaites ir tada cementavo galutinai, kai įsitikino, kad viskas gerai. O va vieną teko nuėminėti po penkių metų, nes išlindo techniko klaida, bet už pakeitimą nereikėjo mokėti.
QUOTE(vija @ 2010 11 26, 16:00) Nu bet būtų nesąmonė lupti ką tik pricementuotą dantį... O neklausė, ar viskas ok prieš cementuojant? Ar tik vėliau pasijuto? Man pricementavo tris krūminius praeitą savaitę (valioooo, pagaliau baigiau visą epopėją su dantim!!!), tai jaučiuos kaip su savais. Ir vizualiai puikiai atrodo. Bet kelis kartus teko eiti, kol technikė įtiko gydytojui... Na is pradziu lyg viskas gerai buvo kai matavo, bet kai pricementavo nu kazkas man ten kliuna  gal nuo cemento dantis kiek pakilo ir del to netinka man ten kazkas tai va siandien aisiu pas gydytoja, tai idomu ka darys  na lupt tai tikrai nenoriu ka tik pricementuota danti  bijau kad su saknim jo neisluptu (nes as niekaip neisivaizduojo to vainikelio nuemimo proceduros, o tik kaip vos ne rovima danties, tik saknu tai raut nereikia)
SOS. Viršutiniame žandikaulyje priekyje dės 4 dantukų protezą ant 2 implantų. Pamatavo, nėra, t.y. nejaučiu sąkandžio. Gydytojas nori nušlifuoti apatinio žandikaulio priekinius dantukus, kad atsirastų sąkandis ir priekiniai viršutinio žandikaulio dantukai užeitų ant apatinio žandikaulio priekinių dantukų. Aš užprotestavau, nes mano dantys silpni, tik pajudink, tuoj krenta. Ką man daryti?
spookyGaG
2010 11 29, 13:53
Dar norejau pasiteirauti, ar rekomenduotina pagerti antibiotikus keleta dienu iki dantu rovimo? Ar uzteks po rovimo pagerti?
simsimas2002
2010 11 29, 16:12
QUOTE(gabazzz @ 2010 11 29, 14:53) Dar norejau pasiteirauti, ar rekomenduotina pagerti antibiotikus keleta dienu iki dantu rovimo? Ar uzteks po rovimo pagerti?  As geriau jau pries rovima 2 dienas, nes buvo zandikaulio uzdegimas
spookyGaG
2010 11 29, 16:23
QUOTE(simsimas2002 @ 2010 11 29, 16:12) As geriau jau pries rovima 2 dienas, nes buvo zandikaulio uzdegimas O cia gydytoja taip liepe? Beje, kokius gerei?
simsimas2002
2010 11 29, 17:40
QUOTE(gabazzz @ 2010 11 29, 17:23) O cia gydytoja taip liepe? Beje, kokius gerei? jo, gydytojas sake kad pries raunant danti ir isvalant pulini, geriau pagerti antibiotikus. tas pulinys buvo kaip tik kur nervai visi praeina, 7 apatinis dantis. po dveju savaiciu rove kita su puliniu, tai tada nereikejo is anksto gerti tik kokius geriau nebeprisimenu
QUOTE(gabazzz @ 2010 11 29, 13:53) Dar norejau pasiteirauti, ar rekomenduotina pagerti antibiotikus keleta dienu iki dantu rovimo? Ar uzteks po rovimo pagerti?  Labas, aš tai manau visai nereikia jų gerti, kam... jei nėra jokių pūlinių. O dar savarankiškai susigalvoti. Man rauti 2 dantys, vienas atseit sudėtingai, tai gydytojas leido pasirinkti - gerti ar ne, negėriau, viskas puikiai ten sugijo. Wajew, pasikonsultuok su kitu gydytoju gal, sunki situacija.
Florestina
2010 11 29, 20:26
QUOTE(dydy88 @ 2010 11 29, 10:25) tai va siandien aisiu pas gydytoja, tai idomu ka darys  na lupt tai tikrai nenoriu ka tik pricementuota danti  bijau kad su saknim jo neisluptu (nes as niekaip neisivaizduojo to vainikelio nuemimo proceduros, o tik kaip vos ne rovima danties, tik saknu tai raut nereikia)  Ten tikrai nelupa taip, kaip tu įsivaizduoji. Man nuėminėjo- tai paprasčiausiai nušlifavo keramiką, perpjovė metalą ir nuėmė.
ovidentoje nuolaida implantavimui : http://www.ovidenta.lt/
jurguliooks
2010 11 30, 22:16
sveiki,pirma karta reik det karunele(kitaip vadinamai-maut danti),pirma karta tai darysiu,mergaites patarkit kokios kainos,noreciau nebrangei,ar skausminga visa ta procedura?
spookyGaG
2010 12 01, 13:08
QUOTE(Lin1 @ 2010 11 30, 14:08) ovidentoje nuolaida implantavimui : http://www.ovidenta.lt/Yra gal ten dejusiu implantus???
Florestina
2010 12 01, 14:33
QUOTE(jurguliooks @ 2010 11 30, 23:16) sveiki,pirma karta reik det karunele(kitaip vadinamai-maut danti),pirma karta tai darysiu,mergaites patarkit kokios kainos,noreciau nebrangei,ar skausminga visa ta procedura?  Man jau praeitas etapas, nieko baisaus ar skausmingo tikrai nėra. Tik kvapas nemalonus, kai šlifuoja dantuką. Jei dantukas negyvas- tai ir neskaudės, jei gyvas- nuskausmina. Tik nemalonu kol pagaminą vainikėlį vaikščioti su žemesniu dantuku nei kiti.
jurguliooks
2010 12 01, 18:51
QUOTE(Florestina @ 2010 12 01, 14:33) Man jau praeitas etapas, nieko baisaus ar skausmingo tikrai nėra. Tik kvapas nemalonus, kai šlifuoja dantuką. Jei dantukas negyvas- tai ir neskaudės, jei gyvas- nuskausmina. Tik nemalonu kol pagaminą vainikėlį vaikščioti su žemesniu dantuku nei kiti.  aciu uz atsakyma,kokios kainos eina tu (maunamu dantuku)kaip jie vadinasi
Florestina
2010 12 01, 19:42
QUOTE(jurguliooks @ 2010 12 01, 19:51) aciu uz atsakyma,kokios kainos eina tu (maunamu dantuku)kaip jie vadinasi Man statė prieš kelis metus, tada buvo pigiau. Tada metalo keramika kainavo 500 Lt, dabar 790-850 Lt. Bent jau klinikos puslapyje taip rašo.
simsimas2002
2010 12 02, 09:52
QUOTE(Florestina @ 2010 12 01, 20:42) Man statė prieš kelis metus, tada buvo pigiau. Tada metalo keramika kainavo 500 Lt, dabar 790-850 Lt. Bent jau klinikos puslapyje taip rašo.
man rugpjuti pasake kad paprastas dantuko protezavimas su viskuo apie 1000 Lt kainuoja (metalo keramika).
QUOTE(wajew @ 2010 11 29, 12:23) SOS. Viršutiniame žandikaulyje priekyje dės 4 dantukų protezą ant 2 implantų. Pamatavo, nėra, t.y. nejaučiu sąkandžio. Gydytojas nori nušlifuoti apatinio žandikaulio priekinius dantukus, kad atsirastų sąkandis ir priekiniai viršutinio žandikaulio dantukai užeitų ant apatinio žandikaulio priekinių dantukų. Aš užprotestavau, nes mano dantys silpni, tik pajudink, tuoj krenta. Ką man daryti? Merginos, labai laukiu komentarų, patarimų, pasiūlymų. Man labai reikia
simsimas2002
2010 12 02, 13:37
QUOTE(wajew @ 2010 12 02, 13:24) Merginos, labai laukiu komentarų, patarimų, pasiūlymų. Man labai reikia
Daktaras pasake kokios galimos pasekmes jei nenuslifuos apatiniu dantu? gal klystu, bet as ne kruminiu neslifuociau, nes tik priekiniais gabaleli atkandi, o toliau dirba jau kruminiai. Nebent nieko atkasti negaletum del per didelio tarpo
saulyteja
2010 12 03, 10:51
[quote=kinsela,2010 11 24, 12:45] Kur Kaune gerai ir nebrangiai deda implantus? Šiandien man trauks viršutinį šeštuką, tai jau ruošiuosi morališkai implantacijai, kurios kaina, išties, žvėriška as gyvenu Panevezyje,bet vazineju i Kauna ,,Dentvalda" ,ten dare sinuso pakelimo ir kaulo misinio papildymo operacija,dabar laukiu implantavimo.Esu patenkinta ju darbu
kinsela
2010 12 07, 11:56
QUOTE(saulyteja @ 2010 12 03, 11:51) as gyvenu Panevezyje,bet vazineju i Kauna ,,Dentvalda" ,ten dare sinuso pakelimo ir kaulo misinio papildymo operacija,dabar laukiu implantavimo.Esu patenkinta ju darbu Dėkui už rekomendaciją.
Florestina
2010 12 10, 19:49
Toks pastebėjimas, kas turit implantus darykit profesionalę higieną bent kartą į pusmetį. Aš šiandien nuėjau nebuvus daugiau kaip metus. Nu nelinksma nebuvo. Toj vietoj, kur kaip tiltelis uždėtas ant dviejų implantų jau prasidėjęs dantenų uždegimas, kai pradėjo ten valyti, buvo "gera", nors dantenos buvo pateptos lidokainu. Po higienos ten kažkuo užtepė ir liepė apsilankyti pas implantologą.
QUOTE(simsimas2002 @ 2010 12 02, 14:37) Daktaras pasake kokios galimos pasekmes jei nenuslifuos apatiniu dantu? gal klystu, bet as ne kruminiu neslifuociau, nes tik priekiniais gabaleli atkandi, o toliau dirba jau kruminiai. Nebent nieko atkasti negaletum del per didelio tarpo  valio, aš jau su visais dantukais. pakeitė, padarė naujus, apatinių nereikėjo šlifuoti, sąkandis yra. Tik keistai švepluoju, S garsą blogai ištariu ir prieky viršutiniam žandikauly kur dabar uždėjo ant implantų tiltelį tai jaučiuosi kaip su akmeniniais dantimis, toks sunkumas, kol įprasiu Tai va 5 sudėti implantai, kaulo pridėjimo operacijos ir daug kitų operacijų per 2,5 metus. Verta buvo. Dabar tik tinkama priežiūra, dabar reikės tik apie tai informacijos ieškoti, kaip prižiūrėti, žinau kad yra nauja Implant dantų pasta labai padėjo šis forumas, merginos Borzika, Kaplana, Florestina, Karklas, Simsimas Kaip gerai, kad patariate. Jūs fainuoliai
Florestina
2010 12 13, 17:08
QUOTE(wajew @ 2010 12 12, 23:40) valio, aš jau su visais dantukais. pakeitė, padarė naujus, apatinių nereikėjo šlifuoti, sąkandis yra. Tik keistai švepluoju, S garsą blogai ištariu ir prieky viršutiniam žandikauly kur dabar uždėjo ant implantų tiltelį tai jaučiuosi kaip su akmeniniais dantimis, toks sunkumas, kol įprasiu Tai va 5 sudėti implantai, kaulo pridėjimo operacijos ir daug kitų operacijų per 2,5 metus. Verta buvo. Dabar tik tinkama priežiūra, dabar reikės tik apie tai informacijos ieškoti, kaip prižiūrėti, žinau kad yra nauja Implant dantų pasta labai padėjo šis forumas, merginos Borzika, Kaplana, Florestina, Karklas, Simsimas Kaip gerai, kad patariate. Jūs fainuoliai Tai laikina, priprasi. Man kai uždėjo plokštelę dantų tiesinimui, buvo lygiai tas pats pirmom dienom. O patarimų niekada negaila, mano odontologas sako, kad labai gerai, kai patarimus dalina ne tik specialistai, ypač apie operacijos eigą, nes gydytojui viskas labai aišku, jis truputį paaiškina pacientui, o pacientas gali savais žodžiais be ypatingos terminologijos perpasakoti kitiems. Gydytojas nejaučia to ką jaučia pacientas, o ir kiekvienas pacientas jaučia kitaip. Apie tą implant pastą, mano higienistė pasakė tik tiek, kad tai reklaminis triukas daugiau nieko. Ketvirtadienį eisiu pas gydytoją, paklausiu jo, vis tik jis implantuoja ne higienistė.
admin*1
2010 12 13, 17:08
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|
|