Prieš važiuodama buvau nusiteikusi, kad bus labai sunku... Bet negaliu atsistebėti savo mažium, koks jis buvo šaunuolis. Net gydytoja ir seselės stebėjosi. Ketvirtadienį operavo, o vakar išėmė siūlus ir grįžom... Logopėdė paaiškino, kodėl kai kuriuos vaikučius, turinčius tik gomurio problemėlių, operuoja sulaukusius 1 metukų. Pasirodo viskas priklauso nuo tarpelio dydžio. Kol kas buvo operuotas tik vienas metų vaikutis...
*Grazina*
2010 03 03, 11:58
QUOTE(jusda @ 2010 03 03, 12:40) Prieš važiuodama buvau nusiteikusi, kad bus labai sunku... Bet negaliu atsistebėti savo mažium, koks jis buvo šaunuolis. Net gydytoja ir seselės stebėjosi. Ketvirtadienį operavo, o vakar išėmė siūlus ir grįžom... Logopėdė paaiškino, kodėl kai kuriuos vaikučius, turinčius tik gomurio problemėlių, operuoja sulaukusius 1 metukų. Pasirodo viskas priklauso nuo tarpelio dydžio. Kol kas buvo operuotas tik vienas metų vaikutis... faunu,kad viskas praejo ir mazylis jauciasi gerai  Db tik nepersalkit ir nesusirgit
QUOTE(jusda @ 2010 03 03, 12:40) Prieš važiuodama buvau nusiteikusi, kad bus labai sunku... Bet negaliu atsistebėti savo mažium, koks jis buvo šaunuolis. Net gydytoja ir seselės stebėjosi. Ketvirtadienį operavo, o vakar išėmė siūlus ir grįžom... Logopėdė paaiškino, kodėl kai kuriuos vaikučius, turinčius tik gomurio problemėlių, operuoja sulaukusius 1 metukų. Pasirodo viskas priklauso nuo tarpelio dydžio. Kol kas buvo operuotas tik vienas metų vaikutis... kaip dziugu, saunuolis  ar labai neramus po operacijos? kaip maitinate?
jusda, smagu girdeti, kad jums viskas gerai QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2010 03 02, 23:26) Starke,labai idomu aisku jei galima paklausi ar planuotas trecias leliukas?  QUOTE(vilmux x @ 2010 03 03, 09:16) Tikrai,Starke,aš kabinu jums didelį medalį,kad ryžotės trečiam leliukui  Nu aš niekaip nesiryžtu trečiam  na mes su vyru kalbejom, kad noreciau 3 isivaikinti, o vyras sake nori savo, tai ir padare turbut is karto  tai va toks ir planavimas. Pradzioje soke buvau, bet labiausiai del to, kad maziukui viskas butu gerai, nekantriai laukiu dabar nurodymu genetiniams tyrimams. O siaip ar taip 3 anksciau ar veliau vistiek planavom tureti, tai tuo paciu vargu visus 3 uzauginsiu
QUOTE(jusda @ 2010 03 03, 09:23) Labukas visoms Mes jau po operacijos  sveiki sugrizia namuciu Papildyta:QUOTE(starke @ 2010 03 03, 13:04) jusda, smagu girdeti, kad jums viskas gerai na mes su vyru kalbejom, kad noreciau 3 isivaikinti, o vyras sake nori savo, tai ir padare turbut is karto  tai va toks ir planavimas. Pradzioje soke buvau, bet labiausiai del to, kad maziukui viskas butu gerai, nekantriai laukiu dabar nurodymu genetiniams tyrimams. O siaip ar taip 3 anksciau ar veliau vistiek planavom tureti, tai tuo paciu vargu visus 3 uzauginsiu  Sveikinam
*Grazina*
2010 03 03, 13:53
QUOTE(starke @ 2010 03 03, 14:04) jusda, smagu girdeti, kad jums viskas gerai na mes su vyru kalbejom, kad noreciau 3 isivaikinti, o vyras sake nori savo, tai ir padare turbut is karto  tai va toks ir planavimas. Pradzioje soke buvau, bet labiausiai del to, kad maziukui viskas butu gerai, nekantriai laukiu dabar nurodymu genetiniams tyrimams. O siaip ar taip 3 anksciau ar veliau vistiek planavom tureti, tai tuo paciu vargu visus 3 uzauginsiu  Labai tavim didziuojuos,kad ryzaisi gimdyti  Tikrai keturiems yra maisto ir tai ir penktam bus O db svarbiausia,kad nesusirgti ir nepersalti...  Gero tau laukimo.. Beje kaip tavo sveikatele?
QUOTE(luanda @ 2010 03 03, 12:10) kaip dziugu, saunuolis  ar labai neramus po operacijos? kaip maitinate? Mes dar budamie namie išmokom švirkštu valgyt, tai ir po operacijos jam nebuvo sunku. Tik labai ilgai nevalgiusiam reikėjo but - nuo 1 valandos nakties iki 15 val. Nes jį operavo tik 11 val. O dėl neramumo - rėkti nerėkė, tik zyzė kol gavo valgyt ir iki vakaro truputuką zirzaliojo, miegojo tik ant rankų. Ir visas dienas miegodavo tik glėbį, nes vos pabusdavo apsidairydavo ir rėkt - nepatyko jam ten aplinka...
*Grazina*
2010 03 03, 14:19
QUOTE(jusda @ 2010 03 03, 15:03) Mes dar budamie namie išmokom švirkštu valgyt, tai ir po operacijos jam nebuvo sunku. Tik labai ilgai nevalgiusiam reikėjo but - nuo 1 valandos nakties iki 15 val. Nes jį operavo tik 11 val. O dėl neramumo - rėkti nerėkė, tik zyzė kol gavo valgyt ir iki vakaro truputuką zirzaliojo, miegojo tik ant rankų. Ir visas dienas miegodavo tik glėbį, nes vos pabusdavo apsidairydavo ir rėkt - nepatyko jam ten aplinka... Na jam baisu buvo,nes mano mazyliui labai buvo baisu miegoti toj gelezinej lovytej,tai miegodavo su manim  bet svarbiausia,kad valgo db,o tu tik misinuku maitini?
Skomantė
2010 03 03, 16:20
QUOTE(jusda @ 2010 03 03, 15:03) Mes dar budamie namie išmokom švirkštu valgyt, tai ir po operacijos jam nebuvo sunku. Tik labai ilgai nevalgiusiam reikėjo but - nuo 1 valandos nakties iki 15 val. Nes jį operavo tik 11 val. O dėl neramumo - rėkti nerėkė, tik zyzė kol gavo valgyt ir iki vakaro truputuką zirzaliojo, miegojo tik ant rankų. Ir visas dienas miegodavo tik glėbį, nes vos pabusdavo apsidairydavo ir rėkt - nepatyko jam ten aplinka... Sveiki sugrįžę iš ligoninės  Šaunuolis jūsų sūnelis- tikras vyrukas, kad šitaip vyriškai viską iškentė Labai džiaugiuosi, kad jaučiatės gana neblogai, didelės sėkmės jums, greičiau sveikit, ir greičiau grįžkit į įprastą gyvenimo ritmą.
*Grazina*
2010 03 03, 23:35
Saldziu sapnu
linaluka
2010 03 04, 08:10
QUOTE(jusda @ 2010 03 03, 15:03) Mes dar budamie namie išmokom švirkštu valgyt, tai ir po operacijos jam nebuvo sunku. Tik labai ilgai nevalgiusiam reikėjo but - nuo 1 valandos nakties iki 15 val. Nes jį operavo tik 11 val. O dėl neramumo - rėkti nerėkė, tik zyzė kol gavo valgyt ir iki vakaro truputuką zirzaliojo, miegojo tik ant rankų. Ir visas dienas miegodavo tik glėbį, nes vos pabusdavo apsidairydavo ir rėkt - nepatyko jam ten aplinka... Dziaugiuosi, kad viskas taip jums lengvai praejo Maniskei jau trys savaites po operacijos, tai jau baigia gizt i ankstesni gyvenima - miegot naktimis nepabusdama, nebeverkia be priezasties Taip kad nenustebkit, jei ir jums toks neramumas bus
QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2010 03 03, 14:19) Na jam baisu buvo,nes mano mazyliui labai buvo baisu miegoti toj gelezinej lovytej,tai miegodavo su manim  bet svarbiausia,kad valgo db,o tu tik misinuku maitini? Miegojo jis ne lovytėj, o su manim  ir namie mes kartu miegam. Gal ir negerai, bet man norisi, kad jis šalia būtų (senatvė tikriausiai  ) Mažiukas nuo 4 mėnesių košytes valgo. ir ligoninėj jau kitą dieną po operacijos jau valgė. Jis buvo pripratęs prie čiulptuko, tai dabar jam sunku. ir naktį keletą kartų pabunda. O to randuko niekuo tept nereikia?
QUOTE(jusda @ 2010 03 03, 15:03) Mes dar budamie namie išmokom švirkštu valgyt, tai ir po operacijos jam nebuvo sunku. Tik labai ilgai nevalgiusiam reikėjo but - nuo 1 valandos nakties iki 15 val. Nes jį operavo tik 11 val. O dėl neramumo - rėkti nerėkė, tik zyzė kol gavo valgyt ir iki vakaro truputuką zirzaliojo, miegojo tik ant rankų. Ir visas dienas miegodavo tik glėbį, nes vos pabusdavo apsidairydavo ir rėkt - nepatyko jam ten aplinka... aisku, teks ir mums pradet mokintis  o maniskis tai visai nekantrus ir labai pyksta kai valgyt nors keliom minutem veliau gauna, tai neisivaizduoju kaip reikes istemti, o kiek laiko negalima jums bus buteliuko ir zinduko?
*Grazina*
2010 03 04, 19:02
QUOTE(luanda @ 2010 03 04, 10:24) aisku, teks ir mums pradet mokintis  o maniskis tai visai nekantrus ir labai pyksta kai valgyt nors keliom minutem veliau gauna, tai neisivaizduoju kaip reikes istemti, o kiek laiko negalima jums bus buteliuko ir zinduko? Na pvz mums Zaleckas pasake,kad men laiko po operacijos neduoti nei tiutes nei buteliuko,o po antros operacijos tai as jau visai neduodu,jau visa men be tiutes ir buteliuko
Jei man užteks kantrybės stengsiuosi tiutės nebeduot. O iš buteliuko jis ir taip negeria...
labas rytelis maniskis tai labai prie zinduko priprates, ypac kai miegoti eina, tai neisivaizduoju, kaip reikes neduoti, na et jei reikia tai teks apsisarvuoti kantrybe norejau dar pasiteirauti ar po operacijos gydytojams atsilyginote?
linaluka
2010 03 05, 10:16
QUOTE(luanda @ 2010 03 05, 11:00) norejau dar pasiteirauti ar po operacijos gydytojams atsilyginote?  Mes nepraktikuojame tokiu dalyku.  Norejau arbatos ir skanumynu padovanoti prie isvaziuojant Martuseviciutei ir anesteziologei, nes jos labiausiai rupinosi viskuo, bet kazkaip ne iki to buvo, mat virusa ligonineje buvom abi pasigavusios Siaip aptarnaujantis personalas, kaip pasirode, labai tikejosi kazko. Mat pradzioj i 10 palata pagulde, kur balkono durys neuzsidaro, vejas pucia ir vis lyg tarp kitko kalbejo, kad reik ziuret, ar cia dar ka nors i ta tuscia lova paguldys ar ne  O viena moterele, atnesusi man valgyt, i mano padeka 'Aciu' atsidususi atsake: 'O Jezus Marija'. Supratau, kad kazka ne taip padariau. Matyt ne dekot reikejo, o atsilyginti
QUOTE(linaluka @ 2010 03 05, 11:16) Mes nepraktikuojame tokiu dalyku.  Norejau arbatos ir skanumynu padovanoti prie isvaziuojant Martuseviciutei ir anesteziologei, nes jos labiausiai rupinosi viskuo, bet kazkaip ne iki to buvo, mat virusa ligonineje buvom abi pasigavusios Siaip aptarnaujantis personalas, kaip pasirode, labai tikejosi kazko. Mat pradzioj i 10 palata pagulde, kur balkono durys neuzsidaro, vejas pucia ir vis lyg tarp kitko kalbejo, kad reik ziuret, ar cia dar ka nors i ta tuscia lova paguldys ar ne  O viena moterele, atnesusi man valgyt, i mano padeka 'Aciu' atsidususi atsake: 'O Jezus Marija'. Supratau, kad kazka ne taip padariau. Matyt ne dekot reikejo, o atsilyginti  mat kaip  na cia tikriausiai visur taip, nori geresniu salygu turi susimoketi, gal tada bent kelias dezutes saldainiu reikes tureti del viso ko. mes tai ir nepraktikuojame, uz tat ir domiuosi
*Grazina*
2010 03 05, 11:09
QUOTE(luanda @ 2010 03 05, 11:37) mat kaip  na cia tikriausiai visur taip, nori geresniu salygu turi susimoketi, gal tada bent kelias dezutes saldainiu reikes tureti del viso ko. mes tai ir nepraktikuojame, uz tat ir domiuosi  anesteziologui davem 100lt,o Martuseviciute tai net nepaeme kai davinejom,bet kita diena nupirkom saldainiu,kavos,ir konjako buteli  as manau,kad taip geriausia
lapytia
2010 03 05, 20:37
Labukas mamytes  Seniai jau besilankiau cia..  Norejau pasakyti, kad va mano maziukas jau po gomurio operacijos  Labai dziaugiuosi, kad jau ja padare - maziukas labai puikiai viska atlaike  Palyginus su lupytes opercija, tai sios operacijos pooperacinis periodas praejo tikrai ramiai  Tik sunku musu Augustui, kad negali kitokio maisto gauti, tik skysta... Dabar saugomes, kad nesusirgti, va tik vakar grizom is Zalgirio namuciu  Visiems maziukams ir ju mamytems daug sveikatytes
*Grazina*
2010 03 05, 22:42
QUOTE(lapytia @ 2010 03 05, 21:37) Labukas mamytes  Seniai jau besilankiau cia..  Norejau pasakyti, kad va mano maziukas jau po gomurio operacijos  Labai dziaugiuosi, kad jau ja padare - maziukas labai puikiai viska atlaike  Palyginus su lupytes opercija, tai sios operacijos pooperacinis periodas praejo tikrai ramiai  Tik sunku musu Augustui, kad negali kitokio maisto gauti, tik skysta... Dabar saugomes, kad nesusirgti, va tik vakar grizom is Zalgirio namuciu  Visiems maziukams ir ju mamytems daug sveikatytes  Dziugu,kad jau grizot namucio  Sveikatos
linaluka
2010 03 06, 11:51
QUOTE(lapytia @ 2010 03 05, 21:37) Labukas mamytes  Seniai jau besilankiau cia..  Norejau pasakyti, kad va mano maziukas jau po gomurio operacijos  Labai dziaugiuosi, kad jau ja padare - maziukas labai puikiai viska atlaike  Palyginus su lupytes opercija, tai sios operacijos pooperacinis periodas praejo tikrai ramiai  Tik sunku musu Augustui, kad negali kitokio maisto gauti, tik skysta... Dabar saugomes, kad nesusirgti, va tik vakar grizom is Zalgirio namuciu  Visiems maziukams ir ju mamytems daug sveikatytes  sveiki namuose svarbiausia neciaudeti labai, bet manau, kad jau jautriausias periodas praejo
Skomantė
2010 03 06, 21:29
QUOTE(lapytia @ 2010 03 05, 21:37) Labukas mamytes  Seniai jau besilankiau cia..  Norejau pasakyti, kad va mano maziukas jau po gomurio operacijos  Labai dziaugiuosi, kad jau ja padare - maziukas labai puikiai viska atlaike  Palyginus su lupytes opercija, tai sios operacijos pooperacinis periodas praejo tikrai ramiai  Tik sunku musu Augustui, kad negali kitokio maisto gauti, tik skysta... Dabar saugomes, kad nesusirgti, va tik vakar grizom is Zalgirio namuciu  Visiems maziukams ir ju mamytems daug sveikatytes  Sveiki sugrįžę,džiugu,kad dar vienas etapas įveiktas. Būkit stiprūs nesirkit sėkmės jums.
*Grazina*
2010 03 06, 23:49
QUOTE(lapytia @ 2010 03 05, 21:37) Labukas mamytes  Seniai jau besilankiau cia..  Norejau pasakyti, kad va mano maziukas jau po gomurio operacijos  Labai dziaugiuosi, kad jau ja padare - maziukas labai puikiai viska atlaike  Palyginus su lupytes opercija, tai sios operacijos pooperacinis periodas praejo tikrai ramiai  Tik sunku musu Augustui, kad negali kitokio maisto gauti, tik skysta... Dabar saugomes, kad nesusirgti, va tik vakar grizom is Zalgirio namuciu  Visiems maziukams ir ju mamytems daug sveikatytes  Kaip sian sveikatele maziuko?
Lapytia o kada jus operavo?
lapytia
2010 03 07, 16:43
QUOTE(jusda @ 2010 03 07, 14:06) Lapytia o kada jus operavo? Mus operavo kovo 2 Papildyta:QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2010 03 06, 23:49) Kaip sian sveikatele maziuko?  Maziukas musu jauciasi tikrai gerai - nusispjaunu per peti, kad tik neprisikalbeti  Valgo (aisku pyksta, akd negali gauti kazko kieto pagrauzti), duksta, zaidzia, neserga - tikiuosi taip ir toliau  Musu Augustas labai puikiai atlaike operacija. Palyginus su lupos - tai dabar buvo labai ramus. Ir miegas gan toks normalus, na jis istikruju iki operacijos miegojo nepergeriausiai, tad ir dabar atrodo, kad miega panasiai Tik va turim beda - iskilo ant maziuko lupos pusleline, tepu zuikio taukais, atrodo gereja. Gal kas is mamyciu zino kokiu puslelines gydymo budu tokiam maziukui?
*Grazina*
2010 03 07, 16:48
QUOTE(lapytia @ 2010 03 07, 17:43) Mus operavo kovo 2 Papildyta:Maziukas musu jauciasi tikrai gerai - nusispjaunu per peti, kad tik neprisikalbeti  Valgo (aisku pyksta, akd negali gauti kazko kieto pagrauzti), duksta, zaidzia, neserga - tikiuosi taip ir toliau  Musu Augustas labai puikiai atlaike operacija. Palyginus su lupos - tai dabar buvo labai ramus. Ir miegas gan toks normalus, na jis istikruju iki operacijos miegojo nepergeriausiai, tad ir dabar atrodo, kad miega panasiai Tik va turim beda - iskilo ant maziuko lupos pusleline, tepu zuikio taukais, atrodo gereja. Gal kas is mamyciu zino kokiu puslelines gydymo budu tokiam maziukui? Mums ir taip pat buvo su lupytes operacija,labai baisu buvo,o db visai kitaip
O mums po lūpytės operacijos nebuvo joių problemų, vaikas kaip auksinis... Užtai dabar
*Grazina*
2010 03 07, 19:32
QUOTE(jusda @ 2010 03 07, 20:31) O mums po lūpytės operacijos nebuvo joių problemų, vaikas kaip auksinis... Užtai dabar  matyt kiekvienam skirtingai...
*Grazina*
2010 03 08, 08:45
vilmux x
2010 03 08, 08:47
Labas rytas mergytės, kaip jums savaitgalis? Oras vakar puikus buvo,visur balta,bet saulutė šildo vis šilčiau  Mes jau pagaliau savaitgali praleidom visa šeima,tetukas musu grįžo savaitgaliui iš reablitacijos,tai taip gera visiems kartu buvo. Mes per bendrus savo 15 metu bendro gyvenimo maximum atskirai buvom 3 dienas, o dabar teko tris savaites O mums po abieju operaciju buvo be galo sunku,jei man butu teke vienai gulėti...tiesa sakant neįsivaizduoju,aš diena naktį vaika ant ranku nešiojau,o vyras rubelius skalbė,mums valgyt nupirkt eidavo,ir iš valgyklos parnešdavo,žodžiu viska darydavo,o kur dar moralinis palaikymas...
Ziogutis
2010 03 08, 09:34
Starke, patys didžiausi ir gražiausi sveikinimai  proga. Tikiuosi, kad visų sveikatėlės eina geryn. Mes su Viliuku grįžom iš Egipto ir gyvenam dabar šiltais ir saulėtais įspūdžiais. Labiausiai dabar norėčiau, kad ir pas mus būtų taip šilta kaip, kad buvo ten. Mano žiogas pasakė: mama, kai turėsim daug pinigų ir nežinosim, kur juos išleisti, tai pirksim Egipte namą
*Grazina*
2010 03 08, 09:59
QUOTE(Ziogutis @ 2010 03 08, 10:34) Starke, patys didžiausi ir gražiausi sveikinimai  proga. Tikiuosi, kad visų sveikatėlės eina geryn. Mes su Viliuku grįžom iš Egipto ir gyvenam dabar šiltais ir saulėtais įspūdžiais. Labiausiai dabar norėčiau, kad ir pas mus būtų taip šilta kaip, kad buvo ten. Mano žiogas pasakė: mama, kai turėsim daug pinigų ir nežinosim, kur juos išleisti, tai pirksim Egipte namą  Sveiki sugrize i salta Lietuvele  Faunu,kad Viliukui patiko...
Ziogutis
2010 03 08, 14:21
Nors ir pavėluoti, bet labai labai nuoširdūs sveikinimai Kodėlčiukės sūneliui  Tikiuosi, kad Kodėlčiuke visgi dar kada čia užsuka.
*Grazina*
2010 03 08, 14:36
Vis dazniau apsilanko cia nauju mamyciu,nei senbuviu  Zioguti,kada pamatysim Egipto fotografijas?
Ziogutis
2010 03 08, 15:20
QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2010 03 08, 14:36) Vis dazniau apsilanko cia nauju mamyciu,nei senbuviu  Zioguti,kada pamatysim Egipto fotografijas?  Oi, kaip man gėda  Aš visai aptingau kelti nuotraukas į mūsų albumiuką  Bijau net ir žadėti. Na bet pasistengsiu
lapytia
2010 03 08, 15:26
Sveika sugrizus Lietuvelen Zioguti  Mes kazkada labai seniai buvom Egipte su vyru - tai is ten tik patys smagiausi prisiminimai - oi kaip ilgiuosi tos silumos
QUOTE(Ziogutis @ 2010 03 08, 14:21) Nors ir pavėluoti, bet labai labai nuoširdūs sveikinimai Kodėlčiukės sūneliui  Tikiuosi, kad Kodėlčiuke visgi dar kada čia užsuka.  Jungiuosi ir as prie sveikinimu Kaip atlaike kelione Viliukas..zioguti na, ir nuotraukeliu lauksim
vienišoji
2010 03 08, 17:03
Tikrai,  pirmadieni buvo kodelciukes sunelio gimtadienis, sveikinam.
Ziogutis
2010 03 08, 18:02
QUOTE(sopfi @ 2010 03 08, 15:57) Jungiuosi ir as prie sveikinimu Kaip atlaike kelione Viliukas..zioguti na, ir nuotraukeliu lauksim  Tikrai kelionę atlaikė puikiai. Ir į ekskursijas važiavom, tai vaikinas buvo tikras turistas Nu ką merginos, einu atidarinėti naujos temos, bet į ją rašysim, kai jau pabaigsim šią.
*Grazina*
2010 03 08, 18:16
QUOTE(Ziogutis @ 2010 03 08, 19:02) Tikrai kelionę atlaikė puikiai. Ir į ekskursijas važiavom, tai vaikinas buvo tikras turistas Nu ką merginos, einu atidarinėti naujos temos, bet į ją rašysim, kai jau pabaigsim šią. Man labai idomu kaip mano Gabrielius i lektuva reaguos
Ziogutis
2010 03 08, 18:34
QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2010 03 08, 18:16) Man labai idomu kaip mano Gabrielius i lektuva reaguos  O kiek laiko reikia skristi iki NO? Mes skridome 4 valandas. Tai mažesni vaikučiai miegojo. Nauja tema atidaryta, jei pastebėjote kokių netikslumų, tai visada laukiu pastabų, pageidavimų ir komentarų
lapytia
2010 03 08, 18:38
QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2010 03 08, 18:16) Man labai idomu kaip mano Gabrielius i lektuva reaguos  Musu maziukas tai puikiai atlaike skrydi is Danijos i LT  , bet pries tai gydytojai Danijoje jam tikrino ausytes, tai teko ideti drenukus, nes kaupiasi ten skysciai. Patikekit manim, vaikas su diena pasikeite juos idejus.. Isbego labai daug skysciu, negalejau patiketi savo akimis koks tu skysciu kiekis ten pas ji ausytese buvo. Tai gydytojas sake, skrydi vaikas atlaikys gerai, nes nera ausytes skysciu - taip ir buvo  Sau linksmai parskridom namo pas senelius
*Grazina*
2010 03 08, 18:43
QUOTE(Ziogutis @ 2010 03 08, 19:34) O kiek laiko reikia skristi iki NO? Mes skridome 4 valandas. Tai mažesni vaikučiai miegojo. Nauja tema atidaryta, jei pastebėjote kokių netikslumų, tai visada laukiu pastabų, pageidavimų ir komentarų  Mums iki NO su persedimu Kopenhagoj gaunasi apie 4val. Nes iki Kopenhagos tik 45min Na mes ryte anksti isskrendam 7.25 tai manau jis ir miegos jau nuo Kopenhagos Papildyta:QUOTE(lapytia @ 2010 03 08, 19:38) Musu maziukas tai puikiai atlaike skrydi is Danijos i LT  , bet pries tai gydytojai Danijoje jam tikrino ausytes, tai teko ideti drenukus, nes kaupiasi ten skysciai. Patikekit manim, vaikas su diena pasikeite juos idejus.. Isbego labai daug skysciu, negalejau patiketi savo akimis koks tu skysciu kiekis ten pas ji ausytese buvo. Tai gydytojas sake, skrydi vaikas atlaikys gerai, nes nera ausytes skysciu - taip ir buvo  Sau linksmai parskridom namo pas senelius  Nu faina
lapytia
2010 03 08, 18:46
[quote=*@ukselio*mamyte*,2010 03 08, 18:43] Mums iki NO su persedimu Kopenhagoj gaunasi apie 4val. Nes iki Kopenhagos tik 45min Na mes ryte anksti isskrendam 7.25 tai manau jis ir miegos jau nuo Kopenhagos Papildyta:O kada isskrendat i NO?  Mes i DK isskrendam kovo 20 d.
*Grazina*
2010 03 08, 18:47
[quote=lapytia,2010 03 08, 19:46] [quote=*@ukselio*mamyte*,2010 03 08, 18:43] Mums iki NO su persedimu Kopenhagoj gaunasi apie 4val. Nes iki Kopenhagos tik 45min Na mes ryte anksti isskrendam 7.25 tai manau jis ir miegos jau nuo Kopenhagos Papildyta:O kada isskrendat i NO?  Mes i DK isskrendam kovo 20 d.  [/quote] Kovo 20d ir
lapytia
2010 03 08, 20:19
Ech, smagu butu pasimatyti, bet va mudu tik vakare isskrendam 18:30 val
Ziogutis
2010 03 08, 20:34
Aš labiausiai bijojau skrydžio dėl ausyčių, bet viskas mums pavyko super, tai manau, kad ir jums bus viskas gerai. Gaila, kad nėra tiesioginio skrydžio, sunku skristi su persėdimu.
SuperMama
2010 03 08, 20:34
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|
|