Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ta saldi nuodėmė... ŠOKOLADAS
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Springlet
Dar visai neblogas konditerinis BLOCK sokoladas, jis zinoma skirtas visai ne tam, bet pagrauzti ji kartais irgi skanu. O jau 200g plyteles niekaip neiveiksit smile.gif Rimi parduotuvese buna sidabrineje pakuoteje.
Krisla
QUOTE (bea @ 2004 05 02, 19:00)
Paragavau tuos shokoladinius saldainius su chilli ish Shokolado parduotuves... thumbup.gif Shakes kajp skanu!!! clap.gif

Man irgi patiko thumbup.gif Ir isvis toj Sokolado parduotuvej ir numirti galeciau biggrin.gif
nuobodi
norėčiau aš tos šokoladinės žuvies( arba triušio), kurią kirviu reikia kirst rolleyes.gif
kriauklytės tai -nuostabios, patinka juodas , kartus wink.gif toks kietas , kurį griaužti galima laugh.gif
apie šokoladą linksmai:
Šokoladas yra gaminamas iš kavos pupelių. Pupelės yra daržovės.
Cukrus gaminamas iš cukrinių runkelių. Runkelis irgi yra daržovė.
Taigi – šokoladas yra daržovių kilmės, tad sveikas maistas.
Šokolade yra pieno, o pieną gerti sveika.
Šokolade kartais būna riešutų, razinų ar kitų džiovintų vaisių, kuriuos taip pat valgyti sveika.
Šokoladas padeda kovoti su stresu.
STRESSED atvirkščiai skaitant reiškia : DESSERTS

Ingute
QUOTE (Tuja @ 2004 05 14, 12:39)
norėčiau aš tos šokoladinės žuvies( arba triušio), kurią kirviu reikia kirst rolleyes.gif
kriauklytės tai -nuostabios, patinka juodas , kartus wink.gif toks kietas , kurį griaužti galima laugh.gif
apie šokoladą linksmai:
Šokoladas yra gaminamas iš kavos pupelių. Pupelės yra daržovės.
Cukrus gaminamas iš cukrinių runkelių. Runkelis irgi yra daržovė.
Taigi – šokoladas yra daržovių kilmės, tad sveikas maistas.
Šokolade yra pieno, o pieną gerti sveika.
Šokolade kartais būna riešutų, razinų ar kitų džiovintų vaisių, kuriuos taip pat valgyti sveika.
Šokoladas padeda kovoti su stresu.
STRESSED atvirkščiai skaitant reiškia : DESSERTS

laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Kosmeta
Pieniskas "Princas" su grietinele
Baltas koretas sokoladas "Choco time"
indreja
Visoks skanus smile.gif .Pirmenybe visgi teikciau juodajam,taciau su malonumu megaujuosi ir baltuoju.negaliu atsivalgyt Schogetten Tiramisu ir su kava. Dar Guylian kriauklytes dieviskos!
nemegstu sokolado su priedais.Absoliuciai jokiais-nei riesutais,nei migdolais, etc. Tie priedai tik sugadina skoni.
-Lilė-
Man irgi Schogetten labai skanus šokoladai.
Dar tik Norfoj mačiau pirkti Sonnina vadinasi su įvairiais įdarais, jie nebrangus ir labai skanūs thumbup.gif
gandrė
Tiesiog dievinu šokoladus ir visus saldumynus. Galiu valgyt visus, išskyrus lenkiškus ir rusiškus "muilus". Vienas mėgstamiausių paskutiniu metu Siesta su kokosu. Patinka Karūnos karališkas su migdolais. Visos rūšys Schogetten. Bounty, Twix, Kite-Kat.
Namuose duonos gali nebūt, bet šokolado... Užsiperku savaitei, bet dažniausiai baigiasi jau ketvirtadienį.
Ieva-Pieva
Schigetten Tiramisu rolleyes.gif
ramaske
Nemgstu koreto,na bet pats skaniausias mantai pieniskas su nesmulkintais lazdyno riesutais. thumbup.gif
bea
Schogetten Trilogia.
Asta
QUOTE (Tuja @ 2004 05 14, 12:40)

Bendradarbe sake, kad "Rutos" parduotuveje, esancioje Daukshos g. Kaune, pardavinejamas shokoladas gabalais. Va cia turbut ir bus panashus skonis i to senobinio rolleyes.gif Reiks kuria diena paragauti wink.gif
norge
Dideli mėlyni Fazer šokoladai su neskaldytais riešutais- be konkurencijos. smile.gif
Bagel
Tą senovišką gabalinį šokoladą labiausia primena konditerinis BLOCK sidabrinėje pakuotėje. Kadangi esu juodojo gerbėja, man jis thumbup.gif . Ir storas, ir be visokių priedų, ir nei kartus, nei labai švelnus. Žodžiu, paskutinį pusmetį mamai rekomendavus kitokio šokolado namie ir nebūna laugh.gif
Asta
QUOTE (Bagel @ 2004 11 20, 21:47)
Tą senovišką gabalinį šokoladą labiausia primena konditerinis BLOCK sidabrinėje pakuotėje. Kadangi esu juodojo gerbėja, man jis thumbup.gif . Ir storas, ir be visokių priedų, ir nei kartus, nei labai švelnus. Žodžiu, paskutinį pusmetį mamai rekomendavus kitokio šokolado namie ir nebūna laugh.gif

jeeeeeezus maryte, net seile nutyso.... O parduotuve jau nebedirba...kaip dabar man ryto sulaukti, a? Rytoj is pacio ryto eisiu "Block" biggrin.gif
bea
Tarp kitko, tas Block visai nesulyginamas su tuo konditeriniu šokoladu (rodos prancūziškas), kuris būna pirkti IKI, ten tokia ruda pakuote su geltonu brūkšniu, jame kakavos daugiau nei blocke (blocke tik 40 proc., o ten daugiau, nepamenu tiksliai kiek). Kokybė SUPER.
manu
pastebejot kaip suprastejo princai ir karunos ? ohmy.gif mad.gif
dabar perku fazer, nepalyginsi kokybes (kainos taip pat tongue.gif )
dar neblogas toks iki parduoduvese parduodamas prancuziskas, tik plytele kainuoja apie 10 lt ...
Asta
Spekit koki shokolada valgiau shiandien? rolleyes.gif
Na gi ta "Block". Skanu thumbup.gif Va tik viens trukumas jo - labai nemazais gabaliukais jis sudalintas, tai va kai atsilauziau gabaleli..kai sugrauziau...saldu net per labai pasidare blink.gif Aishku galejau valgyti pusia gabaliuko doh.gif ...ale kad skanu, niekaip negalejau sustot biggrin.gif
rudaake
megstu shogeten su braskem.anksciau budavo visur,po to dingo.o dabar yra tik maximoj.
Brazile
As megeja juodo....kartaus....astraus... rolleyes.gif laugh.gif
Tie sokolado namu su chili idaru mano senas atradimas - kol kas megstamiausi wub.gif
Venta
Man skaniausi pieniški ir juodieji šokoladai. Ir būtinai su riešutais ir razinomis.
Balti - fe.
Armana
Man irgi labai patinka šokoladas su riešutais, o ypač Rūtos katinėliai. Tik brangūs jie.
Tutsi
mano megiamiausias pats paprasciausias pieniskas, be jokiu ingredientu blush-anim-cl.gif taip pat baisiai megstu tas kriauklytes blush-anim-cl.gif
labiausiai nepatinka koretas (nejauciu sokoladinio malonumo tongue.gif ) ir baltas schmoll.gif juodas kartais patinka, bet ne ypac kartus smile.gif a, jei apie idarus, tai baisiai nepatinka migdolai ir razinos schmoll.gif
moni
Man patys skaniausi visu rusiu MILKA pieniski sokoladai.
Jicky
Man patys skaniausi Schogeten triju sluoksniu arba tiramisu skonio thumbup.gif thumbup.gif
nufnuf
juodasis arba pieniskas (firma visai nesvarbi wink_3.gif )...cia pagal nuotaika renkuosi laugh.gif

beje,nemegstu Karūnos su vysniu idaru tongue.gif idaras neskanus kazkox beee.gif
Germante
Sveiki smile.gif

sedziu dabar su kavos puodeliu ir sokoladu ir sugalvojau issiaiskinti koks gi forumieciu megstamiausias sokoladas. Pieniskas, juodas ar baltas? O gal megstate sokolado batonelius?

As megstu pieniska ir balta, bet juodas kazko nelabai traukia. Dievinu svediska MARABOU su metine karamele. Taip pat megstu TOBLERONE pieniskaji.
Siaip tai sokoladas pas mus namie ilgai neuzsilaiko biggrin.gif . Mes su vyru labai greit ji suvartojam pagal paskirti biggrin.gif
Bonifacija
dievinu baltaji akytaji wub.gif
FaJnuLka
šiaip valgau visokį šokoladą smile.gif bet skaniausias tai pieniškas. O ypač kinderių šokoladas [seniai jau ir valgiau jį biggrin.gif]. Ir dar labai skanus man tų kalėdinių senių šalčių šokoladas biggrin.gif. Ir dar labai skanus vokiškas milka essen.gif
Kveli
Man patinka pieniskas ir baltas sokoladas, nors neatsisakau ir juodojo, ypac jei jie su riesutais ar kitokiu idaru tongue.gif Nemegstu tik sokolado su razinomis.
Dar nepatinka tokie "netikri" sokoladai, dazniausiai jie rusiski buna - kazkokia ruda mase ir tiek.
Dazniausiai perku lietuviska sokolada ir lieku patenkinta thumbup.gif
toja
o man skaniausias juodasis karunos sokoladas, o va poreto, tai is vis labai nemegstu, dar skanus estiskas kalevo berods sokoladas.
Leida
Man skaniausias juodas šokoladas essen.gif . O baltas arba pieniškas schmoll.gif . O jei dar su visokiais įdarais... doh.gif .
Shiduh
šiaip tai tokia pati ir labai detali tema yra kulinariniame skyrelyje. gali paskaityt ten. labai daug atsakymų rasi. o aš tai šokolado nebenoriu, nes jis storina, jau geriau tada rūkyti.
ViShy
Oj kaip megstu sokolada...be jo negaleciau gyventi ir mano idealiausi pusryciai sokoladas,jei jo nesuvalgau bunu pikta smile.gif labiausiai patinka pieniskas...su riesutais,arba su ivairiais idarais pvz. braskiu smile.gif karunos pieniskas su braskiu idaru mmm ... labai skanus geisha,megstu nutelos tepama,bet jo niekur netepu tiesiog su saukstu tiesiai i burna smile.gif paskutiniu metu pasidariau Schogetten Tilogia fane smile.gif thumbup.gif
nelabai megstu juoda...nebent karunos su riesutais,baltasis taip pat nelabai patinka smile.gif nors kai labai jau norisi sulenda smile.gif thumbup.gif
Meisy
man skaniausias Cadbury sokoladas ir dar labai patinka baltas arba pieniskas Toblerone su medaus ir riesutu gabaleliais. mirksiukas.gif
neraj
Siaip valgau visokius, bet skaniausias tai karunos juodasis thumbup.gif essen.gif
Upsiukas
o as megstu FAZER sokoladus... ax.gif ir labai nemegstu juodojo sokolado schmoll.gif
Inga&Liepa
O man skaniausias pieniskas princas su jogurto idaru wub.gif
Dew drop
Siaip nemegstu saldumynu, bet jei ka, tai skanus karunos su lazdyno riesutais
Sonrisita
Princas arba juodasis Karunos sokoladas su migdolais (tiek sau, tiek sveciams perku tik tuos minetus biggrin.gif turbut ir savo vaikams (kai tokiu turesiu) pirksiu tik siu 2 rusiu tongue.gif
Germante
QUOTE(hobo @ 2005 02 01, 15:09)
šiaip tai tokia pati ir labai detali tema yra kulinariniame skyrelyje. gali paskaityt ten. labai daug atsakymų rasi. o aš tai šokolado nebenoriu, nes jis storina, jau geriau tada rūkyti.
*

Atsiprasau, ne taip daznai uzeinu i kulinarini skyreli, todel nezinojau, kad tokia tema ten jau yra.

Del rukymo tai nesutinku. Geriau jau saikingai valgyti sokolada ir dietos laikytis, negu rukyti. O nesustoreti valgant sokolada tikrai galima. Reikia tik saika zinoti...
pa_radize
labiausiai mėgstu pieninį.ir su riešutais,ir su karamele...kad tik be jokių alkoholio įdarų ar razinų... schmoll.gif šiaip labiausiai patinka princo arba shogetten.paskutiniu metu labai pamėgau kinder šokoladukus...ir šokoladiniai batonėliai "veža",ypač snickers ar lietuviškas manija...
juodasis ir baltas-periodiškai...jau pora metų,kaip nevalgau,bet ką gali žinot.
o patys neskaniausi-gal rusiški ar kokie ten,net nežinau tiksliai,bet būna labai riebūs.ten tai košmaras kažkoks
Kosmeta
silpnybe...pieniskas princas su grietineles ydaru smile.gif
smike
Labai megstu juoduosius sokoladus su sveikais riesutais. is lietuvisku patinka Karunos karaliski (tos be proto dideles plytos ax.gif ) Pieniski man patys bjauriausi, o jei dar su idarais tai isvis schmoll.gif Baltas sokoladas irgi fu, net sokolado vardo nevertas- muilas grynas!
As :)
Megstu visoki, ypac su rieshutais ir kad kuo didesni butu thumbup.gif . Tik, aisku, storina labai, tai kiek prisilaikau verysad.gif .
Shiandien pastebejom, kad ir musu katinas megsta shokolada biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif , valge balta pienishka tiesiog gabalais biggrin.gif .
Germante
smile.gif+2005 02 02, 00:48-->
QUOTE(As smile.gif @ 2005 02 02, 00:48)

Shiandien pastebejom, kad ir musu katinas megsta shokolada  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif , valge balta pienishka tiesiog gabalais  biggrin.gif .
*

Stai kur irodymas, koks sokoladas geriausias biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Vilione
"Karunos" juodas su sveikais lazdyno riesutais, ir vis be isimties "Fazer" sokoladai...o ypac "Geisha" ax.gif
Becel
neskanių šokoladų nėra biggrin.gif
AŠA
Kriauklytės, geišos, fazeriai, kinder bueno, rafaello...oi, kaip skanu...gaila, kad šventės tokios retai būna... Šiaip mėgstu juodą (ir pieninį, ir kartų), baltą valgau, jei nėra kitokio... Pastarųjų metų pagal kainą priimtinas atradimas buvo Laima šokolado plytelės, jis pieninis, bet su kažkokias traškučiais ar kažkuo, na, toks super skanus, bėda tik ta, jog parduotuvėse pas mus jis būna prieš kalėdas, o dabar visur ieškojau - šnipštas, teks važiuot į Latviją, gal ten rasiu blush2.gif
kle0patra
QUOTE(Baltija @ 2005 02 02, 16:26)
neskanių šokoladų  nėra  biggrin.gif
*

pritariu smile.gif
bet man pats paciausias shogeten trilogia ir princas su migdolais tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.