Dar visai neblogas konditerinis BLOCK sokoladas, jis zinoma skirtas visai ne tam, bet pagrauzti ji kartais irgi skanu. O jau 200g plyteles niekaip neiveiksit
Man irgi patiko
norėčiau aš tos šokoladinės žuvies( arba triušio), kurią kirviu reikia kirst
kriauklytės tai -nuostabios, patinka juodas , kartus apie šokoladą linksmai: Šokoladas yra gaminamas iš kavos pupelių. Pupelės yra daržovės. Cukrus gaminamas iš cukrinių runkelių. Runkelis irgi yra daržovė. Taigi šokoladas yra daržovių kilmės, tad sveikas maistas. Šokolade yra pieno, o pieną gerti sveika. Šokolade kartais būna riešutų, razinų ar kitų džiovintų vaisių, kuriuos taip pat valgyti sveika. Šokoladas padeda kovoti su stresu. STRESSED atvirkščiai skaitant reiškia : DESSERTS
Pieniskas "Princas" su grietinele
Baltas koretas sokoladas "Choco time"
Visoks skanus
nemegstu sokolado su priedais.Absoliuciai jokiais-nei riesutais,nei migdolais, etc. Tie priedai tik sugadina skoni.
Man irgi Schogetten labai skanus šokoladai.
Dar tik Norfoj mačiau pirkti Sonnina vadinasi su įvairiais įdarais, jie nebrangus ir labai skanūs
Tiesiog dievinu šokoladus ir visus saldumynus. Galiu valgyt visus, išskyrus lenkiškus ir rusiškus "muilus". Vienas mėgstamiausių paskutiniu metu Siesta su kokosu. Patinka Karūnos karališkas su migdolais. Visos rūšys Schogetten. Bounty, Twix, Kite-Kat.
Namuose duonos gali nebūt, bet šokolado... Užsiperku savaitei, bet dažniausiai baigiasi jau ketvirtadienį.
Schigetten Tiramisu
Nemgstu koreto,na bet pats skaniausias mantai pieniskas su nesmulkintais lazdyno riesutais.
Schogetten Trilogia.
Bendradarbe sake, kad "Rutos" parduotuveje, esancioje Daukshos g. Kaune, pardavinejamas shokoladas gabalais. Va cia turbut ir bus panashus skonis i to senobinio
Dideli mėlyni Fazer šokoladai su neskaldytais riešutais- be konkurencijos.
Tą senovišką gabalinį šokoladą labiausia primena konditerinis BLOCK sidabrinėje pakuotėje. Kadangi esu juodojo gerbėja, man jis
jeeeeeezus maryte, net seile nutyso.... O parduotuve jau nebedirba...kaip dabar man ryto sulaukti, a? Rytoj is pacio ryto eisiu "Block"
Tarp kitko, tas Block visai nesulyginamas su tuo konditeriniu šokoladu (rodos prancūziškas), kuris būna pirkti IKI, ten tokia ruda pakuote su geltonu brūkšniu, jame kakavos daugiau nei blocke (blocke tik 40 proc., o ten daugiau, nepamenu tiksliai kiek). Kokybė SUPER.
pastebejot kaip suprastejo princai ir karunos ?
dabar perku fazer, nepalyginsi kokybes (kainos taip pat dar neblogas toks iki parduoduvese parduodamas prancuziskas, tik plytele kainuoja apie 10 lt ...
Spekit koki shokolada valgiau shiandien?
Na gi ta "Block". Skanu
megstu shogeten su braskem.anksciau budavo visur,po to dingo.o dabar yra tik maximoj.
As megeja juodo....kartaus....astraus...
Tie sokolado namu su chili idaru mano senas atradimas - kol kas megstamiausi
Man skaniausi pieniški ir juodieji šokoladai. Ir būtinai su riešutais ir razinomis.
Balti - fe.
Man irgi labai patinka šokoladas su riešutais, o ypač Rūtos katinėliai. Tik brangūs jie.
mano megiamiausias pats paprasciausias pieniskas, be jokiu ingredientu
labiausiai nepatinka koretas (nejauciu sokoladinio malonumo
Man patys skaniausi visu rusiu MILKA pieniski sokoladai.
Man patys skaniausi Schogeten triju sluoksniu arba tiramisu skonio
juodasis arba pieniskas (firma visai nesvarbi
beje,nemegstu Karūnos su vysniu idaru
Sveiki
sedziu dabar su kavos puodeliu ir sokoladu ir sugalvojau issiaiskinti koks gi forumieciu megstamiausias sokoladas. Pieniskas, juodas ar baltas? O gal megstate sokolado batonelius? As megstu pieniska ir balta, bet juodas kazko nelabai traukia. Dievinu svediska MARABOU su metine karamele. Taip pat megstu TOBLERONE pieniskaji. Siaip tai sokoladas pas mus namie ilgai neuzsilaiko
dievinu baltaji akytaji
šiaip valgau visokį šokoladą
Man patinka pieniskas ir baltas sokoladas, nors neatsisakau ir juodojo, ypac jei jie su riesutais ar kitokiu idaru
Dar nepatinka tokie "netikri" sokoladai, dazniausiai jie rusiski buna - kazkokia ruda mase ir tiek. Dazniausiai perku lietuviska sokolada ir lieku patenkinta
o man skaniausias juodasis karunos sokoladas, o va poreto, tai is vis labai nemegstu, dar skanus estiskas kalevo berods sokoladas.
Man skaniausias juodas šokoladas
šiaip tai tokia pati ir labai detali tema yra kulinariniame skyrelyje. gali paskaityt ten. labai daug atsakymų rasi. o aš tai šokolado nebenoriu, nes jis storina, jau geriau tada rūkyti.
Oj kaip megstu sokolada...be jo negaleciau gyventi ir mano idealiausi pusryciai sokoladas,jei jo nesuvalgau bunu pikta
nelabai megstu juoda...nebent karunos su riesutais,baltasis taip pat nelabai patinka
man skaniausias Cadbury sokoladas ir dar labai patinka baltas arba pieniskas Toblerone su medaus ir riesutu gabaleliais.
Siaip valgau visokius, bet skaniausias tai karunos juodasis
o as megstu FAZER sokoladus...
O man skaniausias pieniskas princas su jogurto idaru
Siaip nemegstu saldumynu, bet jei ka, tai skanus karunos su lazdyno riesutais
Princas arba juodasis Karunos sokoladas su migdolais (tiek sau, tiek sveciams perku tik tuos minetus
QUOTE(hobo @ 2005 02 01, 15:09) šiaip tai tokia pati ir labai detali tema yra kulinariniame skyrelyje. gali paskaityt ten. labai daug atsakymų rasi. o aš tai šokolado nebenoriu, nes jis storina, jau geriau tada rūkyti. Atsiprasau, ne taip daznai uzeinu i kulinarini skyreli, todel nezinojau, kad tokia tema ten jau yra. Del rukymo tai nesutinku. Geriau jau saikingai valgyti sokolada ir dietos laikytis, negu rukyti. O nesustoreti valgant sokolada tikrai galima. Reikia tik saika zinoti...
labiausiai mėgstu pieninį.ir su riešutais,ir su karamele...kad tik be jokių alkoholio įdarų ar razinų...
juodasis ir baltas-periodiškai...jau pora metų,kaip nevalgau,bet ką gali žinot. o patys neskaniausi-gal rusiški ar kokie ten,net nežinau tiksliai,bet būna labai riebūs.ten tai košmaras kažkoks
silpnybe...pieniskas princas su grietineles ydaru
Labai megstu juoduosius sokoladus su sveikais riesutais. is lietuvisku patinka Karunos karaliski (tos be proto dideles plytos
Megstu visoki, ypac su rieshutais ir kad kuo didesni butu
Shiandien pastebejom, kad ir musu katinas megsta shokolada
"Karunos" juodas su sveikais lazdyno riesutais, ir vis be isimties "Fazer" sokoladai...o ypac "Geisha"
neskanių šokoladų nėra
Kriauklytės, geišos, fazeriai, kinder bueno, rafaello...oi, kaip skanu...gaila, kad šventės tokios retai būna... Šiaip mėgstu juodą (ir pieninį, ir kartų), baltą valgau, jei nėra kitokio... Pastarųjų metų pagal kainą priimtinas atradimas buvo Laima šokolado plytelės, jis pieninis, bet su kažkokias traškučiais ar kažkuo, na, toks super skanus, bėda tik ta, jog parduotuvėse pas mus jis būna prieš kalėdas, o dabar visur ieškojau - šnipštas, teks važiuot į Latviją, gal ten rasiu
|