~♥KaipTaiKaip♥~
2010 01 17, 16:56
1 tema 2 tema 3 tema 4 tema 5 tema 6 tema 7 tema 8 tema 9 tema 10 tema 11 tema12 tema13 tema14 tema15 tema16 tema17 tema18 tema19 tema20 tema21 tema22 tema23 tema24 tema25 tema26 tema 27 tema28 temaĮ PAPUOŠIMŲ TEMĄ būtina dėti visokiausius papuošimus, tiek baibokus, tiek gėlytes, tiek papuoštus tortus, noriu pabrėžti papuoštus, manau paprastas apibarstymas trupiniais gal ir nelabai tinka, nes pagrinde tai yra medutis, o jam turim atskirą temą. Bet, jeigu be trupinių ten bus kokie nors papildomi papuošimai, tai kodel gi ne. Taip pat prie nuotraukos reikia įdėti aprašymą iš ko padaryti tie papuošimai (bezė, saldainių masė ir t.t.) bei kas tai per tortas. To reikia, kad kievienam naujokui ir ne tik būtų aišku ir suprantoma. Taip pat nepamirštam - klausimai atsakymai papuošimų tema. Kiekvienas papuošimas savotiškai gražus, nepriklausomai, ar tai 100-oji barbė ar tukstantinis beze/grietinele puoštas tortas. Ir nesvarbu kas Jūs esat, ar jau specas, ar tik naujokas. Čia laukiamos visos puošėjos. Mes visos mokomės, konsultuojames ir semiamės patirties viena iš kitos. Dėl to mes taip greitai tobulėjam. Konstruktyvi kritika yra sveikintinas dalykas, o ginčus ir nepasitenkinimus prašau pasilikti sau.Taip pat norėčiau priminti, kad labai daug informacijos ir receptų galite surasti viršuje esančiose temose, tiek saldumynų receptus, tiek papuošimo būdus TORTŲ PUOŠIMAS BE KOMENTARŲTaigi, puošiam tortus ir nepamirštam pasirodyti su savo kūriniais! 
Agniuk@s
2010 01 17, 23:01
Aciu uz naujus namucius  saunuole visada pasirupini kad neliktume be stogo
ŽaismingaStiklas
2010 01 17, 23:16
Iškart ir klausimas pas mane atsirado Ar laiko šokoladinė marshmellow masė išgautą iš jos formą??? Ir jeigu vietoj juodo šokolado idėjus baltą??? gal kas bandėt ???
Agniuk@s
2010 01 17, 23:33
deda ir balta ir juoda,nesvarbu koks. forma laiko,maciau merginos ir rozes is jos lipde
ŽaismingaStiklas
2010 01 17, 23:35
Dėkuiiii... vadinasi artimiausiu metu panaudosiu
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 01 17, 23:35) Dėkuiiii... vadinasi artimiausiu metu panaudosiu  tik į baltą pilamas vanduo, ne grietinėlė
ŽaismingaStiklas
2010 01 17, 23:54
O vandens toks pat kiekis kaip ir grietinėlės???
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 01 17, 23:16) Iškart ir klausimas pas mane atsirado Ar laiko šokoladinė marshmellow masė išgautą iš jos formą??? Ir jeigu vietoj juodo šokolado idėjus baltą??? gal kas bandėt ???  ŽaismingaStikle, dedam dedam balta sokolada. Lipdyt galima kaip ir is bet kokios kitos mases. Va, paziurek Sita torta, cia viskas: danga, zaisliukai is mases su baltu sokoladu, batukai ir lelyte pastilazas
Donra, labai liuksiski tortukai (preitoj temoj paskutiniuose puslapiuose). Sakyk, o kaip darei laptopo ekrana? Aisku visu nuostabus, truksta net zodziu pagyrimams...
*monikute*
2010 01 18, 10:09
Migle79
2010 01 18, 10:51
QUOTE(*monikute* @ 2010 01 18, 10:09)
Dzanetukas
2010 01 18, 11:27
Sveikutes, kepejeles Aciu uz pagyrimus manajam praeitoje temukeje  Labai didelis paspirimas ir toliau judeti Mergytes, turiu toki klausimuka, ar iskeptas biskvitas gali prastoveti para laiko neperteptas? Ar geriau kepti ta pacia diena, kaip ir surenkant torta  Apie meduti tai zinau, bet vat daleiskim Snikersiuko biskvitas??? Drauge jau uzprase tortuko penktadieniui, bet bijau, kad per viena vakara visko nesugebesiu padaryti Aciu uz atsakyma
Aciu mergaites uz visu pagiras  net labai labai malonu  as tikrai zinau kad yra ir nemazai klaidu, kurias kitam kartui tikrai nedaryciau  praktikos reik praktikos, kad ir labai aiskus mergaiciu nurodimai, visvien gi nedarai tip top nukopinta torta, o kai pradedi fantazuoti ( cia ne receptus turiu omeny, o papuosimus ir formas), va tada ir islenda kai kurie dalykai Daivve  apie loptopa-----zodziu mintis buvo tokia, kad tas ekranas butu lygus ir lengvas, tai sumasciau kad ten reik deti vaflius suteptus su sviest kremu su rudu, siaip tai pasiteisino, bet as sumasciau kad ta ekrana reik istatyt i pagrinda, ipjovus-- cia kad butu tikroviskiau, bet nepasiteisino ir jis linko, tai reikejo tvirtinti, ir iki paskutines minutes pergyventi kad nenulinktu  PASTEBEJIMAI KA SEKANTI KARTA DARYCIAU KITAIP--- ekrana klijuociau prie sono, visgi daryciau is vafliu, daryciau ir apacia plona ir deciau ant pagrindo ( torto), tada atrodytu tikroviskiau, klaviatura daryciau tikresne, smulkesnes knopkes, stengsciaus kopinti orginala labiau( ana irgi kopinau orginala, ir proporcijas , bet kai kuriose vietose psilengvinau( kaip knopkes). Ivertinus klaidas nera labai sudetinga padaryti  jei kas neaisku , mielai pasidalinsiu
QUOTE(Dzanetukas @ 2010 01 18, 12:27) Sveikutes, kepejeles Aciu uz pagyrimus manajam praeitoje temukeje  Labai didelis paspirimas ir toliau judeti Mergytes, turiu toki klausimuka, ar iskeptas biskvitas gali prastoveti para laiko neperteptas? Ar geriau kepti ta pacia diena, kaip ir surenkant torta  Apie meduti tai zinau, bet vat daleiskim Snikersiuko biskvitas??? Drauge jau uzprase tortuko penktadieniui, bet bijau, kad per viena vakara visko nesugebesiu padaryti Aciu uz atsakyma  As tai butent taip ir darau. Viena diena papuosimus, kita biskvitus, o trecia surenku.Ir visada gaunasi
Dzanetukas
2010 01 18, 13:04
ACIU dideliausias Nes penktadieni kaip atsistojau prie Snikerso apie 18 val., tai nuejau nuo jo palei 11. I ta laika iejo ir rozyciu lipdymas, ir mases paruosimas - zodziu nuo - iki. Tai galvojau koju nepavilksiu kita diena
Dzanetuk,drasiai gali issikepti biskvitus pries diena ar 2.....siaip biskvitus netgi rekomenduojama kepti prie diena,kad jie turetu laiko subresti......
ŽaismingaStiklas
2010 01 18, 15:28
QUOTE(Dzanetukas @ 2010 01 18, 15:04) ACIU dideliausias Nes penktadieni kaip atsistojau prie Snikerso apie 18 val., tai nuejau nuo jo palei 11. I ta laika iejo ir rozyciu lipdymas, ir mases paruosimas - zodziu nuo - iki. Tai galvojau koju nepavilksiu kita diena  Kai mane buvo apšviete, tai snikersą reikia mažiausiai 3dienas laikyti suteptą, kad brandintūsi O biskvitus tai ir ąš diena prieš susikepu, tik į maišiuką įdedu,kad neapdžiųtų Daividija, labai jau gražūs visi tavo tortukai
Dzanetukas
2010 01 18, 15:38
QUOTE(kirbe @ 2010 01 18, 15:23) Dzanetuk,drasiai gali issikepti biskvitus pries diena ar 2.....siaip biskvitus netgi rekomenduojama kepti prie diena,kad jie turetu laiko subresti...... ACIUKAS  turesiu omenyje ateiciai QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 01 18, 17:28) Kai mane buvo apšviete, tai snikersą reikia mažiausiai 3dienas laikyti suteptą, kad brandintūsi O biskvitus tai ir ąš diena prieš susikepu, tik į maišiuką įdedu,kad neapdžiųtų Su mano seimyna toks bajeriukas nepraeis , uzgraus mane  - kad net 3 dienas jie draugiskai lauktu, be sansu  Vos ne taip, kad apdengiau torta - ir gal jau valgyti galima
Mieloji, bet jei žinotų jo skonį trečioje paroje, jie tikrai pakentėtų  paslėpk kur nors  maniškiams galėtų ir savaitę stovėti, neliestų
ŽaismingaStiklas
2010 01 18, 15:51
Koks kantrumas Mani6kis kai 6aldytuve stovėjo gal dvi paras, tai aš( ir ne tik aš) jį akim valėm
man jis gali ir savaitę stovėti, ne mano skonio tortas
Dzanetukas
2010 01 18, 16:05
QUOTE(Olesta @ 2010 01 18, 17:40) Mieloji, bet jei žinotų jo skonį trečioje paroje, jie tikrai pakentėtų  paslėpk kur nors  maniškiams galėtų ir savaitę stovėti, neliestų  Teks kitam kartui paslepti Dekui uz patarimus QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 01 18, 17:51) Koks kantrumas Mani6kis kai 6aldytuve stovėjo gal dvi paras, tai aš( ir ne tik aš) jį akim valėm  fraze topine reiskia pries atiduodant draugei penktadieni, reiktu koki treciadieni sutepti Jei ne si temuke, tai sakiai
ausrine261
2010 01 18, 16:35
Jus vis minit torta Rafaelo o as jo recepciuko niekur nerandu  nei snikerso nerandu
QUOTE(ausrine261 @ 2010 01 18, 17:35) Jus vis minit torta Rafaelo o as jo recepciuko niekur nerandu  nei snikerso nerandu  Snikerso tai cia http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry24810070tik ten reikia 2 st. miltu ir 1 st cukraus o rafaelo svajone cia http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry29394084
Agniuk@s
2010 01 18, 16:42
Olesta o kuo neskanus snikersas jusu seimynai? gal per saldus ? pati nedarius dar tai idomu
ŽaismingaStiklas
2010 01 18, 17:25
QUOTE(Olesta @ 2010 01 18, 17:55) man jis gali ir savaitę stovėti, ne mano skonio tortas  Čia aš ne tik apie snikersą (tas tai man pusantros paros tik pastovėjo ir buvo suvartotas, aišku ir porga buvo  )
ausrine261
2010 01 18, 17:33
QUOTE(olga25 @ 2010 01 18, 18:41) Labai aciuuuu
vaiduliuke21
2010 01 18, 17:41
rafaelo svajone puosta kokosu ir sokoladinem gelytem.dar uzbarsciau raudonu pabarstuku,kad nebutu viskas vien balta.ir galiu pasakyti,kad labai skanus.tik as kokoso drozliu dejau daugiau nes man patinka kokosas. My Webpage
per saldu, per sotu, ir žemės riešutai gadina skonį, bet čia tik todėl, kad žemės riešutų nemėgėjų šeimyna pas mane
QUOTE(Olesta @ 2010 01 18, 15:55) man jis gali ir savaitę stovėti, ne mano skonio tortas  Vat ir mums jis nelabai patiko......  Kad ir kelias dienas stovėjo,bet įspūdžio nepadarė....O ir produktų atžvilgiu,nepigus.
QUOTE(zebra @ 2010 01 18, 18:57) Vat ir mums jis nelabai patiko......  Kad ir kelias dienas stovėjo,bet įspūdžio nepadarė....O ir produktų atžvilgiu,nepigus. aš tai tikėjausi, kad jis vis mums prigis, bet du kartus dariau, ir abu nepasiteisino, va medaus, juodas miškas, rafaelas, vaisiniai, mascarponiniai, karamelinis, netgi griliažinis prigijo, o anas ne ir viskas... bet yra tikrai, kam labai patinka ir neperkalbėsi, kad paragautų kitokio
neramuole
2010 01 18, 19:16
as ta kurios neparkalbesi, man jis laaabai labai patinka  ypac 3 diena, ir mano seimyna mielai ji kerta, tik kad daug nesuvalgysi sotus imetu kukluti preitos savaites darbeli, reikejo ant smugio kazka sumeistraut tai va kas gime, rafaelo, puosta kokoso drozlemis ir sokoladu, gelytes pastiliazas
QUOTE(neramuole @ 2010 01 18, 19:16) as ta kurios neparkalbesi, man jis laaabai labai patinka  ypac 3 diena, ir mano seimyna mielai ji kerta, tik kad daug nesuvalgysi sotus imetu kukluti preitos savaites darbeli, reikejo ant smugio kazka sumeistraut tai va kas gime, rafaelo, puosta kokoso drozlemis ir sokoladu, gelytes pastiliazas  kuklumas puošia, labai dailus
Neramuole, geras greitukas Atejau ir as parodyt praeitos savaites darbelius Marskinukai trapusis, MMG  Apple brando logo. Medaus tortas, MMG. Tortas baltas, juodas tai padeklas  Boruzeles Biskvitinis su varskes kremu, vysnios, persikai, MMg, marcipanas  Ir knyga Trapusis, MMG, aisingas, mase tik virsuje, sonai kremas  Nors, turbut veltuj keliu, nes vistiek jau paziurejot parase
Neramuole, gražutis torčiukas, apetitnas toks Asseni, tikrai ne veltui keli, yra gi ir nemačiusių, o aš mielai dar kartą akis paganysiu  na nerealūs torčiukai
mazuliux
2010 01 18, 20:56
Sveikutes Asseni, nors ir maciau jau, bet vistiek visada labai malonu paziureti i tavo tortus dar ir dar karta Neramuole, labai mielas tortukas Ateinu ir as pagaliau su gaminuku Baltas biskvitas, pertepta grietinele + persikinis jogurtas su svieziomis braskemis ir konservuotais persikais  Dengta MMG, raitiniai - icing'as  O dar buvau zadejusi pasirodyti savo plikytos teslos gaminius ir sokoladines rozes Plikytinukai  Rozytes (kol kas tik tiek, bet mases sokoladines dar daug turiu, dar reikes sia savaite padaryti)
wow, kokia lialia, olia lia pupytė  super, tokia mergaitiškai riūžava, labai graži  ir rožės
ŽaismingaStiklas
2010 01 18, 21:49
Norejau paklausti, kai gaminate vaikiska tortuka: koki biskvita dazniausiai naudojat? kokius pertepimus? ir kuom dengiat? Ir kokie ismatavimai skaiciaus tortuko? Didelis dekui uz atsakymus
QUOTE(asaraa @ 2010 01 18, 22:06) Norejau paklausti, kai gaminate vaikiska tortuka: koki biskvita dazniausiai naudojat? kokius pertepimus? ir kuom dengiat? Ir kokie ismatavimai skaiciaus tortuko? Didelis dekui uz atsakymus  naudojam, kokio nori ir prašo, dažniausiai Rafaelinį iš baltų, pertepimai, grietinėlė, desertinė varškė, jojurtiniai, džiovintų vaisių su želė gabaliukais, dengiam kuom prašo, mase, grietinėle, trupinukais, išmatavimai priklauso nuo torto svorio
QUOTE(Olesta @ 2010 01 18, 22:08) naudojam, kokio nori ir prašo, dažniausiai Rafaelinį iš baltų, pertepimai, grietinėlė, desertinė varškė, jojurtiniai, džiovintų vaisių su želė gabaliukais, dengiam kuom prašo, mase, grietinėle, trupinukais, išmatavimai priklauso nuo torto svorio  gal sito galim receptuka i az o Rafaelini kepat atskirais biskvitais (nes atskirais tai ir pati kepiau), o ar yra kas bandes visa mase iskart kepti (kad paskiau butu patogu issipjauti forma)? Kiek laiko ir kokioj temperaturoj kepat?
Cosette
2010 01 18, 22:55
Ech, o aš dariau Snickersą vildamasi, kad jis patinka visiem be išimties ir kad svečiai aikčios iš susižavėjimo  tai Olesta nuleido mane ant žemės  nu, tikiuosi, jų skonis bus iš tų "mėgstančių Snickersą"  nes papuošimu tikrai "nepapirksiu" papuošimą parodysiu trečiadienį, kai bus sūnaus gimtadienis, tada nufotografuosiu.. Bet supratau, kad taip ir liksiu žemės vikršru, kuris tik žiūri į dangų ir net nedrįsta pagirt tų nuostabių jūsų tortų.... man net gražiai MMG neužsidengė... garbanų pilna
ŽaismingaStiklas
2010 01 19, 00:33
QUOTE(asaraa @ 2010 01 19, 00:17) gal sito galim receptuka i az o Rafaelini kepat atskirais biskvitais (nes atskirais tai ir pati kepiau), o ar yra kas bandes visa mase iskart kepti (kad paskiau butu patogu issipjauti forma)? Kiek laiko ir kokioj temperaturoj kepat? Biskvita kepiau tik viena karta atskirom dalim, bet man per daug terliones buvo, tai nuo to laiko (kokius 6-7 kartus) kepu viena ir nepakartojama  ir viskas puikiai gaunasi
Atejau bartis
GERBIAMIEJI Kraustomes apie biskvitus, kepimus ir skonius kalbetis i tortu tema.
Nu jau tortų tortų nei girt spėju nei ką  visos be išimties šaunuolės esat  nublanksta, oj kaip nublanksta maximiniai tortai vitrinose, palyginus su mūsų mergaičių ir berniukų be abejo - ne vieną kartą žvilgterėjus pagalvoju Olesta, kaip visad pavarius nuo dūšios  visi tortukai labai gražučiai, o ypač man patiko su mėlynomis gėlytėmis ir meškiuku Jokūbui  ir barbe t.p. labai daili... DONSA, egzą išlaikei visu 120 proc.  padirbėta tai oho kiek ir kaip kruopščiai  raketė, kompas, nu super  užsiminei, kad linko tau vaflinis ekranas, reikėjo tau tą dalį kur į tortą montuojasi šokoladu aptepti, būtų apsaugoję nuo drėgmės (na bent jau teoriškai taip galvoju). Mazuliux, barbė gavosi fantastiška, sijonas toks - nu kaip pramoginių šokių Asseni, kad ir dirbt pradėjai, bet džiugu, kad tortų nemažėja  knyga atrodo nuostabiai neatsistebiu, kaip sugebėjai dailyraščiu tokį ilgą tekstą parašyt, nė milimetriuko nenukreivuliuojant  o vat tas obuolys tai man ten mistinis tortas  nuotrauka iš viršaus tai kaip netortas atrodo  bet lygumėlis - aukščiausia klasė, žodžiu, jei į tortą nepanašu Neramuole, paprastas, bet labai gražiai atrodantis tortukas aš tokių valgomų tortukų didelė mylėtoja, ne prie dūšios man tos masės Jolka, kamuolys pavyko puikiai  nesistebiu, kad buvo gaila prapjaut  Nu o Agniuko žvejybiniam tortui tai medalis nuo manęs ir MB (t.p. užkietėjusio žvejo... akis "išvarvinom" abu bežiūrėdami  ) nu liuks ir žuvys kibire sumastyk tu man taip  ir aš savo rybakui  audžiu mintį kažką žvejybiško sumeistraut jubiliejaus proga Daividijos tortas su multiko herojais irgi atrodo įspūdingai, mano dukra visus pažino Kersiene, kad pavarius simsonas liuksiškas gavos, tuo labiau, kad ir internetas tikrai biednas simsoninių tortų pavyzdžiais ieškojau, taip nieko blatno ir neradau... ir kempiniukas dailutis...
Dzanetukas
2010 01 19, 08:33
JO mergaites - pavaryta per vakara Vaiduliukes ir Neramuoles tortukai - tai tokie silti, apetitni - naminiai  Mielai dabar Rafelo gabaliuka imesciau  As pati kai pradejau dengti tortus mase - jos nevalgau, man daug skaniau kai uzbarstoma trupinukais arba puosta sokoladu su grietinele  Bet ko nepadarysi del to, kad ismokti graziai tortus patiekti Asseni arsenalas is vis pribloske, ypac knyga  kur rankas auksines turi Mazuliux barbe  Vis niekaip nedristu pameginti padaryti, atrodo nekiekvienam duota  O roziu spalva kokia ispudinga  - kokie cia dazai, ar gali pasakyti
neramuole
2010 01 19, 09:12
kokia garbes suknytes spalva  labai mmm asseni, as tavo parase kai obuoli pamaciau, dingtelejo mintis kam cia ta paveiksliuka issisaugojo ne i tema  labai gera apgaule, tobulai padaryta
mazuliux
2010 01 19, 09:33
Labas rytas Aciu mergaites uz pagyras  Jubiliate vakar kai pamate, tai issiziojo  Dar ji norejo kaspino ant nugaros ir plokstele yra su vardu ir metais, bet as nenufotografavu jau su jais QUOTE(Dzanetukas @ 2010 01 19, 07:33) O roziu spalva kokia ispudinga  - kokie cia dazai, ar gali pasakyti  Cia Sugarflair Gel Paste - spalva Pink  Nemazai reikejo jos, kad tokia gautusi. Be to, cia is pradziu dariau su baltu sokoladu, paskui kai medaus idejau per daug, priedejau dar pienisko ir juodojo sokolado. Plius dar dazu tos pacios firmos Christmas Red truputi idejau  (man sitie kazkaip labai panasus gaunasi jei tamsia spalva daryti)
Labai labai grazus tortukai  knyga  o appel obuoliuka tai mano mintis buvo vyrui iskept, nes jis appel fanas, visa technika pas ji tik tokia, bet jo gimtadienis tik vasara, uztai koki pavizdi pamaciau  nereiks taip smarkiai smegeneliu sukt, kai jau gatava matai, idialiai padarytas  tik man lapukas proporciskai siek tiek didesnis turetu buti. Mergaites , ka daryti  jei pasiziurejus nu taip norisi kepti, kad net sirdis alpsta  o seimyna maitinasi tik labai sveikai ir grieztai, tortai tik ipatingom progom  o kaip tycia ir aplinkos zmogiukams jokiu progu ner  kaip isgyvent iki vasario kibsiu i rozes sokoladines
|
|