Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
~♥KaipTaiKaip♥~
user posted image

1 tema
2 tema
3 tema
4 tema
5 tema
6 tema
7 tema
8 tema
9 tema
10 tema
11 tema
12 tema
13 tema
14 tema
15 tema
16 tema
17 tema
18 tema
19 tema
20 tema
21 tema
22 tema
23 tema
24 tema
25 tema
26 tema
27 tema

28 tema
Į PAPUOŠIMŲ TEMĄ būtina dėti visokiausius papuošimus, tiek baibokus, tiek gėlytes, tiek papuoštus tortus, noriu pabrėžti papuoštus, manau paprastas apibarstymas trupiniais gal ir nelabai tinka, nes pagrinde tai yra medutis, o jam turim atskirą temą. Bet, jeigu be trupinių ten bus kokie nors papildomi papuošimai, tai kodel gi ne.
Taip pat prie nuotraukos reikia įdėti aprašymą iš ko padaryti tie papuošimai (bezė, saldainių masė ir t.t.) bei kas tai per tortas. To reikia, kad kievienam naujokui ir ne tik būtų aišku ir suprantoma.
Taip pat nepamirštam - klausimai atsakymai papuošimų tema.
Kiekvienas papuošimas savotiškai gražus, nepriklausomai, ar tai 100-oji barbė ar tukstantinis beze/grietinele puoštas tortas. Ir nesvarbu kas Jūs esat, ar jau specas, ar tik naujokas. Čia laukiamos visos puošėjos.
Mes visos mokomės, konsultuojames ir semiamės patirties viena iš kitos. Dėl to mes taip greitai tobulėjam.

Konstruktyvi kritika yra sveikintinas dalykas, o ginčus ir nepasitenkinimus prašau pasilikti sau.

Taip pat norėčiau priminti, kad labai daug informacijos ir receptų galite surasti viršuje esančiose temose, tiek saldumynų receptus, tiek papuošimo būdus

TORTŲ PUOŠIMAS BE KOMENTARŲ

Taigi, puošiam tortus ir nepamirštam pasirodyti su savo kūriniais! mirksiukas.gif
Agniuk@s
Aciu uz naujus namucius 4u.gif saunuole visada pasirupini kad neliktume be stogo biggrin.gif
ŽaismingaStiklas
Iškart ir klausimas pas mane atsirado lotuliukas.gif
Ar laiko šokoladinė marshmellow masė išgautą iš jos formą???
Ir jeigu vietoj juodo šokolado idėjus baltą??? gal kas bandėt ??? g.gif
Agniuk@s
deda ir balta ir juoda,nesvarbu koks. forma laiko,maciau merginos ir rozes is jos lipde smile.gif
ŽaismingaStiklas
Dėkuiiii... vadinasi artimiausiu metu panaudosiu lotuliukas.gif
Olesta
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 01 17, 23:35)
Dėkuiiii... vadinasi artimiausiu metu panaudosiu  lotuliukas.gif
*

tik į baltą pilamas vanduo, ne grietinėlė 4u.gif
ŽaismingaStiklas
O vandens toks pat kiekis kaip ir grietinėlės??? unsure.gif
Asseni
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 01 17, 23:16)
Iškart ir klausimas pas mane atsirado  lotuliukas.gif 
Ar laiko šokoladinė marshmellow masė išgautą iš jos formą???
Ir jeigu vietoj juodo šokolado idėjus baltą??? gal kas bandėt ???  g.gif
*

ŽaismingaStikle, dedam dedam balta sokolada. Lipdyt galima kaip ir is bet kokios kitos mases. Va, paziurek Sita torta, cia viskas: danga, zaisliukai is mases su baltu sokoladu, batukai ir lelyte pastilazas
Daivve
Donra, labai liuksiski tortukai (preitoj temoj paskutiniuose puslapiuose). Sakyk, o kaip darei laptopo ekrana?
Aisku visu nuostabus, truksta net zodziu pagyrimams... 4u.gif
*monikute*
Kiek daug grožybių priderėjo per savaitgalį wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Manau čia greit pasieksim tokį lygį, kad tortų parduotuvėse niekas nebepirks biggrin.gif
Migle79
QUOTE(*monikute* @ 2010 01 18, 10:09)
Kiek daug grožybių  priderėjo per savaitgalį wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Manau čia greit pasieksim tokį lygį, kad tortų parduotuvėse niekas nebepirks  biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif
Dzanetukas
Sveikutes, kepejeles 4u.gif
Aciu uz pagyrimus manajam praeitoje temukeje aciuks.gif Labai didelis paspirimas ir toliau judeti blush2.gif
Mergytes, turiu toki klausimuka, ar iskeptas biskvitas gali prastoveti para laiko neperteptas? Ar geriau kepti ta pacia diena, kaip ir surenkant torta blush2.gif Apie meduti tai zinau, bet vat daleiskim Snikersiuko biskvitas??? Drauge jau uzprase tortuko penktadieniui, bet bijau, kad per viena vakara visko nesugebesiu padaryti doh.gif
Aciu uz atsakyma aciuks.gif
DONRA
Aciu mergaites uz visu pagiras 4u.gif net labai labai malonu wub.gif as tikrai zinau kad yra ir nemazai klaidu, kurias kitam kartui tikrai nedaryciau schmoll.gif praktikos reik praktikos, kad ir labai aiskus mergaiciu nurodimai, visvien gi nedarai tip top nukopinta torta, o kai pradedi fantazuoti ( cia ne receptus turiu omeny, o papuosimus ir formas), va tada ir islenda kai kurie dalykai doh.gif

Daivve mirksiukas.gif apie loptopa-----zodziu mintis buvo tokia, kad tas ekranas butu lygus ir lengvas, tai sumasciau kad ten reik deti vaflius suteptus su sviest kremu su rudu, siaip tai pasiteisino, bet as sumasciau kad ta ekrana reik istatyt i pagrinda, ipjovus-- cia kad butu tikroviskiau, bet nepasiteisino ir jis linko, tai reikejo tvirtinti, ir iki paskutines minutes pergyventi kad nenulinktu doh.gif PASTEBEJIMAI KA SEKANTI KARTA DARYCIAU KITAIP--- ekrana klijuociau prie sono, visgi daryciau is vafliu, daryciau ir apacia plona ir deciau ant pagrindo ( torto), tada atrodytu tikroviskiau, klaviatura daryciau tikresne, smulkesnes knopkes, stengsciaus kopinti orginala labiau( ana irgi kopinau orginala, ir proporcijas , bet kai kuriose vietose psilengvinau( kaip knopkes). Ivertinus klaidas nera labai sudetinga padaryti mirksiukas.gif jei kas neaisku , mielai pasidalinsiu
olga25
QUOTE(Dzanetukas @ 2010 01 18, 12:27)
Sveikutes, kepejeles  4u.gif
Aciu uz pagyrimus manajam praeitoje temukeje aciuks.gif Labai didelis paspirimas ir toliau judeti  blush2.gif
Mergytes, turiu toki klausimuka, ar iskeptas biskvitas gali prastoveti para laiko neperteptas? Ar geriau kepti ta pacia diena, kaip ir surenkant torta blush2.gif  Apie meduti tai zinau, bet vat daleiskim Snikersiuko biskvitas??? Drauge jau uzprase tortuko penktadieniui, bet bijau, kad per viena vakara visko nesugebesiu padaryti doh.gif
Aciu uz atsakyma aciuks.gif
*

As tai butent taip ir darau. Viena diena papuosimus, kita biskvitus, o trecia surenku.Ir visada gaunasi thumbup.gif
Dzanetukas
ACIU dideliausias thumbup.gif
Nes penktadieni kaip atsistojau prie Snikerso apie 18 val., tai nuejau nuo jo palei 11. I ta laika iejo ir rozyciu lipdymas, ir mases paruosimas - zodziu nuo - iki. doh.gif
Tai galvojau koju nepavilksiu kita diena lotuliukas.gif
kirbe
Dzanetuk,drasiai gali issikepti biskvitus pries diena ar 2.....siaip biskvitus netgi rekomenduojama kepti prie diena,kad jie turetu laiko subresti......
ŽaismingaStiklas
QUOTE(Dzanetukas @ 2010 01 18, 15:04)
ACIU dideliausias thumbup.gif
Nes penktadieni kaip atsistojau prie Snikerso apie 18 val., tai nuejau nuo jo palei 11. I ta laika iejo ir rozyciu lipdymas, ir mases paruosimas - zodziu nuo - iki. doh.gif
Tai galvojau koju nepavilksiu kita diena lotuliukas.gif
*

Kai mane buvo apšviete, tai snikersą reikia mažiausiai 3dienas laikyti suteptą, kad brandintūsi bigsmile.gif
O biskvitus tai ir ąš diena prieš susikepu, tik į maišiuką įdedu,kad neapdžiųtų smile.gif

Daividija, labai jau gražūs visi tavo tortukai mirksiukas.gif
Dzanetukas
QUOTE(kirbe @ 2010 01 18, 15:23)
Dzanetuk,drasiai gali issikepti biskvitus pries diena ar 2.....siaip biskvitus netgi rekomenduojama kepti prie diena,kad jie turetu laiko subresti......
*

ACIUKAS bigsmile.gif turesiu omenyje ateiciai thumbup.gif

QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 01 18, 17:28)
Kai mane buvo apšviete, tai snikersą reikia mažiausiai 3dienas laikyti suteptą, kad brandintūsi  bigsmile.gif
O biskvitus tai ir ąš diena prieš susikepu, tik į maišiuką įdedu,kad neapdžiųtų  smile.gif
*

Su mano seimyna toks bajeriukas nepraeis , uzgraus mane gun_smilie.gif - kad net 3 dienas jie draugiskai lauktu, be sansu lotuliukas.gif Vos ne taip, kad apdengiau torta - ir gal jau valgyti galima lotuliukas.gif doh.gif
Olesta
Mieloji, bet jei žinotų jo skonį trečioje paroje, jie tikrai pakentėtų 4u.gif paslėpk kur nors lotuliukas.gif maniškiams galėtų ir savaitę stovėti, neliestų blush2.gif
ŽaismingaStiklas
Koks kantrumas blink.gif
Mani6kis kai 6aldytuve stovėjo gal dvi paras, tai aš( ir ne tik aš) jį akim valėm lotuliukas.gif
Olesta
man jis gali ir savaitę stovėti, ne mano skonio tortas blush2.gif
Dzanetukas
QUOTE(Olesta @ 2010 01 18, 17:40)
Mieloji, bet jei žinotų jo skonį trečioje paroje, jie tikrai pakentėtų  4u.gif paslėpk kur nors  lotuliukas.gif maniškiams galėtų ir savaitę stovėti, neliestų  blush2.gif
*

Teks kitam kartui paslepti bigsmile.gif
Dekui uz patarimus aciuks.gif

QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 01 18, 17:51)
Koks kantrumas  blink.gif
Mani6kis kai 6aldytuve stovėjo gal dvi paras, tai aš( ir ne tik aš) jį akim valėm  lotuliukas.gif
*

fraze topine lotuliukas.gif thumbup.gif
reiskia pries atiduodant draugei penktadieni, reiktu koki treciadieni sutepti bigsmile.gif

Jei ne si temuke, tai sakiai doh.gif
ausrine261
Jus vis minit torta Rafaelo o as jo recepciuko niekur nerandu unsure.gif nei snikerso nerandu schmoll.gif
olga25
QUOTE(ausrine261 @ 2010 01 18, 17:35)
Jus vis minit torta Rafaelo o as jo recepciuko niekur nerandu unsure.gif nei snikerso nerandu schmoll.gif
*

Snikerso tai cia

http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry24810070

tik ten reikia 2 st. miltu ir 1 st cukraus

o rafaelo svajone cia

http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry29394084
Agniuk@s
Olesta o kuo neskanus snikersas jusu seimynai? gal per saldus ? pati nedarius dar tai idomu
ŽaismingaStiklas
QUOTE(Olesta @ 2010 01 18, 17:55)
man jis gali ir savaitę stovėti, ne mano skonio tortas  blush2.gif
*

Čia aš ne tik apie snikersą (tas tai man pusantros paros tik pastovėjo ir buvo suvartotas, aišku ir porga buvo bigsmile.gif ) lotuliukas.gif
ausrine261
QUOTE(olga25 @ 2010 01 18, 18:41)

Labai aciuuuu smile.gif
vaiduliuke21
rafaelo svajone puosta kokosu ir sokoladinem gelytem.dar uzbarsciau raudonu pabarstuku,kad nebutu viskas vien balta.ir galiu pasakyti,kad labai skanus.tik as kokoso drozliu dejau daugiau nes man patinka kokosas.My Webpage
Olesta
per saldu, per sotu, ir žemės riešutai gadina skonį, bet čia tik todėl, kad žemės riešutų nemėgėjų šeimyna pas mane blush2.gif
zebra
QUOTE(Olesta @ 2010 01 18, 15:55)
man jis gali ir savaitę stovėti, ne mano skonio tortas  blush2.gif
*

Vat ir mums jis nelabai patiko...... ax.gif Kad ir kelias dienas stovėjo,bet įspūdžio nepadarė....O ir produktų atžvilgiu,nepigus.
Olesta
QUOTE(zebra @ 2010 01 18, 18:57)
Vat ir mums jis nelabai patiko...... ax.gif Kad ir kelias dienas stovėjo,bet įspūdžio nepadarė....O ir produktų atžvilgiu,nepigus.
*

aš tai tikėjausi, kad jis vis mums prigis, bet du kartus dariau, ir abu nepasiteisino, va medaus, juodas miškas, rafaelas, vaisiniai, mascarponiniai, karamelinis, netgi griliažinis prigijo, o anas ne ir viskas... bet yra tikrai, kam labai patinka ir neperkalbėsi, kad paragautų kitokio doh.gif
neramuole
as ta kurios neparkalbesi, man jis laaabai labai patinka thumbup.gif ypac 3 diena, ir mano seimyna mielai ji kerta, tik kad daug nesuvalgysi sotus biggrin.gif
imetu kukluti preitos savaites darbeli, reikejo ant smugio kazka sumeistraut tai va kas gime, rafaelo, puosta kokoso drozlemis ir sokoladu, gelytes pastiliazas

user posted image
Olesta
QUOTE(neramuole @ 2010 01 18, 19:16)
as ta kurios neparkalbesi, man jis laaabai labai patinka  thumbup.gif  ypac 3 diena, ir mano seimyna mielai ji kerta, tik kad daug nesuvalgysi sotus  biggrin.gif
imetu kukluti preitos savaites darbeli, reikejo ant smugio kazka sumeistraut tai va kas gime, rafaelo, puosta kokoso drozlemis ir sokoladu, gelytes pastiliazas

user posted image
*

kuklumas puošia, labai dailus thumbup.gif
Asseni
Neramuole, geras greitukas

Atejau ir as parodyt praeitos savaites darbelius

Marskinukai
trapusis, MMG
user posted image

Apple brando logo. Medaus tortas, MMG. Tortas baltas, juodas tai padeklas
user posted image

Boruzeles
Biskvitinis su varskes kremu, vysnios, persikai, MMg, marcipanas
user posted image

Ir knyga
Trapusis, MMG, aisingas, mase tik virsuje, sonai kremas
user posted image

Nors, turbut veltuj keliu, nes vistiek jau paziurejot parase unsure.gif
neli
Neramuole, gražutis torčiukas, apetitnas toks thumbup.gif

Asseni, tikrai ne veltui keli, yra gi ir nemačiusių, o aš mielai dar kartą akis paganysiu bigsmile.gif na nerealūs torčiukai thumbup.gif
mazuliux
Sveikutes 4u.gif
Asseni, nors ir maciau jau, bet vistiek visada labai malonu paziureti i tavo tortus dar ir dar karta wub.gif
Neramuole, labai mielas tortukas mirksiukas.gif
Ateinu ir as pagaliau su gaminuku blush2.gif
Baltas biskvitas, pertepta grietinele + persikinis jogurtas su svieziomis braskemis ir konservuotais persikais mirksiukas.gif Dengta MMG, raitiniai - icing'as rolleyes.gif
user posted image

O dar buvau zadejusi pasirodyti savo plikytos teslos gaminius ir sokoladines rozes blush2.gif
Plikytinukai
user posted image
Rozytes (kol kas tik tiek, bet mases sokoladines dar daug turiu, dar reikes sia savaite padaryti)
user posted image

blush2.gif
Olesta
wow, kokia lialia, olia lia pupytė thumbup.gif super, tokia mergaitiškai riūžava, labai graži thumbup.gif ir rožės thumbup.gif
ŽaismingaStiklas
GRAŽUUUUU... prasidėjo grožių maratonas naujoje temoje thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
asaraa
Norejau paklausti, kai gaminate vaikiska tortuka:
koki biskvita dazniausiai naudojat?
kokius pertepimus?
ir kuom dengiat?
Ir kokie ismatavimai skaiciaus tortuko?

Didelis dekui uz atsakymus 4u.gif
Olesta
QUOTE(asaraa @ 2010 01 18, 22:06)
Norejau paklausti, kai gaminate vaikiska tortuka:
koki biskvita dazniausiai naudojat?
kokius pertepimus?
ir kuom dengiat?
Ir kokie ismatavimai skaiciaus tortuko?

Didelis dekui uz atsakymus  4u.gif
*

naudojam, kokio nori ir prašo, dažniausiai Rafaelinį iš baltų, pertepimai, grietinėlė, desertinė varškė, jojurtiniai, džiovintų vaisių su želė gabaliukais, dengiam kuom prašo, mase, grietinėle, trupinukais, išmatavimai priklauso nuo torto svorio 4u.gif
asaraa
QUOTE(Olesta @ 2010 01 18, 22:08)
naudojam, kokio nori ir prašo, dažniausiai Rafaelinį iš baltų, pertepimai, grietinėlė, desertinė varškė, jojurtiniai, džiovintų vaisių su želė gabaliukais, dengiam kuom prašo, mase, grietinėle, trupinukais, išmatavimai priklauso nuo torto svorio  4u.gif
*

gal sito galim receptuka i az 4u.gif
o Rafaelini kepat atskirais biskvitais (nes atskirais tai ir pati kepiau), o ar yra kas bandes visa mase iskart kepti (kad paskiau butu patogu issipjauti forma)? Kiek laiko ir kokioj temperaturoj kepat?
Cosette
Ech, o aš dariau Snickersą vildamasi, kad jis patinka visiem be išimties ir kad svečiai aikčios iš susižavėjimo lotuliukas.gif tai Olesta nuleido mane ant žemės lotuliukas.gif nu, tikiuosi, jų skonis bus iš tų "mėgstančių Snickersą" lotuliukas.gif nes papuošimu tikrai "nepapirksiu" doh.gif

papuošimą parodysiu trečiadienį, kai bus sūnaus gimtadienis, tada nufotografuosiu..
Bet supratau, kad taip ir liksiu žemės vikršru, kuris tik žiūri į dangų ir net nedrįsta pagirt tų nuostabių jūsų tortų.... doh.gif

man net gražiai MMG neužsidengė... garbanų pilna unsure.gif
ŽaismingaStiklas
QUOTE(asaraa @ 2010 01 19, 00:17)
gal sito  galim receptuka i az  4u.gif
o Rafaelini kepat atskirais biskvitais (nes atskirais tai ir pati kepiau), o ar yra kas bandes visa mase iskart kepti (kad paskiau butu patogu issipjauti forma)? Kiek laiko ir kokioj temperaturoj kepat?
*

Biskvita kepiau tik viena karta atskirom dalim, bet man per daug terliones buvo, tai nuo to laiko (kokius 6-7 kartus) kepu viena ir nepakartojama thumbup.gif ir viskas puikiai gaunasi thumbup.gif
Asseni
Atejau bartis

GERBIAMIEJI
Kraustomes apie biskvitus, kepimus ir skonius kalbetis i tortu tema.
RiMami
Nu jau tortų tortų – nei girt spėju nei ką user posted image visos be išimties šaunuolės esat thumbup.gif nublanksta, oj kaip nublanksta maximiniai tortai vitrinose, palyginus su mūsų mergaičių ir berniukų be abejo - ne vieną kartą žvilgterėjus pagalvoju user posted image

Olesta, kaip visad pavarius nuo dūšios thumbup.gif visi tortukai labai gražučiai, o ypač man patiko su mėlynomis gėlytėmis ir meškiuku Jokūbui wub.gif ir barbe t.p. labai daili...

DONSA, egzą išlaikei visu 120 proc. thumbup.gif padirbėta tai oho kiek ir kaip kruopščiai thumbup.gif raketė, kompas, nu super thumbup.gif užsiminei, kad linko tau vaflinis „ekranas“, reikėjo tau tą dalį kur į tortą montuojasi šokoladu aptepti, būtų apsaugoję nuo drėgmės (na bent jau teoriškai taip galvoju).

Mazuliux, barbė gavosi fantastiška, sijonas toks - nu kaip pramoginių šokių wub.gif

Asseni, kad ir dirbt pradėjai, bet džiugu, kad tortų nemažėja wub.gif knyga atrodo nuostabiai – neatsistebiu, kaip sugebėjai dailyraščiu tokį ilgą tekstą parašyt, nė milimetriuko nenukreivuliuojant user posted image o vat tas obuolys – tai man ten mistinis tortas laugh.gif nuotrauka iš viršaus tai kaip netortas atrodo laugh.gif bet lygumėlis - aukščiausia klasė, žodžiu, jei į tortą nepanašu good.gif

Neramuole, paprastas, bet labai gražiai atrodantis tortukas wub.gif aš tokių valgomų tortukų didelė mylėtoja, ne prie dūšios man tos masės blush2.gif

Jolka, kamuolys pavyko puikiai mirksiukas.gif nesistebiu, kad buvo gaila prapjaut lotuliukas.gif

Nu o Agniuko žvejybiniam tortui tai medalis nuo manęs ir MB (t.p. užkietėjusio žvejo... akis "išvarvinom" abu bežiūrėdami laugh.gif) nu liuks ir žuvys kibire sumastyk tu man taip thumbup.gif ir aš savo rybakui laugh.gif audžiu mintį kažką žvejybiško sumeistraut jubiliejaus proga wacko.gif

Daividijos tortas su multiko herojais irgi atrodo įspūdingai, mano dukra visus pažino laugh.gif

Kersiene, kad pavarius simsonas liuksiškas gavos, tuo labiau, kad ir internetas tikrai biednas simsoninių tortų pavyzdžiais – ieškojau, taip nieko blatno ir neradau... ir kempiniukas dailutis...
Dzanetukas
JO mergaites - pavaryta per vakara swoon.gif
Vaiduliukes ir Neramuoles tortukai - tai tokie silti, apetitni - naminiai essen.gif Mielai dabar Rafelo gabaliuka imesciau bigsmile.gif As pati kai pradejau dengti tortus mase - jos nevalgau, man daug skaniau kai uzbarstoma trupinukais arba puosta sokoladu su grietinele blush2.gif Bet ko nepadarysi del to, kad ismokti graziai tortus patiekti biggrin.gif
Asseni arsenalas is vis pribloske, ypac knyga blink.gif kur rankas auksines turi wub.gif
Mazuliux barbe thumbup.gif Vis niekaip nedristu pameginti padaryti, atrodo nekiekvienam duota lotuliukas.gif O roziu spalva kokia ispudinga thumbup.gif - kokie cia dazai, ar gali pasakyti blush2.gif
neramuole
kokia garbes suknytes spalva bigsmile.gif wub.gif labai mmm wub.gif
asseni, as tavo parase kai obuoli pamaciau, dingtelejo mintis kam cia ta paveiksliuka issisaugojo ne i tema doh.gif biggrin.gif labai gera apgaule, tobulai padaryta thumbup.gif
mazuliux
Labas rytas 4u.gif
Aciu mergaites uz pagyras blush2.gif Jubiliate vakar kai pamate, tai issiziojo lotuliukas.gif Dar ji norejo kaspino ant nugaros ir plokstele yra su vardu ir metais, bet as nenufotografavu jau su jais ax.gif
QUOTE(Dzanetukas @ 2010 01 19, 07:33)
O roziu spalva kokia ispudinga thumbup.gif  - kokie cia dazai, ar gali pasakyti  blush2.gif
*

Cia Sugarflair Gel Paste - spalva Pink mirksiukas.gif Nemazai reikejo jos, kad tokia gautusi. Be to, cia is pradziu dariau su baltu sokoladu, paskui kai medaus idejau per daug, priedejau dar pienisko ir juodojo sokolado. Plius dar dazu tos pacios firmos Christmas Red truputi idejau biggrin.gif (man sitie kazkaip labai panasus gaunasi jei tamsia spalva daryti)
olga25
Mazuliux barbe gavosi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Tokiam rezultatui jokiu dazu negaila wub.gif
DONRA
Labai labai grazus tortukai 4u.gif knyga thumbup.gif o appel obuoliuka tai mano mintis buvo vyrui iskept, nes jis appel fanas, visa technika pas ji tik tokia, bet jo gimtadienis tik vasara, uztai koki pavizdi pamaciau doh.gif nereiks taip smarkiai smegeneliu sukt, kai jau gatava matai, idialiai padarytas thumbup.gif tik man lapukas proporciskai siek tiek didesnis turetu buti.

Mergaites , ka daryti doh.gif jei pasiziurejus nu taip norisi kepti, kad net sirdis alpsta swoon.gif o seimyna maitinasi tik labai sveikai ir grieztai, tortai tik ipatingom progom doh.gif o kaip tycia ir aplinkos zmogiukams jokiu progu ner cry.gif kaip isgyvent iki vasario

kibsiu i rozes sokoladines blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.