QUOTE(kirbe @ 2010 01 31, 11:16)
na jo skonis nera prastas..tik tiek kad apdzibavus ten jo nemažai užsideda......nors čia žinoma skonio reikalas
na, pvz. tam smaillikui as sunaudojau kazkur 400gr cukraus pudros
QUOTE(kirbe @ 2010 01 31, 11:16) na jo skonis nera prastas..tik tiek kad apdzibavus ten jo nemažai užsideda......nors čia žinoma skonio reikalas na, pvz. tam smaillikui as sunaudojau kazkur 400gr cukraus pudros ![]() Seses darbukas
Aukštasis pilotažas
Pasižiūrėjus jūsų šedevrų savo gėda ir rodyti, bet tikiuosi griežtai nepasmerksit, nes tai mano pirmas blynas
Pirmas mano blynas
na ir as isgimdziau savo pirma puosta torciuka kaimynkai
Medutis,pastilazas,ciut ciut aisingo,Kirbes zaluma
nu gražių tortukų prikepėt mergatės. aš ir poirą turiu įdėsiu paskiau, kai rasiu laidą nuo fotiko
QUOTE(zuliaska @ 2010 01 31, 15:17) nu parodau savo karlsoną: tortas kaip baltasis persikas man rodos. visa kita grietinėlė ir MMG labai graziai nupiesei!!!Tikrai tikrai
Liuks tortukas 10 balu,o jau karlsonas fainuolis
JOLKA999, koks mielas tortukas, toks svelnumu dvelkiantis
Evelincik, dailus tortukas, bet tos rozes tai tokios dailios, kad akiu neina atitraukti benomama, dziaugiuosi, kad pavyko rozytes dew, man sios gelytes gal nelabai primena rozes, taciau jos idomios siaip ar taip graziai ziurisi zaliuska, karlsonas nerealus, gerule aplikacija ............................................................... o cia mano paskutinis darbelis, gigantas, nervu tampytojas, zodziu stresinis tortas viduje juodasis miskas, visa kita pastiliazas, kamuoliukas apdziubuotas aisingu. Tortas skirtas zmogui, kuriam patinka lauko tenisas, jis svente 30 gimtadieni, kamuoliukas tai skaicius 0 ![]() ![]()
labai ačiū
dar rafaelo su karamelizuotais migdolais. puošta MMG. toks visiškai nevykęs, bet kai tik darau savo giminėm, niekada nesigauna kaip noriu
Zuliaska,su Karsonu tai labai fainuolis.....žinokit gėda,bewr gal galit man paaiskint ar parodyt kaip ten su tuo trafaretu reik daryt.....nu suprantu nusipiesi ant popieriaus,o toliau....
QUOTE(eglejk @ 2010 01 31, 17:31) niekaip man nesigavo o jusu tortas pasaka QUOTE(zuliaska @ 2010 01 31, 17:17) nu parodau savo karlsoną: saunuole QUOTE(kirbe @ 2010 01 31, 18:38) Zuliaska,su Karsonu tai labai fainuolis.....žinokit gėda,bewr gal galit man paaiskint ar parodyt kaip ten su tuo trafaretu reik daryt.....nu suprantu nusipiesi ant popieriaus,o toliau.... nu žinai susiradau per google karlsoną, paimiau ir nusipiesiau ant popieriaus. o tada paimiau mesės gabalą, ir išpjoviau ir tada iš akies nuo to popieriuko viską juodai nusipiešiau. o tada jau paimiau dažu truputi su degtinytę ir viskas. ir nereikėjo jokių marmaladinių saldainių. dažai patys labai blizgėjo. Papildyta: bet vistiek man bėda. būdavo aš tortų neaptepinėjuū sviestiniu kremu. bet dabar aptepinėju kad masė normali išliktų. bet bėda aš dengiu tą masę bet ji nenori prilipti prie to sviestinio kremo. kas patars ką blogai darau?? nes valgėm tortą, tai laisviausiai nusiima ta masė, greičiau nukrenta, nu kai atpjautas gabaliukas QUOTE(zuliaska @ 2010 01 31, 17:52) nu žinai susiradau per google karlsoną, paimiau ir nusipiesiau ant popieriaus. o tada paimiau mesės gabalą, ir išpjoviau ir tada iš akies nuo to popieriuko viską juodai nusipiešiau. o tada jau paimiau dažu truputi su degtinytę ir viskas. ir nereikėjo jokių marmaladinių saldainių. dažai patys labai blizgėjo. supratau...labai gerai atrodo.....
Jolka999, apriūžavinai dūšią tortuku
Zuliaska , Karlsonas koks gerulis, eina sau Eglejk , Tu kai visada - perfect
Sveikos sedevru autores
Neimanoma, turbut, i jus beziurint atlapotu zandikauliu, viena diena neuzsikresti Siandien pirma karta gyvenime pabandziau kazka nulipdyti, t.y. rozes is marshmallow mases. Kazkas gavosi Tos rozes, tai generaline repeticija. Noriu Valentinkei MB iskepti papulius Kadangi si mase pavyko, tai gal man daugiau ir nebeeksperimentuoti, su ja ir dengti tuos papulius? Mergaites, kas esat kas is UK? Lyg tai Daividija, jei neklystu
pukiena, kokios dailios rozytes
Olesta, aciu uz padrasinancius zodzius QUOTE(eglejk @ 2010 01 31, 21:36) pukiena, kokios dailios rozytes Aciu labai Taip ilgai studijavau visas tas mases kol pasiryzau ka nors gaminti, tai si pasirode pati lengviausia. Pabijojau, kad is kitos mases gali nesigauti. Lauksiu patarimu kaip toliau elgtis, kaip tuos papulius pagaminti QUOTE(zuliaska @ 2010 01 31, 17:52) nu žinai susiradau per google karlsoną, paimiau ir nusipiesiau ant popieriaus. o tada paimiau mesės gabalą, ir išpjoviau ir tada iš akies nuo to popieriuko viską juodai nusipiešiau. o tada jau paimiau dažu truputi su degtinytę ir viskas. ir nereikėjo jokių marmaladinių saldainių. dažai patys labai blizgėjo. Papildyta: bet vistiek man bėda. būdavo aš tortų neaptepinėjuū sviestiniu kremu. bet dabar aptepinėju kad masė normali išliktų. bet bėda aš dengiu tą masę bet ji nenori prilipti prie to sviestinio kremo. kas patars ką blogai darau?? nes valgėm tortą, tai laisviausiai nusiima ta masė, greičiau nukrenta, nu kai atpjautas gabaliukas Kartais ne ant aliejaus kocioji,gal del to nelimpa?
as irgi tik saldainine ir sokoladine saldainine mases isbandzius
reikia ne bijoti, o imti ir bandyti, bijodama tikrai nepadarysi
Migle, nieko sau paprastas
zuliaska, karsonas atrodo įspūdingai eglejk, nu tu ir pavarei tortas atrodo SUPER gražiai daividija ir neramuole - jūs lipdinių specės ir teletabių tortas ir kačiukų atrodo nuostabiai Evelincik ir Daina - rožytės jūsų tiesiog nepakartojamos, tortukai labai dailūs Jolka, jau valentinkei repetuoji QUOTE(Olesta @ 2010 01 31, 22:22) gal ir nereikia bijoti, bet kai nesigauna ir kai pagalvoji kiek produktu sugadinai praeita savaitgali bandziau ir saldainiu mase tortams dengti ir pastilaza, ir nei tas nei anas nesigavo Nu bet vel badysiu si savatgali, nes reikia didelio didelio torto
Sveikutes, na ir prikepet per savaitgali
Daividija - telepuzikai - nuostabus Kirbe - tas meskiukas po antklode - labai svenu JAV - apsaualu nuo roziu grazumo Neramuole - labai grazu Daina - na ir pirmas badymas Egleik - visi idealus tortukai, kamuolis super patiko Jolka - Zuliaska - karlsonas tooooks grazulis - na super ispyldita Migle - nieko sau paprastutis Na mergaites bandancios nuo pat pat pradziu visai nepescios - saunuoles QUOTE(Migle79 @ 2010 02 01, 00:02) Aš atėjau su paprastučiu tortuku labai elegantiskas,grazus tortas.....
Va tai tortu grazumelis
Migle man bais idomu kaip tu tai gelytei lapelius darei nat ko ta sokolada tepiai kad taip graziai gavosi
Migle79, labai dailus paprastutis, va toks ir turi būti tortas - valgomas, ryjamas akimis
mamkaa, ateini į az, aiškinamės, kas ne taip
CIPCIUKUI medalis uz tokius grazuolius
Eigleik- geras Karlsoniukas Aciu mergytems uz nuoroda kaip padaryti masinuka ir su formyte rozyte( pas mane jau kuris laikas nenaudojama gulejo, reiks pabandyti) Labai grazi Biblijos knyga .
nerealus tortai pas visas
Isdrisiu pasikartoti, nes i mane lebeda niekas neatkreipe demesio, o man taip svarbu ta tortika sulipdyti
QUOTE(pukiena @ 2010 01 31, 19:40) Kadangi si mase pavyko, tai gal man daugiau ir nebeeksperimentuoti, su ja ir dengti tuos papulius? QUOTE(meduolytee @ 2010 02 01, 11:33) CIPCIUKUI medalis uz tokius grazuolius Eigleik- geras Karlsoniukas Aciu mergytems uz nuoroda kaip padaryti masinuka ir su formyte rozyte( pas mane jau kuris laikas nenaudojama gulejo, reiks pabandyti) Labai grazi Biblijos knyga . meduolyte, karlsona zaliuska konstravo
persiprasau mergytes, kad sumaisiau darbelius
Papildyta: o vat cia mano darbeliai keli ![]() medutis, grietinele, MMG o cia , kad babkiu nepritruktu tokiems papuliams islaikyti ![]() medutis, pastilazas QUOTE(eglejk @ 2010 02 01, 14:55) labai atsiprasau, kazkaip visada buvau isitikinus, kad zaliuska, kol va dabar neparasei meduolytee, grazus tortukai, padirbejai is peties nieko tokio, jau kažkaip pastebiu ne pirmą kart parašo tai ir parašau kad ne taip
Ačiū visoms už pagyrimus
QUOTE(Angel1203 @ 2010 02 01, 09:54) Migle man bais idomu kaip tu tai gelytei lapelius darei nat ko ta sokolada tepiai kad taip graziai gavosi Kaip padaryti gėlytę nužiūrėjau žurnale Darbštuolė. Kažkada kažkas buvo įdėjęs jį į papuošimų temą, bet dabar jo nerandu.Pabandysiu paaiškinti žodžiais, kaip padaryti tokią gėlytę. Ant kepimo popieriaus išspaudžiam šokoladą lašeliais (taškas ir linija). Imame arbatinį šaukštą ir braukiame kiekvieną lašelį (nuo "taško"), gaunasi žiedlapis. Tada uždedame kepimo popierių su žiedlapiais ant kočėlo, kad išsilenktų ir dedame į šaldytuvą keletai minučių (ne į šaldyklį!!!). Sukietėjusius žiedlapius nuimti skalpeliu nuo kepimo popieriaus. Viskas.
Sakykit mergytes, kaip galeciau isgelbeti bandytas daryti mases pastilaza ir is saldainiu. Ismesti nesinori gaila produktu. Va ka turiu, visa stora paklode nevykusio pastilazo ir saldainiu mases baisiai baisios spalvos.
![]() nezinau kodel nuotraukoj pastilazas gavosi gelsvas Jau truputi panaudojau pastilazo gelytem daryti, ale kol sunaudosiu ji visa gelytem tai prazilsiu. ![]() ![]() Na man su gelyciu darymu toli iki jusu visu, bet......
Sveikutes,gal as truputeli ir ne i tema,bet girdejau,kad vasario men mergaites darys uzsakyma dazu,ar ne taip kazka supratau?
mamkaa,gelytes labai grazios
QUOTE(mamkaa @ 2010 02 01, 17:08) nezinau kodel nuotraukoj pastilazas gavosi gelsvas na jeigu guminis ,tai per daug zelatinos...as tavo vietoj pasildyciau mikrobangej ir pilciau truputy vandenuko ir minkyciau...ir pagal situacija ziurint reikes dadeti pudros ir krakmolo.... o gelytes tai tikrai grazios |