QUOTE(olga25 @ 2010 01 19, 09:08)
Aciu
Jone, koks niamnis, o bernelių tai čia koks, negirdėtas visai
jone,labai pynimas tvarkingas ir rožytės gražios
Sveikos kepėjėles- menininkės daug jau puošybos puslapių perskaičiau ir jei dėl biskvito viskas aišku ,tai dėl puošim visai niekas neaišku ,gal galėtumėt mestelti nuorodas dengimo mąsei ir papuošimų mąsei ,ir dar vienas klausimas kaip dengimo mąsę padarot saldrūgštę?
QUOTE(Olesta @ 2010 01 19, 15:50) Idejus recepta i cia tema,cia pas mus vietine kepyklele kazkada kepe,nieko blatno tik,kad norejo tokio QUOTE(adriu @ 2010 01 19, 15:52) jone,labai pynimas tvarkingas ir rožytės gražios Lapeliu planuose nebuvo,norejau visa virsu ale herberom apdet,bet negraziai ziurejosi,tai padariau taip
Jonė- labai kruopštus tortukas atrodo
*Jonė* saunuole sparciai ir dailiai mokiniesi
QUOTE(RiMami @ 2010 01 19, 02:39) Nu o Agniuko žvejybiniam tortui tai medalis nuo manęs ir MB (t.p. užkietėjusio žvejo... akis "išvarvinom" abu bežiūrėdami Labai aciu Jeigu darysit meskere plona,patariu i vidu ideti vielute,nes ooooi bedu apturejau P.S. tevui palinkejau kad gaudytu tik tokias zuvis kuri ant kabliuko jau (jei matosi tipo znt zilkos ta didzioji pakibus, ir kad visos zuvys buvu tokios dideles kad kibiran netilptu
*Jonė*, dailus torčiukas, tik man gal kokių pabarstukų dar trūksta
Tiesa, o pastilažas nebijo grietinėlės? ar nepatyžta rožytės per parą ant torto? Aš lyg kažkada dėjau, tai nesusigyveno, iš karto nieko, o paskui suminkštėjo gerokai.
negalima dirbti ir kepti vakarais tortu
vakar darbe svarstem ikainius, o vakare surinkinejau snikersa, nesugalvojau kaip puosiu, tai pus nekaties sapnavaui, kaip perpjauto torto puses tarpusavy gincijosi apie ju puosimo ikainius QUOTE(ooo @ 2010 01 20, 10:56) negalima dirbti ir kepti vakarais tortu vakar darbe svarstem ikainius, o vakare surinkinejau snikersa, nesugalvojau kaip puosiu, tai pus nekaties sapnavaui, kaip perpjauto torto puses tarpusavy gincijosi apie ju puosimo ikainius Čia jau iš fantastikos srities Olga25, gerulė untis
nu prabangus tas kuklumas sakyčiau, toks aristokratiškas, nei per daug, nei per mažai
ačiū olesta, negalėjau išplakt grietinėlės dzibam
QUOTE(adriu @ 2010 01 20, 20:10) tylu ramu-nešu savo kuklutį medutį [ Jau torto "trapumas" ir lengvumas
olga25, miela trijulė
adriulabai jau skaniai atorodo torčiukas
Na ka, prieš gerus 9mėnesius apsilankius šioje forumo temoje, ir aš užsikrečiau šita liga, taip dasidėjo dar vienas naujas hobis. Tik vis nepasiryždavau pasirodyti.Noriu labai padėkoti jums kad dalinatės šio meno gudrybėmis su nepatyrusiomis...Taigi didelis Ačiū visoms....
Bandau ikelti foto su vienais iš pirmųjų mano tortais QUOTE(adriu @ 2010 01 20, 20:10) tylu ramu-nešu savo kuklutį medutį Labai gražu. O iš ko drugeliai padaryti? QUOTE(xdina @ 2010 01 21, 01:05) Nu mergaite, pavarei O kalėdinių eglutės, iš ko ten padarytos, kad standžiai taip stovi?
Drugeliai tai net nepamenu tiksliai, tikriausiai iš pirktinės masės skirtos tortų dengimui.
O eglutės tai darytos iš tinginio masės pagrindas, o po to cukraus pudros mase apdzibuota.
Nu jooo... čia pas mus tyla prieš audrą tskant buvo... vat atėjo naujokėlė ir kad skėlė tai skėlė
Jone, koks gražumas tavo tortuko, o jau pynimas - pa-vyz-di-nis adriu, labai simpatiškas tavo torčiukas QUOTE(olga25 @ 2010 01 20, 14:38) Nu aš tai jau neįsivaizduoju, kur tu ten matai nevykėlius Agniuk, ačiū už patarimus dėl meškerės, turėsiu omeny
[quote=xdina,2010 01 21, 01:05]
cia sudėjau tortu foto paeiliui, nuo pirmųjų iki paskutinių mano darbų... o kokius torciukus gaminai? kokie reseptukai? nu pasakiski tortukai saunuole
xdina,nu mergyt,pavarei tu cia.........kokie tortai
aš ir galvoju, kur Jolka999 taip ilgai prapuolus, o jinai grožio salonuose įvaizdį keitė
xdina
Sveikos kepejeles
Na pradesiu nuo pradziu Jone - kiek kantrybes reikia tokiam pinimui, sakes - idealiai Olga25 - nimatau kame tie gyvuniukai brokuoti Adriu - nieko sau kuklutis Xdina - o jau tortu gausa, ir ko gi tiek laiko sliepeisi??? Na o as vakar baigiau pirma savo tortuka ne savo seimai skirta - drauge anytai dovanu vezasi Snikeris - MMG - si karta jau kaip idealiai gavosi ![]()
xdina, kiek torčiukų gražių
Dzanetukas, rožytės gražios
xdina-nu ir prikepiai
dženetukas-kokios rožės artėja savaitgalis-lauksim grožybių QUOTE(neli @ 2010 01 20, 00:06) *Jonė*, dailus torčiukas, tik man gal kokių pabarstukų dar trūksta Tiesa, o pastilažas nebijo grietinėlės? ar nepatyžta rožytės per parą ant torto? Aš lyg kažkada dėjau, tai nesusigyveno, iš karto nieko, o paskui suminkštėjo gerokai. Paminksteja siek tiek gelytes nuo grietineles,bet tikrai neistezta QUOTE(ooo @ 2010 01 20, 08:56) negalima dirbti ir kepti vakarais tortu vakar darbe svarstem ikainius, o vakare surinkinejau snikersa, nesugalvojau kaip puosiu, tai pus nekaties sapnavaui, kaip perpjauto torto puses tarpusavy gincijosi apie ju puosimo ikainius cia vadinasi faaaaze... QUOTE(olga25 @ 2010 01 20, 14:38) Na pasirodysiu su savo pirmu nevykeliu gyvuneliu bandymu. Daryti is pastiliazo. Tiesa kazkaip jis man nelabai gavosi Pradejo labai trupeti Bet siaip labai smagu tas figureles lipdyti. Kol vaikas miega mama prisimena vaikyste Atsiprasau uz nekokybiska nuotrauka, bet kazkas su fotiku darosi Simpatulkos QUOTE(adriu @ 2010 01 20, 20:10) tylu ramu-nešu savo kuklutį medutį Tas kuklutis tikras grazutis,labai niamnis QUOTE(xdina @ 2010 01 21, 01:05) [cia sudėjau tortu foto paeiliui, nuo pirmųjų iki paskutinių mano darbų... P.S. nemoku sukelti kad tiesiai rodytu Oho,mergyt,pavarei,kelk per radikal QUOTE(RiMami @ 2010 01 21, 02:32) Nu jooo... čia pas mus tyla prieš audrą tskant buvo... vat atėjo naujokėlė ir kad skėlė tai skėlė xdina, tavo tortukai laaaabai dailūs ir gražūs, sveika prisijungus prie mūsų Jone, koks gražumas tavo tortuko, o jau pynimas - pa-vyz-di-nis kaip tau taip pavyko adriu, labai simpatiškas tavo torčiukas Nu aš tai jau neįsivaizduoju, kur tu ten matai nevykėlius Figūrėlės tiesiog pritrenkiančiai dailios lauksim torto su jomis Agniuk, ačiū už patarimus dėl meškerės, turėsiu omeny Maniau,kad uztrunka kol mase apdengi,bet sita kol apipyniau ranka paskaudo,nu nemoku greitai QUOTE(Dzanetukas @ 2010 01 21, 09:16) Sveikos kepejeles Na pradesiu nuo pradziu Jone - kiek kantrybes reikia tokiam pinimui, sakes - idealiai Olga25 - nimatau kame tie gyvuniukai brokuoti labai mielos isvaizdos, tokie - kokiu vaikuciams ir reikia Adriu - nieko sau kuklutis apsalau - man taip sokoladas su grietinele patinka Xdina - o jau tortu gausa, ir ko gi tiek laiko sliepeisi??? Jei kiekviena taip sleps savo bandymus tai temuke vietoje stoves Dazniau reikie pasirodyti Na o as vakar baigiau pirma savo tortuka ne savo seimai skirta - drauge anytai dovanu vezasi Snikeris - MMG - si karta jau kaip idealiai gavosi Labai dailu,saunuole QUOTE(neli @ 2010 01 21, 11:31) Dzanetukas, rožytės gražios Tai man taip pat atrodo nei sis nei tas, bet aplamai su aistingu pirmas mano bandymas buvo
merdzinos,dariau sokoladine mase (sokoladas+medus) kur palikau tik balto sokolado,kieta kaip akmuo is po nakties saldytuve mase,o kur idejau dazu,ne tokia,tokia tasesne..kame reples?taip gali buti?
QUOTE(Olesta @ 2010 01 21, 06:21) aš ir galvoju, kur Jolka999 taip ilgai prapuolus, o jinai grožio salonuose įvaizdį keitė xdina Nu su kočiojamom dengimo masem tai dar vargstu, limpa man prie pavirsiaus labai, tai paskui per maza išsikočioju arba perdedu pudros ir tada trupa trukineja.O kiti kur celiulitiniai matos tai ten su šokoladine marshmalow mase dengti, tai realiai taip ryškiai nesimate tu nelygumu, bet foto tai visai fotkinau ir del apšvietimo vistiek išryškėjo. Paskutini masiniukas tai nebuvo labai mažas, nes dariau 30cm skersmens formoje o paskui šonus nupjoviau, dadėjau ir gavos kas gavos, o tortas tai jogurtinis buvo. Kur ankstesnė foto buvo su mašiniuku tai tas mažas palyginus buvo, bet ir dariau is tynginio mases pagrinda o poto visokiom masėm buvo apdengtas. QUOTE(mmergyte @ 2010 01 21, 09:46) merdzinos,dariau sokoladine mase (sokoladas+medus) kur palikau tik balto sokolado,kieta kaip akmuo is po nakties saldytuve mase,o kur idejau dazu,ne tokia,tokia tasesne..kame reples?taip gali buti? Dazai visada pakeicia mases konsistencija Ten, kur dejai dazu, po saldytuvo t.b. irgi kieta, jeigu nelabai, pabandyk padaryt lapelius, kazi, ar laikys forma, jeigu nelaikys, tai dadek dar sokolado ir vel i saldytuva
Sveikutes
Na, naujokei didelis balionas, tiek graziu tortuku Visi kiti irgi labai saunus tortukai QUOTE(mmergyte @ 2010 01 21, 08:46) merdzinos,dariau sokoladine mase (sokoladas+medus) kur palikau tik balto sokolado,kieta kaip akmuo is po nakties saldytuve mase,o kur idejau dazu,ne tokia,tokia tasesne..kame reples?taip gali buti? kame reples tai tikrai nezinau, bet taip buti gali QUOTE(mmergyte @ 2010 01 21, 09:46) merdzinos,dariau sokoladine mase (sokoladas+medus) kur palikau tik balto sokolado,kieta kaip akmuo is po nakties saldytuve mase,o kur idejau dazu,ne tokia,tokia tasesne..kame reples?taip gali buti? man ir kieta gavosi ,issikocioja plonai ,bet formos gelytej ir nelaiko aciu uz patarima ,del papildomos dozes sokolado bendras3 sveikos kepejeles,kokie cia saunus tortukai pas jus QUOTE(lialytia @ 2010 01 21, 05:01) Nuvaziuok i http://www.sangaida.lt/lt.php?p=KONTAKTAI paneriug 20a ... tik nevaziuok i naugarduko gatve,ten nieks nieko nepardavineja.... ten tik sutartis pasirasineja ir pan. ten Sangaidoj issirinksi kokiu nori dezuciu dydziu,ir ne tik dezuciu Ten bus toks neisvaizdus pastatas nepanasus i parduotuve, lyg maza iskaba prie ivaziavimo bus, iejus i kiema pasisukt i desine ir eit iki galo(neissigask jei pasirodys sandeliai o ne parduotuves kiemas),paciam gale pamatysi duris i parduotuve xdina saunuole QUOTE(Agniuk@s @ 2010 01 21, 13:30) Nuvaziuok i http://www.sangaida.lt/lt.php?p=KONTAKTAI paneriug 20a ... tik nevaziuok i naugarduko gatve,ten nieks nieko nepardavineja.... ten tik sutartis pasirasineja ir pan. ten Sangaidoj issirinksi kokiu nori dezuciu dydziu,ir ne tik dezuciu Ten bus toks neisvaizdus pastatas nepanasus i parduotuve, lyg maza iskaba prie ivaziavimo bus, iejus i kiema pasisukt i desine ir eit iki galo(neissigask jei pasirodys sandeliai o ne parduotuves kiemas),paciam gale pamatysi duris i parduotuve Ir man ir man naudinga informacija
kirbe
Kirbe, pirmiausiai nusikopijuoju į vaikiškų lobyną, antra, bandau surasti tinkamų žodžių šitam gražuoliui išgirti - žavingas
|