Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
mazuliux
QUOTE(olga25 @ 2010 01 19, 09:08)
Mazuliux  barbe gavosi  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Tokiam rezultatui jokiu dazu negaila wub.gif
*

Aciu blush2.gif Prie progos atvesiu dazus atiduoti mirksiukas.gif
neli
QUOTE(neramuole @ 2010 01 19, 10:12)
asseni, as tavo parase kai obuoli pamaciau, dingtelejo mintis kam cia ta paveiksliuka issisaugojo ne i tema  doh.gif  biggrin.gif  labai gera apgaule, tobulai padaryta  thumbup.gif
*

Va ir man taip buvo, irgi niekaip nesupratau, ką ten tas ženklas apple veikia lotuliukas.gif

Mazuliux tikrai šauni barbė thumbup.gif
*Jonė*
Merguces saunuoles tortu prikepe graziausiu 4u.gif
Ikeliu ir savo,tortas berneliu,puosta grietinele,rozes pastilazas
user posted image
Olesta
Jone, koks niamnis, o bernelių tai čia koks, negirdėtas visai ax.gif
adriu
jone,labai pynimas tvarkingas ir rožytės gražios thumbup.gif tik man lapelių norėtųsi daugiau pabraukytų ar paspalvintų dar blush2.gif
volungele
Sveikos kepėjėles- menininkės daug jau puošybos puslapių perskaičiau ir jei dėl biskvito viskas aišku ,tai dėl puošim visai niekas neaišku ,gal galėtumėt mestelti nuorodas dengimo mąsei ir papuošimų mąsei ,ir dar vienas klausimas kaip dengimo mąsę padarot saldrūgštę? g.gif blush2.gif ax.gif iš ankso 4u.gif kas atsakys
*Jonė*
QUOTE(Olesta @ 2010 01 19, 15:50)
Jone, koks niamnis, o bernelių tai čia koks, negirdėtas visai  ax.gif
*

Idejus recepta i cia tema,cia pas mus vietine kepyklele kazkada kepe,nieko blatno tik,kad norejo tokio

QUOTE(adriu @ 2010 01 19, 15:52)
jone,labai pynimas tvarkingas ir rožytės gražios thumbup.gif  tik man lapelių norėtųsi daugiau pabraukytų ar paspalvintų dar blush2.gif
*

Lapeliu planuose nebuvo,norejau visa virsu ale herberom apdet,bet negraziai ziurejosi,tai padariau taip blush2.gif
ŽaismingaStiklas
Jonė- labai kruopštus tortukas atrodo mirksiukas.gif man tvorelė labai kaimą primena thumbup.gif
*Jonė*
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 01 19, 17:39)
Jonė- labai kruopštus tortukas atrodo  mirksiukas.gif  man tvorelė labai kaimą primena  thumbup.gif
*

blush2.gif Tai as tokia kaimo bobialka
rikke
*Jonė* saunuole sparciai ir dailiai mokiniesi thumbup.gif
ŽaismingaStiklas
QUOTE(*Jonė* @ 2010 01 19, 19:58)
blush2.gif  Tai as tokia kaimo bobialka
*

Bet neviena kaimo bobelka tokius tortus meistrauja thumbup.gif
Agniuk@s
QUOTE(RiMami @ 2010 01 19, 02:39)

Nu o Agniuko žvejybiniam tortui tai medalis nuo manęs ir MB (t.p. užkietėjusio žvejo... akis "išvarvinom" abu bežiūrėdami laugh.gif) nu liuks ir žuvys kibire sumastyk tu man taip thumbup.gif ir aš savo rybakui laugh.gif audžiu mintį kažką žvejybiško sumeistraut jubiliejaus proga wacko.gif

*

Labai aciu blush2.gif malonu kad patiko bigsmile.gif Minti apie zuvis kibire maciau kazkurios cia is musu torte,bet nepamenu kurios blush2.gif nes senai labai ziurejau smile.gif
Jeigu darysit meskere plona,patariu i vidu ideti vielute,nes ooooi bedu apturejau doh.gif doh.gif
P.S. tevui palinkejau kad gaudytu tik tokias zuvis kuri ant kabliuko jau (jei matosi tipo znt zilkos ta didzioji pakibus, ir kad visos zuvys buvu tokios dideles kad kibiran netilptu lotuliukas.gif
neli
*Jonė*, dailus torčiukas, tik man gal kokių pabarstukų dar trūksta g.gif
Tiesa, o pastilažas nebijo grietinėlės? ar nepatyžta rožytės per parą ant torto? Aš lyg kažkada dėjau, tai nesusigyveno, iš karto nieko, o paskui suminkštėjo gerokai. g.gif
ooo
negalima dirbti ir kepti vakarais tortu doh.gif
vakar darbe svarstem ikainius, o vakare surinkinejau snikersa, nesugalvojau kaip puosiu, tai pus nekaties sapnavaui, kaip perpjauto torto puses tarpusavy gincijosi apie ju puosimo ikainius doh.gif lotuliukas.gif cia vadinasi faaaaze...
olga25
Na pasirodysiu su savo pirmu nevykeliu gyvuneliu bandymu. Daryti is pastiliazo. Tiesa kazkaip jis man nelabai gavosi g.gif Pradejo labai trupeti doh.gif Bet siaip labai smagu tas figureles lipdyti. Kol vaikas miega mama prisimena vaikyste lotuliukas.gif Atsiprasau uz nekokybiska nuotrauka, bet kazkas su fotiku darosi blush2.gif

user posted image
ŽaismingaStiklas
QUOTE(ooo @ 2010 01 20, 10:56)
negalima dirbti ir kepti vakarais tortu  doh.gif
vakar darbe svarstem ikainius, o vakare surinkinejau snikersa, nesugalvojau kaip puosiu, tai pus nekaties sapnavaui, kaip perpjauto torto puses tarpusavy gincijosi apie ju puosimo ikainius  doh.gif  lotuliukas.gif cia vadinasi faaaaze...
*

Čia jau iš fantastikos srities lotuliukas.gif

Olga25, gerulė untis thumbup.gif bigsmile.gif
adriu
tylu ramu-nešu savo kuklutį medutį topsecret.gif
user posted image
Olesta
nu prabangus tas kuklumas sakyčiau, toks aristokratiškas, nei per daug, nei per mažai thumbup.gif
adriu
ačiū olesta, negalėjau išplakt grietinėlės dzibam doh.gif kažkaip nesiplakė ir psio doh.gif da taip nebūvo unsure.gif
*Keila*
QUOTE(adriu @ 2010 01 20, 20:10)
[

Jau torto "trapumas" ir lengvumas wub.gif wub.gif wub.gif
ŽaismingaStiklas
QUOTE(adriu @ 2010 01 20, 22:10)
user posted image
*

Gržuuuu mirksiukas.gif šokoladas .... wub.gif ir grietinėlė... thumbup.gif taip dabar norėčiau blush2.gif
neli
olga25, miela trijulė thumbup.gif

adriulabai jau skaniai atorodo torčiukas bigsmile.gif taip ir norisi gabaliuko thumbup.gif
xdina
Na ka, prieš gerus 9mėnesius apsilankius šioje forumo temoje, ir aš užsikrečiau šita liga, taip dasidėjo dar vienas naujas hobis. Tik vis nepasiryždavau pasirodyti.Noriu labai padėkoti jums kad dalinatės šio meno gudrybėmis su nepatyrusiomis...Taigi didelis Ačiū visoms....
Bandau ikelti foto su vienais iš pirmųjų mano tortais smile.gif
xdina
*

[/quote]
bendras11
Papildyta:

bendras2
bendras4
bendras3
bendras6
bendras5
bendras7
cia sudėjau tortu foto paeiliui, nuo pirmųjų iki paskutinių mano darbų...

P.S. nemoku sukelti kad tiesiai rodytu blush2.gif
Elentari

Labai gražu. O iš ko drugeliai padaryti?

QUOTE(xdina @ 2010 01 21, 01:05)

Nu mergaite, pavarei thumbup.gif Kai pakrovei grožių, tai maža nepasirodė 4u.gif
O kalėdinių eglutės, iš ko ten padarytos, kad standžiai taip stovi?
xdina
Drugeliai tai net nepamenu tiksliai, tikriausiai iš pirktinės masės skirtos tortų dengimui.
O eglutės tai darytos iš tinginio masės pagrindas, o po to cukraus pudros mase apdzibuota.
RiMami
Nu jooo... čia pas mus tyla prieš audrą tskant buvo... vat atėjo naujokėlė ir kad skėlė tai skėlė bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif xdina, tavo tortukai laaaabai dailūs ir gražūs, sveika prisijungus prie mūsų mirksiukas.gif

Jone, koks gražumas tavo tortuko, o jau pynimas - pa-vyz-di-nis good.gif kaip tau taip pavyko bigsmile.gif

adriu, labai simpatiškas tavo torčiukas wub.gif

QUOTE(olga25 @ 2010 01 20, 14:38)
Na pasirodysiu su savo pirmu nevykeliu gyvuneliu bandymu.
*

Nu aš tai jau neįsivaizduoju, kur tu ten matai nevykėlius blink.gif Figūrėlės tiesiog pritrenkiančiai dailios wub.gif lauksim torto su jomis mirksiukas.gif

Agniuk, ačiū už patarimus dėl meškerės, turėsiu omeny 4u.gif
kemppinele
[quote=xdina,2010 01 21, 01:05]

o kokius torciukus gaminai? kokie reseptukai?
nu pasakiski tortukai saunuole wub.gif
lialytia
help.gif help.gif Atsiprašau, kad ne į temą, bet čia daugiausiai tortų šedevrų kūrėjų lankosi, tad norėjau paklausti, gal kas Vilniuje galėtų parduoti (sumokėčiau kiek reikia ir pati atvažiuočiau pasiimti) porą dėžučių tortams? Reikia labai skubiai iki penktadienio vakaro!!! Gal kas iš vilniečių galėtų padėti??? Prašau laaaaabai... parašykite į až., jei kas nors galėtų padėti blush2.gif
ausrine261
[quote=xdina,2010 01 21, 03:05]
*

[/quote]
bendras11
Papildyta:

bendras2
bendras4
bendras3
bendras6
bendras5
bendras7

P.S. nemoku sukelti kad tiesiai rodytu blush2.gif
*

[/quote]

O man nerodo nuotrauku unsure.gif
JOLKA999
xdina,nu mergyt,pavarei tu cia.........kokie tortai bigsmile.gif parodyk savo grozius ir dazniau,nelaikyk paslepus wub.gif thumbup.gif
Olesta
aš ir galvoju, kur Jolka999 taip ilgai prapuolus, o jinai grožio salonuose įvaizdį keitė thumbup.gif

xdina thumbup.gif šaunu, kantrybė neišpasakyta tiek laiko slėpti tokius tortus, su dengiamaisiais matosi būta truputį vargo, bet nieko, išmoksi, užlėk dažniau pas mus ir būtinai rodykis grožius, mane pakerėjo Žaibas makvynas pskutinis, toks nedickas atrodo thumbup.gif kas labai krito į akis, tai labai dailios gėlytės, švelnios spalvos thumbup.gif šaunuolė thumbup.gif
Dzanetukas
Sveikos kepejeles 4u.gif
Na pradesiu nuo pradziu ax.gif
Jone - kiek kantrybes reikia tokiam pinimui, sakes - idealiai thumbup.gif
Olga25 - nimatau kame tie gyvuniukai brokuoti lotuliukas.gif labai mielos isvaizdos, tokie - kokiu vaikuciams ir reikia mirksiukas.gif
Adriu - nieko sau kuklutis blink.gif apsalau - man taip sokoladas su grietinele patinka wub.gif
Xdina - o jau tortu gausa, ir ko gi tiek laiko sliepeisi??? thumbup.gif Jei kiekviena taip sleps savo bandymus tai temuke vietoje stoves unsure.gif Dazniau reikie pasirodyti mirksiukas.gif
Na o as vakar baigiau pirma savo tortuka ne savo seimai skirta - drauge anytai dovanu vezasi blush2.gif
Snikeris - MMG - si karta jau kaip idealiai gavosi thumbup.gif is tikruju super mase thumbup.gif , sokoladines rozes pagal Monikute ir Kirbes plykitos teslos lapeliai( tik juos savaip dariau blush2.gif ) ir kringeliukai aistingas - bet vat su juo privargau( vos du savo mikserius nepalaidojau lotuliukas.gif ), ir nestovejo jis man kaip parodyta nuotraukyteje - nzn net ka ne taip padariau doh.gif Bet kaip pirmam kartui - tai bus gerai blush2.gif
user posted image
user posted image
neli
xdina, kiek torčiukų gražių thumbup.gif Gėlyčių spalvytės tikrai labai švelnios, tos violetinės wub.gif dažniau čia užsuk pasirodyti. mirksiukas.gif

Dzanetukas, rožytės gražios thumbup.gif tik aš tuo aisingu ne taip vingiuočiau, nes nėra simetrijos jokios kažkaip g.gif nei šonas, ne aplink, kažkas ne taip su krengeliavimu g.gif
adriu
xdina-nu ir prikepiai blink.gif šaunuolė,prašom rodytis dažniau mirksiukas.gif
dženetukas-kokios rožės wub.gif -puikiai pavyko thumbup.gif
artėja savaitgalis-lauksim grožybių rolleyes.gif
*Jonė*
QUOTE(neli @ 2010 01 20, 00:06)
*Jonė*, dailus torčiukas, tik man gal kokių pabarstukų dar trūksta
Tiesa, o pastilažas nebijo grietinėlės? ar nepatyžta rožytės per parą ant torto? Aš lyg kažkada dėjau, tai nesusigyveno, iš karto nieko, o paskui suminkštėjo gerokai.

Paminksteja siek tiek gelytes nuo grietineles,bet tikrai neistezta

QUOTE(ooo @ 2010 01 20, 08:56)
negalima dirbti ir kepti vakarais tortu  doh.gif
vakar darbe svarstem ikainius, o vakare surinkinejau snikersa, nesugalvojau kaip puosiu, tai pus nekaties sapnavaui, kaip perpjauto torto puses tarpusavy gincijosi apie ju puosimo ikainius  cia vadinasi faaaaze...

lotuliukas.gif

QUOTE(olga25 @ 2010 01 20, 14:38)
Na pasirodysiu su savo pirmu nevykeliu gyvuneliu bandymu. Daryti is pastiliazo. Tiesa kazkaip jis man nelabai gavosi  Pradejo labai trupeti  Bet siaip labai smagu tas figureles lipdyti. Kol vaikas miega mama prisimena vaikyste Atsiprasau uz nekokybiska nuotrauka, bet kazkas su fotiku darosi

Simpatulkos

tylu ramu-nešu savo kuklutį medutį

Tas kuklutis tikras grazutis,labai niamnis

QUOTE(xdina @ 2010 01 21, 01:05)
[cia sudėjau tortu foto paeiliui, nuo pirmųjų iki paskutinių mano darbų...

P.S. nemoku sukelti kad tiesiai rodytu 

Oho,mergyt,pavarei,kelk per radikal

QUOTE(RiMami @ 2010 01 21, 02:32)
Nu jooo... čia pas mus tyla prieš audrą tskant buvo... vat atėjo naujokėlė ir kad skėlė tai skėlė  xdina, tavo tortukai laaaabai dailūs ir gražūs, sveika prisijungus prie mūsų

Jone, koks gražumas tavo tortuko, o jau pynimas - pa-vyz-di-nis kaip tau taip pavyko

adriu, labai simpatiškas tavo torčiukas  wub.gif
Nu aš tai jau neįsivaizduoju, kur tu ten matai nevykėlius  Figūrėlės tiesiog pritrenkiančiai dailios  lauksim torto su jomis mirksiukas.gif

Agniuk, ačiū už patarimus dėl meškerės, turėsiu omeny

Maniau,kad uztrunka kol mase apdengi,bet sita kol apipyniau ranka paskaudo,nu nemoku greitai blush2.gif

QUOTE(Dzanetukas @ 2010 01 21, 09:16)
Sveikos kepejeles 
Na pradesiu nuo pradziu
Jone - kiek kantrybes reikia tokiam pinimui, sakes - idealiai 
Olga25 - nimatau kame tie gyvuniukai brokuoti  labai mielos isvaizdos, tokie - kokiu vaikuciams ir reikia
Adriu - nieko sau kuklutis  apsalau - man taip sokoladas su grietinele patinka
Xdina - o jau tortu gausa, ir ko gi tiek laiko sliepeisi??? Jei kiekviena taip sleps savo bandymus tai temuke vietoje stoves  Dazniau reikie pasirodyti 
Na o as vakar baigiau pirma savo tortuka ne savo seimai skirta - drauge anytai dovanu vezasi 
Snikeris - MMG - si karta jau kaip idealiai gavosi thumbup.gif is tikruju super mase  , sokoladines rozes pagal Monikute ir Kirbes plykitos teslos lapeliai( tik juos savaip dariau blush2.gif ) ir kringeliukai aistingas - bet vat su juo privargau( vos du savo mikserius nepalaidojau  ), ir nestovejo jis man kaip parodyta nuotraukyteje - nzn net ka ne taip padariau  Bet kaip pirmam kartui - tai bus gerai

Labai dailu,saunuole 4u.gif
Dzanetukas
QUOTE(neli @ 2010 01 21, 11:31)
Dzanetukas, rožytės gražios thumbup.gif  tik aš tuo aisingu ne taip vingiuočiau, nes nėra simetrijos jokios kažkaip g.gif  nei šonas, ne aplink, kažkas ne taip su krengeliavimu g.gif
*

Tai man taip pat atrodo nei sis nei tas, bet aplamai su aistingu pirmas mano bandymas buvo doh.gif dar gelbsti tai, kad ten, kur vezasi torciuka - jokios progos nera karsta.gif tiesiog pasilepinti biggrin.gif
mmergyte
merdzinos,dariau sokoladine mase (sokoladas+medus) kur palikau tik balto sokolado,kieta kaip akmuo is po nakties saldytuve mase,o kur idejau dazu,ne tokia,tokia tasesne..kame reples?taip gali buti? g.gif
xdina
QUOTE(Olesta @ 2010 01 21, 06:21)
aš ir galvoju, kur Jolka999 taip ilgai prapuolus, o jinai grožio salonuose įvaizdį keitė  thumbup.gif

xdina  thumbup.gif  šaunu, kantrybė neišpasakyta tiek laiko slėpti tokius tortus, su dengiamaisiais matosi būta truputį vargo, bet nieko, išmoksi, užlėk dažniau pas mus ir būtinai rodykis grožius, mane pakerėjo Žaibas makvynas pskutinis, toks nedickas atrodo  thumbup.gif kas labai krito į akis, tai labai dailios gėlytės, švelnios spalvos  thumbup.gif  šaunuolė  thumbup.gif
*

Nu su kočiojamom dengimo masem tai dar vargstu, limpa man prie pavirsiaus labai, tai paskui per maza išsikočioju arba perdedu pudros ir tada trupa trukineja.O kiti kur celiulitiniai matos tai ten su šokoladine marshmalow mase dengti, tai realiai taip ryškiai nesimate tu nelygumu, bet foto tai visai fotkinau ir del apšvietimo vistiek išryškėjo.
Paskutini masiniukas tai nebuvo labai mažas, nes dariau 30cm skersmens formoje o paskui šonus nupjoviau, dadėjau ir gavos kas gavos, o tortas tai jogurtinis buvo.
Kur ankstesnė foto buvo su mašiniuku tai tas mažas palyginus buvo, bet ir dariau is tynginio mases pagrinda o poto visokiom masėm buvo apdengtas.
kirbe
QUOTE(xdina @ 2010 01 21, 00:07)
.
Bandau ikelti foto su vienais iš pirmųjų mano tortais smile.gif
*

niu šaunuole.....labnai faini torciukai...ir su beze matau viskas gerai sekasi..... thumbup.gif
Asseni
QUOTE(mmergyte @ 2010 01 21, 09:46)
merdzinos,dariau sokoladine mase (sokoladas+medus) kur palikau tik balto sokolado,kieta kaip akmuo is po nakties saldytuve mase,o kur idejau dazu,ne tokia,tokia tasesne..kame reples?taip gali buti? g.gif
*

Dazai visada pakeicia mases konsistencija
Ten, kur dejai dazu, po saldytuvo t.b. irgi kieta, jeigu nelabai, pabandyk padaryt lapelius, kazi, ar laikys forma, jeigu nelaikys, tai dadek dar sokolado ir vel i saldytuva
mazuliux
Sveikutes 4u.gif
Na, naujokei didelis balionas, tiek graziu tortuku 4u.gif
Visi kiti irgi labai saunus tortukai mirksiukas.gif
QUOTE(mmergyte @ 2010 01 21, 08:46)
*

kame reples tai tikrai nezinau, bet taip buti gali lotuliukas.gif man irgi taip buvo, tik as medaus padauginau blush2.gif Tuomet kita diena (nes tik tada turejau galimybe) vel pasildziau ir dadejau sokolado, viskas gavosi liuks ax.gif Rytoj tureciau pasirodyti su paskutiniu tortuku. Jei iseis kas nors, zinoma, nes siandien vakare puosiu ax.gif Kazkaip bijau, nes jubiliejus, dar sake zmoniu daug bus unsure.gif O dar kai po paskutinio negavau jokiu atsiliepimu, patiko, nepatiko verysad.gif vaizdas kiek zinau patiko, o va skonis nezinau schmoll.gif
rikke
QUOTE(mmergyte @ 2010 01 21, 09:46)
*

man ir kieta gavosi ,issikocioja plonai ,bet formos gelytej ir nelaiko
aciu uz patarima ,del papildomos dozes sokolado mirksiukas.gif
gabani

bendras3
sveikos kepejeles,kokie cia saunus tortukai pas jus thumbup.gif .arteja musu vyrelio gimtadienis,tai noreciau kazka panasaus kaip sis tortukas butu,labai patiko masineles thumbup.gif .torta zadu pati kept,bet nemoku tu masineliu pasigamint blush2.gif .gal galit kas pamokyt,is ko ir kaip jas reik daryt g.gif .nes nerandu kur butu parasyta blush2.gif
Agniuk@s
QUOTE(lialytia @ 2010 01 21, 05:01)
help.gif  help.gif Atsiprašau, kad ne į temą, bet čia daugiausiai tortų šedevrų kūrėjų lankosi, tad norėjau paklausti, gal kas Vilniuje galėtų parduoti (sumokėčiau kiek reikia ir pati atvažiuočiau pasiimti) porą dėžučių tortams? Reikia labai skubiai iki penktadienio vakaro!!! Gal kas iš vilniečių galėtų padėti??? Prašau laaaaabai... parašykite į až., jei kas nors galėtų padėti blush2.gif
*

Nuvaziuok i http://www.sangaida.lt/lt.php?p=KONTAKTAI paneriug 20a ... tik nevaziuok i naugarduko gatve,ten nieks nieko nepardavineja.... ten tik sutartis pasirasineja ir pan. ten Sangaidoj issirinksi kokiu nori dezuciu dydziu,ir ne tik dezuciu mirksiukas.gif mirksiukas.gif bet yra tik skaidrios,nebent po Kaledu uzveze daugiau.....

Ten bus toks neisvaizdus pastatas nepanasus i parduotuve, lyg maza iskaba prie ivaziavimo bus, iejus i kiema pasisukt i desine ir eit iki galo(neissigask jei pasirodys sandeliai o ne parduotuves kiemas),paciam gale pamatysi duris i parduotuve mirksiukas.gif jeigu nematysi deziu paklausk pardaveju jos papraso ir atnesa is sandelio.... sekmes ieskant

xdina saunuole blink.gif thumbup.gif ale ir turek kantrybes sitiek laiko savo grozius slept... kitakart neslepk o pasirodyk mirksiukas.gif
Dzanetukas
QUOTE(Agniuk@s @ 2010 01 21, 13:30)
Nuvaziuok i http://www.sangaida.lt/lt.php?p=KONTAKTAI paneriug 20a ...  tik nevaziuok i naugarduko gatve,ten nieks nieko nepardavineja.... ten tik sutartis pasirasineja ir pan. ten Sangaidoj issirinksi kokiu nori dezuciu dydziu,ir ne tik dezuciu  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  bet yra tik skaidrios,nebent po Kaledu uzveze daugiau.....

Ten bus toks neisvaizdus pastatas nepanasus i parduotuve, lyg maza iskaba prie ivaziavimo bus, iejus i kiema pasisukt i desine ir eit iki galo(neissigask jei pasirodys sandeliai o ne parduotuves kiemas),paciam gale pamatysi duris i parduotuve  mirksiukas.gif  jeigu nematysi deziu paklausk pardaveju jos papraso ir atnesa is sandelio.... sekmes ieskant
*

Ir man ir man naudinga informacija thumbup.gif ACIU Agniuk@s aciuks.gif
Asseni
QUOTE(Dzanetukas @ 2010 01 21, 11:49)
Ir man ir man naudinga informacija  thumbup.gif  ACIU Agniuk@s aciuks.gif
*

Sudinos ten tos dezutes ax.gif
kirbe
Medutis,beze,mase-visokiu likučiu mišinys......

user posted image
kemppinele
kirbe thumbup.gif bet kaip graziai tos gelytes is griezineliu wub.gif
Olesta
Kirbe, pirmiausiai nusikopijuoju į vaikiškų lobyną, antra, bandau surasti tinkamų žodžių šitam gražuoliui išgirti - žavingas wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.