Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
DONRA
Labai aciu visoms pagelbejusiom del glicerino, dejau as ja i mase. Ka tik baigiau tortuka skirta sunaus draugei, jai 11 meteliu. Tiesiog radau proga pakepti. Man paciai jis labai patinka, jei buciau mergaite turbut nualpsciau toki pamaciusi doh.gif
Medutis, MMG, aisingas
Tiesa figurele lipde sunus, kategoriskai neleido nei pirsto prikisti, nezinau ar man butu geriau iseje lotuliukas.gif user posted image
siaip spalva daugiau salotine
user posted image

VISU JUSU TORTUKAIS NUOSIRDZIAI PASIDZIAUGIU IR PASIMOKAU, ACIU KAD YRA TOKIA TEMELE, TIESIO SIRDIS ATSIGAUNA PAVARCIUS.
liusijana
QUOTE(Dai'na @ 2010 02 02, 22:39)
taip reikia,o jei darysi  sokoladine marshmalow nereikia...
*

oo laiku čia užsukau... Darysiu medutį, jį sutepsiu plakta grietinėle galvojau jau ir aptepti, o poto dėti saldainių marshmalow masę, bet paprasta ne šokoladine... Ar galima taip? Ar būtinai būtinai tik ant sviestinės?
Būsiu begalo dėkinga už pagalbą 4u.gif
JOLKA999
donra,sveika prisijungusi i kepeju gretas,jusu tortas laaaaaaaabai grazus,dvelkiantis pavasariu wub.gif :
liusijana
QUOTE(liusijana @ 2010 02 03, 00:01)
oo laiku čia užsukau... Darysiu medutį, jį sutepsiu plakta grietinėle galvojau jau ir aptepti, o poto dėti saldainių marshmalow masę, bet paprasta ne šokoladine... Ar galima taip? Ar būtinai būtinai tik ant sviestinės?
Būsiu begalo dėkinga už pagalbą  4u.gif
*

4u.gif

Olesta
Rasukas ir Donra užnešė pavasario thumbup.gif prašom dažniau 4u.gif
JOLKA999
QUOTE(liusijana @ 2010 02 02, 22:13)
4u.gif
*

jei mase bus be sokolado,tada reikia aptepti sviestiniu kremu.jei su sokoladu-aptepi grietinele,islygini,palaikai saldytuve kad apstingtu,ir gali dengti.
SECREAT
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 02 02, 23:28)
jei mase bus be sokolado,tada reikia aptepti sviestiniu kremu.jei su sokoladu-aptepi grietinele,islygini,palaikai saldytuve kad apstingtu,ir gali dengti.
*

o jei nesokoladine ta mase,kas nutinka tortukui jei ant grietineles dedi?tiesiog nepasidengia?sviestas+kondensuotas pienas,tinka pries dejima saldainiu mases?bet dbr galvoju kokia didele klaida padariau,kad gausiai grietinele aptepiau virsu(ismest grietinele gaila gi ax.gif )..vistiek nuvalyt reikes..kaip man dreba rankos su tais tortukais... unsure.gif
dosa
Olesta, tortas tavo tai gražulis, žiūrėti į tokius ir mokytis mums, naujokėm
4u.gif
Rasuko su Donros torčiukai labai jau akis džiugina user posted image

Ačiū, mergytės, už gražius žodžius, labai priduoda pasitikėjimo tokie padrąsinimai blush2.gif
JOLKA999
QUOTE(SECREAT @ 2010 02 02, 22:31)
o jei nesokoladine ta mase,kas nutinka tortukui jei ant grietineles dedi?tiesiog nepasidengia?sviestas+kondensuotas pienas,tinka pries dejima saldainiu mases?bet dbr galvoju kokia didele klaida padariau,kad gausiai grietinele aptepiau virsu(ismest grietinele gaila gi  ax.gif )..vistiek nuvalyt reikes..kaip man dreba rankos su tais tortukais...  unsure.gif
*

jei mase ne sokoladine,ja uzdejus ant grietinele aptepto torto,ji pradeda tirpti.

sviestinis kremas su kondensuotu pienu puikiai tinka torto aptepimui.

nera ko drebeti,jei tortas naminiam vartojimui seimos rate,tai as grietineles negramdyciau,o jau dengciau ta torta...bet jei didesnei auditorijai,tai turesi padaryti,taip kaip reikia.sekmes 4u.gif
SECREAT
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 02 02, 23:51)
jei mase ne sokoladine,ja uzdejus ant grietinele aptepto torto,ji pradeda tirpti.

sviestinis kremas su kondensuotu pienu puikiai tinka torto aptepimui.

nera ko drebeti,jei tortas naminiam vartojimui seimos rate,tai as grietineles negramdyciau,o jau dengciau ta torta...bet jei didesnei auditorijai,tai turesi padaryti,taip kaip reikia.sekmes 4u.gif
*

aciu labai labai uz patarimus 4u.gif viska uzsirasau,kad maziau kita karta kls iskiltu smile.gif

paskutini uzduosiu vis tik dar sivakar ir meginsiu ryt daryt savo tortika ax.gif apdengus tortuka mase,kiek laiko jis gali saldytuve stoveti?man penktadieniui jo reik paruosto.tai ar geriau ryt vakare,ar penktadieni ryte padengt? smile.gif
JOLKA999
QUOTE(SECREAT @ 2010 02 02, 22:56)
aciu labai labai uz patarimus  4u.gif  viska uzsirasau,kad maziau kita karta kls iskiltu smile.gif

paskutini uzduosiu vis tik dar sivakar ir meginsiu ryt daryt savo tortika  ax.gif  apdengus tortuka mase,kiek laiko jis gali saldytuve stoveti?man penktadieniui jo reik paruosto.tai ar geriau ryt vakare,ar penktadieni ryte padengt?  smile.gif
*

jei tu jo neaptepsi sviestiniu kremu,tai as ji dengciau penktadieni ryte.o jei aptepsi,tai zinoma,kad gali ir anksciau 4u.gif
Asseni
Jolka, koks skirtumas ar saldainiu mase su sokoladu ar be.

Bet kokia gerai pagaminta mase ant gerai paruosto dengimui torto netirpsta. Jau padengiau ivairia mase per 100 tortu, ir niekad nebuvo problemu su rasojimu.

Tortas dengimui turi buti tinkamai paruostas
JOLKA999
as kai dariau saldainiu mase be sokolado,ir ja apdengiau torta aptepta grietinele,ji man tiesiog vietomis patizo,o tortas buvo suteptas is vakaro g.gif
mamkaa
labas rytas, mergaiciukes. Norejau paklausti, ar darete kuri Mein silkini krema, na ta is baltimu ir sviesti. Noriu juo apdzibuoti torta, ir nezinau ar jis skanus ir ar lengvai pasigamina. Su mase si karta neekspirementuosiu schmoll.gif schmoll.gif . Kai paskaiciau apie ta krema atrodo paprasta paprasta, bet .....
Siam savaitgaliui darysiu dvieju aukstu kavdratini torta ir nesugalvoju kaip ji papuosti, nedengiant joia mase.
*monikute*
Nu vo, šiaip ne taip vargais galais, bet atvežiau į darbą štai šitą 3,3 kg gigantą biggrin.gif

Šiaip norėjau padaryti vyšnios žiedus, bet nespėjau, tai padariau su kažkada anksčiau nulipintomis rožytėmis, gerai kad jas turėjau rolleyes.gif

Jūsų teismui mano pirmoji knyga 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

*Marta*
QUOTE(*monikute* @ 2010 02 03, 10:25)
Jūsų teismui mano pirmoji knyga  4u.gif

kazkas nerealaus bigsmile.gif wub.gif

kaip jums taip gaunasi.....kada man taip iseis rolleyes.gif
mamkaa
*monikute*, jatau kaip grazu
Atrodo kad jau simtas metu kepi tortus smile.gif. O su kuom uzrasei zodzius, paprasciausiai su dazais ir teptuku?
kirbe
QUOTE(SECREAT @ 2010 02 02, 23:31)
o jei nesokoladine ta mase,kas nutinka tortukui jei ant grietineles dedi?tiesiog nepasidengia?sviestas+kondensuotas pienas,tinka pries dejima saldainiu mases?bet dbr galvoju kokia didele klaida padariau,kad gausiai grietinele aptepiau virsu(ismest grietinele gaila gi  ax.gif )..vistiek nuvalyt reikes..kaip man dreba rankos su tais tortukais...  unsure.gif
*

As esu dengus saldainiu mase ant grietinele aptepto torto ir jokiu problemu nebuvo.....

QUOTE(Asseni @ 2010 02 03, 00:14)

Bet kokia gerai pagaminta mase ant gerai paruosto dengimui torto netirpsta. Jau padengiau ivairia mase per 100 tortu, ir niekad nebuvo problemu su rasojimu.

*

drinks_cheers.gif pritariu,nes netgi pastilaža paskutiniam torčiukui su miegančiu meškiuku dejau tiesiai ant grietineles ir nieko visiškai nieko neatsitiko....kaip uždejau,taip kita diena ir atrodė...nei rasojo,nei aptirpo....
Olesta
Monikute, viskas aišku dabar kokius Tu mokslus ir kokias knygas po 400 puslapių kremti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nu super super super thumbup.gif
neramuole
monikute, nerealiai grazu wub.gif thumbup.gif daugiau nebera ka bepridurti wub.gif
*Bitutė*
Oi mergytės jūsų kokie tortai rolleyes.gif wub.gif nerealūs,darbštuolytės,šaunuolės jums viosoms po balionėlį 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
aš vis mąstau kokį man sumeistrauti savo krikštasūniui g.gif norėčiau mašiną,ale,kad nelabai jaučiu man pasiseks,vis semiuosi jūsų patarimais biggrin.gif
Man labai gražios ramunės,kaip jas pasidaryti norėsiu savo gimtadieniui pasidaryti,nes pavasarį gimusi,o jos man tokios žavios,kur perkate formeles mirksiukas.gif
*Marta*
sugadinsiu visa vaizda idedama savo "sedevrus", niu, bet as tik mokausi dar cool.gif pasiteisinau biggrin.gif

Otelas, dengta saldainiu mase. celiulitas ziaurus...mase per plonas, tortas neislygintas, lopyta unsure.gif blush2.gif
user posted image
Rafaelo, sokoladas.
user posted image
adriu
monikute,laaaabaaaai graaažuuuu wub.gif wub.gif kaip sekėsi MMG matau ,kad gavosi ax.gif
Dzanetukas
Monikute - vajei kaip grazuuuuuu wub.gif jau kaip graziai prirasyta thumbup.gif Na tavo rozes tai tikrai ROZIU ROSZES wub.gif
Marta - aga, pirmame mase labai jau plonai iskociota, uz tad taip ir sviecia mirksiukas.gif bet toliau bandyk, viskas su laiku gausis vos ne idealiai thumbup.gif
O sokoladu puostas labai grazu wub.gif
Olesta
Marta, viską žinai, ką ne taip padarei, tai viskas kaip ir aišku, tortas turi būti išlygintas, masė 2-3 mm, kitą kartą bus nuostabu 4u.gif
Mayfly
Monikute bigsmile.gif kokia knyga, thumbup.gif thumbup.gif

O čia mano napoleonas:

user posted image user posted image

MMG, aisingas, pastilažas ax.gif

P. S. Nuotraukos nekokios, fotikas sugedo doh.gif , tai reikėjo su telefonu fotkinti. Ir gėlių viduriukai per ryškūs doh.gif
JOLKA999
napaleonas labai dailus ir tvrkingas thumbup.gif
zuliaska
nu monikute nerealu!!! tos tavo rožės man tai tokios gražios, kad negaliu.nupirko man mama anąkart balto šokolado kaune, nu būtinai šiandien eisiu pasigamint tą masę su medum ir prisidarysiu rožyčių smile.gif nes jau nervina kad tokios gražios, ir man reiškia bandyt reik smile.gif

man ir įdomu iš ko tie užrašai padaryti? ir dar labai įdomu tie rudi lapeliai iš ko? matau kad spausta su formele lapelių, o kokia košelė??ačiūkas
Papildyta:
QUOTE(Asseni @ 2010 02 03, 01:14)
Jolka, koks skirtumas ar saldainiu mase su sokoladu ar be.

*

o man pvz saldainių masė tai nesigauna ant grietinėlės rasoja. bet pvz šokoladinė saldainių masė visiškai nerasoja. man MMG tai iš vis lydosi grietinėlėje... tai va blogai kažką aš padarau... tai dabar geriau sviestinį kremą visada užtepu ir ramu
jurate_b
Monikute, knyga super thumbup.gif tokia tikroviska, kaip is pasakos wub.gif , niu dar karta super, super thumbup.gif Man knyga is vis yra mistika g.gif Rozes , kaip visada 10 balu 4u.gif
Beje, is ko darei tuos sokoladinius lapelius-jie labai graziai ziurisi ir virvute, ir kaip jus darot knygos lapus, tuos ruozelius g.gif
DONRA
Laba 4u.gif aciu uz demesi tortukui, labai priduoda stimulo blush2.gif nors ziuriu vakar vakare ir pati save pasigyriau blush2.gif pervargimas doh.gif

Siaip, mergaites, jusu visu tortukai nerealus, mokytis ir mokytis dar is jusu thumbup.gif

Mano medutis denktas grietinele ir iskart MMG, net ikisau nosi i saldytuva kad atydziai apziuret, bet viskas idialu ( is kuklumo nemirsiu lotuliukas.gif 0), man tai nelabai norisi to sviestinio kremo, nors jei tureciau koki rimta uzsakyma( jei kas moketu pinigus man), tai tikrai sudeciau viska kad butu nepriekaistingai birthday.gif tikrai lyginciau dar sviestiniu kremu smile.gif
kirbe
Monikute,labai graži knyga
Mayfly ,žavingas napaleonas..... thumbup.gif man labai gražios tokios gelytes.... wub.gif
Marta ,pirmam torčiuky,jau merginos pasake,kad mase per plona...kita karta bus geriau,o antrajame man noretusi,kad tvorele tankesne butu arba torto šonai aptyepti labiau butu,nes persišviečia viskas....bet kaip pati sakai,dar tik mokaisi....toliau viskas eis tik geryn ir gražyn..... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
*Marta*
QUOTE(kirbe @ 2010 02 03, 12:21)
[antrajame man noretusi,kad tvorele tankesne butu arba torto šonai aptyepti labiau butu,nes persišviečia viskas....
*

sutinku su viskuo drinks_cheers.gif

dariau beze..du kartus...abu kartus gavosi skysta balta mase....kur klaida? sirupa viriau ir net tikrinau, kaip mergytes patare, imetus i vandeni gavosi kietas rutuliukas...baltyma plakiau tik is saldytuvo istraukus...gal cia klaida? unsure.gif
daividija
QUOTE(*monikute* @ 2010 02 03, 07:25)
Nu vo, šiaip ne taip vargais galais, bet atvežiau į darbą štai šitą 3,3 kg gigantą  biggrin.gif

Šiaip norėjau padaryti vyšnios žiedus, bet nespėjau, tai padariau su kažkada anksčiau nulipintomis rožytėmis, gerai kad jas turėjau  rolleyes.gif

Jūsų teismui mano pirmoji knyga  4u.gif

Labai grazu wub.gif rozes sokoladines,ane?labai grazios,man kazkaip nesiseka su rozem,jau geriau baibokus lipdyt.
Kaip jums tamsiai bordiniu roziu spalva?ar grazu?vakar daziau sokoladine mase ir biski per daug padaziau,gavosi tokios tamsios bordines g.gif
zuliaska
man bordinės labai gražu smile.gif aš mamos 50mečiui darysiu rožes ir jos bus bordinės smile.gif aišku jei kas gausis smile.gif
kirbe
QUOTE(*Marta* @ 2010 02 03, 11:47)

dariau beze..du kartus...abu kartus gavosi skysta balta mase....kur klaida? sirupa viriau ir net tikrinau, kaip mergytes patare, imetus i vandeni gavosi kietas rutuliukas...baltyma plakiau tik is saldytuvo istraukus...gal cia klaida? unsure.gif
*

tikrai ne čia klaida.nes baltymai turi buti butinai šalti,kad gerai išsiplaktu.....kažkur kažka ne taip padarei...ko gero sirupo nedavirei..... g.gif
*Marta*
QUOTE(kirbe @ 2010 02 03, 13:25)
tikrai ne čia klaida.nes baltymai turi buti butinai šalti,kad gerai išsiplaktu.....kažkur kažka ne taip padarei...ko gero sirupo nedavirei..... g.gif
*

bet bandziau imesti i salta vandeni mases, sukietejo ji man g.gif
dosa
Monikute, knyga nereali bigsmile.gif Kaip jus padarote ta virsu, kad dengimo mase siek iek didesne uz kitus puslapius, kaip jinai nenulinksta?

Marta tikrai pirmam torciukui per plonai iskociota dengimo mase. O va rafaelo labai tvarkingas user posted image

Mayfly, labai dailus torciukas, gelytes grazules 4u.gif
kirbe
QUOTE(*Marta* @ 2010 02 03, 12:59)
bet bandziau imesti i salta vandeni mases, sukietejo ji man g.gif
*

patarčiau kita karta bandyti su šakute pusti burbulus iš verdančio sirupo....jeigu gerai pučiasi...burbulai eina vienas po kito,vadinasi sirupas išvires.....
Dzanetukas
QUOTE(kirbe @ 2010 02 03, 15:29)
patarčiau kita karta bandyti su šakute pusti burbulus iš verdančio sirupo....jeigu gerai pučiasi...burbulai eina vienas po kito,vadinasi sirupas išvires.....
*

Aciu ir as pasakysiu Kirbei uz toki vertinga patarima thumbup.gif kaip tik rytdienai - penktadieniui prireiks blush2.gif
Mayfly - super grazus Napoleonas thumbup.gif
*Marta*
QUOTE(kirbe @ 2010 02 03, 14:29)
*

thumbup.gif aciuuu. bandysim:)
*Keila*
Monikute - lb grazi knyga. Cia su markeriu rasyta?
RiMami
Noriu labai pagirti paskutinįjį Olestos tortuką - nu jau toks jis man mielas wub.gif tiesiog švelnumo įsikūnijimas wub.gif pyk-nepyk kopinu idėją blush2.gif

Monikute, į tavo knygą vis noris ir noris sugrįžt ir vėl grožėtis wub.gif pasakiškai atrodo wub.gif

DONRA, tavo tortukas toks vasariškas wub.gif laaabai gražiai papuoštas wub.gif

Myfly, labai dailus tavo torčiukas wub.gif

Marta, džiugu, kad kepi, bandai, darai su laiku viskas eisis tik geryn ir gražyn mirksiukas.gif

Rasukas, labai mielas tortukas wub.gif tik niekaip nesuprantu, kaip ten tavo eglutės padarytos mastau.gif ar jos irgi plastikinės g.gif
mamkaa
QUOTE(mamkaa @ 2010 02 03, 08:15)
labas rytas, mergaiciukes. Norejau paklausti, ar darete kuri Mein silkini krema, na ta is baltimu ir sviesti. Noriu juo apdzibuoti torta, ir nezinau ar jis skanus ir ar lengvai pasigamina. Su mase si karta neekspirementuosiu  schmoll.gif  schmoll.gif . Kai paskaiciau apie ta krema atrodo paprasta paprasta, bet .....
*

unsure.gif
emiga
Sveikos kepejeles!

Grazu ziureti,kaip visos tobulejat ne dienom,o valandom...matosi skirtumas didziulis nuo temos pradzios thumbup.gif 4u.gif

Monikute,ar tavo lapukai is sokolado,ar cia koks kremas rudai dazytas?labai graziai atrodo,tokie valgomi,taip sakant,apetitni ax.gif
mano akimis viskas grazu,viskas dera,isskyrus eiles,nu man jos skirtos kokiam 70,80 jubiliejams...gal as per daug jaunatvisku 50-meciu pazistu ax.gif
Dzanetukas
As taip pat paklausti norejau apie Meian krema morengini - sviestini.
Is kiek normu ji reikia daryti, kad papuosti 23 skersment tortuka blush2.gif Sorry uz tundriska klausima blush2.gif Nedidelis masiniukas blush2.gif
Kiek pamenu bezas bijo vandens - aplamai dregmes, ane??? o sis Meian kremas ne? Pataisykite, jei kur suklydau blush2.gif Noriu dzibuoti ant grietinele aptepto tortuko blush2.gif
ACIU
uzniukas
QUOTE(mamkaa @ 2010 02 03, 09:15)
labas rytas, mergaiciukes. Norejau paklausti, ar darete kuri Mein silkini krema, na ta is baltimu ir sviesti. Noriu juo apdzibuoti torta, ir nezinau ar jis skanus ir ar lengvai pasigamina. Su mase si karta neekspirementuosiu  schmoll.gif  schmoll.gif . Kai paskaiciau apie ta krema atrodo paprasta paprasta, bet .....
Siam savaitgaliui darysiu dvieju aukstu kavdratini torta ir nesugalvoju kaip ji papuosti, nedengiant joia mase.
*

Aš dariau tą morenginį sviestinį kremą bigsmile.gif dėl skonio tai net nežinau - nu sviestinis kremas ir tiek , man nelabai patinka sviestiniai tai ir šis nesužavėjo, bet torto skonio (dariau medutį) negadino tikrai tongue.gif
Pats kremas gavosi iš pirmo karto, nesunkiai pasigamina, bet puošti su juo FANTASTIŠKA thumbup.gif dzibukai nuostabūs, labai gražiai galima bet ką išraityt, nesukrenta, nesubėga. Paskui palaikius tortą šaldytuve sukietėja ir net prilietus išsilaiko gražiai, taigi transportuot labai patogu thumbup.gif
Rasukas
QUOTE(RiMami @ 2010 02 03, 15:51)

Rasukas, labai mielas tortukas wub.gif tik niekaip nesuprantu, kaip ten tavo eglutės padarytos mastau.gif ar jos irgi plastikinės g.gif
*

jo,eglutes irgi plastikines blush2.gif ,ir tinkleli sokolado dariau du kartus,nes pirma nedaskaiciau Olestos posto iki galo ir padejus i saldytuva juosta ramiai atsipuciau,kai norejau uzdeti sutrupejo,teko is naujo,tad perskaiciau iki galo kaip daryti ir padariau
Del formeliu,neiseina man gelytes nors tu ka,todel noreciau formeliu,vis kokias padaryciau,cia va vienas mano nelaimelis,lipdziau tas rozeles visa sestadieni,norejau isbandyti dazus,tad dariau ivairiu spalvu ir mmg pirma karta dariau.
[attachmentid=192607]
uzniukas
QUOTE(Dzanetukas @ 2010 02 03, 16:48)
As taip pat paklausti norejau apie Meian krema morengini - sviestini.
Is kiek normu ji reikia daryti, kad papuosti 23 skersment tortuka blush2.gif Sorry uz tundriska klausima blush2.gif Nedidelis masiniukas blush2.gif
Kiek pamenu bezas bijo vandens - aplamai dregmes, ane??? o sis Meian kremas ne? Pataisykite, jei kur suklydau blush2.gif Noriu dzibuoti ant grietinele aptepto tortuko blush2.gif
ACIU
*

manau užteks vienos normos mirksiukas.gif dregmes tikrai nebijo, nes ten tas bezas išnyksta svieste ir gaunas lyg paparastas išsuktas sviestas, tik kad žymiai gražiau dzibuojas nei vien su sviestu rolleyes.gif
SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.