aistuzka
2010 03 13, 10:54
QUOTE(Nida0511 @ 2010 03 10, 09:03) Na gi kaip kovojat su tom "vienadienem"??? ir traiskom ir siurbiam, o vis atrodo, kad ju daugeja... kaip jos kitaip vadinasi? arba kur rasti mokslines informacijos? O kaip smagu naujuose namuciuose... Vakare grizti po darbo, niekur skubeti nereikia... Kol turiu padejeju, tai ir namus diena pakurena, taip silta ir malonu. Ryte irgi pakankamai silta, bent jau palyginus kaip gyvenom. Pasizymejau elektros ir vandens skaitiklius, paziuresim, kiek per men sunaudojam visko. O dabar ivertinau, kaip gerai suplanuotas ir pastatytas musu namas. Virtuves langas daugiau i siaure, valgomajame atsisedus is ryto, galima megautis kava ir dziaugtis rytiniais saules spinduliais. Vakare saule sildo pro svetaines langus. Gerai, kad pasirinkom didelius vitrininius langus, daug sviesos suteikia sirdziai maloniu emociju. Ir vakar aplamai po pasigulejimo vonioje taip kaifas apeme. O jau planuojames darbelius ilgajam savaitgaliui. MB nori tambure plyteles klijuoti, o as turbut uzsiimsiu kraustymosi ir daiktu vezimu. Ir beje...draugai jau prasosi i svecius... Taip kad Kaunieciai ir ne tik galit taip pat mus aplankyti. Padiskutuosim apie ka nors. Aš tai tuos žalius skraidančius nusprigtuoju kai užmatau, bet šiaip per daug galvos nesuku. Dideli sveikinimai įsikėlus!
pas mane jokiu vabzdziu dar nepasirode. is kenkeju turiu tik du sunis ir dvi peles. oi Nida daba prisedus tavo albuma pavarciau, kazkaip buvau prlaeidus ta foto kur namas su bantiku. nu kaip fainai sugalvojo, taip ir jauciasi tokia siluma ir jaukumas is jusu visu ikurtuviu  toks grazus oras, kuo uzsiiminejate? MB dazo darbo kambari, daba jau reikes nuomoti grindu aparaciuka slifavimo. gal kas ka rekomenduoti galite? ne meistrus o aparatura  o dar domina, gal kas turit tapetu klijavimo ant glaistyto GK patirties? reikes darbo kambary dvi sienas istapetuoti, noriu nuo lubu palikti kokiu 5 cm tarpeli, tai bandau ieskotis infos kaip kokybiskai viska padaryti, kad neatsilaupytu kokie krastai
Nida0511
2010 03 13, 12:45
QUOTE(Gorada @ 2010 03 13, 13:32) pas mane jokiu vabzdziu dar nepasirode. is kenkeju turiu tik du sunis ir dvi peles. oi Nida daba prisedus tavo albuma pavarciau, kazkaip buvau prlaeidus ta foto kur namas su bantiku. nu kaip fainai sugalvojo, taip ir jauciasi tokia siluma ir jaukumas is jusu visu ikurtuviu  toks grazus oras, kuo uzsiiminejate? MB dazo darbo kambari, daba jau reikes nuomoti grindu aparaciuka slifavimo. gal kas ka rekomenduoti galite? ne meistrus o aparatura  o dar domina, gal kas turit tapetu klijavimo ant glaistyto GK patirties? reikes darbo kambary dvi sienas istapetuoti, noriu nuo lubu palikti kokiu 5 cm tarpeli, tai bandau ieskotis infos kaip kokybiskai viska padaryti, kad neatsilaupytu kokie krastai Taip labai norejau kazkaip papuosti nama, kad nieko daugiau nesugalvojau, kaip ta dideli kaspina  Beje ir kaimynams informacija, kad mes jau gyvenam !!! As tapetus visur klijavau pati. Didziausia taisykle kad nebutu skersvejo, geriausiai uzsidaryti duris. Dar priklijavimo kokybe priklauso nuo kliju. Geriau pasirinkti brangesnius, tada nebus problemu del krastu. Kiti spec. pacius krastelius pertepa su lipalu, tipo geriau, bet as pabandziau ir man tikrai nekiek negeriau. Sutepus tapeta reikia sulenti per puse ir palaukti kol jis sumikstes, na mazdaug apie 10-15 min, priklauso kokia rusis, lengvas ar sunkus. Popieriaus pagrindu reikia laikyti maziau. Tas laikymas duoda tai, kad jis lengviau ir geriau limpa. Dar labai plonai tepu pacia siena. Pirma juosta uzdejus reikia pasiziureti kad tiesiai butu, tai darau su ilgu gulsciuku, o sekancias taikai prie pirmosios. Uzklijavus visa juosta pacius krastus jeigu reikia truputi kilstelnu ir datepu klijais, poto spaudi kad gerai priglustu prie sienos. Oras tikrai pasakiskas ir gaivus. Ryte sedziu, geriu kavute ir dziaugiuosi. Kaimynai pripasakojo, kad pro miskeli praejus, tiesiai tiestokiu restaranu- viesbuciu islendi, reikes kada pacekavyti. O dabar pas mama atvaziavau, nes dar neturim interneto. MB klijuoja tambure plyteles, o as vis kursuoju pirmyn - atgal su daiktais. Vakar persivezem TV ir visa muzikine technika, galesim sokius daryti  . O jau pasirodo kiek visko turim  net nebezinau ar viskas reikalinga. Papildyta:QUOTE(aistuzka @ 2010 03 13, 12:54) Aš tai tuos žalius skraidančius nusprigtuoju kai užmatau, bet šiaip per daug galvos nesuku. Dideli sveikinimai įsikėlus! MB ir spriktuoja, ir traisko, ir siurbia...ir labiausiai nervinasi, o maziausia mergaite prisirinko ju i dezute ir tipo zaidzia, ten jos naminiai vabaleliai. Katinai tai irgi kai pasigauna sueda  Tikiuosi, kad jie issinaikins, o tai pradesiu chemijos ieskoti.... Aciu uz sveikinimus.
Jolanaa
2010 03 13, 20:28
[quote=Gorada,2010 03 13, 10:32] toks grazus oras, kuo uzsiiminejate? MB dazo darbo kambari, daba jau reikes nuomoti grindu aparaciuka slifavimo. gal kas ka rekomenduoti galite? ne meistrus o aparatura  Joo oras geras  Mum sis savaitgalis darbingas- darom perdanga, viskas ne taip greitai gaunasi padaryti kaip guledamas lovoj namie suplanuoji  Bet siaip ne taip virs virtuves ir svetaines baigem. Imeciau kelias foto i albuma Dar turiu klausimuka, o tai tie visi lakai altaxinas ar tikurila jie apsaugo mediena nuo tamsejimo ar ne?
[QUOTE] Mum sis savaitgalis darbingas- darom perdanga [QUOTE] turiu klausymuka  kas darėsi medines perdangas , jus ant siju dėjot gulekšnius kokiu išmatavimų ir kokiu atstumu viena nuo kito dėjot ir kaip izoliavot garsa is pirmo aukšto i antrą.
*Rimute*
2010 03 13, 23:00
QUOTE(Žmona @ 2010 03 10, 20:26) taigis šiandien dienai jau labai aktualu šlifavimas, kažna kokios kainos rinkoj sukasi  ????? Neseniai šlifavom, mokėjom 11 Lt už kvadratą, nors iš pradžių prašė 15. Darbu likom patenkinti
Nida0511
2010 03 14, 09:33
[quote=pego,2010 03 13, 23:59] [QUOTE] Mum sis savaitgalis darbingas- darom perdanga [QUOTE] turiu klausymuka  kas darėsi medines perdangas , jus ant siju dėjot gulekšnius kokiu išmatavimų ir kokiu atstumu viena nuo kito dėjot ir kaip izoliavot garsa is pirmo aukšto i antrą. [/quote] Mes dejom 5x20, nes perdangoje turejom isvedzioti kanalizacijos ir vandentiekio vamzdzius, visus elektros laidus. Dejom kas 55 cm. Is apacios ir virsaus dejom tokia tipo smugio garso izoliacija. I tarpus dejom 5 cm Poroc vatos, 5 cm polistirolio ir vel 5 cm vatos. Polistiroli sugalvojom sudeti tik delto, kad perdaug nusipirkom, bet pastebejimas, kad su juo garsas sulikaiko labiau.
Jolanaa
2010 03 14, 20:56
[quote=pego,2010 03 13, 20:59] [QUOTE] Mum sis savaitgalis darbingas- darom perdanga [QUOTE] turiu klausymuka  kas darėsi medines perdangas , jus ant siju dėjot gulekšnius kokiu išmatavimų ir kokiu atstumu viena nuo kito dėjot ir kaip izoliavot garsa is pirmo aukšto i antrą. [/quote] O mes darom dabar, tai ant siju kalame dailylentes (tikrai aciu kas patare cia mum, nes taip bus pjaustymo maziau ir pacio darbo),klojame plevele ir statome lages beje jas taipogi klijuojame smugi sugeriancia juosta (is virsaus irgi klijuosime) dar lages sutvirtinam skersinukais. Tai tiek -grindis ir vata desime veliau  Tiesa lages 5 ant 15. dedam kas 40 cm.
Lietuvos pionierius
2010 03 15, 09:11
Sveiki megejai kalbet apie viska, tik ne apie rastinius namus. Klausimas apie elektros laidu dezutes: Jei laidai isvedzioti perdangoje, kaip slepiat el.laidu paskirstymo dezutes?
Nida0511
2010 03 15, 09:47
QUOTE(Lietuvos pionierius @ 2010 03 15, 11:11) Sveiki megejai kalbet apie viska, tik ne apie rastinius namus. Klausimas apie elektros laidu dezutes: Jei laidai isvedzioti perdangoje, kaip slepiat el.laidu paskirstymo dezutes? Jokiu paskirstymo dezuciu nedarem. I rozetes ir jungtukus vedem 1 a grindyse, kurie iskilo i virsu jiems reikalingose vietose, iapsvietimas ir visa 2 a instaliacija perdangoje. Perdangoje laidai ideti i tokius metalinius lovius. Visur kitur i sarva. Dezes su automatukais stovi 1 a ir 2 a, kuriose atsijungia atskiros zonos. Ai, tiesa, buvo kelios paskirstym dezutes, kur reikejo kruvos razeciu vienoje vietoje ir + dar ten kazkas, bet jos tokios keturkampos, uzdaros ir liko karkasinese sienose. Kiek dar girdejau, kad pas mus jokiu laidu nesujunginejo o tik litavo, del saugumo.
aistuzka
2010 03 15, 10:26
Klausimas į šoną: 5,5*3 m metalinį garažą galima statytis ant kaladžių be jokio derinimo? Nes pagal šitą: http://www.spec.lt/index.php?cid=22450 Telpa į I kategorijos nesudėtingus.
QUOTE(aistuzka @ 2010 03 15, 12:26) Klausimas į šoną: 5,5*3 m metalinį garažą galima statytis ant kaladžių be jokio derinimo? Nes pagal šitą: http://www.spec.lt/index.php?cid=22450 Telpa į I kategorijos nesudėtingus. op, skaitosi aip laikinas statynys. mes turim toki  tiesa Nida - aciu uz paaiskinima del tapetu, daba galvoju kazi kaip su tuo GK glaistytu... cia su klijais nereaguos nereik dar kazko tept?
Shadow_man
2010 03 15, 14:08
QUOTE(Gorada @ 2010 03 15, 13:44) op, skaitosi aip laikinas statynys. mes turim toki  tiesa Nida - aciu uz paaiskinima del tapetu, daba galvoju kazi kaip su tuo GK glaistytu... cia su klijais nereaguos nereik dar kazko tept? nereaguos. Tepk, klijuok ir viskas
Nida0511
2010 03 15, 14:11
QUOTE(Gorada @ 2010 03 15, 15:44) op, skaitosi aip laikinas statynys. mes turim toki  tiesa Nida - aciu uz paaiskinima del tapetu, daba galvoju kazi kaip su tuo GK glaistytu... cia su klijais nereaguos nereik dar kazko tept? Ant GK neklijavau, todel negaliu kazko pakomentuoti, bet logiskai mastant manau, kad neturetu reaguoti.
bildukas666
2010 03 15, 15:26
sveiki buvau žadėjas kaikam surasti atitikmeni permachinko.taigi vilniokai ji parduoda jusu panosėje firma remmers baltica atstovybė Lietuvoje produktas acryl 100
Išfasuota po 310 ml ir 600 ml kaina butu 9,20 +PVM 1x600 ml spalvu palete kaip ir silikonu. dirbama kaip ir su permachinku ty dedamas sluoksnis 1cm storio. prašiau atstovu pasidomėti konkrečiai šiuo produktu,nes lietuviai to nėra klaussia taigi buvau pirmasis.todėl jie info ieškojo pas savo gamintoja .tiek rusai tiek latviai juos užsakinėja savo atstovybėse. produkto jie neturi sandelyje ty jis užsakomas specialiai.todėl visus norinčius prašau kreiptis tiesiogiai i remmers baltica vilniuje. i Rolanda nesunku sumesti kad 20 ltr kiekis kainuotu apie 371 lt taigi gerokai pigiau......
Shadow_man
2010 03 15, 15:41
QUOTE(bildukas666 @ 2010 03 15, 15:26) sveiki buvau žadėjas kaikam surasti atitikmeni permachinko.taigi vilniokai ji parduoda jusu panosėje firma remmers baltica atstovybė Lietuvoje produktas acryl 100 Išfasuota po 310 ml ir 600 ml kaina butu 9,20 +PVM 1x600 ml spalvu palete kaip ir silikonu. dirbama kaip ir su permachinku ty dedamas sluoksnis 1cm storio. prašiau atstovu pasidomėti konkrečiai šiuo produktu,nes lietuviai to nėra klaussia taigi buvau pirmasis.todėl jie info ieškojo pas savo gamintoja .tiek rusai tiek latviai juos užsakinėja savo atstovybėse. produkto jie neturi sandelyje ty jis užsakomas specialiai.todėl visus norinčius prašau kreiptis tiesiogiai i remmers baltica vilniuje. i Rolanda nesunku sumesti kad 20 ltr kiekis kainuotu apie 371 lt taigi gerokai pigiau...... žiūrėsim kas ten per marmalas...
garnelis
2010 03 15, 18:29
dekui, Bilduk, uz info. reikes pasinagrineti. ir kaina kokia  Shadow man, o gal mes tave "igaliojam" gauti is ju daugiua info ir pvz paletes bent kazkokias, kad visi neskambinetume ir to paties neklausinetume ?
QUOTE(Gorada @ 2010 03 15, 15:44) op, skaitosi aip laikinas statynys. mes turim toki  tiesa Nida - aciu uz paaiskinima del tapetu, daba galvoju kazi kaip su tuo GK glaistytu... cia su klijais nereaguos nereik dar kazko tept? Gorada, pas jus namukas nedidelis, nežinom kaip su ta medine perdanga daryti ar sijas po gkp slėpti ar kad būtų matomos(pas mus mūras) ar "neslegia" tos sijos patalpos. ir dar, ar galima būtų iš dabar pjautų medžių daryti stogo konstrukcija, ar mediena tenai nesusisuktų
QUOTE(garnelis @ 2010 03 15, 18:29) dekui, Bilduk, uz info. reikes pasinagrineti. ir kaina kokia  Shadow man, o gal mes tave "igaliojam" gauti is ju daugiua info ir pvz paletes bent kazkokias, kad visi neskambinetume ir to paties neklausinetume ? As irgi prisijungiu. Didesni kieki uzsakant tai ir pigiau gal butu, jeigu spalvos atitiks As irgi pasistengsiu ka nors issiaiskinti toj kontoroj...
garnelis
2010 03 15, 21:09
as manau mes dabar galetume issiaiskinti viska, o pirkti tai turbut tik vasara, kai sausa ir galima butu apeiti nama. mes turbut kol kas tik is lauko "lipdytumemes". kazkaip gaila vidaus ir jo, jei didesnis kiekis, turbut ir nuolaideliu galima butu tiketis nors gal pradziai pabandom keliese nors po tutele nusipirkti ir kokia katiline palipdyti. paziureti kuri laika, kaip laikosi tas marmalas, o tada jau imtis viso namo
Shadow_man
2010 03 15, 22:39
QUOTE(garnelis @ 2010 03 15, 18:29) dekui, Bilduk, uz info. reikes pasinagrineti. ir kaina kokia  Shadow man, o gal mes tave "igaliojam" gauti is ju daugiua info ir pvz paletes bent kazkokias, kad visi neskambinetume ir to paties neklausinetume ? be problemų  Galiu pradėti jau rytoj zonduotis  Duosiu žinią kas kur ir kaip...
meduza370
2010 03 16, 08:33
QUOTE(Shadow_man @ 2010 03 16, 00:39) be problemų  Galiu pradėti jau rytoj zonduotis  Duosiu žinią kas kur ir kaip... ir as labai lauksiu ziniu is jusu
Shadow_man
2010 03 16, 10:54
Šiek tiek info galima gauti čia: http://lt.remmers.com/fileadmin/dam/produk...0_Acryl_100.pdfSkambinausi žmogui iš atstovybės. Šiomis dienomis važiuosiu į ofisą pažiūrėti kokis ten per marmalas. Atspalvį parenka pagal dažų, kuriais dažytas namas, atspalvį. Vėliau daugiau parašysiu...
QUOTE(Shadow_man @ 2010 03 16, 11:54) Šiek tiek info galima gauti čia: http://lt.remmers.com/fileadmin/dam/produk...0_Acryl_100.pdfSkambinausi žmogui iš atstovybės. Šiomis dienomis važiuosiu į ofisą pažiūrėti kokis ten per marmalas. Atspalvį parenka pagal dažų, kuriais dažytas namas, atspalvį. Vėliau daugiau parašysiu... Keista kad tinka viskam bet.....reikia bandyti.
QUOTE(Gorada @ 2010 03 15, 14:44) tiesa Nida - aciu uz paaiskinima del tapetu, daba galvoju kazi kaip su tuo GK glaistytu... cia su klijais nereaguos nereik dar kazko tept? Spėju, kad reiktų gruntuot, kad klijai nesusigertų į pagrindą ir jų išeiga nebūtų per didelė. Bet kas ten žino, gal pas jus glaistas toks, kurio gruntuot nereikia... Pasiklauskit konsultantų prieš pirkdami (jei jie ne "senukuose" ir sugebės ką nors daugiau pasakyt  ).
QUOTE(Shadow_man @ 2010 03 16, 11:54) Šiek tiek info galima gauti čia: http://lt.remmers.com/fileadmin/dam/produk...0_Acryl_100.pdfSkambinausi žmogui iš atstovybės. Šiomis dienomis važiuosiu į ofisą pažiūrėti kokis ten per marmalas. Atspalvį parenka pagal dažų, kuriais dažytas namas, atspalvį. Vėliau daugiau parašysiu... sveiki, kiek zinau, permachinka importuoja UAB "Kaimo sodyba" is Kauno, stai ju puslapis http://www.permachink.lt/index.php?id=1
garnelis
2010 03 16, 13:37
QUOTE(Bazzz @ 2010 03 16, 14:13) sveiki, kiek zinau, permachinka importuoja UAB "Kaimo sodyba" is Kauno, stai ju puslapis http://www.permachink.lt/index.php?id=1oi ne ne, permachinkas seniai zinomas, labai brangus ir jo jau nebeveza i lietuva, nes nebuvo paklausos. o tas remmers - kazkas labai panasaus i tai, tik stipriai pigiau.
Shadow_man
2010 03 16, 14:02
QUOTE(Bazzz @ 2010 03 16, 13:13) sveiki, kiek zinau, permachinka importuoja UAB "Kaimo sodyba" is Kauno, stai ju puslapis http://www.permachink.lt/index.php?id=1importavo iki pernai pavasario ar net anksčiau. Dabar kaput.
QUOTE(pego @ 2010 03 15, 20:43) Gorada, pas jus namukas nedidelis, nežinom kaip su ta medine perdanga daryti ar sijas po gkp slėpti ar kad būtų matomos(pas mus mūras) ar "neslegia" tos sijos patalpos.
jeigu te balkiai kabetu pusantro metro aukstyje gal ir slegtu, pas mus kai trys metrai tai visai nieko  man kaip tik cia koks grozis, ner ka lygint su GK lubom... as is vis virs balkiu tik kokia mediena matau bet ne GK, juk ji glaistyt... rrr... o lentas galima dailylentes jamti, galima kokias viengubo pjovimo, jei kaimas arti dusios, viskas imanoma  QUOTE(garnelis @ 2010 03 15, 23:09) nors gal pradziai pabandom keliese nors po tutele nusipirkti ir kokia katiline palipdyti. paziureti kuri laika, kaip laikosi tas marmalas, o tada jau imtis viso namo  vat butent pasibandykit, nes daznai kai daiktas tinka viskam (realiai jis netinka niekam), taip pat klausimas kaip jo ilgaamzisukmas, kiek elastingas, kaip i salti reaguoja.... QUOTE(Bazzz @ 2010 03 16, 15:13) sveiki, kiek zinau, permachinka importuoja UAB "Kaimo sodyba" is Kauno, stai ju puslapis http://www.permachink.lt/index.php?id=1jau nebe. QUOTE(garnelis @ 2010 03 16, 15:37) oi ne ne, permachinkas seniai zinomas, labai brangus ir jo jau nebeveza i lietuva, nes nebuvo paklausos. o tas remmers - kazkas labai panasaus i tai, tik stipriai pigiau. is tiesu paklausa buvo ir nemaza, ten kitos firmos vidaus problemos.
GORADA o kokia pas kvadratura, pirmam aukste
QUOTE(pego @ 2010 03 16, 22:35) GORADA o kokia pas kvadratura, pirmam aukste  viso 100, pirmam 50.
Laba diena, rąstinukų gyventojai ir juos besistatantieji. Priimkit dukrą paklydėlę. Buvau kažkada Daiva B. Atsiskaitau, kad rąstiniam name tebegyvenam ir džiaugiamės. Per žiemą nesušalom ir neužšalom. Tik pirmas aukštas vis dar neužbaigtas, o antras dar nepradėtas. Bet tai čia normalu, ane?  Mačiau, kad Shadow Man apie laiptus galvot pradėjo. O va mes jau sugalvojom. Tik prie mūsų sienų, o tuolab jau prie smarkiai nudrengtų grindų atrodo per gražūs.  Taip atrodo vienas iš dviejų mechanizmų, namui sėdant laiptus pasireguliuot.
QUOTE(Gorada @ 2010 03 17, 12:41) čia toks nekuklus klausimas,  gal galimas būt pamatyti pirmo aukšto nuotrauka kaip atrodo su tai balkiais kambarys
Shadow_man
2010 03 17, 21:35
QUOTE(Ulma @ 2010 03 17, 17:24) Laba diena, rąstinukų gyventojai ir juos besistatantieji. Priimkit dukrą paklydėlę. Buvau kažkada Daiva B. Atsiskaitau, kad rąstiniam name tebegyvenam ir džiaugiamės. Per žiemą nesušalom ir neužšalom. Tik pirmas aukštas vis dar neužbaigtas, o antras dar nepradėtas. Bet tai čia normalu, ane?  Mačiau, kad Shadow Man apie laiptus galvot pradėjo. O va mes jau sugalvojom. Tik prie mūsų sienų, o tuolab jau prie smarkiai nudrengtų grindų atrodo per gražūs. sveika sugrįžusi  ir kašaras fotkėj čekina laiptus labai gražūs laiptai, pas mus bus panašūs, tik su aikštele, nes po ja darysiu sandėliuką visokiom pindikliuškom: siurbliui, WC popieriui, rankšluoščiams, buitinei chemijai ir t.t.
aistuzka
2010 03 18, 06:58
Gal kas turit pasistatę Atmos'ą su ventiliatorium? Vakar dingo elektrą, katilas užvirė. Pasigesino tiek vandens kiek buvo pripumpuota ir toliau mėgino degt kol negavo 4 kibirų sniego į pakurą.
Šįryt nebeveik ventiliatorius, o be jo - reikalas liūdnas.
Nida0511
2010 03 18, 08:18
QUOTE(aistuzka @ 2010 03 18, 08:58) Gal kas turit pasistatę Atmos'ą su ventiliatorium? Vakar dingo elektrą, katilas užvirė. Pasigesino tiek vandens kiek buvo pripumpuota ir toliau mėgino degt kol negavo 4 kibirų sniego į pakurą. Šįryt nebeveik ventiliatorius, o be jo - reikalas liūdnas. Oi kaip uzjauciu...turbut panikos turejot? Anksciau diskutavom sita tema, kaip pas ka padaryta sildymo sistema, dingus elektrai. Deda kiti akumuliatorius. O mums santechnikai numate tam atvejui, kad "samatioku" siluma eitu i akumuliacine talpa. Tai gerai, jeigu busim namie, o jeigu ne??? Papildyta:QUOTE(Ulma @ 2010 03 17, 19:24) Laba diena, rąstinukų gyventojai ir juos besistatantieji. Priimkit dukrą paklydėlę. Buvau kažkada Daiva B. Atsiskaitau, kad rąstiniam name tebegyvenam ir džiaugiamės. Per žiemą nesušalom ir neužšalom. Tik pirmas aukštas vis dar neužbaigtas, o antras dar nepradėtas. Bet tai čia normalu, ane?  Malonu, kad sugrizot, tai pasipasakokit daugiau
Lietuvos pionierius
2010 03 18, 09:33
Klausimas Bildukui: Namo isoreje visu rastu galuose (ypac is pietu puses) atsirado daug mikro itrukimu visom kryptim. Is vidaus rastas grazus, tik su vienu dideliu trukimu link serdies, o isorej sueizejes negraziai. Kaip suprantu, nuo ultravioletiniu saules spinduliu. Sienos buvo dazytos altaxin firmos dazais du kartus. Ar reikia sunerimti ir dar kazkaip padenginet rastu galus, ar nieko baisaus? Papildyta:QUOTE(aistuzka @ 2010 03 18, 06:58) Gal kas turit pasistatę Atmos'ą su ventiliatorium? katilai
QUOTE(pego @ 2010 03 17, 20:34) čia toks nekuklus klausimas,  gal galimas būt pamatyti pirmo aukšto nuotrauka kaip atrodo su tai balkiais kambarys  nelabai danru kad didesnis plotas matytusi, cia buvo fotkinti sviestuvau nu bet gal kazka suprasit.   nu dar cia matos kazkiek: Papildyta:aistuzka - ko gero strioko apturejot... sakes. pas mus aisku sistema ujobiška nu bet bent elektros dingimas nieko nesugadina.... sveika sugrizus DaivaD  ale kaip fain pas jus tas laiptu mechanizmas padarytas, tai kaip suprantu jie ne prie sienu tiesiogiai o per mechanizma deti? neatsiranda klausimu del reguliavimo? nes B tai su kolonom biski kartais nusireguliuoja....
Jolanaa
2010 03 18, 12:03
QUOTE(pego @ 2010 03 17, 17:34) čia toks nekuklus klausimas,  gal galimas būt pamatyti pirmo aukšto nuotrauka kaip atrodo su tai balkiais kambarys  pas mus toks vaizdelis Papildyta:QUOTE(pego @ 2010 03 17, 17:34) čia toks nekuklus klausimas,  gal galimas būt pamatyti pirmo aukšto nuotrauka kaip atrodo su tai balkiais kambarys  pas mus taip atrodo
Shadow_man
2010 03 18, 12:06
QUOTE(Jolanaa @ 2010 03 18, 12:03) pas mus toks vaizdelis Papildyta:pas mus taip atrodo  sakyčiau gerai mergaitės, pagalvokit kai kursit naują temą dėl pirmoje žinutėje patalpinimo kiek įmanoma daugiau info žaliems naujokams, tokie kaip pionierius ir t.t. Naujos temos aš jau nebekursiu
Nida0511
2010 03 18, 12:40
QUOTE(Jolanaa @ 2010 03 18, 14:03) pas mus taip atrodo  Turbut nepavyko foto ikelti... O musu vat...
gerai sakai Shadow, tik as neturiu laiko kazka protingo rasyti. o pamenat kazkur rasem sarasa patarimu kad kiti mokytusi is musu klaidu, gal pamenat kurioj temoj? but gerai atnaujint
QUOTE(Gorada @ 2010 03 18, 13:55) gerai sakai Shadow, tik as neturiu laiko kazka protingo rasyti. o pamenat kazkur rasem sarasa patarimu kad kiti mokytusi is musu klaidu, gal pamenat kurioj temoj? but gerai atnaujint 1. sildymo sistema su katilu ne su zidiniu.... (Gorada) 2. stogo chalturos - stebekit meistrus (Aistuzka) 3. ziurekit kad i sukirtimus - spynas - pridetu silumos izoliacijos statybu metu 4. nedekit mediniu grindu (egle), nors ir pigu, arba dekit is kietmedzio.. nes kitaip kiekvienas nukrites daiktas palieka savo zyme istorijoje (Kusiuka) 5. Buvo nenumatyta rastu nusedimas, del karkasinio tamburo prijungimo, Rastineje sienoje virs tamburo langai, namui sedant visas palanges tenka perdaryti. Gerai, kad patys langai neilindo zemyn. (Nida) 6. Vitrininiai langai 2 a. su isejimu i balkona per zemi. (Nida) 7. Planuodami langų ir durų angas įvertinkite, kad didelę dalį jų ploto atims įdėklai, rėmai ir tarpai sėdimui. (Ju')
Shadow_man
2010 03 18, 15:02
QUOTE(profas @ 2010 03 18, 13:17) <>
o kaip su mano bėdom? su vandentiekiu kiek problemų, su katilinės įrengimu vienoj pusėj namo ir t.t.
QUOTE(Shadow_man @ 2010 03 18, 17:02) o kaip su mano bėdom? su vandentiekiu kiek problemų, su katilinės įrengimu vienoj pusėj namo ir t.t.  tai santrauka gali mestelt
Jolanaa
2010 03 18, 15:24
Man nesigavo  ir niekaip neiseina ideti nuotrauka O tada buvo geras bandziau prisegti , lgai galvojo ir pietus baiginejosi tai ir viska isjunges islekiau ir vat kas gavosi
Nida0511
2010 03 18, 15:33
QUOTE(Jolanaa @ 2010 03 18, 17:24) Man nesigavo  ir niekaip neiseina ideti nuotrauka O tada buvo geras bandziau prisegti , lgai galvojo ir pietus baiginejosi tai ir viska isjunges islekiau ir vat kas gavosi  Einat pvz http://www.radikal.ru/ ikeliat savo foto, tada nusikopinat 2 nuorodos 2 dali (kur pasideda [img] ir ikeliat cia. Turi pavykti
ziurekit, noriu jusu nuomones. pas mane yra gan stataus kampo slaitas (sklypas yra zemiau gatves per kokius 2,5 metro. Architekte siulo toki idomu varianta, kada is gatves puses yra rastinis namukas 6x12 m vieno auksto su masarda, o is kiemo puses - jau kaip ir du aukstai gaunasi su mansarda. Tas is kiemo puses aukstas - tai i slaita ikastas toks gaunas. murinis. Ji sako kad is kiemo puses tas aukstas skaitysis kaip rusys. Ir anot jos rusys dabar nebesiskaiciuoja i nesudetingo statinio plota, vadinasi jei neirenginejama mansarda (net nedaroma an balkiu perdanga) - teisikai gaunasi pas mane 72 kv. ir nereikia sudetingu proceduru statybu leidimui praeiti ? ar ji teisi ir ar viskas cia taip ir yra kaip ji susake ? kokie minusai taip statant ? atrodytu daug maz taip http://i012.radikal.ru/1003/f4/6ebca0761ae9.jpg
admin*1
2010 03 18, 18:50
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|
|