Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: BT matavimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Selva
QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 23, 10:49)
aha o ten vaiduokliu vaiduoklis .... dabar belieka laukti , tikiuosi pasitvirtins mano visos viltys  blush2.gif
*

Sveikinu wub.gif

Na, o mano 7sis ciklas- pasmerktas.
Prrreciouss
QUOTE(Selva @ 2010 01 23, 17:36)
Sveikinu  wub.gif

*

Dar nesveikink ir nesakyk kad pasmerktas kol nepasakysi kad atejo memes as tikiu visomis keturiomis 4u.gif man skaudena sonus baisia bijau kad tas vaiduokliukas mano pabegt gali, juk dar visko gali but unsure.gif
Selva
QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 23, 16:29)
Dar nesveikink ir nesakyk kad pasmerktas kol nepasakysi kad atejo memes as tikiu visomis keturiomis  4u.gif 

Aciu, bet pas mane stebuklu nebuna smile.gif Mano antra faze papsastai 11-12D, tad ryt jau kaip ir mm terminas. NT neigiami, BT nukrito, butu naivu kazko tiketis unsure.gif
Prrreciouss
QUOTE(Selva @ 2010 01 23, 18:44)
Aciu, bet pas mane stebuklu nebuna smile.gif Mano antra faze papsastai 11-12D, tad ryt jau kaip ir mm terminas. NT neigiami, BT nukrito, butu naivu kazko tiketis  unsure.gif
*

Na taip nekokis pas tave temp ir tikriausiai jau ilgai bandot, bet linkiu kad viskas greit issiprestu blush2.gif 4u.gif
Zemil
QUOTE(Selva @ 2010 01 23, 16:36)
Sveikinu  wub.gif

*

4u.gif 4u.gif 4u.gif
^Vakarė^
QUOTE(Saule danguje @ 2010 01 23, 11:36)
Labas rytas smile.gif
Kokios naujienos  bigsmile.gif Mmeda, sveikinimai nuoširdžiausi  thumbup.gif  clap.gif  wub.gif
Pasirodau ir aš Grafikas
*

Grazu 4u.gif
QUOTE(Selva @ 2010 01 23, 17:36)
Sveikinu  wub.gif

*

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Laukiam vaiduokliuko nuotraukytes bigsmile.gif

P.S. O man po vakaryksciu skausmu siek tiek geriau, bet ir siandien visa diena tokie maudimai, kad atrodo tuoj kaip kliuktels, net iklotuka isidejau unsure.gif
Selva
QUOTE(^Vakarė^ @ 2010 01 23, 19:46)
P.S. O man po vakaryksciu skausmu siek tiek geriau, bet ir siandien visa diena tokie maudimai, kad atrodo tuoj kaip kliuktels, net iklotuka isidejau  unsure.gif
*

8DPO kliuktelet neturetu.. Ir dar taip uzkilus thumbup.gif
^Vakarė^
QUOTE(Selva @ 2010 01 23, 22:02)
8DPO kliuktelet neturetu.. Ir dar taip uzkilus  thumbup.gif
*

Tai kad po to kai nustojau maitint man dar nesueina viskas i vezias. budavo ir dvi savaites ciklas ir 2 men.Tik mm jau normaliau, o iki sio ciklo, tai per mm niekur is namu neidavau, nes vaiksciodavau su iklotu kurie skirti po gimdymo, ir dar tuo paciu su tampax doh.gif
bum
Sveikos,
QUOTE(mmeda @ 2010 01 22, 09:02)
Ir dar... po vakaryksciu tu ivairiu pojuciu nusprendziau: jei siandien nepasirodo mmm ir temp. nekrenta - daraus NT. . ir ka jus manot - ogi siandien pamaciau nors ir nelabai ryskius, bet aiskiai matomus II  wub.gif  kaimynai turbut pamane, kad isprotejau kai pradejau sukauti vonioj is tos laimes ir netiketumo  lotuliukas.gif  bijau dar tuo patiketi, ir turbut nepatikesiu, kol nepasidarysiu dar keletos testu ir nenueisiu pas gine...
*

Sveikinu thumbup.gif

QUOTE(Gadriuke @ 2010 01 22, 12:29)
O man memes atejo, nors tempa visa antra puse virs 37 laikesi, kad tik nebutu kokios zarazos zenklas 
*

4u.gif

QUOTE(Chenelle @ 2010 01 22, 13:47)
tribestan  g.gif  jei gerai pavadinima pamenu. Cia tiem, kam spermiuku judrumas sumazejes
*

Kažkaip galvojau kad Tribestan koncentracijai didinti g.gif

QUOTE(vaidalina @ 2010 01 22, 14:06)
tai kai ne vaistas, o maisto papildas, tai nereikia nei tyrimu ar receptu, kad vartot..
o kadangi mums su vyru jau 7 ciklas eina, tai gal prikalbinsiu ji pavartot.. ten raso, kad ne ilgiau nei 12 savaiciu reikia vartot, tada pertrauka daryt  mirksiukas.gif
*

Geriau pasidarykit tyrimą - gal visai nereikia tų papildų - sutaupysit biggrin.gif

QUOTE(:)katyte:) @ 2010 01 22, 18:21)

Pritariu kad anovuliacinis. Kituose irgi ovuliacijos nemačiau. Jei ir sekantis bus anovuliacinis gal netempk ir pas ginę eik 4u.gif

QUOTE(Garbane26 @ 2010 01 23, 09:29)
labas rytas, jau, kad dribau, tai dribau verysad.gif
*

Kiek tau dpo būna? g.gif

QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 23, 10:54)
g.gif  tai va  sian ryte paziurejau i ta kur dariau anakart isdziuvusi ir matau siaura baltai rausva vaiduokli, aisku nulekiau i vonia nes prisiminiau kad dar vienas liko testukas tas pigiau grybo po 4 lt. ir ji pasidariau. nu ka po kokiu 20min matosi vaiduoklis  blink.gif  toooks neryskus unsure.gif  nenoriu garsiai sakyt, bo biski bijau kad prisisapnavo bet koleges paklausiau ir ji sake mato 
*

bigsmile.gif Nu gerai, palauksiu pirmadienio kad būtų galima jau garsiai sveikinti biggrin.gif

QUOTE(Selva @ 2010 01 23, 16:36)
*

4u.gif
Selva
Bum, kaip vyksta pasiruosimas IUI? Ar bus si menesi? bigsmile.gif
bum
QUOTE(Selva @ 2010 01 23, 21:55)
Bum, kaip vyksta pasiruosimas IUI? Ar bus si menesi?  bigsmile.gif
*

Aha, panašu kad bus antradienį vakare rolleyes.gif
Zemil
QUOTE(bum @ 2010 01 23, 22:21)
*

BUM lauksim is taves ziniu smile.gif biggrin.gif
Iki A pagal FF man buna 14 DPO
Selva
QUOTE(bum @ 2010 01 23, 21:21)
*

Oi, tai kaip faina!

Matau, kad stimuliuojamas ciklas tau, ane? Kaip folikulai auga, gal daugiau nei vienas? bigsmile.gif

Na tikrai, linkiu dideles sekmes 4u.gif

P.S. O man pramuso. Visai antra faze iki 10D sutrumpejo doh.gif
Zemil
QUOTE(Selva @ 2010 01 23, 22:27)
Oi, tai kaip faina!

Matau, kad stimuliuojamas ciklas tau, ane? Kaip folikulai auga, gal daugiau nei vienas?  bigsmile.gif

Na tikrai, linkiu dideles sekmes  4u.gif

P.S. O man pramuso. Visai antra faze iki 10D sutrumpejo  doh.gif
*

4u.gif
daivutyte
QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 23, 01:10)
Manai cia geras zenklas?  blush2.gif
*

zinau ta jausma, praeita cikla ir pas mane laikesi laikesi vienodai, o paskui kai turejo but mmm jos paeme ir pasirode. taip kad sulauk iki ciklo pabaigos, zinau kad nerviskai veikia, bet as jau pasimokiau!
bum
QUOTE(Garbane26 @ 2010 01 23, 22:26)
Iki A pagal FF man buna 14 DPO
*

Tai dar laiko yra - žiūrėsim kas toliau ax.gif

QUOTE(Selva @ 2010 01 23, 22:27)
Matau, kad stimuliuojamas ciklas tau, ane? Kaip folikulai auga, gal daugiau nei vienas?  bigsmile.gif

*

Taip, stimuliuotas. Folikulai du gavosi ax.gif

4u.gif
^Vakarė^
QUOTE(Selva @ 2010 01 23, 22:55)
Bum, kaip vyksta pasiruosimas IUI? Ar bus si menesi?  bigsmile.gif
*

O kas tas IUI?
*DJD*
QUOTE(Selva @ 2010 01 23, 21:27)
Oi, tai kaip faina!

Na tikrai, linkiu dideles sekmes  4u.gif

*

4u.gif 4u.gif
Selva
QUOTE(^Vakarė^ @ 2010 01 23, 22:15)
O kas tas IUI?
*

Tai specialiai paruostu spermiuku inseminacija i gimda.
Prrreciouss
QUOTE(daivutyte @ 2010 01 23, 23:58)
zinau ta jausma, praeita cikla ir pas mane laikesi laikesi vienodai, o paskui kai turejo but mmm jos paeme ir pasirode. taip kad sulauk iki ciklo pabaigos, zinau kad nerviskai veikia, bet as jau pasimokiau!
*

Tai kad pas mane nereguliarus, pagal ideja jau vakar turejo but o ciklas nuo 27 iki 50 dienu doh.gif

Prisiduodu damos 4u.gif ir lekiu ruostis i darbeli, po to idesiu testuku nuotraukeles tongue.gif Pakilau truputi thumbup.gif bet buvau nubegus i tuoleta nes buciau nebeiskentejus kazi ar nuo 3 min temp gali pasikeist? g.gif
*DJD*
labas rytas mirksiukas.gif

QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 24, 07:37)
Tai kad pas mane nereguliarus, pagal ideja jau vakar turejo but o ciklas nuo 27 iki 50 dienu  doh.gif
Prisiduodu damos  4u.gif  ir lekiu ruostis i darbeli, po to idesiu testuku nuotraukeles  tongue.gif  Pakilau truputi  thumbup.gif bet buvau nubegus i tuoleta nes buciau nebeiskentejus kazi ar nuo 3 min temp gali pasikeist?  g.gif
*

laikaisi labai graziai thumbup.gif tikra nestuke.gif
o del 3 min tai tikrai manau kad neturi itakos schmoll.gif
Zemaiciuke
labas rytas mergaites,

siryt BT kilstelejo viena padala. labai tikiuosi kad nenukris 4u.gif

user posted image

^Vakarė^
Labas rytas 4u.gif
Stai ir as. Rituosi po truputi zemyn smile.gif
QUOTE(jolantida @ 2010 01 24, 01:12)
*

Kokie suoliai smile.gif

QUOTE(Selva @ 2010 01 24, 01:17)
Tai specialiai paruostu spermiuku inseminacija i gimda.
*

Aciu. zinosiu. tik nuo to man neaiskiau ax.gif
Prrreciouss
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 01 24, 10:11)
labas rytas mergaites,

siryt BT kilstelejo viena padala. labai tikiuosi kad nenukris  4u.gif

user posted image
*

taip ir toliau 4u.gif thumbup.gif
*DJD*
QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 01 24, 08:11)
labas rytas mergaites,

siryt BT kilstelejo viena padala. labai tikiuosi kad nenukris  4u.gif

user posted image
*

taip ir toliau prasom kilt mirksiukas.gif
QUOTE(^Vakarė^ @ 2010 01 24, 08:12)
Labas rytas  4u.gif
Stai ir as. Rituosi po truputi zemyn smile.gif

Kokie suoliai  smile.gif 
Aciu. zinosiu. tik nuo to man neaiskiau  ax.gif
*

suoliuoji tai zemyn tai aukstyn irnesakyk.gif
4u.gif imk balioneli kad ryt pakiltum mirksiukas.gif
Brunetė
Labas ax.gif
user posted image
Ingutevi
Sveikutes bigsmile.gif
O jau koks saltis lauke rolleyes.gif
QUOTE(Selva @ 2010 01 23, 23:27)
O man pramuso. Visai antra faze iki 10D sutrumpejo 
4u.gif

QUOTE(bum @ 2010 01 24, 00:13)
Taip, stimuliuotas. Folikulai du gavosi

Laikau suspaudus kumscius, kad butu sekmingas ir atnestu du 2.gif 2.gif

QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 24, 09:37)
Pakilau truputi  thumbup.gif bet buvau nubegus i tuoleta nes buciau nebeiskentejus kazi ar nuo 3 min temp gali pasikeist?

Jei buvai pries matavima atsikelus - gali itakoti pakilima

QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 01 24, 10:11)
siryt BT kilstelejo viena padala. labai tikiuosi kad nenukris 

Labai grazus grafikelis thumbup.gif Laikykis taip toliau thumbup.gif

QUOTE(^Vakarė^ @ 2010 01 24, 10:12)
Aciu. zinosiu. tik nuo to man neaiskiau 

Atplautos spermos (taip pagerinami spermos rodikliai) susvirkstimas tinkama ciklo diena tiesiai i gimda thumbup.gif

QUOTE(Brunetė @ 2010 01 24, 10:31)
....

Gal jau kilsi ir nubres O linija bigsmile.gif
Brunetė
QUOTE(Ingutevi @ 2010 01 24, 10:55)
Sveikutes  bigsmile.gif
O jau koks saltis lauke  rolleyes.gif
4u.gif
Laikau suspaudus kumscius, kad butu sekmingas ir atnestu du 2.gif 2.gif
Jei buvai pries matavima atsikelus - gali itakoti pakilima
Labai grazus grafikelis  thumbup.gif Laikykis taip toliau  thumbup.gif
Atplautos spermos (taip pagerinami spermos rodikliai) susvirkstimas tinkama ciklo diena tiesiai i gimda  thumbup.gif
Gal jau kilsi ir nubres O linija  bigsmile.gif
*

o neturetu , nukristi kita diena labai , kad breztu O , nesuprantu as istikruju , kaip cia turetu buti blush2.gif
^Vakarė^
QUOTE(Brunetė @ 2010 01 24, 10:59)
o neturetu , nukristi kita diena labai , kad breztu O , nesuprantu as istikruju , kaip cia turetu buti  blush2.gif
*

Jei ryt ir poryt kilsi, tai O linija nubres 18 cd, ta diena, kuri buvo paskutine pries pradedant kilt temperaturai smile.gif
Brunetė
QUOTE(^Vakarė^ @ 2010 01 24, 11:08)
Jei ryt ir poryt kilsi, tai O linija nubres 18 cd, ta diena, kuri buvo paskutine pries pradedant kilt temperaturai smile.gif
*

aciu uz paaiskinima 4u.gif
Prrreciouss
nufotkinau siandienos testuka, aisku su fotkiku jis ne taip matosi, anie vaiduokliukai dar maziau matosi tai nebekankinsiu saves ir jusu ir palauksiu truputi ilgiau nes toks vaiduokliukas gali nelabai dar ka ir reiksti unsure.gif

user posted image

jis siaip rausvas tik kazko fotkej baltas. nu nzn unsure.gif
*DJD*
QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 24, 09:14)
nufotkinau siandienos testuka, aisku su fotkiku jis ne taip matosi, anie vaiduokliukai dar maziau matosi tai nebekankinsiu saves ir jusu ir palauksiu truputi ilgiau nes toks vaiduokliukas gali nelabai dar ka ir reiksti  unsure.gif

user posted image

jis siaip rausvas tik kazko fotkej baltas. nu nzn  unsure.gif
*

matosi tik labai neryskiai bet manau kad visvien galima tave tyliai sveikint mirksiukas.gif juk ir kraujuko tyrimas parode kad tu nestuke.gif tik matyt dar labai mazas nestumas ir del to vaiduokliukas neryskus
Zemil
QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 24, 10:14)
nufotkinau siandienos testuka, aisku su fotkiku jis ne taip matosi, anie vaiduokliukai dar maziau matosi tai nebekankinsiu saves ir jusu ir palauksiu truputi ilgiau nes toks vaiduokliukas gali nelabai dar ka ir reiksti  unsure.gif

user posted image

*

labas rytas, matau vaiduokliuka, kad tik rysketu wub.gif
Jolantida, vau koks suolis bigsmile.gif
kitos mergaites laikykites.
o cia mano naujo ciklo pradzia, bandysiu mesti ir BT matavima blush2.gif
*DJD*
QUOTE(Garbane26 @ 2010 01 24, 09:25)
*

kodel zadi mest g.gif
Prrreciouss
QUOTE(jolantida @ 2010 01 24, 11:23)
matosi tik labai neryskiai bet manau kad visvien galima tave tyliai sveikint  mirksiukas.gif juk ir  kraujuko tyrimas parode kad tu  nestuke.gif  tik matyt dar labai mazas nestumas ir del to vaiduokliukas neryskus
*

Tai mazas mazas nes pagal tepliojima tai tik 9 CD buvo implantacija tai nelabai ir turetu but rysti, o kraujuko tai as nedariau dar, palauksiu iki 27 dienos nes tada jau stipriai veluotu mm. ax.gif
Zemil
QUOTE(jolantida @ 2010 01 24, 10:31)
kodel zadi mest g.gif
*

nes jau metai su virsum, kaip leliaus laukiam, pavargau, pamaciau, kad O vyksta po A, noriu pailset
^Vakarė^
QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 24, 11:32)
*

Tai cia ta Viola darei? Skaiciau kad jei implantuojasi 10DPO tai tas nestumo hormonas kad rodytu testas ta riba pasiekia tik 15DPO.

O as kuo daugiau skaitau tuo man vis klausimu daugiau atsiranda.
Mano mazoji buvo pastrigusi kiausintakyje (kaip MB sako, turbut ragai buvo uzkliuve) ir i gimda atkeliavo kazkur 5 savaiciu. bet nestumo testas man rode II juosteles. tai kaip cia paaiskinti? jei rasoma kad nestumo hormonas i kuri sureaguoja NT pradeda gamintis tik tada kai ivyksta implantacija g.gif
Brunetė
QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 24, 11:14)

user posted image

*

nu kaip fainai , tyliai sveikinu wub.gif
Prrreciouss
QUOTE(^Vakarė^ @ 2010 01 24, 11:49)
Tai cia ta Viola darei? Skaiciau kad jei implantuojasi 10DPO tai tas nestumo hormonas kad rodytu testas ta riba pasiekia tik 15DPO.

O as kuo daugiau skaitau tuo man vis klausimu daugiau atsiranda.
Mano mazoji buvo pastrigusi kiausintakyje (kaip MB sako, turbut ragai buvo uzkliuve) ir i gimda atkeliavo kazkur 5 savaiciu. bet nestumo testas man rode II juosteles. tai kaip cia paaiskinti? jei rasoma kad nestumo hormonas i kuri sureaguoja NT pradeda gamintis tik tada kai ivyksta implantacija  g.gif
*

cia komfort, kuris 5.80 kainavo, ko tais tos juostytes pigios visos vaiduoklius rodo, o rytoj bandysiu puodeli ryte pasidaryti, dar nzn gal poryt rolleyes.gif

Aha del to man ir klausimu kyla. Raso kad gali aptikti anksti po apvaisinimo praejus t.t bet juk kaip ir tu sakei tas hormonas gaminasi tik isitvirtinus, tai kaip gali anksciau rodyt tada? g.gif noreciau save nuramint kad va jau isitvirtino ir dabar belieka laukti ar viskas ok ir ar ten kur reikia, tai kyla klausimas ar isitvirtino man ar dar yra sansu kad pabegs unsure.gif
^Vakarė^
QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 24, 11:56)
cia komfort, kuris 5.80 kainavo, ko tais tos juostytes pigios visos vaiduoklius rodo, o rytoj bandysiu puodeli ryte pasidaryti, dar nzn gal poryt rolleyes.gif

Aha del to man ir klausimu kyla. Raso kad gali aptikti anksti po apvaisinimo praejus t.t bet juk kaip ir tu sakei tas hormonas gaminasi tik isitvirtinus, tai kaip gali anksciau rodyt tada?  g.gif noreciau save nuramint kad va jau isitvirtino ir dabar belieka laukti ar viskas ok ir ar ten kur reikia, tai kyla klausimas ar isitvirtino man ar dar yra sansu kad pabegs  unsure.gif
*

didziausia persileidimo rizika islieka iki 12 sav. tokio persileidimo net nestabdo, nes laiko, kad tai naturali atranka. del to dazniausiai gines net netraukia i nesciuju sarasa kol nesueina 12 sav. 4u.gif
pepilota
Labas, planuotojos 4u.gif

Kaip jus jau toli, beveik visa tema prikalbeje bigsmile.gif

Na as jau tuoj ipusesiu cikla savo, bet jis man toks keistas si karta g.gif labai kestos temperatutos g.gif Praeita cikla visa pirma ciklo pradzia tempa buvo zema, o si palyginus auksta. tai idomu kaip cia bus. Gal kas zinot kodel? Nes ir anksciau kiek esu matavus BT, tai pirmoj pusej budavo zema g.gif

http://public.fotki.com/pepilota/mano-plan...module-php.html

Buciau labai dekinga uz komentarus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Garbane26 @ 2010 01 24, 12:34)
nes jau metai su virsum, kaip leliaus laukiam, pavargau, pamaciau, kad O vyksta po A, noriu pailset
*

Suprantu tave gerai. Mes irgi taip pat. Tik as BT nematuodavau. Vien OT dariausi. Dabar jau antras ciklas cia BT matuoju, nes galvoju bandant abu budus gal geriau matysiu kas ir kaip.

O tu tyrimus jau kokius nors dareisi? As tai galvoju sia sav. jau esiu uzsirasyti konsultacijai ir pradesiu visus reikiamus tyrimus unsure.gif
OOrchideja
Selva
4u.gif
Zemil
QUOTE(pepilota @ 2010 01 24, 13:49)
Labas, planuotojos 4u.gif

O tu tyrimus jau kokius nors dareisi? As tai galvoju sia sav. jau esiu uzsirasyti konsultacijai ir pradesiu visus reikiamus tyrimus unsure.gif
*

viskas daryta, vaistu kruvos isgerta, dabar ramybes metas bus mirksiukas.gif
Hip
Sveikutes,,,,Ziuriu dvi nestuke.gif turim ax.gif Sveikinu 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 24, 04:14)
nufotkinau siandienos testuka, aisku su fotkiku jis ne taip matosi,
*

Jei per mano darbo sena monitoriu matosi, tai tikrai viskas ciki piki 4u.gif
O kokius kitokius simptomus jauti? g.gif

As vis dar laukiu naujo ciklo doh.gif tik kad man keistai pilvuka vis maudena ir verkslenti del visko norisi,,,ir gleiviu padaugeje...bet dariau testuka tai neigiamas, tik va dabar nezinau kokio jis jautrumo,,,reik paziuret nes is interneto siunciausi. Tik as apie tuos skaiciukus nieko nesuprantu blush2.gif

Paziurejau, kad 20 jautrumo,,,vadinasi nenescia verysad.gif
daivutyte
QUOTE(Hip @ 2010 01 24, 12:18)
Sveikutes,,,,Ziuriu dvi  nestuke.gif turim ax.gif Sveikinu 4u.gif  4u.gif
As vis dar laukiu naujo ciklo doh.gif tik kad man keistai pilvuka vis maudena ir verkslenti del visko norisi,,,ir gleiviu padaugeje...bet dariau testuka tai neigiamas, tik va dabar nezinau kokio jis jautrumo,,,reik paziuret nes is interneto siunciausi. Tik as apie tuos skaiciukus nieko nesuprantu blush2.gif

*

kokius NT naudoji?
mano drauge naudoji tuos digital ir neparode 2 menesius, o vat dolerinej nusipirko uz 99Cents ir ka viskas aisku buvo kad laukiasi. nepasitikiu tais mandrais!
^Vakarė^
QUOTE(Hip @ 2010 01 24, 20:18)

*

O tu temperatura matuoji ne su gyvsidabriniu termometru? nes ant grafiko labai jau dideli skaiciai pas tave smile.gif
Ingutevi
QUOTE(^Vakarė^ @ 2010 01 24, 20:47)
O tu temperatura matuoji ne su gyvsidabriniu termometru? nes ant grafiko labai jau dideli skaiciai pas tave smile.gif
*

Hip matuoja ne celsijais. Jei nori iprastais skaiciais spustelk apacioje "rodyti Celsijais" 4u.gif
Prrreciouss
QUOTE(Hip @ 2010 01 24, 20:18)
Sveikutes,,,,Ziuriu dvi  nestuke.gif turim ax.gif Sveikinu 4u.gif  4u.gif

*

Rytoj darysiu dar viena, gal jau ryskesne bus, vienintelis didelis simptomas tai nesveikai pucia vidurius, ryte dar nieko pilvukas pas mane ne lenta bet ir neatsikises, o vat i vakara kai pasipucia ne tas zodis atrodo sagos plys ir taip norisi atsisegti, nusirengus vakare net issiziojau kaip atsikises. Nuovargis begalinis ir speneliai jautrus o daugiau kaip ir nieko nejauciu, nervai pakrike ir jautri tai cia neskaitau kaip simptomo greiciau progesteronas kaltas blush2.gif blush2.gif
^Vakarė^
QUOTE(Ingutevi @ 2010 01 24, 21:03)
Hip matuoja ne celsijais. Jei nori iprastais skaiciais spustelk apacioje "rodyti Celsijais" 4u.gif
*

Jo jo, galvoju viena rasau kita, ta ir norejau pasakyt kad ne celsijum, o parasiau kokia nesamone doh.gif
OOrchideja
QUOTE(Garbane26 @ 2010 01 24, 11:25)
*

Garbane26 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.