QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 23, 10:49)
Sveikinu
Na, o mano 7sis ciklas- pasmerktas.
QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 23, 16:29) Dar nesveikink ir nesakyk kad pasmerktas kol nepasakysi kad atejo memes as tikiu visomis keturiomis Aciu, bet pas mane stebuklu nebuna QUOTE(Saule danguje @ 2010 01 23, 11:36) Grazu QUOTE(Selva @ 2010 01 23, 17:36) Laukiam vaiduokliuko nuotraukytes P.S. O man po vakaryksciu skausmu siek tiek geriau, bet ir siandien visa diena tokie maudimai, kad atrodo tuoj kaip kliuktels, net iklotuka isidejau QUOTE(Selva @ 2010 01 23, 22:02) Tai kad po to kai nustojau maitint man dar nesueina viskas i vezias. budavo ir dvi savaites ciklas ir 2 men.Tik mm jau normaliau, o iki sio ciklo, tai per mm niekur is namu neidavau, nes vaiksciodavau su iklotu kurie skirti po gimdymo, ir dar tuo paciu su tampax
Sveikos,
QUOTE(mmeda @ 2010 01 22, 09:02) Ir dar... po vakaryksciu tu ivairiu pojuciu nusprendziau: jei siandien nepasirodo mmm ir temp. nekrenta - daraus NT. . ir ka jus manot - ogi siandien pamaciau nors ir nelabai ryskius, bet aiskiai matomus II Sveikinu QUOTE(Gadriuke @ 2010 01 22, 12:29) O man memes atejo, nors tempa visa antra puse virs 37 laikesi, kad tik nebutu kokios zarazos zenklas QUOTE(Chenelle @ 2010 01 22, 13:47) Kažkaip galvojau kad Tribestan koncentracijai didinti QUOTE(vaidalina @ 2010 01 22, 14:06) tai kai ne vaistas, o maisto papildas, tai nereikia nei tyrimu ar receptu, kad vartot.. o kadangi mums su vyru jau 7 ciklas eina, tai gal prikalbinsiu ji pavartot.. ten raso, kad ne ilgiau nei 12 savaiciu reikia vartot, tada pertrauka daryt Geriau pasidarykit tyrimą - gal visai nereikia tų papildų - sutaupysit QUOTE(:)katyte:) @ 2010 01 22, 18:21) Pritariu kad anovuliacinis. Kituose irgi ovuliacijos nemačiau. Jei ir sekantis bus anovuliacinis gal netempk ir pas ginę eik QUOTE(Garbane26 @ 2010 01 23, 09:29) Kiek tau dpo būna? QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 23, 10:54) QUOTE(Selva @ 2010 01 23, 16:36)
Bum, kaip vyksta pasiruosimas IUI? Ar bus si menesi?
QUOTE(Garbane26 @ 2010 01 23, 22:26) Tai dar laiko yra - žiūrėsim kas toliau QUOTE(Selva @ 2010 01 23, 22:27) Matau, kad stimuliuojamas ciklas tau, ane? Kaip folikulai auga, gal daugiau nei vienas? P.S. O man pramuso. Visai antra faze iki 10D sutrumpejo Taip, stimuliuotas. Folikulai du gavosi QUOTE(daivutyte @ 2010 01 23, 23:58) zinau ta jausma, praeita cikla ir pas mane laikesi laikesi vienodai, o paskui kai turejo but mmm jos paeme ir pasirode. taip kad sulauk iki ciklo pabaigos, zinau kad nerviskai veikia, bet as jau pasimokiau! Tai kad pas mane nereguliarus, pagal ideja jau vakar turejo but o ciklas nuo 27 iki 50 dienu Prisiduodu damos
labas rytas
QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 24, 07:37) Tai kad pas mane nereguliarus, pagal ideja jau vakar turejo but o ciklas nuo 27 iki 50 dienu Prisiduodu damos laikaisi labai graziai o del 3 min tai tikrai manau kad neturi itakos
labas rytas mergaites,
siryt BT kilstelejo viena padala. labai tikiuosi kad nenukris ![]() QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 01 24, 08:11) taip ir toliau prasom kilt QUOTE(^Vakarė^ @ 2010 01 24, 08:12) Labas rytas Stai ir as. Rituosi po truputi zemyn Kokie suoliai Aciu. zinosiu. tik nuo to man neaiskiau suoliuoji tai zemyn tai aukstyn
Sveikutes
O jau koks saltis lauke QUOTE(Selva @ 2010 01 23, 23:27) O man pramuso. Visai antra faze iki 10D sutrumpejo QUOTE(bum @ 2010 01 24, 00:13) Taip, stimuliuotas. Folikulai du gavosi Laikau suspaudus kumscius, kad butu sekmingas ir atnestu du QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 24, 09:37) Pakilau truputi Jei buvai pries matavima atsikelus - gali itakoti pakilima QUOTE(Zemaiciuke @ 2010 01 24, 10:11) siryt BT kilstelejo viena padala. labai tikiuosi kad nenukris Labai grazus grafikelis QUOTE(^Vakarė^ @ 2010 01 24, 10:12) Aciu. zinosiu. tik nuo to man neaiskiau Atplautos spermos (taip pagerinami spermos rodikliai) susvirkstimas tinkama ciklo diena tiesiai i gimda QUOTE(Brunetė @ 2010 01 24, 10:31) .... Gal jau kilsi ir nubres O linija QUOTE(Ingutevi @ 2010 01 24, 10:55) Sveikutes O jau koks saltis lauke Laikau suspaudus kumscius, kad butu sekmingas ir atnestu du Jei buvai pries matavima atsikelus - gali itakoti pakilima Labai grazus grafikelis Atplautos spermos (taip pagerinami spermos rodikliai) susvirkstimas tinkama ciklo diena tiesiai i gimda Gal jau kilsi ir nubres O linija o neturetu , nukristi kita diena labai , kad breztu O , nesuprantu as istikruju , kaip cia turetu buti QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 24, 09:14) nufotkinau siandienos testuka, aisku su fotkiku jis ne taip matosi, anie vaiduokliukai dar maziau matosi tai nebekankinsiu saves ir jusu ir palauksiu truputi ilgiau nes toks vaiduokliukas gali nelabai dar ka ir reiksti ![]() jis siaip rausvas tik kazko fotkej baltas. nu nzn matosi tik labai neryskiai bet manau kad visvien galima tave tyliai sveikint QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 24, 10:14) nufotkinau siandienos testuka, aisku su fotkiku jis ne taip matosi, anie vaiduokliukai dar maziau matosi tai nebekankinsiu saves ir jusu ir palauksiu truputi ilgiau nes toks vaiduokliukas gali nelabai dar ka ir reiksti ![]() jis siaip rausvas tik kazko fotkej baltas. nu nzn labas rytas, matau vaiduokliuka, kad tik rysketu Jolantida, vau koks suolis kitos mergaites laikykites. o cia mano naujo ciklo pradzia, bandysiu mesti ir BT matavima QUOTE(jolantida @ 2010 01 24, 11:23) matosi tik labai neryskiai bet manau kad visvien galima tave tyliai sveikint Tai mazas mazas nes pagal tepliojima tai tik 9 CD buvo implantacija tai nelabai ir turetu but rysti, o kraujuko tai as nedariau dar, palauksiu iki 27 dienos nes tada jau stipriai veluotu mm. QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 24, 11:32) Tai cia ta Viola darei? Skaiciau kad jei implantuojasi 10DPO tai tas nestumo hormonas kad rodytu testas ta riba pasiekia tik 15DPO. O as kuo daugiau skaitau tuo man vis klausimu daugiau atsiranda. Mano mazoji buvo pastrigusi kiausintakyje (kaip MB sako, turbut ragai buvo uzkliuve) ir i gimda atkeliavo kazkur 5 savaiciu. bet nestumo testas man rode II juosteles. tai kaip cia paaiskinti? jei rasoma kad nestumo hormonas i kuri sureaguoja NT pradeda gamintis tik tada kai ivyksta implantacija QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 24, 11:14) nufotkinau siandienos testuka, aisku su fotkiku jis ne taip matosi, anie vaiduokliukai dar maziau matosi tai nebekankinsiu saves ir jusu ir palauksiu truputi ilgiau nes toks vaiduokliukas gali nelabai dar ka ir reiksti ![]() jis siaip rausvas tik kazko fotkej baltas. nu nzn nu kaip fainai , tyliai sveikinu QUOTE(^Vakarė^ @ 2010 01 24, 11:49) Tai cia ta Viola darei? Skaiciau kad jei implantuojasi 10DPO tai tas nestumo hormonas kad rodytu testas ta riba pasiekia tik 15DPO. O as kuo daugiau skaitau tuo man vis klausimu daugiau atsiranda. Mano mazoji buvo pastrigusi kiausintakyje (kaip MB sako, turbut ragai buvo uzkliuve) ir i gimda atkeliavo kazkur 5 savaiciu. bet nestumo testas man rode II juosteles. tai kaip cia paaiskinti? jei rasoma kad nestumo hormonas i kuri sureaguoja NT pradeda gamintis tik tada kai ivyksta implantacija cia komfort, kuris 5.80 kainavo, ko tais tos juostytes pigios visos vaiduoklius rodo, o rytoj bandysiu puodeli ryte pasidaryti, dar nzn gal poryt Aha del to man ir klausimu kyla. Raso kad gali aptikti anksti po apvaisinimo praejus t.t bet juk kaip ir tu sakei tas hormonas gaminasi tik isitvirtinus, tai kaip gali anksciau rodyt tada? QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 24, 11:56) cia komfort, kuris 5.80 kainavo, ko tais tos juostytes pigios visos vaiduoklius rodo, o rytoj bandysiu puodeli ryte pasidaryti, dar nzn gal poryt Aha del to man ir klausimu kyla. Raso kad gali aptikti anksti po apvaisinimo praejus t.t bet juk kaip ir tu sakei tas hormonas gaminasi tik isitvirtinus, tai kaip gali anksciau rodyt tada? didziausia persileidimo rizika islieka iki 12 sav. tokio persileidimo net nestabdo, nes laiko, kad tai naturali atranka. del to dazniausiai gines net netraukia i nesciuju sarasa kol nesueina 12 sav.
Labas, planuotojos
Kaip jus jau toli, beveik visa tema prikalbeje Na as jau tuoj ipusesiu cikla savo, bet jis man toks keistas si karta http://public.fotki.com/pepilota/mano-plan...module-php.html Buciau labai dekinga uz komentarus Papildyta: QUOTE(Garbane26 @ 2010 01 24, 12:34) Suprantu tave gerai. Mes irgi taip pat. Tik as BT nematuodavau. Vien OT dariausi. Dabar jau antras ciklas cia BT matuoju, nes galvoju bandant abu budus gal geriau matysiu kas ir kaip. O tu tyrimus jau kokius nors dareisi? As tai galvoju sia sav. jau esiu uzsirasyti konsultacijai ir pradesiu visus reikiamus tyrimus
Selva
Sveikutes,,,,Ziuriu dvi
QUOTE(Prrreciouss @ 2010 01 24, 04:14) Jei per mano darbo sena monitoriu matosi, tai tikrai viskas ciki piki O kokius kitokius simptomus jauti? As vis dar laukiu naujo ciklo Paziurejau, kad 20 jautrumo,,,vadinasi nenescia QUOTE(Hip @ 2010 01 24, 12:18) Sveikutes,,,,Ziuriu dvi Jei per mano darbo sena monitoriu matosi, tai tikrai viskas ciki piki O kokius kitokius simptomus jauti? As vis dar laukiu naujo ciklo Paziurejau, kad 20 jautrumo,,,vadinasi nenescia kokius NT naudoji? mano drauge naudoji tuos digital ir neparode 2 menesius, o vat dolerinej nusipirko uz 99Cents ir ka viskas aisku buvo kad laukiasi. nepasitikiu tais mandrais! QUOTE(Hip @ 2010 01 24, 20:18) As vis dar laukiu naujo ciklo Paziurejau, kad 20 jautrumo,,,vadinasi nenescia O tu temperatura matuoji ne su gyvsidabriniu termometru? nes ant grafiko labai jau dideli skaiciai pas tave QUOTE(Hip @ 2010 01 24, 20:18) Sveikutes,,,,Ziuriu dvi Jei per mano darbo sena monitoriu matosi, tai tikrai viskas ciki piki O kokius kitokius simptomus jauti? As vis dar laukiu naujo ciklo Paziurejau, kad 20 jautrumo,,,vadinasi nenescia Rytoj darysiu dar viena, gal jau ryskesne bus, vienintelis didelis simptomas tai nesveikai pucia vidurius, ryte dar nieko pilvukas pas mane ne lenta bet ir neatsikises, o vat i vakara kai pasipucia ne tas zodis atrodo sagos plys ir taip norisi atsisegti, nusirengus vakare net issiziojau kaip atsikises. Nuovargis begalinis ir speneliai jautrus o daugiau kaip ir nieko nejauciu, nervai pakrike ir jautri tai cia neskaitau kaip simptomo greiciau progesteronas kaltas |