Naujokės, nepabijokit, o senbuvės, nepamirškit pasirodyti

Kadangi nespejau visu jūsų pasveikinti su šventemis, tai siunčiu dabar didžiausius linkėjimus Naujiems Metams
Naujokės, nepabijokit, o senbuvės, nepamirškit pasirodyti ![]() ![]()
Gadriukės dėžutė labai labai labai
Aga ir man Gadriukės dėžutė nereali. Pati išbandžiau ant dėžutės scrapo popierių, labai dailutė gavosi, tad tikrai paįvairinimui galima pasivogti gadriukės mintį ir pažaisti su tuo popieriuku. Bet kokiu, Gadriukės dėžutei 10 balų. Sakyk, mieloji, kokie maždaug tos dėžutės išmatavimai...
kad nereiketu eiti ankstesne tema, tai idedu Gadriukes dezute cia
Dar karta dekui mielosios
QUOTE(biriusa @ 2010 01 17, 22:54) Gadriuke, be zodziu QUOTE(Lachesė @ 2010 01 17, 23:12) Gadriuke, šiaip čia man pamąstymas atsirado, ar dedi savo parašą ? būtent parašas ir parodo,kad čia rankų darbas, o tie krašteliai gali atrodyti ir kiek neigiamai. O šiaip viskas puiku. Mastau sita linkme, reiks kazka sugalvoti, kol kas darbeliai giminaiciams dovanu, sita kaip ir sau dariau, bet jos likimas dar neaiskus Na nemaiso tie krasteliai. Kazkaip taip nekrenta i akis, kai daryta "murziuku" stilium tai dadeda truputi "stiliaus" daugiau. Man nemaiso ELIJA dezute 15 cm skersmens 9,5 cm aukscio
Gadriuke labai grazi dezute
Gera, sveikutė
Gera sauni pradziai, taip ir toliau
Gadriuke o kur tokiumediniu dezuciu radai pirkti? (as apvaliu niekada neuzmaciau kazkaip) QUOTE(Gadriuke @ 2010 01 17, 20:34) Balte, ne galu slepimas Na, tada iš viso super QUOTE(Gera @ 2010 01 17, 23:03) Labai miela dėžutė, aptrynimai liuks, natūralūs. Na, bet tik man užkliuvo tie šoniukai. Užrašai uždėti istrižai man efauto, ačiū už naują tema QUOTE(Gera @ 2010 01 18, 00:03) Ir as prisijungsiu prie jusu....., ilgai svarsčiau ir.... Saunuole, man tai grazu. Tik vistiek kad ir issididinusi nesimato tiksliai kaip ten dugne padaryta "paslaptele" ar paplesiusi krastukus, ar patepliojusi baltai ant virsaus, nes labai kontrastingas motyvas. Kaip jis ilietas? QUOTE(campari* @ 2010 01 18, 09:45) Gadriuke o kur tokiumediniu dezuciu radai pirkti? (as apvaliu niekada neuzmaciau kazkaip) Parasysiu AZ Papildyta: QUOTE(baltė @ 2010 01 18, 11:15) Tai kai juostele tokia dryzuota ji labai dailiai nusikerpa ir graziai susijungia, praktiskai nesimato
Merginos aciu uz patarimus , kritika ir darbo ivertinima...
QUOTE(baltė @ 2010 01 18, 10:15) efauto, ačiū už naują tema na o cia remelis seneliams akrilas, vienkomponentis ir mano gamybos stampuku pagalba prideti ornamentai
QUOTE(Gadriuke @ 2010 01 18, 00:03) Dar karta dekui mielosios Mastau sita linkme, reiks kazka sugalvoti, kol kas darbeliai giminaiciams dovanu, sita kaip ir sau dariau, bet jos likimas dar neaiskus Na nemaiso tie krasteliai. Kazkaip taip nekrenta i akis, kai daryta "murziuku" stilium tai dadeda truputi "stiliaus" daugiau. Man nemaiso ELIJA dezute 15 cm skersmens 9,5 cm aukscio Niu tiesiog
sveikos dekupazo myletojos, labai atsiprasau kad rasau ne i tema bet rasiau skelbimuose ir niekas neatsako. labai noriu pabandyti dekupazo mena, turiu dezute, sukas, apyranke vat tik neturiu visko darbui, tai noriu paprasyti, gal kai kurios mamytes turi pigiau parduoti visko ko reikia siam menui, buciau laaaabai dekinga.
i az, aciu lb. ir dar karta atsiprasau kad ne i tema
o maniskei bus tuoj 4, bet dar kazko stabdau ja pamokyti, gal reiks ir jai duoti uzsiemimo
Maniskei irgi 2.5 ir vis svaigsta kaip ji darys geltona dezute
Kaip tik vaikų tėmai pratęsti
Suoliuks-laiptukas mažam berniukui į WC ![]() P S Dekupažo čia mažai, tik spausdinti veikėjai (ir tai juodai balti), visą kitą tapiau pati
Gadriuke, fantaška dėžutė
efauto, netradicininio ir orginalaus dekupažo pavyzdys Tavoji dėžė
efauto, rėmukas tai nieko
bus ka, labai žaismingas, keliantis nuotaiką Reikia sakau ir man pasirodyti "Paukščiai" ![]() (Dažai, servetėlė, 2-komp. lakas "Sottile", sidabro sp. purpurina)
grazus sepetys
QUOTE(versus* @ 2010 01 18, 15:06) efauto, netradicininio ir orginalaus dekupažo pavyzdys Tavoji dėžė dekoju tau QUOTE(baltė @ 2010 01 18, 15:39) dekoju uz nuomone tie pauksciukai tai ant visu daiktu graziai atrodo QUOTE(PACIOS @ 2010 01 18, 17:29) nu nei pridesi ka, nei atimsi bus_ka, galvojau, kad isvis cia nera paveiksliuku, o pati viska piesei
sveikos, kaip jus padarote toki ''murziu'' efekta?
Versus* *Amura* dekui
QUOTE(bus_ka @ 2010 01 18, 14:38) Kaip tik vaikų tėmai pratęsti Suoliuks-laiptukas mažam berniukui į WC P S Dekupažo čia mažai, tik spausdinti veikėjai (ir tai juodai balti), visą kitą tapiau pati Daug darbuko ideta, saunuole, tik kad nebutu slidu is praktikos QUOTE(baltė @ 2010 01 18, 16:39) Taip svelnu svelnu QUOTE(PACIOS @ 2010 01 18, 18:29) nuostabios
Balte, pacios nuostabu
Gadriukė, ačiu už pastabą, apie slidumą iškart pagalvojau, dėl to daug nelakavau ir šiek tiek pašveičiau viršutinį sluoksnį, tai viskas gerai Baltė, tie paukščiukai ant rinkinuko teip subtiliai išėjo, tiesiog jų ten vieta
Sveikos,aciu visom kam patiko mano dezeles
Kam idomu pasisemti dekupazo gudrybiu galim organizuoti kokius kurselius,parasykit i AZ
PACIOS, labai puikios sesutės
labai smagu butu vėl susiorganizuoti kokį teminį susibėgimuka
seniai besirodziau,tai parodysiu savo kalediniu mainu daovaneles
![]() ![]() ![]() dezute kuscaciui,su jos pacios darytu paveiksliuku ![]() ![]() balte ir pauksiuku tematikos sukytes:)
antroji dezute labai grazi
Atsiprasau kad kartojuosi, bet ar galetumet pasakyti kaip jus isgaunat ta ''murziu''efekta?
QUOTE(Jaunutia @ 2010 01 19, 12:22) Štai čia rasi išsamią murziukų pamokėlę http://public.fotki.com/1001ideja/murziuk-seminaras-/
Gandriuke, PACIOS, mamuk indriuk, bus ka, balte,
o aš neseniai sapnavau kad pas PACIOS kažkoks sambrūzdis
Sveikos, seniai besirodziau.
atsigabenu su savo big darbu. pabaigiau savo mazosios darzelio grupei antrasias duris dekoruoti. imetu pasiziurejimai kas gavosi. ikeliau ir pirmasias -kas nemate. http://picasaweb.google.lt/kvartetas10/Dar...NGi2c-Qq6ykqgE# nuotraukos netvarkytos QUOTE(Tina Les @ 2010 01 19, 11:42) labai aciu
turiu klausimeli: o kiek jus jau laiko uzsiimat dekupazu? nes visi darbeliai labai grazus ir tokie ''profesionaliski''
QUOTE(kvartetas @ 2010 01 19, 14:28) Sveikos, seniai besirodziau. atsigabenu su savo big darbu. pabaigiau savo mazosios darzelio grupei antrasias duris dekoruoti. imetu pasiziurejimai kas gavosi. ikeliau ir pirmasias -kas nemate. http://picasaweb.google.lt/kvartetas10/Dar...NGi2c-Qq6ykqgE# nuotraukos netvarkytos saunuole
Niu kvartetas grandiozini darbeli tu cia atlikai
mamuk indriuk mielos dovaneles
seip antorsios durys labai daug mano paisymo. tik po keleta priklijuotu motyvu. medis mano pacios piestas kaip ir pieva ir t.t.
Balte, Pacios nuostabu tikrai...
Keliu savo dėžutę, lipdžiau lipdžiau ir kažką nulipdžiau... ![]()
|