Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Dekupažo darbeliai!
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai > Dekupažas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
efauto
Kadangi nespejau visu jūsų pasveikinti su šventemis, tai siunčiu dabar didžiausius linkėjimus Naujiems Metams 4u.gif 4u.gif
Naujokės, nepabijokit, o senbuvės, nepamirškit pasirodyti wink.gif
user posted image
user posted image
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Nuliookas
Gadriukės dėžutė labai labai labai wub.gif
ELlJA
Aga ir man Gadriukės dėžutė nereali. Pati išbandžiau ant dėžutės scrapo popierių, labai dailutė gavosi, tad tikrai paįvairinimui galima pasivogti gadriukės mintį ir pažaisti su tuo popieriuku. Bet kokiu, Gadriukės dėžutei 10 balų. Sakyk, mieloji, kokie maždaug tos dėžutės išmatavimai... ax.gif
efauto
kad nereiketu eiti ankstesne tema, tai idedu Gadriukes dezute cia wink.gif

user posted image
Gera
Ir as prisijungsiu prie jusu....., ilgai svarsčiau ir.... smile.gif efauto - Labai ačiu tau, pati žinai už ka.... 4u.gif drinks_cheers.gif Tai va , darbeliu pas mane dar nedaug, bet pradžia yra .... 4u.gif user posted image
Glidė
Dar karta dekui mielosios 4u.gif

QUOTE(biriusa @ 2010 01 17, 22:54)
Gadriuke, be zodziu  wub.gif  wub.gif  maciau nebaigta, maniau isivaizduoju kaip uzbaigsi, bet rezultatas geroookai pralenke mano vaizduojamaji  thumbup.gif  Ta juostele nu kaip cukraus pudra ant bulkutes: be jos gerai bet su ja dar geriau  lotuliukas.gif
*

wub.gif jau taip graiziai aprasei thumbup.gif

QUOTE(Lachesė @ 2010 01 17, 23:12)
Gadriuke, šiaip čia man pamąstymas atsirado, ar dedi savo parašą ? būtent parašas ir parodo,kad čia rankų darbas, o tie krašteliai gali atrodyti ir kiek neigiamai. O šiaip viskas puiku.
*

Mastau sita linkme, reiks kazka sugalvoti, kol kas darbeliai giminaiciams dovanu, sita kaip ir sau dariau, bet jos likimas dar neaiskus doh.gif Nieko namie neturiu is savo darbeliu doh.gif
Na nemaiso tie krasteliai. Kazkaip taip nekrenta i akis, kai daryta "murziuku" stilium tai dadeda truputi "stiliaus" daugiau. Man nemaiso blush2.gif

ELIJA dezute 15 cm skersmens 9,5 cm aukscio 4u.gif ir siaip ne mano mintis scrapo popieriu taip naudoti, as gal tik dazniausiai su jais pasirodau, reta kuri servetele mane kabina blush2.gif
efauto
QUOTE(Gera @ 2010 01 17, 23:03)
Ir as prisijungsiu prie jusu....., ilgai svarsčiau ir....    smile.gif          efauto - Labai ačiu tau, pati žinai už ka....  4u.gif  drinks_cheers.gif    Tai va , darbeliu pas mane dar nedaug, bet pradžia yra ....  4u.gif 
*

4u.gif 4u.gif 4u.gif sveika prisijungusi mirksiukas.gif
Aprily
Gadriuke labai grazi dezute 4u.gif
bus_ka
Gera, sveikutė smile.gif Smagi dėžutė, tik man šonai per balti, padaryčiau juos visus su užrašais, na arba tokią kaip juostelę iš užrašų per visą perimetrą šonose apačioj (tai tik mano nuomonė, pati esu naujokė, bet drįstu pasisakyt biggrin.gif ) 4u.gif
campari*
Gera sauni pradziai, taip ir toliau wink.gif

Gadriuke o kur tokiumediniu dezuciu radai pirkti? (as apvaliu niekada neuzmaciau kazkaip) 4u.gif is scrap pop. idealiai tinka thumbup.gif
baltė
QUOTE(Gadriuke @ 2010 01 17, 20:34)
Balte, ne galu slepimas mirksiukas.gif  buvo padarytas toks kaspiniukas is atskiru daliu sulibdytas, bet galiausiai sugalvojau kad noriski kokio dar puosnumo daugiau, tai prisirinkau sagyciu kalna ir sita prilipo ax.gif
*

Na, tada iš viso super thumbup.gif , o tuos galus juostos juk vistiek po kaspinuku sujungei, ar ne? g.gif

QUOTE(Gera @ 2010 01 17, 23:03)
Ir as prisijungsiu prie jusu....., ilgai svarsčiau ir....    smile.gif       
*

Labai miela dėžutė, aptrynimai liuks, natūralūs. Na, bet tik man užkliuvo tie šoniukai. Užrašai uždėti istrižai man schmoll.gif Geriau tiesiai (t.y. lygiagrečiai su briauna), arba iš viso nereikėtų jų ten. Gal kokius trafareto raštukus geriau... Na, bet dangtelis tai labai "skanus" smile.gif

efauto, ačiū už naują tema 4u.gif ir ačiū už didesnes nuotraukas, dabar jau matosi "patinos pėdsakai" ir kita smile.gif
Glidė
QUOTE(Gera @ 2010 01 18, 00:03)
Ir as prisijungsiu prie jusu....., ilgai svarsčiau ir....    smile.gif          efauto - Labai ačiu tau, pati žinai už ka....  4u.gif  drinks_cheers.gif    Tai va , darbeliu pas mane dar nedaug, bet pradžia yra ....  4u.gif   
*

Saunuole, man tai grazu. Tik vistiek kad ir issididinusi nesimato tiksliai kaip ten dugne padaryta "paslaptele" ar paplesiusi krastukus, ar patepliojusi baltai ant virsaus, nes labai kontrastingas motyvas. Kaip jis ilietas?

QUOTE(campari* @ 2010 01 18, 09:45)
Gadriuke o kur tokiumediniu dezuciu radai pirkti? (as apvaliu niekada neuzmaciau kazkaip)  4u.gif is scrap pop. idealiai tinka  thumbup.gif
*

Parasysiu AZ wink.gif
Papildyta:
QUOTE(baltė @ 2010 01 18, 11:15)
tuos galus juostos juk vistiek po kaspinuku sujungei, ar ne? g.gif
*

Tai kai juostele tokia dryzuota ji labai dailiai nusikerpa ir graziai susijungia, praktiskai nesimato wink.gif
Gera
Merginos aciu uz patarimus , kritika ir darbo ivertinima... 4u.gif Gadriuke - dugne klijavau keturios vienodus motivus ir krastus su dazais pateplijojau. smile.gif
efauto
QUOTE(baltė @ 2010 01 18, 10:15)
efauto, ačiū už naują tema 4u.gif  ir ačiū už didesnes nuotraukas, dabar jau matosi "patinos pėdsakai" ir kita smile.gif
*

4u.gif 4u.gif

na o cia remelis seneliams wink.gif
akrilas, vienkomponentis ir mano gamybos stampuku pagalba prideti ornamentai smile.gif nelabai matosi per foto, bet ten anciukas ir zvaigzdute ir gelyte(stampukai) smile.gif
user posted image
Vėjaustė
QUOTE(Gadriuke @ 2010 01 18, 00:03)
Dar karta dekui mielosios 4u.gif
wub.gif  jau taip graiziai aprasei thumbup.gif
Mastau sita linkme, reiks kazka sugalvoti, kol kas darbeliai giminaiciams dovanu, sita kaip ir sau dariau, bet jos likimas dar neaiskus doh.gif Nieko namie neturiu is savo darbeliu doh.gif
Na nemaiso tie krasteliai. Kazkaip taip nekrenta i akis, kai daryta "murziuku" stilium tai dadeda truputi "stiliaus" daugiau. Man nemaiso blush2.gif

ELIJA dezute 15 cm skersmens 9,5 cm aukscio  4u.gif  ir siaip ne mano mintis scrapo popieriu taip naudoti, as gal tik dazniausiai su jais pasirodau, reta kuri servetele mane kabina blush2.gif
*

Niu tiesiog thumbup.gif dėžutė 4u.gif
Glidė
QUOTE(Vėjaustė @ 2010 01 18, 12:01)
Niu tiesiog  thumbup.gif  dėžutė  4u.gif
*

Turiu gyvai, gali ateiti biggrin.gif
Milasa
sveikos dekupazo myletojos, labai atsiprasau kad rasau ne i tema bet rasiau skelbimuose ir niekas neatsako. labai noriu pabandyti dekupazo mena, turiu dezute, sukas, apyranke vat tik neturiu visko darbui, tai noriu paprasyti, gal kai kurios mamytes turi pigiau parduoti visko ko reikia siam menui, buciau laaaabai dekinga.
i az, aciu lb.
ir dar karta atsiprasau kad ne i tema blush2.gif
Glidė
QUOTE(efauto @ 2010 01 18, 12:00)
4u.gif  4u.gif

na o cia remelis seneliams wink.gif
akrilas, vienkomponentis ir mano gamybos stampuku pagalba prideti ornamentai smile.gif nelabai matosi per foto, bet ten anciukas ir zvaigzdute ir gelyte(stampukai) smile.gif
*

Tokia vaikiska vaikiska, kaip paciu vaiku daryta 4u.gif biggrin.gif
efauto
QUOTE(Gadriuke @ 2010 01 18, 11:24)
Tokia vaikiska vaikiska, kaip paciu vaiku daryta 4u.gif  biggrin.gif
*

4u.gif 4u.gif taip ir turejo buti biggrin.gif
cia as biski off topic, bet mano mergyte(jai tuoj bus 3 metai), jau be rauksliu serveteles klijuoja biggrin.gif turi savo teptukus ir serveteles, tai mes abi kartu dekupazinam wink.gif
kristule666
o maniskei bus tuoj 4, bet dar kazko stabdau ja pamokyti, gal reiks ir jai duoti uzsiemimo smile.gif
efauto
QUOTE(kristule666 @ 2010 01 18, 12:29)
o maniskei bus tuoj 4, bet dar kazko stabdau ja pamokyti, gal reiks ir jai duoti uzsiemimo smile.gif
*

nestabdyk smile.gif pamatysi kiek vaikui dziaugsmo bus smile.gif
Glidė
Maniskei irgi 2.5 ir vis svaigsta kaip ji darys geltona dezute lotuliukas.gif Na reiks kokia mazyte dezute paprasyti kad padarytu ir duoti mazei dekupazinti ax.gif Tiks reiks paslepti juoda spalva doh.gif
bus_ka
Kaip tik vaikų tėmai pratęsti bigsmile.gif
Suoliuks-laiptukas mažam berniukui į WC
user posted image

P S Dekupažo čia mažai, tik spausdinti veikėjai (ir tai juodai balti), visą kitą tapiau pati smile.gif .Iškart atsiprašau filmuko kūrėjų už jų personažų panaudojimą blush2.gif
Švelniukė
Gadriuke, fantaška dėžutė swoon.gif wub.gif spalvos, motyvai, detalės, ąžuolinis vidus,- viskas be galo dera thumbup.gif
efauto, netradicininio ir orginalaus dekupažo pavyzdys Tavoji dėžė 4u.gif (kur su porele,- pasilikusi praeitoj temoj)... tokia labai įdomi bigsmile.gif
baltė
efauto, rėmukas tai nieko smile.gif , bet skilimas man nelabai blush2.gif

bus ka, labai žaismingas, keliantis nuotaiką thumbup.gif

Reikia sakau ir man pasirodyti

"Paukščiai"

user posted image

(Dažai, servetėlė, 2-komp. lakas "Sottile", sidabro sp. purpurina)
kristule666
grazus sepetys smile.gif
PACIOS
Labas vakarelis 4u.gif biggrin.gif
Cia mano dezutes-sesutes biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

efauto
QUOTE(versus* @ 2010 01 18, 15:06)
efauto, netradicininio ir orginalaus dekupažo pavyzdys Tavoji dėžė 4u.gif (kur su porele,- pasilikusi praeitoj temoj)... tokia labai įdomi  bigsmile.gif
*

dekoju tau 4u.gif 4u.gif

QUOTE(baltė @ 2010 01 18, 15:39)
efauto, rėmukas tai nieko smile.gif , bet skilimas man nelabai  blush2.gif
*

dekoju uz nuomone 4u.gif 4u.gif sendintojas tai is hoby line.
tie pauksciukai tai ant visu daiktu graziai atrodo 4u.gif 4u.gif o ir skilimas fainas, to sidabro net nesimato, as paziurejusi, pagalvojau, kad ten toks fainas stiklinis skilimas wink.gif

QUOTE(PACIOS @ 2010 01 18, 17:29)
Labas vakarelis 4u.gif  biggrin.gif
*

nu nei pridesi ka, nei atimsi thumbup.gif o kas viduj g.gif bigsmile.gif mirksiukas.gif

bus_ka, galvojau, kad isvis cia nera paveiksliuku, o pati viska piesei biggrin.gif saunu wink.gif
Jaunutia
sveikos, kaip jus padarote toki ''murziu'' efekta?
Aprily
QUOTE(PACIOS @ 2010 01 18, 17:29)

*

dezutes nuostabios 4u.gif
kristule666
QUOTE(Dovė* @ 2010 01 19, 04:33)
dezutes nuostabios  4u.gif
*

Dove, o jus is viso nemiegat gal?
Glidė
Versus* *Amura* dekui 4u.gif
QUOTE(bus_ka @ 2010 01 18, 14:38)
Kaip tik vaikų tėmai pratęsti bigsmile.gif
Suoliuks-laiptukas mažam berniukui į WC
P S Dekupažo čia mažai, tik spausdinti veikėjai (ir tai juodai balti), visą kitą tapiau pati smile.gif .Iškart atsiprašau filmuko kūrėjų už jų personažų panaudojimą
*

Daug darbuko ideta, saunuole, tik kad nebutu slidu is praktikos unsure.gif

QUOTE(baltė @ 2010 01 18, 16:39)
Reikia sakau ir man pasirodyti

"Paukščiai"
*

Taip svelnu svelnu wub.gif
QUOTE(PACIOS @ 2010 01 18, 18:29)

*

nuostabios thumbup.gif wub.gif Kaip tu soniukus dezuciu tepliojai? gausi irgi kursus daryti lotuliukas.gif
campari*
Balte, pacios nuostabu thumbup.gif
bus_ka
4u.gif 4u.gif 4u.gif dėkuj, merginos už gerą žodelį, galvojau šaia visų jūsų grožybių nebus pastebėtas mano suoliukas blush2.gif
Gadriukė, ačiu už pastabą, apie slidumą iškart pagalvojau, dėl to daug nelakavau ir šiek tiek pašveičiau viršutinį sluoksnį, tai viskas gerai mirksiukas.gif
Baltė, tie paukščiukai ant rinkinuko teip subtiliai išėjo, tiesiog jų ten vieta wub.gif
PACIOS
Sveikos,aciu visom kam patiko mano dezeles biggrin.gif wub.gif
Kam idomu pasisemti dekupazo gudrybiu galim organizuoti kokius kurselius,parasykit i AZ biggrin.gif 4u.gif
Švelniukė
PACIOS, labai puikios sesutės wub.gif ar ne murziuku metodas naudotas rolleyes.gif ?
labai smagu butu vėl susiorganizuoti kokį teminį susibėgimuka blush2.gif
Mamukas Indriukas
seniai besirodziau,tai parodysiu savo kalediniu mainu daovaneles smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image

dezute kuscaciui,su jos pacios darytu paveiksliuku bigsmile.gif
user posted image
user posted image

balte ir pauksiuku tematikos sukytes:)

user posted image
Gabii__
antroji dezute labai grazi wub.gif kiti irgi mieli:)
Jaunutia
Atsiprasau kad kartojuosi, bet ar galetumet pasakyti kaip jus isgaunat ta ''murziu''efekta?
Tina Les
QUOTE(Jaunutia @ 2010 01 19, 12:22)
Atsiprasau kad kartojuosi, bet ar galetumet pasakyti kaip jus isgaunat ta ''murziu''efekta?
*

Štai čia rasi išsamią murziukų pamokėlę http://public.fotki.com/1001ideja/murziuk-seminaras-/
MamaKa
Gandriuke, PACIOS, mamuk indriuk, bus ka, balte, thumbup.gif

o aš neseniai sapnavau kad pas PACIOS kažkoks sambrūzdis lotuliukas.gif jau tas dekupažas ir naktim sapnuojasi doh.gif
kvartetas
Sveikos, seniai besirodziau.
atsigabenu su savo big darbu. pabaigiau savo mazosios darzelio grupei antrasias duris dekoruoti. imetu pasiziurejimai kas gavosi. ikeliau ir pirmasias -kas nemate.
http://picasaweb.google.lt/kvartetas10/Dar...NGi2c-Qq6ykqgE#
4u.gif
nuotraukos netvarkytos blush2.gif
Jaunutia
QUOTE(Tina Les @ 2010 01 19, 11:42)
Štai čia rasi išsamią murziukų pamokėlę http://public.fotki.com/1001ideja/murziuk-seminaras-/
*

labai aciu 4u.gif
Jaunutia
turiu klausimeli: o kiek jus jau laiko uzsiimat dekupazu? nes visi darbeliai labai grazus ir tokie ''profesionaliski''
kristule666
QUOTE(kvartetas @ 2010 01 19, 14:28)
Sveikos, seniai besirodziau.
atsigabenu su savo big darbu. pabaigiau savo mazosios darzelio grupei antrasias duris dekoruoti. imetu pasiziurejimai kas gavosi. ikeliau ir pirmasias -kas nemate.
http://picasaweb.google.lt/kvartetas10/Dar...NGi2c-Qq6ykqgE#
4u.gif
nuotraukos netvarkytos blush2.gif
*

saunuole 4u.gif
campari*
Niu kvartetas grandiozini darbeli tu cia atlikai thumbup.gif saunuole, grazu. o ta su medziu ypac, ar ten tikras medis uzdetas ar kiap 3d atrodo? 4u.gif

mamuk indriuk mielos dovaneles bigsmile.gif
Jaunutia
QUOTE(Jaunutia @ 2010 01 19, 12:36)
labai aciu  4u.gif
*

dar klausimelis, is to seminariuko, o ten paveiksleli yra servetele, ar dekupazinis popierius?
kvartetas
seip antorsios durys labai daug mano paisymo. tik po keleta priklijuotu motyvu. medis mano pacios piestas kaip ir pieva ir t.t. 4u.gif
ohara
Balte, Pacios nuostabu tikrai... bigsmile.gif wub.gif grožis.... thumbup.gif

Keliu savo dėžutę, lipdžiau lipdžiau ir kažką nulipdžiau... blush-anim-cl.gif

user posted image user posted image

Tina Les
QUOTE(Jaunutia @ 2010 01 19, 14:19)
dar klausimelis, is to seminariuko, o ten paveiksleli yra servetele, ar dekupazinis popierius?
*

Jeigu teisingai pamenu, servetėlė.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.