Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Silikoninės kepimo formos
Supermamų klubas > Mūsų namai > Parduotuvės, prekės ir nuolaidos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Pieva1
Laiks nuo laiko megstu kepti. Buna labai liudna cry.gif , kai pyrago nepavyksta is formos graziai isimti.
Nugirdau apie naujoviskas kepimo formas is silikono. Na jos brangokos, todel nesinoretu ekperimentuoti. Tai sakau gal kuri naudojat ir galit jas pagirt ar ispeikt.
Mally
Ir man labai įdomu, pati čiupinėjau parduotuvėje ir galvoju ar verta pirkti g.gif smile.gif
JurateL.
Turėjau Tupperware (beveik 100lt)...ir suėjo per kokius 5 kepimus, paėmė pakeisti...bet dingo, kaip į vandenį...reiks eiti žvejoti tos platintojos doh.gif ...atseit ten brokas buvo...bet jei ne brokas, tai tas daiktas tikrai gerai, labiausia patinka tai, kad nereikia gremžti, viskas atšoka, ir vos ne su drėgnu skuduriuku išvalai ir viskas...ir pyragai ,ir kugeliai...viskas gerai kepdavo.......jei pati neturėčiau, pirkčiau, tik pirkčiau parduotuvėj už 50 lt....ir nesukčiau sau galvos.
Alexandra.R.
O as turiu paprasta taflonine skarda. Nuo jos irgi puikiai "atsoka" pyragas, tereikia ja tik pries kepima mergarinu patepti, be to lengvai atsiplauna. Tikrai esu patenkinta savo skrada ir nematau reikalo silikoninei 100 Lt ismest.
genovaite
QUOTE(JurateL. @ 2005 04 25, 14:42)
Turėjau Tupperware (beveik 100lt)...ir suėjo per kokius 5 kepimus, paėmė pakeisti...bet dingo, kaip į vandenį...reiks eiti žvejoti tos platintojos  doh.gif ...atseit ten brokas buvo...bet jei ne brokas, tai tas daiktas tikrai gerai, labiausia patinka tai, kad nereikia gremžti, viskas atšoka, ir vos ne su drėgnu skuduriuku išvalai ir viskas...ir pyragai ,ir kugeliai...viskas gerai kepdavo.......jei pati neturėčiau, pirkčiau, tik pirkčiau parduotuvėj už 50 lt....ir nesukčiau sau galvos.
*

Turiu ir aš iš tuperware. smile.gif Galiu pasakyti ir ne vieną smile.gif Mėgstu labai kepti pyragus( saldžius ir nevisai) formos į nieką nekeisčiau, draugė nusipirko iš selekt tai visai nesidžiaugia. Daugiau pakepė ir sukepė forma. Aš savo formomis kepu daug ir esu patenkinta smile.gif dukra(15 metų) irgi labai džiaugiasi , kepa visokius pyragus ir sausainius. Gal tau papraščiausiai brokas papuolė, o man pasisekė biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
vija
Nebūtina pirkti Tupperware už 100 lt. - yra maximose Tescoma silikoninės už 25 lt. Kol kas jokių nusiskundimų.
#Mia#
As turiu tuperware ir tescomos. Geriau palaukti tuperware nuolaidu ir nusipirkti, nes ju standesnes, nuo kepimo nepraranda formos. Tescomos ilgiau pakepus pasidaro minksta ir pavyzdziui supylus bulviu tarki neperkelsi i orkaite, lankstosi. bet siaip kepimas vienodas. Uz tuperware mokejau 49lt, tescoma 25lt. Kai reiks keist lauksiu tuperware. Formas naudoju kokie metai.
Sindy
Pati turiu Tupperware kelias formas, drauge turejo kazkur pirkusi pigesnes, tai anas ismete. Sake kad nuo anu likdavo gumos ar kazkoks kvapas (man neteko pauostyt ax.gif ).
Silikonines labiau patinka uz kitas formas tuom, kad is ju lengva isimt kepini, ir dar del tos ypatingos pluteles (plokstainio-kugelio), kuri susidaro netik virsuje, bet ir is sonu bei nuo dugno. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Arnika
O kur tas Tupperware formas galima įsigyt - susigundžiau ir aš smile.gif?

Nekenčiu tų pridegusių plaut schmoll.gif .
madrid
nu mano nuomone gal salishka. as turejau silikonine tescoma (ar kaip ten) forma,tai nepatiko, nes tokia minskta ir is pyrago blynas likdavo. plius kuo daugiau kepiau, tuo minstesne daresi. o kadangi dirbu tupperware demonstruotoja, tai dabar turiu shitas. labai patogios ir geros. malonumas tiesiog. net mano diedui patinka. paprasta, mazai plaut, niekas nepridega ir nereikia jokiu riebalu. mielas kalioshkiuas biggrin.gif
Burbulytis
QUOTE(Pieva1 @ 2005 04 25, 12:52)
Laiks nuo laiko megstu kepti. Buna labai liudna cry.gif , kai pyrago nepavyksta is formos graziai isimti.
Nugirdau apie naujoviskas kepimo formas is silikono. Na jos brangokos, todel nesinoretu ekperimentuoti. Tai sakau gal kuri naudojat ir galit jas pagirt ar ispeikt.
*

Man mama padovanojo is tupervare. Galiu pasakyt, kad man labai patinka, ypac kugeliui kepti. Labai gerai issunta. Mes darem eksperimenta - ta pacia mase dejom i paprasta teflonine skardute, ir i silikona, tai skadelej isvaizda grazesne buvo, kugelis apskrudes ir gelsvas, o silikone skaniau - geriau issutes. Issivercia gerai, visai nepriskrunda, ka bekeptum, lengvai atsoka, jokiu prisvilimu. Pyragas neiskyla taip graziai kaip spec pyrago formoj,bet viskas normaliai buna, ir skonis nekencia, ir nesvyla...Is tiesu nepagalvociau, kad toks kaliosas taip sauniai pagelbeja virtuvej, bet kad labai brangus, gal buna pigesniu, nei mano minetos firmos...As uz silikonine forma!
Linda
Jo, as irgi kitokiu formu nebenaudoju - tik silikonines. Ir i orkaite, ir i mikrobangine. Beveik kasdien kepu omleta jose - keptuveje taip niekaip nepavyksta iskepti. Ir atrodo graziai, ir skanu:
user posted image
Silwer
QUOTE(Linda @ 2005 06 02, 16:25)
Jo, as irgi kitokiu formu nebenaudoju - tik silikonines. Ir i orkaite, ir i mikrobangine. Beveik kasdien kepu omleta jose - keptuveje taip niekaip nepavyksta iskepti. Ir atrodo graziai, ir skanu:
user posted image
*

As irgi turiu kelias tupperware silikonines formas-i nieka nekeisciau! Labai patogu jei nori ,kur nusivezti -susisuki ir i rankine!
Labai graziai atrodo omletas ,gal ne i tema - parasyk receptuka ,nes nemoku skaniai orkaitej omleto issikepti. 4u.gif
Linda
Greitkratyje isplaku kiausinius su vandeniu (su pienu nemegstu) ir prieskoniais. Supjaustau desryte, kumpiuka, svogunu laiskus (visa tai galima pakepinti sviestuke jei yra laiko), sutarkuoju suri arba smulkiai supjaustau, viska sumaisau, galima ideti pomidoru, supilu i forma ir kepu 200 laipsniu orkaiteje apie 20 min.
Silwer
Kazka tikriausiai ne taip padariau ,nes gavosi labai sausas omletas-kepiau karaliskoj silikoninej formoj is 10 kiausiniu ,gal vandens reikejo daugiau pilti g.gif nes pieno tai pat nemegstam.
Linda
hm keista g.gif
o gal per ilgai kepei? orkaites juk skirtingos, as kepu "conventional" rezimu, kepiau n kartu, visada puikiai gaunasi.
Silwer
QUOTE(Linda @ 2005 06 16, 21:26)
hm keista  g.gif
o gal per ilgai kepei? orkaites juk skirtingos, as kepu "conventional" rezimu, kepiau n kartu, visada puikiai gaunasi.
*

conventional-tai su ventiliatoriumi? gal tai turi itakos? kiek matau paveikslelyje pas tave kitokia forma is mazu skyreliu -mano vientisa karaliska vadinas-ten didesnis kiekis telpa. g.gif
Linda
Taip, su ventiliatoriumi. O formose tai ivairiose kepu - ir dideleje apvalioje, ir karaliskoje, ziurint koki kieki gaminu. Is 10 kiausiniu karaliskojoje gal labai storas omletas gavosi g.gif Is tiek kiausiniu as tik princeseje esu kepusi - ta pati didziausia apvali. As tai parinkineju tokia forma, kad omletas butu 1-1.5cm storio.
Čika
Turiu 2 formas iš Select. Nepamenu, kiek kainavo- tikrai nedaug, bet visai man jos nieko mirksiukas.gif Pyragai atrodo gražiai, gerai atšoka. thumbup.gif
Neeri
Man silikoninės formos thumbup.gif Tačiau tuperware man per brangu, senukuose nusipirkau už 50lt. vieną, labai geras dalykas, o netyčia užsukus į Erbi po 15 ir 10lt. radau, tai ir prisiimiau visokiausių thumbup.gif Tai dabar kepu kepu ir vargo nematau thumbup.gif O ir nekeptus pyragus, žėlę jose darau, aš už silikonines formas biggrin.gif
Mally
Mačiau Thomas Philipse yra visokiausių formų po apytiksliai 10 litų. thumbup.gif Reikės nusipirkti.
slyva
QUOTE(Mally @ 2005 07 03, 11:11)
Mačiau Thomas Philipse yra visokiausių formų po apytiksliai 10 litų.  thumbup.gif Reikės nusipirkti.
*

Aha, ir as ten maciau, tik pagalvojau, negi supylus tesla i ta guma, ji is ten neisbega? Nes tas silikonas toks minkstas ir "skystas" smile.gif
Linda
Ateikit i Tupperware vakareli ir pamatysit mirksiukas.gif Arba darykit vakareli savo namuose - tai gausit dovanu vien uz tai, kad pakvieciate savo drauges ir Tupperware demonstruotoja i svecius 4u.gif
laurynaa
QUOTE(Linda @ 2005 07 04, 09:00)
Ateikit i Tupperware vakareli ir pamatysit  mirksiukas.gif  Arba darykit vakareli savo namuose - tai gausit dovanu vien uz tai, kad pakvieciate savo drauges ir Tupperware demonstruotoja i svecius  4u.gif
*

hi,
ar demonstracijoms metu kainos buna su kokiomis nuolaidomi ar ne? labai jau ir as susigundziau siuo produktu!!
Linda
Buna ivairiu nuolaidu, ypac jei pas save rengi vakareli, jei daug draugiu prikvieti, tai imanoma silikonine forma ir dovanu gauti.
Mari
QUOTE(Mally @ 2005 07 03, 08:11)
Mačiau Thomas Philipse yra visokiausių formų po apytiksliai 10 litų.  thumbup.gif Reikės nusipirkti.
*

Turėjau ir aš iš Thomas Philipso. Bet maano patirtis tokia - pirmus tris kartus kepant pyragas guma smirdėjo, forma nestandi, tad pyragas negrazus isejo (visas persikreipes), tiesa, atsoko gerai, ir isploviau be problemu. Paskui gumos kvapas pamazu isnyko, bet uztat nebeina i ta forma skystos teslos ar omleto supilti, net forma visai minksta pasidare. Rezultatas - atidaviau vaikui zaist, ir stebiu, kad i burna nekistu (nu nekokybiskas ten silikonas).

Isvada - geriau palaukti nuolaidu ir nusipirkti kokybiska daikta (pvz., galima ir tuperware uz 50 Lt nusipirkti) ir dziaugtis ilgai. thumbup.gif
Mally
QUOTE(Mari @ 2005 07 08, 08:26)
Turėjau ir aš iš Thomas Philipso. Bet maano patirtis tokia - pirmus tris kartus kepant pyragas guma smirdėjo, forma nestandi, tad pyragas negrazus isejo (visas persikreipes), tiesa, atsoko gerai, ir isploviau be problemu. Paskui gumos kvapas pamazu isnyko, bet uztat nebeina i ta forma skystos teslos ar omleto supilti, net forma visai minksta pasidare. Rezultatas - atidaviau vaikui zaist, ir stebiu, kad i burna nekistu (nu nekokybiskas ten silikonas).

Isvada - geriau palaukti nuolaidu ir nusipirkti kokybiska daikta (pvz., galima ir tuperware uz 50 Lt nusipirkti) ir dziaugtis ilgai.  thumbup.gif
*

Aišku, vadinasi nepirksiu jos schmoll.gif užteks tada man ir paprastos skardos smile.gif
Mari
Informacija visoms besidominčioms kokybiškomis silikono formomis.

Kitą antradienį - liepos 19 dieną - bet kuriuo jums patogiu laiku nuo 12 iki 19 val. kviečiu visas į Tupperware ofisą Lukšio gatvėje. Galėsite pačios tas formas pasičiupinėti, paragauti jose pagamintus gardėsius

Manau, kad tikrai bus idomu ir naudinga. Taigi, kas turite laiko ir noro - maloniai kvieciame. Galite ieškoti bet kurios mūsų: Lindos, Mamūškės arba manęs
Gudra
Informacija toms kurios nori KOKYBISKU ne tuperwariniu silikoniniu formu.

Pirkau Kaune parduotuveje 'viskas kepejams' . Naudoju jau 3 metai. Guma nesmirdejo, nesuskystejo iki siol. Tiek visi kepiniai liuks, tiek saldyti joje galiu.

Lygiai tokia pat kaip tupervarine 'karaliska' ten kainavo man 40 Lt.
Dee_Dee
QUOTE(Gudra @ 2005 07 15, 14:47)
Informacija toms kurios nori KOKYBISKU ne tuperwariniu silikoniniu formu.

Pirkau Kaune parduotuveje 'viskas kepejams' . Naudoju jau 3 metai. Guma nesmirdejo, nesuskystejo iki siol. Tiek visi kepiniai liuks, tiek saldyti joje galiu.

Lygiai tokia pat kaip tupervarine 'karaliska' ten kainavo man 40 Lt.
*

O kur ta parduotuvė yra? Adresą prašom rolleyes.gif
velniukste
QUOTE(Mally @ 2005 07 08, 10:18)
Aišku, vadinasi nepirksiu jos  schmoll.gif užteks tada man ir paprastos skardos  smile.gif
*

As irgi maciau Philipso silikonines formas - pasirode labai nepatikimos:)
Neisivaizduoju,kaip reiketu nunest tokia forma iki orkaites, nes net neipylus teslos jos jau yra beformes:)
cameja
o ar i indaplove galima sia forma deti ? 4u.gif
Linda
QUOTE(vilmike @ 2005 08 01, 23:11)
o ar i indaplove galima sia forma deti ? 4u.gif
*

galima
light blue
Superinis daiktas, turiu 2 smile.gif Tupperwaru. Kugelis jame irgi superinis iskepa, nors pati jo siaip nevalgau, bet sitokio "sugriesinu" thumbup.gif thumbup.gif
Ir siaip sios firmos kalnus deziu dezuciu turiu. Kai vyras, taip butent jis, parnese pagalvojau, kad visai durnas, pripirko plastasiniu bliudu ir dar dekot jam uz tai blink.gif
Bet...kai pabadziau...Ypac dar geri peiliai ir bulviu skustukas, duonine.
O va vonios atributika, ypac muiline, nieko gero. Muilas visas sutyzta, nes vanduo joje renkasi, nespeju valyti.
Neeri
QUOTE(Mari @ 2005 07 08, 09:26)

Isvada - geriau palaukti nuolaidu ir nusipirkti kokybiska daikta (pvz., galima ir tuperware uz 50 Lt nusipirkti) ir dziaugtis ilgai.  thumbup.gif
*

Na nežinau kaip Tomas Philipso, bet aš turiu įvairiausių silikoninių formų ir skirtingų gamintojų. Galiu pasakyti, kad visose tiek pirktose Erbi po 10-15lt. , tiek Senukuose pirktose 35-50lt. Tiek iš Selecto po 16lt. Ir Tupperwarės formose kepa man vienodai gerai, nieks nesmirda, nesvyla, ir išsiima puikiai. O dėl formos stabilumo, tai kai kurios turi lankelius, kurie isitvirtina.
vilmak
Mačiau "Saulutėje" tokių. Gal kas bandė kepti tokiose? unsure.gif
jolaxus
QUOTE(vilmak @ 2005 11 15, 22:07)
*

Turiu. Pirkau Thomas Philips'e. Man labai patinka - nereikia tepti jokiais riebalais, neprisvyla, iškepus pyragą išverti tą formą kaip kokį kaliošą ir nuplauni karštu vandeniu smile.gif Tik vienas patarimas jei įsigysi - dėdama į orkaitę statyk ne ant grotelių, o ant skardos, nes ji vistik elastinga, tai į groteliu tarpus kur šiek tiek slysteli tai deformuojasi.
BevardeX
Va va, geras klausimas;)Ir ash maciau "Sauluteje", pavarchiau, paciupinejau ta "kaliosa", bet pirkti pabijojau;)
hklmn
O kaip tie "kaliošai" atrodo g.gif
CrazySun
kaip nustebau pamacius tas kepimo formas smile.gif tokios gumines...jetus, net neisisvaizduoju kaip jose kepti, bet labai jau gundausi nusipirkt ax.gif tik niekaip nesugalvoju, kokios formos noriu g.gif pagal kaina turetu buti neblogos.. blush2.gif reiks tubut sirdute pirkti thumbup.gif
ju yra maximose ir saulutese... smile.gif aprasyt kaip jos atrodo sunkoka blush2.gif gumines ir spalvotos, ir tiek biggrin.gif
Fen-berry
QUOTE(jolaxus @ 2005 11 18, 11:07)
Turiu. Pirkau Thomas Philips'e. Man labai patinka - nereikia tepti jokiais riebalais, neprisvyla, iškepus pyragą išverti tą formą kaip kokį kaliošą ir nuplauni karštu vandeniu smile.gif Tik vienas patarimas jei įsigysi - dėdama į orkaitę statyk ne ant grotelių, o ant skardos, nes ji vistik elastinga, tai į groteliu tarpus kur šiek tiek slysteli tai deformuojasi.
*

O kokia kaina Philips'e ?
jolaxus
QUOTE(Mega @ 2005 11 19, 17:22)
O kokia kaina Philips'e ?
*

kažkaip kainos mano galvoje neužsilaiko unsure.gif pirkau prieš kokių pora mėnesių, sakyčiau mokėjau apie 14 Lt g.gif
Linda
As tai turiu net kelias Tupperware silikonines formas - man tai stebuklas - niekuo tepti nereikia, taip graziai viskas iskepa, pyraga galima mikrobangineje iskepti per kelias minutes. Aisku, Tupperware kelis kartus brangiau kainuoja, nei Philipse, bet kokybe nepriekaistinga.
Mano megstami omletukai silikone: thumbup.gif
user posted image
ingridute vail
QUOTE(Linda @ 2005 11 23, 12:20)
As tai turiu net kelias Tupperware silikonines formas - man tai stebuklas - niekuo tepti nereikia, taip graziai viskas iskepa, pyraga galima mikrobangineje iskepti per kelias minutes. Aisku, Tupperware kelis kartus brangiau kainuoja, nei Philipse, bet kokybe nepriekaistinga.
Mano megstami omletukai silikone:  thumbup.gif
user posted image
*

labas as taip pat turiu Tupprware silikonine formą, žiauriai ją mėgstu biggrin.gif Ir apskritai man Tupperware indai patys patys geriausi!!!!!!!!!!!!
Viena bėda, kad brangus. Bet kaina atininka kokybę (raminu pati save blush2.gif )
Gal gali pasakyti kokiu receptu , kad ir omelo laibai gardžiai jau jis atrodo essen.gif
Linda
Turiu laaaabai daug "gudriu" receptu, parasyk epasto adresa - atsiusiu. Galiu ir su nuotraukomis biggrin.gif
O omleta darau taip: greitkratyje suplaku kiausinius su vandeniu ir prieskoniais, tada dedu tarkuota suri, pjaustyta kumpi, mesytes, sumaisau viska ir pilu i silikonine forma. 10-20 min (priklausomai nuo kiekio) ir omletukas puikiai apskrunda orkaiteje. Galima mikrobangineje dar greiciau ji iskepti, bet man skaniau orkaiteje keptas.
O jei nori isigyti pigiau, tai tapk demonstruotoja, gruody labai puikios salygos 4u.gif
Springlet
Tu silikoniniu formu siais metais visur pilna smile.gif
turiu tuperwariniu, Ameli firmos (Senukuose pirkta) ir dar meskiuko formos is Maximos, firmos nepamenu.
Dabar esu maciusi ju Zanoje ar tik ne Tefal gamintojas rolleyes.gif ir Rimi grazios tokios geltonos gal Prima italiskos firmos, siaip reiketu pasitikslinti...
Patogiausia ir daugiausia naudojama apvali Ameli gamintojo, taciau ten toks lankelis buvo prilaikymui, kai i orkaite jau pripilta statai, kad nesisipiltu, tai jis suluzo, bet zinoma nudoti dar galima rolleyes.gif
Antra pagal naudojimo kieki tuperwarine staciakampe pailga lyg tai karaliska vadinama rolleyes.gif joje ypac patogu apkepus, keksus, zuiki kept, net zele joje stingdau smile.gif

Perkant kokios nors firmos silikonine forma reikia ziureti ar yra uz ko paimti, nes gali buti nepatogu pripildyta i orkaite istatyti mirksiukas.gif
Laimuxė
QUOTE(vilmak @ 2005 11 15, 23:07)
*

Vakar kaip tik nusipirkau "Saulutėje" tokią ir iškepiau keksą. Man tai labai patiko thumbup.gif . Gerai iškepė, neprisvilo, labai patogu išimti. Ir dar - gali padėti kur nori, visai beveik vietos neužima, sulenki kaip nori, tikras "kaliošas" cool.gif
Padange
mačiau tas formas "Saulutėj", bet įtartinai kažkaip jos man atrodo, nežinau...ir namuose mane provokuoja sulygint, tai yra ir kaliošą ir pvz. tupperware, bet nesiryžtu, gaila produktų... cool.gif
Ellana
Turiu dvi silikonines formas iš Tuperware, tai atsidžiaugti negaliu. Nė karto nieks nebuvo pridegę. Pirmą kartą kai į karštą orkaitę kišau labai abejojau, bet dabar man jos nepakeičiamos. thumbup.gif
Kitų firmų nebandžiau.
gri36
Jau metus kepu Maximoj pirktoje formoje- meškutyje. Vaikai atsidžiaugt negali pyragu- meškučiu. thumbup.gif
Norėčiau Tuperwarinių, bet brangu ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.