Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Tutis Viper vežimėlis
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika" > Vežimėliai
Naomyte
Labutis, radau man patinkantį vežimėlį, ir noriu kuo daugiau gerų ir blogų atsiliepimų apie Tutis Viper vežimėlį...
Ačiū.

http://www.tutisvezimeliai.lt/lt/pages/index/page/175b46fa4d
Naomyte
Na nejau niekas neturėjot tokio vežimo? g.gif
Loxxy
QUOTE(Naomyte @ 2010 01 19, 16:37)
Na nejau niekas neturėjot tokio vežimo?  g.gif
*

turėjau, vos iš laimės nenumiriau, kai pupa paaugo ir galėjom peršokti į skėtį. Dabar žinau, kuo skirias pigus vežimas nuo brangaus. Viper kol kas prasčiausias pirkinys vaikui, kurį per savo kvaila galva sugebėjau įsigyti. Jei kada turėsiu antra mažiu, apsaugok likime nuo tokių pirkinių.
Į šona traukė be proto. Kai jau norėjau vešti gražinti, paaiškėjo kad norma, jog 100 metrų kelio, 10 į šona nuneša. Ranką užkačialinau iki begalybės. Rankenos varštai pradėjo byrėti doh.gif Neklabant jau apie svorį, kurį žinojau prieš pirkdama.
novila
Nu nezinau, o as kaip tik buvau labai patenkinta situo vezimu ir dabar jau laukiuosi antro mazylio, tai vel ieskau tutis viper vezimo ax.gif
Visu pirma, patiko, kad kietas lopsys, kuriame saugiai visur veziojomes naujagymi. Toliau jis didelis ir erdvus, ir lelis laisvai jame gulejo, nebuvo ispraustas - juk maziukai labai megsta ismesti rankas i sonus, tai musu mazis labai gerai jame miegodavo. Pati vaziuokle irgi puikiai labai laike ir visur pravaziuodavau. Teko palyginti su drauges kitokiu vezimu - su drauges vezimu norint uzlipti ant saligatvio, tai teko vos ne paciai visai uzsigulti ant vezimo, kad priekinius ratus kilstelti, o mano tutis labai lengvai spirokliuodavo ir per visokius kalnelius, bortelius lengvai perlipdavom. Del svorio, tai man tas sunkumas - neproblema tebuvo, tik reikia ismokta nuvaziuoti. Su pripuciamais ratais, laiptais labai minkstai ir lengvai nuvaziuodavau, ir nereikedavo man nesti to vezimo.
Vel gi, daiktams susideti - labai patogus krepsys buvo ir talpus, lengva ideti daiktus buvo, kai matydavau kaip kitos ten pro maza tarpeli grusdavo tuos savo pirkinius.
Nu nezinau - man tai superinis vezimas thumbup.gif buvo. Gailiuosi, kad pardaviau, nes dabar reikia is naujo ieskoti toki pat pirkti. I kitokius net neziuriu vezimus schmoll.gif
Papildyta:
Tiesa, del to sukimo i sona, mums irgi pradzioje taip buvo. Kai pasakem pardavejams, tai jie paaiskino, kad kartais, kai sulankstai vezima parsigabenimui namo tos vaziuokles sakes susilenkia, todel ir suka i sona. O kai mano vyras biski patiesino tas sakes, tai ir pasibaige visi sukimai i sona. Ir normaliai vaziuodavom, ir rankenos visos puikiausiai laike ir lelis puikiai jautesi tame vezime. Ir man kacialintis nereikejo schmoll.gif
Galiu pasakyti, jeigu rupinates vaiko saugumu ir patogumu - tai tik i tutis viper ziurekit. O del naudojimosi, tai biski galva galvokit, tai nereikes nei kacialintis, nei remontuoti jo, nei kokiu kitokiu problemu nebus! 4u.gif
sticho
Mes irgi turim Tutis Viper, tai esu labai patenkinta siuo vezimeliu... ziema per visas pusnis varom ir jokiu problemu nematom. Gal jei gyvenciau daugiabutyje, tai gal ir sunkokas butu, bet dabar kai nereikia niekur tampyti - tai man jis super. O ir jokio tempimo i sona nera.. laukiames antro leliuko ir tikrai ji paliksim antrajam.
Naomyte
Na aciu uz patarimus, manau nuomones reikes nekeisti, ns kiek ziuriu tai jis man vis labaiu patinka 4u.gif
TiTiJu
ir mes apie si vezimuka svajojam, kol kas tik is foto, kai paciupinesim, tada galutinai nuspesim ar ji pirkti wink.gif

mano drauge turi, tai ji laiminga juo, dziaugiasi ir didziuojasi juo vezimaiciu
Miglee
turejom ir mes toki,panaudojom 4men ir pirkom kita doh.gif sunkus labai,as jo nepakeldavau,ratai pradejo luzti,keliant ant saligatvio uzsifiksuodavo stabdziai.vienintelis pliusas,kad vaziuoja kaip tankas per visokius kelius.mum sake,parduotuvej,kad jis 15kg sveria cool.gif o pasverem patys,su lopsiu buvo 21kg doh.gif
AKSA
ir mes mąstom apie tutis viper g.gif vaikutis gims žiemą,norim tvirto,neperpučiamo vežimo ax.gif
Uvita
ir mes galvojame apie Tutis Viper,bet pirkčiau dėvėtą ,nes manau ilgam jo nereiks,o ir gaminami jie Kaune,tad gauti kokį ratą nebus problemų,tik nežinau ar lopšys erdvus užtektinai,nes minėjo kad ilgis jo 76cm vidaus
MEET
mes ir turejom viperiuka, man buvo jis super, vaziavom ir i kalipeda, per smeli geresnio nera vezimelio, tik kad sunkus, mes ir miegodavom namuos jame, buvo labai gaila parduoti, bet jau mes isaugom, pardavem ir kiti teveliai liko patenkinti juo 4u.gif
tikrai ne mandresnis nei abc vezimeliai, pirma mergyte veziojome abc, tai tikrai bedu turejome, susilankste kojytem pasideti ir taip varztai krito, na, zodziu tanku nera, visi su savo +-, bet lietuviu viper tikrai geras vezimelis, draugiu kruva juos naudoja ir patenkinti
boOoruze
Mes ir nusiziurejom Tutis Viper vezimuka. Draugiu neturiu, kurios naudotusi siuo vezimeliu, bet kazkaip mane labai vilioja erdvus ir kietas lopsys(nes leliukas velu rudeni turetu pasirodyt, tai su visokiais kombinzonais ir vilnonem anklodem manau nebus problemu i ta lopsy ji guldyt..) o antra kas man patinka, kad jis kaip tankas biggrin.gif Kadangi gyvenam pirmam aukste, turim nuosava kiema, man jo tampyt nereiks, beto megstam islekt i kaima, pas tevus i soda, pajuris vilioja - tai manau bus kaip tik pagal paskirti panaudoti viperiuko dideli ratai! smile.gif

Mielai pirktume panaudota smile.gif Tad laukiam pasiulymu i az rolleyes.gif
AKSA
QUOTE(boOoruze @ 2010 07 14, 09:30)
Mes ir nusiziurejom Tutis Viper vezimuka. Draugiu neturiu, kurios naudotusi siuo vezimeliu, bet kazkaip mane labai vilioja erdvus ir kietas lopsys(nes leliukas velu rudeni turetu pasirodyt, tai su visokiais kombinzonais ir vilnonem anklodem manau nebus problemu i ta lopsy ji guldyt..) o antra kas man patinka, kad jis kaip tankas  biggrin.gif Kadangi gyvenam pirmam aukste, turim nuosava kiema, man jo tampyt nereiks, beto megstam islekt i kaima, pas tevus i soda, pajuris vilioja - tai manau bus kaip tik pagal paskirti panaudoti viperiuko dideli ratai! smile.gif

Mielai pirktume panaudota smile.gif Tad laukiam pasiulymu i az  rolleyes.gif
*

mes ir dairomės dėvėto blush2.gif laukiam pasiūlymų 4u.gif
MADMUZELE
QUOTE(boOoruze @ 2010 07 14, 10:30)
Mes ir nusiziurejom Tutis Viper vezimuka. Draugiu neturiu, kurios naudotusi siuo vezimeliu, bet kazkaip mane labai vilioja erdvus ir kietas lopsys(nes leliukas velu rudeni turetu pasirodyt, tai su visokiais kombinzonais ir vilnonem anklodem manau nebus problemu i ta lopsy ji guldyt..) o antra kas man patinka, kad jis kaip tankas  biggrin.gif Kadangi gyvenam pirmam aukste, turim nuosava kiema, man jo tampyt nereiks, beto megstam islekt i kaima, pas tevus i soda, pajuris vilioja - tai manau bus kaip tik pagal paskirti panaudoti viperiuko dideli ratai! smile.gif

Mielai pirktume panaudota smile.gif Tad laukiam pasiulymu i az  rolleyes.gif
*

mes turim toki noretume parduoti mazai naudotas
Papildyta:
QUOTE(MADMUZELE @ 2010 10 01, 21:40)
mes turim toki noretume parduoti mazai naudotas
*

as labai patenkinta minusu nepastebejau ispudingas vezimelis labai patogus maziukui didelis lopsys

Papildyta:
kilus klausimams rasykite man tarsimes EditaMagistrante@gmail.com
Gerbera123
Nu ir aš parašysiu smile.gif Turi pliusų, turi minusų tas viper... Kad visur labai gerai važiuoja, tai faktas! kai pradėjau vėžinti mažylį (ilgokai ligoninėse praleidom), buvo kaip tik gili žiema, sniego iki kelių, ir važiuodavau, kur tik noriu smile.gif Tas kietas lopšys irgi super buvo, būtent žieminiam naujagimiui labai gerai, būdavau visiškai rami, kad nei perpūs, nei peršals. Dar buvo nuostabi bordinė spalva... smile.gif
Maždaug tuo pliusai baigiasi, mano atveju biggrin.gif laukiau laukiau, kada mažylis pradės sėdėti ir jam bus patogi ta plati erdvi sėdimoji dalis, bet jis visiškai nesėdėjo vežime. Veždavomės tą vežimą, kai reikėdavo dienos metu ne namie pamiegoti, bet vežtis tikrai kančia būdavo. Į mašiną tilpdavo tik pusę mašinos išardžius ir šonu įgrūdus biggrin.gif ir kelti į mašiną tikrai sunku.
Daugiausia naudojom dienos miegui balkone, va tam jis tinkamiausias biggrin.gif thumbup.gif
A, tiesa, į šoną tikrai smarkiai traukė, ranką skaudėdavo, ir niekas nepatarė nieko tiesinti, deja...

Taigi atsiliepimas mano visumoj nei teigiamas, nei neigiamas. Džiaugiuosi, kad vaikas užaugo didelis ir sveikas, ir jokių vežimų nebereikia biggrin.gif
brashke007
Nesu tikra, bet pagal nuotraukas atrodo, jog ir mes turime tutis viper ax.gif Gavome dovanų smile.gif Kol kas jokių pliusų ar minusų nepastebiu (na, nebent minusas tas, kad pas mus į svetainę neįvažiuoja, nes durys siauros lotuliukas.gif ), bet logiška, jog jie paaiškės vežimėlį naudojant (o iki to - dar beveik 4 mėn wink.gif ) Šiaip tai man jis toks mielas atrodo, ypač didžiuliai ratai patinka, kas mane tikrai džiugins, nes gyvenam kaime smile.gif
smeizike
jau pora menesiu vazinejames tokiu vezimu ir atsidziaugt negaliu, gyvenam soduose, keliu bukle apgailetina, o dar kai pasnigo doh.gif bet vezimas liuks, kaip kazkas sake, vaziuoja kaip tankas ir vargo nematom. Musu ratai pilnaviduriai, tai nebaisu kad padanga nuleis smile.gif paziuresim kokie minusai pliusai pasirodys, kai maze paaugs ir jau naudosim sedimaja dali.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.