man paciai labai patinka juru gerybes, pelesinis suris , alyvuoges ir t.t. kartu su manim visa tai valgo ir sunus...parduotuvej jau zino kur kas yra ir praso , kad nupirkciau, net saldainius i toki maista gali iskeisti...ar dar yra tokiu vaikuciu?
patys ne gurmanai,ir vaikas taip pat.nemegstam tokiu dalyku
mums tai kazkaip patinka, mes geriau ne torta perkam eidami i svecius , o tokius dalykelius....
Oj is mano sunaus menkas gurmanas, jis neseniai kiausinio paragavo
QUOTE(chiuncia @ 2010 01 19, 14:55) Oj is mano sunaus menkas gurmanas, jis neseniai kiausinio paragavo pas mane drauges buvo ir jos pacios stebejosi kaip visi saldainius vaikai graipsto o manasis alyvuoges ir pelesini suri
Pas mus vaikai alyvuogių maniakai!Be jų gyvent negali.Dar beprotiškai mėgsta vytintą jautieną Iki gurmanų
QUOTE(Ruta1992 @ 2010 02 04, 19:52) Pas mus vaikai alyvuogių maniakai!Be jų gyvent negali.Dar beprotiškai mėgsta vytintą jautieną Iki gurmanų pagaliau nors viena bendraminte....
Maniskis nuo tokio amziaus ir iki dabar alyvuoges su tetuku kerta..man tai jos
Pas mus abu nuo 1,5 metų paslapčiukais iš cezario salotų vagiliaudavo alyvuoges
o pelesini suri ar valgo?
QUOTE(Hedra:) @ 2010 02 04, 20:12) pagaliau nors viena bendraminte.... Gal cia genai, nes musu tetis toks visai ne gurmanas
su pelesiniu suriu reiktu atsargiai vaikams ir
Musiskis alyvuoges irgi labai megsta,pelesinio surio nelabai, nebent su baltu pelesiu su krekeriu ir vynuogemis. Siaip labai megsta sushius, turi issirinkes savo megstamus, tai kai einam i japonu restorana visada pats uzsisako "sesamo maki"
QUOTE(LaVil @ 2010 02 08, 12:33) Musiskis alyvuoges irgi labai megsta,pelesinio surio nelabai, nebent su baltu pelesiu su krekeriu ir vynuogemis. Siaip labai megsta sushius, turi issirinkes savo megstamus, tai kai einam i japonu restorana visada pats uzsisako "sesamo maki" nu jo kad imbiera megsta tai keista seip dauguma nepernesa imbiero....man irgi jis nepatinka
mano vyresnysis irgi nuo kokių trijų metų tai labai mėgsta krevetes. ir dabar vietoj saldumynų mieliau renkasi krevečių.
alyvuoges irgi mėgsta. bet tik juodas. žalios jam nelabai kažko. o pelėsinio sūrio irgi pakramto. nors jei nėr, tai nepasigenda. QUOTE(Hedra:) @ 2010 01 18, 11:18) man paciai labai patinka juru gerybes, pelesinis suris , alyvuoges ir t.t. kartu su manim visa tai valgo ir sunus...parduotuvej jau zino kur kas yra ir praso , kad nupirkciau, net saldainius i toki maista gali iskeisti...ar dar yra tokiu vaikuciu? Alyvuoges kartu su manim kapoja
Alyvuoges labai megsta Kai gaminu valgi. jis visada ivertina - sako mama tau si karta nelabai pasiseke, toks skonis keistokas. ir taip kas kart kol pataikau...
Zinokit netgi stresuoju, kai jam atnesu lekste, galvoju ka dabar pasakys Nezinau is kur toks, tetis megsta alyvuoges, bet jam gali bet ka padaryti visada skaniai suvalgo, nu sunelis tai baisiai isrankus... Mociute gamina su daug prieskoniu, tikrai skaniai, gerai moka kaukazietiska virtuve, gal del to jam yra su kuo lyginti... Taip kad kadanors mano martele labai vargs
Mano merginos taip pat dievina krevetes, pelesinio surio kartais pakramsnoja, del alyvuogiu, tai dar nebandziau pasiulyti, keista, kad yra vaikuciu, kurie megsta, juk yra daug suaugusiu, kurie i jas net ziureti negali, vienas is ju mb
Mano vyrukas dievina alyvuoges
O pelesinio surio musu seima apskritai nevalgo P.S. alyvuoges geriausiai zalios (nes juodos, tai zalios kurios buvo chemiskai apdorotos) Na, nezinau, ar tai gurmanizmas, tiesiog tikriausiai seimos maitinimosi iprociai itakoja megstamus valgius. Mano mergyte "dievina" midijas, keptas sraiges, susikaunam del paskutinio kasnio abi Alyvuoges taip pat megsta, bet va surio pelesinio neduodu del uzsikretimo listerioze galimybes. QUOTE(Hedra:) @ 2010 02 25, 19:03) Tai aisku, kad nesamone! Chemiskai viska galima apdoroti. Zaliosios alyvoges, tai nevisai prinokusios alyvoges, jas net skina rankomis, o juodosios, tai naturaliai prinokusios alyvuoges. Mano vaikai irgi dievina juru gerybes, pelesini suri (dar kad butu kuo astresnis skonis) ir alyvuoges. Megsta krenus, marinuota svoguna, kapersus. Mes viska sita megstame, tai ir jis nuo pirmo paragavimo viska su mielu noru valgo. Aisku, daug neduodame.
šiaip visos alyvuogės yra marinuojamos. nes nuskintos nuo medžio jos yra nevalgomos.
jei atostogausit kada šiltuose kraštuose -- pabandykit nusiskint ir atsikąst
pati nemegstu nei algyvuogiu, nei pelesiniu suriu, jie man net smirdi
Dziaugiuosi kad mano mazyle valgo viska kas sveika
mno mergaitės irgi labai mėgsta alyvuoges , beje labiau žalias, aš klausiau gydytojos, kaži kodėl daug vaikų valgo tokius pruduktus, kurių net daugelis suaugusių nemėgsta. tai dėl alyvuogių, tai sakė, kad ko gero vaikams maiste trūksta natūralaus riebalo. O mažoji mano šaukštai geria žuvų taukus, be jokio prieskonio, taip įpili ir geria...mane vien nuo kavapo vymdo, o ji nieko išgeria vieną šaukščiuką ie dar prašo
savo vyresnėle drasiai galiu vadinti gurmane...labai mėgsta pelėsinius surius, alyvuoges, kaparėlius, cikorijas, avokadus ir pan. produktus. šiap ji labai smalsi mėgsta viska paragauti tešlas , padažus.
maniskis gatavas viska atiduoti kai pamato alyvuoges ypac zalias
maniškės taipogi abidvi labai mėgsta alyvuoges, taip pat netasisako ir pelėsinio sūrio
Musu maze valgo alynuodes, krevetes ir sushi labai megsta, aisku sushi vaikui datau pati
QUOTE(Eureka @ 2011 05 13, 15:36) Nu, kad nelabai. Juodos alyvuogės yra sunokusios, bet pas mus tokių nėra, bent jau aš nemačiau. Vienoj laidoj girdėjau, kad alyvuogės dažomos geležies preparatais, dėl to jos ir juodos. Paskaitykite sudėtį, ir pamatysite. pabandykit nusipirkt mariu alyvuoges, ant ju raso, kad tai yra juodosios alyvuoges, o gelezies kazkas ten tai yra tiesiog spalvos stabilizatorius, o ne dazai. Musu dukra (4,9 metuku) irgi megsta alyvuoges (ir juodas, ir zalias), ir pelesini suri mielai kramsnoja, visokias vytintas mesytes, krevetes... mes irgi to neatsisakom Papildyta: QUOTE(sena niekšė @ 2010 02 27, 17:39) šiaip visos alyvuogės yra marinuojamos. nes nuskintos nuo medžio jos yra nevalgomos. jei atostogausit kada šiltuose kraštuose -- pabandykit nusiskint ir atsikąst kai kurias ne marinuoja, o tiesiog sudo |