Mielos mamos, artėja didžiausios metų šventės
Na, mamos, negi apie dovanas negalvojate?
QUOTE(Spragtukas @ 2005 11 18, 01:49) Galwojam galwojam, bet niekaip nesugalwoju Galwojau gal nupirkti abiem po salika, saldainiu ir galima paweiksla,knyga, dovanu ceki, nzn, nesugalwoju. Bet cia turiu omeny, nuo wisu teweliu, bet dar reikia wisiems skambinti klausti po kiek lituku gali mestis, bet wis laiko tam neatrandu wisiems perskambinti
Mes jau kelinti metai auklėtojai dovanojam vokelį su pinigėliais arba čekį. Patys paklausėm kas jai būtų geriau: ar ten kokie kvepalai ir pan., ar pinigėliai. Esam suaugę žmonės ir nėra čia ko bijoti vieniems kitų. Mūsų auklėtoja labai mielas ir šiltas žmogus, betarpiškai bendrauja su visais tėveliais, todėl ir visų mylima.
Kokią dovaną vaikai darželyje galėtų gauti iš Kalėdų Senelio?
Papuoliau. Esu įpareigota (na, tiksliau pati įsipareigojau, nes daugiau norinčių kaip ir nebuvo) darželyje vaikučiams nupirkti kalėdines dovanėles. Visiems vienodas, na galima berniukams vienokias, mergaitėms kitokias. Vaikams 5 metai. Kaina 15 litų. Vieningos nuomonės nepriėjom, na nebent tos, kad pretenzijų man nereikš ir ant kalėdinio stalo aš nebūsiu patiekta 1. Knyga 2. Saldainiai 3. Kortos 4. Flomasteriai Daugiau neprisimenu...tik visi išvardinti variantai sulaukė audringų prieštaravimų. Gal turit kokių nors pasiūlymų? O gal prisimintumėt, kokiom dovanėlėm džiaugėsi jūsų vaikai darželyje? QUOTE(Aries @ 2005 11 22, 20:35) Kokią dovaną vaikai darželyje galėtų gauti iš Kalėdų Senelio? Papuoliau. Esu įpareigota (na, tiksliau pati įsipareigojau, nes daugiau norinčių kaip ir nebuvo) darželyje vaikučiams nupirkti kalėdines dovanėles. Visiems vienodas, na galima berniukams vienokias, mergaitėms kitokias. Vaikams 5 metai. Kaina 15 litų. Vieningos nuomonės nepriėjom, na nebent tos, kad pretenzijų man nereikš ir ant kalėdinio stalo aš nebūsiu patiekta 1. Knyga 2. Saldainiai 3. Kortos 4. Flomasteriai Daugiau neprisimenu...tik visi išvardinti variantai sulaukė audringų prieštaravimų. Gal turit kokių nors pasiūlymų? O gal prisimintumėt, kokiom dovanėlėm džiaugėsi jūsų vaikai darželyje? Dirbu darzelyje ir kiek girdejau daugelis tevu pritaria,kad vaikai gautu tik saldainiu
siaip as irgi pritariu, kad uztektu grazios saldainiu ezutes. bet as buvau viena is 2 ar 3.
zaislo nenupirksi, ypac penkiameciui. na bet galima delione, ar knygute kokia. pav., yra enciklopediju tokiu mazu , na, keliasdesimties puslapiu. uz 14,99. mano vaikui tai butu super dovana, bet velgi is keliu isgirdau, kad "knyga kaip dovana paskutinej vietoj" vat. ikliuvau kaip musele i isrugas ©
Aries
Del saldainiu pas mus beveik kategoriska nuomone: jokiu saldainiu Ir dar: vaiku skirtingas amzius pas mus, tai pataikyti itin sunku
Spragtuk,
smagu, kad ne man vienai blogai o kokios dar rinkliavos ta proga? mes siaip ne taip sutarem, kad metames: 1. po 15 litu vaikams ant dovanu 2. po 10 litu aukletojoms (ju 3 grupeje), duosim pinigus grynais graziame vokelyje , iseis kazkur po 50 litu kiekvienai aukletojai, nes velgi nesugebejome susitarti, ka pirksim 3. po 5 litus vaisems vaiku stalui. 4. po 7 litus vaidinimui. p.s. atsiprasau visu uz klaidas ir netvarkinga stiliu
Aries, mes Kaune. Jus turbut is Klaipedos?
Mes siemet dviese su dar viena mamyte organizuojam, dar viena mamyte artimiausiu metu turetu prisideti, taigi, kaip ir ne viena esu Mano vaikuciui 4 metukai - visas vyras aisku, rupi ir ka aukletojoms dovanosim. norisi kazko konkretaus, kad prisiminimas liktu. nors yra pasiulymu dovanoti cekius, mes skeptiskai i tai ziurim, o i grynus pinigus juo labiau Pas mus optimali suma 30-35 Lt. ji apima viska: dovana vaikui, aukletojoms (3+seimininkute), grupei, vaises... tiesa, vaisiu gal dar reikes kazka is namu atsinesti, nenusprendem iki galo.... ziuriu, ir pas jus suma panasi gaunasi
Mes praeitais metais aukletojoms ir auklytei dovanojom Sarmos cekius. O ka? Moteriskes gi, ane. Gal siaip jau pinigiuku gaila ant saves leisti (ne paslaptis, kad ne milijonus uzdirba), o cia cekis. Galu gale nenori, gali isleisti ta ceki dovanai kitai moterytei.
O vaikams pirkom kiekvieni teveliai atskirai, kas ka nori savo vaikui. Nezinau kaip cia geriau, o kaip ne, bet lopselinukams buvo gerai. Gal vyresniesm jau geriau vienodas dovaneles prikti, nezinau. Galiu pritarti tiek vienai, tiek ir kitai nuomonei. saldainiai gal ir ne geriausia dovana, nes tikrai ne visi gali valgyti viska (bet cia jau manau konkreioje grupeje galima tarp tevu susitarti). O stai knygele ar puzlis vyresniems vaikams, manau, butu kaip tik. Na, bet skirtingo amziaus vaikai grupeje tai jau is karto keblumai
Pas mus darželis pats perka vaikučiams dovanėles ir tėveliams nereikia pinigėlių duot. Tik va auklėtojom tai reikės kažką. Visai nesutinku su ta nuomone, kad vos ne visiems darželio darbuotojams reikia kažką nupirkti.
QUOTE(Zuika1 @ 2005 11 23, 10:28) Spragtuk, taip, mes klaipedoje. Deja, musu grupes teveliai buvo labai pasyvus... na ir as ne aktyviste, tiesa pasakius. Bet po pusvalandzio ziurejimo vienas i kita man nesilaike nervai, ir as greitai apsiemiau viska daryti del vaidinimo: i musu darzeli atvaziuoja kiekvienais metais aktoriai is dramos teatro (senis saltis ir jo padejeja), jie "praveda" rengini, o uz tai mes susimetam po 7 litus.
Pernai mes metėmės grupėje ir vaikams pirkom vienodas pagalvėles - meškiukus. (pagalvėlė su meškiuko galva, bei su dviem "lipdukais" pervidusy, kai susisega išeina meškiukas.
Šiemet nežinau kas bus. Rytoj susirinkimas - žiūrėsim. QUOTE(Zuika1 @ 2005 11 23, 10:28) Pas mus darželis pats perka vaikučiams dovanėles ir tėveliams nereikia pinigėlių duot. Tik va auklėtojom tai reikės kažką. Visai nesutinku su ta nuomone, kad vos ne visiems darželio darbuotojams reikia kažką nupirkti. Aha, ir man parupo, kur toks darziukas randasi O ka reiskia "vos ne visiems darzelio darbuotojams"?kiek grupeje aukletoju, tiek dovanu ir perkate, tiesa? na, o kaip seimininkutei nepadovanot? jei nedovanotume, liktume nesuprasti Na, o visiems kitiems tai... kazkas kitas dovanoja... Nezinau, pas mus darziuke neiprasta vedejai dovanot...
Mes vedejai irgi nedovanojam. Pirma karta girdziu.
Pirmadieni bus susirinkimas darzelyje, tai ir nutarsim, ka darom. Praeitais metais sutarem suma, uz kokia dovanojam (lyg 15 L) ir kiekvienas pirko ka nori. Nors piktumu tai buvo, pasirodymu visokiu:) O kai buvo visai maziukai, pirkom vienodas dovaneles (vienais metais kazkokias dudeles, kitais-blizgancius flomasterius). O ideja su pagalvelemis labai gera. Kur tokiu buna pirkti? Tiesa, aukletojoms ir seimininkei praeitais metai sprikom MAXIMA cekius. Turbut per daug praktiska....... QUOTE(Picine @ 2005 11 24, 00:18) Mes vedejai irgi nedovanojam. Pirma karta girdziu. Pirmadieni bus susirinkimas darzelyje, tai ir nutarsim, ka darom. Praeitais metais sutarem suma, uz kokia dovanojam (lyg 15 L) ir kiekvienas pirko ka nori. Nors piktumu tai buvo, pasirodymu visokiu:) O kai buvo visai maziukai, pirkom vienodas dovaneles (vienais metais kazkokias dudeles, kitais-blizgancius flomasterius). O ideja su pagalvelemis labai gera. Kur tokiu buna pirkti? Tiesa, aukletojoms ir seimininkei praeitais metai sprikom MAXIMA cekius. Turbut per daug praktiska....... Tai va, mes irgi manom, kad perdaug praktiska, nors ne viena mama siulo si varianta... O del dovaneliu vaikams, tai sutinku, kad jei kiekvienas perka savo vaikui, tai "pakazuku" neisvengsi. grupeje bent 1 ar 2 tokie visad atsiras. kam to reikia - geriau tada "vienodinti", manau, kad ir kaip banaliai tai skamba...
Oi Lietuvoj mes Lietuvoj ir dar provincijoj, kur yra tik vienas darželis. Per tėvų komiteto susirinkimą vedėja pasakė, kad pinigėlių iš tėvelių nerinksime.Darželis kaip nors pats įstengs vaikučius nudžiugint dovanėlėmis.Jų beje visame darželyje apie 130. Taip pat mes mokame tik už vaikų maitinimą ir ugdymą ir jokių papildomų mėnesinių ar etinių mokesčių.Žaislų yra pakankamai, piešti irgi vaikai turi su kuo ir ant ko. Nu žodžiu visai nesiskundžiu. O sveikinsim žinoma abi auklėtojas ir auklytę.
Jums gerai, kai darželį tik tiek vaikučių
Oi...kokios aktualios temos čia pas jus gvildenamos Ryt susirinkimas grupėje bandysim visus klausimus į vietas susidėlioti ir išspręsti. Šiaip auklėtoja sakė, kad 3-4 metų pipirai labai domisi medinėmis puzlėmis
Mes aukletojoms irgi Sarmos cekius dovanojom. O vaikuciams perkam vienodas dovaneles, pernai dovanojom tokius kurybinius rinkinumus piesimui
Po vieno bendradarbio pasakojimo, kaip vienas tevelis i darzelio svente savo vaikui play-station atvilko nusprendem grieztai vienodas dovanas pirkt, nebent gali skirtis berniukam ir mergaitem
Del dovanu cekiu aukletojoms. Nors mes ir sutarem, kad dovanosim po 50 litu, bet buvo pasiulyta mintis kiekvienai aukletojai skirtingu parduotuviu cekius iteikti, pagal pomegius (zinoma, juos reikia zinoti; na bet musu grupeje atsirado zinanciu kiekvienos aukletojos pomegius. Cia be ironijos). Tai va, vienai aukletojai zadejom pirkti floristikos parduotuves ceki, kitai, ukiskai moteriai, indu parduotuves, o jaunajai auklytei - kosmetikos parduotuves. Tik taip iki galo ir nesutarem, todel likom prie pinigu.
Asmeniskai as, kaip praktiskas zmogus, buciau visai patenkinta gavusi pinigu O kas siule suvenyrus, tai siulau (kaip kazkurioje temoje kazkas minejo): 1. Marskinelius su vaiku grupine nuotrauka ir aukletojom 2. puodukus kavai su nuotraukom 3. Kalendorius uzsakyti Ar ka nors panasaus. Tikiuosi, minedami suvenyrus, neturejote galvoje kokiu nors vazeliu ar pliusiniu zaisliuku, ar kinietisku statuleliu (tik nemuskit manes) paziurekite cia: http://www.fotofabrikas.lt/paslaugos-56.html P.S. Dar norejau pasakyti, kad nors ir apvadinau save praktiska, bet buciau be galo patenkinta gavusi viena is mano auksciau minetu dovanu. Vat.
Vakar kaip tik buvo teveliu susirinkimas, tai sprendem dovaneliu klausima, aukletojoms nusprendeme Sarmos cekius dovanoti, o vaikams Kaledini saldainiu rinkinuka + nedidele dovanele. Sutareme detis po 30lt, tie pinigeliai issiskirte taip
1. 10lt aukletoju dovanai 2. 10lt vaiko dovanai 3. 7lt uz seni salti ir vaidinima 4. 3lt vaisems (tortas ir kava, na gal dar saldainiu) Siaip dar norejau pakalusti jusu nuomones apie aukletoju dovanas, nes musiskiai teveliai nusprende kad pagrindiniai aukletojai dovanosime 70lt (ceki), antrajai aukletojai, kuri dirba kas tris dienas 30lt, na ir seimininkeliai irgi 30lt, ar neatrodo per mazai po 30lt???? Po kiek jus dedate ir kaip isskirsote tuos pinigelius? QUOTE(Saiva @ 2005 11 24, 15:00) Vakar kaip tik buvo teveliu susirinkimas, tai sprendem dovaneliu klausima, aukletojoms nusprendeme Sarmos cekius dovanoti, o vaikams Kaledini saldainiu rinkinuka + nedidele dovanele. Sutareme detis po 30lt, tie pinigeliai issiskirte taip 1. 10lt aukletoju dovanai 2. 10lt vaiko dovanai 3. 7lt uz seni salti ir vaidinima 4. 3lt vaisems (tortas ir kava, na gal dar saldainiu) Siaip dar norejau pakalusti jusu nuomones apie aukletoju dovanas, nes musiskiai teveliai nusprende kad pagrindiniai aukletojai dovanosime 70lt (ceki), antrajai aukletojai, kuri dirba kas tris dienas 30lt, na ir seimininkeliai irgi 30lt, ar neatrodo per mazai po 30lt???? Po kiek jus dedate ir kaip isskirsote tuos pinigelius? Mes visoms aukletojoms perkam uz vienoda suma Marskineliai, puodukai ir visa kita su grupes atributika yra liux P. S. Auges, isduok paslapti - kurgi tas pagalveles pirkai?
Tiesa sakant ir as esu tokios nuomones , kad reiktu aukletojoms vienodas dovanas, na bent jau panasias dovanoti, nes toks skirtumas kaip jau minejau, labai kvailai atrodo, bet kai apie tai usiminiau, tai pritarimo nesulaukiau, nes atseit ir taip tos dovanos joms is dangaus krenta...
Pas mus grupėje nusprendė pirkti dovanas patys tėvai savo vaikui atskirai, o aš esu labai prieš, nes per susirinkimą mačiau, kad tikrai yra tėvelių prasčiau gyvenančių, tai jie negalės nupirkti dovanos už keliasdešimt ar kelis šimtus. Kai kurie,panašu, kad būtent tokias ir pirks. Man labai gaila vaikų. Jie juk su tokiu pavydu žiūrės, kad va jam senis šaltis atnešė TOOOOKIĄ dovaną, o man tik tokią. Vat šitas dalykas labai biesina. Aš pati galiu nupirkti ir gerą dovaną, bet kažkaip nesmagu prieš kitus vaikus. Kaip įkalbėti tėvelius pirkti lygiavertes dovanas?????
QUOTE(Aidar @ 2005 11 25, 14:34) Pas mus grupėje nusprendė pirkti dovanas patys tėvai savo vaikui atskirai, o aš esu labai prieš, nes per susirinkimą mačiau, kad tikrai yra tėvelių prasčiau gyvenančių, tai jie negalės nupirkti dovanos už keliasdešimt ar kelis šimtus. Kai kurie,panašu, kad būtent tokias ir pirks. Man labai gaila vaikų. Jie juk su tokiu pavydu žiūrės, kad va jam senis šaltis atnešė TOOOOKIĄ dovaną, o man tik tokią. Vat šitas dalykas labai biesina. Aš pati galiu nupirkti ir gerą dovaną, bet kažkaip nesmagu prieš kitus vaikus. Kaip įkalbėti tėvelius pirkti lygiavertes dovanas????? Musu auketoja tai iskarto pasiule pirkti bendras ir papasakojo kaip vienais metais, grupes teveliai nusprende pirkti dovanas patys, tai viena mergaite gavo kazkoki didziuli nama barbems, ta dovana netilpo net i Kaledu Senio maisa, teko ja kisti uz eglutes, na o kai senis tokia parsmatnia dovana iteike tai mergaitei, tai atseit parsidejo visuotine vaiku panika, gave mazesnias dovaneles verke, mete jas i sona ir visi norejo tokio namo.... Na as tu teveliu vietoje tai turbut buciau is gedos sudegusi, taip neapgalvotai pasiegti....bet visokiu yra, gal norasi pasipuikuoti Tai va, mes irgi manom, kad perdaug praktiska, nors ne viena mama siulo si varianta... [quote=Aries,2005 11 24, 13:16] Tikiuosi, minedami suvenyrus, neturejote galvoje kokiu nors vazeliu ar pliusiniu zaisliuku, ar kinietisku statuleliu (tik nemuskit manes) [/quote] Nu nežinau nežinau Va parašiau, - tikra materialistė O dėl dovanėlių vaikams, tai mes visus metus (šiemet paskutiniai) pirkdavom kiekvienas savo vaikui. Motyvacija, - kad dovanoti tai, ko reikia vaikui. Man tai niekada nepatiko
Na, nesu kategoriskai nusistaciusi pries cekius. pati dziaugiuosi, kai juos gaunu, bet musu aukletoju atveju kazkaip labiau "limpa" konkreti dovanele. jau sugalvojom, ka joms pirksim (ne vazeles, ne taures ir ne kinietiskas statuleles
O del dovanu vaikams, tai vienareiksmiskai UZ vienodas, nes tikrai isivaizduoju vargingesniu situacija, nors musu grupeje -dristu sakyti -tokiu nera. aisku, yra turtingesniu vienas kitas, bet dauguma apylygiai. bent jau taip atrodo
Kazkaip tylu pasidare
Spragtuk, bent tu papasakok, kokias dovaneles aukletojoms sumastet pirkti... ir ar sutaret su likusiais teveliais? O pas mus grupeje stilis...nors buvom sutare pinigelius iki gruodzio 1 sunesti. Tai dar ne vieno lito nera... Sivakar iskabinsiu grupej raginima
dabar skaitau Jusu sumas ir kazkaip atrodo, kad mes issisokam is bendro konteksto.
1. Aukletojom ir seimininkei dovanom po 100 Lt; 2. vaikams kiekvienas savo iki 20 Lt (labai palaikau ideja vienodu dovanu, bet paskui buna kruvos priekaistu is tevu, kad ne tokia nupirkta, ka cia sugalvojote ir t.t. o pirkimu niekas uzsiimti nenori). O pasirodyti norinciu yra visur. 3. Kaledinis vakarelis leliu teatre - po 15 Lt kiekvienam. Gaunasi normali suma... Kai renkam pinigus dovanom, visada primetam siek tiek didesne suma, nes ne visi gali duoti tiek kiek reikia. Taip siaip ne taip surenkam...
Na, pas mus grupeje problemu del pinigu nedavimo kol kas nekilo
QUOTE(Aries @ 2005 11 29, 10:57) Kazkaip tylu pasidare Spragtuk, bent tu papasakok, kokias dovaneles aukletojoms sumastet pirkti... ir ar sutaret su likusiais teveliais? O pas mus grupeje stilis...nors buvom sutare pinigelius iki gruodzio 1 sunesti. Tai dar ne vieno lito nera... Sivakar iskabinsiu grupej raginima O mes dar nerenkam pinigeliu, bet itariu pats laikas ta pradeti daryti
Mes nusprendem vaikuciam pirkti vienodas dovans uz 15 Lt knygutes, bet perlekiau per knygyna ir nieko gudraus uz tokia suma nemaciau. Bet reik jau lekt ieskoti pirkt, ba kuo arciau Kaledos tuo sunkai bus rasti.
Aukletojom sumetem po 10 Lt, galvoju kad mazokai, nes grupeje tik 8 vaikuciai, ka nupirkti trim uz 80 Lt? Isgirdau vieninteli pasiulyma kava+saldainiai+smulkmena (kas ta smulkmena, suvenyras, viena mama pasiule damesti po puodeli). Man tai kazkaip be rysio (kava ir saldainiai nebe toks deficitas siais laiakais), gal geriau uz 30 Lt Sarmos cekis Ir po 5 Lt uz vaidinima. Senio nekviesim, pagalvojom kad musu maziukai gali issigasti (musu vaikuciai neturintys 2 metuku). Kitos grupes aukletoja vaidins kiski, sako labai fainas kostiumas ir fainiai vaidina - reikes nupirkti kokia dovanele (aukletojos pasiule kava+saldainiai). O del vaisiu, kazkiek duoda darzelis. Ir tada aukletojos usdarys sarasiuka ka kurio vaiko teveliai turi atsinesti patys. Ir dar pakliuvau as cia, viska reikes pirkti man. Gal turite kokiu minciu, padekit!!!
Mes uzpernai aukletojoms ir seimininkutei pirkom knygas , , apie valgio gaminima berods kazkokias , kainavo viena 40lt .
O vaikuciams pirko knygutes , po 13lt . O siemet dar nezinau ka pirks, buvo pasiulymas CD su vaikiskom dainelem pirkt, bet nemanau kad tai geras opasiulymas QUOTE(Picine @ 2005 11 29, 11:16) Ar gerai supratau: būtent ir auklėtojai, ir šeimininkei dovana turėtų būti po 100 Lt.? Mažiukės grupėje dovanėlėms renkame po 15 Lt., o vyresnėlės dar nežinau, bet irgi bus panašiai. O dovanoms dviem auklėtojom ir šeimininkei irgi po 15 lt. iš tėvų.
Galvojam pirkti aukletojoms dviems ir seimininkems ir vedejai cekius kokius tai po 100 Lt.
O renkam po 25 Lt sitoms dovanoms.
Tiesa, dėl vienodų dovanėlių. Aš tik už, nes pernai per Advento šventę vienas berniukas gavo tokį gražiai padarytą laiškelį iš angeliuko (na, laišką rašo tėveliai), o visų kitų buvo paprasti. Patikėkit, buvo keli vaikai labai liūdni, nors jiem jau po 6 m. Ir ašarėlių buvo.
QUOTE(Picine @ 2005 11 30, 14:55) Galvojam pirkti aukletojoms dviems ir seimininkems ir vedejai cekius kokius tai po 100 Lt. O renkam po 25 Lt sitoms dovanoms. Aišku. Kažkaip man iš pat pradžių labai daug pasirodė.
Aš irgi tik už vienodas dovanas, gal ji vaikui ir nelabai patiks, bet jam bus ne taip skaudu, nes visi gaus tą patį, o va jei atsiranda grupėje, atleiskit už išsireiškimą, "kvailų tėvelių" tai vaikučiai labai nusimena kai kiti gauną žymaiia įspūdingesnes dovanas nei jie. Pati lankaiu darželį ir labai gerai atsimenu kad oi kaip sopėdavo širdelę kartais kai kam senis šaltis ištraukdavo brangesnę ir didesnę dovaną. Nesuvokaiu tada kad tai tėveliai perka ir kad neišsitenka jiems brangią dovanėlę pirkt ir sukdavau galva, na kodėl senelis šaltis manęs taip neapdovanojo, kuom aš blogesnė? Tai labai didelis poveikis vaikam, todėl aš tik už vienodas dovanas, kad ir kokios jos būtų.
labas diena.
as kaip aukletoja o lygiava tarp aukletoju turi buti...juk jeigu vienai 100 litu(kuri dirba etatu),o kitai 50 litu(kuri dirba0.5 etatu)...tai nepritariu bet spresti jums... o del vaikuciu dovaneliu tai jos tikrai turi buti vienodos...na nebent mergaiciu ir berniuku gali skirtis...bet siaip lygiava turi buti!
ir dar...zinot kokios dovanos as kaip aukletoja noreciau? kad man ACIU pasakytu...tiesiog prieitu ir pasakytu...uz paklota lova,uz pasekta pasakele,uz sudrausminima,uz ismokta raidele,eilerasti,uz pazaista zaidima...uz myliu...
gal tai juokingai skamba?bet man to labiausiai truksta...o ne daiktu...
Estrelija, grazios Tavo mintys
QUOTE(Auges @ 2005 11 23, 12:22) Pernai mes metėmės grupėje ir vaikams pirkom vienodas pagalvėles - meškiukus. (pagalvėlė su meškiuko galva, bei su dviem "lipdukais" pervidusy, kai susisega išeina meškiukas. Šiemet nežinau kas bus. Rytoj susirinkimas - žiūrėsim. QUOTE(estrelija @ 2005 12 04, 11:05) as kaip aukletoja o lygiava tarp aukletoju turi buti...juk jeigu vienai 100 litu(kuri dirba etatu),o kitai 50 litu(kuri dirba0.5 etatu)...tai nepritariu bet spresti jums... o del vaikuciu dovaneliu tai jos tikrai turi buti vienodos...na nebent mergaiciu ir berniuku gali skirtis...bet siaip lygiava turi buti! Na visu 100% pritariu estrelijos nuomonei. As ir pati dirbu dvejose grupese (po 0,5 etato), bet dovaneles visad gaunu lygiai tokias pat kaip ir pagrindine aukletoja. Nors, galiu pasakyti, kad neisizeisciau, jei ir mazesne gauciau (vadinasi tokia buvo tevu nuomone)
Nu bet vakar baisiai pasibaisejau tevu nuomone
Mano maze pati jauniausia grupeje ir as tikrai suprantu, kad joms sunkiau su ja, nei su 2m vaikiuku, todel atsidekojimui ir siaip nunesu saldainiu ar kavos, o cia Kaledine dovana QUOTE(Agile @ 2005 12 07, 21:21) Nu bet vakar baisiai pasibaisejau tevu nuomone Mano maze pati jauniausia grupeje ir as tikrai suprantu, kad joms sunkiau su ja, nei su 2m vaikiuku, todel atsidekojimui ir siaip nunesu saldainiu ar kavos, o cia Kaledine dovana Aisku, Tu teisi QUOTE(Agile @ 2005 12 07, 22:21) Nu bet vakar baisiai pasibaisejau tevu nuomone Mano maze pati jauniausia grupeje ir as tikrai suprantu, kad joms sunkiau su ja, nei su 2m vaikiuku, todel atsidekojimui ir siaip nunesu saldainiu ar kavos, o cia Kaledine dovana ...zinai ka?taip aukletoju darbas gal neivertintas...bet ne dovanomis,o zodziais aukletojas reikia myleti...tad pasakykite Aciu...uzteks...(man uztektu) QUOTE(estrelija @ 2005 12 08, 18:23) ...zinai ka?taip aukletoju darbas gal neivertintas...bet ne dovanomis,o zodziais aukletojas reikia myleti...tad pasakykite Aciu...uzteks...(man uztektu) Ir man uztektu nuosirdaus ACIU, bet as galvoju, kad gal vis delto suvenyra gaut maloniau nei saldainiu deze |