Ar einate su mazais vaikuciais i teatrus, kokiuose buvote, kokie patiko? nepatiko? pasidalinkime patirtimi.
Mes dėmesį sugebame sukaupt ilgiausiai 15 min kaži ar eitu išbūt jei spektaklis trunka 45 min
Pirma karta teatre buvome, kai maziui dar nebuvo nei dvieju metu
Dar nebuvom, žinau, kad neišsidedu mažiuke
Mes šį sekmadienį keliausime į Keistuolių teatro spektaklį Pelytė Zita. Manau, maniškė išsėdės, nes labai dievina muziką, o per Užgavėnes rotušės aikštėje nuo visų raganų ir jų gan, sakyčiau, šiurpokų dainų buvo neįmanoma vaiko atplėšti. Net žliumbė, kai viskas baigėsi
Mes buvo su dukryte spektaklyje "Mano batai", buvo 1 metai ir 7 mėn., tai po 5 min jau ėjo bėgiot po salę
Mes vaikus i spektaklius vedam kai dar ne dvieju metuku nera,nesvarbu issedes ,neissedes,vistiek galvelese viskas lieka,lai pratinasi
QUOTE(mimka @ 2008 02 19, 14:20) gal lieka, gal nelieka ką gali žinot O kad daugiau nera kur eiti savaitgaliais ziema.Visko buna,jei labai issisiauteja tenka iseiti dar spektakliui nepasibaigus. Parodu rumuose geriausiai ,ten daug vietos turi kur palakstyt QUOTE(gagrate @ 2008 02 19, 13:55) O kad daugiau nera kur eiti savaitgaliais ziema.Visko buna,jei labai issisiauteja tenka iseiti dar spektakliui nepasibaigus. Parodu rumuose geriausiai ,ten daug vietos turi kur palakstyt Tai vat kad nėra, na aš gal į kokius "Keistuolius" surizikuočiau nueit, bet mano vaikas visai nenusėdi vietoj namie, tai ką šnekėt apie viešas vietas... aišku aš visada už vaikų kultūrinimą
Sveikutės
Sveikutes. Mes savo maziu pirma syki vedem i teatro pasirodyma jam bunant 1m.3men. Maltoje. Tai buvo istorinis spektaklis su daug sviesos, garso ir kt.efektu. Kas be ko, as nuogastavau,kad jis dar per mazas, neissedes, nes sio spektaklio trukme buvo apie 1,5val. Taciau vyras labai norejo, kad eitume kartu. Tai sutarem,kad ir vaika salia saves sodins
Spektaklis prasidejo velokai 21val, tai suprantama buvo vienintelis tokio amziaus zmogutis. Maniau jeigu ka, gal uzmigs. Bet kur tau! Vaikas su tokiu susizavejimu stebejo spektali ir plojo su tokiu dziaugsmu Manau, kad ir cirke jam butu visai idomu,nes zvereliai jam labai patinka. O siaip tai noreciau isbandyt leliu teatra. Tikiuos, netolimoj ateity iseis igyvendint.
Na mes su dičkiu į lėlių teatrą pirmą kartą nuėjom,kai jam tebuvo 10 mėnesių,bet visą spektaklį kaip įbestas prasėdėjo ir pražiūrėjo....Paskui ėjom,kai buvo beveik 2,-tai visko bijojo..... Žodžiu į metus kartą apsilankom tokiuose vaikiškuose...dabar jau ir pats paprašo,kad nuvestumėm.
O mažiukę 1m.1mėn. vedėmės .... tai truputį į pabaigą pabodo sėdėt...bet Dabar mažiukei metai ir trys mėnesiai ruošiamės vėl,nes sūnus didelis Lėlių teatro gerbėjas
o gal kauno mamytes su 1-3 metu mazyliais noretu susikoperuoti ir kartu nueiti
maniskiui beveik 2 bet dar nebuvome, noreciau i koki nusivest kur daug muzikos butu, bet nezinau..
Idomu suzinot, ar vasaros metu vyksta kokie spektakliai vaikams, ar kaip teatrai suaugusiems uzdaryti vasaros sezonui ?
O mes labai nesekmingai pradejom, ejom i keistuoliu Dukstantmeti-ar kazkaip ten. Mazoji is pradziu buvo labai gerai nusiteikusi, atsisedusi ir jau pasiruosusi ziureti, bet is pradziu uzgesino sviesa ir uzgrojo garsi muzika- mum to uzteko-labai issigando. Ir baigesi musu ziurejimas-asaros ir viskas.
Paskui Kaledu proga i baznytele buvom nueje, tai tik iejom-sustingo ir sako bijau. Taip kad nezinau kaip reiks dabar ja pripratint
labai noreciau nueiti, dar nesam buve... jau geguzi trys metukai bus... gal dar ir per mazas, bet galvoju jau vestis...
As irgi noreciau saviski nuvest. Jei atsiras daugiau norinciu susikoperuot tai as jungiuosi
Nu as cia uzsidegiau dabar kad reik man saviski nuvest i teatra, bet kad ieskau kur ir nerandu kur kaune butu galima nuvest, vienintelis kur radau tai kauno leliu teatre ir tai parasyta kad nuo 3 metu.
Kur jus vedat saviskius vaikiukus Kaunietes? Patarkit. Parekomenduokit.
tai ir veda i leliu teatra
Sveikutės
QUOTE(visagi @ 2008 02 17, 17:58) Ar einate su mazais vaikuciais i teatrus, kokiuose buvote, kokie patiko? nepatiko? pasidalinkime patirtimi. Kaip idomu, net nezinojau QUOTE(Danielle @ 2008 02 21, 15:26) Sveikutės Nu nežinau,mano vaikai tų lėlių nebijodavo Apie muzikinį teatrą aš ney nepagalvojau
Na, gal vaikučiams tos lėlės ir visai gražu
Mūsų šeimynoje teatras - viena mėgstamiausių pramogų. Vyresnėliai teatre lankytis pradėjo šiek tiek prieš antrą gimtadienį, o mažylis spektakliuose reguliariai "lankosi" nuo 3 mėnesių, nes tiesiog neturėjau kam jo palikti, o tik dėl to atimti tokią mėgstamą pramogą iš vyresniųjų nemačiau prasmės. Jaunėlis sąmoningai stebėti spektaklius, sekti veiksmą pradėjo sulaukęs lygiai metukų. Visi trys sūneliai išties judrūs, nenustygstantys vietoje, ir prieš, ir po spektaklio paprastai siaučia, kur tik įmanoma. Tačiau tinkamai parinkus spektaklį puikiausiai išlaiko dėmesį visą veiksmą. Maždaug iki trejų metų sūnelius (o jei netyčia pataikome į ne tai amžiaus kategorijai skirtą spektaklį, tai ir vyresnius) sodinuosi ant kelių ir tyliais komentarais stengiuosi provokuoti sekti veiksmą, nenukreipti dėmesio, paaiškinu, kas vaikui gali būti nesuprantama. Maniškiai labiausiai mėgsta lėlių teatro spektaklius, tačiau palaipsniui atranda ir kitus. O po kiekvieno spektaklio ištisą savaitę teatras dar būna žaidžiamas namie...
Klaipėdiškiams mažyliams drąsiai galiu rekomenduoti Klaipėdos lėlių teatro spektaklius (beveik visus - jie neilgi, nesudėtingi; maniškių favoritai "Vištytė ir gaidelis", "Žirafa su kojinėmis" ir "Baubas"), ir neseniai mūsų atrastą jaunimo teatrą "Be durų" (mažyliams turbūt labiausiai tiktų jų "Dangus negriūva"). Muzikinio ir Dramos teatro spektakliai ilgesni, sudėtingesni, gal nuo kokių 3-4 metukų labiau tinkami. QUOTE(Danielle @ 2008 02 21, 16:35) Na, gal vaikučiams tos lėlės ir visai gražu mes irgi buvom šitam spektaklyje, didysis žiūrėjo išsižiojęs, išeit nenorėjo net
na as irgi apie muzikini nepagalvojau, o leliu teatras atsimenu kaip man patikdavo
dabar nupirkau bilietus i cirka, o kova keliausim i leliu teatra
Mes buvom pries pora men. spektakliuke "Mano batai buvo du" tai patiko, issedejo.
Sveiki
Pasižiūrėjau lėlių teatro repertuarą,tai šį sekmadienį bus spektakliukas vaikams"Dvi padūkėlės pelytės",bet rašo,kad vaikams nuo 3m.
Jei yra noras,pabandyk
QUOTE(giedruciuke @ 2008 02 22, 10:23) Pasižiūrėjau lėlių teatro repertuarą,tai šį sekmadienį bus spektakliukas vaikams"Dvi padūkėlės pelytės",bet rašo,kad vaikams nuo 3m. ir mes i tas pelytes galvojom eiti, bet biski atidejom iki kito menesiuko
Gal tada ir mes prisijungtume
palaukim kovo menesio repertuaro ir ka nors sumastysim, gerai?
labai smagu butu
Žinoma,lauksim
QUOTE(gagrate @ 2008 02 19, 13:15) Mes vaikus i spektaklius vedam kai dar ne dvieju metuku nera,nesvarbu issedes ,neissedes,vistiek galvelese viskas lieka,lai pratinasi Visiskai sutinku... Tikrai reikia kuo daugiau su visa seima eiti i teatra ir ne tik , nes geros emocijos ir yra geriausias lavinimas ir aulklejimas. geru zmogumi, tai padarik ji dabar laimingu... O sededamas tik namuose jis tikrai ne bus laimingas... QUOTE(mimka @ 2008 02 19, 12:57) Mes buvo su dukryte spektaklyje "Mano batai", buvo 1 metai ir 7 mėn., tai po 5 min jau ėjo bėgiot po salę Siandiena kaip tik buvome spektaklyje "Kiskiu sukilimas". Teko matyti viena mergyte (is paziuros - iki 2 metuku), kuria mama istisai laike ant keliu, nes ji vis istaikiusi proga bandydavo "prasibrauti" i scena QUOTE(gagrate @ 2008 02 19, 13:15) Mes vaikus i spektaklius vedam kai dar ne dvieju metuku nera,nesvarbu issedes ,neissedes,vistiek galvelese viskas lieka,lai pratinasi
maniškiui 2,5. esam buvę poroje lėlių tetaro spekltaklių, kino filmų. labai patiko ir įspūdžiais ilgai dalinosi. spektakliai lengviau suvokiami, nes vedu į tokius, kurie šiek tiek žinomi - bjaurus ančiukas, trys paršiukai. filmai, nors ir vaikški dažnai per ilgi ir be normalaus siužeto, o pastaruoju metu ir bajeriai suaugėliški.
Paskaitau ir man gėda,kad aš tokia apsileidus mama
QUOTE(sultys @ 2008 02 25, 11:49) maniškiui 2,5. esam buvę poroje lėlių tetaro spekltaklių, kino filmų. labai patiko ir įspūdžiais ilgai dalinosi. spektakliai lengviau suvokiami, nes vedu į tokius, kurie šiek tiek žinomi - bjaurus ančiukas, trys paršiukai. filmai, nors ir vaikški dažnai per ilgi ir be normalaus siužeto, o pastaruoju metu ir bajeriai suaugėliški. O, kaip tik apie siuos spektaklius ir as galvoju. Tik man ziauriai nepatinka, kad jie turi papildomu "elementu", bent pagal aprasymus. Trys parsiukai - kazkokia balerina, kiemsargi-vilka ir t.t. Man vis atrodo, kad vaika tai kazkiek suklaidins, o be to, kai veliau pasakosiu ta pacia pasaka, kils problemu Be to, as pati nekenciu visokiu "perdarytu", "papildytu" spektakliu ar filmu su naujais elementais, kuriu nebuvo originale... Mane tai tiesiog siutina Kazkodel neradau maziukams tinkamo spektaklio, kuris butu pastatytas grieztai pagal "sena standartini pasakos teksta" QUOTE(Danielle @ 2008 02 25, 15:35) Paskaitau ir man gėda,kad aš tokia apsileidus mama Pirmą kartelį nuėjome į tele bim bam koncertą sporto halėje
Noriu ir as savo maziu nusivesti i Kauno Leliu teatra, tik kad pasiziurejus repertuara prie kiekvieno spektakliuko nurodytas vaiku amzius, jauniausiems galima tik nuo 3 m.
Dabar tenkinames tuo, kad darzelyje karts nuo karto pamato koki spektakliuka, bet taip noretusi kartu, visai seimai... QUOTE(nerine @ 2008 11 27, 11:51) Noriu ir as savo maziu nusivesti i Kauno Leliu teatra, tik kad pasiziurejus repertuara prie kiekvieno spektakliuko nurodytas vaiku amzius, jauniausiems galima tik nuo 3 m. Dabar tenkinames tuo, kad darzelyje karts nuo karto pamato koki spektakliuka, bet taip noretusi kartu, visai seimai... Rimtai, tai tikrai tada liūdna QUOTE(nerine @ 2008 11 27, 11:51) Noriu ir as savo maziu nusivesti i Kauno Leliu teatra, tik kad pasiziurejus repertuara prie kiekvieno spektakliuko nurodytas vaiku amzius, jauniausiems galima tik nuo 3 m. Dabar tenkinames tuo, kad darzelyje karts nuo karto pamato koki spektakliuka, bet taip noretusi kartu, visai seimai... Niekas ten netikrina palei duris kiek vaikučiui metų. Prie spektaklio tiesiog parašytas rekomenduojamas mžylio amžius,na kaip čia pasakyt,
Sveikutes mamytes, kuri is siu spektakliuku pasiulytumet mano suneliui, jam 2,7
cia Kauvi valstybinis leliu teatras: "NYKŠTUKAS NOSIS"; "ZUIKIO KAPRIZAI"; "UŽKERĖTAS VEIDRODIS"; "KAI KRENTA ŽVAIGŽDĖ" Dekoju is ansto QUOTE(i_j_a @ 2008 11 28, 13:58) Sveikutes mamytes, kuri is siu spektakliuku pasiulytumet mano suneliui, jam 2,7 cia Kauvi valstybinis leliu teatras: "NYKŠTUKAS NOSIS"; "ZUIKIO KAPRIZAI"; "UŽKERĖTAS VEIDRODIS"; "KAI KRENTA ŽVAIGŽDĖ" Dekoju is ansto Kai krenta žvaigždė labai graži kalėdinė pasaka
Kai buvau dar ne mama, vesdavau sesers dukrytę į spektaklius, patiko, bet jai jau buvo kažkur penki metai. O kaip tik jau galvojau, pabandysiu savo dukrytę nuvesti į spektaklį. Manau, jei multikus išsėdi bežiūrėdama po dvi valandas, tai spektaklis neturėtų būti sudėtinga
pirma syk ejom 2,5 amziaus. šiaip sunkiai dar nusedejo, bet vaikų spektakliukas buvo 30min. tai pats tas
dabar buvom Madagaskare, kine, maniškė šiaip taip išsėdėjo, o daugybė vaikų tik trukdė kitiem |