laukinukė
2008 12 05, 21:39
QUOTE(zbara @ 2008 12 05, 14:58) pirma syk ejom 2,5 amziaus. šiaip sunkiai dar nusedejo, bet vaikų spektakliukas buvo 30min. tai pats tas dabar buvom Madagaskare, kine, maniškė šiaip taip išsėdėjo, o daugybė vaikų tik trukdė kitiem  Su saviške išsiruošėm į Kauno lėlių teatrą, nebuvo bilietų. Tai patraukėm į muzikinį ir pažiūrėjom Voro vestuves. Ji jau tą poemėlę ir taip žinojo, tai išsėdėjo visą spektaklį, pergyveno, komentavo  Tada jai buvo 2 m. 3 mėn. Dabar vis prisimena, pasakoja ir prašo vėl eiti. Tai metų pradžioje vėl nuvesim. Ji šiaip labai aktyvi, tai taip džiaugiausi vieta, kur prieš kėdę buvo laiptai, nereikėjo saugoti, kad neapspardytų priekyje sėdinčių  , nes komentavo ir kojomis. Dabar turiu bilietus į kalėdinį lėlių spektaklį ir meldžiuosi, kad nesusirgtų.
Neiname šaltuoju periodu vien dėl galimybės susirgti
laukinukė
2008 12 08, 16:09
QUOTE(myelsa @ 2008 12 06, 22:47) Neiname šaltuoju periodu vien dėl galimybės susirgti  O šiltuoju metu teatrai atostogauja  Ir šiai tada labiau norisi po laukus laigyti, o ne tamsioj salėj sėdėti
HakunaMatata
2008 12 09, 15:09
Mes pirma karta nuejome i spektakli 3 PARSIUKAI, LELES teatre. Tai vaikui (2.4 men.) labai patiko, sedejo iki paskutines minutes susidomejes ir iki siol vis dalinasi ispudziais  nebuvo ne vienos laisvos vietos, matyt del to, kad sis spektaklis labai vaikams patinka.
kastone
2008 12 11, 16:42
į lelių teatrą einame nuo 2 metukų, patinka. keliuose spektakliuose, cirke yra ir iki 2 m. buvusi. problemų irgi nekilo
Bonifacija
2008 12 11, 17:30
QUOTE(kastone @ 2008 12 11, 16:42) į lelių teatrą einame nuo 2 metukų, patinka. keliuose spektakliuose, cirke yra ir iki 2 m. buvusi. problemų irgi nekilo  kiek as perziurejau, tai visi spektakliai buna nuo 2 metuku. Gal parekomenduotumet koki 1.5metu vaikui
*Jalta*
2008 12 11, 23:35
Mes pirmą kartą teatre buvom, kai dar 2 metukų neturėjom...  žiūrėjom spektakliuką "Mano batai buvo du". Labai patiko. Dar žiūrėjom keletą spektaklių Lėlės bei Keistuolių teatre. Mums patinka lankytis teatre.
Labai noriu savo vaikutį nuvesti į teatrą, bet kažkaip vis laiko neatitaikom - tai kokią dvyliktą, tai 17 val. repertuarai. O mes pietų miegelio nuo pirmos miegam, tai jau dvyliktą valandą būna uj koks piktas!  Poryt darželyje svečiuosis senis šaltis, tai žiūrėsim kaip reaguos. Jei patiks, vesiu į spektaklį "Kalėdų senio lazda", kuris bus rodomas girstutyje
Bonifacija
2008 12 17, 17:15
Na ka, buvom leliu teatre, ziurejom snieguole ir septyni nykstukai. Pakankamai ilgai issedejo ir idemiai stebejo... Bandysim kada nueit ir i kitoki spektakli
"Anderseno gatvė"  Kauno valstybiniame dramos teatre. Buvome praeitą šeštadienį, sūneliui 2 m. ir 1 mėn. Pirmas kartas teatre, ir sakyčiau, labai vykęs. Truputį nekantravo, tai ant mano, tai ant tėtuko kelių pasėdėjo, bet labai daug kartų spoksojo net išsižiojęs  Buvome vieni iš mažiausių žiūrovų, pagrinde moksleiviukai pradinukai, bet matėme dar mažesnį už mus leliuką, gal kokių 1,5 metukų
mergaites, aš taip nekantrauju savo mergaitę į teatrą nuvesti, bet jai dar tik 1,3 m as prisimenu iš savo vaikystės lėlių teatrą - kaip vieną įdomiausių ir žavingiausių prisminimų. buvom praitą savaitę Bernelių užeigoje, kur Flintas vaikam programą vedė, tai nereikejo nei mamos nei tečio, su vaikais prie scenos davėsi. o teatre reiktų sėdėti, o ji aktyvus vaikas, neišsėdi vienoje vietoje bet gal rizikuoti ir jau eiti į kokį spektakliuką?
medison
2009 01 29, 10:24
QUOTE(wijyte @ 2009 01 28, 17:15) mergaites, aš taip nekantrauju savo mergaitę į teatrą nuvesti, bet jai dar tik 1,3 m as prisimenu iš savo vaikystės lėlių teatrą - kaip vieną įdomiausių ir žavingiausių prisminimų. buvom praitą savaitę Bernelių užeigoje, kur Flintas vaikam programą vedė, tai nereikejo nei mamos nei tečio, su vaikais prie scenos davėsi. o teatre reiktų sėdėti, o ji aktyvus vaikas, neišsėdi vienoje vietoje bet gal rizikuoti ir jau eiti į kokį spektakliuką? Aš atsisėdu apačioj pačioj,tiek teatre tiek kine,jei jau kyla noras merginai mano bėgiot,tai palaksto,o ir niekam netrukdo  Bet šeip ji mato pavyzdį,kaip visi vaikučiai sėdi,tai dažniausiai ir jinai išsėdi.Tiesa mums jau du metukai. bet teatrus ,kino teatrus lankom periodiskai . Mergina pirma kartą metų ir mėnesio į lėliuų teatrą keliavo.
Dominykos
2009 01 29, 11:43
QUOTE(visagi @ 2008 02 17, 17:58) Ar einate su mazais vaikuciais i teatrus, kokiuose buvote, kokie patiko? nepatiko? pasidalinkime patirtimi.  Mes siandien buvome raganiukes teatre, ziurejom spektakli "karlsonas ir mazylis", tai supratau,kad jis per mazas, nes ten veiksmo mazai, daugiausia snekejo. Va kai buvom kretoje ir ziurejom vaidinima "Liutas karalius", veiksmo buvo daugiau ir vaikas liko suzavetas, nors tada dar neturejo nei 2 metuku, o dabar jau 2,2m. Labas, sunku islaikyti vaika vietoje, kol jis dar mazylis, geriausia eiti i teatrus kai vaikui 6-7m. Arba rengti mazus pasirodymus namie kaip leliu spektakliukus
Nesutinku, jog vaiką vesti į teatrą reikia tik nuo 6m.Manau, jog tada jie tikrai geriau suvokia spektaklio ideją, tačiau pratinti riekia gerokai anksčiau, juo labiau kad vaikams patinka, lavinama fantazija,vienetai yra vaikiukų , kuriems sunku sutelkti dėmesi.Vaizdas juos tiesiog užburia. Pradejome eiti i leliu teatra nuo 2,5m.Nebuvo nė vieno spektakliuko, kai būtų vaikščiojusi,begiojusi.Kiekviena šeštadieni pirmas klausimas, ar eisim i spektakli.  Labai džiaugiuosi, kad jai patinka.Mums greit 4, o jau pradejau vestis ir i muzikini teatra,labai patiko "Voro vestuves","Mažoji burtų fleita(ar užburtoji fleita  ).Manau, jog vaikui iki 7-8 metu tikrai yra ką parodyt, o vėlau jau nelabai...
-simona-
2009 01 29, 20:50
aš už tai, kad vaiką vesti į teatrą, pirmą kartą apsilankiau su mažyle, kai jai nebuvo nė metukų, ir kita kompanija buvo daugiausiai darželinukai, tai jau 3 metus, kai pavasary budavo teatro dienos, tai visą savaitę kiekvieną dieną eidavom žiūrėti taip pat vaikų vaidinimų, kurie trunka po 30 min, labiausiai buvo sužavėta pernai metais, jau budama 2,5m. plojo, juokės, dovanojo gėlių, o namie atkartodavo matytą ir labiausiai patikusi spektaklį. 2 kartus buvo ir rimtesniuose spektakliuose, bet emocijos nebuvo tokios, todėl rekomenduočiau mažuosius vestis į vaikiškus spektaklius, kur jiems aplinka labiausiai suprantama, gal ir aš viduje tebesu vaikas, nes tokie spektakliai man irgis labiausiai  juk vien pernai per tą savaitę išėjo apie 10 spektakliukų Papildyta:QUOTE(wijyte @ 2009 01 28, 18:15) mergaites, aš taip nekantrauju savo mergaitę į teatrą nuvesti, bet jai dar tik 1,3 m as prisimenu iš savo vaikystės lėlių teatrą - kaip vieną įdomiausių ir žavingiausių prisminimų. buvom praitą savaitę Bernelių užeigoje, kur Flintas vaikam programą vedė, tai nereikejo nei mamos nei tečio, su vaikais prie scenos davėsi. o teatre reiktų sėdėti, o ji aktyvus vaikas, neišsėdi vienoje vietoje bet gal rizikuoti ir jau eiti į kokį spektakliuką? reikia eiti į mažiukams skirtus spektakliukus , kai tokia auditorija jei ir yra triukšmas nelabai kas kreipia dėmesio, kai per užpraeitas Kalėdas buvom klaipėdos žvejų rūmuose muzikiam,,miegančioji gražuolė" manoji neatitraukė akių nuo veiksmo scenoje
manau rizikujam ir eisim koki savaitgali. gal ka galit rekomenduot Kaune? ar patart bent tarp dramos ir leliu teatro?
Pradėk nuo lelių teatro.Visi ten neblogi spektakliukai.Teatro internetiniame puslapyje yra aprašyti, be to, ten rasi nuotraukyčių.Aš nevesčiau dar mažosios į "Jūratę ir Kastytį", šiek tiek per sudėtingas buvo "Žvaigždžių vaikas"(nors išsėdėjo ir puikiai stebėjo).Pirmasis aplankytas buvo "Žirafa su kojinėmis" mažojoje salėje.Keistas , bet pupai labai patiko "Žalias žalias obuoliukas''-liūdnas, bet labai spalvingas ir mažiukams patinka.Itin žaismingi spektakliukai - ''Zuikio kaprizai",''Du padūkėliai gaidžiukai".Man mažiausiai tikriausiai patiko "Dvi padūkėlės pelytės". Per gimtadienį eisim į "Nykštuką Nosį"( taigi nuomonės dar neturiu), ryt į ''Princesės gimtadienį". Labai gražūs Vilniaus ''Lėlės" spektakliukai, kartais jie atvežami į Kauno lėlių teatrą, tada būtinai einam. Vis ruošiuosi nueiti į Kauno Vilkolakio vaikų teatrą.Girdėjau labai gerų atsiliepimų.
mes pirmą kartą nuėjom kai buvo 2m4mėn į drmos teatrą. buvo "mauglis" tai didelį įspūdį mažajai padarė. sėdėjo rami visą laiką, daug labiau susidomėjus už mokyklinio amžiaus vaikus. o kitą kartą su tėte ėjo į lėlių teatrą, tik nžn kokį žiūrėjo, tai sakė buvo baisus
O mes tai buvome Leliu teatre, ziurejom Kates namai - tai ispudi vaikui paliko niekoki, verke visa diena, kad sudege kates namai, o Daktaras Dolitlis - tai labai patiko, buvo dydeliu leliu-gyvuneliu ir labai grazus spektaklis ir aisku Trys parsiukai, o cia tai labai linksmas muzykinis spektakliukas, labai patiko.
tauromama
2009 01 31, 16:26
QUOTE(visagi @ 2008 02 17, 18:58) Ar einate su mazais vaikuciais i teatrus, kokiuose buvote, kokie patiko? nepatiko? pasidalinkime patirtimi.  Mes siandien buvome raganiukes teatre, ziurejom spektakli "karlsonas ir mazylis", tai supratau,kad jis per mazas, nes ten veiksmo mazai, daugiausia snekejo. Va kai buvom kretoje ir ziurejom vaidinima "Liutas karalius", veiksmo buvo daugiau ir vaikas liko suzavetas, nors tada dar neturejo nei 2 metuku, o dabar jau 2,2m. Buvome leliu teatre Alytuje " Sniego Karaliene" Tai mano maziukas issedejo tas 40 minuciu. Bet as  pati nusyvyliau. Aktoriai patys juodai apsivilke. Jokiu daineliu jokiu spalvu....  Pritariu jums visu 100% kad vaikams reikia veiksmo, muzikos spalvu....
motinyste_veza
2009 02 01, 17:14
as isdrisau su savo judria mergaite nueiti i kauno leliu teatra (kai krenta zvaigzde), tada buvo mums 1m 4 men. puikiai issedejom, nes spektakliukas buvo trumpas, demesi trauke muzika, apsvietimas, leles, aktoriu besikeiciancios balso intonacijos  tada ne mes vieni buvom tokio amziaus, tai irgi puikiai issedejo  verta bandyti, jei tik mamai yra noras
Atlantida
2009 02 02, 12:11
QUOTE(LINCE @ 2009 01 30, 15:27) Vis ruošiuosi nueiti į Kauno Vilkolakio vaikų teatrą.Girdėjau labai gerų atsiliepimų. Norejau paklaust apie Vilkolaki... Kur skelbiamas sio teatro repertuaras? Man kazkodel neatidaro sio teatro internetinio puslapio... jau ne viena karta meginau... Norim ir mes apsilankyt tenai...
villijaa
2009 02 02, 13:28
Atsiprašau, gal ne visai ten kur reikia rašau, bet iškilo toks klausimas: noriu nusivesti sūnėną į ledo šou Disney On Ice. Tiketos psl parašyta "Vaikai įleidžiami nemokamai: iki 3 metų amžiaus (imtinai)"tai jei sūnėnui 3 m ir 8 mėn mokėti reikia ar ne  ?
Atlantida
2009 02 02, 13:38
QUOTE(villijaa @ 2009 02 02, 13:28) Atsiprašau, gal ne visai ten kur reikia rašau, bet iškilo toks klausimas: noriu nusivesti sūnėną į ledo šou Disney On Ice. Tiketos psl parašyta "Vaikai įleidžiami nemokamai: iki 3 metų amžiaus (imtinai)"tai jei sūnėnui 3 m ir 8 mėn mokėti reikia ar ne  ? Siaip teoriskai tai reiketu...
tauromama
2009 02 02, 13:41
QUOTE(villijaa @ 2009 02 02, 14:28) Atsiprašau, gal ne visai ten kur reikia rašau, bet iškilo toks klausimas: noriu nusivesti sūnėną į ledo šou Disney On Ice. Tiketos psl parašyta "Vaikai įleidžiami nemokamai: iki 3 metų amžiaus (imtinai)"tai jei sūnėnui 3 m ir 8 mėn mokėti reikia ar ne  ? Pasiskambink i info , jeigu yar ju numeris. Bet kiek man teko susidurti, tai tik iki triju metu nemokamai. Jeigu virs 3, moketi jau reikia.  Galima ir pameluoti truputi,  bet tik ten kur netikrina asmens dokumento. Aisku juokinga eiti i spektakli ir nestis gimimo liudijima
Turiu 2 vaikus - keturmete ir dvimetuka. I spektaklius einam daznai. Neteisinga manyti, kad yra kazkoks amzius, nuo kurio jau GALIMA vestis i teatra. Galima nuo pat pradziu. Vaikams, kaip beje ir mums pacioms, patinka ne viskas, ka ten rodo - naturalu. Mes mokam pasedet is mandagumo, o jie nemoka  Bet kol nenuvesi, tol nesuzinosi, kas jiems prie dusios. Mano dvimetis mazius issedi valanda, bet ne ilgiau. Nesvarbu, kokio idomumo reginys butu. Bet tai kas?.. Vaiku spektakliuose pakankamai daug triuksmo, ziurovai judrus ir kalbantys, nieks nesistebes, kad jusu vaikas pakalbes, padainuos ar palakstys. Bet ejimo i teatra kultura formuojasi. Mano 4 metu dukra vis klausia, kada vel eisim, jei pamato reklama, praso nupirkti bilietus. Kai nuejom i "Geltonu plytu kelia", pradainavo visa spektakli kartu su aktoriais. Nezinau, ka jie suprato "Pelytej Zitoj", bet ziurejo susidomeje vis paklausinedami
motinyste_veza
2009 03 11, 14:36
na jei po pietu, tai kuo veliau, kad butu pamiegojus, pavalgius ir dar kazkur susiruost speti, taigi 16.30  (ir tai ankstoka  )bet raganiukes teatras tik vilniuj vyksta?
Dangiuks
2009 03 18, 16:42
Oi oi, tik ne 15 ar 16 val. Sutinku, kad net ir 16:30 ankstoka  Manau idealiausia būtų 17 ar 17:30val.
Taip, vedu teatrą ir į operos ir baleto teatrą. Ir gan dažnai  , nes mums labai patinka  . QUOTE(RAGANIUKES TEATRAS @ 2009 03 11, 12:32) kaip manote koks laikas tinkamiausias vesti į spektaklį po pietų? 15, 16 ar 16.30.?  Nuo vaiko priklauso  . Kada jūs išmiegat pietukų, kada pavalgot  . Su dičkiu einam 12val., nes taip dažniausiai vyksta spektakliai, ir tada einam pietų miegot. O su mažąja stengiamės jau tik po pietų miego, kur susiruošt  Pagal jūsų pateiktą laiką mums būtų tinkamiausias 16.30 val. ir vėliau
Sakyciau 17.00-17.30
giliukė
2009 09 13, 17:07
Sveikutės mamos, prasidėjus rudeniui labai norisi i spektaklius su vaikais nueit. Naršydama internete radau tokį teatra, kuris vadinasi Stalo teatras. Suintrigavo. Gal kuri buvot? Ar patiko vaikams?
Kolege sake man, kad mazesniems vaikams.
QUOTE(param @ 2009 09 16, 15:30) Kolege sake man, kad mazesniems vaikams. O kokio amziaus vaikams?
laura1979
2009 10 21, 13:17
Man geras laikas butu 17-17.30val.
alincikita
2009 11 30, 23:19
sveikos mamos gal kas buvo su vaikuciu Raganukes teatre? gal galit pasidalinti ispudzeis?
alincikita
2009 12 02, 22:57
QUOTE(alincikita @ 2009 12 01, 00:19) sveikos mamos gal kas buvo su vaikuciu Raganukes teatre? gal galit pasidalinti ispudzeis? 
QUOTE(alincikita @ 2009 12 02, 23:57) as manau kad i Raganiukes teatra reiketu eiti su vaikais nuo kokiu 5metu cia mano nuomone, nes mes buvove nueje kai mum buvo 2 metai i Meskinu puota tai zinokite puse vaiku salej verke ir prasesi iseiti o vaikiukuai tikrai didesni uz mus buvo, o mano vaikas nuo keliu nenulipo nes jam buvo nejauku o kai isejom i lauka syspsena atsirado:)
alincikita
2009 12 03, 15:30
QUOTE(Tatli @ 2009 12 03, 11:16) as manau kad i Raganiukes teatra reiketu eiti su vaikais nuo kokiu 5metu cia mano nuomone, nes mes buvove nueje kai mum buvo 2 metai i Meskinu puota tai zinokite puse vaiku salej verke ir prasesi iseiti o vaikiukuai tikrai didesni uz mus buvo, o mano vaikas nuo keliu nenulipo nes jam buvo nejauku o kai isejom i lauka syspsena atsirado:) aciu
saldumelisss
2010 01 10, 23:54
mes buvome leliu teatre spektaklelyje "Tigriukas Petrikas" buvo suzavetas
Mums teatras patinka. Savo maziu pirma karta i Naujametini spektakli nusivedziau 1m.2men. Ramiai isedejo. Vasara buvom Raganiukes spektakli su seseliais, tai tas visai nepatiko. O nuo rudens vel sekmingai vaikstom i leliu teatra
Kazanova
2010 01 23, 16:49
I teatra vaikus geriausia vesti nuo 2-3 metu, rinkites toki teatra kuriame daug daineliu, daug spalvingu ir ryskiu persnazu, jokiu budu neikite ten kur leles ar aktoriai apsirenge tamsiai, baisiai ar kaip nors kitaip "stilingai" t.y. pigiai (kartais raganiukes teatre taip buna). Nes vaikas ir taip bijo tamsos, o jei dar kokia babaisa islys isvis gali blogai baigtis. Taip pat pasiulymas eiti i tokius kur nera labai ilgi, nes 50 min. vaikui tikrai per daug. Uztenka ir 30 min. nekaninkite ir nevirkdykite  O, kad vaikas nesibijotu daug zmoniu vienoje vietoje, pratinkite ji pamazu vesdami pas draugu vaikus, bureliai ir kiti vaiku susiburimo renginiai sviesoje. Dar pasiulymas patiems teveliams juk vietoj vakarines pasakos paemus spalvota pirstine galima papasakot pirstuku istorija ir panasiai...
QUOTE(Kazanova @ 2010 01 23, 17:49) I teatra vaikus geriausia vesti nuo 2-3 metu, rinkites toki teatra kuriame daug daineliu, daug spalvingu ir ryskiu persnazu, jokiu budu neikite ten kur leles ar aktoriai apsirenge tamsiai, baisiai ar kaip nors kitaip "stilingai" t.y. pigiai (kartais raganiukes teatre taip buna). Nes vaikas ir taip bijo tamsos, o jei dar kokia babaisa islys isvis gali blogai baigtis. Taip pat pasiulymas eiti i tokius kur nera labai ilgi, nes 50 min. vaikui tikrai per daug. Uztenka ir 30 min. nekaninkite ir nevirkdykite  O, kad vaikas nesibijotu daug zmoniu vienoje vietoje, pratinkite ji pamazu vesdami pas draugu vaikus, bureliai ir kiti vaiku susiburimo renginiai sviesoje. Dar pasiulymas patiems teveliams juk vietoj vakarines pasakos paemus spalvota pirstine galima papasakot pirstuku istorija ir panasiai... Jo. Į raganiukės teatrą kadaise nuvedžiau saviškę apie dviejų metukų. Tai išbuvome tik pusę spektaklio. Rodė "Vaiduokliuką". Veiksmas vyko tamsoje ir su mažom švytinčiom lėlėm. Visai neįdomu jai buvo. O truputį vyresni vaikai ir bijojo. Tad prieš vedant, reikia labai gerai pasinagrinėti rodomą spektaklį
pukuotukas
2010 01 25, 18:25
o gal kas zino kur Klaipedoje vyksta spektakliai vaikam , na tokiem maziukam kad tiktu 2m.
jurgytia
2010 01 26, 11:54
Aš tai manau, kad gal nuo kokių trijų metų. Bent maniškis išbūdavo visą spektaklį ir jam jau būdavo įdomu
Kazanova
2010 01 26, 14:52
QUOTE(pukuotukas @ 2010 01 25, 10:25) o gal kas zino kur Klaipedoje vyksta spektakliai vaikam , na tokiem maziukam kad tiktu 2m.  http://www.klaipedosleliuteatras.lt/index....ang=1&nav=2visada galima pasiskambinti ir pasiklausti jei neraso prie spektaklio... o geriausia klausti tokiu dalyku: ar daug daineliu, ar spalvingi ir ryskus personazai, ar siuzetas nera per daug filosofinis ar painus ir t.t. Pazistu sita teatra, visada maloniai ir graziai viska papasakos
MANAU, KAD NUO 3 METŲ - OPTIMALU
Kazanova
2010 01 31, 15:20
QUOTE(Gloris @ 2010 01 29, 05:48) MANAU, KAD NUO 3 METŲ - OPTIMALU  ir nuo 1,5 veda, bet man manymu nuo 2 pats tas  taip kad kuo daugiau vaikas butu dideleje aplinkoje ir kuo anksciau pradeda draugauti su bendraamziais tuo geriau. p.s neveskite vaiku i uzsiemimu grupeles poromis, ta prasme su geru draugu, nes tada jie uzsidaro tarpusavyje, nebepriima informacijos tiek daug kiek priima vienas. ir siaip tas draugas visai nereikalingas: nes jei vaikas kopijuoja pradeda nebetureti savo nuomones, jei drasus, galetu daugiau pasiekti, o terliojasi su tuo stabdziu draugu... cia tokie pastebejimai is praktikos...
Pradejom eiti nuo 2.5m.Patinka labai.Bus 5 metai.Galvoju nuo kada i filma galima vesti.Bijau,kad neissigastu garso
siluetas
2010 02 02, 15:10
Nuo vaiko priklauso - vienas jautresnis įspūdžiams, kitas mažiau jautrus. Svarbu, kad spektaklis būtų ne per ilgas (geriausia iki 30 min.) ir skirtas tokio amžiaus vaikams. Net dekoracijos svarbu  Mažiukams viskas labai tikra  Ir pabaisos,ir žvėrys ant scenos ir visa kita... Saviškius vedžiau maždaug nuo 2 m. į lėlių teatrą, vėliau į muzikinį. Patiems mažiausiems yra labai gražus spektaklis apie lietaus lašelį Kauno lėlių teatre  Šviesios dekoracijos, šviesūs rūbai, skirtas nuo 3 m.
siluetas
2010 02 02, 15:13
Nuo vaiko priklauso - vienas jautresnis įspūdžiams, kitas mažiau jautrus. Svarbu, kad spektaklis būtų ne per ilgas (geriausia iki 30 min.) ir skirtas tokio amžiaus vaikams. Net dekoracijos svarbu  Mažiukams viskas labai tikra  Ir pabaisos,ir žvėrys ant scenos ir visa kita... Saviškius vedžiau maždaug nuo 2 metų į lėlių teatrą, vėliau į muzikinį. Patiems mažiausiems yra labai gražus spektaklis apie lietaus lašelį Kauno lėlių teatre  Šviesios dekoracijos, šviesūs rūbai, skirtas nuo 3 m.
|
|