ar buvo kam nutirpusin pilvo oda (virsus)nestumo 3 simestre?  ar tai blogai? Papildyta:kartais atrodo net nejauciu pilvo pavirsiaus
QUOTE(serox @ 2010 01 18, 17:45)  ar buvo kam nutirpusin pilvo oda (virsus)nestumo 3 simestre?  ar tai blogai? Papildyta:kartais atrodo net nejauciu pilvo pavirsiaus  Man nutirpus,bet kartu ir sauda
QUOTE(smint @ 2010 01 19, 19:34) Man nutirpus,bet kartu ir sauda  berniuka turesi?
karamele_21
2010 01 21, 11:52
man nuo pat pirmu dienu pilvo virsus nutirpes nerealiai buvo ir ziauriai skaudejo net masazuoti su kremais negalejau, dabar tokia pat nutirpus (pilant salta aliejuka nieko nejauciu) bet bent jau neskauda
QUOTE(serox @ 2010 01 19, 17:46) Gydytojai sako,kad mergaite,bet zinai,100%niekas nedave Man kuo toliau tuo labiau pradeda ten kur is pradziu buvo nutirpe,dabar skaudeti
Busiukas
2010 01 25, 21:19
Man irgi buvo nutirpusi oda,tikejausi kad po gimdymo praeis,bet deja  puse metu po gimdymo,bet as tos vietos iki siol nejauciu,gerai tiek kad neskauda.
QUOTE(serox @ 2010 01 18, 21:45)  ar buvo kam nutirpusin pilvo oda (virsus)nestumo 3 simestre?  ar tai blogai? Papildyta:kartais atrodo net nejauciu pilvo pavirsiaus  buvau pas daktare,vel sakiau kad nutirpus ji labai,kuo toliau tuo labiau,bet sake,pakentet tiktai teks,nes tempiasi oda,o mano pilvas ,tai toks vaizdelis,kad ikistas kamuolys,tas kur pailgas buna-ir i prieki
man nutirpimas buna kartais kaireje puseje po krutine. ir niesti kartais ir degina, manau cia del rugsties taip buna... sakiau gn bet nieko konkretais neatsake, tai ir toliau galvoju kad tai del rugsties
as manau,kad rusties kilimas ir pilvo nutirpimas,tai 2 atskiri dalykai  ... kai nutirpus oda buna,tai jos nejauti beveik,ir niesti ja,tempia ziauriai
as siandien irgi pajauciau, kad toks plotelis kaip nutirpes..galvojau, kad vaidenasi, bet ziuriu ir kitoms taip pat...nei knygose, nei kursuose nebuvai radusi/girdejusi, kad ir taip buna..
saldutea
2010 04 08, 10:44
keistas pojutis ir nelabai malonu kai niesti ir kasantis nepadeda  gal tai del kokiu nervuku istempimo ar uzspaudimo... labai noretusi suzinoti priezasti
QUOTE(saldutea @ 2010 04 08, 12:44) keistas pojutis ir nelabai malonu kai niesti ir kasantis nepadeda  gal tai del kokiu nervuku istempimo ar uzspaudimo... labai noretusi suzinoti priezasti  viskas pasibaigs kai pagimdysi  ,del tokio issitempimo pas mane dabar daug striju aplink bamba  ,turbut nepaguodziau
Zziviliukas
2010 04 26, 09:53
man 19 sav, tai pradejo pries savaite nutirpineti desinis sonas-klubas labiau..atsiguli ant kairiojo, tai gaunasi tempimas, tai pradeda nutripineti ir dilgcioti-nu labai nemalonu jausmas..tikiuosi kad taip nebus visa laika, nes negaliu miegoti ant vieno sono  )
Paulina26
2010 06 10, 21:54
Man nuo nestumo vidurio buvo nutirpes pilvo virsus, po to ir niezejo ir laaabai skaudejo. bet nei ginekologe, nei seimos daktare nekreipe demesio i si mano skunda, tai pagalvojau, kad normalus dalykas ir praeis po gimdymo. jau du men po gimdymo, nutirpe lyg ir nera, bet paskaudena. strijos neturiu nei vienos, kaip cia kazkas rase., manau, kad tirpsta, nes vaikiukas kazka giliau uzspaudzia, o net del to, kad oda istempia..
|
|