Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Nutirpus pilvo oda
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Nėščiosios sveikata
serox
g.gif ar buvo kam nutirpusin pilvo oda (virsus)nestumo 3 simestre? verysad.gif ar tai blogai?
Papildyta:
kartais atrodo net nejauciu pilvo pavirsiaus nestuke.gif
user posted image
smint
QUOTE(serox @ 2010 01 18, 17:45)
g.gif ar buvo kam nutirpusin pilvo oda (virsus)nestumo 3 simestre? verysad.gif ar tai blogai?
Papildyta:
user posted image
*

Man nutirpus,bet kartu ir sauda doh.gif
serox
QUOTE(smint @ 2010 01 19, 19:34)
Man nutirpus,bet kartu ir sauda doh.gif
*

berniuka turesi?
karamele_21
man nuo pat pirmu dienu pilvo virsus nutirpes nerealiai buvo ir ziauriai skaudejo net masazuoti su kremais negalejau, dabar tokia pat nutirpus (pilant salta aliejuka nieko nejauciu) bet bent jau neskauda bigsmile.gif
smint
QUOTE(serox @ 2010 01 19, 17:46)
berniuka turesi?
*

Gydytojai sako,kad mergaite,bet zinai,100%niekas nedave ax.gif
Man kuo toliau tuo labiau pradeda ten kur is pradziu buvo nutirpe,dabar skaudeti doh.gif
Busiukas
Man irgi buvo nutirpusi oda,tikejausi kad po gimdymo praeis,bet deja verysad.gif puse metu po gimdymo,bet as tos vietos iki siol nejauciu,gerai tiek kad neskauda.
serox
QUOTE(serox @ 2010 01 18, 21:45)
Papildyta:
user posted image
*

buvau pas daktare,vel sakiau kad nutirpus ji labai,kuo toliau tuo labiau,bet sake,pakentet tiktai teks,nes tempiasi oda,o mano pilvas ,tai toks vaizdelis,kad ikistas kamuolys,tas kur pailgas buna-ir i prieki hihihi.gif
mishu
man nutirpimas buna kartais kaireje puseje po krutine. ir niesti kartais ir degina, manau cia del rugsties taip buna... sakiau gn bet nieko konkretais neatsake, tai ir toliau galvoju kad tai del rugsties mirksiukas.gif
serox
as manau,kad rusties kilimas ir pilvo nutirpimas,tai 2 atskiri dalykai biggrin.gif ...
kai nutirpus oda buna,tai jos nejauti beveik,ir niesti ja,tempia ziauriai schmoll.gif
piamia
as siandien irgi pajauciau, kad toks plotelis kaip nutirpes..galvojau, kad vaidenasi, bet ziuriu ir kitoms taip pat...nei knygose, nei kursuose nebuvai radusi/girdejusi, kad ir taip buna.. doh.gif
saldutea
keistas pojutis ir nelabai malonu kai niesti ir kasantis nepadeda schmoll.gif gal tai del kokiu nervuku istempimo ar uzspaudimo... labai noretusi suzinoti priezasti nestuke.gif
serox
QUOTE(saldutea @ 2010 04 08, 12:44)
keistas pojutis ir nelabai malonu kai niesti ir kasantis nepadeda schmoll.gif gal tai del kokiu nervuku istempimo ar uzspaudimo... labai noretusi suzinoti priezasti  nestuke.gif
*

viskas pasibaigs kai pagimdysi smile.gif ,del tokio issitempimo pas mane dabar daug striju aplink bamba biggrin.gif ,turbut nepaguodziau doh.gif
Zziviliukas
man 19 sav, tai pradejo pries savaite nutirpineti desinis sonas-klubas labiau..atsiguli ant kairiojo, tai gaunasi tempimas, tai pradeda nutripineti ir dilgcioti-nu labai nemalonu jausmas..tikiuosi kad taip nebus visa laika, nes negaliu miegoti ant vieno sono smile.gif)
Paulina26
Man nuo nestumo vidurio buvo nutirpes pilvo virsus, po to ir niezejo ir laaabai skaudejo. bet nei ginekologe, nei seimos daktare nekreipe demesio i si mano skunda, tai pagalvojau, kad normalus dalykas ir praeis po gimdymo. jau du men po gimdymo, nutirpe lyg ir nera, bet paskaudena. strijos neturiu nei vienos, kaip cia kazkas rase., manau, kad tirpsta, nes vaikiukas kazka giliau uzspaudzia, o net del to, kad oda istempia..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.