Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šimtalapis (totoriškas pyragas)
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
dangiuk
QUOTE(Neryte @ 2010 03 29, 19:37)
Va ka radau,pasinaudojo cipciuko nuotrauka save reklamuojant  doh.gif
http://www.skelbiu.lt/skelbimai/7827707.html
*

Parašiau komentarą. cool.gif
Neryte
QUOTE(dangiuk @ 2010 03 29, 21:03)
Parašiau komentarą.  cool.gif
*

Nerodo komentaro g.gif
liucijabalt
QUOTE(Blackgate @ 2010 03 29, 20:52)
Sveikos,
O galima tešlą šimtalapiui kildinti per naktį? Žadu Velykom kepti, todėl vis paskaitinėju čia, bandau morališkai pasiruošt biggrin.gif
*

Tikrai nepatariu kildinti teslos per nakti, nes paprasciausiai ji iskores ir neissitampys, o plysines rolleyes.gif
adia3
QUOTE(NerLin @ 2010 03 29, 21:03)
Nežinau, kaip šimtalapio tešlos gamybos atveju, bet radau internete, kad mielinę tešlą kambario temperatūroje galima kildinti iki 10 valandų.
Gal kitos merginos tiksliau patars.
*

kas liecia kildinima, manau, kad negalima ilgai kildinti. Esu dariusi is 3 kilogramų miltų- paskutiniai lakstai tampesi prasciau nei paprastai. Galima bandyt, jei laiko ir produktu negaila, bet tuomet reikia kildinti viename gabale, saldytuve ir perminkyti ryte. Bet kam to reikia? Juk didziausias laikas suvalgomas tampant o ne minkant:)
Carolinka
Vel sestadieni kepiau ir si karta pagal jusu patarimus beriau miltu ant stalo, tai tikrai padejo, nereikejo nagais gramdyti vyniojant biggrin.gif .

BET ir vel man pasileido bekepant. Susivyniojo grazus volelis, bet kepant i sonus pasileido ir jau pjaustant jokiu sluokniu nebuvo. Kazin kodel man taip nutinka? Gal kita karta bandyti i keksine deti? Abu kartus nedejau, nes mano keksines dugnas nera lygus, o toks banguotas?
Zodziu vel estetiskai nepavyko, bet skonis toks, kad apsivalgyk bigsmile.gif . Jei nelieciu (uzdarau spinteleje, kad akiu man 'nebadytu'), tai OK, bet tik paragavus negaliu sustoti ir jau tada ant saves pykstu doh.gif
NerLin
QUOTE(adia3 @ 2010 03 29, 21:04)
*

Gal tu ir teisi, kad negalima. Nesu bandžiusi kildint per naktį.
Norėjau iš pradžių rašyt, kad negalima, bet nesu "specas", negaliu teigt taip arba - ne ax.gif, todėl pasiknisau internete apie mileines tešlas ir parašiau, ką radau. Čia, tikriausiai, Cipciukas ar kitos merginos, kurios eksperimentavo, turi daugiau patirties, galėtų pasakyt smile.gif.
O man minkymas sunkiau (net suprakaituoju lotuliukas.gif) , nes jei tešla gaunasi tokia, kaip priklauso, tamposi greitai.

QUOTE(Carolinka @ 2010 03 29, 21:22)
BET ir vel man pasileido bekepant. Susivyniojo grazus volelis, bet kepant i sonus pasileido ir jau pjaustant jokiu sluokniu nebuvo.
*

Kai neturėjau tinkamos formos, padarydavau bortelį iš folijos ir nepasileisdavo. Pabandyk, gal ir tau viskas bus "čiki" biggrin.gif .
*dew*
QUOTE(Neryte @ 2010 03 29, 20:37)
Va ka radau,pasinaudojo cipciuko nuotrauka save reklamuojant  doh.gif
http://www.skelbiu.lt/skelbimai/7827707.html
*

doh.gif kakoj kosmar ir dar mano krastiete doh.gif jau kaip noriu simtalapio, jus neisivaizduojat ir neprisiruosiu issikept, laiko stygius doh.gif
adia3
QUOTE(NerLin @ 2010 03 29, 22:57)
Gal tu ir teisi, kad negalima. Nesu bandžiusi kildint per naktį.
Norėjau iš pradžių rašyt, kad negalima, bet nesu "specas", negaliu teigt taip arba - ne  ax.gif, todėl pasiknisau internete apie mileines tešlas ir parašiau, ką radau. Čia, tikriausiai, Cipciukas ar kitos merginos, kurios eksperimentavo, turi daugiau patirties, galėtų pasakyt smile.gif.
O man minkymas sunkiau (net suprakaituoju  lotuliukas.gif) , nes jei tešla gaunasi tokia, kaip priklauso, tamposi greitai.
Kai neturėjau tinkamos formos, padarydavau bortelį iš folijos ir nepasileisdavo. Pabandyk, gal ir tau viskas bus "čiki"   biggrin.gif .
*

tešlos tampymas priklauso nuo auksto glitimo miltu.
dangiuk
QUOTE(*dew* @ 2010 03 30, 00:00)
doh.gif kakoj kosmar ir dar mano krastiete doh.gif jau kaip noriu simtalapio, jus neisivaizduojat ir neprisiruosiu issikept, laiko stygius doh.gif
*

Šiaip komentarą aš matau, reikia ant to geltono nesusipratimo paspaust.... g.gif

Niu ką, kepėjėlės, pradėsim kepimo maratonus g.gif biggrin.gif
Neryte
QUOTE(adia3 @ 2010 03 30, 09:02)
*

O kur rasomas ju glitimas ir koks turetu buti g.gif
NerLin
QUOTE(adia3 @ 2010 03 30, 08:02)
*

Na, miltų pasirinkimo labai didelio neturiu (kur aš gyvenu, tokiems kepiniams kaip šimtalapis ir pan., yra tik 405 ir 550, be raidžių, nurodančių glitimą), kepu su 405 ir viena kartą geriau tamposi, kitą - blogiau. Tai, nuo ko tada priklauso wink.gif? Čia tik šiaip, retorinis klausimas smile.gif. Manau, su laiku, praktika, noru ir nuotaika, viskas bus gerai thumbup.gif .
Papildyta:
QUOTE(Neryte @ 2010 03 30, 10:40)
O kur rasomas ju glitimas ir koks turetu buti  g.gif
*

Raidė prie skaičiaus (A, B, C, D, E, F, G) rodo miltų glitimą. Kuo raidė arčiau abėcėlės pradžios, tuo didesnis glitimas.
Cipciukas rekomendavo 405D.
adia3
QUOTE(NerLin @ 2010 03 30, 11:44)
Na, miltų pasirinkimo labai didelio neturiu (kur aš gyvenu, tokiems kepiniams kaip šimtalapis ir pan., yra tik 405 ir 550, be raidžių, nurodančių glitimą), kepu su 405 ir viena kartą geriau tamposi, kitą - blogiau. Tai, nuo ko tada priklauso wink.gif? Čia tik šiaip, retorinis klausimas smile.gif. Manau, su laiku, praktika, noru ir nuotaika, viskas bus gerai  thumbup.gif .
Papildyta:
Raidė prie skaičiaus (A, B, C, D, E, F, G) rodo miltų glitimą. Kuo raidė arčiau abėcėlės pradžios, tuo didesnis glitimas.
Cipciukas rekomendavo 405D.
*

glitimas turi but kuo aukstesnis- ne maziau 28-31 proc.
peleningumas apie 0,51
O jei miltų nėra raidziu, tai gal ir yra kazkas, kas nurodo ta glitima ir peleninguma
, kad skirasi tampymas. Net pradejus nauja maisa skiriasi kartais tampymas
kai mazesnis glitimas reikia fiziskai daugiau ideti darbo, kad butu tampresne tesla
butent minkant tai ir galima padaryt.
dangiuk
QUOTE(Neryte @ 2010 03 30, 10:40)

*

Prie tavo nurodyto skelbimo atsirado dar viena foto smile.gif Manau, kad skelbėja ir komentarą atrašiusi.
NerLin
QUOTE(adia3 @ 2010 03 30, 15:00)
O jei miltų nėra raidziu, tai gal ir yra kazkas, kas nurodo ta glitima ir peleninguma
, kad skirasi tampymas. Net pradejus nauja maisa skiriasi kartais tampymas
kai mazesnis glitimas reikia fiziskai daugiau ideti darbo, kad butu tampresne tesla
butent minkant tai ir galima padaryt.
*

Deja, ant pakuotės nurodyti tik minėti skaičiai ir apibūdinimas, kad lyginant su kitais miltų tipais, jie yra šviesiausi, pasižymintys geriausia kepinių kokybe. Labiausiai skirti pyragų, sluoksniuotos tešlos, picų pagrindams gaminti.
Ir nė žodelio apie glitimą biggrin.gif . Todėl ir sakau, kad mano atveju, nežinau nuo ko priklauso kartais elastinga, o kartais - ne, tešla. Dar neįkirtau lotuliukas.gif .
adia3
QUOTE(NerLin @ 2010 03 30, 18:27)
Deja, ant pakuotės nurodyti tik minėti skaičiai ir apibūdinimas, kad lyginant su kitais miltų tipais, jie yra šviesiausi, pasižymintys geriausia kepinių kokybe. Labiausiai skirti pyragų, sluoksniuotos tešlos, picų pagrindams gaminti.
Ir nė žodelio apie glitimą  biggrin.gif . Todėl ir sakau, kad mano atveju, nežinau nuo ko priklauso kartais elastinga, o kartais - ne, tešla. Dar neįkirtau  lotuliukas.gif .
*

iškok miltų bandelėms ir jie gali buti ne tokie balti. Svarbu, kad butų mielinei tešlai o ne pyragams, sluoksniuotai ....
NerLin
QUOTE(adia3 @ 2010 03 30, 17:51)
iškok miltų bandelėms ir jie gali buti ne tokie balti. Svarbu, kad butų mielinei tešlai o ne pyragams, sluoksniuotai ....
*

Aišku 4u.gif . Bet picos pagrindas taip pat iš mielinės tešlos. Na, bet pabandysiu ir kitus, tuomet parašysiu, iš kurių geriau gavosi mirksiukas.gif .
Kausriukas
Susigundziau smile.gif Bandysiu ir as sita sedevra iskepti smile.gif

Tik iskilo pora klausimu:
1.Ar kepant simtalapi ta skardine aplink kuria vyniojote pyraga paliekate skardoje ir kepimo metu?
2. Kaip isimat pyraga is skardos, kad jis nesulustu?
kisule
QUOTE(Kausriukas @ 2010 03 31, 08:51)
Susigundziau  smile.gif Bandysiu ir as sita sedevra iskepti smile.gif

Tik iskilo pora klausimu:
1.Ar kepant simtalapi ta skardine aplink kuria vyniojote pyraga paliekate skardoje ir kepimo metu?
2. Kaip isimat pyraga is skardos, kad jis nesulustu?
*

1. taip paliekame 4u.gif
2.as asmeniskai dedu popieriu po apacia ax.gif ,nes taip pat anksciau vargdavau kol isimdavau doh.gif mirksiukas.gif .
Kausriukas
QUOTE(kisule @ 2010 03 31, 10:59)
1. taip paliekame  4u.gif
2.as asmeniskai dedu popieriu po apacia  ax.gif ,nes taip pat anksciau vargdavau kol isimdavau  doh.gif  mirksiukas.gif .
*

4u.gif

O popieriu mazdaug po kiek laiko nuemi isemus is orkaites pyraga?

Uzmigs maze pietuku, eisiu darbuotis ax.gif
kisule
QUOTE(Kausriukas @ 2010 03 31, 10:13)
4u.gif

Uzmigs maze pietuku, eisiu darbuotis  ax.gif
*

As ji paprasciausiai palieku ,tik apkerpu ir viskas.. ax.gif mums jis nemaiso mirksiukas.gif
NerLin
QUOTE(Kausriukas @ 2010 03 31, 10:13)
*

Aš tai nuimu, kai sviestukas susigeria smile.gif.
Lauksim atsiliepimų kaip sekėsi mirksiukas.gif . Sėkmės!
Kausriukas
Na va, pyragas jau kepa, bet man dar mokytis mokytis ir mokytis ax.gif

1. Minkiau pyrago tesla daugiau nei 30 min, bet man ji taip ir nepradejo sproginet (ir sakyciau gana nemazai aliejaus sunaudojau minkydama ta tesla).
2. Tesla iskilo labai greit, vos spejau susimalt aguonas.
3. Kol tampaiu pirmus lakstus, like teslos gabaliukai pradejo dziut. Kai reikejo tampyt paskutini laksta, jis buvo toks padziuves ir kai tampesi liko nemazai tokiu kietu gabaliuku. Aisku, tampyt ji buvo sudetingiau.
4. Kadangi nesigavo graziai istampyt lakstu, as juos apipjoviau staciakampio forma. Apipjaustyta tesla svere 120 g, kai tuo tarpu 0,5 normos teslos buvo 420 g. O sviesta ir cukru tai sudejau visa. Jauciu valgysiu nerealiai saldu simtalapi.
5. Tikejaus kad is 0,5 normos pyragas bus didesnis, tai is mamos atsiveziau pacia didziausia skarda. Juokingai jis joje atrode smile.gif Isejo susukt tik pasagos forma. O siaip ratu jis man butu nesusisukes, kazkoks apdziuves labai atrode kai ta volelei susukau.
6. Kepa jau daugiau kaip 30 min, bet taip ir neiskilo schmoll.gif Koki idejau toks ir yra g.gif
NerLin
QUOTE(Kausriukas @ 2010 03 31, 14:30)
Na va, pyragas jau kepa, bet man dar mokytis mokytis ir mokytis  ax.gif
*

Nenusimink, ne tau vienai reikia mokytis mirksiukas.gif .
Man irgi paskutinis gabaliukas šiek tiek daugiau apdžiūna ir sunkiau tamposi.
O tu tuos gabalėlius, prieš kildindama, aptepei aliejumi? Aš aptepu ir uždengiu drobiniu rankšluosčiu. Anksčiau jie man daugiau apdžiūdavo, bet tuomet vos ne valandą kildindavau, o dabar tik pusvalandį, tai visai padoriai išsilaiko.
dziugena
Kausriuk, pabandysiu iš savo nedidelės patirties kelis klausimus pakomentuoti:
1. Kiek aš suprantu, geriau yra, kad į tešlą įsimaišytų kuo mažiau riebalų, todėl aliejaus geriau bepadauginti.
2. Man irgi labai greitai iškyla: tuo metu kaip tik susimalu aguonas ir pasiruošiu stalą.
3. Tešlą galima šiek tiek aptepti aliejumi ar tirpintu sviestu - ne taip greitai džiūna. Bet teoriškai, jei tešla gerai paruošta ir gerai tamposi, tai galima gana greitai ištampyti visus lakštus.
5. Šimtalapiui nereikia didelės skardos: jau ne viena rašė, kad kepa formoje ar stikliniame troškintuve - tada šimtalapis neištęžta.
6. Ir neturi labai iškilti 4u.gif

Ir dar: man atrodo, kad labai daug kas priklauso nuo miltų - net perkant tos pačios rūšies tikrai ne kiekvieną kartą tokios pat kokybės miltai būna g.gif
Kausriukas
QUOTE(NerLin @ 2010 03 31, 15:54)
O tu tuos gabalėlius, prieš kildindama, aptepei aliejumi? Aš aptepu ir uždengiu drobiniu rankšluosčiu.
*

4u.gif Aptepiau juos lydytu sviestu, bet niekuo neapdengiau.

Ar jus tas nuo tampymo atsiradusias skylutes "lopot" g.gif As su kiekviena zaidziau, jauciu del to tiek ilgai ir tampiau tuos lapus (apie 1,5 val)

QUOTE(dziugena @ 2010 03 31, 15:58)
Kausriuk, pabandysiu iš savo nedidelės patirties kelis klausimus pakomentuoti:
*

4u.gif

Na o cia mano issvajotas pyragas smile.gif
user posted image

user posted image
kisule
Kausriukas thumbup.gif labai grazus simtalapis 4u.gif ,kita karta daryk is tos normos kur cipciukas parasiusi,tai cia jis yra jau puses normos thumbup.gif mirksiukas.gif .
elfė
QUOTE(Kausriukas @ 2010 03 31, 17:30)
4u.gif Aptepiau juos lydytu sviestu, bet niekuo neapdengiau.
Ar jus tas nuo tampymo atsiradusias skylutes "lopot"  g.gif  As su kiekviena zaidziau, jauciu del to tiek ilgai ir tampiau tuos lapus (apie 1,5 val)
4u.gif

Kad neapdžiūtų, aš uždengiu maistine plėvele, nereikia nei sviestu ar aliejum tept.
jei nelabai sekasi tampyt, tai lopau tik pačias didžiausias skyles, su mažom nevargstu. O šiaip tai labai šauniai tau gavosi thumbup.gif Net neabejoju, kad laaabai skanus essen.gif
NerLin
QUOTE(Kausriukas @ 2010 03 31, 15:30)
Ar jus tas nuo tampymo atsiradusias skylutes "lopot"  g.gif  As su kiekviena zaidziau, jauciu del to tiek ilgai ir tampiau tuos lapus (apie 1,5 val)
4u.gif

Na o cia mano issvajotas pyragas smile.gif

Nagi, gražus tas tavo šimtalapis thumbup.gif , ir sluoksniukai matosi, o tu bijojai biggrin.gif .
Na, pas mane jei skylės būna, tai dažniau kraštuose, ir aš jų nelopau, nebent kaip rašė elfė, jei jos - didelės.
*dew*
Kausriukas, saunuole, tikai grazus simtalapis, jauciu ir skanus baisiai blush2.gif
Kausriukas
QUOTE(kisule @ 2010 03 31, 16:35)
Kausriukas  thumbup.gif  labai grazus simtalapis  4u.gif ,kita karta daryk is tos normos kur cipciukas parasiusi,tai cia jis yra jau puses normos  thumbup.gif  mirksiukas.gif  .
*

QUOTE(NerLin @ 2010 03 31, 17:02)
Nagi, gražus tas tavo šimtalapis  thumbup.gif , ir sluoksniukai matosi, o tu bijojai  biggrin.gif .
Na, pas mane jei skylės būna, tai dažniau kraštuose, ir aš jų nelopau, nebent kaip rašė elfė, jei jos - didelės.
*

4u.gif

QUOTE(elfė @ 2010 03 31, 16:46)
Kad neapdžiūtų, aš uždengiu maistine plėvele, nereikia nei sviestu ar aliejum tept.
jei nelabai sekasi tampyt, tai lopau tik pačias didžiausias skyles, su mažom nevargstu. O šiaip tai labai šauniai tau gavosi thumbup.gif Net neabejoju, kad laaabai skanus essen.gif
*

QUOTE(*dew* @ 2010 03 31, 18:53)
Kausriukas, saunuole, tikai grazus simtalapis, jauciu ir skanus baisiai blush2.gif
*

4u.gif 4u.gif Tikrai skanus gavos, tik siek tiek per riebus man apatinis sluoksnis.
*dew*
QUOTE(Kausriukas @ 2010 03 31, 20:32)
4u.gif
4u.gif  4u.gif Tikrai skanus gavos, tik siek tiek per riebus man apatinis sluoksnis.
*

nono.gif per anksti valgai, palaikyti reik bnt para-maziausiai 4u.gif
Kausriukas
QUOTE(*dew* @ 2010 03 31, 20:50)
nono.gif per anksti valgai, palaikyti reik bnt para-maziausiai 4u.gif
*

Kadangi suvalgiau dar tik nedideli jo gabaliuka, tai likusi supakavau ir paslepiau i tamsiausia kampa (nuo saves) biggrin.gif
*dew*
QUOTE(Kausriukas @ 2010 03 31, 21:11)
Kadangi suvalgiau dar tik nedideli jo gabaliuka, tai likusi supakavau ir paslepiau i tamsiausia kampa (nuo saves)  biggrin.gif
*

thumbup.gif thumbup.gif
Lepukas
labas 4u.gif
kepu ir aš šimtalapį pagal receptą pirmoje žinutėje. jau antrą. pirmas pavyko. gal kiek perkepiau, todėl šiandien kepu truputį mažesnėje temperatūroje. bet... šiandien pamiršau sudėti visą cukrų. nepamenu, ar tik paskutinio lakšto neapibarščiau, ar ir priešpaskutiniam neteko. per daug šiandien veiklos užsiėmiau, o dar mažius rėkt ėmė, tai pyragą autopilotu dariau doh.gif bijau laukt rezultato biggrin.gif
karapuzike
nu kepsiu siandien ir as simtalapi
(velykoms)
pirma karta kai kepiau neiskepe vidurys ( sena prasta dujine buvo)
dabar turiu normalia. vakar iki isnaktu skaiciau patarimus kaip kepti. ziuresim kas gausis
laikom sukryziuotus pirstus biggrin.gif
Zuikiosaulute
Jaučiu, bandysiu ir aš šimtalapį kept, tik ar Velykoms nebus per vėlu rolleyes.gif
agniukee
gundziausi, gundziausi ir susigundziau, keliausiu ir as kept simtalapio velyku stalui 4u.gif
spyglis2
QUOTE(Jusma @ 2010 04 02, 08:41)
Jaučiu, bandysiu ir aš šimtalapį kept, tik ar Velykoms nebus per vėlu rolleyes.gif
*

jei kepsi šiandien, bus pats tas 4u.gif
karapuzike
nu zodziu... produktus sveriau su svarstyklem gramas i grama... tesla gavosi ( mano akim ziurint) kietoka.. net su kocelu is jegos kociojau.. bet uztat nesuplyso niekas biggrin.gif
Gavosi kazkoks nedidelis.... vos vos uzteko apie zieda apsukti. O kai bandziau padaryti, kad butu visur vienodai iskiles, tai galuose istrysko sviesto ir aguonu doh.gif . Bekepant kilo labai gerai.. bet vienas sluoksnis i virsu atsigarbanojo...
nu dar liko kelias minutes pakepti, bet jau matai kad vaisdelis gavosi... tiksliai negavosi doh.gif lotuliukas.gif Ai bet Mb suvalgys.. jam bele saldu hihihi.gif
Rasuole144
Man asmeniskai su mesa simtalapis yra daug skanesnis smile.gif
Zuikiosaulute
QUOTE(Rasuole144 @ 2010 04 02, 11:04)
Man asmeniskai su mesa simtalapis yra daug skanesnis smile.gif
*

Na bet čia tada jau ne prie saldumynų temos mirksiukas.gif
daividija
kepiau ir as simtalapi,tiesa sakant kepu antra karta,bet itariu gavosi disaster.Jis visas plauke svieste,nepamenu kaip ten buvo kai kepiau pirma karta,bet dabar jei isbego visas sviestas,tai itariu gausis bulka g.gif As ji idejau i ziedo forma,nu forma buvo per didele,tai nesusijunge ratu,tai tam sonelyje atsirado daaaaaug sviesto.
kisule
QUOTE(daividija @ 2010 04 02, 16:10)
kepiau ir as simtalapi,tiesa sakant kepu antra karta,bet itariu gavosi disaster.Jis visas plauke svieste,nepamenu kaip ten buvo kai kepiau pirma karta,bet dabar jei isbego visas sviestas,tai itariu gausis bulka g.gif As ji idejau i ziedo forma,nu forma buvo per didele,tai nesusijunge ratu,tai tam sonelyje atsirado daaaaaug sviesto.
*

Taigi nepergyvenk 4u.gif tik kaip iskeps palik formoje,kad susigertu...Taip turi buti 4u.gif mirksiukas.gif
daividija
QUOTE(kisule @ 2010 04 02, 14:12)
Taigi nepergyvenk  4u.gif tik kaip iskeps palik formoje,kad susigertu...Taip turi buti  4u.gif  mirksiukas.gif
*

Nuraminai,palikau formoj,ir sviestas dingo lotuliukas.gif mazu bus geras blush2.gif
Solen
QUOTE(daividija @ 2010 04 02, 15:49)
Nuraminai,palikau formoj,ir sviestas dingo lotuliukas.gif mazu bus geras blush2.gif
*

tai aisku,kad viskas gerai smile.gif ir ateik pasirodyt mirksiukas.gif
daividija
QUOTE(Dai'na @ 2010 04 02, 15:25)
tai aisku,kad viskas gerai smile.gif ir ateik pasirodyt mirksiukas.gif
*

kai prapjausiu ir jei pamatysiu ne bulka,tai ateisiu lotuliukas.gif
agniukee
Mano simtalapis jau orkaite, pakankamai greit aprudo, tai uzdengiau folga, kad vidus iskeptu ax.gif ir maciau vienas sonas pratruko unsure.gif kvepia visi namai tai labai skaniai, bet kaddar ir valgomas butu, tai apsidziaugciau isvis wub.gif
Moonlit
QUOTE(karapuzike @ 2010 04 02, 09:54)
nu zodziu... produktus sveriau su svarstyklem gramas i grama... tesla gavosi ( mano akim ziurint) kietoka.. net su kocelu is jegos kociojau.. bet uztat nesuplyso niekas  biggrin.gif
Gavosi kazkoks nedidelis.... vos vos uzteko apie zieda apsukti. O kai bandziau padaryti, kad butu visur vienodai iskiles, tai galuose istrysko sviesto ir aguonu  doh.gif . Bekepant kilo labai gerai.. bet vienas sluoksnis i virsu atsigarbanojo...
nu dar liko kelias minutes pakepti, bet jau matai kad vaisdelis gavosi... tiksliai negavosi  doh.gif  lotuliukas.gif  Ai bet Mb suvalgys.. jam bele saldu hihihi.gif
*

O iš kiek kepei, iš pusės normos? Gal per storai ištampei tešlą? bandyk kitą kartą mažiau miltų dėti. Prašom parodyti rezzultatą. maniškis dar orkaitėj, ryt reikės ryte nufotografuoti.
Juodoji Fėja
mergaitės, o kiek laiko reikia kildinti tešlą?
lotute
QUOTE(rembiene @ 2010 04 03, 00:56)
mergaitės, o kiek laiko reikia kildinti tešlą?
*

kol pakyla mastau.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.