Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šimtalapis (totoriškas pyragas)
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
liucijabalt
QUOTE(miskouoga @ 2010 01 23, 18:52)
Bobutės šimtalapiai

Įdėjau dar kartą nuorodą, kaip bobutė kepa šimtalapius. Gal dar ne visos kepėjos matė. Gal pasiprašyt į kursus pas ją  smile.gif
*

Aciu uz nuoroda notworthy.gif nebuvau macius, todel buvo labai idomu mirksiukas.gif
spyglis2
QUOTE(miskouoga @ 2010 01 23, 17:52)
Bobutės šimtalapiai

Įdėjau dar kartą nuorodą, kaip bobutė kepa šimtalapius. Gal dar ne visos kepėjos matė. Gal pasiprašyt į kursus pas ją  smile.gif
*

o geras, ten dar ir cinamono deda bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(liucijabalt @ 2010 01 23, 21:35)

Kas del simtalapiu riebumo, tai taip. Pries gerus 8 men buvau didelej sventej, kaip tik buvo triju aukstu simtalapis ir dalyvavo ju kepeja - totore. Kalbejau su ja - ir ji pasake, jog pats skaniausias simtalapis buna 3-4 diena, kai susigeria sviestas ir jis "susistovi". Dabar taip ir darau, jei reikia - issikepu pries 3 dienas. Tada niam niam  essen.gif
*

blink.gif o kaip išlaukt tas tris dienas jo neprapjovus mastau.gif be šansų schmoll.gif blush2.gif
grange
spyglis, bet tikrai nemažas gavos bigsmile.gif
galvoju pirmą kart darant reikia daryt gal per pusę.

Ai ir dar klausimas, neturiu tokios skardos su skyle, turiu apvalią, kuri išsiima arba tiesiog skardą. bet kai žiūrėjau tą video, deda gan į tokią mažą, kad jis susispaudęs. tai taip geriau, kad nepalikt daug vietos plėstis ar kaip?
O'Hara
Grange, as ka tik kepiau simtalapi apvaliame stikliniame inde, nes neturiu tinkamos formos (anasyk kepiau siauroje kekso formoje ir is puses porcijos produktu, tai puse pyrago buvo skaniai sugeres istirpusi sviesta ir cukru). Visa inda uzpildziau paruostu gaminiu. Tai man paciai buvo keista, kad pyragas pakilo nuo dugno, visas sviestas ir cukrus pasiliko dugne, praktiskai jis buvo 'isgarintas' ant to tirpalo. taigi cia mano patirtis kalbant apie forma, kurioje butu palikta kiek per mazai vietos.
S.N.A.S
QUOTE(O'Hara @ 2010 01 23, 16:55)
Tai bandyk trupinini simtalapi biggrin.gif
*

bigsmile.gif tik po tavęs hihihi.gif

QUOTE(spyglis2 @ 2010 01 23, 23:30)
o geras, ten dar ir cinamono deda bigsmile.gif
*

aš ir dėjau paskutinįkart cinamono, man patiko smile.gif

grange, aš po pirmo pravalo(kai viską teko išmest į šiūkšlių dėžę) antrąkart kepiau jau iš mažesnės normos (berods iš 3/4 ar iš 2/3 tai tąkart mum pakako).. 4u.gif

grange
QUOTE(O'Hara @ 2010 01 23, 21:54)
Grange, as ka tik kepiau simtalapi apvaliame stikliniame inde, nes neturiu tinkamos formos (anasyk kepiau siauroje kekso formoje ir is puses porcijos produktu, tai puse pyrago buvo skaniai sugeres istirpusi sviesta ir cukru). Visa inda uzpildziau paruostu gaminiu. Tai man paciai buvo keista, kad pyragas pakilo nuo dugno, visas sviestas ir cukrus pasiliko dugne, praktiskai jis buvo 'isgarintas' ant to tirpalo. taigi cia mano patirtis kalbant apie forma, kurioje butu palikta kiek per mazai vietos.
*

ok,dėkui 4u.gif

QUOTE(S.N.A.S @ 2010 01 23, 23:45)

grange, aš po pirmo pravalo(kai viską teko išmest į šiūkšlių dėžę) antrąkart kepiau jau iš mažesnės normos (berods iš 3/4 ar iš 2/3 tai tąkart mum pakako).. 4u.gif
*

nu reiks bandyt pasiskaičiuot gal iš mažiau. jei jau kada prisiruošiu blush2.gif
spyglis2
grange, mūsų šeimai (mes trys valgytojai) su pusę normos nebūtų kas veikt schmoll.gif jau vakare nebebuvo pusės šimtalapio doh.gif ryt ateina mama į svečius, sakau atpajusiu gabaliuką ir padėsiu atskirai paragaut, nes tikrai iki šio vakaro nebeliks, ką jau kalbėt apie rytdieną irnesakyk.gif
o formą tai aš ėmiau TW silikoninę apvalią 4u.gif ir dar pasakysiu, kad sviesto nereikia numažint schmoll.gif geriau kiek daugiau nei mažiau ax.gif

S.N.A.S
, o kodėl teko išmest? unsure.gif
Nepraustaburnė
QUOTE(miskouoga @ 2010 01 23, 18:52)
Bobutės šimtalapiai

*

nu bobutė tai ta kultinė drinks_cheers.gif lotuliukas.gif

blink.gif o kaip išlaukt tas tris dienas jo neprapjovus mastau.gif be šansų schmoll.gif  blush2.gif
*

Patikimai paslėpt nuo savęs mirksiukas.gif

QUOTE(grange @ 2010 01 24, 01:48)

nu reiks bandyt pasiskaičiuot gal iš mažiau. jei jau kada prisiruošiu  blush2.gif
*

Bandyk - ne toks baisus tas velnias, kokį jį piešia drinks_cheers.gif Va spyglis užsikrėtė ir rezultatas liuks thumbup.gif
miau
Niu kepa ir mano šimtalapis. Gal trečias kartas pavyks doh.gif Šį kartą ir tešla tampėsi, tai apsidžiaugiau biggrin.gif biggrin.gif Gal dėl to, kad kitus miltus naudojau... g.gif
kisule
QUOTE(miau @ 2010 01 24, 20:00)
Niu kepa ir mano šimtalapis. Gal trečias kartas pavyks  doh.gif  Šį kartą ir tešla tampėsi, tai apsidžiaugiau  biggrin.gif  biggrin.gif  Gal dėl to, kad kitus miltus naudojau...  g.gif
*

kokius naudojai miltus? ax.gif
O'Hara
Aš visiems savo kepiniams naudoju Kauno grūdų Ekstra miltus - man jie patys geriausi. Nors kaip supratau, moteris, kurią rodė "tarp miesto ir kaimo", išpeikė juos.
miau
QUOTE(kisule @ 2010 01 24, 20:06)
*

Kauno Grūdų ekstra, gavosi geriau nei su Malsenos karališkais.
O kai iškepa, tai palaikot dar orkaitėje ar traukiat iš karto? g.gif
Papildyta:
QUOTE(O'Hara @ 2010 01 24, 20:16)
Aš visiems savo kepiniams naudoju Kauno grūdų Ekstra miltus - man jie patys geriausi. Nors kaip supratau, moteris, kurią rodė "tarp miesto ir kaimo", išpeikė juos.
*

Išpeikė? Negirdėjau. O ką sakė? g.gif
O'Hara
QUOTE(miau @ 2010 01 24, 21:19)
Papildyta:
Išpeikė? Negirdėjau. O ką sakė?  g.gif
*

Na gal ir blogai isgirdai, bet lygtai taip girdejau. Reiks is naujo pasiziuret.
Pyrago orkaiteje nebelaikau, kai iskepa, traukiu lauk.
grange
QUOTE(spyglis2 @ 2010 01 24, 09:59)
grange, mūsų šeimai (mes trys valgytojai) su pusę normos nebūtų kas veikt schmoll.gif jau vakare nebebuvo pusės šimtalapio doh.gif

Na ,mes tik dviese, ir tai MB nemėgėjas, tad man vienai tektų.
Matysiu smile.gif

Dėkui..
Nepraustaburnė
QUOTE(miau @ 2010 01 24, 21:00)
Niu kepa ir mano šimtalapis. Gal trečias kartas pavyks  doh.gif  Šį kartą ir tešla tampėsi, tai apsidžiaugiau  biggrin.gif  biggrin.gif  Gal dėl to, kad kitus miltus naudojau...  g.gif
*

Kaip pavyko? biggrin.gif

iš pirktinių miltų man visai gerai ėjosi su karališkais drinks_cheers.gif
Papildyta:
Mano anakonda biggrin.gif Tik galiu pasakyti, kad pas žmones išėjo kiek geriau atrodydamas blush2.gif
kisule
QUOTE(Nepraustaburnė @ 2010 01 25, 11:17)
Kaip pavyko?  biggrin.gif

iš pirktinių miltų man visai gerai ėjosi su karališkais  drinks_cheers.gif
Papildyta:
Mano anakonda  biggrin.gif Tik galiu pasakyti, kad pas žmones išėjo kiek geriau atrodydamas  blush2.gif
*

Cia is visos normos? bigsmile.gif ax.gif
Nepraustaburnė
QUOTE(kisule @ 2010 01 25, 13:03)
Cia is visos normos?  bigsmile.gif  ax.gif
*

ne, čia pusantros normos biggrin.gif
kisule
QUOTE(Nepraustaburnė @ 2010 01 25, 12:05)
ne, čia pusantros normos  biggrin.gif
*

grazuole ta anakonda 4u.gif mirksiukas.gif
Neryte
Nu liuks thumbup.gif
Ir kaip tokia suraityti i bleta doh.gif .Beje,o kame tu ja kepei g.gif
Nepraustaburnė
QUOTE(Neryte @ 2010 01 25, 14:26)
Nu liuks  thumbup.gif
Ir kaip tokia suraityti i bleta  doh.gif .Beje,o kame tu ja kepei  g.gif
*

Dviese su mb raitėm drinks_cheers.gif ir nusipirkau didesnę skardą tokiems gyvatinams... bet irgi - į orkaitę netilpo 2 cm, tai mb pjovė vieną rankeną doh.gif doh.gif
rasida
QUOTE(Nepraustaburnė @ 2010 01 24, 12:53)
nu bobutė tai ta kultinė  drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif
*

Ji tikra dzūkė, toks tikras ir šiltas žmogus, o matant, kaip tai vyksta iš tiesų - išvis įdomu be galo.
elfė
QUOTE(Nepraustaburnė @ 2010 01 25, 13:17)
Mano anakonda  biggrin.gif Tik galiu pasakyti, kad pas žmones išėjo kiek geriau atrodydamas  blush2.gif
*

Nepyk už nuomonę, bet aš kepdama stengiuosi kad estetinis vaizdas būtų, ne tik skonis ax.gif Kažkaip man labai užkliuvo, kad siūlės nepaslėptos po kepiniu, o beveik per visą pyragą ant viršaus matosi. O iš pusantros normos tai reiškia iš 750 g miltų? Kiek svėrė iškeptas? Čia mano iš 1kg miltų . Iškepto svoris - 3 kg ax.gif Na, aš visada kepu apvalius. Tam prisipirkau įvairių dydžių formų, keptuvių ax.gif
linette
merginos perskaičiau 2 temas , visi šimtalapiai atrodo nuostabiai wub.gif , noriu pabandyt ir aš tik labiausiai man neaišku kiek laiko jį reikia kept g.gif , mano orkaitė elektrinė ir be ventiliatorriaus , kaip suprast , kad jau iškepė , kiek laiko reiktų kept
dėkui
O'Hara
Aš tuo klausimu pasisakyti nelabai galiu, nes turiu labai seną dujinę viryklę, kuri bent jau pyragus kepa gerai. Aš šimtalapį iš pusės normos kepu apie 35-40 min, o visos normos 1val., gal 1val. ir 15min. Čia 200 laipsnių temperatūroje.
Nepraustaburnė
QUOTE(elfė @ 2010 01 25, 16:10)
Nepyk už nuomonę, bet aš kepdama stengiuosi kad estetinis vaizdas būtų, ne tik skonis  ax.gif Kažkaip man labai užkliuvo, kad siūlės nepaslėptos po kepiniu, o beveik per visą pyragą ant viršaus matosi. O iš pusantros normos tai reiškia iš 750 g miltų? Kiek svėrė iškeptas? Čia mano iš 1kg miltų . Iškepto svoris - 3 kg ax.gif Na, aš visada kepu apvalius. Tam prisipirkau įvairių dydžių formų, keptuvių  ax.gif
*

Nepykstu, ir pati matau, kad negražus pavyko.... blush2.gif sunku buvo rankose laikyt, bijojau, kad netrūktų, už tai nebeverčiau, nors aiškiai reikėjo perverst... doh.gif o siūles visiems kišu į apačią, kažkaip tik šitas toks ne visai vykęs pavyko... doh.gif doh.gif užtai ir teko kosmetika užsiiminėt doh.gif o svėrė 2,3 kg, jei gerai pamenu...
mmergyte
QUOTE(miskouoga @ 2010 01 23, 17:52)
Bobutės šimtalapiai

*

ir vistiek man nerodo gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif galiu ziuret tik iki kol sveista paragauja ir vsio,neberodo verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Neryte
Nepyk už nuomonę, bet aš kepdama stengiuosi kad estetinis vaizdas būtų, ne tik skonis  ax.gif Kažkaip man labai užkliuvo, kad siūlės nepaslėptos po kepiniu, o beveik per visą pyragą ant viršaus matosi. O iš pusantros normos tai reiškia iš 750 g miltų? Kiek svėrė iškeptas? Čia mano iš 1kg miltų . Iškepto svoris - 3 kg ax.gif Na, aš visada kepu apvalius. Tam prisipirkau įvairių dydžių formų, keptuvių  ax.gif
*

QUOTE(Nepraustaburnė @ 2010 01 25, 17:02)
Nepykstu, ir pati matau, kad negražus pavyko....  blush2.gif sunku buvo rankose laikyt, bijojau, kad netrūktų, už tai nebeverčiau, nors aiškiai reikėjo perverst... doh.gif o siūles visiems kišu į apačią, kažkaip tik šitas toks ne visai vykęs pavyko... doh.gif  doh.gif užtai ir teko kosmetika užsiiminėt doh.gif o svėrė 2,3 kg, jei gerai pamenu...
*

Nu nesuprantu,as kepu is puses normos ir gaunasi svoris virs 2,2-2,5kg.,o paskutinis net 3,3kg blink.gif (sitam gal siek tiek daugiau sunaudojau produktu)
Gal jus aguonu labai mazai dedate g.gif ,nes as tai sociai biggrin.gif
shrekiuke
elfe, o kokią didžiausią formą turi?
elfė
QUOTE(shrekiuke @ 2010 01 25, 19:55)
elfe, o kokią didžiausią formą turi?
*

Tiksliai nei nepasakysiu. Atrodo, kad 30 cm skersmens. Tam reikalui pirkau pačią didžiausią keptuvę,kokią tik radau apvažiavus visas parduotuves. Jau maniau, kad reikės didelį puodą pirkt ir jam kept doh.gif vyras nuėmė rankenas ir gavosi liuks forma thumbup.gif
Neryte, 1 kg miltų sudedu 800 gramų paruoštų aguonų. Tiesa, aš kai ištampau lapus, kad forma būtų be priekaištų, visada apipjaunu kraštus. Tai apie puskilis nusipjauna. Iš tos tešlos kepu pagrandukus su įvairiausiais įdarais - aguonos, uogienės, cinamonas - pagal nuotaiką ir fantaziją. Nei cukraus, nei sviesto jau papildomai nededu, nes visko ten jau būna ax.gif Beje, jei atidžiai stebėjot laidą, kur bobulytė tampė ir kepė, ten aiškiai matyt, kad jinai irgi kraštus apipjovus
linette
mano pirmas kleckas gavos bulka su padegusiu karameliniu padu doh.gif
pirmiausia tai miltų per daug , tai aš dar pieno dapyliau tampėsi viskas puikiai nė kočiot nereikėjo
va tikriausia tikrai reikėjo kraštus apipjaut , nes ta vieta ir gavos bulka kur storesnė buvo
jokiu būdu neperkepkit aš tai višta 1,20 min kepiau tai apacia tokia padegus karamelė gavos, tikriausia 1 val per akis , nors mano orkaitė paprasta elektrinė
žodžiu stoju į nevykėlių gretas doh.gif
visom sėkmės kurios išdrįs bandyti smile.gif
S.N.A.S
QUOTE(spyglis2 @ 2010 01 24, 11:59)
S.N.A.S[/b], o kodėl teko išmest? unsure.gif
*

1. bulka
2. perkepė
3. sviestas iš formos lauk pabėgo
4. doh.gif bemaž kaip šokoladinė atrodė biggrin.gif doh.gif doh.gif

Na, aš visada kepu apvalius. Tam prisipirkau įvairių dydžių formų, keptuvių  ax.gif
*

būtų įdomu pamatyt formas kaip tau toks apvalus išeina??? g.gif
ir kaip tu tuos kraštelius taip gražiai sujungi?? blink.gif

QUOTE(linette @ 2010 01 25, 22:45)
žodžiu stoju į nevykėlių gretas  doh.gif
visom sėkmės kurios išdrįs bandyti  smile.gif
*

po pirmo pravalo aš ir keikiaus, bet noras buvo didelis, tad drįsau ir likau bemaž patenkinta.. tobulėt yra kur, bet dar tikrai bandysiu nekart. .tik va reiktų formą gerą atrast...

p..s aš ir pirkmąkart matyt miltų būsiu pagailėjus, tai irgi kočiot net nereikėjo, patempei iki tiek kiek reik ir ok. o va antrąkart ir su kočėlu padirbėt teko.. reik atitaikyt tiksliai miltų kiekį.. nes kartą ir su Sonatinus picos tešla (mieline) prisižaidžiau-norėjau didesnės, pyliau daugiau vandens,dėjau miltų ir visgi jų trūko,per ksysta tešla buvo.. ko pasekoje padas prilipo prie kepimo popieriaus neatgriaužiamai cry:
elfė
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 01 26, 03:20)
būtų įdomu pamatyt formas kaip tau toks apvalus išeina??? g.gif
ir kaip tu tuos kraštelius taip gražiai sujungi?? blink.gif

Jau sakiau, kad formai naudoju įvairių dydžių keptuves blush2.gif Šitam specialiai iekojau kuo didesnės formos. Kadangi atsegamos tortinės formos nenoriu schmoll.gif o nieko daugiau tinkamo neradau, panaudojau keptuvę. atrodo, kad skersmuo 30 cm. Kai kepu mažesnį - iš 750 g miltų, 2 kg svorio, tai naudoju kažkada iš Rimi už lipdukus paimtą stiklinę formą - troškintuvą su dangčiu. Tam žemesniam ir kepu. Dar mažesniam pyragui vėl turiu keptuvių - po Eurą prisipirkau, rankenas nuėmiau ir turiu formą.

O kraštelius tai būtinai stengiuosi sujungt- apglostau, pašnekinu lotuliukas.gif ir susijungia blush2.gif Aš visada kepimui naudoju kepimo popierių, tai pirmiausia kai susuku, dedu ant popieriaus, į vidurį statau skardinę, tada sujungiu kraštus. ir tik po to keliu į formą.
Juk bet kokiu atveju, žmogui pirmiausia įspūdį daro estetinis vaizdas, kad ant stalo būtų gražu, kol dar neprapjautas. Žinoma, prapjovus irgi būtinai turi būti skanu, nes kitą kartą nei pats pirks, nei kitam nerekomenduos.
dziugena
QUOTE(elfė @ 2010 01 26, 08:03)
Kai kepu mažesnį - iš 750 g miltų, 2 kg svorio, tai naudoju kažkada iš Rimi už lipdukus paimtą stiklinę formą - troškintuvą su dangčiu. Tam žemesniam ir kepu.
*

g.gif aš tame inde kepu iš 0,5 kg miltų ir jau kelintą kartą pagalvoju, kad per maža forma, nes pyragą dar dar sutaplinu, bet sviesto labai nemažai išteka iš formos.
Nepraustaburnė
QUOTE(elfė @ 2010 01 26, 09:03)

O kraštelius tai būtinai stengiuosi sujungt- apglostau, pašnekinu  lotuliukas.gif ir susijungia blush2.gif Aš visada kepimui naudoju kepimo popierių, tai pirmiausia kai susuku, dedu ant popieriaus, į vidurį statau skardinę, tada sujungiu kraštus. ir tik po to keliu į formą.

*

Gyveni žmogus ir mokais doh.gif aš popierių tiesiu į skardą, dedu tokį didelį puoduką ir tik tada raitau aplinkui doh.gif dėkui už pamokymą 4u.gif 4u.gif
elfė
QUOTE(dziugena @ 2010 01 26, 11:35)
g.gif  aš tame inde kepu iš 0,5 kg miltų ir jau kelintą kartą pagalvoju, kad per maža forma, nes pyragą dar dar sutaplinu, bet sviesto labai nemažai išteka iš formos.
*

aukštesni popieriaus kraštai sulaiko, kad sviestas neišbėgtų ax.gif
liucijabalt

blink.gif o kaip išlaukt tas tris dienas jo neprapjovus mastau.gif be šansų schmoll.gif  blush2.gif
*

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Na prapjaut gali, bet skonis ne toks bus koks turi buti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kisule @ 2010 01 24, 21:06)
*

As naudoju tokiem ypatingiem kepiniam kaip simtalapis tik KARALISKUS miltus. 4u.gif Man jie geriausi. O Ekstra miltu as apskritai nemegstu... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nepraustaburnė @ 2010 01 25, 12:17)
Kaip pavyko?  biggrin.gif

*

Super tavo anakonda mirksiukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Solen
atnesu parodyti ir as savo simtalapi ax.gif ,pjuvio neturiu,nespejau nufotagrafuoti doh.gif
rasida
QUOTE(O'Hara @ 2010 01 24, 20:16)
*

Taip, Ekstra negerai. Ji pati naudoja "Malsenos" miltus.
O'Hara
Nu nžn, man su Ekstra miltais visi kepiniai labai skaniai gaunasi. Man patinka kiek stambesnis jų sumalimas, kiti miltai smulkus smulkus, tikiu, kad tas turi įtakos lakštų ištampymui ir pan. Aš kočioju su kočėlu ir labai gražiai man lakštai iki laikraščio lapo plonumo išsikočioja.
miau
Sveikos, grįžta didžioji kepėja doh.gif hihihi.gif

Ne kas man gavosi, kažkoks bulkinis šimtalapis. Nors, kaip sakiau, ir tešla tampėsi ir šiaip geriau sekėsi, bet ...... doh.gif verysad.gif
Agniuk@s
QUOTE(miau @ 2010 01 27, 20:59)
Sveikos, grįžta didžioji kepėja  doh.gif  hihihi.gif

Ne kas man gavosi, kažkoks bulkinis šimtalapis. Nors, kaip sakiau, ir tešla tampėsi ir šiaip geriau sekėsi, bet ......  doh.gif  verysad.gif
*

miau perkeptas simtalapis,matosi kad jau is centro bepradejas degt buvo...toks rudas vidus.. kiek laiko kepei? ar dengei virsu folija? ar laistei sviestu virsu kepimo metu?
Song
Panos, gal zinot, kas Vilniuj kepa skanius simtalapius? Labai reikia ax.gif
Nes kol kas tokis vaizdas, kad tik Kaune galiu gaut biggrin.gif
miau
QUOTE(Agniuk@s @ 2010 01 28, 11:41)
miau  perkeptas simtalapis,matosi kad jau is centro bepradejas degt buvo...toks rudas vidus.. kiek laiko kepei? ar dengei virsu folija? ar laistei sviestu virsu kepimo metu?
*

Folija dengiau, bet sviestu nelaisčiau g.gif O reikėjo? Kepiau apie valandą su trupučiu. Niu savaitgalį vėl bandysiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Dai'na @ 2010 01 27, 16:02)
atnesu parodyti ir as savo simtalapi ax.gif ,pjuvio neturiu,nespejau nufotagrafuoti doh.gif
*

Ech, koks grožis wub.gif
Agniuk@s
QUOTE(miau @ 2010 01 28, 13:20)
Folija dengiau, bet sviestu nelaisčiau  g.gif  O reikėjo? Kepiau apie valandą su trupučiu.  Niu savaitgalį vėl bandysiu  biggrin.gif

*

kepiau 2 kartus ir nekart nekepiau valandos o juolabiau su trupuciu.... jis neturi but toks tamsus kaip pas tave o graziai irudes,neapsviles. as kepiau koki 50min ir vis laisciau sviestu is centro, visos cia kepejos sako kad jis gaunasi sultingesnis ir ne tik apacia visa sviestine o visas tolygiai skaniai pasiskirsto sviestu.

Is kokiu miltu kepei?
Solen
as kepu 45-50 min.,is puses normos gaunasi 2kg svorio,kepu is Ekstra miltu,viskas kuo puikiausiai pavyksta ax.gif
Agniuk@s
QUOTE(Dai'na @ 2010 01 28, 18:38)
as kepu 45-50 min.,is puses normos gaunasi 2kg svorio,kepu is Ekstra miltu,viskas kuo puikiausiai pavyksta ax.gif
*

3karta kepsiu is extros, nes pirmakart kepiau is extros ir isejo viskas gerai,antrakart is karalisku ir pusbulke isejo.
miau
QUOTE(Agniuk@s @ 2010 01 28, 17:02)
kepiau 2 kartus ir nekart nekepiau valandos o juolabiau su trupuciu.... jis neturi but toks tamsus kaip pas tave o graziai irudes,neapsviles. as kepiau koki 50min ir vis laisciau  sviestu is centro, visos cia kepejos sako kad jis gaunasi sultingesnis ir ne tik apacia visa sviestine o visas tolygiai skaniai pasiskirsto sviestu.

Is kokiu miltu kepei?
*

Supratau, kitą kart laistysiu smile.gif

Kepiau su Kauno grūdų extra.
Casual
QUOTE(spyglis2 @ 2010 01 23, 18:46)
atnešu savo šedevrą cool.gif kepiau pagal cypciuką, gavosi didelis, skanus, man gal sviesto mažoka unsure.gif bet yra kur tobulėt ax.gif nedėjau razinų,nes pas mus jų niekas nemėgsta ir dėjau biški daugiau aguonų ax.gif va, rezultatas:
user posted image
*

doh.gif
nuotraukas ziurejau kol silpna pasidare doh.gif
pas ka galima i svecius??? po kokiu 5 minuciu???? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dai'na @ 2010 01 27, 17:02)
*

essen.gif essen.gif essen.gif
Utiuitiutė
Mergos, išvedėt iš kantrybės jūs mane, neatleisiu cool.gif Visą savaitę seilėjausi, vakar bobulką dar pažiūrėjau (visą savaitę bandžiau kantrybę) ir šakės. Šiandien- TA diena unsure.gif

Dabar pasakykit dar tik, kiekvieną lakštą tepat sviestu. O ar reikia barstyt cukrum kiekvieną? Ar tik tą viršutinį, kur razinos ir aguonos? Ir ar į aguonas dedat ko, ar tik taip sumalat i psio?
dziugena
CioCia Polia, barstyti cukrumi reikia kiekvieną lakštą atskirai (kažkas rašė, kad labai protingai daro - pasiskirsto cukrų į tiek dalių, kiek lakštų bus, nes aš pirmą kartą vos sudėjau visą cukrų, o dabar paskutiniam pritrūkstu blush2.gif ).
Į aguonas aš dar truputį cukraus įberiu ir sumalu - viskas...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.