*badabum*
2010 06 02, 20:46
QUOTE(milita_m @ 2010 06 02, 16:59) su aukstakulniais kreivesnes kojos atrodo?? man tai kaip tik atvirksciai, su aukstkulniais graziau atrodo, negaliu nesioti visokiu balerinu ir kitu zemakulniu prie sijono, su kelnem tai normaliai. Geriausiai ant manes atrodo dzinsai, siek tiek platejantys i apacia. O dabar mada arba super aptempti arba tiesus kirpimas  jau antri metai kaip neiseina nieko nusipirkti. As apie operacija pagalvoju, bet mane labiausiai stabdo tai, kad jei nutarciau daryti operacija, tai suzinotu visi aplinkiniai, visgi 4 menesius su tais metalais isbuti... be to pvz su vyru apie savo kreivas kojas niekada nesnekejau. As viesai del ju labai nekompleksuoju. Kazkaip neisivaizduoju tokio pokalbio, tu gal per 10 metu kuriuos kartu praleidol ir pastebejai, kad mano kojos nera labai tiesios , bet jei nepastebejai tai va - mano kojos kreivos ir noriu darytis operacija ir 4 menesius vaikscioti su ramentais  tai jau matau, kaip pasakytu, kad is neturejimo ka veikti prisigalvojau visokiu nesamoniu ir tt, mano tevams mpano kojos nera kreivos jos tik labai kudos  nu zodziu situacijo tokia, lyg niekas nematytu kambaryje stovincio rozinio dramblio ir sakytu, kur tu ta drambli matai. o aplinkiniu palaikymas man yra tikrai svarbus, nemanau,kad sugebeciau iskesti operacija ir post-operacini perioda viena... Be to yra visokiu planu ir nezinau, kaip galeciau tokiam ilgam laiko tarpui viska sustabdyti... Tokiai operacijai reiketu buti gerai pasiruosusiai ir labai gerai zinoti ko nori, kaip ANIL, ji viskam buvo pasiruosus ir Ukraina ar Maskava vaziuoti, skynesi kelia, nes turejo tikla, kuri norejo pasiekti, o as vis dar dvejonese. Operacija sudetinga, skausminga o rezultatas irgi nezinia koks, nes jei blauzdos susiglaus, o tarp slaunu didziausias tarpas, tai irgi - kojos bus neproporcingos, tada teks tik sijonus nesioti na aij, reikai didelio ryzto ir gerai zinot ko nori
LABAS VAKARELIS, as tokia laiminga, nes ir bilioteni prasitesiau, ten parase diagnoze klaipedietis gyd sanariu artroze ar kas sudile keliu sanariai, liepe gyd parodyt kojas...as parodziau...gerai, kad tokia sena dirbo nieko nesuprato, sakau pastebejau, kad pradejau klist kaip senute, o pasirodo kelio sanariai susidevejo..gal nuo sporto  tipo buciau buvus didziausia sportinike sako taip...sanariu ligos jauneja...pratese bilioteni ir svilpaudama isejau ..i masiniuka isedau ir vazinejaus skersai isilgai po miesta...buvau dar islipus pasivaiksciot, kur zmoniu maziau..po to kad uzmigaiu, kudikisku miegu...dabar kavute geriu...neziuriu i bveidrodi, nes kuo ilgiau ziuriu, vel priekabiu randu, nes turi nusiimt tie metalai... tik ta koja kaire vis nesikelia atsigulus i virsu...bet as tikiu, kad nuemus orthofixus susitvarkys, bet jei ne, turiu siuntima, pas rebilotologe, kad paziuretu ir pasakytu ar tai nervas, ar raumuo...siuntima poliklinikoj dave, kai pasakiau, kad viena koja ne visai normaliai juda...na bet rebil. gyd.reiktu papasakot, tad man tai nesinori...dar pagalvosiu, bet nuojauta kuzda, kad nueiciau, bus ramiau man paciai...o sestadieni dar klaipedoj gyd pasakysiu vel, ar jis tikras, kad nereikia nieko daryt ir isemus 100proc atsitaisys..nes jis garantavo, sake vinukes sanari liecia kairej kojoj... na bet tai ne beda, sustipresiu...as tikra tuom. o badabum ir as daugeliuj nesakau, tik patiem artimiausiems, kad operuosiu ir tai sakiau, kad del skausmo...po to pasisakiau , na ir del grozio, nebuvo to skausmo visi suprato ir palaiko mane...o skausmo jau nebepamenu...tik maloniu med. darbuotoju klaipedoj veidus  tikrai jei nebuciau darius daryciaus ir neabejociau..ir visai ne 4 o 3 men esiai..gal net biski maziau..turetu but 2 men ir 3 sav.  aisku tai ilgai, bet palygint ka darau...juk tai niekis, juk visa gyvenima vaiksciosiu tiesiom kojom..o panika man prasidejo gal pries 3 metus...pradzioj siaip jautresne budavau..bet po to mano kantrybe truko, juk taip sunku slept ta  klisuma, kad ismokom stovet, eit ir maskuot...noris but atsipalaiudavus, dz  iaugtis gyvenimu. pliaze, kelionese, darbe, pirtyje, vandens parkuose, pobuviuos ir tikrai ner smagu kai ispaskos eina zmogus ir nezinai ar ziuri i tavo kojas...man tai baisiausias jausmas....kojos lyg susipins atrodo ir apvirsiu... na labos nakties...ryt vyksiu i maxima apsiprekint, pati maista rinksiu ir tt.
Ilgakase
2010 06 02, 22:16
Babadum, įmesk savo kojų fotkę, kur stovėtum nuogom kojos suglaudus pėdas
milita_m
2010 06 03, 07:43
QUOTE(Ilgakase @ 2010 06 02, 18:12) Milita, o gal pas tave tos kojos nėra labai kreivos, gal tik vos vos tarpukas yra? Oij nea, tarpas didziulis, tipiskos o formos kojos  nesusiglaudzia per kelius, nors nera tikrai kudos QUOTE(*badabum* @ 2010 06 02, 22:46) su aukstakulniais kreivesnes kojos atrodo?? na nznau, man su aukstakulniais daug bjauriua atrodo kojos, labiau paryskina ta kreivuma  na jei kokias kelnias nesioju, tai uzsidedu juos, bet siaip tai nea  atsimenu kazkada dar jaunystej apsimovaiu tokias siaurutes kelnias ir batukus su aukstesniais kulnais, turbut tada pirma karta ir supratau, kad kojos nera tiesios, nes sulaukiau komentaru P.S. pas mano drauge yra lengvas x-iukas, tai man visai normaliai atrodo, daugf geriau nei o
Ilgakase
2010 06 03, 12:21
mano kojos irgi su aukštakulniais baisiau atrodo, todėl jų praktiškai niekada nenešiojau ir nenešioju....
QUOTE(Ilgakase @ 2010 06 03, 14:21) mano kojos irgi su aukštakulniais baisiau atrodo, todėl jų praktiškai niekada nenešiojau ir nenešioju.... o as tik aukstakulnius ir tenesiojau..ir dabar su tais aparatsis megstu batus su platformike kokiu 5cm.o siaip iki 12 cm be baimes visad nesioju  nes jie itempia raumenis ir kojos kazkaip dailiau atrodo... parvykom is miesto...vaikstinejom po parduotunes..nusipirkau kalmaru..niam niam..akcija buvo...valgysiu grynus, tiks salotoms...dar paemiau obuoliu, ananasa...na dieta...o siaip zadu prikept is apvaliu tokiu vafliuku cebureku..kiti ta recepta senai zino, o man jis naujiena..karta kepiau ir greita ir super skanu...va tokios tokeles.... laukiu nesulaukiu kada nuioms tuos aparatus..bet ir prie ju pripratau...kazkaip moku prisitaikyt...man aplinkybes ner sunkios...juk zinau kodel taip darau... as ir i sventaja, tiksliau monciskes vyksiu savaitgali..ten super pliazai...o as busiu su suknute ilga...pliazas buna tuscias, tad isitaisysiu pagulet po mauduymka, uzsimetus ant ortofixsu ranksluosteli....juk del manes dukra neturi prarast vasaros... vakar uzsivilkau suknute juoda, trumpa vakare...na tikrai visai kitas vaizdas..i aparatus neziurejau, tik i kojas... Milita imesk fotkiu it tu jei o toks ...nesidrovek...
milita_m
2010 06 03, 15:45
Nznau kaip cia save nufotkinti, bet pabandysiu
milita_m
2010 06 03, 16:11
QUOTE(milita_m @ 2010 06 03, 18:11) milita cia panasu i mano...ar tu per prievarta nespaudei keliuku.reikia atpalaiduoti..nes daugelis musu suspaudziam..o kelk i fotki nuotraukytes..juk turi slaptazodi...
milita_m
2010 06 03, 17:22
Nea, slaptazodzio neturiu, del to cia ir ikeliau
Ilgakase
2010 06 04, 13:56
pus bėdos tos tavo kojos Milita...
zelmiuke
2010 06 04, 18:44
Sveikos merginos, Kaip apsidziaugiau, kai radau tokia tema, nes as irgi kaip kai kurios esu is tu slapukiu, kuri nekalba apie savo sita beda. Bet, aisku, dar labiau nudziugino, kad TAI jau galima pataisyti ir megautis gyvenimu. Anil Tu tokia saunuole-drasuole!!!  Gerbiu Tave uz begaline drasa, ryzta, svarbiausia tik vyk salin kartais uzplustanti liudesi, juk musu tiek Tave palaikom O kaip galima patalpinti savo nuotraukas ir pasidalinti savo bedom?  Juk nesu net su niekuo kalbejus apie tai.. taip smagu skaityt, kai viena kita supranta, pataria, paguodzia..
Ilgakase
2010 06 04, 22:05
Sveika prisijungusi, zelmiuke  kiekviena laukiama mūsų būrelyje nuotraukas be veido, gali dėti tiesiai čia...o jei nori į mūsų privatų fotki, truputį parašinėk čia, apie savo patyrimus susijusius su kreivom kojos ir kita...beje, pas tave x ar o ? Papildyta:Milita, kaip keista vienas dalykas tavo kojose....Kaulai blauzdų, pagal atspindį, matosi tikrai kreivi išlinkę o forma po oda, bet pati kojų forma, ar tai dėl vidinių blauzdos raumenų ar dar dėl ko, tikrai nėra baisi...aš asmeniškai tirkai nešiočiau sijonus ir nesukčiau sau galvos...kaip ir Anil atveju...jūsų kojų forma tirkai labai panaši...bet aišku, norisi tos tobulybės, nors nusišauk.....
niniuks
2010 06 04, 23:38
labas visoms, nuostabu kaip sauniai ir toliau vystosi musu temele. vis daugiau mergyciu isdrysta ''islysti'' ir pasirodyti, puikiai ir tvirtai zingsniuja Anil su savo aparaciukais per musu puslapius - nebeilgai liko ir kojytes bus pasiruosusios pasirodyti visiems drasiai ir atvirai.  Na o as buvau dingus is cia del liudnu man priezasciu... mociutes mirtis buvo tarsi antausis visai musu giminei, - tarsi priminimas, kad memento moris (atmink kad mirsi)... Ji net nesirgo, ir niekas nebutu apie TAI pagalvojes. 85 metu isejo. as zinau, bet iki siol negaliu patiketi ir vis pagalvoju, o gal istikruju nubusiu ir bus vel kaip buve... po to pagulde seneli i ligonine - buvau namie viena su krikstasuniu - kai jis iseidavo laukan, likdavau su tyla - sitas namas niekada gyvenime nebuvo tokioje tyloje - prisiekiu kiek esu gyva, niekuomet to nepatyriau! ka gi, gyventi ir toliau tenka su visomis mintimis, liudnomis ir kitokiomis... taip ir as, lauksiu kuomet Anil pagaliau atsikratys aparaciuku ir dziaugsis savo kojytemis, o as grysiu i lietuva, tik, deja, nebegalesiu kartu su mociute pasiramsciuodamos lazdomis iseiti i kiema  tikiuosi ji matys mane is TEN, nes as vistiek pasiskolinsiu jos lazdas
vejo nubloksta
2010 06 04, 23:45
niekaip nesuprantu, kaip fotki komentuoti foto, kai paspaudziu add comment, man kazkoki link meta..keistai kazkaip o kojas suspausti normaliai galiu, bet kai vaikstai pvz, tai nebuni visad suspaudus kojas. o sijonukus uzsidedu, nes ne lt esu, tai nera taip baisu. bet visada ta paranoja, kad kai eisni visi tik ir ziuri kokia cia klise eina ir dar sijona usidejo - zmonem gasdint..na suprantat mane. tikrai, anksciau, ankstyvoje paauglysteje (gal kai buvau 13 metu), kazkoks berniukas, pavaizdavo, kad lipu laiptais kreivai ir lyg pavadino klisa (bet cia jau ne 100% pamenu), bet viskas, man nuo to laiko kompleksas visam gyvenimui. Ir pagalvok tu man, kaip nepagalvojus ir leptelejus kaza, galima zmogui gyvenimo komleksa ivaryti. ech, mergaites, likimo seses..
niniuks
2010 06 05, 00:00
taip, ypac vaikai, tiksliau paaugliai gali buti labai ziaurus, nes supratimas ateina tik su metais. na o kai zmogus jau suauges paleidzia koki komentara apie klisas kojas tai rodo tik jo nemoksiskuma ir labai zema intelekto lygi. deja mes i tokius ir reaguojame. gaila, bet taip jau yra. esu girdejus posaki ''durnas nesupras, o protingas nieko nesakys'', tai va, esam durniu aukos... aciu die, galima kai ka pakeisti, kad prisitaikytume prie sios visuomenes priimtu grozio normu  ir anil jau irode, kad nera cia taip ir sudetinga, jei turi toki ryzta ir nora kaip buvo jos. ir kaskart kai isgirstu ja sakant jog yra laiminga, - dar labiau uzsidegu noru ir ryztu operacijai ir labai laukiu.
sveikos, man militos kojos tikrai neatrodo kreivos, tuo labiau, kad ant blauzdų raumenukų yra
niniuks
2010 06 05, 20:08
na, man militos kojytes tikrai taippat pakenciamos, bet visiskai ja suprantu ir jei taip butu man, - vistiek galvociau apie operacija. bet cia as. pas ja kauliukas suktas apacioja, kaip ir pas mane. aisku mano suktas ir ties kelenais, t.y. zemiau kelenu  jei darytum operacija, su tokiais isvystytais vidiniais blauzdos raumenukais, turetu atrodyti idealiai! mano vidiniai raumenys blauzdos ne visai isvystyti, tarsi ju nera, todel net po operacijos as nemanau, kad mano blauzdos liesis 100%, bet svarnu keliukai liesis ir bus blauzdos arciau viena kitos  as idesiu savo koju sumodeliuota varianta i fotki, kur maskvieciai buvo atsiunte.
milita_m
2010 06 06, 11:14
Sveikos, grizau is kaimo po savaitgalio, smagiai pasibuvau  galvojau siandien prie ezeriuko nulekti, bet ziuriu niaukiasi.... Apziurejau visu kojeles fotki, tai nznau, man manop manymu daugelis merginu be reikalo stresuoja, nes atrodo tos kojeles visai graziai, anil isvis man kojos dailios visai buvo  bet siaip visos tokios grazios, dailios, o vat pagailejo dievulis tiesiu koju  man maniskes tai tragiskos, tragiskau nei tragiskos  idesiu veliau kokiu foto i foto albuma, bet siaip[ fotografuojantis visad arba sukryziuoju ar kaip kitaisp stengiuosi atsisukti, kad nesimatytu to kreivumo
zelmiuke
2010 06 06, 11:32
[quote=Ilgakase,2010 06 04, 23:05] Sveika prisijungusi, zelmiuke  kiekviena laukiama mūsų būrelyje nuotraukas be veido, gali dėti tiesiai čia...o jei nori į mūsų privatų fotki, truputį parašinėk čia, apie savo patyrimus susijusius su kreivom kojos ir kita...beje, pas tave x ar o ? Papildyta:Milita, kaip keista vienas dalykas tavo kojose....Kaulai blauzdų, pagal atspindį, matosi tikrai kreivi išlinkę o forma po oda, bet pati kojų forma, ar tai dėl vidinių blauzdos raumenų ar dar dėl ko, tikrai nėra baisi...aš asmeniškai tirkai nešiočiau sijonus ir nesukčiau sau galvos...kaip ir Anil atveju...jūsų kojų forma tirkai labai panaši...bet aišku, norisi tos tobulybės, nors nusišauk..... Sveikutes, aciu kad sveikinat prisijungus  As net tiksliai ir neapibudinciau kokio tipo pas mane tas kreivumas, panasiai kaip pas Milita, tik manau dar labiau islinke i sonus Nelabai noriu deti viesai savo nuotraukas, tai dar parasinesiu, nes tikrai suprantu, kad yra tokiu, kurie nori pasitycioti is musu tokiu ir reikia ju saugotis Jei kalbeciau apie savo patyrimus, tai jie tikrai labai panasus i jusu visu - atsiribojimas nuo kitu zmoniu, slapstymasis, kazkoks melavimas del to, kad negali nueiti i pirti, vandens parka, sudalyvauti kokiame teminiame vakrelyje, kur reikia suknele apsirengti ir pan. Tie visi klausinejimai, kodel nenesioji sijonu... visa tai ypac pradeda skaudint atejus vasarai, o is kitos puses pagalvoji, juk pacios mes tai nieko nekaltos.. Toks klausimukas jums, kaip jus pasakot savo vaikinam, kad pas jus va toks dalykas yra, nes kai kurios kaip supratau ir vyrus turite, ir vaikuciu, kaip vyrai i tai ziuri, jiems tai atrodo beda ar susitaiko su tuo?
Cosmo fane
2010 06 06, 18:36
sveikos  na ką man ir tiesių kojyčių pagailėjo, tai turiu x formos, o dar kai kūdos tai ir matosi labiau  akksčiau labai dėl jų komleksuodavau, trumpų sijonų nenešiodavau, o dabar jau apsipratau ir su miniakais vaikštau ir su kelnėm aptemptom  įmesiu ir savo kojytes parodyt kada
Cosmo fane
2010 06 06, 19:02
QUOTE(zelmiuke @ 2010 06 06, 11:32) Toks klausimukas jums, kaip jus pasakot savo vaikinam, kad pas jus va toks dalykas yra, nes kai kurios kaip supratau ir vyrus turite, ir vaikuciu, kaip vyrai i tai ziuri, jiems tai atrodo beda ar susitaiko su tuo? Na as tai i pirma pasimatyma (kai susipazinom buvau su ilgu sijonu) atejau su trumpu. pamaniau tegu mato nuo pat pradziu, jei jam tai pasirodys baisi beda tai daugiau i pasimatymus nekvies, ir paskui nebus skaudu... as cia apie dabartini vyra pasakoju. o veliau jau kai jis manes paklause ar as nenoreciau apsirengti rubo (cia viesai neminesiu kokio  ) pasakiau : gi pats zinai kad mano kojos kreivos ir man tokie rubai netinka.... (nors dabar po 10m buvimo kartu, vis delto demonstruoju jam tai kas mano galva man netinka, bet jam tai as su tais rubais labai patinku  ) tikriausiai supratot pacios mazdaug apie ka as cai ir su juo as simata kartu esu kalbejus apie tas savo kojas, na jis pakraipo galva, paguodzia ir sako ka padarysi..... siaip dabar galvoju, kad visos mano simpatijos mate mano kreivas kojas, ta prasme arba susipazinimo metu as budavau su trumpu sijonu arba veliau jie jas pamatydavo... bet nei vienam jos neuzkliuvo. ir esu tikrai sulaukus komplimentu budama su trumputem suknelem. o kas svarbiausia tai budavo tas mano gyvenimo momentas kai as labai savimi pasitikejau ir su sijonais istisai vaiksciodavau ir net su labai trumpais. isvada - savimi pasitikinti mergina grozi spinduliuoja is vidus ir visi esami "trukumai" lieka paskutinej vietoj QUOTE(Cosmo fane @ 2010 06 06, 19:02) visai geros kojytes, tikrai drasiai nesiok sijonukus
Cosmo fane
2010 06 06, 21:49
QUOTE(azen @ 2010 06 06, 23:24) visai geros kojytes, tikrai drasiai nesiok sijonukus  nešioju bet kad jos tokios plonos ir tarpas tarp šlaunų milžiniškas, tai negražiai atrodo, bet kaip sakiau baigėsi pergyvenimo dėl to laikas, dabar nešioju sau laimingai  tiesa, tik juodų pėdkelnių nenešioju visai, nes jos tik išryškina tas mano kojas
*badabum*
2010 06 06, 21:54
blemba  parasiau visa romana, bet kazka nuspaudziau ir viskas dingo Cosmo fanes kojos panasios i mano, tik pas mane per blauzdas dar didesnis tarpelis as jai patarciau nesioti sijonus vos virs keliu arba keliu ilgio ir aukstakulnius, tai tikrai gerai atrodys kojos ir nereikes sukti galvos, nes trumpu sijonai atidengia tarpa tarp slaunu ir pabrezia kreivuma. Del koju labiausiai pergyvenau ankstyvoj paauglystej ir vaikystej, kai suvokiau, kad daugumos mergaiziu kojos tiesios ir susiglaudzia, o mano ne... esu kalbejus su draugem, bet man niekada niekas nera pasakes, kad mano kojos kreivos... paauglystej turejau simpatiju ir nemazai, nes buvau linksma ir draugiska. Sukneles ir sijonus visada megau ir niekada saves nevarziau. Su vyru kartu jau 10 metu, bet ne karto apie mano kreivas kojas nesnekejom. As ne is tu, kurios skundziasi, kad priaugo pora kg ir reiketu juos numesti ar kad atsirado celiulito ar pan, tokios temom nesnekam, man kazkaip atrodo apsurdiska eit ir mylim zmogui rodyti kreivus dantis, kreivas kojas ar zvairas akis  yra kaip yra, kai zmogu myli, myli visuma ir nera cia ko irodineti, savo netobulumus. tai taip ir nezinau, ar jis suvokia, kad mano kojos kreivos ? pvz mano platus peciai, kai einam i parduotuves ir as matuojuosi svarkelius, man lb retai koks tinka, nes per pecius tinka 38, o per liemeni 36. Tai 36 dazniausiai buna gerokai apsitempes per pecius, tai jis man ir pasako, kad netinka, nes mano peciai platus, bet kai matuojuosi sijonus ar sukneles, ne karto nesake, kad man netinka, ar kad pabrezia koju kreivuma. o as stengiuosi apie tai ir negalvoti, nes jei pradeciau galvoti apie visus savo netobulumus Papildyta:QUOTE(Cosmo fane @ 2010 06 06, 22:49) tiesa, tik juodų pėdkelnių nenešioju visai, nes jos tik išryškina tas mano kojas  na va, o as kaip tik juodas nesioju. Tiesa juodas ir storas, nepermatomas, ziema geriausia. O pavasari nesioju kelnes, nes juodos, permatomos pedkelnes man labai nepatinka ir tikrai paryskina kreivuma, o kuno spalvos man irgi tokios... nelabai. Tai laukiu vasaros, kad kojos idenga ir galima nuogom kojom vaikscioti.
Ilgakase
2010 06 06, 22:08
Cosmo fane, na ir šaunuolė, kad labai nepergyveni - taip ir toliau mergyt  o aš tiesa pasakius, pirmą kartą matau tokį kreivumą, bent būtent šlaunyse  pagalvojau, kažin ar daro šlaunų tiesinimo operaciją, jei kas panorėtų  ir pas tave ne x forma, tiesiog blauzdų ir šlaunų o forma skaitosi.....nes x forma yra tada, kai nesueina pėdos..... o šiaip kai šiais laikais kūdumas yra normalus dalykas mūsų visuomenėje, tai niekas ir nekreipia į tavo kojytes dėmesio....jei truputį pasisektų pastorinti šlaunis, tavo kojos man atrodo atrodytų tikrai visiškai normaliai - kaip manekenės, ilgos  .....bet šiaip nešiok į sveikatą sijonus (ir aš sutinku su nuomone, kad truputį iki kelių ar ties keliais) - ir atrodysi labai super Papildyta:aš tai vyrui pasakiau apie savo kreivumą, tik tada, kai atradau pirmą kartą gyvenime info internete apie kojų operaciją (o tai buvo 2000 metais) ir man sužibo viltis ją pasidaryti, nors net nenutuokiau kiek tai galėtų kainuoti.....bet džiaugsmas mano buvo begalinis už tą viltį, švytėjau iš laimės tarsi aukso puodą laimėjus...aišku tai neliko nepastebėta ir tada teko paaiškinti dėl ko...aišku tikėjausi, kad bus pritarta prie tokio mano noro, deja buvo pasiūlyta "išsioperuoti galvą"...nors ir prašė parodyti kojas suglaudus, bet jam jos visai nieko atrodo, iki to laiko net nežinojo kad jos čia tipo kreivos
*badabum*
2010 06 07, 00:30
QUOTE(Ilgakase @ 2010 06 06, 23:08) aš tai vyrui pasakiau apie savo kreivumą, tik tada, kai atradau pirmą kartą gyvenime info internete apie kojų operaciją (o tai buvo 2000 metais) ir man sužibo viltis ją pasidaryti, nors net nenutuokiau kiek tai galėtų kainuoti.....bet džiaugsmas mano buvo begalinis už tą viltį, švytėjau iš laimės tarsi aukso puodą laimėjus...aišku tai neliko nepastebėta ir tada teko paaiškinti dėl ko...aišku tikėjausi, kad bus pritarta prie tokio mano noro, deja buvo pasiūlyta "išsioperuoti galvą"...nors ir prašė parodyti kojas suglaudus, bet jam jos visai nieko atrodo, iki to laiko net nežinojo kad jos čia tipo kreivos  jei su saviskiu pradeciau tokia tema, tai garantuoju, kad sulaukciau absoliuciai tokios pacios reakcijos  suglausk kojas ir parodyk, kur tas tarpas tai jei zmogus nemato, as jam per prievarta ir neirodinesiu savo koju kreivumo. Gal del to as per daug sau galvos ir nesuku, nes kartais kai pakalbam apie senus gerus laikus kai tik susipazinom ir as paklausiu, kas per pirma susitikima labiausiai patrauke jo demesi, tai pasako kad figura. Maniskis uz mane 15 cm aukstesnis, tai gal jam is taip aukstai ir nesimato
QUOTE(Cosmo fane @ 2010 06 06, 21:02) LABUTIS, cia ne x o labai nedaug isreikstas o...labai nedidelis, jei pati gerai jauties aisku nei galvos nesuk...  ir tarp keliuku tarpelio kaip ir nera, o jei dar raumenukus paaugintum, kaipm ilgakase pasakojo..butu visai super...nors ir dabar viskas grazu...
[quote=*badabum*,2010 06 06, 23:54] saves nevarziau. Su vyru kartu jau 10 metu, bet ne karto apie mano kreivas kojas nesnekejom. As ne is tu, kurios skundziasi, kad priaugo pora kg ir reiketu juos numesti ar kad atsirado celiulito ar pan, tokios temom nesnekam, man kazkaip atrodo apsurdiska eit ir mylim zmogui rodyti kreivus dantis, kreivas kojas ar zvairas akis  yra kaip yra, kai zmogu myli, myli visuma ir nera cia ko irodineti, savo netobulumus. Labas Badabum. as negaleciau su vyru nesikalbet apie viska...tada manau butumeme ne tokie atviri ir artimi..jei negali artimam zmogui parodyt savo koju suglaudes ir ,kad jis pasakytu savo nuomone.Aisku buna visaip..cia nuo zmogaus priklauso, kiti uzdaresni, kiti atviresni, bet kaip minejau mane draskytu is vidaus jei vienuos namuos, po viena anklode, vienoj lovoj gulint ir nezinotu ka jauciu.pavyzdziui kalbant apie celiulita, nuo celiulito tokiu man zeliu- serumu su spec masazuokliu, maniskis jau senai masazuoja slaunis ir uzpakaliuka..sako va, kazkada buvo lyg ir nelygumai, panasejo oda suemus i apelsino zieveles atsiradima , o matai geras produktas,kaip pasikeie..masaziste man sake, cia yra tokia pries celiulitine busena , ir visad oda priziurint. masazuojant isvengt ar nutolint ta celiulita tikrai galima...o ir kitom moteriskom temom pasnekam...del koju labai atkalbinejo, bet pamate, kad bergzdziai tad dabar sako, as esu stipri, jis tokiu kanciu del tiesiu koju nekestu..  Tad esu linkus kalbetis..ir apie jausmus, kaip jaucius, kaip jauciasi, kaip jauciames...? ir apie save...Nes ir jis kalba atvirai ir neslepia nieko...Aisku susede neverkslenam, kaip kliunkiai kokie, bet visos temos yra palieciamos
 man sis susirasinejimas lyg laidoj, Priestarauk... Dabar AZEN, truputi papriestarausiu...as ir trumpu sijonu, sukneliu,sortuku turiu, bet tik prie ilgu batu nesioju...nes man tikrai ner grazu, kai yra labai kreivos kojos ir trumpa suknele, ir blauzdos islinke, pasijutau viena kart juokingai kaip vyras su suknia, kai basutes uzsidejau ir paprastai, laisvai atsistojau  ir dar vyrai juk ne visi klisi  .....juk ruba renkames pagal figura..tam ir yra daug modeliu, kad tiktu kiekvienai figurai...juk ,,s,, ismieros plaidines nesimaus ,,xxl,,ismierike nesiojanti apkuni moteris...Arba kitas pav.--nerodo, o jei ir rodo rinke lasiniu atkisus ant pilovo su trumpa maikute moteris visad pastebesim, ta islindusi pilva is po maikes... gal net svetima geda apims, nejauku, kad neturi supratimo, kad netinka..tas pats ir su kojom. kai labai kreivos, esu skaicius daugelyje mados zurnalu, kaip paneles neziuri i veidrodi, jei jau mada aptemtos kelnes, kad ir kreivom kojom nesioja tuos dzinsus, neziuri kas tinka ..as vel pergalvojau, juk kiti protingi, patyli nieko nesako,juk ne visi puola sakyt ziurek klisa eina.. jei labai kreiva ir su mini suknele ir linguodama klubus, iskelus galva, kupina pasitikejimu klisena,man net ne juokinga,ziauru. aisku jei sijonukas dataikytas koks optimaliai tinka,ner vulgaru ir moteris jaucias gerai cia ir vel klausimas.... sunku ta viduri rast. As su basutem ir mini be masinos, per savo miesta neiciau nei uz ka...ir ejau budama tik gal kokiu 14meteliu...12 baigem, tad su uniformom reikejo ateit, as draugui pasukau, kad nuveztu, isbuvau ir parveze mane...siaip nuotraukose kai ziuriu is tos dienos as vienoj kai einant visa klase nufotkino matau ,kad kreiva, bet tada jau zut but reikejo siu uniform ateit..tik klase nesijuoke, nes ir as draugiska, smaiksti ir simpatiska buvau...tad visad ir pasitikiu savim, gal ir pernelyg labai...o i kojas ziuriu realiai, neuzsidejus roziniu akinuku, nuleidu veidrodyje galva iki zemes...o neziuriu iki puses i save...ir vel nezinau ar cia gerai ar blogai, bet ziuriu i save be jokio melo ir vaizduotes, klisa, reiskias- klisa....ir mums nei vienai nenukentejo nuo to ,kad neturetumem gerbeju, graugu, vyru, meiluziu ir tt..  ir sulaukiam pagyrimu, kad esam grazios...as niekad saves , del koju baidykle nelaikiau, tik grazia kreivakoja  man visos cia tokios o dabar is is tos serijos, kaip jauciuos, o labai gerai..gydytojas liepe atvykt po 2 sav..sake viskas super...ne karto netino kojos, tai labai gerai,jokiu komplikaciju, nebeskauda, jauciuos gerai..sake, tiki greitas pas mane gyjimas, mate rengene jau kaulas susiformaves. As nemazai vaikstau, vazineju masina, buvau kapinese, o ten toks kalnas, senutes neilipa kitos, o as isiropsciau...tad viskas tik i gera..kita sav vyksiu i kauna, ilgakase skiriu tau pasimatyma  a gerai...As ir valgyt gaminu ir po miesta vaikstineju ir vis iki ezero nuvaziuju, ten grynas oras...Man tie orthofixai tikrai trugdziu dideliu nesudaro...ikelsiu kada nuotraukyciu... tad iki visoms, geros darbo dienos mergytes...
Ilgakase
2010 06 07, 10:26
kaip tik norėaju paqsiteirauti, kaip Anil sekasi, o ji jau parašė  aš į jos istoriją taip įsijaučiau, kad atrodo ir pati tame gyvenu, viskas vyksta pačiaI  gal todėl kad to visada taip troškau, o gal todėl kad ir pačios tas pats laukia....kaip nėščia būdama skaičiau visas gimdymo istroijas, taip dabar "dalyvauju" ir kojų tiesinimo istorijoje Anil, nusifotkink su kokiais drabužiais vaikštais slėpdama ortofixus  ar nors kiek paeini be ramentų? Būtinai susitiksim Kaune  beje, o aš norėjau iki tvo miesto atlėkt kada šią savaitę, nes mama atostogauja, tai ir aš galiu gul ištrūkti be vaikų ilgėliau o aš nežinau, ar čia gerai ar blogai, klišai su sijonais vaikščiot trumpais  man irgi nėr labai gražu kitas taip matant, bet man tai dzin, jei joms gerai, tai man tuo labiau....bet čia tik dėl to, kad pati kliša...o va kai lašinių rinkes baisias pamatau užkritus ant džinsų iš po trumpos aptemptos maikutės, ar kai baisinės storos šlaunys lenda iš po miniako, tai jau tada man negražu....bet gal todėl, kad pati nestora...tai va, čia toks skonio reikalas dėl visko....bet kita vertus, juk gyvenam ne dėl kitų nuomonės, jei mums gerai, tai tikrai turim teisę gyventi taip kaip norint ir rengtis kaip norint...
QUOTE(Ilgakase @ 2010 06 07, 12:26) kaip tik norėaju paqsiteirauti, kaip Anil sekasi, o ji jau parašė  aš į jos istoriją taip įsijaučiau, kad atrodo ir pati tame gyvenu, viskas vyksta pačiaI  gal todėl kad to visada taip troškau, o gal todėl kad ir pačios tas pats laukia....kaip nėščia būdama skaičiau visas gimdymo istroijas, taip dabar "dalyvauju" ir kojų tiesinimo istorijoje Anil, nusifotkink su kokiais drabužiais vaikštais slėpdama ortofixus  ar nors kiek paeini be ramentų? Būtinai susitiksim Kaune  beje, o aš norėjau iki tvo miesto atlėkt kada šią savaitę, nes mama atostogauja, tai ir aš galiu gul ištrūkti be vaikų ilgėliau JEI nori ir tu gali atlekt pas mane kokia diena, astave stotyje pasitikciau...tik reik konkreciai apsitart... o del isdribusio pilvo ir kysanciu klisu blauzdu is miniako man neestetiska abu variantai..ir turi nervai but stiprus taip eit....neekreip demesio visai i aplinka...tai amerikietiskas , o ne europietiskas poziuris, bi li tik patogu ir tau patinka..bet juk kietam gali patikt ir pav. pusplikiam lakstyt, bet mes to nedarom, gyvenam tarp zmoniu ir turim save reprezentuoti visuomenej...as tikrai guink dieve ne pries kurios gerai jaucias su mini sijoneliais ir kreivom kojytem...maciau bababum nuotraukyte su iki keliu suknyte ten ji sauniai atrodo..tokia romantiska suknute...ir su dzinsiukais toj nuotraukoj ji zaismingai atrodo...na, bet juk ir as prikelus nuotrauku esu net su tinklinem kojinem..bet i gatve taip neinu..tik pastypcioju tarp savu, nes i koki baliuka, kur daug svetimu nei su sautuvu neisgintu nieks manes  nepadetu nei ,,ratai,, ar,,zole,, nei snapsas  nemanau, kad kas mano pasamone nugaletu...
Ilgakase
2010 06 07, 12:26
manęs irgi nei viena siš tavo paminėtų variantų nenugintų į jokių žmonių susibūrimą neprimaskavus kojų šiandein vaikštau su prirauktom timpom ir suknele trumpa...pus bėdos sau atrodau veidrodyje, matosi tas kreivumas...bet matyt saulė aptirpdė smegenis, tai dzin ir jaučiuos visai gerai
QUOTE(Ilgakase @ 2010 06 07, 14:26) manęs irgi nei viena siš tavo paminėtų variantų nenugintų į jokių žmonių susibūrimą neprimaskavus kojų šiandein vaikštau su prirauktom timpom ir suknele trumpa...pus bėdos sau atrodau veidrodyje, matosi tas kreivumas...bet matyt saulė aptirpdė smegenis, tai dzin ir jaučiuos visai gerai  tikrai vasara, juk taip sunku varzyt save ir sust po dzinsais...bet dabar tokios mados, kad yra ir ilgu graziu geletu sukneliu..ir tokiu kaip badabum megsta iki keliuku...geletu, lengvu, o ir kelniu maciau super nidomiu kelniu - konbinezonu...pustu,rauktu,man visai [patiko..tinka ypac tom kurios labai plonutes..ilgakasei, ir raseliuksciui...na bet raseliukstis ir taip pustos, taip graziai rengias, kudute, jai tikrai modeliu but. oj raseliuksti noriu is tos viktorijos ten tinklalapio tos bliuskutes baltos surisamos..ir tos vienos suknutes....gal kada ten nukainuos
MERGIOS, keleto fotki nuotrauku imeciau...siandien tvanku, baltu ilgu sijonu slampineju po soda...dabar elektrine spalva lakouoju koju nagus;-]]kad prie basuciu deretu;-]]]
niniuks
2010 06 07, 15:49
parskrisdama atgal i anglija pasiemiau zurnala stilius plius - visa perskaiciau (nedaug ir skaityti) - pasirodo klisakoju sezonas!!! madinga labai beproto ilgi sijonai ir suknios, bet jau labai ilgi, ir tik turi buti skeltas iki pat kirksniu! ilgas sijonas man visada moteriskumo pabrezimas ir erotika. paslaptis. man patiko anil issireiskimas kaip vyras su sijonu  aha, as taip pat atrodau su iki keliu ar virs keliu su savo suktom blauzdom. sianakt sapnavu tave Anil, kad iseme aparatus ir as galvojau, o jetus, as gi dar nepasiruosus ir net ne lietuvoj! bet tu sapna buvai nepatenkinta...
vaje..o mano mama irgi sianakt mane sapnavo, sake kaip tik buvo viskas dailiai...o zinokit po 2 sav vel po truputi reiks sukt, vien tam,kad ,,neuzmigtu auges kaulas,,..taip sake gydytojas.jis turi i ta plisi tvirtai priaugt..tik nezinau i kuria pses suks..na ,bet bus matyti.  as jau viska daryt pasiryuosusi esu...ka sakys gydytojas ta ir darysiu  noriu ,kad butu taip,kaip reikia...
Cosmo fane
2010 06 07, 18:17
QUOTE(Ilgakase @ 2010 06 07, 00:08) Cosmo fane, na ir šaunuolė, kad labai nepergyveni - taip ir toliau mergyt  o aš tiesa pasakius, pirmą kartą matau tokį kreivumą, bent būtent šlaunyse  pagalvojau, kažin ar daro šlaunų tiesinimo operaciją, jei kas panorėtų  ir pas tave ne x forma, tiesiog blauzdų ir šlaunų o forma skaitosi.....nes x forma yra tada, kai nesueina pėdos..... o šiaip kai šiais laikais kūdumas yra normalus dalykas mūsų visuomenėje, tai niekas ir nekreipia į tavo kojytes dėmesio....jei truputį pasisektų pastorinti šlaunis, tavo kojos man atrodo atrodytų tikrai visiškai normaliai - kaip manekenės, ilgos  .....bet šiaip nešiok į sveikatą sijonus (ir aš sutinku su nuomone, kad truputį iki kelių ar ties keliais) - ir atrodysi labai super  o aš visada galvojau, kad x formos, nes keliai atsikišę  gal kuri esate dariusi kokius pratimus kojoms, gelėtumėte patarti ką nors Papildyta:QUOTE(ANIL30 @ 2010 06 07, 18:06) vaje..o mano mama irgi sianakt mane sapnavo, sake kaip tik buvo viskas dailiai...o zinokit po 2 sav vel po truputi reiks sukt, vien tam,kad ,,neuzmigtu auges kaulas,,..taip sake gydytojas.jis turi i ta plisi tvirtai priaugt..tik nezinau i kuria pses suks..na ,bet bus matyti.  as jau viska daryt pasiryuosusi esu...ka sakys gydytojas ta ir darysiu  noriu ,kad butu taip,kaip reikia... kaips supratau jūs darėtės kojų tiesinomo operaciją. įdomu būtų jūsų kojų nuotraukas pamatyt, kiek operacija kainavo?
*badabum*
2010 06 07, 18:26
Siandien turejau pokalbi del darbo tai nuejau su suknele ir svarkeliu. Neikas mano koju nemate, nes sedejom prie stalo ir ju nesimate. Bet isejus iskabinete zngsniavau koridurium, kurio gale veidrodines durys ir atkreipiau demesi i savo kojas  nu baisiai negrazios ir matosi is toli, kad kreivos  as kol ju nematau, tol nesuku galvos ir man jos nerupi, kai namie is save ziuriu, tai irgi sudelioju, kojas taip, kad to kreivumo nesimato. Bet siandien kai pamaciau save zygiuojancia su kreivais sakaliais Is vienos puses man dzin, nes man tikrai nelabai rupi ar kas kazka pagalvos ar pastebes tas mano kojas. As del to nelabai suku galva. Bet kai man paciai nepatinka, va jau negerai... man svarbiausia yra mano nuomone ir savijauta, kol pati gerai jauciuosi, tol dzin ka kiti mato ar galvoja, bet kai paciai negrazu... Va taip ir banguoja mano nuomone apie kreivas kojas, sijonu nesiojima ir issirengima pliaze. Na o del diskusiju su vyru apie mano kreivas kojas... galetu jus man kazkuo padeti, tai pasiguosciau. O dabar tiesa pasakius nematau tikslo eit ir sakyt, va ziurek, kokios mano kojos kreivos ir kokia as nelaiminga ir nieko negali pakeisti. Tada buciau as nelaiminga, jis grauztusi, kad as del to nelaiminga ir jis nieko negali pakeisti... jau geriau dalintis gerom emocijom. Cia jau mano toks charakteris, kad kai noriu paverkslenti ateinu i SM ir anonimiskai paverkauju, o va su artimais nemegstu dalinti bloga nuotaika ar prastom emocijom ypac kai zinau, kad jie nieko negali padetu. galetu kazka pakeisti tai pasidalinciau su juo, o dabar ir pati stengiuosi negalvoti ir niteigti sau, kad tai didele beda, nei viesai pripazinti, kad va yra tokia beda, visiskai nenoriu. Jei kada apsispresiu, kad noriu darytis, operacija, kad esu tam pasiryzus ir tt, tada ir pakalbesiu, nes man svarbus aplinkiniu palaikymas, bet sneket, tik tam, kad palinguoti galvom aij aij aij kojos kreivos, bet nieko padaryt negalim tai nematau prasmes. Zinoma, kiekvienas elgiasi pagal savo charakteri, gerai kai zmones dalinasi viskuo, bet as esu tokai slapuke ir labai nemegstu rodyti artimiems kad esu pazeidziama ar kad yra kokia problema. Visada sakau, kad viskas gerai.
imeciau visokiu nuotrauku..man taip karsta...pas mus tvanku.nusimoviau visaus sijonus ir marskinelius..po sprtais ir liemenele sedziu ...dar neprasideda mano dienos..pilvas issipute kaip voro, viosa nervinga...kazi kaip praeis tos dieneles, juk kraujas suskystintas su leidziamais i pilva vaistais, kurie buvo del trombu atsiradimo galimybes priskirti. tikrai ziuriu pati sakau [pilvas isvirtes, o paciai ir is fotkiu matos siandien, kad ispumpes...  bet as cia namuos, ne gatvej....  nufotkino mama is nugaros...dar reik pakust ir bus ok...dar sukris tie kaulai, susitrombuos, bus kitas vaizdas...na, bet dabar taip kaip yra dabar taip, pasidariau operacija..sukainavo daug, virs 12000 viso iseis...bet verta
*badabum*
2010 06 07, 19:12
perziurejau visas foto, Anil, tavo kojos ir pries operacija grazios buvo, o po operacijos bus dar grazesnes ir be jokio tarpo bet man vien paziurejus i ortofix bloga darosi  iskart skauda, o tu su jais ir vaikscioji ir dar masina vairuoji  prisiminus kaip pirma savaite po operacijos tau skaudejo, dabar neitiketina matyti tave tokia svytincia ir su sypsena, lyg to skausmo ir nebuvo, o aparatai pridengti sijunu pasimirsta. As laukiu kada Ilgakase pasidarys operacija, nes mano kojos panasios i jos, gal net dar kreivesnes, idomu koks rezultatas bus po operacijos, nes pas Anil tas tarpas mikroskopinis buvo, tai cia praktiskai net nebuvo ka tiesinti. ir va dar vienas praktinis klausimas toms, kurios gyvena ne LT ir neturi LT socialinio draudimo. Siaip ar taip si operacija yra daroma privaciai ir net uz lova ligoninej reikia susimoketi... idomu ar tu 12000LT kaip Anil paskaiciavo uztektu  Anil ar tau Sodra ka kompensavo ar absoliuciai viskas is tavo kisenes? o kai sumokejai gydytojui, tai kaip cia gavosi ar uzmokestis uz suteiktas paslaugas -operacija, ar taip iseina, kad i kisene?? ir viskas neoficialiai? kaip ten viskas buvo, as dabar nelabai prisimenu...
niniuks
2010 06 07, 19:30
[quote=ANIL30,2010 06 07, 17:06] ...o zinokit po 2 sav vel po truputi reiks sukt, vien tam,kad ,,neuzmigtu auges kaulas,,..taip sake gydytojas.jis turi i ta plisi tvirtai priaugt..tik nezinau i kuria pses suks..na ,bet bus matyti. ...aisku turi daryti viska ka jis sako, tikiuosi neskaudes, nes kauliukas jau suauges kazkiek... bet tikrai, mazute, kaip dailiai atrodo, as tavo kojytem negaliu atsidziaugti, turiu susidejus visas tavo nuotraukytes ir kartas nuo karto pasiziuriu  bandau isivaizduoti kaip labai esi laiminga, ir taip tu visada su didziule sypsena, bet dabar jau tikriausia ir sirdute nuolatos sypsosi!!! as gryzau atgal i darba ir pasitaike tokia silta diena ,- muvejau juodas kelne, ne dzinsus, siaip kazkokias tampomas platejancias aisku - ir taip karsta, tiesiog nors apsizliumbk - ir stai dingtelejo mintis - neilgai jau taip bus!!! tiesiog neitiketina, galesiu ir as uzsivilkti sijona, - ne iki zemes, bet jau kad ir iki kelenu ar siek tiek auksciau!!! neitiketina! laikykis Anil, saugok save, neskubek ir neuzkliuk kur netycia, kad nepasidarytum skaudziai, nors jau ir tikriausia ipratai prie aparatu kaip prie savo kaulu, bet vistiek saugokis. buciuoju visas iki Papildyta:oj, pagalvojau jau greit vel bus 50 puslapiu ir temos ''erdve'' isseks, kad nebutu vel tokiu panikos ''priepuoliu'', gal iskart, ilgakase, sukurk ''kreivos kojos 3'' dar visai nepasibaigus siai. as labai bijau, kad vel pasiklysiu beieskodama
as stojaus i birza...nes irgi juk uzsienyje puse gyvenimo pradirbta...bet juk i birza priima visus..o mokejom uz aparatus ir gydytojui i kisene ir uz lovadienius, nes gulejau vienvietej , nuo kitu akiu atokiau,taip pageidavo gydytojas..o kur dar papildai kalcis ir visokie vaistukai ir tt. gal sudejus dar daugiau isejo...dar 1000litu turesiu duot gyd po visko.as tiek nebeturejau..jis suprato...viskas ok.
na tikrai cia tie musu pokalbiai primena priestarauk, bet tai ir gerai... visos skirtingos, idomiau gyventi ir gera tu sakai, kad amerikietiskas poziuris cia pas kaikurias, man patiktu kad visi cia kaip amerikoj laisvai jaustusi, kad galetum ryte pvz su pizama i parduotuve nulekt ir niekas demesio nekreiptu taip matau ir as kaip kartias kiti atrodo eina nepritaike prie figuros drabuzio ir mintyse sau pasijuokiu, BET tai man jis juokingas , o kitam gal kaip tik atrodo kad pas ji viskas super..... taip kaip kad mano vyras labai pageidauja kad as nesiociau sijonus ir sukneles ir aukstakulnius, mat jam as taip atrodau grazi....  na as kaip isivaizduoju, kad jis tikriausiai mato visuma o ne sijona paryskinanti kreivas kojas.... na nezinau kaip ten yra.... bet butu galima gincytis cia iki nukritimo, nes visos esam teisios
taip, jau airijij ir anglijoj uzdraude su pizamom prekintis, jei negerbia saves, privalo gerbt kitus...cia as priestarauju  nes pizama miegui skirtas rubelis...  o as namuos miegu jei silta nuoga, tai man reiktu uzsimaut ta pizama, kad iki prekybcentrio nulekt..arba vykt nuogai..jei taip laisve taip, gaug nuomoniu yra gerai. tai smagu, nes jei viena nuomone, tai ir galvoja tik vienas As kiekvieno nuomone paskaitau, priimu ir isakau savo poziuri...visad reikia islikt savo isitikinimams istikimu, nebent persverus verybes, kitos atrodytu priimtinesnes. Man kartais ir sirdis suskauda del tos operacijos, nes turiu laiko pagalvot, juk kiek zmoniu dziaugtusi, kad galetu vaiksciot...kiek butu laimingu,kad galetu reget...kiek butu laimingi, kad nesirgtu nepagydomom ligom..o as kojas dailinu...bet kiekvienam savo gyvenimas, savo kryzelis ir dziaugsmai ir vargai. Jus visas be galo gerbiu., esate idomios ir mes maitinam viena kita mintimis, informacija ir palaikymu.Jus geriausia kas nutiko man 2009metais. ir visai nesvarbu, kad kartkartem nuomones skirias
*badabum*
2010 06 07, 23:46
tuo formumas ir idomus, bei naudiongas, kad nuomones skiariasi. skirtinga nuomone vercia susimastyti, gal kitaip savaja nuomone suformuotu, o gal atvirsciai uzsitvirtinti savo nuomone. Anil o kai tave operavo, kas parasyta tavo medicininej knygelej? koju tiesinimo operacija ar kitokio tipo operacija? as cia taip susimasciau... kad gal geriau finansiniu klausimu viesai neaptarineti cia, nes info prieinama visiems, kad po to paciam gydytojui nebutu problema.... nes jei atitinkamos institucijos susidompetu, tai viska atsekti galima... man siandiens ziauriai skauda kelienius... jie tiesiog dega turiu prisipazinti, kad vis dazniau pagalvoju apie operacija... labai megstu sukneles ir sijonus, ju pas mane kalnai, o nesioju vis tuos pacius dzinsus
BADABUM, as tave suprantu, nes jei nesi pasiryzus kazka keisti, tai audrint minciu, emociju neverta..as pamenu vienu laiku tarpu visai negalvojau apie kopjas, nes ir pinigeliu nebutu buve kazka keisti//dirbau mokykloj mokytoja...juk uz mokytojos alga tikrai to nepadarysi, arba turi kazko nedaduot seimai...as net nebuciau galejus skriaust artimu, kad viskas tik kojom...tada buvau jau kalbejus, pamenu paklausiau vyro, nu pasakyk, ar mano kojos labai baisiai atrodo..uzsimoviau maudymosi kostiumeli ir stypciojau visaip...sako nieko nera...ka cia sneki..as dar ir tarpa su pirstu parodziau, na sako zinok tai koju forma ir tiek...na ramu, kad gali issakyt ka mastai...negaleciau visad dyvent su savo slaptom mintim..as plepute na o del tu irasu i kotrtele - osteochondroze, bet man ir beveik yra ji gyd nemelavo, mano tankis kaulu ner superinis..ir daugumos baltu jis ner geras, taiop sake gydytojas.
Ilgakase
2010 06 08, 10:21
merginos, kai bus uždaryta ši tema nepanikuokit ir neprikurkit kiekviena naujos temelės - čia taikliai pastebėjo niniuks  na bet dar laiko šiek tiek turim...o paskui naujos temos ieškokim šio forumo pradžioje, juk aktyviai mes čia rašom, taip kad neturėtų nukeliauti kur į forumo galą
Cosmo fane
2010 06 08, 16:45
o kur būtų galima pamatyti jūsų kojytes?
Ilgakase
2010 06 09, 08:40
vakar ėjau į kiną su timpom ir sijonuku, nu žinokit ir vėl puikiai jaučiausi, nors vitrinose ir mačiau kad kojų kreivumas matosi  matyt tas mano trumpas violetinis sijonėlis kažkoks ypatingas, stebuklingas...ti ksenu papratimu vis dar neišdrįstu žiūrėt priešais ateinantiems žmonėms į akis ir stengiuosi eiti lygiagrečiai už priešais einančių žmonių, jei tokių yra Beje filmas Seksas ir miestas 2 -žiauriai fainas, prisijuokiau iki nukritimo daugelyje scenų  aišk uneliko nepastebėtos ir S.J Parker kojos, t.y. ne visai tiesios, bet su mini sijonėliais
|
|