Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: kreivos kojos2
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
siaule
sveikos mergaiciukes; pagaliau ir as prisijungiau prie jusu , uztrukau kol temeles pratesima radau:)))). Kaip ir minejo anil, siandien pasimatem ir aptarem visuos tuo budus. as tai suviskuo sutinku, kad tik kokybiskas ir geras rezultatas butu. kaip visada anil pati sauniausia, superrrrr. aciu uz silta priemima, tikrai nemniau, kad tu tokia pati sauniausia:)))))))tikrai aciu uz priemima.Ilgakase tikrai gerai atrodo, ne tnepaskaytum ,akd yra tarpelis, super atrodai. mane ir anil pamoke, bandysiu ir as. Paziuresiu kas iseis, jei ka imesiu foto ivertinsit. labankatukas:))))))))
azen
apziurejau ir as ta apsimaskavima thumbup.gif
bet pati tai kazkaip neprisiverciu tokiu maskavimusi apsiimti. nebent buciau tarp svetimu zmoniu. o tarp saviskiu tai visi draugai zino kokios mano kojos, o jei pasirodyciau su tokias maskavimais neabejotiniai jiems kiltu klausimu. o prisipazinti kad maskuojus man labiau geda nei demonstruoti savo klises blush2.gif

bet kadanors gal kur svetimam mieste kai sveciuosiuos tik su seima... isbandysiu si metoda ax.gif
ANIL30
sveikos. as tai uz tuos apsimaskavimus, aisku neperlenkt lazdos reiktu.pries tevus ar namie nedaryciau taip,bet einant i zmones tikrai jaukiau kai nieks nepastebi koju kreivu..juk stambi moteris neina apsitempus xs maikute o pav moterysnesiojaspec liemeneles pakeliancias ir su silikonu ar siaip didinancias,kad krutys atrodytu grazesnes,didesnes ar pan,ojuk kas zino tai zino,pavvyras,kad zmonos krutis kitokios...oirsu gorsetaistaspats,bei aukstakulniai irgi juk mus aukstina..o tie kokie ikloteliai tai mums tik padeda,kad kojos atrodytu kaip visu...bet cia kaip kam iseina ir masto...as nei uz jokius ,kad ir palangoj su mini sijoneliu nevaiksciociau..na nebent reiktu nuo nervu valerijono ir tai nepadetu,esu samoninga ir tikrai zinau jeigu nepritinkaner estetiska.....juk tai graudu iki asaru..cia save isivaizduoju letai einancia miniaku ir slepkem.. g.gif blush2.gif doh.gif tad geriau uzmaskuot kas ner grazu,nors ilgi batai ar tinkami dzinsiukai,ilga suknele ar jei kas trumpesnio tadtie iklociukai...tikrai merginos yra pastabios ir ziauresnes...tikrai,kad ir ta celiulitine storuliuke kaip Azen minejai vyrui ir vaikams pirstu rodys imane ar kita kreivomkojom su miniaku...aisku sakys ziurek kokia klise eina ir dar su miniaku...tikrai nors keleta poru ar siaip praeiviu apkalbetu...nu as taip manau.ir nepatiktu man eit kartu su seima.....cia reikia geleziniu nervu ir saltumo...tad geriau as nervuku negadinu ir zmoniu negazdinu smile.gif ir estetinio planetos vaizdo negadinu,kad ir kur bekeliautumem lotuliukas.gif cia biski per daug pasakiau.. lotuliukas.gif
pirmadieni ziuresiu ka klaipedoj paporins...maskvoj atrasys ka mano apie tas ploksteles titano...ir padarys foto su jom kaip atrodytu...yra is ko rinktis pagaliau,ir laiko turim tad galim luktelt...kove ar taip ar kitaip juk susitarem tas var i maskva yra... dabar lekiupirkt vainiko,mire mano mociute,tecio mama verysad.gif ....galvoju gal 90 baltu roziu perrist kaspinu,nes butu sukake90metu...taip ir nesulauke, mire staiga,nenusisirgo,psati diena pries mirtikuniga paprase,kad pakviest...
sausis1
Sveikos visos bendraujančios šioje temoje, jei nieko pries prisijungsiu ir aš prie Jūsų 4u.gif Seku jūsų susirašinėjimą praktiškai nuo pradžios, tik niekaip dėl šiuo metu mane užklupusių rūpesčių nerasdavau laiko įsitraukti į Jūsų ratą. iš pradžių net nemaniau, kad jūs visos rimtai svarstote galimybę operuotis, bet dabar matau, kad tikrai užsispyrusios esate biggrin.gif Kaip suprantu jūsų planai operuoti sukasi apie kovo mėn. labai gaila, kad šiuo metu apie tai aš negaliu net galvoti nes esu nestuke.gif tačiau vėliau mielai prisijumgčiau prie tų kurios nesuspės į pirmąjį traukinį. tikiuos, kad jūsų bendravimas šiame puslapyje nenutrūks ir po operacijos ir jūs su džiaugsmu dalinsitės savo patirtimi su kitomis, svajojančiomis kada nors taip pat pasidaryti operaciją. Visoms sėkmės.
ANIL30
smile.gif sveika prisijungus Sause 4u.gif visad spesi pasidaryt..mes duosim daug patarimu..gali pasiskaityti.... smile.gif ir tikrai bent as pasidarius operacija laiko negailesiu ziniu ir dalinsnsius visad patarimais ir patirtimi...nes zinau kaip skaudu turet kreivas kojeles... smile.gif
azen
Anil uzuojata tau verysad.gif
nugyveno mociute tavo jau gyvenimeli... liuna zinoma, bet atejo uztarnautas poilsio metas
vasara mano mociute iskeliavo sulaukusi 94meteliu...

o kas liecia kojas, na man tikriausiai pasiseke, nes niekada nesu girdejusi uz savo nugaros snabzdesiu ar repliku savo koju adresu. biggrin.gif
o jei ir isgirsciau tai nekreipciau demesio.... rolleyes.gif
beje siandien kai atejo laikas pasiimti vaikus is darzo, tingejau persirengt (namie vaikstau su timpom) isokau i ilgaaulius su tom timpom ir variau i darzeli. klisumas matesi kuo puikiausiai o man buvo dzin biggrin.gif cool.gif
kam nepatinka tegu neziuri ax.gif
ANIL30
QUOTE(azen @ 2010 01 29, 23:30)
Anil uzuojata tau verysad.gif
nugyveno mociute tavo jau gyvenimeli... liuna zinoma, bet atejo uztarnautas poilsio metas
vasara mano mociute iskeliavo sulaukusi 94meteliu...
o kas liecia kojas, na man tikriausiai pasiseke, nes niekada nesu girdejusi uz savo nugaros snabzdesiu ar repliku savo koju adresu. biggrin.gif
o jei ir isgirsciau tai nekreipciau demesio.... rolleyes.gif
beje siandien kai atejo laikas pasiimti vaikus is darzo, tingejau persirengt (namie vaikstau su timpom) isokau i ilgaaulius su tom timpom ir variau i darzeli. klisumas matesi kuo puikiausiai o man buvo dzin  biggrin.gif  cool.gif
kam nepatinka tegu neziuri  ax.gif
*

Aciu uz uzuojauta...Azen pavydetinas tas tavo poziuris...Bet ir as laidotuves su suknele vykau iki keliu,tik ilgaauliais batais. ryt laidos mociute.siandien jau parvykau is sarvojimo sales...tad taip viskas...mus su dukra labai sumete....vos nepatyrem avarijos...aciu dievui priesais nebuvo masinos...
azen
QUOTE(ANIL30 @ 2010 01 29, 21:59)
Aciu uz uzuojauta...Azen pavydetinas tas tavo poziuris...Bet ir as laidotuves su suknele vykau iki keliu,tik ilgaauliais batais. ryt laidos mociute.siandien jau parvykau is sarvojimo sales...tad taip viskas...mus su dukra labai sumete....vos nepatyrem avarijos...aciu dievui priesais nebuvo masinos...
*

oi oi atsargiau blink.gif
Ilgakase
ANIL- užuojauta dėl močiutės, kaip gaila kad taip atsitiko, ypač jei buvot artimos verysad.gif bet smagu nors tiek, kad nepakliuvot į avariją...o man šiandien mažiau pasisekė, man į priekines dureles įvažiavo vyrukas, kurį sumėtė posūkyje....labai nekenčiu važiuot į draudimus, į servisus..tiek daug trukdymo...

o aš vakar buvau Butkutės koncerte Bajorkiemyje...apsirengiau kaip ir sakiau trumpą sijonuką, ilgus batus, prieš tai užmaskavus kojas...nu ir ką galiu pasakyti - ATRODŽIAU IR JAUČIAUSI PUIKIAI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ŠOKAU, DURNAVOJAU IR VISIŠKAI NEKOMPLEKSAVAU thumbup.gif tik paskui kai vykom pas draugę padaryti pratesimo, teko pagudrauti, kad galėčiau nenusimauti batų lotuliukas.gif

Azen, tau tikrai labai pavydžiu tokio dvasios tvirtumo ir požiūrio, tai tikrai nemaišo gyvenime - SUPER drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif norėčiau ir aš taip jaustis.....
azen
QUOTE(Ilgakase @ 2010 01 30, 14:07)
ANIL- užuojauta dėl močiutės, kaip gaila kad taip atsitiko, ypač jei buvot artimos  verysad.gif  bet smagu nors tiek, kad nepakliuvot į avariją...o man šiandien mažiau pasisekė, man į priekines dureles įvažiavo vyrukas, kurį sumėtė posūkyje....labai nekenčiu važiuot į draudimus, į servisus..tiek daug trukdymo...

o aš vakar buvau Butkutės koncerte Bajorkiemyje...apsirengiau kaip ir sakiau trumpą sijonuką, ilgus batus, prieš tai užmaskavus kojas...nu ir ką galiu pasakyti - ATRODŽIAU IR JAUČIAUSI PUIKIAI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ŠOKAU, DURNAVOJAU IR VISIŠKAI NEKOMPLEKSAVAU  thumbup.gif  tik paskui kai vykom pas draugę padaryti pratesimo, teko pagudrauti, kad galėčiau nenusimauti batų  lotuliukas.gif

Azen, tau tikrai labai pavydžiu tokio dvasios tvirtumo ir požiūrio, tai tikrai nemaišo gyvenime - SUPER  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  norėčiau ir aš taip jaustis.....
*

na bet o kas neleidzia taip jaustis? rolleyes.gif
siandien ziurejautoki labai faina filma per tv3 apie negre storule kaip ji saves nekente vis stengesi sukusti vis svajojo apie 5 dydi, kol nesutiko afrikiecio vyro kuriam ji pasirode labai grazi ir patraukli. ir kaip is jo ismoko kad reikia save pamilti.
ir ji pasake tokius zodzius : visada galvojau kad as turiu problemu del svorio, bet ne tai jie turi problemu del mano svorio (tie jie tai zmones kurie kitikuodavo pasiepdavo ja del svorio).
man sie zodziai labai patiko nes galiu juos pritaikyti sau, nes jei as kazkam nepatinku su kreivom kojom tai ne mano beda tai jo beda. biggrin.gif bigsmile.gif
pasineriau i prisiminimus ir pasirodo, kad kai buvo momentai kai kompleksavau verkiau ir slepiau savo kreivas kojas nesulaukdavau nei komplimentu neu vyru (vaikinu)demesio, bet kai tik spjoviau i kompleksus pradejau galvot kad as visdelto grazi ir pradejau su sijonais vaiksciot atsirado ir vaikinu ir komplimentu. cool.gif bigsmile.gif
raseliukste
uzuojauta anil del tavo mociutes verysad.gif na bet nieko nepadysi...toks gyvenimas...anksciau as labai pergyvendavau, bet dabar kazkaip ismokau naturaliai priimti mirti...bet vis ytiek apaudzia sirdele, kai pagalvoji, kad daugiau to zmogaus nepamatysi....

ir buk atsargi vairuodama!!!!!!!!!!!!

na saunuole ilgakase, kad gerai praleidai laika ir pasilinksminai!gerai pasislept kai salta, o kai silta...sad.gif
ANIL30
aciu Raseliukste,,,vaziuoju atsargiai...palaidojom mociute...toks gyvenimas.esu pavargus einu miegoti...gaila,kad mirtis paslaptis,nezinomybe ir mes nezinom kada mus aplankys...
ANIL30
neuzmiegu..gal pervargau,tad pakopinau laisku is maskvos gyd--paskutinisЗдравствуйте, lina.

Здравствуйте, lina.

Ещё раз попытался перечитать Ваше письмо.
Мне кажется, Вы уже запутались в собирании различных мнений.
Давайте приезжайте 1-2 человека, всё сделаем хорошо, а потом, я уверен,
приедут все остальные девушки.

С уважением Артемьев А.А.

cia,kai paklausiau delp loksteliu... smile.gif

Papildyta:

Про цену давайте я Вам скажу сразу.
Эта услуга у нас сейчас стоит 5.000 долларов
За каждого человека, которого Вы приведете, Вы получите скидку 20%
Сответственно, 2 человека - 40%, 3 - 60% и т.д.
В эту стоимость входит 2 недели пребывания у нас.
Это рассчитано на местных жителей.
Свыше этого срока - 70 долларов в сутки (по сегодняшнему курсу)
Целесообразно пролежать недели 3-4.
В аппаратах нужно будет находиться в среденм 3 месяца, поэтому мы Вас
отпустим домой, и Вы будете наблюдаться дома, мы будем связываться
по телефону.
Некоторые снимают квартиры здесь - можем рассмотреть и такой
вариант. Тогда весь срок будете под нашим наблюдением.
Наркоз мы предпочитаем эпидуральный, но можем учесть Ваши пожелания.
Из анализов попрошу привезти только свежие на ВИЧ, гепатиты В, С и
сифилис.
Остальные - у нас на месте. Это всё входит в стоимость.

Кстати, Вы можете не собирать всю команду девушек - приезжайте
сколько сможете.
Если потом направите ко мне кого-то - я Вам заплачу 20% той суммы,
которую заплатит человек от Вас. В принципе можем сотрудничать долго.

С уважением Артемьев Александр Александрович

o cia delkaineliu ..bet nuolaida visos issidalintumem,kad visom nuleistu
po vienodai..tad drauge pigiau jei maskvoj.. smile.gif
daugiau pirmadieni prirasysiu....
Ilgakase
merginos, bet ar atkreipėt dėmesį dar į tą vietą - kur 70 dol į parą.....jie rašo, kad reikia (na kaip jie rašo - patartina) pagulėti 3-4 savaites pas juos, taigi dar pridėti reikia 7 ar 14*70 - bus 490 ar 980 dol...o jei dar kokia komplikacija ir ilgiau tektų pagulėti doh.gif

smagu kad duoda tokias nuolaidas....

o dėl tų plokštelių - tai nelabai supratau, ką turėjo minty - kad "jūs supainiojote skirtingas nuomones" g.gif tai jie daro ar nedaro taip??????????
ANIL30
QUOTE(Ilgakase @ 2010 01 31, 13:21)
merginos, bet ar atkreipėt dėmesį dar į tą vietą - kur 70 dol į parą.....jie rašo, kad reikia (na kaip jie rašo - patartina) pagulėti 3-4 savaites pas juos, taigi dar pridėti reikia 7 ar 14*70  - bus 490 ar 980 dol...o jei dar kokia komplikacija ir ilgiau tektų pagulėti  doh.gif

smagu kad duoda tokias nuolaidas....

o dėl tų plokštelių - tai nelabai supratau, ką turėjo minty - kad "jūs supainiojote skirtingas nuomones" g.gif tai jie daro ar nedaro taip??????????
*

na jie labiau linke matyt daryt ilizarovio metodika...ziuresime ka pasakys tas is klaipedos gyd,nes asmanau jei ilizarovo metodu jis irgimano yra geriau ir panasiai,tada net neabejoju del maskvos...o nuolaidos issileistu ilgesniam laikui ligonineje.. smile.gif
Ilgakase
įdomu kaip Anil sekėsi Klaipėdoje ax.gif
ANIL30
as ryt 2val.turiu termina pas ta gydytoja... smile.gif ryt vakare zinosim daug daugiau...na tikius,kad zinosiu...
Ilgakase
labai laukiam čia visos naujienų Anil ax.gif Tu mūsų šaunuoliukė - verta medalio drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
ANIL30
labas vakarelis visoms. 4u.gif 4u.gif 4u.gif as siandien labai pakilios nuotaikos parvykau is klaipedos. gydytojas mane labai gerai pakonsultavo, susitarem del operacijos...jis jau uz poros sav butu sutikes operuot,bet pasirinkau kovo men apie25diena.... smile.gif smile.gif smile.gif thumbup.gif as ir del kitu paklausiau,pav niniuko...viskas gerai jis sako tos operacijos ner sudetingos...parode tik koksrandelis tebus smile.gif reiks kaulo nukirst,,kad sonai nebutu isvirte ir dviejose vietose laus koja,kad grazu smile.gif sakoilizarovas atgyvena..darysim siuolaikiskai...yra irtokiu aparaciuku kaip ilizarovo, tikzymiaimazesni ir patogesni,bet ju nesirinkau..priejau kitokio sprendoimo-su titanu..o dar sako daryt su aparateliasis abi kojas is karto tik rusai ir tedaro..jis nei uz ka nepatartu.su titanu irtaip vos issilygau abi kojas kartu,kad operuos..nereiknei pasiruost tai opracija,cia lyg kaulo luzis...ir dar sakonarkoze tik epidura..tai nekankia taip.. smile.gif o randai buna veliau vos matomi smile.gif na tokios tokeles....as laiminga,bet merginos,kurios norit ne su manim o i maskva as duosiunumerius ir pacios juos turit..yra ju tinklalapyje...cia kiekviena turi galvot,svarstyt ir sprest... smile.gif as jau apsisprendziau smile.gif na parasiau lyg ir viska,bet kainos nesake,klausiau iskeliukartu..nemanau,kad bus kosmine smile.gif galkokie 8000lituku..gal maziau gal daugiau smile.gif jis del komplikaciju tikrai neprigazdino,juk klubo sanari senukai keicia ir po to spraigo po miesta smile.gif nu iki..rasykit ka manote jus...
Ilgakase
aš irgi tik už titaną ir už Lietuvą thumbup.gif labai šaunios naujienos drinks_cheers.gif
Papildyta:
o kaip dėl titano išėmimo iš kojos, kada ir kaip bus visa tai išimama? Ar neišimama? beje, tas titanas - tai tos mūsų žinomos plokštelės, ar ne?
Papildyta:
Anil, o kada tu vėl važiuosi į Kaipėdą pas tą daktarą, ar jau iki kovo 25 d. nereikės? norėčiau ir aš prisijungti, dar dėl pėdų operacijos paklausčiau, nes man kai basa vaikštau ant kieto pagrindo - kulnus skauda sad.gif kažin ar eitų vienu metu padaryti ir pėdos ir kojos tiesinimo operacijas?
Papildyta:
Mano kaimynė viena susilaužė ranką ir jei įdėjo metalą, tai daktarai net sako, kad kam čia išimti, jis netrukdo tipo juk, organizmas jį priėmė ir gerai...bet ji sena jau, gal todėl nenori dar daryti narkozės g.gif
azen
oho kokios cia jusu naujienos saunios smile.gif
nebedaug beliko mergickos jums iki jusu laimes thumbup.gif
ANIL30
QUOTE(azen @ 2010 01 30, 20:12)
na bet o kas neleidzia taip jaustis? rolleyes.gif
siandien ziurejautoki labai faina filma per tv3 apie negre storule kaip ji saves nekente vis stengesi sukusti vis svajojo apie 5 dydi, kol nesutiko afrikiecio vyro kuriam ji pasirode labai grazi ir patraukli. ir kaip is jo ismoko kad reikia save pamilti.
ir ji pasake tokius zodzius : visada galvojau kad as turiu problemu del svorio, bet ne tai jie turi problemu del mano svorio (tie jie tai zmones kurie kitikuodavo pasiepdavo ja del svorio).
man sie zodziai labai patiko nes galiu juos pritaikyti sau, nes jei as kazkam nepatinku su kreivom kojom tai ne mano beda tai jo beda.  biggrin.gif  bigsmile.gif
pasineriau i prisiminimus ir pasirodo, kad kai buvo momentai kai kompleksavau verkiau ir slepiau savo kreivas kojas nesulaukdavau nei komplimentu neu vyru (vaikinu)demesio, bet kai tik spjoviau i kompleksus pradejau galvot kad as visdelto grazi ir pradejau su sijonais vaiksciot atsirado ir vaikinu ir komplimentu.  cool.gif  bigsmile.gif
*

labukas..as azen irgi ta filma ziurejau,bet ji storuliuke,gali sukust, pati esi ne karta minejus baisiau storuliuke ar celiulitine negu klisa.man tai visai nesulyginama..as myliu save gal,kadmyliu ir gerbiu estetika irnenoriu buti kreivakoje...man tai tas pats kaip zvairumas..o zvairuma irgi puikiausiai isoperuoja,raiscius sutempia akiu.. smile.gif ostorumaskaskita,celiulitas visai kita temele reikia masaziuku, neapleist jei prasideda,,,,tad tikrainezinau armanoorganizmasnebus linkes iceliulita,nes striju turiu smile.gif tu stipri tuom,kad galivaiksciot miniakais nekompleksuodama..na ne kazdien,,bet ir nesivarzaipav palangoj..o man tai kancia doh.gif verysad.gif daug graziu galimu poilsio akimirkupraleidaukompleksuodama,o ne ilsedamasi churorte..manten budavokancia ir panikabegaline..vat tuomtu stipri ir pavydziu truputi tau to budo smile.gif na bet surenksim kol dar esam visos kreivakojes pas mane vakareli smile.gif gerbiukiekvienonuomone ir charakterio buda...
Papildyta:
ilgakase turi skypa? mes i bendra konferencini skambuti renkames ir plepam..Azen gali ire tumielai prisijungt paplepet smile.gif
ANIL30
MAN TIK OPERACIJAI REIKS VAZIUOT..BETVISAD JEIISEIS GALESIU SU TAVIM NUVYKT IR SUVEST IR KUOM GALESIU,TUOM PADESIU.. smile.gif NA KAZI AR KARTU TAS OPERACIJAS DARYTU..O DEL TITANO JO ISIMT NEREIKIA...JIS DRAUGISKASMUSUORGANIZMAMS,ATMETIMO NERA.. smile.gif NA BET NORINT GALIMA ISIMTI JI.. smile.gif
Ilgakase
Atvažiuosiu tavęs aplankyti po operacijos drinks_cheers.gif
ANIL30
QUOTE(Ilgakase @ 2010 02 03, 12:16)
Atvažiuosiu tavęs aplankyti po operacijos  drinks_cheers.gif
*

lauksiu drinks_cheers.gif o tu ka nusprendei,koki planeli susikurei? kuria kryptim judesi...pala dusiu nuoroda del pedu ten tos operacijos..www.gramedica.lt arba www.sportmedicine.lt
operacijos metu ten naudoja nedideli 1cm titano implanta .operacija trunka10min.
operacija atliekama taikant vietine nejautra.
trumpas pooperacinis laikas.
gali stotis is kart be jokiu t ramentu
kaulas nepazeidziamas
implantas istatomas visam gyvenimui
po operacijos nereik jokiu supinatoriu
implantopagalba chirurgas atkuria reikiama pedos forma..
zmogus jaucias patogiaiir devet gali kokia tik nori avalyne..
ascia ilgakase nurasiau pagrindine inf kuri yra buklete kuri dave klaipedoj gydytojas kai liepe pasitikrint ploksciapedyste...o tas kristupas tikriausiai jo klaip..gyd...sunus.. smile.gif
ta operacija gali greit padaryt ,jineturi but brangi ir tada jei ka daryt gali taip kaip as smile.gif
niniuks
...vartalioju vartalioju ir vartalioju ta minti galvoje ir nesitiki. va tau, lietuvoj taip pat tokios operacijos daromos ir ne siaip, - naujausia technologija! kodel jie neatidaro spec. klonikos?!!! kaip palengvintu gyvenima ne vienam ir ne dviem!
Ilgakase
Nu bet tikrai stebuklas doh.gif Tiek metų ieškojom, rinkom visokiausią informaciją, sprendėm, sukom galvas, svajojom, dūmojom - o še tai tau - viskas panosėje drinks_cheers.gif thumbup.gif wub.gif doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Na o aš be pėdų korekcijos turbūt nebeišsiversiu, nes jei jau dabar kulnus skaudena, tai kas bus toliau doh.gif tik aišku - pirma kojų tiesinimas...BE KALBŲ schmoll.gif jetus, kaip laukiu merginos, šianakt nuo įspūdžių sunkokai sekėsi užmigti, prisisvajojau iki ausų, įsivaizduodama mus visas su nuostabiomis seksualiomis trumputėmis suknytėmis wub.gif ech....greičiau viskas įvyktų....na aš dėl pinigėlių gal ir paskutinė būsiu nei jūs visos (o gal ir ne - kas čia žino smile.gif), bet vistiek esu pasiryžusi gultis po skalpeliu drinks_cheers.gif
ANIL30
QUOTE(niniuks @ 2010 02 03, 15:44)
...vartalioju vartalioju ir vartalioju ta minti galvoje ir nesitiki. va tau, lietuvoj taip pat tokios operacijos daromos ir ne siaip, - naujausia technologija! kodel jie neatidaro spec. klonikos?!!! kaip palengvintu gyvenima ne vienam ir ne dviem!
*

tos metodikos jau senai zinomos...cia turetu but kokia grozio estetine grozio ortochiurgija....o musu gyojaidyt geri traumatologai-ortopedai..juk daugavariju,nelaimiu nutinka,tenka zmogu lyg is naujo surinkti...tad jie patyre ir ta musu operacija jiems ner kazkas tokio...mate gyvenemine daugiau nelaimiu,tad neatidaro grozio ortoped...kazi ar jau tiek daug operuotus...juk ne visi ir tiek pinigeliu gali leist groziui, kojelem...bet kuri mergina labai nores is musu zinos,kad yra galimybe istiesint ta nelemta kreivuma smile.gif joms jau bus lengviau...na, bet reiks tik rast ta ilgakases sukurta temele smile.gif bet jau dabar vesdama is nevilties mergina googlej zodzius-,, kreivos kojos ,, ,,koju tiesinimo operacija ,, ,, o koju forma,, ,,blauzdos kreivos,, ir pan ras mus smile.gif bent as vedziau pries kelis metus tokius zodzius daznai...dabar ivedusios kreivos kojos gales skaityt diena nakti..ir tikius merginom jau radus mus palengves smile.gif
Ilgakase
SVAJONĖS IŠSIPILDYMAS TIESIOG RANKA PASIEKIAMAS thumbup.gif Vis dar sunku tuo patikėti......

NORĖTI - REIŠKIA GALĖTI.....Turėsim mes tas kojeles tiesias wub.gif wub.gif wub.gif Na čia didžiausias nuopelnas Anil - nežinau, kaip mes čia jai atsidėkosim wub.gif
ANIL30
QUOTE(Ilgakase @ 2010 02 03, 16:09)
SVAJONĖS IŠSIPILDYMAS TIESIOG RANKA PASIEKIAMAS  thumbup.gif  Vis dar sunku tuo patikėti......

NORĖTI - REIŠKIA GALĖTI.....Turėsim mes tas kojeles tiesias  wub.gif  wub.gif   wub.gif  Na čia didžiausias nuopelnas Anil - nežinau, kaip mes čia jai atsidėkosim  wub.gif
*

mes visos esam vertos tu lauru...nes juk teikem ir teikiam visa informacija...as nezadu apleist sio forumo.. smile.gif dar nesam iki galo nuklisenusios...kai is ligonines iseisim iseisim tiesiom kojelem jau bus pergale ....pet kiekviena informacija buvo ir yra mums pergales ir laimejimai.. smile.gif ir Azen puiki,nes turi tvirta nuomone,jos zodziai tikrai pastiprina tas kurios nezada tiesint kojyciu 4u.gif man tas forumas lyg maistas, cia ieinu galima sakyt kas diena,ka cia kas diena..idiena po kelis sykius....vis galvoju gal kas ka parase.. smile.gif man patinka,kai galima diskutuoti,kai daug nuomoniu visad gerai...ir malonu,kad merginos netingim parasyti ka suzinojom ar mastom... smile.gif
sausis1
labai smagu, kad tavo Anil svajonė greit taps realybe. super, tikrai džiaugiuosi už tave. tikiuos, kad rudeniom ar į metų pabaigą ir mano svajonė išsipildys.
raseliukste
nu va cia tai super!!!!!!!!!!!!!!lakstau ir sokineju kaip isprotejus!!!!!!!!!!!!!!!!valio anil!!!!!!!!!!!jau greitai svajone virs tikrove!!!!!!!!!pabandysiu tave skype pagaut, nes pastarasias dienas turejau be proto daug dirbt tai nebuvo kada prie pc prisest!

jooo tai anil visi laurai priklauso! drinks_cheers.gif thumbup.gif
azen
QUOTE(ANIL30 @ 2010 02 03, 14:30)
mes visos esam vertos tu lauru...nes juk teikem ir  teikiam visa informacija...as nezadu apleist sio forumo.. smile.gif dar nesam iki galo nuklisenusios...kai is ligonines iseisim iseisim tiesiom kojelem jau bus  pergale  ....pet  kiekviena   informacija buvo ir  yra mums pergales  ir   laimejimai.. smile.gif ir Azen puiki,nes turi tvirta  nuomone,jos zodziai  tikrai pastiprina tas kurios nezada tiesint kojyciu 4u.gif man tas  forumas  lyg  maistas, cia ieinu galima sakyt kas diena,ka cia  kas  diena..idiena  po kelis sykius....vis  galvoju  gal kas  ka  parase.. smile.gif man patinka,kai  galima diskutuoti,kai daug nuomoniu visad gerai...ir  malonu,kad merginos netingim parasyti  ka suzinojom ar  mastom... smile.gif
*

drinks_cheers.gif

na taip si tema dziaugsmas sirdelei.

ax.gif
Angelsoul
Sveikos mergaites, as jusu nepamirsau, tiesiog laukiu kol pagimdysiu ir pasidarysiu blauzdu koregavimo operacija, tada butinai jums parodysiu rezultatus wink.gif kazkoks iskrypelis manes prase prisijungimo info, savaime suprantama nedaviau, tad bukit atsargios wink.gif
ANIL30
QUOTE(Angelsoul @ 2010 02 03, 23:21)
Sveikos mergaites, as jusu nepamirsau, tiesiog laukiu kol pagimdysiu ir pasidarysiu blauzdu koregavimo operacija, tada butinai jums parodysiu rezultatus wink.gif kazkoks iskrypelis manes prase prisijungimo info, savaime suprantama nedaviau, tad bukit atsargios wink.gif
*

labas..okurtu zadi daryti? niekad nediskutavai,galka praleidau,bet...hmmm g.gif nemanau..
Angelsoul
Northway arba Vitkaus klinikoje. Kiek domejausi abiejose labai geri specialistai dirba. Operacija nesudetinga. Tereikia parinkti reikiamus implntus. Gaila, kad suzinojau apie sia operacija taip velai...sad.gif
ANIL30
QUOTE(Angelsoul @ 2010 02 04, 17:29)
Northway arba Vitkaus klinikoje. Kiek domejausi abiejose labai geri specialistai dirba. Operacija nesudetinga. Tereikia parinkti reikiamus implntus. Gaila, kad suzinojau apie sia operacija taip velai...sad.gif
*

as kazkadazadejau det implantus..pamenu dabartave..mescia tau patarem..as ir ten ir ten buvau.man nortvay pigiau pasirode..bet abu specialistai jau liuks....ir jauniskis ir tas kitas... smile.gif sekmes tau 4u.gif
Vestra
Saunuole Anil, sekmes!Pralauzei ledus. thumbup.gif O kur operacija vyks Klaipedoj? Ir kada galima ant koju stotis ir kiek trunka reabilitacinis laikotarpis?
Ilgakase
aš jau kasdien svajoju, įsivaizduoju, kaip mes visos susitiksim apsivilkusios trumpus sijonukus wub.gif nu bet ir lėtai man laikas slinkt pradėjo smile.gif
ANIL30
QUOTE(Ilgakase @ 2010 02 05, 20:16)
aš jau kasdien svajoju, įsivaizduoju, kaip mes visos susitiksim apsivilkusios trumpus sijonukus  wub.gif  nu bet ir lėtai man laikas slinkt pradėjo smile.gif
*

man jis tas laikas visad bega..retai telpuka esu suplanavus i
diena smile.gif manau greit prabegs smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif dabar kasdien spaudziu vaisiu naturalias sultis..greifruktai,apelsinai..valgau selenas...reik mest svori smile.gif na bet tikiu greit nutirps pavasariui tas zieminis, riebalinis apsauginis sluoksniukas lotuliukas.gif
as esu peleda,man taipsunku keltis,miegot dazniausiaieinu velai...tad per diena irlekiu kaip sumacheris reikalus tvarkydama,namus kuopdama, maistas dar kur..parduotuves...o kai pradesiu vel dirbt...bus sunku..visi man sako.. smile.gif
o del sijonuku ilgakase ka tinkamo tavo sudejimui rasiu grazaus per ispardavimus prigriebsiu.. smile.gif tu kudute,xs ar s .. smile.gif
niniuks
...as pradejau taip pat jaudintis, kad net nebesuprantu ar cia tikra... g.gif
Ilgakase
QUOTE(ANIL30 @ 2010 02 05, 20:53)
man jis tas laikas visad bega..retai  telpuka  esu suplanavus i 
diena smile.gif  manau greit  prabegs smile.gif  smile.gif  smile.gif  smile.gif dabar kasdien spaudziu  vaisiu  naturalias sultis..greifruktai,apelsinai..valgau selenas...reik mest svori smile.gif na bet  tikiu  greit nutirps  pavasariui tas  zieminis, riebalinis apsauginis sluoksniukas lotuliukas.gif
as esu peleda,man taipsunku  keltis,miegot dazniausiaieinu  velai...tad per diena irlekiu  kaip sumacheris  reikalus tvarkydama,namus  kuopdama, maistas  dar kur..parduotuves...o kai pradesiu vel dirbt...bus sunku..visi  man sako.. smile.gif
o  del sijonuku  ilgakase  ka tinkamo tavo sudejimui rasiu  grazaus per ispardavimus prigriebsiu.. smile.gif tu kudute,xs ar s .. smile.gif
*

oi saulyt, tu tik dėl manęs nesirūpink, ačiū tau labai už rpestėlį...laikysim kumščius, kad tik gerai tau sekstųsi darbelyje ir susitaupytum reikalingą sumą pinigėlių drinks_cheers.gif kada tiksliai išvyksti????
ir sėkmės metant tuos nelemtus kg drinks_cheers.gif viskas bus gerai, mes su tavimi drinks_cheers.gif
niniuks
smile.gif oj Anil, su tais kilogramais ir man beda. o labiausia sunervina kai kasnors man ima aiskinti, kad as ir taip kuda ir nieko man daryt nereikia. tuomet net verkt is pykcio norisi! taip, as ir pati zinau, kad ant manes tu 'lisnu' kilogramu nesimato, nes jie ne ant veido gi ir ne ant nosies kabo. kabo jie man tik ant pilvo ir slaunu, o tas vietas jau as moku kaip paslept lotuliukas.gif ir apskritai, mes pacios zinom kudos mes ar storos ir ko mums reikia geriau nei kokia vista is pasales. turiu jums prisipazinti viena dalyka - as , va su jumis merginos, bendrauju, ir jauciu, kad man visai smagu ir pasitikiu jumis visiskai, - na, o norejau pasakyti, kad as kazkaip merginu draugiu visai neturiu... taip jau susikloste, kad nuo mokyklos laiku tik su berniukais ir su berniukais, net maza su pusbroliais uzaugau... universiteto drauge isvaziavo i amerika, taip ir liko ten. cia anglijoj viena ''suradau'', o galiausia pasirode jog ji visiska kiaule doh.gif Maniau taip ir nebesubendrausiu su moteriska gimine tongue.gif Se tau kad nori, nebegaliu sulaukti progos kuomet su kuria is jusu susitiksiu, prisisvajoju visko... blush2.gif Zinau Anil lekia kita savaite i darbuka, sekmes tau, pupa, zianu, kad bus sunku ir pavargsi, bet uztai grysi pilnom kisenem smile.gif ir isleisi tuos pinigelius taip kaip visa brandu gyvenima svajojai mirksiukas.gif jei nebedsusisnekesim iki kol isvyksi, - tada geros tau keliones. tikiuosi vis surasi tarpeli ir skaipe isijungt . gero visoms savaitgalio. buciuoju atiukas
azen
ANIL - padirbesi ir kg savaime istirps bigsmile.gif mirksiukas.gif
4u.gif
Ilgakase
Niniuks, aš irgi tokia "berniukiška" buvau, pagrinde visi draugai jaunystėje buvo vyriškos giminės...atsimenu save, kai gulėjau po apendicito operacijos ligoninėje, tai šniūrais lankyt ėjo draugai....kol trečią dieną viena palatos draugė senutė net savo dukrai nusistebėjo, kad pas mane tiek daug vaikinų ateina lankyti lotuliukas.gif
tik dabar kai ištekėjau, kažkaip daugiau draugių merginų atsirado, na bet vistiek nė su viena apie savo kompleksus nedrįstu šnekėti......tik va su jumis kaikuriomis, tosk ryšys užsimezgęs, atrodo visą gyvenimą pažįstamos buvom drinks_cheers.gif myliu jus pupos labai labai wub.gif nežinau, bet dabar taip faina gyventi, taip gera žinoti, kad ne tik tuoj išsipildys didžiausia svajonė, bet dar susiradai sielos drauges..... drinks_cheers.gif kuo didžiausios jums visoms sėkmės drinks_cheers.gif
raseliukste
labukas visoms 4u.gif na manau sis forumas turiningas yra ir informacijos, ir supratimo, ir palaikimo prasmemis...keista, kai svetimi zmones gali tapti tokie artimi....o ir bendauti taip paprasta!
as vakar nereliai prisisokau ir super praleidau laika!
anil krukis lagaminus i kelione laikas ruostis, o del tu kg patys istirps, kai dirbt pradesi.....
na lekiu darbukan.....
gero savaitgalio visoms...muak!
Ilgakase
šiandien ieškojau kokio dalykinio kostiumėlio su kelnėmis eiti į būsimus darbo pokalbius...visą akroplį išvaikščiojau, bet nieko tinkamo neradau, nes visos klasikinio stiliaus kelnės atrodo baisiai ant kreivų kojų verysad.gif verysad.gif verysad.gif tai dar kartelį sau prisiekiau, kad tikrai gulsiu po skalpeliu vardan tiesių kojų .....
raseliukste
pupa tu geriau i baze nueik, ten as pirkau saunu kostiumeli...reikia kelnyciu kad tiesus kritimas butu tada ne taip matysis kreivumas kojyciu:)na jei ka palauk pora sav nueisim abi paziuret:)
siaule
o as taip laukiu,kada greiciau viskas ateitu (niu kad galeciau greiciau gult po tuo skalpeliu)jau ir dienas skaiciuoju, kad greiciau ateitu. kiekviena miela diena galvoju ir galvoju, kaip atrodytume. Viska paaukosiu, kad tik ta svajonike isipildytu lotuliukas.gif anil as ir pradejau ir selenas vartoti, kad greiciau sukusti galeciau, ir tuos miolers zuvu taukus pradejau gerti, bet man nuo ju apetitas padidejo lotuliukas.gif niu gal man taip atrodo rolleyes.gif Viska darau, kad tik greiciau atiskratyciua tu nelemtu priaugtu kilogramiuku. Anil tau sekmes darbukuose, laukiam taves sugristant rolleyes.gif
ANIL30
QUOTE(akvijke @ 2010 02 08, 16:08)
o as taip laukiu,kada greiciau viskas ateitu (niu kad galeciau greiciau gult po tuo skalpeliu)jau ir dienas skaiciuoju, kad greiciau ateitu. kiekviena miela diena galvoju ir galvoju, kaip atrodytume. Viska paaukosiu, kad tik ta svajonike isipildytu lotuliukas.gif anil as ir pradejau ir selenas vartoti, kad greiciau sukusti galeciau, ir tuos miolers zuvu taukus pradejau gerti, bet man nuo ju apetitas padidejo lotuliukas.gif niu gal man taip atrodo  rolleyes.gif Viska darau, kad tik greiciau atiskratyciua tu nelemtu priaugtu kilogramiuku. Anil tau sekmes darbukuose, laukiam taves sugristant rolleyes.gif
*

RASELIUKSTE PARASYK I AZ SAVO AIRISKA NR AR I FACEBOK ACIU LAUKIU
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.