Rudens lobiai Auksinis ruduo jau baigiasi, tad albumuose turbūt jau pilna nuotraukų, kuriose jūsų mažyliai džiaugiasi su jumis rudens gėrybėmis ir grožiu: padeda mamytėms konservuoti sodo ir daržo gėrybes, renka grybus, žarsto klevo lapus parke, taškosi lietaus balose ir t.t. Skelbiame naują foto konkursą Rudens lobiai! Siųskite nuotrauką, kurioje jūsų mažylis, arba ir visa jūsų šeima kartu su juo, surado rudens lobių (nebus tvirtinami vaizdeliai, fotografuoti pavasarį-vasarą-žiemą!). Laukiame tikrai rudeniškų, įspūdingų foto. Išrinkite gražią, kokybišką įdomią nuotrauką, kad į ją būtų malonu ir įdomu žiūrėti ne tik jums, bet ir kitiems. ! Jei matote, kad konkurse jau yra panaši nuotrauka, ieškokite savo albume originalesnės, įdomesnės, išskirtinės foto. ! Prieš pildydami paraišką konkursui, perskaitykite jau dalyvaujančių konkurse nuotraukų pavadinimus kad nesikartotumėte ir būtumėte originalūs! Taip sulauksite daugiau vertintojų dėmesio ir balsų. Rašykite jį lietuviškomis raidėmis (š,ą,č,ę,ė,į,ų,ū,ž). Nepamirškite prieš siųsdami nuotrauką konkursui susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis! Jos yra čia. Nuotraukas konkursui pateikti galėsite nuo 2005 11 17 iki 2005 11 28.Už 3 labiausiai patikusias nuotraukas balsuosime 2005 11 29 2005 12 06.Dalyvaukite ir laimėkite šaunių firminių supermama.lt prizų! [attachmentid=39033]
Jau turiu paruošusi nuotraukytę
jetius kaip fain labai laukiam sito konkurselio nuotraukyciu tikrai manau bus labai graziu
Tikiuosi ir mano patvirtins  , tikrai bus fainas konkursas
*Nendria*
2005 11 17, 11:33
Nu kiek garzhiu nuotraukyyychiu!!! Dar tik pirma diena,o jau net dvi foto lblb
O kodėl mano nepatvirtino
Aidairi
2005 11 17, 12:14
Kaip rudeniška.Kaip gražu.O jau baravykiukas su umedyte
Aidairi
2005 11 17, 14:28
kaip ilgai rinkau nuotrauką...tiek daug turime,bet išrinkome ir jau dalyvaujame
"Jei matote, kad konkurse jau yra panaši nuotrauka, ieškokite savo albume originalesnės, įdomesnės, išskirtinės foto"kol kas didzioji dalis foto- panasios  : vaikas ir krintatys lapai
Romasis
2005 11 17, 15:09
o prizai kokie bus
Agotukas
2005 11 17, 15:28
Kažin nuo kurio medžio šitas gražus lapelis??? Ne nuotrauka, bet atvirute
kokiu graziu nuotraukyciu jau yra tikras rudenelis jauciasi
| i |
| Buvo nepatvirtinta visa krūva ne rudeninių o vasarinių foto. Dar kartą pasiskaitykite konkurso taisykles bei aprašymą. Taip pat ir nuotraukos, kurios apdorotos spec. programomis: papuoštos papildomos grafikos ir dailės elementais - Taisyklės tai draudžia. |
| ! |
| Dar norėtume iš anksto perspėti, kad nesijaudintumėte dėl ilgiau užtruksiančio nuotraukų netvirtinimo visą šį savaitgalį. Kaip žinia, nuo rytdienos iki sekmadienio dalyvausime parodoje "Vaikų šalis 2005" Kadangi dauguma konkurso administratorių dirbs supermama.lt stende, negalėsime taip operatyviai tvirtinti nuotraukų. Bet jau pirmadienį visos per savaitgalį atsiųstos foto bus peržiūrėtos ir įvertintos. |
Nieko sau
2005 11 17, 21:10
man plikšius pati geriausia
Tikrai daug lapu
Fasolka
2005 11 18, 03:31
O musu nuotrauka is nepatvirtintu prie neuzpildytu atsidure.. o priezasties nepagaunu.. vienintele tai, gal, kad perdidele, bet rasoma, kad jeigu foto perdidele ji bus automatishkai sumazinta
Fasolka
2005 11 18, 06:26
QUOTE(Fasolka @ 2005 11 18, 03:31) O musu nuotrauka is nepatvirtintu prie neuzpildytu atsidure.. o priezasties nepagaunu.. vienintele tai, gal, kad perdidele, bet rasoma, kad jeigu foto perdidele ji bus automatishkai sumazinta  jei foto netinka, gal pasufleruotumete kaip apkesiti.. nes nei baltu vokeliu, nei kriziuku, nei kitu neigiamu "uzuomenu" nera.. dabar jau vel ziuru is neuspildytu prie nepatavirtintu atsidure.. matys tikrai "grieshna" fotke, bet kuom ...
Agotukas
2005 11 18, 10:10
Nu va, ir sitam konkurse prasideda  Nu kur jus fotkei "be komentarų, ir taip aišku " matote rudens lobius???? Ar kad vaikas su striuke, ar kad po bala sliauzioja? Balu ir vasara buna, ir pavasari, ir ziema net kartais...
Nieko sau
2005 11 18, 10:24
QUOTE(Agotukas @ 2005 11 18, 10:10) Nu va, ir sitam konkurse prasideda  Nu kur jus fotkei "be komentarų, ir taip aišku " matote rudens lobius???? Ar kad vaikas su striuke, ar kad po bala sliauzioja? Balu ir vasara buna, ir pavasari, ir ziema net kartais... Is kur toks pyktis  . Stai citata: Rudens lobiai
Auksinis ruduo jau baigiasi, tad albumuose turbūt jau pilna nuotraukų, kuriose jūsų mažyliai džiaugiasi su jumis rudens gėrybėmis ir grožiu: padeda mamytėms konservuoti sodo ir daržo gėrybes, renka grybus, žarsto klevo lapus parke, taškosi lietaus balose ir t.t.
Agotukas
2005 11 18, 13:27
QUOTE(gritte @ 2005 11 18, 10:24) Is kur toks pyktis  . Stai citata: Rudens lobiai Auksinis ruduo jau baigiasi, tad albumuose turbūt jau pilna nuotraukų, kuriose jūsų mažyliai džiaugiasi su jumis rudens gėrybėmis ir grožiu: padeda mamytėms konservuoti sodo ir daržo gėrybes, renka grybus, žarsto klevo lapus parke, taškosi lietaus balose ir t.t.Cia ne pyktis  Cia liudesys... Kur tu matei sioje fotkeje nors laseli rudenio? Nors koki nusususi geltona berzo lapeli? As nemaciau ir man si fotke su rudeniu visai neasocijuoja
Kaip matau, vien kritikiu burelis susirinko. O kas bloga, kad vaikai sulapais nufotografuoti? Juk ruduo auksiniu ne del bulviu ar kt. darzoviu taip pavadintas, ar ne tiesa  ?
Nieko sau
2005 11 18, 15:38
QUOTE(Agotukas @ 2005 11 18, 13:27) Cia ne pyktis  Cia liudesys... Kur tu matei sioje fotkeje nors laseli rudenio? Nors koki nusususi geltona berzo lapeli? As nemaciau ir man si fotke su rudeniu visai neasocijuoja  nematau as jokiu lapeliu- anei berzo, anei klevo...ir nenoriu matyt, bo su lapais labai jau daug nuotrauku... As gal truputeli glusa, bet man balos - tai rudens atributas.
viltele
2005 11 18, 16:18
o man lapai...grazu  kol kas labiausiai man isimenancios sios: na , ir kurį man išsirinkti ....nepadėsit??? ...iseinu i rudeni...
Stiuardese
2005 11 18, 19:01
QUOTE(gritte @ 2005 11 18, 15:38) Tiesa sakant nieko aš nebesuprantu  Fotkinta rugsėjo gale ir nepanašu į rudenį? Žodžiu, aš nusivylus
Ramunita
2005 11 18, 19:33
kokios panasios foto  grazios,bet jau tokios vienodos  kaip reikes isrinkti geriausias reiks
Linea...
2005 11 18, 19:47
QUOTE(Agotukas @ 2005 11 18, 06:27) Cia ne pyktis  Cia liudesys... Kur tu matei sioje fotkeje nors laseli rudenio? Nors koki nusususi geltona berzo lapeli? As nemaciau ir man si fotke su rudeniu visai neasocijuoja  Agotukai...tolerancijos...kaip taip dabar, zmones kuria, dalinasi nuotraukom, kaip taip dabar...Jei jau ji patvirtinta, tai reiskias tinkama. Sekmes visiems dalyviams:)
Aidairi
2005 11 18, 20:07
ai..koks skirtumas.vistiek išrinksim geriausias. aišku,negerai kai labai panašios,negerai kai neatitinka pavadinimo,bet balsuosim mes pačios.
Agotukas
2005 11 18, 22:15
QUOTE(mazylle @ 2005 11 18, 19:47) Agotukai...tolerancijos...kaip taip dabar, zmones kuria, dalinasi nuotraukom, kaip taip dabar...Jei jau ji patvirtinta, tai reiskias tinkama. Sekmes visiems dalyviams:) Tai cia aptarimas tik liaupsems skirtas  Tyliu tyliu...
vitalyte
2005 11 19, 00:56
O man nuo pat pradžių "Baravykiukas ir Ūmėdytė" taip įkrito į širdį  . Ko gero ir liks viena didžiausių favoritų. Nors ir labai daug su lapais, bet nepaprastai gražu  . Aišku, balsuosiu už tas, kurios išsiskirs ir bus ypatingos man. Suabejojau dėl "Obuoliai rudeniniai..."  Taisyklės lyg ir draudžia fotomontažą, o ten tik obuolys paliktas raudonas - visa kita nespalvota. Ar taip galima? Nors ir labai gražu, bet norėtųsi, kad visi laikytųsi taisyklių
Markizaite
2005 11 19, 17:44
QUOTE(babuska @ 2005 11 18, 16:35) Nugi, kai mama poete, tai nebuvo sunku...
Issiunciau nuotraukyte ir labai lauksiu patvirtinimo
Moderatoriai, sakykit, gal taisykles siam konkursui pakoreguotos? Nes su tuo raudonu obuoliu, net ne profui matosi, kad fotomontazas. Net pirsciukai truputi rausvi, o veidukas jau baltas
Išrauka iš taisyklių:
9. Fotokonkurse nebus tvirtinamos tos nuotraukos, kurios buvo apdorotos naudojant fotomontažą (foto nuotraukų jungimas į vieną atvaizdą, papildomos grafikos ir kitų dailės elementų naudojimas). Gali būti pakoreguotas ryškumas, ar fotografuojant nudojami filtrai įspūdžio, spalvų sustiprinimui, bet ne fotomontažas, nebent konkretaus konkurso taisyklėse bus nurodyta kitaip.**
 Ir mes jau patvirtinti
wwwtania
2005 11 20, 09:34
 IR MES
Taip is buna  , peike, peike klevo lapus, zadejo idomybiu ir kas is to... Dabar pasipyle nuotraukos su grybais ir obuoliais, na viena kita su runkeliais. Tiek to originalumo. O gal dar pamatysim  ? Bet yra ir nuostabiu (kad ir su lapais)  , pvz. umedele su baravykiuku, arba - nuo kurio medzio tas lapukas.
Stebukle
2005 11 20, 17:48
Man tai super foto! Ruosiames irgi dalyvaut, tik pateiksim foto paskutinem dienom, kad niekas nenusiziuretu
rapoliute
2005 11 20, 18:17
VISOS nuotraukos super- baikit kritikuoti - su lapais, be lapu , su obuoliais, be ju- viskas yra grazu... Jei nebutu tevams grazu,jei negalvotu ,kad leimes - nebutu deje tos nuotraukos.Pakantumo vieni kitiems. Man net sunku bus isrinkti 3 nuotraukas.Ir visai neziuresiu ,kokiu nuotrauku daugiau - del tu nebalsuosiu. Balsuosiu uz graziausias, orginaliausias ir pacias pacias..................
Vilkute
2005 11 20, 18:44
QUOTE(gabce @ 2005 11 20, 12:07) Taip is buna  , peike, peike klevo lapus, zadejo idomybiu ir kas is to... Dabar pasipyle nuotraukos su grybais ir obuoliais, na viena kita su runkeliais. Tiek to originalumo. O gal dar pamatysim  ? Bet yra ir nuostabiu (kad ir su lapais)  , pvz. umedele su baravykiuku, arba - nuo kurio medzio tas lapukas. O tai kas dar gali būti rudens lobiai?  . Kiek suprantu konkurso tema reikalauja lapų, grybų, obuolių, runkelių ir t.t. Jei to nebus, tai jau nuotrauka bus ne į temą ir vėl pasipils kritika...
baltavarna
2005 11 20, 21:29
Koks fotokonkursas tik bebūtų---visada atsiranda randančių argumentų,kad kažkas ne taip---čia nuotraukos vienodos,ten neatitinka paskelbtos temos,o ana iš viso be ryšio dėl pavadinimo ir t.t.... Aišku,galima pareikšti savo nuomonę(tam ir ši tema )bet vis ta kritika nuskamba "negražiai"...Pavydas gal???Taigi nepatinka,nebalsuokit... Man gaila temos moderatorių,kad šios vis priverstos aiškintis ir baksnoti pirštu į paskelbtas taisykles. P.S.Kiekviename konkurse yra gražių nuotraukų---ir šitame taipogi...Netgi tose "vienodose"kiekviena pamatom kažką kito. Ir nejaugi tikrai dalyvaujame tik tam,kad laimėti  ?Man nuoširdžiai daug smagiau parodyti man mielą nuotrauką,jei tokią turiu.Jei netyčia ji patiktų ir jums,tik smagu,bet ne pasaulio pabaiga,jei laimėtų kitos forumietės geresnis kadras...TAIGI,TOLERANCIJOS,GERBIAMOSIOS
Ramunita
2005 11 20, 22:28
QUOTE(Agotukas @ 2005 11 18, 23:15) Tai cia aptarimas tik liaupsems skirtas  Tyliu tyliu... taip, Agotuk...sitas frumas skirtas tik liaupsems... kaip ir visi forumai,kur aptariamos foto  nes pasakyk tik tai,kad foto vienoodos- tuoj vaidenasi pavydas....ir kazkaip jauciu kad taip reaguoja tps/tie,kurios/ie patys supranta,kad ju nuotraukoje nieko ypatingo... beje,visos kritikuojancios tas,kurios pasako savo nuomone-tai gal jus,mielosios tolerancijos pasimokykit ir nesipiktinkit nuomonemis? beje,baltavarna,tau kaip supratau ne pasaulio pabaiga,kad laimetu kitos forumietes kadras...o jei pasakytu kokia forumiete,kad tavo foto leva,kas tada? pasaulio pabaiga? bet juk tai tik vienos forumietes nuomone....na,gal keliu...o gal kitoms ta tavo nuotrauka bus graziausia?siaip,jei jau dedama nuotrauka viesai-reikia nusiteikti priimti ivairiais nuomones ir nesusireiksminti isgirdus,kad ji ne kokia...pvz., as labai retai itaikau i laimetoju bent jau 10ka  uz man patikusias foto dazniai buva vos keli balseliai,o kartais ir tik mano pacios...taip,kad aiskinti,kad pasakancios savo nuomone yra netolerantiskos, kad jos kazko pavydi-juokinga BEJE,NIEKO CIA NENOREJAU IZEISTI
QUOTE(baltavarna @ 2005 11 20, 21:29) 1.Aišku,galima pareikšti savo nuomonę(tam ir ši tema )bet vis ta kritika nuskamba "negražiai"... 2.Pavydas gal???Taigi nepatinka,nebalsuokit... 3.Man gaila temos moderatorių,kad šios vis priverstos aiškintis ir baksnoti pirštu į paskelbtas taisykles. 4.P.S.Kiekviename konkurse yra gražių nuotraukų---ir šitame taipogi...Netgi tose "vienodose"kiekviena pamatom kažką kito. 5.Ir nejaugi tikrai dalyvaujame tik tam,kad laimėti  ? 6.Man nuoširdžiai daug smagiau parodyti man mielą nuotrauką,jei tokią turiu. 7.TAIGI,TOLERANCIJOS,GERBIAMOSIOS  1.Aciu uz leidima. O del skambejimo, tai cia kiekvienam skirtingai jie skamba 2. Juodas. Galima ir taip 3.Ir man, o dar labiau pamokslautoju, bo ju nieks nemegsta 4.Matom ne tik grozi, bet ir konkurentus 5.Aiskiai 6.O man paprasciau i galerija imest, ten daugiau leidzia 7.AMEN
Ramunita
Fasolka
2005 11 20, 23:22
Noreciau pakeisti nuotrauka konkursui, o kiap tai padarytu nezinau..  Pasufleruokite... ar reikia rasyti moderatoriui AZ?
QUOTE(Vilkute @ 2005 11 20, 19:44) O tai kas dar gali būti rudens lobiai?  . Kiek suprantu konkurso tema reikalauja lapų, grybų, obuolių, runkelių ir t.t. Jei to nebus, tai jau nuotrauka bus ne į temą ir vėl pasipils kritika...  Butent, o ka as ir sakiau, bet yra kurioms lapu per daug ir viskas.
QUOTE(Milana @ 2005 11 21, 00:10) 1.Aciu uz leidima. O del skambejimo, tai cia kiekvienam skirtingai jie skamba 2. Juodas. Galima ir taip 3.Ir man, o dar labiau pamokslautoju, bo ju nieks nemegsta 4.Matom ne tik grozi, bet ir konkurentus 5.Aiskiai 6.O man paprasciau i galerija imest, ten daugiau leidzia 7.AMEN Gerai tu cia  .
rapoliute
2005 11 20, 23:34
Linea...
2005 11 21, 00:19
Nuotraukos labai grazios. Kazkuo panasios, bet tai naturalu, kadangi tema tokia ir nieko per daug neprigalvosi apie tas rudenines gerybes... Nors yra ir tokiu  nuotrauku, kad tikrai mamytes vertos pagyros uz isradinguma, ir idejas.
|
|