Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Rudens lobiai"
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3
Aurėja
Rudens lobiai

Auksinis ruduo jau baigiasi, tad albumuose turbūt jau pilna nuotraukų, kuriose jūsų mažyliai džiaugiasi su jumis rudens gėrybėmis ir grožiu: padeda mamytėms konservuoti sodo ir daržo gėrybes, renka grybus, žarsto klevo lapus parke, taškosi lietaus balose ir t.t.

Skelbiame naują foto konkursą – „Rudens lobiai“! Siųskite nuotrauką, kurioje jūsų mažylis, arba ir visa jūsų šeima kartu su juo, surado rudens lobių (nebus tvirtinami vaizdeliai, fotografuoti pavasarį-vasarą-žiemą!). Laukiame tikrai rudeniškų, įspūdingų foto.

Išrinkite gražią, kokybišką įdomią nuotrauką, kad į ją būtų malonu ir įdomu žiūrėti ne tik jums, bet ir kitiems. ! Jei matote, kad konkurse jau yra panaši nuotrauka, ieškokite savo albume originalesnės, įdomesnės, išskirtinės foto.

! Prieš pildydami paraišką konkursui, perskaitykite jau dalyvaujančių konkurse nuotraukų pavadinimus – kad nesikartotumėte ir būtumėte originalūs! Taip sulauksite daugiau vertintojų dėmesio ir balsų. Rašykite jį lietuviškomis raidėmis (š,ą,č,ę,ė,į,ų,ū,ž).

Nepamirškite prieš siųsdami nuotrauką konkursui susipažinti su bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis! Jos yra čia.

Nuotraukas konkursui pateikti galėsite nuo 2005 11 17 iki 2005 11 28.
Už 3 labiausiai patikusias nuotraukas balsuosime 2005 11 29 – 2005 12 06.

Dalyvaukite ir laimėkite šaunių firminių supermama.lt prizų!

[attachmentid=39033]
Daisy
Jau turiu paruošusi nuotraukytę
ax.gif
PaMeL
jetius kaip fain labai laukiam sito konkurselio nuotraukyciu tikrai manau bus labai graziu wub.gif wub.gif
LYLY
Tikiuosi ir mano patvirtins biggrin.gif , tikrai bus fainas konkursas thumbup.gif
*Nendria*
Nu kiek garzhiu nuotraukyyychiu!!! Dar tik pirma diena,o jau net dvi foto lblb heart.gif
LYLY
O kodėl mano nepatvirtino g.gif
Aidairi
Kaip rudeniška.Kaip gražu.O jau baravykiukas su umedyte 4u.gif
Aidairi
kaip ilgai rinkau nuotrauką...tiek daug turime,bet išrinkome ir jau dalyvaujame ax.gif
Elina
"Jei matote, kad konkurse jau yra panaši nuotrauka, ieškokite savo albume originalesnės, įdomesnės, išskirtinės foto"
kol kas didzioji dalis foto- panasios tongue.gif : vaikas ir krintatys lapai
Romasis
o prizai kokie bus 4u.gif
Agotukas
Kažin nuo kurio medžio šitas gražus lapelis??? Ne nuotrauka, bet atvirute thumbup.gif
PaMeL
kokiu graziu nuotraukyciu jau yra tikras rudenelis jauciasi thumbup.gif thumbup.gif
Aurėja

i 
Buvo nepatvirtinta visa krūva ne rudeninių o vasarinių foto. Dar kartą pasiskaitykite konkurso taisykles bei aprašymą. Taip pat ir nuotraukos, kurios apdorotos spec. programomis: papuoštos papildomos grafikos ir dailės elementais - Taisyklės tai draudžia.

! 
Dar norėtume iš anksto perspėti, kad nesijaudintumėte dėl ilgiau užtruksiančio nuotraukų netvirtinimo visą šį savaitgalį. Kaip žinia, nuo rytdienos iki sekmadienio dalyvausime parodoje "Vaikų šalis 2005" Kadangi dauguma konkurso administratorių dirbs supermama.lt stende, negalėsime taip operatyviai tvirtinti nuotraukų. Bet jau pirmadienį visos per savaitgalį atsiųstos foto bus peržiūrėtos ir įvertintos.
Medona
ir as pasikartosiu, kad vien vaikai ir klevo lapai blush2.gif ax.gif
gerai, kad nepaskubejau, o tai ir mano butu su lapu biggrin.gif biggrin.gif

Nieko sau
man plikšius pati geriausia thumbup.gif 4u.gif
Milana
Tikrai daug lapu biggrin.gif wub.gif
Fasolka
O musu nuotrauka is nepatvirtintu prie neuzpildytu atsidure.. o priezasties nepagaunu.. vienintele tai, gal, kad perdidele, bet rasoma, kad jeigu foto perdidele ji bus automatishkai sumazinta g.gif
Fasolka
QUOTE(Fasolka @ 2005 11 18, 03:31)
O musu nuotrauka is nepatvirtintu prie neuzpildytu atsidure.. o priezasties nepagaunu.. vienintele tai, gal, kad perdidele, bet rasoma, kad jeigu foto perdidele ji bus automatishkai sumazinta g.gif
*

jei foto netinka, gal pasufleruotumete kaip apkesiti.. nes nei baltu vokeliu, nei kriziuku, nei kitu neigiamu "uzuomenu" nera.. dabar jau vel ziuru is neuspildytu prie nepatavirtintu atsidure.. matys tikrai "grieshna" fotke, bet kuom ... g.gif
Agotukas
Nu va, ir sitam konkurse prasideda sad.gif Nu kur jus fotkei "be komentarų, ir taip aišku " matote rudens lobius???? Ar kad vaikas su striuke, ar kad po bala sliauzioja? Balu ir vasara buna, ir pavasari, ir ziema net kartais...
Nieko sau
QUOTE(Agotukas @ 2005 11 18, 10:10)
Nu va, ir sitam konkurse prasideda  sad.gif Nu kur jus fotkei "be komentarų, ir taip aišku " matote rudens lobius???? Ar kad vaikas su striuke, ar kad po bala sliauzioja? Balu ir vasara buna, ir pavasari, ir ziema net kartais...
*

Is kur toks pyktis smile.gif . Stai citata:

Rudens lobiai

Auksinis ruduo jau baigiasi, tad albumuose turbūt jau pilna nuotraukų, kuriose jūsų mažyliai džiaugiasi su jumis rudens gėrybėmis ir grožiu: padeda mamytėms konservuoti sodo ir daržo gėrybes, renka grybus, žarsto klevo lapus parke, taškosi lietaus balose ir t.t.
Agotukas
QUOTE(gritte @ 2005 11 18, 10:24)
Is kur toks pyktis  smile.gif . Stai citata:

Rudens lobiai

*

Cia ne pyktis schmoll.gif Cia liudesys... Kur tu matei sioje fotkeje nors laseli rudenio? Nors koki nusususi geltona berzo lapeli? As nemaciau ir man si fotke su rudeniu visai neasocijuoja schmoll.gif
gabce
Kaip matau, vien kritikiu burelis susirinko. O kas bloga, kad vaikai sulapais nufotografuoti? Juk ruduo auksiniu ne del bulviu ar kt. darzoviu taip pavadintas, ar ne tiesa g.gif ?
Nieko sau
QUOTE(Agotukas @ 2005 11 18, 13:27)
Cia ne pyktis  schmoll.gif Cia liudesys... Kur tu matei sioje fotkeje nors laseli rudenio? Nors koki nusususi geltona berzo lapeli? As nemaciau ir man si fotke su rudeniu visai neasocijuoja  schmoll.gif
*

nematau as jokiu lapeliu- anei berzo, anei klevo...ir nenoriu matyt, bo su lapais labai jau daug nuotrauku... smile.gif
As gal truputeli glusa, bet man balos - tai rudens atributas.
4u.gif 4u.gif 4u.gif
viltele
o man lapai...grazu tongue.gif ax.gif kol kas labiausiai man isimenancios sios:
na , ir kurį man išsirinkti ....nepadėsit???
...iseinu i rudeni...
Medona
Jei grybautojai užklys,
Raudongalvį pamatys.
Bėgu slėptis kuo greičiau,
Kol krepšin nepatekau!
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir pavadinimaslabai superinis.
Stiuardese
QUOTE(gritte @ 2005 11 18, 15:38)
nematau as jokiu lapeliu- anei berzo, anei klevo...ir nenoriu matyt, bo su lapais labai jau daug nuotrauku... smile.gif
As gal truputeli glusa, bet man balos - tai rudens atributas.
4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

Tiesa sakant nieko aš nebesuprantu schmoll.gif Fotkinta rugsėjo gale ir nepanašu į rudenį? Žodžiu, aš nusivylus verysad.gif
Ramunita
kokios panasios foto doh.gif grazios,bet jau tokios vienodos doh.gif kaip reikes isrinkti geriausias reiks g.gif doh.gif
Linea...
QUOTE(Agotukas @ 2005 11 18, 06:27)
Cia ne pyktis  schmoll.gif Cia liudesys... Kur tu matei sioje fotkeje nors laseli rudenio? Nors koki nusususi geltona berzo lapeli? As nemaciau ir man si fotke su rudeniu visai neasocijuoja  schmoll.gif
*

Agotukai...tolerancijos...kaip taip dabar, zmones kuria, dalinasi nuotraukom, kaip taip dabar...Jei jau ji patvirtinta, tai reiskias tinkama. Sekmes visiems dalyviams:)
Aidairi
ai..koks skirtumas.vistiek išrinksim geriausias. rolleyes.gif aišku,negerai kai labai panašios,negerai kai neatitinka pavadinimo,bet balsuosim mes pačios.
Agotukas
QUOTE(mazylle @ 2005 11 18, 19:47)
Agotukai...tolerancijos...kaip taip dabar, zmones kuria, dalinasi nuotraukom, kaip taip dabar...Jei jau ji patvirtinta, tai reiskias tinkama. Sekmes visiems dalyviams:)
*

Tai cia aptarimas tik liaupsems skirtas blink.gif Tyliu tyliu...
vitalyte
O man nuo pat pradžių "Baravykiukas ir Ūmėdytė" taip įkrito į širdį ax.gif . Ko gero ir liks viena didžiausių favoritų.

Nors ir labai daug su lapais, bet nepaprastai gražu wub.gif . Aišku, balsuosiu už tas, kurios išsiskirs ir bus ypatingos man.

Suabejojau dėl "Obuoliai rudeniniai..." g.gif Taisyklės lyg ir draudžia fotomontažą, o ten tik obuolys paliktas raudonas - visa kita nespalvota. Ar taip galima? Nors ir labai gražu, bet norėtųsi, kad visi laikytųsi taisyklių 4u.gif
Markizaite
QUOTE(babuska @ 2005 11 18, 16:35)
Jei grybautojai užklys,
Raudongalvį pamatys.
Bėgu slėptis kuo greičiau,
Kol krepšin nepatekau!
  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  ir pavadinimaslabai superinis.
*

Nugi, kai mama poete, tai nebuvo sunku... blush2.gif

Milana
Issiunciau nuotraukyte ir labai lauksiu patvirtinimo wub.gif
Milana
Moderatoriai, sakykit, gal taisykles siam konkursui pakoreguotos? Nes su tuo raudonu obuoliu, net ne profui matosi, kad fotomontazas. Net pirsciukai truputi rausvi, o veidukas jau baltas blink.gif
Aurėja
Išrauka iš taisyklių:

9. Fotokonkurse nebus tvirtinamos tos nuotraukos, kurios buvo apdorotos naudojant fotomontažą (foto nuotraukų jungimas į vieną atvaizdą, papildomos grafikos ir kitų dailės elementų naudojimas). Gali būti pakoreguotas ryškumas, ar fotografuojant nudojami filtrai – įspūdžio, spalvų sustiprinimui, bet ne fotomontažas, nebent konkretaus konkurso taisyklėse bus nurodyta kitaip.**

Milana
thumbup.gif Ir mes jau patvirtinti thumbup.gif
wwwtania
clap.gif IR MES clap.gif
gabce
Taip is buna biggrin.gif , peike, peike klevo lapus, zadejo idomybiu ir kas is to... Dabar pasipyle nuotraukos su grybais ir obuoliais, na viena kita su runkeliais. Tiek to originalumo.
O gal dar pamatysim g.gif ?
Bet yra ir nuostabiu (kad ir su lapais) thumbup.gif , pvz. umedele su baravykiuku, arba - nuo kurio medzio tas lapukas.
Stebukle
Man tai super foto! Ruosiames irgi dalyvaut, tik pateiksim foto paskutinem dienom, kad niekas nenusiziuretu smile.gif
rapoliute
VISOS nuotraukos super- baikit kritikuoti - su lapais, be lapu , su obuoliais, be ju- viskas yra grazu... Jei nebutu tevams grazu,jei negalvotu ,kad leimes - nebutu deje tos nuotraukos.Pakantumo vieni kitiems. Man net sunku bus isrinkti 3 nuotraukas.Ir visai neziuresiu ,kokiu nuotrauku daugiau - del tu nebalsuosiu. Balsuosiu uz graziausias, orginaliausias ir pacias pacias.................. smile.gif
Vilkute
QUOTE(gabce @ 2005 11 20, 12:07)
Taip is buna  biggrin.gif , peike, peike klevo lapus, zadejo idomybiu ir kas is to... Dabar pasipyle nuotraukos su grybais ir obuoliais, na viena kita su runkeliais. Tiek to originalumo.
O gal dar pamatysim  g.gif ?
Bet yra ir nuostabiu (kad ir su lapais)  thumbup.gif , pvz. umedele su baravykiuku, arba - nuo kurio medzio tas lapukas.
*

O tai kas dar gali būti rudens lobiai? g.gif . Kiek suprantu konkurso tema reikalauja lapų, grybų, obuolių, runkelių ir t.t. Jei to nebus, tai jau nuotrauka bus ne į temą ir vėl pasipils kritika... smile.gif
baltavarna
Koks fotokonkursas tik bebūtų---visada atsiranda randančių argumentų,kad kažkas ne taip---čia nuotraukos vienodos,ten neatitinka paskelbtos temos,o ana iš viso be ryšio dėl pavadinimo ir t.t....
Aišku,galima pareikšti savo nuomonę(tam ir ši tema )bet vis ta kritika nuskamba "negražiai"...Pavydas gal???Taigi nepatinka,nebalsuokit...
Man gaila temos moderatorių,kad šios vis priverstos aiškintis ir baksnoti pirštu į paskelbtas taisykles. verysad.gif
P.S.Kiekviename konkurse yra gražių nuotraukų---ir šitame taipogi...Netgi tose "vienodose"kiekviena pamatom kažką kito.
Ir nejaugi tikrai dalyvaujame tik tam,kad laimėti g.gif ?Man nuoširdžiai daug smagiau parodyti man mielą nuotrauką,jei tokią turiu.Jei netyčia ji patiktų ir jums,tik smagu,bet ne pasaulio pabaiga,jei laimėtų kitos forumietės geresnis kadras...TAIGI,TOLERANCIJOS,GERBIAMOSIOS wub.gif
Ramunita
QUOTE(Agotukas @ 2005 11 18, 23:15)
Tai cia aptarimas tik liaupsems skirtas  blink.gif Tyliu tyliu...
*

taip, Agotuk...sitas frumas skirtas tik liaupsems... kaip ir visi forumai,kur aptariamos foto mirksiukas.gif nes pasakyk tik tai,kad foto vienoodos- tuoj vaidenasi pavydas....ir kazkaip jauciu kad taip reaguoja tps/tie,kurios/ie patys supranta,kad ju nuotraukoje nieko ypatingo...
beje,visos kritikuojancios tas,kurios pasako savo nuomone-tai gal jus,mielosios tolerancijos pasimokykit ir nesipiktinkit nuomonemis?
beje,baltavarna,tau kaip supratau ne pasaulio pabaiga,kad laimetu kitos forumietes kadras...o jei pasakytu kokia forumiete,kad tavo foto leva,kas tada? pasaulio pabaiga? bet juk tai tik vienos forumietes nuomone....na,gal keliu...o gal kitoms ta tavo nuotrauka bus graziausia?siaip,jei jau dedama nuotrauka viesai-reikia nusiteikti priimti ivairiais nuomones ir nesusireiksminti isgirdus,kad ji ne kokia...pvz., as labai retai itaikau i laimetoju bent jau 10ka doh.gif uz man patikusias foto dazniai buva vos keli balseliai,o kartais ir tik mano pacios...taip,kad aiskinti,kad pasakancios savo nuomone yra netolerantiskos, kad jos kazko pavydi-juokinga
BEJE,NIEKO CIA NENOREJAU IZEISTI 000189.gif
Milana
QUOTE(baltavarna @ 2005 11 20, 21:29)
1.Aišku,galima pareikšti savo nuomonę(tam ir ši tema )bet vis ta kritika nuskamba "negražiai"...
2.Pavydas gal???Taigi nepatinka,nebalsuokit...
3.Man gaila temos moderatorių,kad šios vis priverstos aiškintis ir baksnoti pirštu į paskelbtas taisykles. verysad.gif
4.P.S.Kiekviename konkurse yra gražių nuotraukų---ir šitame taipogi...Netgi tose "vienodose"kiekviena pamatom kažką kito.
5.Ir nejaugi tikrai dalyvaujame tik tam,kad laimėti  g.gif ?
6.Man nuoširdžiai daug smagiau parodyti man mielą nuotrauką,jei tokią turiu. 7.TAIGI,TOLERANCIJOS,GERBIAMOSIOS  wub.gif
*

1.Aciu uz leidima. O del skambejimo, tai cia kiekvienam skirtingai jie skamba rolleyes.gif
2. Juodas. Galima ir taip mirksiukas.gif
3.Ir man, o dar labiau pamokslautoju, bo ju nieks nemegsta schmoll.gif
4.Matom ne tik grozi, bet ir konkurentus biggrin.gif
5.Aiskiai drinks_cheers.gif
6.O man paprasciau i galerija imest, ten daugiau leidzia tongue.gif
7.AMEN
Milana
Ramunita drinks_cheers.gif
Fasolka
Noreciau pakeisti nuotrauka konkursui, o kiap tai padarytu nezinau.. 4u.gif Pasufleruokite... ar reikia rasyti moderatoriui AZ?
gabce
QUOTE(Vilkute @ 2005 11 20, 19:44)
O tai kas dar gali būti rudens lobiai?  g.gif . Kiek suprantu konkurso tema reikalauja lapų, grybų, obuolių, runkelių ir t.t. Jei to nebus, tai jau nuotrauka bus ne į temą ir vėl pasipils kritika...  smile.gif
*

Butent, o ka as ir sakiau, bet yra kurioms lapu per daug ir viskas.
gabce
QUOTE(Milana @ 2005 11 21, 00:10)
1.Aciu uz leidima. O del skambejimo, tai cia kiekvienam skirtingai jie skamba rolleyes.gif
2. Juodas. Galima ir taip mirksiukas.gif
3.Ir man, o dar labiau pamokslautoju, bo ju nieks nemegsta schmoll.gif
4.Matom ne tik grozi, bet ir konkurentus biggrin.gif
5.Aiskiai drinks_cheers.gif
6.O man paprasciau i galerija imest, ten daugiau leidzia tongue.gif
7.AMEN
*

Gerai tu cia thumbup.gif .
rapoliute
cia ne tik nuotraukos , bet ir zmones - rudens lobiai......blink.gif schmoll.gif rolleyes.gif cool.gif ohmy.gif unsure.gif g.gif huh.gif dry.gif wacko.gif fear.gif umn.gif tease.gif 000189.gif
Linea...
Nuotraukos labai grazios. Kazkuo panasios, bet tai naturalu, kadangi tema tokia ir nieko per daug neprigalvosi apie tas rudenines gerybes... Nors yra ir tokiu thumbup.gif nuotrauku, kad tikrai mamytes vertos pagyros uz isradinguma, ir idejas. 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.