Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Rudens lobiai"
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3
Ramunita
nu ziuresim kiek si karta gaus mano fovoritai balseliu smile.gif
Scarlett
1. Obuoliukai paskutiniai,
Aš lipu į medį tyliai.
Jeigu mama pamatys,-
Iš manęs ji juos paims.

2. Oho koks porų derlius, net močiutė neišrauną, reiks kviesti senelį į pagalbą

3. Valio! Mano didysis pirmasis rudens lobis
Aurėja
QUOTE(Agotukas @ 2005 11 29, 14:23)
Kazkokia nesamone  schmoll.gif Arba man moderai dave teise balsuot tiek, kiek mano sirdis geis nail.gif

Taip nėra. Visi trys jūsų balsai už 3 skirtingas foto įskaityti 2005 11 29 d. Nei mažiau, nei daugiau - 3. pioneer.gif
Agotukas
QUOTE(Aurėja @ 2005 11 30, 11:06)
Taip nėra. Visi trys jūsų balsai už 3 skirtingas foto įskaityti 2005 11 29 d. Nei mažiau, nei daugiau - 3.  pioneer.gif
*

Aciu 4u.gif Jau pamaciau, kad tikrai uzskaityti blush2.gif
LYLY
Aurėja  2005 11 29, 13:02 Paskelbta: #95 
Mano balsai šįkart įdomiai pasiskirstė - vienas obuoliukams, antras - moliūgams, o trečias - lapams 

Mano balsais taip pat pasiskirstė biggrin.gif
Aurėja
Drąsiai galim pasigirti - gražiai ir spalvingai palydėjom auksinį rudenėlį! Ant apdovanojimų pakylos kviečiame 3 konkurso "Rudens lobiai" nugalėtojus! first.gif second.gif third.gif ploja.gif

first.gif Pirmąją vietą laimėjo nuotrauka - "na , ir kurį man išsirinkti ....nepadėsit???"

[attachmentid=41737]

rapoliute, sveikiname ir apdovanojame firminiu supermama.lt prizu bei aukso medaliu!

[attachmentid=41740]

second.gif Antrąją vietą laimėjo nuotrauka
"Kad nebūt nepadoriu...
Šituo rudenio metu...
Pasislėpsiu po lapu...
Ir man niekas nebaisu... "

[attachmentid=41738]

ketti, sveikiname ir apdovanojame firminiu supermama.lt prizu bei sidabro medaliu!

[attachmentid=41741]

third.gif Trečiąją vietą laimėjo nuotrauka - "Valio! Mano didysis pirmasis rudens lobis"

[attachmentid=41739]

PaMeL, sveikiname ir apdovanojame firminiu supermama.lt prizu bei bronzos medaliu!

[attachmentid=41742]

Ačiū visiems konkurso dalyviams! ploja.gif Iki susitikimų kituose foto konkursuose bigsmile.gif

[attachmentid=41743]

Dėl prizų atsiėmimo:

Prizus atsiimsite iš SuperMamos, dėl to parašykite jai asmenines žinutes, nurodykite kokiame konkurse dalyvavote ir kokią vietą užėmėte. Gyvenančios ne Lietuvoje, sutarsite, kas už jus galėtų atsiimti prizus.

Sėkmės!
Krisliukas
Sveikinu, sveikinu, sveikinu 4u.gif
Racegirl
sveikinu nugalėtojus 4u.gif
PaMeL
labai dideli aciuka sako armandukas balsavusiom mamytem wub.gif 4u.gif
Fasolka
Sveikinimai nuogaletojams ir aciu uz mum skirtus balsus...
O man visgi - Iseinu i rudeni - labai krito
rapoliute
labai labai aciu visiems balsavusiems uz mus.....cia tai tikrai didelis siurprizas mums........
dar karteli dekui...........smile.gif
jurgita_b
Mes irgi sakom aciu tiem, kas uz mus balsavo;)
Ir sveikinam nugaletojus!!!
Aurėja
Prizai laimėtojams bus išsiųsti paštu (Lietuvos ribose), todėl prašome parašyti man asmeninę žinutę ir atsiųsti šiuos duomenis:

vardas, pavardė
adresas
el.pašto adresas

Ačiū!

P.s. O dar patogiau būtų, jei jūs esate užsisakę ar planuojate užsisakyti firminės supermama.lt atributikos, tuomet paštu laimėtas prizas jums būtų atsiųstas kartu su užsakyta atributika. Tema apie firminės supermama.lt atributikos užsakymus yra "Naujienose".
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.