Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Rudens lobiai"
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3
Samanta
Mes norėtume dalyvauti konkurse. Norėjau pildyti prašymą, bet dingo, o tada jau paspaudus ant konkurso pavadinimo apačioje neberadau žodžių "Paraiškos užpildymas". Gal kas pasakys kaip galima būtų sudalyvauti. Nes tik pirmą kartą dalyvausime blush2.gif Atsiprašau už trukdymus blush2.gif
c-girl
Griztant prie temos... rolleyes.gif
Mano aki labai patrauke: Dede Rudenelis Zemen atkeliavo wub.gif
Grazi gamta, grazus geltoni lapai, apsvietimas(gal vakarejant), grazus leliukas wub.gif thumbup.gif
Agotukas
Dar pakritikuosiu, kad jusu tolerancijos ribas patikrinciau blush2.gif
Zinokit nesuprantu tokio posakio "na, zinau, kad mano nuotrauka siaipsau ir kad yra fotkiu panasiu , orginalesniu, bet dalyvauju tik tam , kad dalyvaut". Ir imetama fotke ( cia kaip pvz., visai nieko konkretaus neturiu omenyje), kur vaikutis sedi prie pilkos sienos, laiko obuoli nuleides galva, tai ir jo akyciu spindesio nematyt... Na tokiu buitiniu fotkiu, kurias, tiesa pasakius, as iskart trinu is fotiko, nes jei jau aplinka igrysusi buitine, tai bent vaikas turi svyteti, veido israiska turi buti kazkuo ypatinga. Taip kad nepradekit moralizuoti, kad savo pastabomis apkraunu moderatoriu darba, tai kai kurios forumietes apkrauna, kai dalyvauja del dalyvavimo...
Eos
QUOTE(Ramunita @ 2005 11 20, 22:28)
nes pasakyk tik tai,kad foto vienoodos- tuoj vaidenasi pavydas....ir kazkaip jauciu kad taip reaguoja tps/tie,kurios/ie patys supranta,kad ju nuotraukoje nieko ypatingo...
*

na man butu keista, jei suzinochiau, kad kuriai nors mamai jos siunchiama vaiko nuotrauka yra nieko ypatingo doh.gif
Agotukas
O del lapu, tai kad ir daug ju, bet dvi pacios graziausios fotkes yra butent "lapines" thumbup.gif
Milana
QUOTE(Agotukas @ 2005 11 21, 09:15)
O del lapu, tai kad ir daug ju, bet dvi pacios graziausios fotkes yra butent "lapines"  thumbup.gif
*

O cia jau skonio reikalas mirksiukas.gif Galima butu ir sporint tongue.gif
gabce
Skaitau ir dziaugiuos, atrodo toks paprastas dalykas - notraukos su musu leliukais, o kiek debatu sukelia, matytu mano buvusios destytojos, kurios niekaip negaledavo sukurti temu, galinciu sukelti musu nora diskutuoti. doh.gif
Aurėja
QUOTE(Samanta @ 2005 11 21, 01:35)
Mes norėtume dalyvauti konkurse. Norėjau pildyti prašymą, bet dingo, o tada jau paspaudus ant konkurso pavadinimo apačioje neberadau žodžių "Paraiškos užpildymas". Gal kas pasakys kaip galima būtų sudalyvauti. Nes tik pirmą kartą dalyvausime blush2.gif Atsiprašau už trukdymus blush2.gif

Neberadot, nes jau buvo išsiųsta patvirtinimui jūsų paraiška. Dabar nuotrauka jau dalyvauja konkurse, ji patvirtinta.
Samanta
QUOTE(Aurėja @ 2005 11 21, 11:19)
Neberadot, nes jau buvo išsiųsta patvirtinimui jūsų paraiška. Dabar nuotrauka jau dalyvauja konkurse, ji patvirtinta.
*

Ačiū. Nuo šiol jau žinosime biggrin.gif
Fen-berry

Mes jau irgi dalyvaujame thumbup.gif .

burbuole
Labai grazios visos nuotraukeles 4u.gif
Issiunciau ir as savo lobi parodyti, laukiu, kol patvirtins rolleyes.gif
Stebukle
QUOTE(Agotukas @ 2005 11 21, 10:02)
Dar pakritikuosiu, kad jusu tolerancijos ribas patikrinciau  blush2.gif
Zinokit nesuprantu tokio posakio "na, zinau, kad mano nuotrauka siaipsau ir kad yra fotkiu panasiu , orginalesniu, bet dalyvauju tik tam , kad dalyvaut". Ir imetama fotke ( cia kaip pvz., visai nieko konkretaus neturiu omenyje), kur vaikutis sedi prie pilkos sienos, laiko obuoli nuleides galva, tai ir jo akyciu spindesio nematyt... Na tokiu buitiniu fotkiu, kurias, tiesa pasakius, as iskart trinu is fotiko, nes jei jau aplinka igrysusi buitine, tai bent vaikas turi svyteti, veido israiska turi buti kazkuo ypatinga. Taip kad nepradekit moralizuoti, kad savo pastabomis apkraunu moderatoriu darba, tai kai kurios forumietes apkrauna, kai dalyvauja del dalyvavimo...
*

Agotuk, jei tu tokias ar anokes trini is SAVO fotiko, tai nereiskia, kad tu turi skoni ir zinai, kaip turi atrodyt geros nuotraukos ax.gif P.S. tu moderatoriu darbu neapkrauni, tu jas kritikuoji, tai kam cia tolerancijos, TAU ar mums ?! g.gif
Krisliukas
Na ir nuostabios visos nuotraukytes. Kokios gi mes visgi isradingos tongue.gif
Ilonėlė
QUOTE(Agotukas @ 2005 11 18, 11:10)
Nu va, ir sitam konkurse prasideda  sad.gif Nu kur jus fotkei "be komentarų, ir taip aišku " matote rudens lobius???? Ar kad vaikas su striuke, ar kad po bala sliauzioja? Balu ir vasara buna, ir pavasari, ir ziema net kartais...
*

QUOTE(Agotukas @ 2005 11 18, 14:27)
Cia ne pyktis  schmoll.gif Cia liudesys... Kur tu matei sioje fotkeje nors laseli rudenio? Nors koki nusususi geltona berzo lapeli? As nemaciau ir man si fotke su rudeniu visai neasocijuoja  schmoll.gif
*

mieloji,
tu isižiurėk Į žolę jin išaugusi kiek, ir dar nespėjusi pagelsti. O pavasarį tokios žolės niekur nerasi, žiema taip pat. Tik ankstyvą rudenį smile.gif
Vasara su šiltom striukėm bei kepurėm vaikai į lauka neina.
mirksiukas.gif

o va yra nuotruakų kur verta mamytes pagirti už išradingumą, ten kur lialiai dar mažiukai o nuotraukas sukurė ir komentavo thumbup.gif
Milituke
O mano nuotrauka, kazkodel vis prie nepatvirtintu kabo sad.gif
Zinau, kad kazka ne taip buvau suspaudus, paskui perspaudinejau naujai, bet gal vis del to kazkas ne taip? g.gif
Medona
pritariu, tai minciai, kad kiekviena mama deda savo vaikiuko tikrai grazia nuotrauka ir tikisi laimeti ax.gif
as iki paskutines balsavimo dienos skaitau savo nuotrauka graziausia, nors surenku ir tik pora balsiuku tongue.gif biggrin.gif
c-girl
Kaip Pilypas is kanapiu, taip Pijukas is po lapu... wub.gif
Nu tiesiog pasaka wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
burbuole
Jau radau saviškę clap.gif clap.gif clap.gif
gabce
Ir manoji yra. Taip pat su lapais, tiksliau su lapu blush2.gif .

user posted image

Pinacea
O man ligoniukai graži nuotrauka... wub.gif Nors ir nelabai apie lobius...
LYLY
O aš manau, kad kiekvienai mamai savo vaikas yra gražiausias ir nėra reikalo pyktis dėlto biggrin.gif , o beto vienodu nuotraukų nebūna, tiesiog gal paviršutiniškai žiūrit ax.gif
Jicky
Ma-a-ano-o-o lo-o-obis!!! Niekam neatiduosiu - va čia tai tikrai rudens lobiai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Pinacea
Laaabai grazios visos rudenines nuotraukytes... Bus sunku ishsirinkti g.gif
Pastebejau, jei ne apie mamu grozybes (plaukus, figura vandeny ir t.t.) ar vaiku ishradingumus konkursai rengiami - aptarimu kaip ir nebelieka... Nera kam plunksnas pakedeneti mirksiukas.gif
Ramunita
kiekvienai mamai savas vaikas graziausias ir visos nuotraukos yra grazios ,bet tai nereikia, kad jos originalios vienas dalykas yra originalumas,kitas grozis ir as tikrai nesakau,kad jei jau nuotraukos vienodos tai jos negrazios. va man grazios ir originalios:
smile.gif Nesuprantu, kodėl rudenį negalima maudytis ežere? Vanduo tai tikrai nėra šaltas -patikrinau.
smile.gif Kad tik kirmino nebūtų
smile.gif Gera pas močiutę rudenį pabūti…
bet namo aš bagažinėje važiuosiu ...
smile.gif Vėjas žarsto lapus,
Bet manęs jis nenupūs!
smile.gif Valio! Mano didysis pirmasis rudens lobis
smile.gif Oi tai buvo tai nutiko - zuikis rado baravyką!
Baravykas kaip kepurė,
Niekas šitokio neturi smile.gif

p lapines nuotraukytes irgi grazios,bet jei rinkciausi ggraziausia tai pagal vaikucio grozi ax.gif taciau pasakymas,kad renkuosi foto pagal vaiku grozi toki veja sukelciau,kad...jau kazkada paminejau doh.gif
gabce
QUOTE(Ramunita @ 2005 11 24, 22:37)
o lapines nuotraukytes irgi grazios, bet jei rinkciausi ggraziausia tai pagal vaikucio grozi ax.gif taciau pasakymas,kad renkuosi foto pagal vaiku grozi toki veja sukelciau,kad...jau kazkada paminejau doh.gif

O kur tu nuotraukoje "Vejas zarsto lapus..." vaiko grozi matai?
gabce

Na o - "Gera pas mociute...., ten taip pat vaikucio nesimato?
Kazkaip priestarauji sau. O gal as klystu? Tada nepyk...
Ramunita
taigi sakau,kad jei vienodos foto,o lapines beveik visos vienodos(vaikuciai sedi ir tiek) tai renkuosi pagal grozi,o tos kur paminejau uz siuzeta thumbup.gif
jei butu vien tik leliai pasodinti lapuose rinkciausi graziausia veiduka,vat
kajote
Mano aki patrauke nuotrauka:
Kur gi bega sios mergytes?
Jos kaip mazos skruzdelytes...
thumbup.gif wub.gif
Neglaite
Topinė nuotrauka su lelium bagažinėj thumbup.gif thumbup.gif laugh.gif, na ir išradingumas laugh.gif
Milana
Aciu Aureja drinks_cheers.gif
rim@
Keletą konkursų nedalyvavom, bet vėl susigundėm. Matau, kad jau viena mamytė mus pastebėjo tongue.gif Koks pasirodo malonus jausmas ax.gif Didesnio įvertinimo jau ir nebesinori biggrin.gif
Man patiko: Baravykiukas ir Ūmėdytė
plonyte_linija
gražus konkursas, gražios nuotraukos smile.gif

man labiausiai patikusios :
1. Mielasis Adomai, aūūūūūūū...Tau saldų obuolį nešu...
2. Achh...kvepia rudeniu tavo plaukai!

suptantu mamytes, kurios nepatenkintos įvertinimais, juk joms mažylis yra pats pačiausias, bet nereikia į konkursus siųst "bylekokias" nuotraukas, juk tam ir yra konkurso taisyklės ir t.t. O jeigu kritikos nepriimi, manau, ir nereik dalyvauti konkursuose wink.gif Bus ramiau. 4u.gif
Racegirl
jau tas vaikiukas su arbūzu thumbup.gif thumbup.gif
jėga
QUOTE(Racegirl @ 2005 11 26, 20:25)
jau tas vaikiukas su arbūzu  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Turiu ir aš laaaabai gražią su arbūzu, bet man ji tokia... vasarinė... ax.gif
Racegirl
QUOTE(jėga @ 2005 11 26, 20:01)
Turiu ir aš laaaabai gražią su arbūzu, bet man ji tokia... vasarinė... ax.gif
*

gal ir vasarinė, bet jei moderatoriai palaimino, tai viskas thumbup.gif
man išraiška to vaikiuko labai patiko biggrin.gif
lilijal
Nuotrauką jau išsiuntėm, lauksim patvirtinimo ax.gif nes praeitam konkurse nespėjome blush2.gif verysad.gif

o nuotraukos thumbup.gif
lilijal
QUOTE(lilijal @ 2005 11 28, 14:37)
Nuotrauką jau išsiuntėm, lauksim patvirtinimo  ax.gif nes praeitam konkurse nespėjome  blush2.gif  verysad.gif

o nuotraukos  thumbup.gif
*

mus jau patvirtino thumbup.gif
elge
Man pati pačiausia šiame konkurse "...išeinu į rudenį..." thumbup.gif Tokia tikrai rudeniu kvepianti...
jėga
QUOTE(ievužė @ 2005 11 28, 17:12)
Man pati pačiausia šiame konkurse "...išeinu į rudenį..."  thumbup.gif  Tokia tikrai rudeniu kvepianti...
*

Ir man ta patiko rolleyes.gif
Kutuliukas
Bandžiau balsuot ir nesupratau ar pavyko, t.y. skirtingai nei anksčiau nėra aukštyn rodančio nykščio ir galimybės atšaukti balsavimą, o tik "grįžti". Na nieko keisti ir nenoriu, bet mažumėle nisupratau užskaitytas tas mano balsavimas ar ne blush2.gif
c-girl
QUOTE(Karbynė @ 2005 11 29, 00:07)
Bandžiau balsuot ir nesupratau ar pavyko, t.y. skirtingai nei anksčiau nėra aukštyn rodančio nykščio ir galimybės atšaukti balsavimą, o tik "grįžti". Na nieko keisti ir nenoriu, bet mažumėle nisupratau užskaitytas tas mano balsavimas ar ne  blush2.gif
*

As jau parabalsavau tongue.gif Tai, kad viskas kaip anksciau g.gif Ir nykstis aukstyn rodantis yra g.gif bent jau pas mane... tongue.gif
Kutuliukas
vat ką tik balsavau vėl, tai šįkart ir pas mane viskas kaip anksčiau tongue.gif
Fen-berry
Lekiu ir aš balsuot pioneer.gif
Agotukas
Man atsitiko kaip ir Karbynei unsure.gif Kaip cia suprast g.gif PO 20 zinuciu kaip ir turim g.gif
Aurėja
Mano balsai šįkart įdomiai pasiskirstė - vienas obuoliukams, antras - moliūgams, o trečias - lapams bigsmile.gif
ejeva
Labai spalvotas konkursas thumbup.gif wub.gif
Jau prabalsavau už rudenį. bigsmile.gif ax.gif
Agotukas
Kazkokia nesamone schmoll.gif Arba man moderai dave teise balsuot tiek, kiek mano sirdis geis nail.gif
Racegirl
QUOTE(Aurėja @ 2005 11 29, 11:02)
Mano balsai šįkart įdomiai pasiskirstė - vienas obuoliukams, antras - moliūgams, o trečias - lapams  bigsmile.gif
*

dabar prabalsavau ir pamačiau, kad irgi už obuoliukus, už lapus ir už moliūgus tongue.gif
gabce
QUOTE(Racegirl @ 2005 11 29, 15:01)
dabar prabalsavau ir pamačiau, kad irgi už obuoliukus, už lapus ir už moliūgus tongue.gif
*

Mes taip pat jau prabalsavome. Kaip smagu. Tikiuosi nugales geriausi
limana
fainas konkursas paziurejus tokia rudeniska nuotaika apima.labai grazios nuotraukytes gaila bet mes neradom tinkamos is savo albumo . verysad.gif bet gal kitame sudalyvausim mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.