Mes norėtume dalyvauti konkurse. Norėjau pildyti prašymą, bet dingo, o tada jau paspaudus ant konkurso pavadinimo apačioje neberadau žodžių "Paraiškos užpildymas". Gal kas pasakys kaip galima būtų sudalyvauti. Nes tik pirmą kartą dalyvausime
Griztant prie temos...
Mano aki labai patrauke: Dede Rudenelis Zemen atkeliavo Grazi gamta, grazus geltoni lapai, apsvietimas(gal vakarejant), grazus leliukas
Dar pakritikuosiu, kad jusu tolerancijos ribas patikrinciau
Zinokit nesuprantu tokio posakio "na, zinau, kad mano nuotrauka siaipsau ir kad yra fotkiu panasiu , orginalesniu, bet dalyvauju tik tam , kad dalyvaut". Ir imetama fotke ( cia kaip pvz., visai nieko konkretaus neturiu omenyje), kur vaikutis sedi prie pilkos sienos, laiko obuoli nuleides galva, tai ir jo akyciu spindesio nematyt... Na tokiu buitiniu fotkiu, kurias, tiesa pasakius, as iskart trinu is fotiko, nes jei jau aplinka igrysusi buitine, tai bent vaikas turi svyteti, veido israiska turi buti kazkuo ypatinga. Taip kad nepradekit moralizuoti, kad savo pastabomis apkraunu moderatoriu darba, tai kai kurios forumietes apkrauna, kai dalyvauja del dalyvavimo... QUOTE(Ramunita @ 2005 11 20, 22:28) nes pasakyk tik tai,kad foto vienoodos- tuoj vaidenasi pavydas....ir kazkaip jauciu kad taip reaguoja tps/tie,kurios/ie patys supranta,kad ju nuotraukoje nieko ypatingo... na man butu keista, jei suzinochiau, kad kuriai nors mamai jos siunchiama vaiko nuotrauka yra nieko ypatingo
O del lapu, tai kad ir daug ju, bet dvi pacios graziausios fotkes yra butent "lapines"
Skaitau ir dziaugiuos, atrodo toks paprastas dalykas - notraukos su musu leliukais, o kiek debatu sukelia, matytu mano buvusios destytojos, kurios niekaip negaledavo sukurti temu, galinciu sukelti musu nora diskutuoti.
QUOTE(Samanta @ 2005 11 21, 01:35) Mes norėtume dalyvauti konkurse. Norėjau pildyti prašymą, bet dingo, o tada jau paspaudus ant konkurso pavadinimo apačioje neberadau žodžių "Paraiškos užpildymas". Gal kas pasakys kaip galima būtų sudalyvauti. Nes tik pirmą kartą dalyvausime Neberadot, nes jau buvo išsiųsta patvirtinimui jūsų paraiška. Dabar nuotrauka jau dalyvauja konkurse, ji patvirtinta. Mes jau irgi dalyvaujame
Labai grazios visos nuotraukeles
Issiunciau ir as savo lobi parodyti, laukiu, kol patvirtins QUOTE(Agotukas @ 2005 11 21, 10:02) Dar pakritikuosiu, kad jusu tolerancijos ribas patikrinciau Zinokit nesuprantu tokio posakio "na, zinau, kad mano nuotrauka siaipsau ir kad yra fotkiu panasiu , orginalesniu, bet dalyvauju tik tam , kad dalyvaut". Ir imetama fotke ( cia kaip pvz., visai nieko konkretaus neturiu omenyje), kur vaikutis sedi prie pilkos sienos, laiko obuoli nuleides galva, tai ir jo akyciu spindesio nematyt... Na tokiu buitiniu fotkiu, kurias, tiesa pasakius, as iskart trinu is fotiko, nes jei jau aplinka igrysusi buitine, tai bent vaikas turi svyteti, veido israiska turi buti kazkuo ypatinga. Taip kad nepradekit moralizuoti, kad savo pastabomis apkraunu moderatoriu darba, tai kai kurios forumietes apkrauna, kai dalyvauja del dalyvavimo... Agotuk, jei tu tokias ar anokes trini is SAVO fotiko, tai nereiskia, kad tu turi skoni ir zinai, kaip turi atrodyt geros nuotraukos
Na ir nuostabios visos nuotraukytes. Kokios gi mes visgi isradingos
QUOTE(Agotukas @ 2005 11 18, 11:10) Nu va, ir sitam konkurse prasideda QUOTE(Agotukas @ 2005 11 18, 14:27) Cia ne pyktis mieloji, tu isižiurėk Į žolę jin išaugusi kiek, ir dar nespėjusi pagelsti. O pavasarį tokios žolės niekur nerasi, žiema taip pat. Tik ankstyvą rudenį Vasara su šiltom striukėm bei kepurėm vaikai į lauka neina. o va yra nuotruakų kur verta mamytes pagirti už išradingumą, ten kur lialiai dar mažiukai o nuotraukas sukurė ir komentavo
O mano nuotrauka, kazkodel vis prie nepatvirtintu kabo
Zinau, kad kazka ne taip buvau suspaudus, paskui perspaudinejau naujai, bet gal vis del to kazkas ne taip?
pritariu, tai minciai, kad kiekviena mama deda savo vaikiuko tikrai grazia nuotrauka ir tikisi laimeti
as iki paskutines balsavimo dienos skaitau savo nuotrauka graziausia, nors surenku ir tik pora balsiuku
Kaip Pilypas is kanapiu, taip Pijukas is po lapu...
Nu tiesiog pasaka
Jau radau saviškę
O man ligoniukai graži nuotrauka...
O aš manau, kad kiekvienai mamai savo vaikas yra gražiausias ir nėra reikalo pyktis dėlto
Ma-a-ano-o-o lo-o-obis!!! Niekam neatiduosiu - va čia tai tikrai rudens lobiai
Laaabai grazios visos rudenines nuotraukytes... Bus sunku ishsirinkti
Pastebejau, jei ne apie mamu grozybes (plaukus, figura vandeny ir t.t.) ar vaiku ishradingumus konkursai rengiami - aptarimu kaip ir nebelieka... Nera kam plunksnas pakedeneti
kiekvienai mamai savas vaikas graziausias ir visos nuotraukos yra grazios ,bet tai nereikia, kad jos originalios vienas dalykas yra originalumas,kitas grozis ir as tikrai nesakau,kad jei jau nuotraukos vienodos tai jos negrazios. va man grazios ir originalios:
bet namo aš bagažinėje važiuosiu ... Bet manęs jis nenupūs! Baravykas kaip kepurė, Niekas šitokio neturi p lapines nuotraukytes irgi grazios,bet jei rinkciausi ggraziausia tai pagal vaikucio grozi QUOTE(Ramunita @ 2005 11 24, 22:37) o lapines nuotraukytes irgi grazios, bet jei rinkciausi ggraziausia tai pagal vaikucio grozi O kur tu nuotraukoje "Vejas zarsto lapus..." vaiko grozi matai? Na o - "Gera pas mociute...., ten taip pat vaikucio nesimato? Kazkaip priestarauji sau. O gal as klystu? Tada nepyk...
taigi sakau,kad jei vienodos foto,o lapines beveik visos vienodos(vaikuciai sedi ir tiek) tai renkuosi pagal grozi,o tos kur paminejau uz siuzeta
jei butu vien tik leliai pasodinti lapuose rinkciausi graziausia veiduka,vat
Mano aki patrauke nuotrauka:
Kur gi bega sios mergytes? Jos kaip mazos skruzdelytes...
Topinė nuotrauka su lelium bagažinėj
Aciu Aureja
Keletą konkursų nedalyvavom, bet vėl susigundėm. Matau, kad jau viena mamytė mus pastebėjo
Man patiko: Baravykiukas ir Ūmėdytė
gražus konkursas, gražios nuotraukos
man labiausiai patikusios : 1. Mielasis Adomai, aūūūūūūū...Tau saldų obuolį nešu... 2. Achh...kvepia rudeniu tavo plaukai! suptantu mamytes, kurios nepatenkintos įvertinimais, juk joms mažylis yra pats pačiausias, bet nereikia į konkursus siųst "bylekokias" nuotraukas, juk tam ir yra konkurso taisyklės ir t.t. O jeigu kritikos nepriimi, manau, ir nereik dalyvauti konkursuose
jau tas vaikiukas su arbūzu
Nuotrauką jau išsiuntėm, lauksim patvirtinimo
o nuotraukos
Man pati pačiausia šiame konkurse "...išeinu į rudenį..."
Bandžiau balsuot ir nesupratau ar pavyko, t.y. skirtingai nei anksčiau nėra aukštyn rodančio nykščio ir galimybės atšaukti balsavimą, o tik "grįžti". Na nieko keisti ir nenoriu, bet mažumėle nisupratau užskaitytas tas mano balsavimas ar ne
QUOTE(Karbynė @ 2005 11 29, 00:07) Bandžiau balsuot ir nesupratau ar pavyko, t.y. skirtingai nei anksčiau nėra aukštyn rodančio nykščio ir galimybės atšaukti balsavimą, o tik "grįžti". Na nieko keisti ir nenoriu, bet mažumėle nisupratau užskaitytas tas mano balsavimas ar ne As jau parabalsavau
vat ką tik balsavau vėl, tai šįkart ir pas mane viskas kaip anksčiau
Lekiu ir aš balsuot
Man atsitiko kaip ir Karbynei
Mano balsai šįkart įdomiai pasiskirstė - vienas obuoliukams, antras - moliūgams, o trečias - lapams
Labai spalvotas konkursas
Jau prabalsavau už rudenį.
Kazkokia nesamone
fainas konkursas paziurejus tokia rudeniska nuotaika apima.labai grazios nuotraukytes gaila bet mes neradom tinkamos is savo albumo .
|