Norejau pasidometi Ž. Šančių darželiu kuris prie Nemuno, nelabai galvoju ten vesti , bet labai įdomu nes visai pakeliui ,o gal susigundyciau
LAbas,
MAno mergaite si darzeli lanke tik vienerius metus. Mums buvo labai nepatogu ten vezioti. Siaip tai galeciu pasakyti,kad darzelis man patiko. LAbai jaukus, tvarkingos ir grazios grupes (na bent musu tokia buvo). PAtiko man ir aukletojos, labai uzsiimdavo su vaikais. Ir visus keturis metus lieki toje pacioje grupeje, pas tas pacias aukletojas. jokiu daugiau stresu vaikams (kokius turime dabar). Direktore taip pat labai nuosirdi, bent man taip pasirode. Vienas minuselis, tai kad musu mergaite buvo savaitineje grupeje, nors nakvoti likdavo labai retai. Atvedus i darzeli ryte, ne karta maciau vaikus lakstant po grupe pusplikus, basomis kojomis. VA cia tai man jau nepatiko, beja mergaite daznai sirgdavo. NA bet jei tik man butu nors kiek arciau, arba jei butu galimybe nuvesti savo masina, tikrai leisciau i ta darzeli ne neabejodama. TAi tiek
Atlikinejau siame darzelyje praktika ir dar dirbau kelis men...man patiko sis darzelis...Yra aukletoju fainuoliu ir nelabai...manau kaip ir visuose darzeliuose...Pats darzelis gana grazus ir grupes grazios...Man patinka ,kad darzelis yra toli nuo judrios gatves...salai Nemuno..eidavom su vaikais pasivaiksciot dviraciu taku...grazi gamta,grynas oras...
O kurios grupes fainiausios labiausiai jums patikusios? Mano viena drauge ves i sanciu darzeli ,bet pati irgi nieko nezino butu lengviau kai aukletojas parekomenduoja,mes kai su ja buvom pasivaiksciodamos tai darzelis tikrai nieko o aukletojos eilines moterys tokios pasirode ,seiminike tokia ikalanti gal biski,bet kai nepazysti zmogaus tai nieko negali sakyti.O labiausiai man patiko raudonkepuraites aukletojos tik va ,kad remontui direktore paprase o su musu maisto netoleravimu neaisku kiek palankytume normalu darzeli tai ir kisti neapsimoka.Klevelyje po vasaros mus savaime isbrauke kadangi mes abejojom ir priims kai tik bus vietu jei noresim.
SVEIKOS MAMYTES. IR AS GALVOJU I SITA LEISTI ARBA I PANEMUNES. TAI NORIU SUZINOTI KURIAM GERIOAU,KURIAM GERESNES AUKLITOJOS? KAS GALIT DAR KA PASAKYTI APIE SI DARZELI?
Sveikos mamkos
Matau, kad aptarinejate Sanciu lopseli darzeli, tai galiu pasakyti, kad darzelis tikrai neprastas. Mano mama jame dirba aukletoja. Pati matau kiek darbo ji ideda, ruosia ivarias programeles, dalyvauja ivairiose parodose. O ir pats darzelis grazioje ramioje vietoje, sutvarkytas. Kai turesiu savo leliu butinai i ji vesiu
aš taip pat apie šį darželį esu pačios geriausios nuomonės. aplinka jauki, tiek grupėse, tiek ir už jos ribų. auklėtojos labai užsiima su vaikais, daug rengiama švenčių, popiečių. veikia šokių būrelis, kur vaikai išmoksta pajusti ritmą, išmoksta gražių šokių. vaikai su programėlėmis daug dalyvauja ir už darželio ribų ( šoka miesto renginiuse, vaidina kituose darželiuose ir t.t.) labai gerai kad šis darželis toli nuo judrios gatvės, tai sveikiau mūsų atžalėlėm.
as tai buciau vedusi ten vaika ,bet kai pamaciau kai 12val atnese maista o po 12 15min man jau atvede vaika ir visi jau ejo gulti tai pasibaisejau nes mete maista i kibirus ir niekas ten nelauke kol pavalgys vaikai tai man baisu buvau grupeje pirmam aukste po desne durys nezinau tiksliai pav.
kažkaip nesinori tikėti. paprastai jeigu vaiko kas laukia, tai pats vaikas skuba valgyti, arba sako, kad nenori. o ar geriau, kai vaikai prievarta maitinami? nemanau, kad toje grupėje vaikai nuvejami nuo stalo.
Kaip smagu, kad taip išgyrėt šitą darželį
Eismas beveik nevyksta, oras labai geras. Vien žo liuks
nežinau, bet jūs nesusidūrėt su problemomis, kai vaikai serga ,nes auklėtojos atlapoję langus , joms nusišvilpt ant mūsų vaikų ,svarbu pilni pilvai ir krepšiai, tikra teisybė, kad vaikai jau 12 val. sukišami į lovas ir laikomi iki 4val.,auklėtojos kada nori ateina ir išeina, baisus dalykas kai vieną kartą pavėlavom 5min., oauklėtoja mandru tonu pareiškė, kad jai niekas už tai nemoka, įdomu už ką jai iš vis moka. kur žmoniškumas, kyšius imti gali.,o vaikui dėmesio skirti -nelabai.mes tikriausiai nebelankysim darželio, nes tokia ,kuri verkia kad labai sunkus darbas, kaip jaustis tėvams , tai ir matai ir jauti kad tavo vaikas nemielas, nes jai sunku, matosi kad ne į savo roges įsėdo.
labai gerai pagalvokit prieš vesdamos vaikučius į šį darželį, išvaizda gali būti apgaulinga.
Aš irgi girdėjus panašių dalykų apie šį darželį. Vienintelis visų įvardijamas pliusas - gera vieta..
Kas lankote si darzeli parasykite atsiliepimu
TOKIOMS MAŽOMS PUPOMS GRIAUSIA SU MAMA NAMUOSE SĖDĖTI, TAI NEREIKĖS IEŠKOTI PROBLEMŲ, MAN ATRODO KAD MAMYTĖ PATI YRA PAVIRTUSI Į LEDĄ, KAD NORI TOKĮ MAŽĄ VAIKIUKĄ ATIDUOTI Į LOPŠELĮ, NEBENT NĖRA IŠEITIES KITOS
na as dar svarsciau si pasilikti kaip atsargini varianta, jei i kitus nepriims. bet sia sav buvom pas gydytoja, tai sake kad net negalvotume mazes leist i sita darzeli
QUOTE(našlaitė @ 2006 09 27, 18:59) TOKIOMS MAŽOMS PUPOMS GRIAUSIA SU MAMA NAMUOSE SĖDĖTI, TAI NEREIKĖS IEŠKOTI PROBLEMŲ, MAN ATRODO KAD MAMYTĖ PATI YRA PAVIRTUSI Į LEDĄ, KAD NORI TOKĮ MAŽĄ VAIKIUKĄ ATIDUOTI Į LOPŠELĮ, NEBENT NĖRA IŠEITIES KITOS Oho, is kur toks kategoriskumas? QUOTE(Siracusa @ 2006 10 29, 00:06) na as dar svarsciau si pasilikti kaip atsargini varianta, jei i kitus nepriims. bet sia sav buvom pas gydytoja, tai sake kad net negalvotume mazes leist i sita darzeli NU JAU TAIP IR IŠ KUR GYDYTOJAMS ŽINOTI, GERIAU TEGU DIRBA SAVO DARBĄ, NELINDĘ Į SVETIMĄ DARŽĄ. JAU KAM KAM, O GYDYTOJAMS (VAIKŲ)GERIAU PATYLĖTI.
labai įdomu, kai tėvai neves sergančių į darželį, tai ir sveiki neužsikrės, tai čia pačių tėvų kaltė, nemanau , kad darželio darbuotojos specialiai kiša vaikus į šaldytuvą, kad jie susirgtų, gydytojai mūsų poliklinikoje tai tikrai nugydo vaikus, turiu skaudžios patirties, tai ir sakau, geriau dirba savo darbą, negu užsiima apkalbom, tai yra neetiška
O gal žinot prieš kiek laiko ten reikia užsirašyti? Labai didelės eilės?
QUOTE(Mikasiene @ 2006 12 09, 20:43) va va man irgi labai idomu.. pries kiek laiko reik uzsirasyt? galvojam ir mes apie si darzeli-lopseli... reiks pabandyt, jei matysim kad jau ten oijjj oijjj oijjj kaip baisu tai ieskosim kur kitru prisiglaust..
Na ir priraset jus cia mamytes,kai pastebejau tai daugumos nuopmone po keliu val ar dienu ten praleistu.Mano abu vaikai lanko ta darzeli atsiliepimai kuo geriausi.Viresnis jau paskutiniai metai-gaila net truputi.Lopselio grupese netgrindys sildomos,nesuprantu kaip ten salta galejo but.gal neprasidejes sildimo sezonas buvo
Papildyta: QUOTE(Mikasiene @ 2006 12 09, 22:43) Siaip uzsirasyt reik prie metus,bet grupes nera perpildytos,todel priims nors ir nebusit uzsirase,o kad grupes nera perpildytos tai taip tik geriau musu vaikams QUOTE(Siracusa @ 2007 01 12, 10:44) QUOTE(jurgita% @ 2007 01 13, 12:45) tai ar nera eiliu, ar pries metus uzsirasyt reik? kazkai pabu variantai biski keistai skamba.. jauciu reiks pavasari uzsirasyt rugsejui.. nors is tikruju kiek girdejau lankanciuju ar lankiusiuju vaikuciu mamu nuomones tai pakolkas visos pasisake teigiamai... o gal zinot nuo kokio amziaus priima i lopseliu? gal lankancios mamytes galetu paklausti auklyciu? QUOTE(Žūžū @ 2007 01 13, 16:59) tai ar nera eiliu, ar pries metus uzsirasyt reik? kazkai pabu variantai biski keistai skamba.. jauciu reiks pavasari uzsirasyt rugsejui.. nors is tikruju kiek girdejau lankanciuju ar lankiusiuju vaikuciu mamu nuomones tai pakolkas visos pasisake teigiamai... o gal zinot nuo kokio amziaus priima i lopseliu? gal lankancios mamytes galetu paklausti auklyciu? Siaip eiliu nera bet del bendros tvarkos uzsirasyt reikia,o i lopseli priema nuo 2metu,bet jei labai kokia ten padetis tai ir anksciau priims.Pvz mano sunus nuo 1metu ir 3men,lanke,o dukryte nuo 1metu 5men.
Hm... maniskiui bus 1m ir 1men..... tai jauciu gerai patept reikes?
Mano dukra lankė šį darželį tik aš ją vedžiau nuo 3m. ir mums labai patiko, vedė ir dar dvi mano drauges bei kaimynės ir visos buvom patenkintos tokių dalyku kur cia skaiciau tai pirma kart girdziu, galbut tevam ne viskas gerai
QUOTE(Dosine @ 2007 02 06, 15:31) Mano dukra lankė šį darželį tik aš ją vedžiau nuo 3m. ir mums labai patiko, vedė ir dar dvi mano drauges bei kaimynės ir visos buvom patenkintos tokių dalyku kur cia skaiciau tai pirma kart girdziu, galbut tevam ne viskas gerai O kokia grupe lanke tavo dukryte?
Atrodo, Kačiukų, Pirmam aukšte po dešine
Gerai pagalvokit pries vesdamos vaikucius i si darzeli...
mes esame labai patenkinti, kad išėjome iš šio darželio ir lankome KLEVELĮ, auklėtojų kultūra, požiūris į vaikus labai skiriasi. GAl ne visos tokios kvanktelėję, tačiau mums tikrai nepasisekė- pirmas darželis ir turėjom ieškoti kito, dabar viskas gerai. Sūnus noriai eina,smagu, kad yra mylimas, laukiamas
Sveiki, mano sūnėnas (globotinis) lanko šį darželį, ir aš esu labai patenkinta, auklėtojos geros, pats darželis tvakingas, grindys šildomos, vaikai gali lankyti šokius, dažnai atvažiuoja įvairios programėlės, vyksta šventės. Kas ten gali kam nepatikti, nesuprantu
mes nuo rudens irgi ruošiamės į šio darželio lopšelio grupę, gal kas daugiau pasidalintumėt įspūdžiais apie pačių mažiausių priežiūrą?
Nonita, mano mazgiai irgi nuo rudens startuoja tai turbut susimatysim
SVEIKOS MAMYTĖS.
LABAI SMAGU PRISIMINTI SAVO DUKRELĖS AUKLĖTOJĄ LINĄ. MANIŠKĖ VIS DAR JOS PASIILGSTA IR PRAŠOSI APLANKYTI. TAI ŠILTAS IR NUOSTABUS ŽMOGUS MOKANTIS BENDRAUTI SU VAIKAIS(VAIKIŠKAI), NESTOKOJANTI HUMORO JAUSMO. AČIŪ.
Tai cia turbut vyresniu grupiu aukletoja?
mes nuo siand pradejom pratintis lopseli Gal kurios sm vaikiukas pradeda nuo rugsejo lankyti maziausiuju grupes?
Mes tai 2008 gegužei užsirašėme. Mažiui bus 1,5 metų. Šiaip eilių nėra, bet geriau iš anksto užsirašiau. Man ramiau bus. Buvau prieš mėnesį, tai dar rugsėjinukų grupes rinko, reiškia vietų yra.
Aš čia visas pažįstamas ir kaimynkas apie šį darželį išklausinėjau, tai kol kas nesulaukiau nei vieno blogo atsiliepimo. Netgi labai palankios nuomonės.
sveikutes,
idomu kokia situacija siame darziukyje su vietom siuo metu
po menesiuko meslankysime jusu lopseliuka
nagi, mamytes, atgaivinkime sia temele
Sveikutės,
užrašiau ir aš savo vaikiną į šį darželį. Pradės lankyt nuo 2008 m rugsėjo. Gal ir šiek tiek anksčiau, jei aplinkybės pasikeis. Tik nelabai patogus privažiavimas.
Gal kas galėtumėt parašyti tikslų darželio pavadinimą ir adresą.
Dėkui |