Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ž. Šančių darželis
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4
Egipta
QUOTE(Rima123 @ 2010 09 23, 14:23)
Sveikos mamytes, gal atsiras kurios veda i nikstuku grupe savo atzaleles smile.gif  Labai noreciau kokiu atsiliepimu, pradesim lankyti uz gero menesiuko, tai domina viskas apie sia grupe 4u.gif
*

QUOTE(minne @ 2010 10 06, 11:41)
Labas, Rima123,

mums siandien buvo pirmoji dienele Nykstukuose  ax.gif Mano mergina sioje grupeje pati jauniausia, bet ka padarysi... Na auklyte pasirode labai miela ir gera, labai uzsiima su vaikuciais, o ryt susipazinsim jau su kita auklyte (grupeje jos 2). Taciau auklytes padejeja Kristina pasirode labai siurksti, kai keite pampersiuka berniukui Haroldui, taip siursciai, vargsiukas net verke nesavu balsu  verysad.gif
Tikekimes grupeje nenusivilsim.. blush2.gif
*

Mums labai patinka nykstukuose, tiek abi aukletojos tiek ir aukletoju padejeja Kristina. Labai rupestingos, myli vaikucius, visada vaikuciu apsuptos, zaidzia kartu, knygeles varto. O kad vaikiukas verkia kai pampersa keicia, tai man cia nieko nuostabaus, daznai vakiukai rekia nesavu balsu net kai mamytes keicia ir tai tikrai neirodo, kad auklyte siurksciai elgiasi.
Vienintelis dalykas kuris man nepatinka, tai,kad kai kurios mamytes atvedusius vaikucius ju nepalieka, bet buna kartu. Taip traumuojami kiti maziukai, kurie matydami, kad kito vaiko mama yra taip pat uzsimano mamyciu. Juk ne visos galim but su vaikuciais darzelyje kartu.
Nenka
QUOTE(Egipta @ 2010 10 14, 21:17)
Mums labai patinka nykstukuose, tiek abi aukletojos tiek ir aukletoju padejeja Kristina. Labai rupestingos, myli vaikucius, visada vaikuciu apsuptos, zaidzia kartu, knygeles varto. O kad vaikiukas verkia kai pampersa keicia, tai man cia nieko nuostabaus, daznai vakiukai rekia nesavu balsu net kai mamytes keicia ir tai tikrai neirodo, kad auklyte siurksciai elgiasi.
Vienintelis dalykas kuris man nepatinka, tai,kad kai kurios mamytes atvedusius vaikucius ju nepalieka, bet buna kartu. Taip traumuojami kiti maziukai, kurie matydami, kad kito vaiko mama yra taip pat uzsimano mamyciu. Juk ne visos galim but su vaikuciais darzelyje kartu.
*

Bet tai visos aukletojos pradziai net pataria pabuti su vaikuciu, kol apsipras maziukai. Nematau cia nieko blogo, negi Jus nuo pat pirmos dienos palikot savo maziuka? g.gif
Egipta
QUOTE(Nenka @ 2010 10 14, 21:30)
Bet tai visos aukletojos pradziai net pataria pabuti su vaikuciu, kol apsipras maziukai. Nematau cia nieko blogo, negi Jus nuo pat pirmos dienos palikot savo maziuka?  g.gif
*

Taip, palikau, is pradziu po pora valandu, dabar kartais ir pietu miego palieku miegot. Jau baigia apsiprast prie naujos tvarkos.
Nenka
QUOTE(Egipta @ 2010 10 17, 11:34)
Taip, palikau, is pradziu po pora valandu, dabar kartais ir pietu miego palieku miegot. Jau baigia apsiprast prie naujos tvarkos.
*

Tai gal yra vaikuciu ne tokiu drasiu, kaip Jusu ir jiems adaptacijos reikia su mama is pat pradziu, po to tik vienus palikineti mirksiukas.gif Ne visi vaikuciai vienodi mirksiukas.gif
Rima123
Aciu mamkos uz info smile.gif Na siaip as pradzioje irgi zadu pabut ir pazioplinet kartu kokia valandziuke, paziuret kokia reakcija... O paskui jei matysiu kad ten jam liuks tai aisku ko man ten sedet, o jei nelabai tai paeisiu diena kita po valandyte kol apsipras ir tada paliksiu... Kazin ar taip jau liuks vaika palikt iskart, juo labiau kad turiu salygas pora dienu taip pabut...
O gal vyra leist, tada vaikai ne mamu o teciu prasys biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
birute25
mano mazoji nuo rugsejo eina i eziuku grupe. eina tai pasakyta tikriausiai per stipriai :/ 2 dienos i darzeli, 2 savaites namie......
kaar
Sveikos mamytes
labai noreciau paklausti patarimo, lankanciu si darzeli, i kokia grupe bandyti leisti mergaite. Sausi bus trys, labai prasosi i darzeli smile.gif jai atrodo, kad ten bus l smagu. Galvojam eiti ketvirtadieni apsiziureti. Tai ir svarstau ar palaukti tu triju ar leisti dabar, ijei yra toks noras tai gal ir adaptuotusi lengviau. Ir kaip su grupe, ar i lopseli, kur, kaip suprantu, iki triju, bet paskui neuzilgo reikes pakeisti grupe, ar geraiu iskart ne i lopseli. Gal kokia patartumet grupe? Siaip dukryte drasi ir komunikabili, tik nezinau ar taip pat bus kai mamos/tecio ner salia.
Labai aciu jei galetumet atsakyt 4u.gif 4u.gif
marikė
sveika, mano supratimu grupės formuojamos tų pačių metų gimimo pav. visi vaikai 2008, 2009 ir taip toliau, nes jie ir į priešmokyklinę grupę visi kartu eis tų pačių metų giimo, tai teks rinktis lopšelį ko gero, turi pasiteirauti pačiame darželyje. dukra lanko, esu patenkinta, tik sūnelį dar neleidžiu, nes pas mane jis labai neatsparus o ten ligų prisigaudys tikrai doh.gif
kaar
aciu uz atsakyma 4u.gif
va del ligu labiausiai ir bijau
ziuresim kaip cia bus ..
Raflezija
QUOTE(kaar @ 2010 11 08, 09:54)
Sveikos mamytes
labai noreciau paklausti patarimo, lankanciu si darzeli, i kokia grupe bandyti leisti mergaite. Sausi bus trys, labai prasosi i darzeli smile.gif jai atrodo, kad ten bus l smagu. Galvojam eiti ketvirtadieni apsiziureti. Tai ir svarstau ar palaukti tu triju ar leisti dabar, ijei yra toks noras tai gal ir adaptuotusi lengviau. Ir kaip su grupe, ar i lopseli, kur, kaip suprantu, iki triju, bet paskui neuzilgo reikes pakeisti grupe, ar geraiu iskart ne i lopseli. Gal kokia patartumet grupe? Siaip dukryte drasi ir komunikabili, tik nezinau ar taip pat bus kai mamos/tecio ner salia.
Labai aciu jei galetumet atsakyt 4u.gif  4u.gif
*

Lankom si darzeli jau antrus metus ir esu patenkinta. kadangi abi dukras pradejau leisti i darzeli vienu metu tada buvo vienai 4m. kitai 2m. tai leido kartu vest i viena grupe. dideliu nusiskundimu neturiu, nes del vaiko sergamumo negali kaltinti vien aukletoju ar kitu vaiku.... visko buna ir pan. kaip vaikai susiduria su kitai svaikais ir bakterijomis tai pirmus metu ir mes labai sirgom daznai. siais metais irgi pasergam.
Tai tiek, gal truputi padesiu apsispresti mirksiukas.gif
ringa1
kus darželis ir puikios auklėtojos mano pačios sūnelis lankė ši darželi o dėl ligų tai vaikas ir namie būdamas suserga mano mažoji net ligoninėje pabuvojo
marikė
Labutis, dėl ligų tai kimba ir prikimba, o dėl auklėtojos statuso grupėje, tai nežinauuuu , kai šeimininkutė įsako kiek padalinti mandarinų,kaip dalinti obuolius ir pan., manau pati auklėtoja turi žinoti ir išvis ar tie vaisiai sažiningai atitenka mūsų vaikams schmoll.gif
kristeen
QUOTE(marikė @ 2010 09 02, 17:58)
puiku, draugė veda, sakė kad patinka, vaikai turi televizorių, gali ir multikus žiūrėti
thumbup.gif
*

Mano pana visalaika nuo pat pradziu darzelyje iki pat 1 klases prabuvo zuikuciu grupeje thumbup.gif aukletojos Janina ir Audra auklyte Ilona thumbup.gif thumbup.gif buvau viskuo patenkinta!O aukletoja Audra ruosia vaikus ir priesmokyklineje grupeje ir zinot ka?parenge mokyklelei taip,kad mokytoja 1kl pasake nera ka veikti su vaikais is sios grupes 1klaseje thumbup.gif thumbup.gif
O del obuoliuku ar mandarinu dalijimo,nepergyvenkit jau vaikai tikrai gaus ir nesvarbu kas paskirstys aukletoja ar auklyte smile.gif
hayabusa
Galvojam ir mes savo maziuka i sita darzeli vest, kai laikas ateis smile.gif . Zinau kad tikrai reikia kazka kazkam "nunest", bet neisivaizduoju nei kam nei kiek. gal kas galit patart nuo ko pradet?
feneke
QUOTE(hayabusa @ 2011 01 17, 19:25)
Galvojam ir mes savo maziuka i sita darzeli vest, kai laikas ateis smile.gif . Zinau kad tikrai reikia kazka kazkam "nunest", bet neisivaizduoju nei kam  nei kiek. gal kas galit patart nuo ko pradet?
*

Jei yra noro kažką nešt- neškit ax.gif
Aš tai nieko nenešiau ir net iš anksto nesirašiau į eilę. Liepos paskutinę dieną nuėjau į darželį užrašyti, o jau rugsėjį keliavom į darželį, nes buvo kelios laisvos vietos.
Jurga78
QUOTE(hayabusa @ 2011 01 17, 18:25)
Galvojam ir mes savo maziuka i sita darzeli vest, kai laikas ateis smile.gif . Zinau kad tikrai reikia kazka kazkam "nunest", bet neisivaizduoju nei kam  nei kiek. gal kas galit patart nuo ko pradet?
*

niekaip nesuprantu zmoniu, kurie pradeda nuo kysiu schmoll.gif atsiprasau aisku, bet tokia mano nuomone. Mano abu vaikai uzrasyti be jokiu kysiu (vienas lanko jeu 3 metus, kita prades rugseji). Tuo man sio darzelio direktore ir patinka - tikras zmogus, kuris savo darba atlieka puikiai ne uz pakysas, o tiesiog taip.

O jei norite lankyti darziuka - pasiimkite vaiko gimimo liudijima ir nueikite pas direktore. Ten ji jums viska susakys ir patars. Labai miela moteris su kuria lengva rasti bendra kalba ir kompromisa, jeigu reikia.
Linkiu sekmes 4u.gif Darziukas tikrai mielas, o dar jei ir kieme atnaujintume vaiku zaidimu vietas bei tvora butu SUPER DARZELIS smile.gif
Jurga78
bigsmile.gif
Jurga78
bigsmile.gif
Jurga78
bigsmile.gif
Jurga78
bigsmile.gif
Jurga78
bigsmile.gif
Jurga78
bigsmile.gif
Jurga78
bigsmile.gif
Jurga78
bigsmile.gif
Jurga78
bigsmile.gif
Jurga78
bigsmile.gif
Jurga78
bigsmile.gif
ssachara
Sveikos o idomu vaikus registruotus Kauno raj. uzrasytu i eile sitam darzelyje? g.gif Na visai noreciau ir as savo vaikucius leisti i si darzeli. ax.gif
opyte
QUOTE(ssachara @ 2011 06 08, 17:24)
Sveikos o idomu vaikus registruotus Kauno raj. uzrasytu i eile sitam darzelyje?  g.gif Na visai noreciau ir as savo vaikucius leisti i si darzeli. ax.gif
*

Labas,
taip registruoja, mes gyvenam ir esam registruoti Kauno r. bet sekmingai jau metai laiko lankom sita darziuka.
serox
QUOTE(opyte @ 2011 06 09, 19:46)
Labas,
taip registruoja, mes gyvenam ir esam registruoti Kauno r. bet sekmingai jau metai laiko lankom sita darziuka.
*

SVEIKUTES,AR LANKOT KAS LOPSELI NUO SIU METU???? smile.gif
Kirkė
QUOTE(serox @ 2011 09 16, 11:47)
SVEIKUTES,AR LANKOT KAS LOPSELI NUO SIU METU???? smile.gif
*

Maniškė lanko lopšelį. smile.gif
serox
QUOTE(Kirkė @ 2011 09 27, 13:13)
Maniškė lanko lopšelį. smile.gif
*

kokia grupe?ar patinka?ar nesergat?
smile.gif
Kirkė
QUOTE(serox @ 2011 09 27, 13:59)
kokia grupe?ar patinka?ar nesergat?
smile.gif
*

Nykštukai. Patinka labai, jaučiasi gerai. O su sirgimais irnesakyk.gif Vistiek sirgs pirmus metus, kad ir ką darysi. Ir tai suprantama, nes visi vaikai su savo "gyvūnėliais". Kol neapsidalins ir neįgis atsparumo, tol ir sirgs (bet kol kas sveika).
rasita21
Sveikos mamos,
mano vaikutis pradejo lankyti eziuku grupe. Gal ten vedancios vaikucius galetu pasidaliti nuomonem apie aukles, ypac apie p. Vilma, kuri man pasirode gan 'salta' su vaikais, na viena is tu, kuriai darbas del darbo , o ne is pasaukimo smile.gif
Taigi, man kelia tai susirupinima. Kadangi teko ateiti anksciau ir laukti uz duru, tai teko issgirsti tai kas man nepatiko...atzarus kalbejimas su vaikuciu (tiesa,ne su mano)...tik nezinau ar tai buvo aukle ar auklyte..nz vienu zdz..gal kas turit pastebejimu kokiu, nes jei yra daugiau nusiskundimu, tada as kreipsiuos i direktore...Noreciau daugiau nuomoniu,kad nesuklysti del zmogaus smile.gif
opyte
mano sunus anksciau lanke sia grupe, aukletoja Vilma, taip saltoka, bet su vaikais susitvarko ir susikalba smile.gif , Aukletoja Jurate irgi nieko, tik jai yra sunkiau su vaikuciais, nelabai uzsiima ju lavinimu. Na aisku cia mano nuomone smile.gif Auklyte (ta liekna) tai sakyciau super thumbup.gif svelni, maloni ir tikrai matosi, kad myli vaikus. manyciau reiketu Jums dar pabendrauti daugiau su aukletojomis, gal tada kitokia nuomone bus. o ka tokio isgirdote, jeigu ne paslaptis?
rasita21
QUOTE(opyte @ 2011 10 21, 18:27)
mano sunus anksciau lanke sia grupe, aukletoja Vilma, taip saltoka, bet su vaikais susitvarko ir susikalba  smile.gif , Aukletoja Jurate irgi nieko, tik jai yra sunkiau su vaikuciais, nelabai uzsiima ju lavinimu. Na aisku cia mano nuomone smile.gif Auklyte (ta liekna) tai sakyciau super  thumbup.gif  svelni, maloni ir tikrai matosi, kad myli vaikus. manyciau reiketu Jums dar pabendrauti daugiau su aukletojomis, gal tada kitokia nuomone bus. o ka tokio isgirdote, jeigu ne paslaptis?
*

aciu uz nuomone 4u.gif Tiesa, nenorejau,kad mano pasisakymas nuskambetu neigiamai smile.gif ir zinoma reikia tarpusavio bendravimo, taciau iskart norisi pasidomet su kuo mano vaikis praleis visa darbo diena.
o ka isgirdau biggrin.gif ...... tai kaip kiekviena moteris pasakytu, ne KA pasake, bet KAIP pasake biggrin.gif ... bet tikriiausiai del to jaudintis nereikia rolleyes.gif .. na tiesiog man pasirode gruboka

taigi dar karteli aciu uz nuomone 4u.gif
Peledike
Kauno miesto savivaldybės Švietimo ir ugdymo skyrius patvirtino įsakymą, pagal kurį darželiuose mokami būreliai, spektakliai ir kiti renginiai gali vykti tik pasibaigus grupės darbo laikui (18-19val.). Tai reiškia, kad praktiškai darželyje būrelių nelieka.
Kam šis įsakymas aktualus, galite paskaityti čia http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry50808926
Egipta
QUOTE(Peledike @ 2011 11 06, 19:14)
Kauno miesto savivaldybės Švietimo ir ugdymo skyrius patvirtino įsakymą, pagal kurį darželiuose mokami būreliai, spektakliai ir kiti renginiai gali vykti tik pasibaigus grupės darbo laikui (18-19val.). Tai reiškia, kad praktiškai darželyje būrelių nelieka.
Kam šis įsakymas aktualus, galite paskaityti čia http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry50808926
*

Kas cia per nesamone? Taip smagu vaikuciams, kai buna kokiu papildomu pramogu darzelyje. Visada noriai eina maniske i spektakliukus ir pas Jurga sokiai labai patinka,o toks laikas manau nei darbuotojams nei teveliams nebus patogus doh.gif
Gritule
Mano vaikas jau ne pirmi metai lanko Šančių lopšelį darželį, ir viskas mums ten labai patinka ir darželis ir auklėtojos ir vedėja nuostabus žmogus. Tačiau pastoviai iškyla ta pati problema : buhalterė nebe pirmas kartas netaisingai apskaičiuoja mokestį už darželį. Vaikas darželį lankė kelias dienas per mėnesį, o kvituką gavosm už pilną mėnesį blink.gif . Pasiskaičiuot kiek aš turėčiau mokėt už darželį sugebu ir pati, o kai gauni kvituką su dvigubai didesne suma tai jau visai pasidaro nebejuokinga.
Ar kam nors iš tėvelių dar kyla tokia problema, ar čia tik man vienai taip "sekasi"?
lauri04
QUOTE(Gritule @ 2012 01 06, 11:50)
Mano vaikas jau ne pirmi metai lanko Šančių lopšelį darželį, ir viskas mums ten labai patinka ir darželis ir auklėtojos ir vedėja nuostabus žmogus. Tačiau pastoviai iškyla ta pati problema : buhalterė nebe pirmas kartas netaisingai apskaičiuoja mokestį už darželį. Vaikas darželį lankė kelias dienas per mėnesį, o kvituką gavosm už pilną mėnesį  blink.gif . Pasiskaičiuot kiek aš turėčiau mokėt už darželį sugebu ir pati, o kai gauni kvituką su dvigubai didesne suma tai jau visai pasidaro nebejuokinga.
Ar kam nors iš tėvelių dar kyla tokia problema, ar čia tik man vienai taip "sekasi"?
*

mano net dvi mergaites lanko si darzeli, viena jau trecius metus, kita antrus, bet niekada jokiu netikslumu del kvituku nebuvo g.gif , as tai jums siulyciau eit pas pavaduotoja ir manau ji viska isaiskins smile.gif mirksiukas.gif
Gritule
QUOTE(lauri04 @ 2012 01 06, 13:43)
mano net dvi mergaites lanko si darzeli, viena jau trecius metus, kita antrus, bet niekada jokiu netikslumu del kvituku nebuvo g.gif , as tai jums siulyciau eit pas pavaduotoja ir manau ji viska isaiskins smile.gif  mirksiukas.gif
*

Tai va kad ten nėra ką aiškint, nes tuos kartus kai kvitukai buvo klaidingi jai paskambinau, ir sumos sumažėdavo beveik perpus g.gif
lauri04
QUOTE(Gritule @ 2012 01 06, 19:20)
Tai va kad ten nėra ką aiškint, nes tuos kartus kai kvitukai buvo klaidingi jai paskambinau, ir sumos sumažėdavo beveik perpus  g.gif
*

na net nzn, nelabai noretusi tiket, kad ten specialiai kazka daro, kiek zinau ten ne pati buhaltere apskaiciuoja, o komp, tai ir po ligos kai ateini buna pilna kaina, o paskui kita men paskaiciuoja mazesne ir issilygina g.gif
marikė
sveikos mamytės. Mes irgi jau lankom daržiuką, trimetukų grupę. Tik labai nepatinka, kad vaikučius tampo į didelių grupę, sako , kad sumuštinius valgė, nufotografavo, bet po tų vaišių, tai maniškis vėmė, buvom į ligoninę atsidūrę. Nieko nesakiau, auklytės visos neblogos atrodo, nesinori pyktis. Įdomu, ką higienos centras pasakytų,kad su maistu daro eksperimentus. g.gif
Rima123
Mes irgi si darzeli lankom, esam patenkinti, tik labai reti sveciai, nes sergam ir sergam... Bet cia ne darziuko, o maniskio beda, labai jau neatsparus 4u.gif O del vaiksciojimo po kitas grupes ir kazkokio dar valgymo jose pirma syki girdziu blink.gif
rasita21
Sveikos mamos, gal yra kokiu svieziasniu atsiliepimu apie anciuku grupe?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.