QUOTE(kliuska @ 2007 11 13, 16:33)
vadinasi- "Ž. Šančių lopšelis- darželis", o jis randasi Miglovaros g. , tik va tikslaus numeriuko negaliu pasakyt
Miglovaros g. 14. , įvažiavimas iš Vokiečių gatvės.
Laba,
Taip pat norejau pasiteirauti po kiek mazdaug vaikiuku lopselyje? Aciu QUOTE(prienukai @ 2007 11 14, 17:03) Na dėl aplinkos labai pasiginčyčiau Sakyčiau darželio vadovybė perdaug kukli. Kitur taip neatsiprašinėja už kiekvieną renkamą litą kaip čia. Mėnesinis mokestis už darželį, palyginus su kitais, labai mažas ir metinės papildomos rinkliavos mažiausiai dvigubai mažesnės nei kitur. Manau galėtų surinkti iš tėvų papildomai už darželio kiemo sutvarkymą, tai ir vaikams smagiau ten būtų. Juk oras tai ten tikrai grynesnis nei prie gatvės, juk darželis šalia Nemuno, atokiau nuo judrios gatvės. QUOTE(nonita @ 2007 12 07, 15:03) Na dėl aplinkos labai pasiginčyčiau Sakyčiau darželio vadovybė perdaug kukli. Kitur taip neatsiprašinėja už kiekvieną renkamą litą kaip čia. Mėnesinis mokestis už darželį, palyginus su kitais, labai mažas ir metinės papildomos rinkliavos mažiausiai dvigubai mažesnės nei kitur. Manau galėtų surinkti iš tėvų papildomai už darželio kiemo sutvarkymą, tai ir vaikams smagiau ten būtų. Juk oras tai ten tikrai grynesnis nei prie gatvės, juk darželis šalia Nemuno, atokiau nuo judrios gatvės.
Ar daželyje vyksta papildomi užsiėmimai,pvz.šokimo būreliai ir pan. Girdėjau kituose darželiuose dažnai atvažiuoja mini teatrai, o kaip šiame?
QUOTE(charizma @ 2007 12 09, 19:11) Ar daželyje vyksta papildomi užsiėmimai,pvz.šokimo būreliai ir pan. Girdėjau kituose darželiuose dažnai atvažiuoja mini teatrai, o kaip šiame? Yra sokiu burelis,ir mini teatrai atvaziuoja,gan daznai buna i men vidutiniskai 3spektakliai.Siaip esu patenkinta situo darzeliu sunus jau baige ji,nes jau pirmokas,o dukra dar lanko.Del aplinkos
Ačiū už išsamų atsakymą, supermamyte. Gerų švenčių
QUOTE(Kirkė @ 2007 11 03, 18:44) Tik nelabai patogus privažiavimas. yra tik vienas privaziavimas, bet ateity planuoja remontuot juozapaviciaus pr todel vokieciu gatve atidarys kad tiesiai isvaziuot ant panemunes tilta QUOTE(saigma5 @ 2007 11 16, 20:38) dbr nykstuku grupej 16 vaikiuku
Sveiki,
manasis irgi nuo rugsėjo pradeda lankyti Nykštukų grupę. Gal dar kieno nor vaikas lankys šią lopšelio grupę. Ar galit papasakoti kaip vyksta vaiko pripratinimas lopšelyje. Direktore sakė, kad reikės su vaiku iš pradžių pabūti kol jis pripras. KAdangi tai pirmas vaikas - tai nieko nenusimanau tuose reikaluose, kas susiję su lopšeliais. Ir sakykit, reikia kokios padėkos dovanos ar ne?
as labai nustebus jusu pasisakymais mano vaikas lanke lanko si darzeli ir nieko blogo pasakyti negaliu. Aisku i eziuku grupe niekada neleisciau nes aukletojai reik jau iseit ,bet nykstuku grupe yra geriausia ir aukletoja ir auklyte vaikus priima kaip savus vaikus.Ir man nekilo jokiu abejoniu del tolimesniu grupiu siame darzelyje.Veskite vaikus ir tikrai nenusivilsite.
Mano vaikas taip pat lanke si darzeli.Rytais tiesiog pasisokinedamas i darzeli eidavo.Ten lanke ritminius sokius.Pastoviai vykdavo mini spektakliai,koncertai. Ir siaip labai dziaugiuosi kaip vaikas buvo paruostas mokyklai.
O del maisto,tai as ir ateidavau anksciau,tai vaikas pats tai sriubos atsisakydavo,tai antro,kad tik greiciau pas mamyte begt. Drasiai vesciau ir antra vaikai,tik beda su susisiekimu,labai jau nepatogus.As is panemunes vazinedavau. QUOTE(Kirkė @ 2008 05 17, 13:31) Mano mazasis turbut dar liks metelius "nykstukuose".. Del pratinimo... Pradzioj, tikrai reik nusiteikt, bus sunku. Iseisi- liesis krokodilo asaros. bent maniskiai iki darzo ne per zingsni nuo mamos sijono nesitraukdavo (tiesiog nebuvo galimybes) Nesenai turejom svente ![]() (tikiuosi, mamukai nesupyks kad neatsiklausus idejau foto QUOTE(Žūžū @ 2008 06 17, 15:18) Mano mazasis turbut dar liks metelius "nykstukuose".. Del pratinimo... Pradzioj, tikrai reik nusiteikt, bus sunku. Iseisi- liesis krokodilo asaros. bent maniskiai iki darzo ne per zingsni nuo mamos sijono nesitraukdavo (tiesiog nebuvo galimybes) Nesenai turejom svente ![]() (tikiuosi, mamukai nesupyks kad neatsiklausus idejau foto buvau ir aš šitoj šventej, tik mes ežiukų gr.
Sveikos, noriu paprašyti, kad kas nors paraįytumėt savo atsiliepimus apie Ančiukų grupę. Mano berniukas nuo šio rudens perėjo į ją iš lopšelio grupės. Norėčiau išgirsti nuomonių apie auklėtojas, ar vaikai dažnai sirgo.
Šiandien nuėjau pasiimti sūnaus prieš pietų miegą ir labai susinervinau. Vaikai valgė pietus, o grupėje buvo atidaryti net du langai: vienas viršuje, o kitas šone, tiesiai kai kuriems į nugaras. lauke šiandie šalta, šildymo sezonas dar toli, tai argi reikia čia taip prie vaikų vėdintis? Kiek žinau vėdinti grupč turėtų tuomet, kai joje nėra vaikų, kai jie lauke ar užsiėmimuose. labai sunerimau, mano vaikas didelis sirgalius, kaip tik šią sav grįžom po ligos (skaudėjo gerklę), o dabar jis jau kosti. Toks šaltis tikrai neprideda sveikatos. Dar klausimas ar miego metu neatidaro visų langų? Toje grupėje jie ten visi sirgaliukai, juk dar tokie mažučiai, kai kurie nė trijų metų neturi. Ir kaip pasakyti auklėtojoms, juk taip nesinori pyktis.Negi nesupranta, negi ir savo vaikus šaldytų, o gal specialiai taip daro, kad darbo būtų mažiau, nors iš pirmo įspūdžio pasirodė neblogos moterys.
Nu, penktadienį paprašiau vienos auklėtojos, o šiandien kitos, kad nevėdintų grupės prie vaikų. sakė kad tada grįžo iš lauko ir pamiršo uždaryti langus. Man toks pasiaiškinimas keistai nuskambėjo, juk uždaryti juos reikia minutės, taigi pačios stovėjo su jais grupėj ir valgė. Nesuprantu, kaip galima nekreipti dėmesio į tokius dalykus, juk toks jų darbas. tai jau turėtų tapti savotiška "profesine liga". Bet nenoriu pyktis, šį kartą patikėsiu, kad taip ir buvo, tik tikiuosi, kad tokie dalykai daugiau nepasikartos.
sveikos mamytes mes irgi lankome si darzeli ir mum labai gerai sekasi,sunus niekad nesispyriojo kad nenori ar ka
labas visoms mamytėms
mano mergučė lanko ir esu patenkinta, aišku būna visko, bet žmonės dirba savo darbą ir labai atsakingą, ačiū joms už tai Smagu, kai vaikai nori eiti, bet labai nesmagu, toks požiūris, kad sergantį vaiką reikia laikyti darželį, visi žinom, kad sloga yra visų ligų pradžia, tik nenorim to suprasti. senokai niekas nerašė atsiliepimų apie šį darželį. Keliu temelę į viršų Sūnus lanko lopšelį nuo rugsėjo mėnesio, Nykštukų grupę (gal atsilieps mamos, kurių vaikučiai lanko kartu?). Esu visiškai patenkinta auklėtojom ir auklytėm. Manau, pats geriausias jų darbo įvertinimas tai, kad SŪNUS NENORI IŠEITI iš lopšelio, kai ateini vakare pasiimti. Turiu aš arba vyras gerokai pakalbinti, pažaisti, kad vaikinas teiktųsi išeit iš grupės ir eiti apsirengti. Nors dar nėra 2 metukų, bet pas jau maunasi kelnytes, bando užsimauti batus, apsirengti, moka sakyti ačiū ir pan. Ir "reikalus atlikinėja" į puodą, tik namuose ant klozeto ir tik su tėčiu. Visa tai išmoko, ką išvardinau išmoko lopšelyje. Būtų išmokęs ir namie, bet manau, kad žymiai vėliau... Galiu tikrai patart, kad drąsiai galit ves vaikučius į šį darželį, ir ypatingai į šią grupę. QUOTE(Kirkė @ 2009 01 19, 11:21) senokai niekas nerašė atsiliepimų apie šį darželį. Keliu temelę į viršų Sūnus lanko lopšelį nuo rugsėjo mėnesio, Nykštukų grupę (gal atsilieps mamos, kurių vaikučiai lanko kartu?). Esu visiškai patenkinta auklėtojom ir auklytėm. Manau, pats geriausias jų darbo įvertinimas tai, kad SŪNUS NENORI IŠEITI iš lopšelio, kai ateini vakare pasiimti. Turiu aš arba vyras gerokai pakalbinti, pažaisti, kad vaikinas teiktųsi išeit iš grupės ir eiti apsirengti. Nors dar nėra 2 metukų, bet pas jau maunasi kelnytes, bando užsimauti batus, apsirengti, moka sakyti ačiū ir pan. Ir "reikalus atlikinėja" į puodą, tik namuose ant klozeto ir tik su tėčiu. Visa tai išmoko, ką išvardinau išmoko lopšelyje. Būtų išmokęs ir namie, bet manau, kad žymiai vėliau... Galiu tikrai patart, kad drąsiai galit ves vaikučius į šį darželį, ir ypatingai į šią grupę. Mano sūnus pernai lankė Nykštukų grupę, likau labai patenkinta. Ir auklėtojos ir auklytė labai puikios moterys. Sūnus atėjo dar nė dviejų metukų neturėdamas, nemokėjo nei kalbėti, nei valgyti pats, nei ant puoduko daryti. Vaikų kolektyve puikiai jautėsi, buvo gerai prižiūrėtas. Kai perėjom į darželio grupč, tai vis verkė, kad nori į "kitą" darželį
Sveikos, mamytes,
tikrai butu idomu suzinoti kokia dabar situacija ten? QUOTE(zalios_akys @ 2009 02 10, 09:57) Sveikos, mamytes, tikrai butu idomu suzinoti kokia dabar situacija ten? Laba, konkrečiau pasakyk, kas tave domina Darželio vidus sutvarkytas, Nykštukų grupėje sutvarkyta šildymo sistema. Patalpos tvarkingos. Žaislų pakanka. Kas mėnesį būna po spektakliuką ar koncertą. Kaina 2-4 Lt. Bent jau mano vaikui jie labai patinka, nes paskui visą vakarą dainuoja arba šoka Laisvų vietų yra, bent jau taip skelbia kauno savivaldybės tinklapis.
geras,anksciau nebuvo skelbiamos vietos arba as tiesiog neradau
labiausiai mane domina auklytes:kokio jos amziaus?kaip elgiasi su vaikais?ar dirba is pasaukimo, jei taip galima pasakyti?ar dirba ir guodziasi kaip sunku joms- kaip kazkus skaiciau kaip elgiamasi jei vaikutis savarankiskai dar neigudes valgyti jei vaiksto su pamersu ir menesio kaina kokia net nezinau nuo kelintos valandos vedami vaikuciai, kada pusrytukai? labai daug klausimu kirba galvoje QUOTE(zalios_akys @ 2009 02 10, 16:04) geras,anksciau nebuvo skelbiamos vietos arba as tiesiog neradau labiausiai mane domina auklytes:kokio jos amziaus?kaip elgiasi su vaikais?ar dirba is pasaukimo, jei taip galima pasakyti?ar dirba ir guodziasi kaip sunku joms- kaip kazkus skaiciau kaip elgiamasi jei vaikutis savarankiskai dar neigudes valgyti jei vaiksto su pamersu ir menesio kaina kokia net nezinau nuo kelintos valandos vedami vaikuciai, kada pusrytukai? labai daug klausimu kirba galvoje Bandysiu atsakyti į tavo pateiktus klausimus. Gal galėsi susidaryti savo nuomonę apie šį lopšelį darželį. Kaip jau rašiau anksčiau, sūnus lanko lopšelinukų Nykštukų grupę. Yra 2 auklėtojos ir jų padėjėja, šeimininkutė. Auklėtojų amžius apie 50 m, galiu klysti. Su vaikais elgiasi kaip ir dera tokį darbą dirbančioms. Kartais tenka nugirsi kaip auklėtojos bendrauja su vaikais, bet nė karto nesu girdėjusi, kad šauktų. Balsą pakelia, bet tik tam kad būtų griežtesnis tonas ar apibara, bet kad šauktų ant vaikų ar netinkamai su jais bendrautų nesu nei girdėjus nei mačius. Grupė dirba nuo 7 val. iki 19 val. Vaikų amžius grupėje nuo 1,5 iki 3 m. Vaikus pamaitina jei pats nemoka valgyti, be to jie patys greit išmoksta, kai stebi tuos, kurie jau savarankiškai valgo. Aprengia, kai eina į lauką ar perrengia, jei susipurvina. Skersvėjų grupėj nė karto neteko matyti, patalpas vėdina, bet tik ne prie vaikų. Patalpose šilta, patys reguliuojasi šildymą, nes neseniai pastatė atskirą katilinę. Sūnūs pradėjo lankyti grupę nemokėdamas prašytis ant puoduko. Per pusmetį išmoko pasiprašyti ant puoduko, mautis kelnytes, bando pats nusirengti ar apsirengti. Iki šiol darželyje būna su sauskelnėmis, bet per visą tą laiką nė karto nebuvo iššutimų ar ir kitokių odos bėdų. Vadinasi, vaiko su pridergtom sauskelnėm niekas nelaiko. Porą kartų buvo rūbelius sutepęs nuo sauskelnių, tai auklėtojos pervilko atsarginiais rūbeliais, kuriuos turėjo,nes aš nebuvau įdėjus. Mokestis sakyčiau normalus,atsižvelgiant į dabartines kainas. Už mėnesį mokėjom apie 150 lt. Mokestis iš 2 dalių: už darželį ir 11 litų ugdymo išlaidoms. Maitina 3 kartus: pusryčiai apie 8.30, pietūs apie pusę pirmos ir vakarienė 17 val. O dar tarpuose tarp maitinimų auklėtojos duoda tai kokį obuolį ar sausainį iš to ką vaikai atsineša. Kai pamačiau kiek prirašiau, tai net nejauku pasidarė.. Atrodo, kad kokią šlovinančią odę šiam darželiui sukūriau...
aš galiu pridurti, kad ne tik Nykštukų grupėje geros auklėtojos, bet ir kitose. kai turiu galimybė palyginti su kitu darželiu, tai čia nuostabus darželis, ir tėvai neužmirštami, įtarukiami į ugdymą.
man pasirodė juokingas klausimas apie auklėtojų amžių, ar gi tai rodiklis???????? Na nebent kokiam tėveliui aktualu arba atvirkščiai vyru nepasitikinčiai mamytei
jei kam kyla kokiu klausimu ar geras sis darzelis ar ne, tai pasakysiu, ad jis tikrai laaabai geras
Mano vaikis lanko ji nuo 1,9 metu. Daug ko ismoko. Lanko jis sokiu bureli, dainavima, maksteles. Ejo ir pas logopede. Asku viskas vyksta darzelyje. Tai sunus sako, kad ateina pas juos i grupe logopede ir pasisneka kaip drauge su visais, jam tai labai patinka. Patinka ir man, kad visos aukletojos, sokiu vadove, logopede, choro vadove tokios paprastos, draugiskos ir atsidavusios vaikams. Uzsuka i grupes ne tik su reikalais, bet ir pas vaikus, siaip su jais pasneketi. Bent jau taip sunus sako, o as juo tikiu
sveikutes, nuo geguzes 1d mes irgi lankysim si darzeli
mes jau nuo šiandien pradėjom lankyti ežiukų grupę. Kol kas nieko pasakyti negaliu, tačiau įspūdis susidarė visai neblogas, kai palankysim bent savaitę tada gal geriau pasimatys kaip čia kas. gal atsilieps kitos mamytės kurių vaikučiai lanko ežiukų grupę
as truputi susimaisiau, mes einam i anciukus
Labukas gal kas zino ar yra laisvu vietu??ir nuo keliu pradeda veikt darzelis??
sveikos gyvos
Mes lankom Voveriuku grupe
labu
QUOTE(tarantuliuke @ 2009 09 29, 20:55) jau pradejom lankyt, tik ausytes labai puola ligos, bet gal issikapstysim siaip viskas lyg ir normaliai, bet dar nepalikom nakvot, zadam koki ketvirtad palikt, o jau reik pratint ziemai Tai mūsiškiai grupiokai
O gal zinot ar priimtu mano vaikiuka anksti ryte i savaitine o poto pervestu kai aukletojos ateitu i normalia grupe nes mano darbas nuo 7 tai jei kokia 6 atvesciau??
QUOTE(jurgiuxm83 @ 2009 11 15, 16:10) O gal zinot ar priimtu mano vaikiuka anksti ryte i savaitine o poto pervestu kai aukletojos ateitu i normalia grupe nes mano darbas nuo 7 tai jei kokia 6 atvesciau?? Žinok, ir savaitines grupes lanko "normalūs vaikai", kurie atvedami prieš 8 val,o pasiimami po 17val.... Manau turėtum kalbėti su direktore
gal galit parsyt tikslu darzelio adresa? as si darzeli lankiau, tik mama jau nepamena koks adresas
Sveikos mamytes, siandien uzrasiau savo mazyle i si lopseli-darzeli. Uzsirasem nuo geguzes menesio, bet jei bus reikalas sake priimtu ir anksciau, tad su eilem cia problemu nera
Direktore labai maloni moteris, viska paaiskino, papasakojo. Nera jokiu reikalavimu pas juos nei kad moketu ant puodo sedet, nei pats valgyti- sake visko ismokina. Aplinka is isores aisku skurdoka, bet viduj tvarkinga, paremontuota, silta... Na pirmas ispudis man labai geras, ziuresim kaip seksis kai reikes pradeti vaikscioti. Butu smagu isgirsti atsiliepimus is siuo metu ten einanciu lopseliniku mamyciu QUOTE(Babaušyte @ 2010 01 18, 18:07) Sūnus dar lopšelinukas, lanko jau antrus metus šį darželį. Palikom lopšiuke antram sezonui, nes auklėtojos nenorėjo išleisti - sakė, duokit dar pasidžiaugti geru ir meiliu vaiku Galiu tik pakartot, tai ką anksčiau buvau rašiusi šioje temelėje. Neturiu jokių priekaištų.
mes irgi pradesim lankyti šį darželį, nuėjom ir iškarto vieta atsirado tik tereikėjo dokumentus pažymas paruošti, direktorė taip pat labai maloni pasirodė, o kai pradės eit diena iš dienos tai pasimatys ir ar vaikui ten gerai, nors pirmą įspūdį labai gerą paliko, bėje mes eisim į darželį ne lopšelį
QUOTE(ssanta @ 2010 01 29, 11:29) mes irgi pradesim lankyti šį darželį, nuėjom ir iškarto vieta atsirado tik tereikėjo dokumentus pažymas paruošti, direktorė taip pat labai maloni pasirodė, o kai pradės eit diena iš dienos tai pasimatys ir ar vaikui ten gerai, nors pirmą įspūdį labai gerą paliko, bėje mes eisim į darželį ne lopšelį laba, kaip jus laikotes? Senai matyti |