QUOTE(linuciukas @ 2005 11 14, 12:40) Sveikos visos mamytes! Noreciau, jusu paklsausti kas yra apsilankusios VAIKŲ ŠALIS parodose. Ar sioje parodoje parduodamos prekes buna pigesnes nei parduotuveje, gal gamintojai parduoda daug mazesnemis kainomis nei pas mus Lietuvoje. Siu metu parodoje bus GRACO, PEG-PEREGO vezimeliu atstovai, taip pat kudikeliams ir mamytems AVENT. Ar verta eiti i sia paroda? manau, kad tikrai verta....
Fen-berry
2005 11 15, 18:53
QUOTE(joljo @ 2005 11 15, 16:01) manau, kad tikrai verta.... Pritariu, kad verta. Tik va, aš jau seniai galvojau važiuoti, bet tik šiandien atsitokėjau, kad jau šį savaitgalį . Ech, kaip bėga laikas .
Sveiki,
GANDRAI SUGRĮŽTA LAPKRITĮ! Skelbia specializuota paroda visai šeimai - VAIKŲ ŠALIS 2005, kuri vyks lapkričio 18-20 dienomis, Lietuvos parodų centre "Litexpo" Įdomu būtų sulaukti čia jūsų komentarų, ko tikimasi iš parodos, kodėl ten einame ir, be abejo, įspūdžių sugrįžus iš parodos. Ačiū!
Kas met vaziuojam nors neperkam dideliu pirkiniu. Patinka vaikscioti, taikom renginukus paziuret, ypac patinka kudikiu lenktynes.
QUOTE(VANgA @ 2005 11 16, 16:57) Kas met vaziuojam nors neperkam dideliu pirkiniu. Patinka vaikscioti, taikom renginukus paziuret, ypac patinka kudikiu lenktynes. Mes ir važiuosim į parodą, ten dalyvausim ropliukų lenktynėse  Bet tuo pačiu norėtumėm ir auto kėdutę nusipirkti  Gal žinot ar ten būna kokių nuolaidų
QUOTE(ilja @ 2005 11 16, 17:20) Mes ir važiuosim į parodą, ten dalyvausim ropliukų lenktynėse  Bet tuo pačiu norėtumėm ir auto kėdutę nusipirkti  Gal žinot ar ten būna kokių nuolaidų  Kiek žinau, kiekvienoj parodoj nuolaidų būna. Visada apsimoka parodoj, jei jau nepirkt, tai bent užsisakyt. paprastai nuolaidos dar mėnesį po parodos galioja. nes tuoj jau ir kalėdos.
Eisiu trecius metus. O kodel tinka keli variantai: susitikti su supermamom, del siulomu nuolaidu, dalyvauti loterijose, o gal ka isigysim ir is supermamu stendo. Kaip sekesi ir ar patiko parasysiu po, nes galesiu palyginti su praeitais ir uzpraeitais metais. Tik kad poreikiai skirtingi: uzpraeitais ejau pirkti  drabuziu, buteliuku; pernai ziurejom sportinius vezimukus, vaikiskos koseles misunukai, vaikiski kremai; na o siemet ieskosi kokiu loginiu delioniu-zaidimu dvimeciui.
Pernai pirkau vaikui faina zaisliuka. Tikiuosi ir siemet ka idomesnio rasti.
SuperBaba
2005 11 16, 23:16
Eisiu del pirkiniu ir siulomu nuolaidu, taip pat supermamos stenda aplankysim  o ir mazas mano dalyvis bus Supermamietes iki susitikimo
Aidairi
2005 11 17, 09:01
QUOTE(SuperBaba @ 2005 11 16, 23:16) Supermamietes iki susitikimo  rodos ir vėl susimatysim
Visų pirma keliausime dėl savo "ropliukės", antra - gal pavyks įsigyti autokėdutę ir šiaip visokių smulkmenų su nuolaida, trečia - noriu įsigyti supermamos.lt atributikos.....
Eisim, nes koncertuosim per Ropliukų turnyrą
O aš tikiuosi supermamas gyvai pamatyti
Einu tiesiog tam, kad pasiblaškyčiau. Nesitikiu įsigyti kažko ypatingo, na, nebent pasižiūrėti. Visada veduosi vaikus, nes ten jiems skirtos atrakcijos - ir įdomesnius žaisliukus gali pačiupinėti, ir kokioj loterijoj sudalyvauti. Aišku, po kokią smulkmenėlę susigundom nusipirkti (aš gal iš SM atributikos ką nors, vaikai po kokią knygutę). Esu buvusi jau ne vienoje "Vaikų šalyje".
Inga&Liepa
2005 11 17, 14:32
O mes net iš Kauno atvažiuosim, nes noriu įsigyti supermamos atributikos ir taip pasižvalgyt
cool-mama
2005 11 17, 14:41
 O aš dar ne karto nebuvau nuėjusi į šią paruodą, dabar butinai nueisiu ir manau kad patiks, planuoju įsigyti įdomių žaislų savo vaikučiams bei norisi smagiai praleisti laiką.
Kadangi nuo parodos iki Kalėdų ne taip jau daug laiko, aš ten pernai pirkau dovanas-žaislus vaikams po eglute, man patiko, kad radau tai, ko šiaip parduotuvėse nepastebėdavau. Šiemet irgi mėginsiu nupirkti kažką įdomaus nuo Kalėdų Senio
Amžina studentė
2005 11 17, 15:06
Žinoma būsiu ir draugę atsitempsiu  Tik gaila, kad dalyvių sąraše neradau Elcom firmos  Pernai pirkau iš jų žaislus ir buvau labai patenkinta
Dalyvausim būtinai  Tik nežinau kaip suspėti pasidairyti, nes mano džigitas progarmoje dalyvauja
Aidairi
2005 11 17, 16:08
jei kuri būsit penktadienį,prašau man prisipažinti.Kad žinočiau ką galiu sutikti mamusiukas,įtariu,kad nepenktadienį...
LT saulele
2005 11 17, 17:03
Buvau du kartus parodoj, bet nelabai tada man patiko  , kažkaip per mažai visko buvo, bet šiemet tikiuosi, kad bus fainiau  Pirmiausia, tai supermamos stendo ieškosiu QUOTE(Amžina studentė @ 2005 11 17, 15:06) gaila, kad dalyvių sąraše neradau Elcom firmos  Pernai pirkau iš jų žaislus ir buvau labai patenkinta  tai nueik tiesiai į jų ofisą ir įsigysi žaislus gera kaina, be antkainių
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2005 11 17, 17:03) tai nueik tiesiai į jų ofisą ir įsigysi žaislus gera kaina, be antkainių  O kur tiksliai ju ofisas
Pingvinukas
2005 11 17, 17:20
Eisime jau į šią parodą ketvirtus metus. Pirmą kartą ėjome, kai buvau  , antrą kartą - jau su dukryte ant rankų. Trečią kartą vėl  , dabar jau bus ketvirtas kartas ir jau eisime su dukryte ir sūneliu. Oi kaip man patinka tokios parodos, daug mažylių gražių pamatau. Ką nors būtinai nusiperkame. O šį kartą būtinai nueisime ir prie SM stendo
boruzka
2005 11 17, 17:52
o as irgi buvau tik vienoj parodoj praitais metais  dalyvavau  akademijoj ir supermamos atminimu albume pasirasiau  iki pat dabar galvojau akd eisiu su Adrijana , bet katik persigalvojau ir jos nesitysiu, nors gyvenu prie pat litexpo. praitais metais laiko neuzteko viskam apeiti
QUOTE(Milana @ 2005 11 17, 17:09) O kur tiksliai ju ofisas  Antakalny, Smėlio g. 10
Keberiokšt
2005 11 17, 18:58
Labai simpatiskas Supermamos stendas, is tolo sviecia Butinai pasimatysim, supermamkos O siaip teko pamatyti paroda isvakarese, tai man mazesne pasirode, negu pvz., pernai be to, vyks ne centriniuose rumuose, o 5 paviljone. IKI
SuperMama
2005 11 17, 19:31
Tai kad toks pat kaip ir anais metais  .
Keberiokšt
2005 11 17, 19:35
Tai vadinasi ir anais metaiis simpatiskas buvo. Rasau, ka maciau siandien
Gaila bet šiais metais nevažiuosim, dėl techninių  kliūčių O šiaip važiuojam be tikslo Pasivaikštom Prisirenkam reklamų ir prisiperkam ko reik ar nereik
Amžina studentė
2005 11 18, 09:50
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2005 11 17, 17:03) tai nueik tiesiai į jų ofisą ir įsigysi žaislus gera kaina, be antkainių  Tai kad kažkas iš mūsų skyrelio buvo neseniai ir sakė, kad nelabai pasirinkimas...  : Tikėjomės, kad į parodą užsiveš naujų prekių
Vakar vakare vyko intensyvūs stendų ruošimai-labai gražu turėtų būti  Savo bernioką vos vos ištempiau namo  tai įsivaizduoju kas dėsis ryt O į mus galit ateiti žvilgterti 14 valandą ant modelių pakylos Supermamyčių stendą butinai aplankysim
SuperBaba
2005 11 18, 11:30
QUOTE(Aurėja @ 2005 11 17, 15:49) Kadangi nuo parodos iki Kalėdų ne taip jau daug laiko, aš ten pernai pirkau dovanas-žaislus vaikams po eglute, man patiko, kad radau tai, ko šiaip parduotuvėse nepastebėdavau. Šiemet irgi mėginsiu nupirkti kažką įdomaus nuo Kalėdų Senio  As irgi perku Kaledoms QUOTE(Amžina studentė @ 2005 11 17, 16:06) Žinoma būsiu ir draugę atsitempsiu  Tik gaila, kad dalyvių sąraše neradau Elcom firmos  Pernai pirkau iš jų žaislus ir buvau labai patenkinta  As irgi pernai Elcom pirkau, negi tikrai ju nebebus QUOTE(Aidairi @ 2005 11 17, 17:08) jei kuri būsit penktadienį,prašau man prisipažinti.Kad žinočiau ką galiu sutikti mamusiukas,įtariu,kad nepenktadienį... Musu nesutiksi, bet mes busim su jumis mamusiuka, tai jus modeliai, sekmes
LUNARIA
2005 11 18, 12:39
o man idomu ar yra cia mamu,kurios demonstruos nesciuju drabuzius?Nes man ta reklama "modeliais gali tapt ir supermamos..." buvo labai itartina. Isiregistravau, paprase vardo, pavardes, adreso ...ir tiesiog atsiunte 2 bilietus i paroda. Aisku tai  , bet jau grynu gryniausiu marketingu kvepia,na reklama ir tiek, kad tik moteris ateitu....jug aisku ne su tusciom rankom iseis  O vat del tu modeliu..ir idomu ar yra siaip paprastu supermamu dalyviu, kurios demonstruos juos  ? manau vargu...nes modeliai tikriausiai jau seniai buvo isrinkti,kam imt is gatves paprastu moteru su tikrais pilvukais,jei galima grazias moteris,tikras manekenes,bet su netikru pilvuku
Važiuosim ir mes būtinai, ir dėl daug priežasčių - ir nusipirksim ką nors, ir loterijoj kokioj sudalyvausim, ir SM stendą apžiūrėsim. Na ir save parodysim ir kitų pasižiūrėsim  . Vyrui jau prieš mėnesį pareiškėm kad šį savaitgalį daugiau jokių planų, važiuojam į Litexpo.
O mums dėl ligų ir slogų gali tekti, ko gero, keisti parodos lankymo tradicijas  Pimoje "mūsų" parodoje pilvelis demonstavo madas, antrojoje - kartu su vaiku dainavome (pristatinėjome Yamahos mokyklos programas), ši trečioji - bet vaikis tik nuo vakar be temperatūros, o aš - su varvančia nosimi. Tai labai neaišku kaip čia bus su dalyvavimu. O norėtusi - ir kitus pamatyti, ir kokį žaislą/knygelę nusipirkti, ir reklamų pasirinkti. Gal pavyks?!
Oksancik, mamos, kurios demostruoja tos rūbelius, tikrai pačios pačiausios tikros tikriausios:)
QUOTE(oksancik @ 2005 11 18, 12:39) o man idomu ar yra cia mamu,kurios demonstruos nesciuju drabuzius?Nes man ta reklama "modeliais gali tapt ir supermamos..." buvo labai itartina. Isiregistravau, paprase vardo, pavardes, adreso ...ir tiesiog atsiunte 2 bilietus i paroda. Aisku tai  , bet jau grynu gryniausiu marketingu kvepia,na reklama ir tiek, kad tik moteris ateitu....jug aisku ne su tusciom rankom iseis  O vat del tu modeliu..ir idomu ar yra siaip paprastu supermamu dalyviu, kurios demonstruos juos  ? manau vargu...nes modeliai tikriausiai jau seniai buvo isrinkti,kam imt is gatves paprastu moteru su tikrais pilvukais,jei galima grazias moteris,tikras manekenes,bet su netikru pilvuku  Pernai bent 3 Supermamos demonstravo madas, gal jų buvo ir daugiau, tik aš nepažinau
a buvau as, nu ir tyreliu pusei metu nusipirkom, o siaip ko man reikejo, to neradau  Atejom kaip ir keduciu valgymui dairytis ir nifiga neradom  Visos parduotuves kviete uzsukti ir savo adresus dave...O as specialiai atvariau kad paziuret ka siulo visos besireklamuojancios pardes...O jos tik saldainius ir bukletukus dalina
Kamaniuke
2005 11 18, 15:50
O as va katik is parodos, ir galiu pasakyti (cia mano nuomone) labai prasta paroda, pernai buvo zymiai geresne ir gausesne. Vaiku saly is viso nera i ka ziureti, nei zaislu, nei vaikisku prekiu, nieko. Labai nusivylaiu sia paroda.
akvilyte
2005 11 18, 18:27
QUOTE(Kamaniuke @ 2005 11 18, 15:50) O as va katik is parodos, ir galiu pasakyti (cia mano nuomone) labai prasta paroda, pernai buvo zymiai geresne ir gausesne. Vaiku saly is viso nera i ka ziureti, nei zaislu, nei vaikisku prekiu, nieko. Labai nusivylaiu sia paroda. jei ne SM stendas, kur pamačiau supermamą ir aurėją ir įsigijau šį tą, tai sakyčiau kad be reikalo trenkėmės iš kauno
cool-mama
2005 11 18, 18:58
Na štai skaitau mamų atsilėpimus ir svarstau ar verta rytoi važiuoti į šią paruodą? Planuoju kartu pasiimti savo vyresnėlį (3 metai), kažin ar bus jam ten įdomu? taip pat ruošiausi pirkti tokį vaikišką darbo įrankių rinkinį ( staliukas su įvairiais darbo įrankiais, arba daktaro įrankiai, arba kirpyklos), mano mama dirba vaikų darželyje ir prašė pažiūrėti. Gal kas matėt ką nors panašaus ? Ir šiaip ar didelis žaislų pasirinkimas?
Aidairi
2005 11 18, 19:00
QUOTE(mamusiuka @ 2005 11 18, 10:29) Vakar vakare vyko intensyvūs stendų ruošimai-labai gražu turėtų būti  Savo bernioką vos vos ištempiau namo  tai įsivaizduoju kas dėsis ryt O į mus galit ateiti žvilgterti 14 valandą ant modelių pakylos Supermamyčių stendą butinai aplankysim  vajej...o jūsų ir nematėm...kažin kodėl
Raimele
2005 11 18, 19:08
Paskaitinėjau, merginos, jūsų atsiliepimus, ir keičiu savo rytdienos planus  nevažiuosiu į parodą  nes labiausiai tai norėjau ten ieškoti ko nors Kalėdų seniui į maišą ... bet va, dabar žiūriu per reklamą per TV, tai kaip ir rodo ten tipo visko gausybė tai ar yra ten kokių nors įdomesnių žaislų?
Jurgitar
2005 11 18, 19:08
O kaip tos kitos kartu vykstancios parodos: puokstes ir namai? Ar kas nors idomaus buvo?
Aidairi
2005 11 18, 19:17
na,galiu papasakoti truputuką.
Vaikų šalis. Yra ten tie dantistų rinkiniai,yra ir mašinų..Ir tas šuniukas iš reklamos kur daro "pipi" ar kaip ten Ir labai džiaugiuosi,kad supermamos atributikos truputuką įsigyjau.
Na,o kita paroda,tai labai įstrigo Limuzinas,vestuvinės suknelės ir kalėdinės eglutės.Truputuką vėliau,pabandysiu į galeriją įkelt keletą nuotraukyčių.
QUOTE(cool-mama @ 2005 11 18, 18:58) Na štai skaitau mamų atsilėpimus ir svarstau ar verta rytoi važiuoti į šią paruodą? Planuoju kartu pasiimti savo vyresnėlį (3 metai), kažin ar bus jam ten įdomu? taip pat ruošiausi pirkti tokį vaikišką darbo įrankių rinkinį ( staliukas su įvairiais darbo įrankiais, arba daktaro įrankiai, arba kirpyklos), mano mama dirba vaikų darželyje ir prašė pažiūrėti. Gal kas matėt ką nors panašaus ? Ir šiaip ar didelis žaislų pasirinkimas? Trimečiui vaikui tai bus ką veikti - yra plastelininis kampelis su studentais daktarais, mano šešiametis gal valandą ten pragyveno, yra šiaip mašinų pažaisti, yra formulių trasa, kur leidžia pažaisti. Na, nebent būtų labai daug žmonių, ir sunku būtų prieiti. Žaislų minimumas, jokių darbastalių/įrankių nebuvo (nemačiau), tik dvi žaislų parduotuvės - Žaislų planeta ir Limpopo, kur pasirinkimas daug mažesnis, nei parduotuvėse. Važiuojant su tikslu ko nors įsigyti, tai tikriausiai nusivilsite. Bet važiuojant praleisti laiką, ypač vaikams, tai visai smagu.
Kaip suprantu, tai eiti verta vien dėl SM stendo.  Nors man nelabai patiko nei pernai, nei užpernai pati paroda.
Dagniuška
2005 11 18, 19:33
valio!!! mes čempionai !!! Laimėjom II vietą ropliukų turnyre nors jau praėjo gera valanda man ir tėčiui dar viskas viduj dreba mūsų Dagnė tikra šaunuolė! Labai fainas renginys Gražu žiūrėt buvo kaip tėčiai ir mamos iš proto eina, kad tik prisiviliotų savo ropliukus Sėkmės visiems sportininkams, kurie rungsis ryt ir poryt, atsiveskit kuo daugiau palaikymo komandos, labai linksma bus
Martyna
2005 11 18, 19:35
QUOTE(akvilyte @ 2005 11 18, 18:27) jei ne SM stendas, kur pamačiau supermamą ir aurėją ir įsigijau šį tą, tai sakyčiau kad be reikalo trenkėmės iš kauno  Pritariu 100 proc.
boruzka
2005 11 18, 20:06
Mes irgi buvom parodoj siandien  nusivyliau labai ale si ta vistik isigyjau. labai neblogi korlejos miegmaisiukai uz super kainyte vaikams iki 3 metu  tyreliu gerber keliems menesiams ir zinoma SM atributikos. susitikom savo yamahos mokytoja .
|
|