Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Paroda "Vaikų šalis 2005". Einu į ją, nes...
Supermamų klubas > Bendras > Naujienos
Pages: 1, 2, 3
knielita
Maza paroda sad.gif Atrodo kad kiekvienais metais ji mazeja verysad.gif Ir jokiu stebuklingu nuolaidu nemaciau, dauguma kaina kaip ir parduotuvese. O siulomos nuolaidos juokingos, pvz.: norejom kriksto sunui nupirkti masinele is Toys Market man regis, pasiule traukti nuolaida doh.gif is nuolaidu sulinio... Nuolaida 1 procentas, be zodziu...
Paroda maza, zmoniu labai daug, spustis, eiles. Dziaugiuosi bent tuo, kad anyta ikalbejo sunu palikti jai ir vaziuoti i paroda be vaiko. Maziems vaikams ten turejo buti vargas: triuksmas, spustis, dauguma eina ir net neziuri, kad pries juos eina mazas vaikutis...
bedugne
Nieko nepraradau, itariu, neapsilankiusi parodoje g.gif tongue.gif
jurga_m
QUOTE(bedugne @ 2005 11 21, 12:32)
Nieko nepraradau, itariu, neapsilankiusi parodoje g.gif  tongue.gif
*

Tikrai, kad nieko nepraradai tongue.gif Paroda labai jau apgailėtina-drabužėlių pasirinkimas nulinis, žaislų irgi, o apie knygas -iš vis nemačiau cry.gif Ko prisipirkom tai tik maistelio, bet dėl to trenktis į Vilnių neapsimokėjo...
Paja
Mamytės, kurios buvot parodoje, turiu tokį klausimėlį. Darželyje viena mergytė turėjo tokį kiškį, kurį jai padarė parodoje. Ji pati išsirinko akytes, rūbelius, jam įdėjo širdelę, jis turi pasą. ax.gif Nežinau ar suprantamai parašiau, bet gal žinot kuri parduotuvė tokiais prekiavo? g.gif
mamse
Ir Pipi maxą ir Žaislų fabriką, kuriame bus galima susikurti sau mielą žvėrelį, pristatė Sanifinas. Ju parduotuves Limpopo yra Laisves pr. Vilniuje bei Akropolyje.
Jurgitutė
Sveiki visi
Buvau ir aš parodoje, bet kai priėjau prie stendo, tai nedrįsau papliurpti- tik susipirkau atributiką ir į kojas doh.gif Labai jau nejauku buvo rolleyes.gif 4u.gif
QUOTE(Betina @ 2005 11 20, 11:29)
Mamytės, prašau pagalbos,

gal galėtumėt pažiūrėt man firmų pavadinimus, nes tubūt pamečiau jų lankstinukus su koordonatėm  verysad.gif
1) prekiauja medinėm kaladėlėm, jos sudėtos į medinius vežimukus su ratukais.
2) pas kitus mačiau medinį lėlių vežimuką ir už virvelės traukiamus medinius ančiukus

Būčiau labai dėkinga wub.gif , gal dar kas nors eisit po pietų...
*

ar kalbi apie medinį vežimėlį lėlėms? medinis su raudona medžiaga? Pas juo pardavime dar buvo medinės šiuožyklos, sieneslės, lovytė, žaisliukai traukiami už virvučių (gal ir ančiukai- nelabai supratau kas ten per daiktai). Tai jei apie tuos dalykėlius šneki, tai tik pasakyk ir duosiu tau jų koordinates.
Jie dar turi šaunų 2 aukštų garažą.
Žmona
Paroda tai nusivyliau unsure.gif chaosas - bardakas,
Na nors ir nedrasiai ale mes priėjom prie SM stendo blush2.gif Aurėja lieku dėkinga tau už išsaugotą mano 2.gif švarų megstuką mirksiukas.gif
Digma
Paroda visiškai nepatiko, sad.gif nieko nenusipirkau, nes pirkti tik del to, kad negrizti namo tusciomis nesinorejo. Dabar belieka tiketis, jog kitais metais sulauksime kur kas geresnes parodos..
Agnė
QUOTE(Jurgitutė @ 2005 11 21, 17:38)

Buvau ir aš parodoje, bet kai priėjau prie stendo, tai nedrįsau papliurpti- tik susipirkau atributiką ir į kojas  doh.gif  Labai jau nejauku buvo  rolleyes.gif  4u.gif

*

Kartais keista kokie mes greitakalbiai virtualioj erdvėj ir kaip po to patys sau prieštaraujam realybėj biggrin.gif 4u.gif
Aš irgi kiek pavargau, bet tas nuovargis labai jau malonus buvo smile.gif
Man tai įstrigo keli tokie epizodai- vienas iš jų prie įėjimo, kai dalinau mūsų lankstinukus, padaviau tokiam berniukui gal kokių 6-7metų, kuris ėjo su mama, o jis pamatęs logotipą sako mamai "oooo, žiūrėk, čia gi Supermama!!!!" smile.gif Po to pakalbinau vieną vyrą taip nedrąsiai stabtelėjusį prie stendo- pasirodo jis dirba žurnale ir labai dažnai lankosi forume "pasisemti" žinių 4u.gif O kalbiausias buvo toks vaikinukas paskutinių klasių moksleivis, kuris taip nuoširdžiai mus gyrė ir sakė, kad jo mama irgi čia užsiregistravusi thumbup.gif
Rasma
Kukurūzų lego "Lipo" pristatė bendrovė iš Kuršėnų "Biopakas". dėžutė kainavo 5 Lt., o tuoj pasirodys ir plačiojoje rinkoje ir kainuos apie 6 lt. su centais. man patiko tai, kad kartais reikia tik idėjos kaip patraukti mažosius..nieko mandro..vanduo, krakmolas, maistiniai dažaiir puikus žaidimas vaikiukui...Laura lipdo ir fantazuoja ką gamina..lavina vaizduotę matydama katę iš 3 kukurūzų biggrin.gif

Medinius žaislus pristatė "Unicef'as". Pvz. vežimėlis ant ratų su kaladėlėmis 72 lt. Domėjausi, nes geriausias sufleris tokioje parodoje - vaikas...pro kai kurių firmų stendus ir žaislus praėjo kaip pro tuščią vietą doh.gif Prie "unicef'o" stendo mano žaidžiantį vaiką puolė fotografuoti toks rimtas dėdė su labai galingu fotoaparatu..pridarė nuotraukų ir aš pamačiau kiek vėliau..įdomu kur panaudos tas foto, nes ten tikrai ne šiaip fotografavo g.gif Galvojau kitus, bet kai pamačiau, jog mano Laurą vien pyškina, tai net pyktelėjau blush2.gif
SuperBaba
QUOTE(oksancik @ 2005 11 18, 13:39)
o man idomu ar yra cia mamu,kurios demonstruos nesciuju drabuzius?Nes man ta reklama "modeliais gali tapt ir supermamos..." buvo labai itartina. Isiregistravau, paprase vardo, pavardes, adreso ...ir tiesiog atsiunte 2 bilietus i paroda. Aisku tai  thumbup.gif , bet jau grynu gryniausiu marketingu kvepia,na reklama ir tiek, kad tik moteris ateitu....jug aisku ne su tusciom rankom iseis  ax.gif  ax.gif  ax.gif  O vat del tu modeliu..ir idomu ar yra siaip paprastu supermamu dalyviu, kurios demonstruos juos 4u.gif ? manau vargu...nes modeliai tikriausiai jau seniai buvo isrinkti,kam imt is gatves paprastu moteru su tikrais pilvukais,jei galima grazias moteris,tikras manekenes,bet su netikru pilvuku  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif
*

Mano drauge neshtuke irgi registravosi parodoj ir taip pat gavo bilietus.
Parodoje prie jos priejo is DAR NE MAMA stendo ir paprase pareklamuot ant scenos kostiumelius. Siaip ten visos neshtukes kaip supratau is parodos buvo surinktos, nes jau isrinkti modeliai neatejo biggrin.gif
Tai va, drauge dar kazka gavo dovanu smile.gif

Pati paroda ir man schmoll.gif nenupirkau jokio zaqislo vaikui.

Supermamos stendas ir pacios supermamos super thumbup.gif biggrin.gif
inga5800
QUOTE(Acne @ 2005 11 19, 13:51)
Mano mergelei reikia 80 cm, tai sake turi. Bet gal mazesnis dydis pigiau  g.gif  ar jau man su galva negerai  doh.gif
Gal gali parasyti kokia firma juos siuna? Jei nebenuvyksiu i paroda, reiks ju ieskoti mieste  unsure.gif
Nors kai as buvau tam stende, tai abu pardavejai nesutare del vieningos nuomones ar jie neperpuciami ar pralaidus orui ir apie GoreTex man net neuzsimine  g.gif
*

Čia labai faini kombinezonai. Man preitą žiemą draugai iš Klaipėdos padovanojo, tai iš pradžių buvo baisu, kad nesušaltų mažyle, bet paskui supratau, kad tikrai nešalta ir labai patogu vaikui. Šioj parodoj nusipirkau kelnes ir striukę, tai mažoji jau džiaugiasi. labai geras produktas.
Kiek aš žinau, jie nepardavinėja parduotuvėse dar, tik galima tiesiai iš fabriko nusipirkti. Manau reikia duoti užklausimą ir jie atsakys. Sėkmės išsirinkti! Garantuoju, kad vieną sykį išbandžius, nieko keisti nenorėsit. O dėl kainų, tai jie tokie pasimetę pardavėjai buvo, kad net juokinga. Nuolaidas dalino į kairę į dešinę, reikėjo tik tartis.
KVL
Aš irgi susigundžiau ir nupirkau vaikiui iš tų kombinezonų pardavėjų kelnes. Būčiau dar ir kepurę prigriebusi, bet tų kurios patiko nebuvo dydžių. O nuolaidų tai net neprašiau - tiesiog apsidžiaugiau radusi...smile.gif
Bendras įspūdis apie parodą labai nekoks, nelabai mūsų valstybei vaikai rūpi.
Pirma dar bandžiau guostis, kad tas įspūdis toks, nes nuotaika nekokia buvo, vaikio į parodą neėmiau, jokiuose parodoje vykstančiuose renginiuose nedalyvavau, tik užbėgau pasižiūrėti. Bet paskaičiusi, supratau, kad daugelio toks įspūdis - ko norėjai neradai, paroda orientuota į kūdikėlius, o didesniems kaip ir nelabai ką rasi. Visgi gal verta pasidžaiugti, kad tokia paroda dar yra:)
Lukė
Dėl parodos tai ir aš pritariu.Buvom pirmą kartą parodoje ir labai pasigedau drabužėlių ir įvairių daiktų.Na,tik tyrelių pigiau nusipirkome. smile.gif
Ašne
SOS tai kox tos firmos siunancios tuos kombinezonus pavadinimas? 000189.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.