PS.KLAUSIMAS,KAS TA SUPERMAMOS ANTRIBUTIKA?
PS.KLAUSIMAS,KAS TA SUPERMAMOS ANTRIBUTIKA?
Balsavau už "kitą priežastį", nes dalyvauju parodoje su žurnalu "Mažylis" - taigi, pramoga ir darbas viename
Jau rasiau, kad man pasirode paroda mazesne negu pernai. Zinant, kad sestadieni isvis kamsciai nusimato, kaip per pika, su mazais leliukais ir dideliais pilvukais tikrai nerekomenduociau eiti.
Paantrindama Erszebet infrmuoju, kad zurnalo "Tavo vaikas" stende zurnalai ne pardavinejimi po lita, o dovanojami IKi QUOTE(Erszebeth @ 2005 11 18, 21:20) Balsavau už "kitą priežastį", nes dalyvauju parodoje su žurnalu "Mažylis" - taigi, pramoga ir darbas viename o man geda prisipazinti bet taves neatpazinau va del mazylio zurnalo vistik labai noreciau to numerio kuriame yra parasyta apie SM gimtadieni . vistik ir pacios nuotrauka ideta
tai va o aš turėjau išsikirpus obuoliukus ir va nevažiavom niekur
Kiek pamenu Tavo vaikas visuomet dalino žuraliukus QUOTE(boruzka @ 2005 11 18, 21:26) o man geda prisipazinti bet taves neatpazinau va del mazylio zurnalo vistik labai noreciau to numerio kuriame yra parasyta apie SM gimtadieni . vistik ir pacios nuotrauka ideta Užtat aš pažinau tave Su SM gimtadieniu ir tavo nuotrauka yra 2005 nr. 4 - kiek pamenu, jų dar yra (jei netyčia nebebūtų, bandytume rasti)
ir aš nieko nenupirkau vaikui Kalėdoms, o taip ieškojau
Už dvi obuoliukų puseles duoda seilinuką
QUOTE(Dagniuška @ 2005 11 18, 19:33) valio!!! mes čempionai !!! Laimėjom II vietą ropliukų turnyre nors jau praėjo gera valanda man ir tėčiui dar viskas viduj dreba mūsų Dagnė tikra šaunuolė! Labai fainas renginys Gražu žiūrėt buvo kaip tėčiai ir mamos iš proto eina, kad tik prisiviliotų savo ropliukus Sėkmės visiems sportininkams, kurie rungsis ryt ir poryt, atsiveskit kuo daugiau palaikymo komandos, labai linksma bus Žaislų šį kartą labai mažai. Pernai buvo labai daug lavinančių, o dabar net tų firmų stendų nėra. Taip ir nesuradau ką galiu prikti. Labai daug kūdikių priežiūros priemonių, maistelio, bet man tai jau neaktualų. Vienintelis geras daiktas dėl kurio aš labai džiaugiuosi - tai žieminis kombinezonas su Goretex'u. Kai pamačiau kokį turtą aptikau, negalvodama 150 lt. sumokėjau. Iki šiol atsidžiaugti negaliu. QUOTE(Keberiokšt @ 2005 11 18, 21:25) Paantrindama Erszebet infrmuoju, kad zurnalo "Tavo vaikas" stende zurnalai ne pardavinejimi po lita, o dovanojami IKi
Labai malonu, kad taip siltai supermamos supermamiskame stende palabino mus abi su Emute
O paroda skystoka Ne i tema, bet gal kurioms teko pirkt ten parduodamus kombinzonus (nepamenu firmos ir nepaemiau koordinaciu QUOTE(boruzka @ 2005 11 18, 20:06) Mes irgi buvom parodoj siandien Kas per miegmaišiai? O 6 mėn mažiukui tiktų?
gal kas buvo Vaiku salyje 2005 ir gali pasidalinti ispudziais?
Ar tikrai 120 lt. tau sakė ar čia mane taip išdurė su 150 lt.?
būtent kad niekas nesupranta tų plonų kombinezonų, bet mes su tokiu visą praėjusią žiemą į lauką ėjome. Vaikas jame gali laisvai judėti, skirtingai nuo tų lenkiškų, kuriuos aprengus atrodo kaip meška. Suomiukai tikrai nešioja tokius plonyčius, o ten gi žymiai šalčiau nei pas mus būna. Bet ta firma visų dydžių stende neturi, 98 visai neturėjo, 92 buvo atrodo vienintelis, kurį aš ir pagriebiau. Bet gal dar bus rytoj? Šiaip padidinti dydžiai. Mes 96 cm., o rankovės ir kelnės dar ilgokos, tai ir kitai žiemai tikrai tiks. QUOTE(Milde @ 2005 11 18, 15:47) Kokios tai tyrelės? Kiek kainavo, kad net pusei metų užsipirkot Mes sekmadienį apsilankysim, nes mūsų mergužėlė ropos ropliukų turnyre Paskui galvojam ir parodą apžiūrėti. Ar tokiu laiku dar bus ką pamatyti, kaip manot? Dagniuška, sveikinam su antrąja vieta
Gerbiamos žurnalų atstovės, palikite keletą numeriukų ir sekmadieniui
As noreciau paklaust, gal zinote kur yra pirkti dabar per TV3 reklamuojamas mergaites zaislinis baltas suniukas, kuris moka lakti vandenuka is dubenelio ir daryti sysiuka ant dedes bato (cia taip rodo per reklama)
QUOTE(Starkute1 @ 2005 11 19, 11:42) As noreciau paklaust, gal zinote kur yra pirkti dabar per TV3 reklamuojamas mergaites zaislinis baltas suniukas, kuris moka lakti vandenuka is dubenelio ir daryti sysiuka ant dedes bato (cia taip rodo per reklama) Yra parodoj tas šuniukas QUOTE(SuperMama @ 2005 11 18, 23:36) Ar tikrai 120 lt. tau sakė ar čia mane taip išdurė su 150 lt.? būtent kad niekas nesupranta tų plonų kombinezonų, bet mes su tokiu visą praėjusią žiemą į lauką ėjome. Vaikas jame gali laisvai judėti, skirtingai nuo tų lenkiškų, kuriuos aprengus atrodo kaip meška. Suomiukai tikrai nešioja tokius plonyčius, o ten gi žymiai šalčiau nei pas mus būna. Bet ta firma visų dydžių stende neturi, 98 visai neturėjo, 92 buvo atrodo vienintelis, kurį aš ir pagriebiau. Bet gal dar bus rytoj? Šiaip padidinti dydžiai. Mes 96 cm., o rankovės ir kelnės dar ilgokos, tai ir kitai žiemai tikrai tiks. Mano mergelei reikia 80 cm, tai sake turi. Bet gal mazesnis dydis pigiau Gal gali parasyti kokia firma juos siuna? Jei nebenuvyksiu i paroda, reiks ju ieskoti mieste Nors kai as buvau tam stende, tai abu pardavejai nesutare del vieningos nuomones ar jie neperpuciami ar pralaidus orui ir apie GoreTex man net neuzsimine Parduotuvėj yra tokia pati kaina 149 limpopo vilniuje akropoli mačiau .
na tai kokie ispudziai
Štai mes jau po parodos. Na smagu buvo pasivaikščioti ir šį bei tą įsigyti. Ir dukrytei patiko. Su Sampo draudimo drambliu pasisveikino (paksui vos paleido jį). Verta apsilankyti. Jau ketvirtus metus einame į šią parodą, bet vis man pasirodo, kad labai jau mažai ten visko. Gi tiek Lietuvoje daug įvairių firmų, prekiaujančių vaikiškais rūbeliais ir žaislais, knygomis (jų labai pasigedome). Na tikrai ne
"Vaikų šalis", o mažytė "vaikų šalelė". Norėjosi tikrai daugiau visko. Mums didelį įspūdį paliko vaikiški kombinezonai - plonyčiai, o sako, kad labai šilti, nereikia vaiko prirengti, laisvai gali judėti. Kaina atrodo 120-150 lt. Visur apėjome. Žmonių labai daug.
Na va ką tik iš paruodos grįžome. Nelabai patiko, daug žmonių, prastovėjom lauke didžiūlėje eilėje kol nusipirkome bilietus, vaikas visas susinervino nuo laukimo....Po to teko nusivilti kad mažai žaislų. Kokis 3 kartus viską apėjom ir nieko neradom verto mūsų dėmėsio
man irgi nepatiko
o ėjom dėl dalyvavimo konkurse "linksmieji priešpriečiai"
Šiandien buvo labai daug žmonių. Žymiai daugiau ner pernai šeštadienį.
Naujiena norinčioms rytoj nusipirkti puodelį: jų nebeliko QUOTE(SuperMama @ 2005 11 19, 20:03) Šiandien buvo labai daug žmonių. Žymiai daugiau ner pernai šeštadienį. Naujiena norinčioms rytoj nusipirkti puodelį: jų nebeliko Nu va, o as taip norejau butent puodelio QUOTE(SuperMama @ 2005 11 19, 18:03) Šiandien buvo labai daug žmonių. Žymiai daugiau ner pernai šeštadienį. Naujiena norinčioms rytoj nusipirkti puodelį: jų nebeliko nu va aš irgi taip tikėjausi puodelio Rytoj irgi planuojam vykti Tai iki pasimatymo
Tiesa, norejau paklaust- rytoj iki kelintos vakaro vyks paroda
Buvom šiandien parodoje, be galo daug žmonių
"Švenčių" parodoje pasižiūrėjusi į retro stendą "Snobė" kažkaip nutariau tekėti dar kartą Nebuvau tik "Namų parodoje", nes man nelabai įdomu
Buvom mes irgi, bet jau nuo ryto žmonių nerealiai, dar jaučiu nei vienoj tiek parodoj nebuvo
aš nupirkau paskutinį puodelį
Paroda tikrai nekokia. Vienintelis džiugus dalykas- pabūvoti supermamiškoj aplinkoj, pamatyti tiek daug gražių pilvukų ir dar daugiau mažų vaikiukų
Sveikos mamytes,
Buvau vakar prie Supermama stendo Vyras lauke su draugais prie kitu stendu, o as pribegau ir sakau : Tu zinai, su pacia Supermam susitikau.Jis ir pats zinojo, kad i sita paroda, vien del sio stendo ir kuprines vaziavau. Dabar vaiksciosiu ir didziosiuosiu, kad esu viena is Super... O siaip Supermama, atvaziuoksu kompanija (Auges, Viksrelis, Smurka ir kt. mamom) i Kauna susitikti su Kauno mamytem. Reikia gi kazkada susitikti su tavim akis i aki. Beje o gal bus organizuojami kokie kalediniai renginiai, kur dalyvaus ir Supermamos? Mielai sudalyvautumem
Mamytės, prašau pagalbos,
gal galėtumėt pažiūrėt man firmų pavadinimus, nes tubūt pamečiau jų lankstinukus su koordonatėm 1) prekiauja medinėm kaladėlėm, jos sudėtos į medinius vežimukus su ratukais. 2) pas kitus mačiau medinį lėlių vežimuką ir už virvelės traukiamus medinius ančiukus Būčiau labai dėkinga
Mes parodoj žuvų taukus "auksinė žuvelė" tik už 29 Lt nusipirkom (vaistinėje kainuoja beveik 39Lt), kadangi ėjom su pakvietimais, tai labai džiaugiamės parodoje pabuvę
[quote=Pingvinukas,2005 11 19, 16:12]
. Jau ketvirtus metus einame į šią parodą, bet vis man pasirodo, kad labai jau mažai ten visko. Gi tiek Lietuvoje daug įvairių firmų, prekiaujančių vaikiškais rūbeliais ir žaislais, knygomis (jų labai pasigedome). Na tikrai ne "Vaikų šalis", o mažytė "vaikų šalelė". Norėjosi tikrai daugiau visko. Pritariu 100% procentu,man daug ko ten truko taip pat knygu ir dar daug ko kazkaip ispudzio visai nepadare Siaip tai labai patiko paroda, gal del to, kad nejom su ta montim ka nors konkretaus nusipirkti. Pirkau tik Avent krema nuo salcio ir gavau kruva Tavo vaiko zurnalu
As vakar irgi isigijau puoduka Supermamos, labai skaniai kava siandien ryte geriau
Tik del puoduko ir prikalbinau visa seimyna i Vilniu trenktis O siaip paroda tikrai skurdi ir jeigu ne reikalas del puoduko tai nelabai ir verta ten vykt QUOTE(alvija @ 2005 11 20, 14:08) Tik del puoduko ir prikalbinau visa seimyna i Vilniu trenktis o aš irgi... QUOTE(Agnė @ 2005 11 20, 09:11) Paroda tikrai nekokia. Vienintelis džiugus dalykas- pabūvoti supermamiškoj aplinkoj, pamatyti tiek daug gražių pilvukų ir dar daugiau mažų vaikiukų Nu aš ne naujokė, ale buvau nedrąsi Išsišiepiau pamačius SM stendą, mačiau, kad ten Auges ir Aurėja stovėjo. Kitų nepažinau Ai, dar Smurka mačiau. Va ir visi įspūdžiai. O labiausiai patiko paroda "Šventė"
Buvau ir aš. Galiu paantrinti visoms, kad nieko stebuklingo nebuvo. Žaislų kaip niekad mažai, pernai nėščia būdama tai svetimiems vaikams pripirkau Kalėdoms krūvas žaislų, o šiemet tik tuos Lipo kukurūzus nupirkau vienai mažei,. na, ir išbandymui pati pritūpiau prie vaikų ir palipdžiau, į ką vienas solidus dėdė sureagavo taip paniekinančiai
Žinoma, buvau ir SM stende. Priplaukiau tokia saviakė, tipo, pakalbinsiu visas nuotraukose matytas, jos liks sužavėtos ir paklaus mano niko Ir dar pas ropliukus užlipau. Tai prisipažinsiu - apsiblioviau.. Nu o pats pats gražiausias dalykas - tai padidinta nėštukių koncentracija..
Sveikos, nespėjus man po parodos atsigauti jau sėdžiu darbe ir bandau neužmigt. Labai malonu, kad mūsų stende apsilankė tiek mūsų dalyvių. Labai atsiprašau (asmeniškai visų) kurių nepažinau (Danguole55 nepažinau tikrai tavęs
Dėl mūsų atributikos: viskas buvo išdeliota ant staliuko šalia mūsų, tai viską turėjote matyti tikrai (na bent šeštadienį ir sekmadienį), kuprinių liko, puodelius dar dvi laimingos mamos nučiupo iš pačio ryto sekmadienį
Kasd gali būti smagiau nei pamatyti mūsų pažibas
Paroda tai tikrai nenustebino O kur prekiauja tuo nauju kukurūzų lego
Sveikos,
Noriu padėkoti visoms supermamoms ir visiems supertėčiams apsilankiusiems mūsų stende. Nedrąsias noriu švelniai pabarti Labai labai dėkoju Bellai ir kropkai už vaišes. Tikriausiai būtumėm mirusios šeštadienį iš bado, jei nei jūsų skanumynai. Puodeliai bus jau kitą savaitę, o visi kas užsakė atributiką praeitą savaitę, šiandien-rytoj išsiųsiu.
Paroda tikrai ne iš gerųjų. Ekspozicijų plotas vaikų reikmėms vis mažėja ir mažėja. Įmonės nedalyvauja dėl didelių mokesčių. Net 8 sumokėtų Lt pagailo. O garsi nuolat skambanti muzika tikrai išvargina ne tik vaikučius, bet ir tėvelius. Kaip visada, čia Lietuva.
|