Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Paroda "Vaikų šalis 2005". Einu į ją, nes...
Supermamų klubas > Bendras > Naujienos
Pages: 1, 2, 3
rutast
4u.gif Sveikutes 4u.gif, mamytes fainuolytes!Perskaiciusi jusu labai ivairias nuomones,supratau,kad vistiek reikia paciai isitikinti,kaip ten yra.Parodoje esam buve tik viena karta-labai patiko,planuojam keliauti ir i siemetine paroda.Tik baugoga, kad bus laaaaabai daug zmoniu g.gif ,tik pavargsim ir nieko nepamatysim, nei isigysim.Taciau tikekimes,kad taip nebus.Manau,kad tai bus gera atrakcija vaikams,o kai vaikai patenkinti-tai ir tevai laimingi.Tai iki greito susitikimo "vaiku saly"! ax.gif
PS.KLAUSIMAS,KAS TA SUPERMAMOS ANTRIBUTIKA?
Erszebeth
Balsavau už "kitą priežastį", nes dalyvauju parodoje su žurnalu "Mažylis" - taigi, pramoga ir darbas viename smile.gif Kas įdomaus parodoje - tikrai yra ką veikti. Dėl įsigijimo - ieškojau, ką nupirkti dukrai gimtadieniui dovanų, bet taip ir neradau. Įdomių žaislų yra "Limpopo" stende - natūraliai atrodantys gyvūnai, kurie, skirtingai nei kinietiški parduodami "Maximose" šuniukai, daryti su subtiliu metaliniu karkasu, todėl ant didesnio gyvūno vaikas gali netgi pajodinėti, ir jis neišsiformuos. Aišku, kainuoja nepigiai, todėl vis dar svarstau. Kitos prekės nesudomino. Beje, "Mažylio" žurnalus parodoje galima įsigyti tik po 1 lt vietoje 5 biggrin.gif Kai kuriuos numerius jau baigėme išparduoti. Supermamos stendą taip pat aplankiau, mačiau kai ką iš forumiečių, atsiėmiau prizą ir nupirkau atributikos smile.gif Žodžiu, įspūdžiai prasėdėjus dieną parodoje neblogi, jei ne tas nuovargis ir dar dvi sėdėjimo dienos priešaky. Beje, rytoj bus patys įdomiausi renginiai - verta ateiti vien dėl pramogos smile.gif
akvilyte
QUOTE(rutast @ 2005 11 18, 20:51)
PS.KLAUSIMAS,KAS TA SUPERMAMOS ANTRIBUTIKA?
*

spausk ČIA ir sužinosi mirksiukas.gif
Keberiokšt
Jau rasiau, kad man pasirode paroda mazesne negu pernai. Zinant, kad sestadieni isvis kamsciai nusimato, kaip per pika, su mazais leliukais ir dideliais pilvukais tikrai nerekomenduociau eiti.

Paantrindama Erszebet infrmuoju, kad zurnalo "Tavo vaikas" stende zurnalai ne pardavinejimi po lita, o dovanojami
IKi 4u.gif
boruzka
QUOTE(Erszebeth @ 2005 11 18, 21:20)
Balsavau už "kitą priežastį", nes dalyvauju parodoje su žurnalu "Mažylis" - taigi, pramoga ir darbas viename  smile.gif Kas įdomaus parodoje - tikrai yra ką veikti. Dėl įsigijimo - ieškojau, ką nupirkti dukrai gimtadieniui dovanų, bet taip ir neradau. Įdomių žaislų yra "Limpopo" stende - natūraliai atrodantys gyvūnai, kurie, skirtingai nei kinietiški parduodami "Maximose" šuniukai, daryti su subtiliu metaliniu karkasu, todėl ant didesnio gyvūno vaikas gali netgi pajodinėti, ir jis neišsiformuos. Aišku, kainuoja nepigiai, todėl vis dar svarstau. Kitos prekės nesudomino. Beje, "Mažylio" žurnalus parodoje galima įsigyti tik po 1 lt vietoje 5 biggrin.gif Kai kuriuos numerius jau baigėme išparduoti. Supermamos stendą taip pat aplankiau, mačiau kai ką iš forumiečių, atsiėmiau prizą ir nupirkau atributikos smile.gif Žodžiu, įspūdžiai prasėdėjus dieną parodoje neblogi, jei ne tas nuovargis ir dar dvi sėdėjimo dienos priešaky. Beje, rytoj bus patys įdomiausi renginiai - verta ateiti vien dėl pramogos smile.gif
*

o man geda prisipazinti bet taves neatpazinau blush2.gif tik dabar pamaciau nuotrauka ir prisiminiau biggrin.gif
va del mazylio zurnalo vistik labai noreciau to numerio kuriame yra parasyta apie SM gimtadieni . vistik ir pacios nuotrauka ideta blush2.gif bet niekur neberandu pirkti
Daisy
tai va o aš turėjau išsikirpus obuoliukus ir va nevažiavom niekur sad.gif
Kiek pamenu Tavo vaikas visuomet dalino žuraliukus g.gif biggrin.gif
Erszebeth
QUOTE(boruzka @ 2005 11 18, 21:26)
o man geda prisipazinti bet taves neatpazinau  blush2.gif tik dabar pamaciau nuotrauka ir prisiminiau  biggrin.gif
va del mazylio zurnalo vistik labai noreciau to numerio kuriame yra parasyta apie SM gimtadieni . vistik ir pacios nuotrauka ideta  blush2.gif bet niekur neberandu pirkti
*

Užtat aš pažinau tave biggrin.gif

Su SM gimtadieniu ir tavo nuotrauka yra 2005 nr. 4 - kiek pamenu, jų dar yra (jei netyčia nebebūtų, bandytume rasti) mirksiukas.gif Ar dar ateisi į parodą?
Aurėja
ir aš nieko nenupirkau vaikui Kalėdoms, o taip ieškojau doh.gif 4 kart ratais apsukau parodą, bet kad žaislų per mažai, pernai tikrai buvo žymiai daugiau. Pasigedau labai UNICEF stendo, va ten pernai įsigijau ne vieną dovanėlę vaikams sad.gif
buzuka
Už dvi obuoliukų puseles duoda seilinuką mirksiukas.gif Ir dar nėštukės turi pasakyti slaptažodį ir gauna dovanėlę thumbup.gif
SuperMama
QUOTE(Dagniuška @ 2005 11 18, 19:33)
valio!!!  mes čempionai !!!    clap.gif  clap.gif  clap.gif
Laimėjom II vietą ropliukų turnyre  thumbup.gif
nors jau praėjo gera valanda man ir tėčiui dar viskas viduj dreba  biggrin.gif
mūsų Dagnė tikra šaunuolė!
Labai fainas renginys  thumbup.gif 
Gražu žiūrėt buvo kaip tėčiai ir mamos iš proto eina, kad tik prisiviliotų savo ropliukus  thumbup.gif
Sėkmės visiems sportininkams, kurie rungsis ryt ir poryt, atsiveskit kuo daugiau palaikymo komandos, labai linksma bus  yahoo.gif
*

Žaislų šį kartą labai mažai. Pernai buvo labai daug lavinančių, o dabar net tų firmų stendų nėra. Taip ir nesuradau ką galiu prikti. Labai daug kūdikių priežiūros priemonių, maistelio, bet man tai jau neaktualų.

Vienintelis geras daiktas dėl kurio aš labai džiaugiuosi - tai žieminis kombinezonas su Goretex'u. Kai pamačiau kokį turtą aptikau, negalvodama 150 lt. sumokėjau. Iki šiol atsidžiaugti negaliu. thumbup.gif
Erszebeth
QUOTE(Keberiokšt @ 2005 11 18, 21:25)
Paantrindama Erszebet infrmuoju, kad zurnalo "Tavo vaikas" stende zurnalai ne pardavinejimi po lita, o dovanojami
IKi 4u.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Žodžiu, verta parodoje apsilankyti vien dėl žurnalų (ypač tų numerių, kurių neberasite prekyboje, nebent laikraščių skaitykloje - o šių žurnalų informacija nesensta, ji visuomet aktuali) - įsigiję už juokingą kainą arba pasiėmę nemokamai bent 2 numerius, jūs jau padengsite bilieto už parodą išlaidas (8 lt) ir toliau ramia sąžine pasimėgausite renginių ir renginukų malonumais mirksiukas.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ašne
Labai malonu, kad taip siltai supermamos supermamiskame stende palabino mus abi su Emute wub.gif Kaip jega, kad yra supermama.lt!!!!! Aciu supermamai, kad taip pakeitei mano gyvenima 4u.gif Isigijom kuprinyte ir zenkliuka, dabar vaizdensimes savo rajone pries kitas mamikes nosis uzrietusios biggrin.gif
O paroda skystoka schmoll.gif nors ir pernai tokia susirode, kai nestuke.gif vaiksciojau. Si karta tikejausi daugiau zaisliuku ir drabuzeliu...

Ne i tema, bet gal kurioms teko pirkt ten parduodamus kombinzonus (nepamenu firmos ir nepaemiau koordinaciu doh.gif ), ten stendas kur tik kombinzonais prekiauja. Jie tokie ploni, sako, kad zieminiai, nes neperpuciami ir neperslampantys, tokius suomiukai nesioja. Kaina 120 Lt. Noreciau SM atsiliepimu mirksiukas.gif

doh.gif parasiau zinute ir tada tik pamaciau, ka supermama parase doh.gif tai cia tie patys kombinzonai? g.gif tai dabar gailetis kad nepirkau sad.gif
Gaziulka
QUOTE(boruzka @ 2005 11 18, 20:06)
Mes irgi buvom parodoj siandien  ax.gif  nusivyliau labai ale si ta vistik isigyjau. labai neblogi korlejos miegmaisiukai uz super kainyte vaikams iki 3 metu  thumbup.gif tyreliu gerber keliems menesiams ir zinoma SM atributikos. susitikom savo yamahos mokytoja .
*

Kas per miegmaišiai? O 6 mėn mažiukui tiktų? ax.gif 4u.gif
linuciukas
gal kas buvo Vaiku salyje 2005 ir gali pasidalinti ispudziais?
SuperMama
Ar tikrai 120 lt. tau sakė ar čia mane taip išdurė su 150 lt.? unsure.gif

būtent kad niekas nesupranta tų plonų kombinezonų, bet mes su tokiu visą praėjusią žiemą į lauką ėjome. Vaikas jame gali laisvai judėti, skirtingai nuo tų lenkiškų, kuriuos aprengus atrodo kaip meška. Suomiukai tikrai nešioja tokius plonyčius, o ten gi žymiai šalčiau nei pas mus būna.
Bet ta firma visų dydžių stende neturi, 98 visai neturėjo, 92 buvo atrodo vienintelis, kurį aš ir pagriebiau. Bet gal dar bus rytoj? Šiaip padidinti dydžiai. Mes 96 cm., o rankovės ir kelnės dar ilgokos, tai ir kitai žiemai tikrai tiks.
vitalyte
QUOTE(Milde @ 2005 11 18, 15:47)
a buvau as, nu ir tyreliu pusei metu nusipirkom
*

Kokios tai tyrelės? Kiek kainavo, kad net pusei metų užsipirkot blink.gif

Mes sekmadienį apsilankysim, nes mūsų mergužėlė ropos ropliukų turnyre smile.gif .
Paskui galvojam ir parodą apžiūrėti. Ar tokiu laiku dar bus ką pamatyti, kaip manot? g.gif

Dagniuška, sveikinam su antrąja vieta second.gif
Kazimiera d'Artanjan
Gerbiamos žurnalų atstovės, palikite keletą numeriukų ir sekmadieniui smile.gif
Starkute1
As noreciau paklaust, gal zinote kur yra pirkti dabar per TV3 reklamuojamas mergaites zaislinis baltas suniukas, kuris moka lakti vandenuka is dubenelio ir daryti sysiuka ant dedes bato (cia taip rodo per reklama) smile.gif ir kiek galetu kainuoti? Gal kas matet parodoje? Nes maniskis per kiekviena sia reklama zyzia, kad nori tokio suniuko, o as nezinau kur yra pirkti. g.gif
Akvija
QUOTE(Starkute1 @ 2005 11 19, 11:42)
As noreciau paklaust, gal zinote kur yra pirkti dabar per TV3 reklamuojamas mergaites zaislinis baltas suniukas, kuris moka lakti vandenuka is dubenelio ir daryti sysiuka ant dedes bato (cia taip rodo per reklama)  smile.gif ir kiek galetu kainuoti? Gal kas matet parodoje? Nes maniskis per kiekviena sia reklama zyzia, kad nori tokio suniuko, o as nezinau kur yra pirkti.  g.gif
*

Yra parodoj tas šuniukas mirksiukas.gif Bijau sumeluot kainą, bet atrodo apie 149 lt. mirksiukas.gif
Ašne
QUOTE(SuperMama @ 2005 11 18, 23:36)
Ar tikrai 120 lt. tau sakė ar čia mane taip išdurė su 150 lt.?  unsure.gif

būtent kad niekas nesupranta tų plonų kombinezonų, bet mes su tokiu visą praėjusią žiemą į lauką ėjome. Vaikas jame gali laisvai judėti, skirtingai nuo tų lenkiškų, kuriuos aprengus atrodo kaip meška. Suomiukai tikrai nešioja tokius plonyčius, o ten gi žymiai šalčiau nei pas mus būna.
Bet ta firma visų dydžių stende neturi, 98 visai neturėjo, 92 buvo atrodo vienintelis, kurį aš ir pagriebiau. Bet gal dar bus rytoj? Šiaip padidinti dydžiai. Mes 96 cm., o rankovės ir kelnės dar ilgokos, tai ir kitai žiemai tikrai tiks.
*

Mano mergelei reikia 80 cm, tai sake turi. Bet gal mazesnis dydis pigiau g.gif ar jau man su galva negerai doh.gif
Gal gali parasyti kokia firma juos siuna? Jei nebenuvyksiu i paroda, reiks ju ieskoti mieste unsure.gif
Nors kai as buvau tam stende, tai abu pardavejai nesutare del vieningos nuomones ar jie neperpuciami ar pralaidus orui ir apie GoreTex man net neuzsimine g.gif
Happymother

Parduotuvėj yra tokia pati kaina 149 limpopo vilniuje akropoli mačiau .
linaj
na tai kokie ispudziai mirksiukas.gif
Pingvinukas
Štai mes jau po parodos. Na smagu buvo pasivaikščioti ir šį bei tą įsigyti. Ir dukrytei patiko. Su Sampo draudimo drambliu pasisveikino (paksui vos paleido jį). Verta apsilankyti. Jau ketvirtus metus einame į šią parodą, bet vis man pasirodo, kad labai jau mažai ten visko. Gi tiek Lietuvoje daug įvairių firmų, prekiaujančių vaikiškais rūbeliais ir žaislais, knygomis (jų labai pasigedome). Na tikrai ne
"Vaikų šalis", o mažytė "vaikų šalelė". Norėjosi tikrai daugiau visko. Mums didelį įspūdį paliko vaikiški kombinezonai - plonyčiai, o sako, kad labai šilti, nereikia vaiko prirengti, laisvai gali judėti. Kaina atrodo 120-150 lt. Visur apėjome. Žmonių labai daug. mirksiukas.gif
cool-mama
Na va ką tik iš paruodos grįžome. Nelabai patiko, daug žmonių, prastovėjom lauke didžiūlėje eilėje kol nusipirkome bilietus, vaikas visas susinervino nuo laukimo....Po to teko nusivilti kad mažai žaislų. Kokis 3 kartus viską apėjom ir nieko neradom verto mūsų dėmėsio schmoll.gif ... Vaikas susidomėjo automobiliukais nuotolinio valdymo tai ten pabūvom šiek tiek, po to pradėjo rodyti savo kaprizus ir teko važiuoti namo.
Scarlett
man irgi nepatiko schmoll.gif
o ėjom dėl dalyvavimo konkurse "linksmieji priešpriečiai"
SuperMama
Šiandien buvo labai daug žmonių. Žymiai daugiau ner pernai šeštadienį.

Naujiena norinčioms rytoj nusipirkti puodelį: jų nebeliko rolleyes.gif . Šiandien visus išpirko, bet po 10 dienų vėl turėsime.
Milana
QUOTE(SuperMama @ 2005 11 19, 20:03)

Naujiena norinčioms rytoj nusipirkti puodelį: jų nebeliko  rolleyes.gif . Šiandien visus išpirko, bet po 10 dienų vėl turėsime.
*

Nu va, o as taip norejau butent puodelio ax.gif Ir taip patogu buvo isigyt. O kur veliau reiks jo ieskot?
Ernesta
QUOTE(SuperMama @ 2005 11 19, 18:03)

Naujiena norinčioms rytoj nusipirkti puodelį: jų nebeliko  rolleyes.gif . Šiandien visus išpirko, bet po 10 dienų vėl turėsime.
*

nu va aš irgi taip tikėjausi puodelio doh.gif cry.gif
Rytoj irgi planuojam vykti biggrin.gif
Tai iki pasimatymo biggrin.gif
Milana
Tiesa, norejau paklaust- rytoj iki kelintos vakaro vyks paroda ax.gif
SuperMama
thumbup.gif Radau dar 3 vnt., pasirodė kad neteisingai buvau sudariusi užsakymų per až sąrašą, taip kad 3 vnt. dar bus.
Rasma
Buvom šiandien parodoje, be galo daug žmonių ax.gif "Vaikų šalis" man pasirodė kaip niekad maža g.gif Nieko ypatingo neįsigijom, Laurai tik dvi pakuotės "lipo" nupirkom, tai dabar kažkokius kukurūzus visą vakarą su vandeniu klijuoja biggrin.gif "Užsiverbavom" bandomosiom "Yamaha" pamokėlėm, sudalyvavom keliose loterijose..Vaikas bent po 20 kartų nuo visų rastų čiuožyklų nučiuožė, nusifotografavom ties SM stendu ir dabar turiu 2 foto su Supermama ir Auges
smile.gif

"Švenčių" parodoje pasižiūrėjusi į retro stendą "Snobė" kažkaip nutariau tekėti dar kartą biggrin.gif Turiu vilties, kad ims kas į žmonas, nes manasis, tai kažin ar bus įkalbamas antrąkart biggrin.gif

Nebuvau tik "Namų parodoje", nes man nelabai įdomu blush2.gif
LT saulele
QUOTE(Rasma @ 2005 11 19, 20:47)
Nebuvau tik "Namų parodoje", nes man nelabai įdomu blush2.gif
*

turbūt, kad buvai, tik nesupratai, kaip kad mano vyras biggrin.gif , nes namų paroda buvo ten pat, kur vaikų šalis tongue.gif , nieko ten nebuvo, tiek Bauer, Eascon, Zepter ir dar kažkokie iš tų firmų peiliai ir siurbliai. Š... visiškas.
vikix
Buvom mes irgi, bet jau nuo ryto žmonių nerealiai, dar jaučiu nei vienoj tiek parodoj nebuvo blink.gif o žiūrėti tikrai nelabai ko ir buvo... išskyrus SM biggrin.gif stendą. Labiausiai tai mums ropliukai patiko, mūsų trimetis dar dabar po namus ropinėja biggrin.gif "vaikystę" prisimena tongue.gif
Ieva-Pieva
aš nupirkau paskutinį puodelį ax.gif
Agnė
Paroda tikrai nekokia. Vienintelis džiugus dalykas- pabūvoti supermamiškoj aplinkoj, pamatyti tiek daug gražių pilvukų ir dar daugiau mažų vaikiukų thumbup.gif Gaila, kad ne visos priėjot prie mūsų stendo, bet gal čia daugiau naujokės ne tokios drąsios mirksiukas.gif
Solve
Sveikos mamytes,
Buvau vakar prie Supermama stendo 4u.gif , kazkaip galvoju preisiu pasnekesiu, bet kaip priejau ax.gif , kazkaip nesmagu pasidare su realiais zmonem susidurus ax.gif . Bendrauji internetu su nick'ais ir nekyla jokiu problemu ir sneki apie viska lyg kaip senu pazistamu...nu nieko kita karta pataisysim padeti, kazkaip nedrasu vakar pasidare. blush2.gif
Vyras lauke su draugais prie kitu stendu, o as pribegau ir sakau : Tu zinai, su pacia Supermam susitikau.Jis ir pats zinojo, kad i sita paroda, vien del sio stendo ir kuprines vaziavau. Dabar vaiksciosiu ir didziosiuosiu, kad esu viena is Super... tongue.gif
O siaip Supermama, atvaziuoksu kompanija (Auges, Viksrelis, Smurka ir kt. mamom) i Kauna susitikti su Kauno mamytem. Reikia gi kazkada susitikti su tavim akis i aki.
Beje o gal bus organizuojami kokie kalediniai renginiai, kur dalyvaus ir Supermamos? Mielai sudalyvautumem thumbup.gif
Aidairi
QUOTE(Solve @ 2005 11 20, 11:05)
O siaip Supermama, atvaziuoksu kompanija (Auges, Viksrelis, Smurka ir kt. mamom) i Kauna susitikti su Kauno mamytem. Reikia gi kazkada susitikti su tavim akis i aki.
*

Vikšrelis Kaune. ax.gif Dainavos rajone,jei ką... 4u.gif
Betina
Mamytės, prašau pagalbos,

gal galėtumėt pažiūrėt man firmų pavadinimus, nes tubūt pamečiau jų lankstinukus su koordonatėm verysad.gif
1) prekiauja medinėm kaladėlėm, jos sudėtos į medinius vežimukus su ratukais.
2) pas kitus mačiau medinį lėlių vežimuką ir už virvelės traukiamus medinius ančiukus

Būčiau labai dėkinga wub.gif , gal dar kas nors eisit po pietų...
divaa
Mes parodoj žuvų taukus "auksinė žuvelė" tik už 29 Lt nusipirkom (vaistinėje kainuoja beveik 39Lt), kadangi ėjom su pakvietimais, tai labai džiaugiamės parodoje pabuvę thumbup.gif , nors nei aš, nei draugė (ieškojo žaisliukų savo 1,5 mėn mažyliui) nieko, ką planavom (apart žuvies taukų ir supermamos skarelę) ir neįsigijom ax.gif ...Puokščių kompozicijos parodoje akis paganiau ir prisinešiau bukletų apie žiemos poilsį Lietuvoje (Druskininkai, Birštonas, Ignalina). Manau, tikrai pravers artimiausiu metu mirksiukas.gif
juleta
[quote=Pingvinukas,2005 11 19, 16:12]
. Jau ketvirtus metus einame į šią parodą, bet vis man pasirodo, kad labai jau mažai ten visko. Gi tiek Lietuvoje daug įvairių firmų, prekiaujančių vaikiškais rūbeliais ir žaislais, knygomis (jų labai pasigedome). Na tikrai ne
"Vaikų šalis", o mažytė "vaikų šalelė". Norėjosi tikrai daugiau visko. Pritariu 100% procentu,man daug ko ten truko taip pat knygu ir dar daug ko kazkaip ispudzio visai nepadare schmoll.gif Nezinau ar kitais metais dar eisiu i ta paroda sad.gif
boruzka
QUOTE(Gaziulka @ 2005 11 18, 22:38)
Kas per miegmaišiai? O 6 mėn mažiukui tiktų?  ax.gif  4u.gif
*

manau turetu tikti. buvo ir mazesnis dydis bet tik vienas,

kas klause del tyrteliu tai mes pirkom gerber thumbup.gif maniskei labai patiko. kaina berods po 1,89lt ax.gif
Tučka
clap.gif clap.gif clap.gif Man dar buvo likes vienas puodelis siandien thumbup.gif thumbup.gif O Auges tikriausiai manes nepazino blush2.gif blush2.gif biggrin.gif biggrin.gif

Siaip tai labai patiko paroda, gal del to, kad nejom su ta montim ka nors konkretaus nusipirkti. Pirkau tik Avent krema nuo salcio ir gavau kruva Tavo vaiko zurnalu thumbup.gif
Ingaaa
As vakar irgi isigijau puoduka Supermamos, labai skaniai kava siandien ryte geriau thumbup.gif thumbup.gif
Tik del puoduko ir prikalbinau visa seimyna i Vilniu trenktis blush2.gif tongue.gif Dar ir kuprinytes norejau bet jau turbut nebuvo o as is tos laimes pamirssau paklaust doh.gif

O siaip paroda tikrai skurdi ir jeigu ne reikalas del puoduko tai nelabai ir verta ten vykt 4u.gif
Aidairi
QUOTE(alvija @ 2005 11 20, 14:08)

Tik del puoduko ir prikalbinau visa seimyna i Vilniu trenktis blush2.gif  tongue.gif Dar ir kuprinytes norejau bet jau turbut nebuvo o as is tos laimes pamirssau paklaust doh.gif

*

o aš irgi... doh.gif doh.gif iš tos laimės nei puoduko nei kuprinytės neįsigyjau... doh.gif doh.gif pamačiau pakabukus ir ženkliukus,tai jų ir paprašiau... doh.gif doh.gif dabar kaip gailiuosi.... doh.gif doh.gif ech...puodelis ir kuprinė......... cry.gif
miau
QUOTE(Agnė @ 2005 11 20, 09:11)
Paroda tikrai nekokia. Vienintelis džiugus dalykas- pabūvoti supermamiškoj aplinkoj, pamatyti tiek daug gražių pilvukų ir dar daugiau mažų vaikiukų thumbup.gif Gaila, kad ne visos priėjot prie mūsų stendo, bet gal čia daugiau naujokės ne tokios drąsios mirksiukas.gif
*

Nu aš ne naujokė, ale buvau nedrąsi blush2.gif blush2.gif ax.gif
Išsišiepiau pamačius SM stendą, mačiau, kad ten Auges ir Aurėja stovėjo. Kitų nepažinau blush2.gif Tai Auges matė mane išsišiepusią, taip kelis kartus atsisuko biggrin.gif biggrin.gif Bet aš taip ir nepriėjau, o tik praėjau blush2.gif ax.gif
Ai, dar Smurka mačiau. Va ir visi įspūdžiai. O labiausiai patiko paroda "Šventė" thumbup.gif
sayonara
Buvau ir aš. Galiu paantrinti visoms, kad nieko stebuklingo nebuvo. Žaislų kaip niekad mažai, pernai nėščia būdama tai svetimiems vaikams pripirkau Kalėdoms krūvas žaislų, o šiemet tik tuos Lipo kukurūzus nupirkau vienai mažei,. na, ir išbandymui pati pritūpiau prie vaikų ir palipdžiau, į ką vienas solidus dėdė sureagavo taip paniekinančiai biggrin.gif.. na, saviškiui iš "karolio" nupirkau tokį įdomesnį žaislą, soskes iš Avento (ten, beje, gavau ir dovanėlę - avent indelį thumbup.gif ), Korlėjoj drabužėlių ir kitų smulkmenų. Patiko "maitintojai" - pašėrė suaugusią ciocią (aka mane) vaikiškom tyrelėm, sultimis, džiūvėsiais, Milupos stendas prikrovė pilną maišą magnetukų megalol.gif bo turėjau laimės pasisakyti, kad kolekcionuoju šaldytuvinius magnetus biggrin.gif ir dar paskui vos ne prievarta sugirdė žuvų taukų tie auksiniai žuveliokai biggrin.gif
Žinoma, buvau ir SM stende. Priplaukiau tokia saviakė, tipo, pakalbinsiu visas nuotraukose matytas, jos liks sužavėtos ir paklaus mano niko megalol.gif ir tik žagt žagt išspaudžiau "kaip sekasi, ar daug SM atėjo" doh.gif nusipirkau puodelį, gailiuosi, kad neįsigijau skarelės, nors sutarėm su parduodančiąja (pardon, tikrai nepažinau nė vienos, išskyrus SuperMamą), jog ji per mergaitiška ir nuplaukiau, pažintis ir nikų pasigyrimus palikus geresniems laikams..biggrin.gif blush2.gif
Ir dar pas ropliukus užlipau. Tai prisipažinsiu - apsiblioviau.. blush2.gif Iš tos laimės ir meilės savo vaikui, kuris tik subinike siūbuoja bandydamas rėplioti..biggrin.gif AI, nu gražu man labai tie ropliai, nors iš tikro tai mes žinduoliai, jei kuri nežinojot.. 4u.gif

Nu o pats pats gražiausias dalykas - tai padidinta nėštukių koncentracija.. wub.gif Prisiminiau pernai metus, kai pačiai norėjosi prisiryti oro ir balionų, kad pilvas, kurio tuo metu nesimatė, bent kiek matytųsi..wink.gif
Board
Sveikos, nespėjus man po parodos atsigauti jau sėdžiu darbe ir bandau neužmigt. Labai malonu, kad mūsų stende apsilankė tiek mūsų dalyvių. Labai atsiprašau (asmeniškai visų) kurių nepažinau (Danguole55 nepažinau tikrai tavęs blush2.gif ), ar su kuriuom neturėjau laiko pasilabinti ir paplepėt... ax.gif nugi nebuvo laiko, per tą minia šeštadienį. Skemadienį nors ir buvo laisviau, bet kaip tyčia - tai nieko nėra tai subėga 2-3-4 iš kart biggrin.gif .
Dėl mūsų atributikos: viskas buvo išdeliota ant staliuko šalia mūsų, tai viską turėjote matyti tikrai (na bent šeštadienį ir sekmadienį), kuprinių liko, puodelius dar dvi laimingos mamos nučiupo iš pačio ryto sekmadienį biggrin.gif (man tai priminė "prekybą iš po prekystalio" kaip sovietiniais laikais, šiek tiek susinepatoginau, nu kur tau... tvirtinu kad nėra puodelių jau, vakar išpardavėm, o po to sakau, na palaukit tuoj dar pažiūrėsiu... blush2.gif ... ir jie atsiranda DU - paskutiniai biggrin.gif .
1111
Kasd gali būti smagiau nei pamatyti mūsų pažibas mirksiukas.gif Auges, Aurėją, Supemamą wub.gif Norėjau ilgėliau papliurpti, tik kad mano dalyvis pasirodymui ruoštis turėjo blush2.gif
Paroda tai tikrai nenustebino schmoll.gif o ir kainos kai kurių produktų didesnės nei parduotuvėse doh.gif
O kur prekiauja tuo nauju kukurūzų lego ax.gif per mažai laiko apžiūrėjimui turėjau, tai net kainos nepaklausiau, nei kas per firma doh.gif
SuperMama
Sveikos,

Noriu padėkoti visoms supermamoms ir visiems supertėčiams apsilankiusiems mūsų stende. drinks_cheers.gif

Nedrąsias noriu švelniai pabarti nono.gif ir paraginti kitą kartą būtinai prieiti, nesame mes jau tokios baisios biggrin.gif . Ne vieną kartą teko matyti tokią situaciją, kai supermama nedrįsta prieiti prie mūsų stendo, o vyras ją tiesiog priveda pas mus ir pirmas pradeda kalbėtis (skundėsi dažniausiai kaip daug laiko žmona praleidžia supermamų forume). Supertėčiai, tikiuosi pamatysime jus mūsų naujame tėčių skyrelyje. Pagaliau bus proga žmonas nuo kompiuterio bent 15 min. nuvyti. mirksiukas.gif

Labai labai dėkoju Bellai ir kropkai už vaišes. Tikriausiai būtumėm mirusios šeštadienį iš bado, jei nei jūsų skanumynai. wub.gif

Puodeliai bus jau kitą savaitę, o visi kas užsakė atributiką praeitą savaitę, šiandien-rytoj išsiųsiu.
mamse
Paroda tikrai ne iš gerųjų. Ekspozicijų plotas vaikų reikmėms vis mažėja ir mažėja. Įmonės nedalyvauja dėl didelių mokesčių. Net 8 sumokėtų Lt pagailo. O garsi nuolat skambanti muzika tikrai išvargina ne tik vaikučius, bet ir tėvelius. Kaip visada, čia Lietuva.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.