jeskau tarpininkiu kad ppirkti vaikiskus drabuzelius is next,gap,gymboree,george.....
QUOTE(IngaMigal @ 2011 09 23, 09:37) jeskau tarpininkiu kad ppirkti vaikiskus drabuzelius is next,gap,gymboree,george..... Pasidairykite čia http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showforum=139
praktiskai tik uzsienyje
As kadangi UK gyvenu tad cia ir perkuosi viska, kokybe esu tikrai patenkinta, perku is next, boots, mothercare, debenhams.co.uk, siandien vel uzsakiau maziui is vertbaudet.co.uk tik laukiu kol atsius
Kai man pasako kokios kainos Lietuvoje vaikisku rubeliu tai baisoka pasidaro
Perku uzsenietiskus, nes lietuvisku kainos nenormalios, o kokybe nusivyliau.
As perku uzsienietiskus,nes nelabai matau lietuvisku graziu rubeliu. Nu kad ir kokiam dvimetinukui ar didesniam, nu kas siuva grzius rubelius? Nera. As perku uzsienietiskus ir siunciuosi is JAV ir Uk. Lietuvoje tie patys rubeliai buna zymiai brangesni.
Lietuvoje lenkiski ir uz nenormalia kaina
QUOTE(argentinaiii @ 2011 11 15, 13:26) tikrai taip. suknele mergaitei 70-90lt
Lietuvoje perku tik tai kas neišvengiama, tai kepurė, pirštinės kartais pėdkelnės, visus kitus siunčiuosi iš užsienio, jų užtenka dviem vaikams, nespėja sunešioti, o Lietuvoje pirktus po pirmo skalbimo galima tik namie rengti.
mesir daugumarubeliu perkame uk, ir kainos priimtinos ir kokybe patenkinti.
Mes ir gimus vaikuciui "persikraustem" prekintis i uk ir fr
Rūbelius užsienyje perku dėl keliu priežasčių:
Geresne kokybe, Pigesnes kainos Didesne įvairove.
Perku ir nemažai, kainos ir kokybės santykis žymiai geresnis parsiųstų iš užsienio
As tai kol sedziu namie ir neturiu kada lakstyt po parduotuves, tai perku UK ir FR. Na tikrai pigiau gaunasi nei pirkt pas mus parduotuvese, kokybe patenkinta
Taip, 90% visų rūbelių perkame UK.
Beveik visi vaikų drabužėliai iš Fr
mums tai beveik visus drabužėlius atidavė (dauguma iš UK).
LT brangu ir kokybė ne visada kainą atitinka...
Perkame ir pirksime UK, vien kokybes ir kainos atzilgiu, ner ko lyginti su Lietuvoje pirktais, kurie pagaminti pagrinde Lenkijoje..
mes perkam tik uk ir us
QUOTE(vitalija.vilke @ 2010 01 25, 16:52) Aš perku rūbelius tik iš užsienio (JAV ir Anglijos) ir tikrai esu patenkinta kokybe, nors ir pagamintos Kinijoj kokybė super (ten juk visai kitai rinkai gamintos prekės, ne taip kaip į Lietuvą veža visą likusį šlamštą). Bandžiau pirkti Lietuvoje tai po kelių skalbimų reik išmesti, todėl dabar perku tik užsienį. O kur tu drabuzelius perki? Gal per interneta uzsakai? Papildyta: QUOTE(Aidra @ 2012 02 11, 18:15) As tai kol sedziu namie ir neturiu kada lakstyt po parduotuves, tai perku UK ir FR. Na tikrai pigiau gaunasi nei pirkt pas mus parduotuvese, kokybe patenkinta Kaip imanoma nupirkti drabuzelius is UK ir FR sedint namuose? QUOTE(madumuazelka @ 2012 03 15, 10:09) O kur tu drabuzelius perki? Gal per interneta uzsakai? Papildyta: Kaip imanoma nupirkti drabuzelius is UK ir FR sedint namuose? Tai užeikit i SM tarpininkiu tema,ten visos parduotuves surašytos...
Mes taip pat daugumą perkam US, DE ir kasdienai SM
Kriterijai: kokybė kaina asortimentas |