Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ar perkate savo mažyliams užsienietiškus rūbelius?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
Pages: 1, 2
laurycius
SVEIKOS MAMYTĖS,
LABAI IDOMU SUZINOTI, AR PERKATE SAVO MAZYLIAMS UZSIENIETISKUS RUBELIUS. AS SENIAU GALVODAVAU, KAD AMERIKIETISKI RUBELIAI ITIN KOKYBISKI, O NESENIAI SUZINOJAU, KAD VISKA VALDO KINIJA, NET IR AMERIKIETISKI, AR ANGLISKI YRA SIUVAMI KINIJOJE. BAISU..... AS ISIVAIZDUOJU, KOKIOS SUDETIES YRA JU MEDZIAGOS.....TIKRIAUSIAI VIENA CHEMIJA....KINAI TIESIOG RUSIUOJA, KURIOS PREKES SIUNCIAMOS I UK, EN IR AISKU, KURIOS I LIETUVA IR KITAS TRECIASIAS SALIS....DEJA...
vitalija.vilke
Aš perku rūbelius tik iš užsienio (JAV ir Anglijos) ir tikrai esu patenkinta kokybe, nors ir pagamintos Kinijoj kokybė super (ten juk visai kitai rinkai gamintos prekės, ne taip kaip į Lietuvą veža visą likusį šlamštą). Bandžiau pirkti Lietuvoje tai po kelių skalbimų reik išmesti, todėl dabar perku tik užsienį.
*Mamis*
as taip pat perku is uzsienio. dar nemazai is uzsienio parveza giminaiciai. cia Lietuvoje net pasirinkimo nera, o apie kokybes skirtumus tai net nebekalbu.
dalionska
Beveik visus rūbelius perku užsienietiškus - kokybė dažniausiai geresnė, negu perkant mūsų parduotuvėse, nors ir siūti būna Kinijoje, Hongkonge ir pan.
justukė
Visų rūbų atsiųstų iš Jav kokybė buvo labai gera, nors buvau nustebusi kad made in China smile.gif
Letta26
Mums tai močiutė iš anglų atsiųs. Brolienė naudojo, tai kokybė nenuvylė. Šeip daug pigiau viskas kainuoja nei Lietuvoje
*INSOMNIA*
kadangi gyvenu airijoje tai perku cia.. perku pigiose pardese(airiukes ir angliukes supras apie kurias kalbu) bet nepasakyciau kad kokybe labai prasta kol rubas susinesioja vaikas jau speja isaugt (kai kurie dar ir nesusinesioja tai draugiu sunum atiduodu), ir is drauges pasakojimu kiek lietuvoj kainuoja rubeliai tai cia zyyyymiai pigiau... ax.gif
sms-as
Taip,perku.Aisku buna tiek LT,tiek uzsienietisku firmu rubeliu,kuriu kokybe buna prastesne ar geresne.Dazniausiai perku jau patikrintu firmu rubelius ir nesvarbu,jog kartais reik uz koki "golfuka" sumoket siek tiek brangiau.Svarbu,kad po pirmo skalbimo neissitampo,nenublunka...
Snake*
taip, perku uzsienietiskus rubelius, kokybe pagal kainas manau gera. O ir dazniausiai pigiau, nei parduotuveje vaikams ...
olyte
As perku rubelius tik is uzsienio, todel, kad ir kainos zymiai geresnes, ir kokybes nepalyginsi.
Milda_Milda
Perku per www.ebay.co.uk thumbup.gif
m@muk@s
Na mums "užsienitiški" rūbeliai patinka ir kokybė nesulyginama su tais, kuriais prekiauja Lietuvoje 4u.gif
dolly`
QUOTE(laurycius @ 2010 01 21, 09:13)
KINAI TIESIOG RUSIUOJA, KURIOS PREKES SIUNCIAMOS I UK, EN IR AISKU, KURIOS I LIETUVA IR KITAS TRECIASIAS SALIS....DEJA...
*

prajuokinot biggrin.gif kinai tera pigi darbo jega,kurie viska atlieka juoda darba,o rusiuoja uzsakovas,kad ir tas pats D&G ar GAP mirksiukas.gif
turiu pasakyti,kad palyginimui turim ir lt gamintu rubeliu ir aisku cia,uk pirktu... kazkodel lt kokybe tikrai nera gera,bet yra ir uk prekiu,kuriu kokybe tikrai ne geresne... kaip parduotuviu primark ar george rubeliai nera labai jau kokybiski...
gajane
Mūsų irgi 97 procentai yra iš UK. Lietuviški ir labai brangūs ir ne kokybiški. Išskyrus man patinka lietuviškos pėdkelnės thumbup.gif .
Specialiai važiuoju pirkti rūbų dukrai į UK.
kurapka
as ir is Londono uzsisakau ir esu labai patenkinta, jei didesni ruba paimu nesioja 2 metus ir nei suplysta nei atsiplauna, o lt turgui nupirk ka jau po vieno plovimo ziurek reikia kokia siulia lopyt.
Miglee
mes perkam is UK ir lietuviskus rubelius(nors turbut Lietuvoj rubeliai pagrinde lenkiski,arba kinietiski).kokybe labai skiriasi.UK rubeliu kokybe zymiai geresne.esu pirkus nekarta devetu rubu vaikam,net ju kokybe geresne nei lietuvisku smile.gif
Dziurgita:)
Idomiai skamba temos pavadinimas... g.gif
Parodykite kas ir kur LT gamina rubelius doh.gif visi mes uzsienietiskais rengiames, nelygu kur jie pirkti ar uzsienyje, ar LT.
mama_gulbe
lietuvivoj gamintu rubu galit rasti gariunuose
kad ir tuos pacius dzinsus, paprastas klasikines kelnes ir tt
mirksiukas.gif tik etiketes prisiuvamos neaisku kokios cool.gif
knielita
Beveik visi rubai o ir vaikiska technika supirkta UK, man rubai labai patinka, kokybiski, nepalyginsi su Lt rubais, zinoma kalba eina apie bazeje, maximoje, turguose ar kitose pigesnese vietose.
O del pagaminimo tai nenuostabu, juk darbo jega ten pigiausia. medziagos daznai buna ne paciu kinieciu, o atveztines arba jei audziamos Kinijoj tai priziurimos ir reikalaujama kokybes yra is ju biggrin.gif Juk Kinai gali pagaminti ir gerai, ypac jei reikalaujama kokybes biggrin.gif Net zaislai FP, Vtech yra gaminti ten lotuliukas.gif o palyginti net neina su paciais pigiausiais ju gamintais zaislais biggrin.gif O beje esu macius Next palaidine siuta LT biggrin.gif biggrin.gif
KasVasa
QUOTE(Dziugidziu @ 2010 06 06, 12:09)
Parodykite kas ir kur LT gamina rubelius doh.gif  visi mes uzsienietiskais rengiames, nelygu kur jie pirkti ar uzsienyje, ar LT.
*

as irgi bandziau suprasti, apie ka cia klausiama:)
is LIETUVISKU rubeliu, tai vaikams tik Skinijos pedkelnes ir Utenos trikotazo apatiniai man yra zinomi (dar girdejau apie OXOX, bet pati nieko neturejau, todel negaliu komentuot). Mano paminetu firmu produkcija STIPRIAI LENKIA kokybe ir GAP, ir Next, (apie zemesnes kategorijos prees is viso nera ka diskutuot), todel atsakymas i tema butu PERKAME UZSIENIETISKU RUBELIUS LIETUVOJE:))), nes lietuviai vaikisku rubeliu visai negamina:))

Kyvis
Cia klausia apie tiesiog uzsienietiskus, ar uzsienyje pirktus? nebesuprantu. Nes ir musu parduotuvese didzioji dalis yra uzsienietiski, kad ir lenkiski, jau ir tie ne lietuviski. Lietuvisku rubeliu apskritai nelabai pasirinkimo yra.
Na, nes pagrinde perkam Lietuvoj, bet uzsienietiskus smile.gif

Redaguoju: parasiau atsakyma, neskaiciusi paskutiniu pasisakymu, tai dabar ziuriu, kad gavosi sviestas sviestuotas biggrin.gif
tupukas
QUOTE(laurycius @ 2010 01 21, 12:13)
NESENIAI SUZINOJAU, KAD VISKA VALDO KINIJA, NET IR AMERIKIETISKI, AR ANGLISKI YRA SIUVAMI KINIJOJE. BAISU..... AS ISIVAIZDUOJU, KOKIOS SUDETIES YRA JU MEDZIAGOS.....TIKRIAUSIAI VIENA CHEMIJA....KINAI TIESIOG RUSIUOJA, KURIOS PREKES SIUNCIAMOS I UK, EN IR AISKU, KURIOS I LIETUVA IR KITAS TRECIASIAS SALIS....DEJA...
*

as tiesiog nesutikciau su jumis schmoll.gif ,stengiuosi pirkti tik uzsienio firmu rubelius,nors nevisada turiu galimybe isigyti ju nauju g.gif
sunelis gavo dovanu LT gamybos koplekteli,kuris dar nei karto nebuvo skalbtas,o jau visas buvo burbuliukais nuejes",tad skirtumas tikrai yra didelis,bent man
Fifux'e
QUOTE(vitalija.vilke @ 2010 01 25, 18:52)
Aš perku rūbelius tik iš užsienio (JAV ir Anglijos) ir tikrai esu patenkinta kokybe, nors ir pagamintos Kinijoj kokybė super (ten juk visai kitai rinkai gamintos prekės, ne taip kaip į Lietuvą veža visą likusį šlamštą). Bandžiau pirkti Lietuvoje tai po kelių skalbimų reik išmesti, todėl dabar perku tik užsienį.
*

butent drinks_cheers.gif
pas mus irgi tik uzsenietiski rubai,ne veino is lt g.gif
net musu su vyru 4u.gif
Doll
QUOTE(Dziugidziu @ 2010 06 06, 14:09)
Parodykite kas ir kur LT gamina rubelius doh.gif  visi mes uzsienietiskais rengiames, nelygu kur jie pirkti ar uzsienyje, ar LT.
*

Sveikos,
labai nustebau, kai mama is darbo nupirkus atnese 1-2m vaikuciams skirtas kelnytes- timpas, o etikete HM, tik made in Lithuania... aisku juos issius svetur.
drahlik
USA Nike parduotuveje (konkreciau MN) visi treningiukai "Made in Lithuania" lotuliukas.gif O siaip tai visas pasaulis viska perka is Kinijos. Visos prekes JAV beveik made in China. Va neseniai radau GAP kombinezoniuka vaikui, ir toki pati analogiska Kinu didmeninej prekyboj. O kur kompanijos info, parasyta, "uzdesime KOKI TIK NORITE PREKINI ZENKLA" :-))) Amerikoj jau visi seniai nebeziuri i etiketes, cia tik Europos problema, nes mano kad perka butent toki firmini daikta, o is tikruju perka varda ir tiek, o toki pat, tik be etiketes galima isigyti 99 proc. pigiau tiesiai is Kinijos lotuliukas.gif
Zivukas.d
Aš daugiausia vaikui perku rubelius ne LT. Draugė gyvena IE, tai kai pas ją važiuojame, tai bandome vaikui kuo daugiau nupirkti, nes LT tokia pati prekė kelis kartus brangesnė.
Kas dėl užsienietiškų rūbelių "made in Lithuania", viena mano draugė siuvėja, tai sakė, kad gauna užsakymą, siūna Vilniuje, dėda etiketes ir siunčia atgal užsakovui. Čia pas mus niekas ir nelieka. Tai ir išeina, kad perki užsienyje, o prekė pas mus pagaminta biggrin.gif
super_wife
As irgi suneliui dazniausiai perku EU rubelius,kainos ir kokybes santykis atitinka,o ir kokius grozius,galima nusipirkti wub.gif LT tokiu nerasi ir su ziburiu schmoll.gif
adusia
Kai dar laukiausi, buvom apsipirkti RIMI pardei ir kaip turbut visiems nestuke.gif , užejus į vaikų skyrių, aptemo protas, pamačius mažiukus rubelius. Nupirkau komplektelį bodžiukų. Paemiau didesnio dydžio, bet spejom užsideti tik po vieną kartą, nes po pirmo skalbimo į ilgį išsitempe, o iš šonų susitrauke g.gif . Tai teko det į šoną neaiškio paskirtes drabužius, nes į bodžius tai jau net ne panašu. blink.gif
jolkyte84
4u.gif Sveikutes

Noriu ir as pasisakyti sitoj temoje smile.gif

Kad pamatote parasyta"pagaminta kinijoje" tai nereiskia kad kokybe bloga.

Kompanijos siuna kinijoje nes darbo jega yra pigi, bet medziagos gi pristato kompanijos pacios pagal savus pageidavimus ir kokybe. Taipogi kaip ir lietuvoj siuna gan garsios firmos. Jie tik naudojasi pigia darbo jega o ne audinio kokybe.

Pati gyvenu uzsienyje, ir tikrai zinau kad ir pas mus pigesnese parduotuvese pirkti drabuzeliai tikrai geresne nei lietuvos parduotuvese( nekalbu apie brangias). blink.gif
marina86
QUOTE(jolkyte84 @ 2010 10 24, 21:36)
4u.gif Sveikutes

Noriu ir as pasisakyti sitoj temoje smile.gif

Kad pamatote parasyta"pagaminta kinijoje" tai nereiskia kad kokybe bloga.

Kompanijos siuna kinijoje nes darbo jega yra pigi, bet medziagos gi pristato kompanijos pacios pagal savus pageidavimus ir kokybe. Taipogi kaip ir lietuvoj siuna gan garsios firmos.  Jie tik naudojasi pigia darbo jega o ne audinio kokybe.

Pati gyvenu uzsienyje, ir tikrai zinau kad ir pas mus pigesnese parduotuvese pirkti drabuzeliai tikrai geresne nei lietuvos parduotuvese( nekalbu apie brangias). blink.gif
*

drinks_cheers.gif Nike irgi gamina Kinijoje, o kokybe thumbup.gif
debesyse
QUOTE(m@muk@s @ 2010 02 07, 00:50)
Na mums "užsienitiški" rūbeliai patinka ir kokybė nesulyginama su tais, kuriais prekiauja Lietuvoje 4u.gif
*

Pritariu mums mociute svediskus siuncia, ir pagaminti jie nevisi kinijoje. Daug stilingesni,o kokybe manau net gi geresne nei lietuvisku, ne taip greitai nusiskalbia!
oksan
Perkame ir daznai 4u.gif Patinka kokybe ir kaina thumbup.gif
j_tina87
Musu mazes beveik visi rubeliai pirkti uzsienyje, labai patenkinti kokybe smile.gif nors kaip ir minejo mamytes, kai kurie pagaminti kinijoje, bet tai priklauso is kokios parduotuves pirkta smile.gif
Laisvė
Dažnai sulaukiame siuntinių iš Amerikės. Beveik visi drabužėliai iš Bangladešo, Malaizijos, Hondūro, Vietnamo, kartais kiniškas... Amerikoniškas būna gal koks dešimtas.
Skaile
QUOTE(Dziugidziu @ 2010 06 06, 14:09)
*

Tas pats Mexx - iki šiol jam siuvo Ukmergėj siuvykla, atėjus krizei gamybą perkėlė į Baltarusiją.
Edilija05
mes irgi daznai perkames rubelius is UK
***angeliuke***
Aš taip pat perku užsienietiškus, nes ir kokybė ir kaina yra priimtinesnė nei LT 4u.gif
rutcka
Šliaužtukus, pirmąsias bliuskytes, siaustinukus ir kitus naujagimio ir kūdikio rūbelius pirkau lietuviškus, o paūgėjus- daugiausia užsienietiškus, nes kaina žymiai priimtinesnė ax.gif
zapukė
Ką reiškia užsienietiškus ? LT tiek mažai kas gamina vaikams, kad praktiškai viskas "užsienietiško", va tik pėdkelnės dažniausiai lietuviškos būna smile.gif
Paules
Pamenu, gimus mažajam, siaubiau visokias kotrynas, čipolinus, etc. Už kokį bodžiuką 28lt sumokėdavau ir kažkaip sąžinė negrauždavo.

Dabar antrajam kai renku kūdikiškus rūbelius, į lenkišką produkciją nė nepažiūriu - čia per skelbimus galima rasti ko tik širdis geidžia.

iš ASDOS esu pirkus, iš ChildrenPlace, tikrai nebloga kokybė.

Man dabar už bodžiuką ~30lt mokėti yra prabanga blush2.gif Na nebent būtų super duper 4u.gif

QUOTE(zapukė @ 2011 04 11, 09:52)
Ką reiškia užsienietiškus ? LT tiek mažai kas gamina vaikams, kad praktiškai viskas "užsienietiško", va tik pėdkelnės dažniausiai lietuviškos būna smile.gif
*

Doliux
butent tiek uk tiek jav ar dar kitu saliu rubeliai tikrai yra kokybeskesni ir kaina kartais tikrai mazesne nei pas mus turguj ar parduotuvej pirktum. g.gif Man uzsienio parduotuves tai tikras rojus tike vaikui tiek vyrui ir sau paciai wub.gif
*Svajone*
viską vaikams ir daugmaž visai šeimai perku iš Jav ir UK ir pigiau ir kokybė geresnė wub.gif
Laimucka
QUOTE(*Svajone* @ 2011 06 03, 09:26)
viską vaikams ir daugmaž visai šeimai perku iš Jav ir UK ir pigiau ir kokybė geresnė  wub.gif
*

mes taip pat thumbup.gif
sianakt
Nenaudojam JOKIŲ LT pirktų drabužėlių schmoll.gif viskas iš užsienio rolleyes.gif
pukepuke
QUOTE(zapukė @ 2011 04 11, 09:52)
*

Butent drinks_cheers.gif
Butu sudetingiau rasti vaika aprengta tik lietuviskais drabuzias. As didesniems vaikamas tik OXOX zinau rolleyes.gif
O cia pamineti Cipolino ir pan. taigi irgi uzsinietiskais rubais priekiauja - lenkiskais biggrin.gif
Kitas tada butu klausymas pirkti LT ar JAV pvz ar UK, mes ir lenkisku nemperkam nenormliom kainom, perkam UK ir JAV, retkarciais OXOX va palaikom lietuviska gamintoja, bet pagalvojus kad LT kaina gaunasi tokia pat kaip is JAV parsisiusti, tai galvoju galetu kainas ir zmogiskesnes daryti cool.gif
Papildyta:
QUOTE(laurycius @ 2010 01 21, 12:13)
SVEIKOS MAMYTĖS,
LABAI IDOMU SUZINOTI, AR PERKATE SAVO MAZYLIAMS UZSIENIETISKUS RUBELIUS. AS SENIAU GALVODAVAU, KAD AMERIKIETISKI RUBELIAI ITIN KOKYBISKI, O NESENIAI SUZINOJAU, KAD VISKA VALDO KINIJA, NET IR AMERIKIETISKI, AR ANGLISKI YRA SIUVAMI KINIJOJE. BAISU..... AS ISIVAIZDUOJU, KOKIOS SUDETIES YRA JU MEDZIAGOS.....TIKRIAUSIAI VIENA CHEMIJA....KINAI TIESIOG RUSIUOJA, KURIOS PREKES SIUNCIAMOS I UK, EN IR AISKU, KURIOS I LIETUVA IR KITAS TRECIASIAS SALIS....DEJA...
*

Prajuokinot lotuliukas.gif
Kinai tikrai nieko nerusioja, puikios kokybes tie UK ir JAV rubeliai, pvz. NEXT, Gymboree, o jei Amerikonai ir Anglai patys pradetu siuti jau ne musu nosim kainyte butu biggrin.gif . Be abejo visi firminiai rubai siunami ten kur pigesne darbo jega, taciau atitinka gamintojo firmos keliamus reikalavimus biggrin.gif
nicole
Visus drabuzius savo vaikui perku tik uzsienyje. Lietuvoje geros kokybes rubu kainos parduotuvese kosmines, o pvz. UK galima rasti nebrangiu ir tikrai kokybisku rubeliu
setute
JEi tik turiu galimybe,tai tikrai perku uzsienyje.
egllute
Perku uzsienyje, nes ten kainos normalios ir yra is ko rinktis. Kartais pamanau, kad gal nera prasmes is kitur sakytis ir pan., bet nuejus i vaikisku prekiu parduotuves vel persigalvoju...
Taniu
Sveikos mamytes. Is kokiu saitu jus siunciates drabuzelius vaikams? O gal cia per tarpininkes siunciates? Vaikas auga, poreikiai dideja, o parduotuvese kainos kosmines smile.gif
Jolancike
Mums mylimiausi Next ir Gymboree wub.gif
www.next.co.uk ir www.gymboree.com perku per tarpininkes arba ieškau www.ebay.co.uk ir www.ebay.com - iš ten perku pati 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.