Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Svoris po gimdymo
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
stebukliuke
Sveiki,

teorija ir realybė dažnai labai skiriasi, todėl įdomu sužinoti kiek kg nuo priaugtų nėštumo metu, liko iš karto po gimdymo. Ar kovojat su kilogramais? Pasišnekėkim mirksiukas.gif
anzu
Grizus kita diena po gimdymo i namus buvo like 6kg (per nestuma priaugau 12kg). Po savaites liko 3kg ir dabar, jau 2men., tas svoris stabilus. Tiesa sakant, beveik nieko nedarau. Siek tiek prisiziuriu, ka valgau. Jau dabar mazyle reikalauga daug demesio ir fiziniu pastangu, tai toliau fizinis kruvis dar padides ir iki pavasario bus minus ne 3, o kokie 5kg. mirksiukas.gif
madlen
Iskart po gimdymo liko 8kg (priaugus buvau 14kg),bet laikui begant nemazeja.Nezinau kodel,nes neperdaugiausia valgau ar miegu.Gali buti patys ivairiausi variantai kodel taip yra pvz. meciau aktyvu sporta po 10metu,pati beveik nemaitinau,amzius gal savo daro kai pirmas vaikas gimsta virs trisdesimt,nezinau...Pergyvenu aisku labai,bet badauti dar nepasiryzau cry.gif
Siracusa
Man iskart nukrito visi priaugti 6 biggrin.gif
Isila
pasilikau 6kg. 10kg "pamečiau" per gimdymą tongue.gif
kaunietuke
As per nestuma priaugau 13kg.Kadangi buvau po cezario nieko nevalgiau kelias paras,tik arbatos truputi gerdavau.Gryzusi namo po savaites,jau teturejau tik 3kg.O po menesio nebuvo nei kg like,net 2kg buvo nukrite ankstesnio svorio.
stebukliuke
Aš pati buvau 12 kg priaugus, po gimdymo turėjau 5, po savaitės 3 ir iki šiol tiek trys kg taip ir kabo, nors taip į mane žiūrint jų nė nesimato... Tik, kad klubai 2 cm platesni, nei anksčiau, bet į visus priešnėštuminius rūbus telpu kuo puikiausiai smile.gif thumbup.gif
Žiedė
priaugau 30kg ant manes dabar 10 liko cry.gif doh.gif doh.gif

user posted image
dowilia
sweikos,
Po gimdymo man liko iki 5kg, bet ju atsikraciau taip greitai, kad net nepastebejau kada jie istirpo.nieko nedariau, tiesiog maziau miego ir nuovargis padare savo.
Starburst
Su abiem vaikais identiškai: priaugau 20, po gimdymo 10 liko. tai po pirmosios tie 10 visus 1,5 metų laikėsi. Kažin kaip dabar bus?
SOWELU
O man po gimdymo liko gal 1kg. o per kelias dienas visai viskas susitvarke...sveriu kaip paauglystes laikasi 49kg. smile.gif
APA
Iškart po pirmo gimdymo (tiksliau - Cezario operacijos) liko 8 kg iš priaugtų 12. Po antrojo gimdymo (natūralaus) liko 11 kg iš 14 priaugtų.
Ramacka
As tikriausiai pasirodysiu keista, taciau pries pastojant sveriau 55kg., priaugau per nestuma tik 6kg.(dukryte gime 3.650kg.,52cm.), 4u.gif Iskart po gimdymo sveriau 47kg., grizusi namo dar pora priiaugau. Mano atveju nestumas geriausias budas liekneti thumbup.gif (Be to klubai susiaurejo nuo 90 iki 88, o liemuo nuo 62 iki 59)
Citrinukė
Per nestuma priaugau 13 kg, po gimdymo iskart nukrito 7 kg. O likusieji irgi palaipsniui nutirpo. Dabar netgi -2 kg thumbup.gif Tarp kitko, klubai irgi siauresni kazkur 4 cm thumbup.gif
Gimdyciau ir gimdyciau biggrin.gif
Keiti
Nebeliko nei vieno, net į "minusą įšokau" 3kg sad.gif O svorio man norėtųsi daugiau.
stebukliuke
kiek žinau, statistiškai, maždaug 10 proc. figūra po gimdymo pasitaiso smile.gif prasme, būna geresnė nei iki nėštumo smile.gif
persikas
Priaugau 16 kg. blush2.gif Bet iškart nukrito 10, o likusieji per kokius 3 mėn visiškai ištirpo... Kaip priaugo nežinia kaip, taip ir nukrito nežinia kur ir kodėl... thumbup.gif
ragnez
dabar, praejus daugiau kaip 2 metams po antro gimdymo sveriu 2-3 kg mazhiau negu priesh pirma neshtuma. smile.gif
per pirma neshtuma priaugau apie 10, per antra apie 11 kg. gimdydama "pamesdavau" apie 6-7 kg, likusieji sunykdavo per koki pusmeti... beje, abudu maitinau iki metu, bemaitinant svoris po truputi krito, o nustojus - priaugau.
*jurga*
sveikos

pas mene per 2 men nuo gimdymo neliko nei vieno priaugto kilogramo, buvau priaugus 12.
liucinka
Pagimdziau neseniai, pries 3 savaites. Is priaugtu 12 kg - puse (6) liko ir kol kas vis tebeyra, pradejau sportoti bet ir apetitas milziniskas blush2.gif , tai ir nezinau, kada tie kilogramai istirps, reiks pasikankinti ir galu gale tikriausiai nustoi valgyti doh.gif
IngaKate
Man po gimdymo liko 12 kg, nes per nėštumą priaugau 20 kg. Tačiau per 2 mėnesius sugrįžau į buvusį prieš nėštumą svorį.
koalyte
Per nestuma priaugau 13kg. Pagimdzius liko 5kg. Po pusmecio sveriu pora kilogramu maziau nei pries nestuma, bet pilvas ir slaunys atrodo daug storiau verysad.gif doh.gif Reiktu sportuot, bet kai mazasis neleidzia miegoti naktimis, tai ne tik valios, bet ir jegu truksta unsure.gif
jurgusia
Per nestuma priaugau 10 kg, grizusi is ligonines ju jau nebeturejau. Dukrytei dabar 2 menesiukai ir dar 8 kg numeciau. thumbup.gif
Zivilia
Aš per nėštumą priaugau 25kg doh.gif Iškart po gimdymo svėriau tik 10kg.mažiau ir per visus 7 mėnesius nukrito tik 5kg. (iš viso 15kg.) unsure.gif O kaip atsikratyti dar 10kg g.gif doh.gif
Jacobs
sveikos mamytes, smile.gif
priaugau 24kg. . po cezario pameciau 8 kg. ir praejus keturiems men. svoris nesumazejo nei grameliu. liko 16kg doh.gif .
savo mazyle maitinu krutimi. bandziau sportuoti(vyras padovanojo treniruokli), bet po to sporto man pradeda spazmuot ,tai viena, tai kita kruti. g.gif g.gif . tai meciau ta sporta, bet tikrai zadu gryzt ,kai tik baigsiu maitint krutimi biggrin.gif
beje, visoms mamytems ir ju lelytems(-ams )linkiu ramaus kuciu vakaro,ir linksmu kaledu newyear.gif
mindira
Priaugau 11 kg, po gimdymo nukrito 6, po savaites dar 3.5, tad menesiui praejus vis dar turiu +1.5 kg ax.gif (galetu greiciau nukrist ir dar papildomu kilogramu bigsmile.gif blush2.gif )
Liucka
buvau priaugus 19kg. iskart po cezario nukrito 7 kg, o iki dabar (per menesi ir 1 sav) numeciau 2 kr. taip kad dar reikia kazkaip 10 kg. numest
JuGeMa
per nestuma priaugau 12 kg, iskarto po gimdymo netekau puses

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Upsiukas
Pėr nėštumą priaugau 26 kg, aš apvalinu iki 30, atrodžiau kaip paršelis. Po gimdymo ant ant manęs liko net nežinau kiek, nes visvien kaip paršas atrodžiau. Pasisvėriau po gimdymo praėjus 2 mėn, tai buvo likę 15kg. Kūdinuos kankinuos iki dabar (vaikui 1metai ir 3 mėn) liko kokius dar 3kg numest. Pavydžiu toms, kurios nedaug priaugo, o pagimdžiusios dar į minusą eina.
Deivika
o as priaugau 21 kg.nors pries tai buvau paaugles figura.per gimdyma pameciau 10kg. tai 5 kazkaip savaime nukrito per 6 men.bet kaip atsikratyti tu keliu kg. bent jau kaip sumazinti pilva??? doh.gif nes anksciau apsiimdavau per liemeni.buvo talija 59 cm.o dabar gal kokiu75!!!ir toks negrazus,nukares pilvas,dar biski striju yra ant jo...parasykit kas nors-ar susitrauks dar (praejo jau 7 men.) ir ka daryt,kad susitrauktu greiciau..sos g.gif blink.gif
ugniuke
As iskart po gimdymo turejau kokius 1-2 kg virsvorio, kurie istirpo jau mazdaug po savaites smile.gif
Fausteja
as priaugau 25 kg, iskart p ogimdymo neliko 12 kg, tai va su tais 13 kg taip ir kankinuosi. Pradejau sportuot, bet nelabai lieka laiko ir jegeliu... ir nesuprantu, kaip maitinant jie gali savaime istirpti... blush2.gif Bet jau depresija kankina... i jokius rubus neilendu, o pirktis sau 14 dydi...tai jau neaaa schmoll.gif schmoll.gif
zvygla
Priaugau 15 kg iš kart po gimdymo nukrito 8 kg, po 1 mėnesio dar 3 ir dar 4 kg liko... schmoll.gif
Matelyk
per nėštumą priaugau 12, iš kart po gimdymo netekau 7 kg. po pusmečiau grįžau prie buvusio svorio mirksiukas.gif
pupulis+
4u.gif
QUOTE(stebukliuke @ 2005 11 16, 23:30)
Sveiki,

teorija ir realybė dažnai labai skiriasi, todėl įdomu sužinoti kiek kg nuo priaugtų nėštumo metu, liko iš karto po gimdymo. Ar kovojat su kilogramais? Pasišnekėkim  mirksiukas.gif
*

ingulka_uk
jetau...tik dabar kaip peskaiciau tai plaukai pasistojo...tai kokia as stora buvau?visos ziuriu normaliai priauga po 13-16 kg...kitos is vis tik 6kg...nu jus ir saunuoles...man tai buvo sunkiau....priaugau visus 26kg doh.gif
isivaizduokite koks jausmas kaip tavo normalus svoris buvo 54kg ir dabar 26kg plius...tai vat...po gimdimo pameciau kokius 13 kg...o per penkis menesius nukrito dar ir 9 kg....o kaip su likusiais bus tai nezinau nezinau...tikriausiai taip ir kabes,nes ziuriu jau visos iki tokio laiko sulieknejo...uj uj... verysad.gif
RamuneM
Labas visoms,

Aš visuomet priaugdavau nedaug 6-8 kg. ir jų netekdavau per gimdymą. Paskui po gimdymo iki atsirasdavo mėnesinės, svoris krisdavo ir visi stebėdavosi kaip aš gražiai atrodau smile.gif Kai tik atsirasdavo mėnesinės, o maitinu visuomet ilgai, kaip minimum iki metų, tai labai greit 10-15 kg. prisidėdavo, nors nevalgau daug. Taip ir dabar turiu aš tų kg. nereikalingų ir kai baigsiu maitinti imsiu juos mesti lauk. Tiksliau jie ne taip ir sunkiai patys išsilakstys, nors neslepiu, kad jiems šiek tiek padėti reiks smile.gif amžius po truputį savo daro smile.gif
Emperatriz
Aš priaugau 11, po gimdymo liko 4, paskui per mėn dar 1 nukrito. Tai su tais trim viršaus ir likau bigsmile.gif .
soliux
Aš per nėštumą nestuke.gif priaugau 20kg. Iškart po gimdymo svoris sumažėjo 10-čia kg., vėliau numečiau dar 2, o likę 8 dar vis laikosi sad.gif
KreKre
Per nestuma priaugau 12 kg, kita diena po gimdymo sveriau 7 kg maziau. Per pirma menesi netekau dar 8, doh.gif Vyras jau eme nerimauti kad greit ir man reiks prieziuros, ne tik dukrai lotuliukas.gif
Na siuo metu jau svoris po truputi normalizuojasi, nors as dar noreciau poros kg+
Gajka
as priaugau 11,5 kg, 3diena po gimdymo buvo nukrite 11kg, 1sav po gimdymo buvo nukrite 14kg, 2men po gimdymo 18kg, 4men po gimdymo 24kg thumbup.gif thumbup.gif jau laiminga buvau bigsmile.gif dabar vel nescia esu, tikiuosi po sio gimdymo bus tas pats, nes jau ataugau 18kg (nescia 8men)
VITA_V
As priaugau 23 kg!!! Po gimdymo nukryto tik 8 verysad.gif
vytule
Nėštumo metu priaugau 18kg, po gimdymo iš karto nukrito 10 kg, po to per porą mėnesių ištirpo ir likę, o dabar , kadangi maitinu pati krenta svoris jau žemiau nei reikėtų.
RamuneM
QUOTE(vytule @ 2006 01 11, 15:10)
Nėštumo metu priaugau 18kg, po gimdymo iš karto nukrito 10 kg, po to per porą mėnesių ištirpo ir likę, o dabar , kadangi maitinu pati krenta svoris jau žemiau nei reikėtų.

Kaip šaunu, kad krenta (aišku, jei tau tai patinka). O man krito kol maitinau ir nebuvo mėnesinių, bet tik jos atsirado, tai lygioje vietoje pradėjo augti svoris. Dabar dar maitinu ir nežinau jau kaip sustabdyti svorio augimą. Valgau tikrai nedaug ir sakyčiau sveikai, nes mano mėgstamiausias maistas, tai vaisiai ir daržovės. Tiesiog su pavydu žiūriu į dailias mamytes.
-Justina-
per nestuma priaugau 15, pagimdzius liko 7 ir per metus maitinimo dar keletas dasidejo biggrin.gif , nors dabar, jau praejus pusantru metu nuo gimdymo, baigiu susigrazinti savo buvusi svori thumbup.gif
agotele+
Per nėštumo paskutinius 4 menesiukus priaugau 23 kg. verysad.gif iš pradžių svoris neaugo. Ant gimdymo stalo palikau 8 kg.dabar jau atsikraciau 4kg. Valgau viską, tik aišku jau su saiku. svajoju umesti dar 10kg., kad tilpciau i savo ankstesnius drabuzius
Jazzmine7
Po gimdymo nukrito mazdaug 4 kg,o per sekancias dvi savaites - 8kg.. likusiu 4 kg niekaip negaliu nusikratyti blush2.gif
Banica
Aš irgi esu iš tų, kurios priaugo daug kg per nėštumą, net 20kg. Va dabar ka tik pasisveriau smile.gif numečiau 14 kg.(po gimdymo 2,5men) Į savo ankstesnius drabuzius įlysti vis dar be šansų. O taip norisi iki vasaros buti lieknai ir gražiai mirksiukas.gif turbut be sporto neapsieisiu ...
as mamyte
Is gimdymo namu sugrizau tik be 4kg, per nestuma priaugau 25kg! blink.gif , po savaites dar numeciau 6kg, dar po triju -5kg.
Dabar kai mazylei 1menuo -nebeturiu 15kg, dar liko 10 thumbup.gif Nieko ypatingo nedarau, tiesiog kai maitinu krutim - beveik nieko negaliu valgyt verysad.gif o po gimdymo isvis jokio apetito nebuvo, jei ne dukrele -buciau visai nevalgius. Jauciu, kad ir toliau jokiu pastangu numetinet ne savo kilogramus nereiks, bet oda tai po tokio "patampimo" baisi liko, todel dar reiks pasistengti ir siaip, sporto labai pasiilgau... blush2.gif
audroneta

Man is karto po gimdymo nukrito 12 kg, nors buvau priaugusi tik 6kg. Nors ir pati maitinu , taciau svoris auga ir nelabai zinau kaip sustabdyti:( o taip dziaugiausi kad tiek nukrite buvo.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.