Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Langų rūbeliai - 8 tema
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
*Sausainiukas*
QUOTE(Teo @ 2010 05 06, 09:07)
Sirmas galima tiek dienines, tiek naktines pasiuti. Tik audini reikia pasirinkti.
Sirmas reikia derinti prie viso interjero, kai kabina tik vien del to kad patinka, nevisada grazu doh.gif Sirmos tinkamiausios vitrininiams langams.
*

Ačiū už atsakymą, langas tai ne vitrininis, deja... vadinas nei širma gražiai atrodys, nei romanetė doh.gif o užuolaidų nelabai jau noriu.... na, bandysiu ryt kambario foto įkelti, gal kas nors galės patarti....

QUOTE(atnala @ 2010 05 06, 21:35)
viena romanete pakabinta i nisa ,kita ant nisos,patogus dalykas ankštiems kambariams 4u.gif
*

variantas 4u.gif nors man kažkaip ten jų per daug....
Teo
QUOTE(beskaiste @ 2010 05 07, 00:14)
o ko ji persikreips ,nebent susegdama perkreipsi  bigsmile.gif  tiesiai prisisega ...isbandyta  mirksiukas.gif
tai kad naujausi katalogai pilni  bigsmile.gif
o man asmeniskai jau nusibodo tos uzuolaidos ...nu sutinku klasika ir lieka klasika ...
*

Gal jau ir kartosiuosi, bet uzuolaidos modeli reikia taikyti prie interjero, o ne tai kas dabar madinga. Vieni daro modernu, kiti klasikini ar provanso stiliaus interjerus. Visi elementai turi kazkaip sietis, uzuolaidos taip pat. mirksiukas.gif
Gija*
QUOTE(Teo @ 2010 05 11, 15:14)
Gal jau ir kartosiuosi, bet uzuolaidos modeli reikia taikyti prie interjero, o ne tai kas  dabar madinga. Vieni daro modernu, kiti klasikini ar provanso stiliaus interjerus. Visi elementai turi kazkaip sietis, uzuolaidos taip pat. mirksiukas.gif
*

sutinku visiskai, va pas mane svetaine sujungta su virtuve, man uzuolaidos labai grazu, bet is kart siuveja- dizainere pasake, kad labai sumazins erdve, kuri ir taip nera labai didele, be to dideli langai, bus isejimas i terasa, tai patare kad praktiskiausia bus sirma, ir ant virsaus romanete, kuri apsaugos ir nuo saules ir nuo pasaliniu akiu...ui kaip laukiu jau ax.gif

P.S. Prisimenate, kur anksciau buvau ikelusi romanetes vaiko kambario oranzines, tai va, siuveja dar pasiuvo is organzos dienines uzuolaideles, tvirtinamas prie lango remo, ir apacia sutvarke, taip pat prisiuvo organzos ir dar tokius kvadratelius prisiuvo, super vaizdas
Bagi
QUOTE(Gija* @ 2010 05 11, 16:32)
kad labai sumazins erdve, kuri ir taip nera labai didele

o po kiek kvadratų svetainė ir virtuvė?

pas mus irgi išėjimas į terasą, bet vis tiek bus ateity užuolaidos, nes širmos prie interjero netiks (ir šiaip man jos nlb blush2.gif )
Gija*
QUOTE(Bagi @ 2010 05 11, 18:34)
o po kiek kvadratų svetainė ir virtuvė?

pas mus irgi išėjimas į terasą, bet vis tiek bus ateity užuolaidos, nes širmos prie interjero netiks (ir šiaip man jos nlb blush2.gif )
*

bendras plotas apie 30 kvadratu..buvau cia idejusi nuotraukas su 'plikais' langais..tai ir svetaineje bus sirma ir virtuveje, ir ant virsaus romanetes..zinoma kaina, nemaza, bet pas mus jau taip yra, kad ir nuo saules reikia spletis, ir nuo kaimynu, ir reikia dienines uzuolaideles kad taip pat labai nesimatytumem.. o man grazu sirmos, as labai ju norejau miegamajame, bet labai aukstos lubos yra pas mus, tai siuveja atkalbejo
GreenLady
Sveikutes 4u.gif

Turiu klausima merginoms, kurios turite prie lango remo prikabintas romanetes. Cia gal ir musu siuvejeles zinos. Kokiu panasiai atstumu centimetrais nuo lango gaunasi tas mechanizmas su visa romanete?
*Sausainiukas*
Sveikos
svarsčiau svarsčiau ir vis tiek nieko nenusprendžiau...
ateinu su savo svetainės langu pas jus ax.gif

Pirmas aukštas, reik kažkaip prisidengti, kad praeivių negazdinčiau ax.gif
Sienos - šviesios balintos kavos spalvos, grindys šviesios, gelsvos, baldai - tamsiai rudi (pridedu pavyzdėlius). Langas rytų pusėje, ryte būna labai saulėta, bet paskui visą dieną nėra labai šviesu, nes pirmas aukštas ir dar balkonas (prašom nekreipti dėmesio į tas balkono "dekoracijas" tongue.gif )

Klasikinių užuolaidų nelabai noriu, o ir nelabai turbūt pavyktų jas normaliai užkabinti, dėl GKP konstrukcijos
Širmos (dieninės ir roletas nakčiai) - man labai gražu (aišku labiau tinka vitrininiam langui...), bet, kadangi prie lango sienos ir sienos iš dešinės stovės kampas, pasislėps jų grožis, o ir baldus reiktų atstumti, palikti vietos širmoms važinėtis.

Lieka romanetės. Labiau linkstu prie naktinės + kažkas lengvo dienai (mačiau tiesiai ant lango klijuojamas užuolaidėles). Neapsisprendžiu, šviesios ar tamsios jos turėtų būti... kambarys apie 18 kv m, nedidelis, gal tamsios dar labiau mažins erdvę?
Dėl dieninės romanetės abejoju, nes visai šviesi, perregima ir be detalių nesižiūrės, o kitu atveju gal įleis per mažai šviesos?
Norėtųsi įvesti dar kažkokią ryškesnę spalvą šalia balintos kavos ir šokolado....
Bijau apsikrauti detalėmis ir spalvomis, per daug prisimarginti, bet dabar jau matau, kad iš tos mano baimės kambaryje išvis jokių detalių nebus ir jokių spalvų verysad.gif

Būčiau dėkinga už Jūsų nuomones 4u.gif

user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
Būtų super, jeigu galėtumėte parašyti (čia ar i az), kokiose ribose dabar yra langų rūbelių gamybos kaina (Lango išmatavimai: balkono durys - 80x250, langas - 140x180)
- Romanetės mechanizmas
- Pasiuvimas
- Pakabinimas
Audinio net neklausiu, nes čia išvis ribų nėra smile.gif dėl pasiuvimo irgi suprantu, kad priklauso nuo sudėtingumo, na, bet preliminariai, kad nusiteikčiau 4u.gif
olka35
mano paskaiciavimais, be audinio max. 500lt. siuvima ir mech. paskaiciavau auksciausia kaina. jei pigesnis mech. ir paprastesnis modelis, butu pigiau kazkur 100lt.
akcent
Mes neperseniausiai gavome savo užsakytas romanetes. Suradome per SM puikią dizainerę-siuvėją Ingą, kuri labai nebrangiai ir super greitai (per 5 dienas) pasiuvo ir atvežė jas su visais mechanizmais (mums tik pasikabinti reikėjo ir džiaugtis pirkiniu).
Langų vaizdas pas mus panašuss kaip pas Sausainiuką. 3m turėjome užuolaidas, tai labai mums jos atsibodo ir mažino kambarį, dabar visai kitas vaizdas.
Kainavo mums viskas (ir mechanizmai, ir pasiuvimas, ir medžiaga), tik 540lt. Bandėme eiti ir per parduotuves, kurios tuo užsiima (pagal mūsų skaičiavimus, būtų mums gavęsi apie 800 - 1000lt g.gif ). Inga patarė nedėti kažko labai ryškaus ant lango, radome neblogą variantą - medžiaga iš savęs su raštu prie grindų suderėjo puikiai. Vienu žodžiu esame labai patenkinti.
Jeigu kas norės, galėsiu duoti kontaktus. Ateityje dar viename kambaryje planuojame dėti romanetes, būtinai vėl krepsimės pas Ingą rolleyes.gif
newonelady
Sveikos, merginos mirksiukas.gif As kaip ir zadejau- pasirodysiu pasipuosusi langus mirksiukas.gif
I did it - PAGALIAU smile.gif ir kaip zadejau, ikeliu nuotraukas smile.gif
Tiesa,namuose roletai buvo tik ka sudeti, tai dar viskas aplinkui nesutvarkyta, taip pat fotoaparatas prie ismetimo ribos, tai kokybe ne kokia , bet bendras vaizdas matosi smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Labai dziaugiuosi- galiu rami sau vaikstineti po namus, megautis saulute- sviesa ir jausti, kad manes niekas nemato.. nes anksciau noredami ileisti sviesos turedavom pakelti roleta nuo apacios ir tada jau viskas kaip ant delno (2 ausktas), o dabar viskas uzdengta. Super thumbup.gif

Tiesa, Jusu nuomones paklausiu dar. Pradejau galvoti, kad gal kokia lengva uzuolaidele dienine reikia pasikabinti dar ant nisos pacios. paristi sone ar kazka... ji tik dekoracijos funkcija atliktu..siaip esu labai minimaliste ir nepatinka apkrauti langai, ar visokios uzuolaidos su detalem ar kazka. paprasta permatoma kokia uzuolaidele.. bet dar abejoju.. gal nereikia smile.gif
beskaiste
QUOTE(newonelady @ 2010 05 22, 12:03)
Pradejau galvoti, kad gal kokia lengva uzuolaidele dienine reikia pasikabinti dar ant nisos pacios. paristi sone ar kazka... ji tik dekoracijos funkcija atliktu..

tik neisizeiskit ---man visai negrazu blink.gif man tai lyg ofisas, privatus kabinetas ar kas nors panasiai ....namai be uzuolaidinio audinio schmoll.gif ne mano skonio ...suprantu kad niekas nemato ....
uzdejus del dekoracijos kazka lengvo , pagyvins ir jaukiau atrodys wub.gif
newonelady
QUOTE(beskaiste @ 2010 05 22, 16:40)
tik neisizeiskit ---man visai negrazu  blink.gif man tai lyg ofisas, privatus kabinetas ar kas nors panasiai  ....namai be uzuolaidinio audinio  schmoll.gif ne mano skonio ...suprantu kad niekas nemato ....
uzdejus del dekoracijos kazka lengvo , pagyvins ir jaukiau atrodys  wub.gif
*

Skonio reikalas , zinoma smile.gif
As turbut ant langu is viso nieko nedeciau, jei aplinkui nebutu stebinciu akyciu smile.gif
Na su draugu dbr diskutuojam ka daryti smile.gif jis pries bet kokias uzuolaideles ir dekoracijas smile.gif
Cia gal tik foto taip atrodo, bet siaip namie tikrai jauku smile.gif Plius mazas butukas, bijau, kad uzuolaidos dar labiau pamazintu sad.gif
Meistrelis
QUOTE(newonelady @ 2010 05 22, 13:03)
Lauksim atsiliepimu po metu Kai reiks keisti audini.Dienine uzuolaidele nepamaisytu
plato
QUOTE(newonelady @ 2010 05 22, 11:03)

Pirmiausia tai džiauguos už jus, jaučiu kad smagu turėt langus uždengtus mirksiukas.gif
Man tai taip pat nelabai, bet čia tik dėl to, kad aš apskritai tik už užuolaidas. Todėl man irgi toj nišoj noris kažko g.gif Aš tai dėčiau kažką lb lengvos medžiagos ir kažką kaip dekoracija daugiau. Būna visko gražiai prigalvota. Tik ar ten netrukdys darinėtis? g.gif
newonelady
QUOTE(plato @ 2010 05 22, 23:24)

Kad pas mane prancuziskas balkonelis - nelabai mes ji ir darinejam smile.gif bet siaip tai su roletais, nors mechanizmas ir didelis- pakankamai daug atsidaro smile.gif na.. dar pagyvensim taip, gal labiau paaugsim ir tada ir uzuolaidu uzsimanysim bigsmile.gif

Meistreli, o kam reikes audini keisti ? Jis tikrai kokybiskas atrodo.. nei vaiku, nei gyvunu namie nera, taip kad niekas jo nesuzalos lotuliukas.gif blush2.gif
atnala
QUOTE(beskaiste @ 2010 05 22, 15:40)
tik neisizeiskit ---man visai negrazu  blink.gif man tai lyg ofisas, privatus kabinetas ar kas nors panasiai  ....namai be uzuolaidinio audinio  schmoll.gif ne mano skonio ...suprantu kad niekas nemato ....
uzdejus del dekoracijos kazka lengvo , pagyvins ir jaukiau atrodys  wub.gif
*

visiskai sutinku siek tiek man irgi per liudna,be tvisi mes esame skirtingi ir darome tai kas patinka patiems ir visiskai nekreipkite i kitu nuviliancius komentarus,svarbu jums tai labai patinka sunglasses2.gif
Lillita
QUOTE(newonelady @ 2010 05 22, 14:46)
Skonio reikalas , zinoma smile.gif
As turbut ant langu is viso nieko nedeciau, jei aplinkui nebutu stebinciu akyciu smile.gif
Na su draugu dbr diskutuojam ka daryti smile.gif jis pries bet kokias uzuolaideles ir dekoracijas smile.gif
Cia gal tik foto taip atrodo, bet siaip namie tikrai jauku smile.gif Plius mazas butukas, bijau, kad uzuolaidos dar labiau pamazintu sad.gif
*

truputi jaukumo suteikti tikrai butu ne pro sali, gal kazkas tokio (vietoje roletu cia yra naktine romanete):

user posted image

lengva dienine, gal net visai skaidri, uzuolaida tikrai langus padarytu jaukesniais.. 4u.gif
mirattes
Savaitgali uzdengiau miegamojo langus. Du metukus gyvenom kaip ekhibicionistai biggrin.gif

Medziaga 100proc. linas. Siuvausi pati. Islaidos - 86lt

user posted image

user posted image

user posted image

Nakciai isleidziam bantukus ir langai uzsidengia pilnai.
kadabra
pridiskutavote cia merginos, apie ikeltas newonelady nuotraukeles, seimininkei ausys tikriausiai neblogai kaito smile.gif 4u.gif .
mano manymu, jaukumo duotu ir pusinis metalinis karnyzas raitytu galu (ta prasme dengiantis tik puse nisos), o ant jo lengva baltos arba pieno spalvos organzos uzuolaida parista, apacia netgi gali kristi ant grindu wub.gif .
bet svarbiausiai visgi, kad patys seimininkai jaustusi jaukiai 4u.gif

Mirattes, tavieji langeliai originalus. Ar pati sugalvojai, ar nukopinai? 4u.gif
mirattes
QUOTE(kadabra @ 2010 05 23, 21:01)

Mirattes, tavieji langeliai originalus. Ar pati sugalvojai, ar nukopinai? 4u.gif
*

Pati susigalvojau wink.gif
newonelady
QUOTE(Lillita @ 2010 05 23, 14:42)
truputi jaukumo suteikti tikrai butu ne pro sali, gal kazkas tokio (vietoje roletu cia yra naktine romanete):

user posted image

lengva dienine, gal net visai skaidri, uzuolaida tikrai langus padarytu jaukesniais..  4u.gif
*

apie toki varianta(tik visiskai skaidru) uzuolaideliu butent ir mastau, bet cia biski veliau ax.gif ne dabar.gal rudeniop - vasara laiko to vis maza g.gif blush2.gif

Dekui uz patarimus , merginos, del jaukumo 4u.gif
bet siaip tai roletais neatsidziaugiam..anxciau namie nors ir buvo kiti roletai,bet buvo taip karsta, o dbr taip sulaiko saules spindulius thumbup.gif ir svarbiausia - saugo musu privatuma, kai norim saulyte ir dienos sviesa pasidziaugti .. ir ne tik tada- visada thumbup.gif atlieka savo funkcija daugiau nei 100 % thumbup.gif

mirates, labai isradinga, idomu, nebanalu, grazu, jauku thumbup.gif super! auksaranke wub.gif
Tina Les
QUOTE(mirattes @ 2010 05 23, 20:51)
Savaitgali uzdengiau miegamojo langus. Du metukus gyvenom kaip ekhibicionistai biggrin.gif

Medziaga 100proc. linas. Siuvausi pati. Islaidos  - 86lt

*

Labai gražiai atrodo thumbup.gif Šauniai sugalvojai ir labai dailiai pasisiuvai thumbup.gif 4u.gif
Gija*
newonwlady, grazi spalva parinkta, be to smagu kad apsaugo nuo pasaliniu akiu ir nuo saules, na o jaukumui suteikti, gal tikrai fainiai butu kokia lengva uzuolaidele g.gif

mirates, kaip idomiai sugalvojai, tikrai pati ideja sauni thumbup.gif gal as tik sviesesnes spalvos audinuka buciau pasirinkusi, bet velgi, nematau pacio interjero, gal ir klystu g.gif
mirattes
QUOTE(Gija* @ 2010 05 24, 10:22)
newonwlady, grazi spalva parinkta, be to smagu kad apsaugo nuo pasaliniu akiu ir nuo saules, na o jaukumui suteikti, gal tikrai fainiai butu kokia lengva uzuolaidele  g.gif

mirates, kaip idomiai sugalvojai, tikrai pati ideja sauni  thumbup.gif  gal as tik sviesesnes spalvos audinuka buciau pasirinkusi, bet velgi, nematau pacio interjero, gal ir klystu  g.gif
*

Zinok pries sviesa fotografuota gal todel tamsiai atrodo, seip audinys sviesus, beveik baltas
Gerbera
sveiki.

Ar galetu man parasyti i az kas siuva uzuolaidas? reikia man uzuolaidu, bet as nemegstu uzdengtu langu, bet jaukumo tai noris. ir nezinau ka daryti, man reikia kazko super lengvo ir neuzgremezdinancio. Labai ieskau kas padetu igyvendinti. laukiu 4u.gif
Pelė snaudalė
O ką manot apie plisuotas žaliuzes? Niekur kažkaip neužkliuvo kalbos ax.gif Draugai turi įsirengę, tai labai originaliai atrodo. Aš galvoju jas į naujus namus užsisakyti. Kaip jums atrodo jos?

user posted image

user posted image

user posted image

plato
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2010 05 25, 07:29)
O ką manot apie plisuotas žaliuzes? Niekur kažkaip neužkliuvo kalbos  ax.gif  Draugai turi įsirengę, tai labai originaliai atrodo. Aš galvoju jas į naujus namus užsisakyti. Kaip jums atrodo jos?
*

MAno nuomonė:
Gražu, tvarkinga, švaru, šviesu - ligoninė, kosmetologės kabinetas.
Tik ne namie schmoll.gif bet čia mano nuomonė mirksiukas.gif
Gija*
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2010 05 25, 07:29)
O ką manot apie plisuotas žaliuzes? Niekur kažkaip neužkliuvo kalbos  ax.gif  Draugai turi įsirengę, tai labai originaliai atrodo. Aš galvoju jas į naujus namus užsisakyti. Kaip jums atrodo jos?
*

svarbiausia, kad tau paciai patiktu..as savo namuose nedeciau, nes labai ''uzsikreciau' romanetemis, sirmomis... wub.gif bet kodel gi ne g.gif
beskaiste
QUOTE(Pelė snaudalė @ 2010 05 25, 08:29)
*

ar pliusuotos , ar kokios kitokios ...namie man negrazu ...i privatu kabineta ar koki ofisiuka ... thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(mirattes @ 2010 05 23, 20:51)

Medziaga 100proc. linas. Siuvausi pati. Islaidos  - 86lt

*

thumbup.gif variantas ...bet as asmeniskai tokias kabinciau virtuvej , valgomajam ,vasarnami ...
Temidė
Panos, kas turite vonias su langais, kuo juos dengiate? Visur jau susikabinau užuolaidas ir romanetes, o va vonia - didžiausia mįslė doh.gif
newonelady
QUOTE(Temidė @ 2010 05 25, 16:17)
Panos, kas turite vonias su langais, kuo juos dengiate? Visur jau susikabinau užuolaidas ir romanetes, o va vonia - didžiausia mįslė doh.gif
*

O taskosi ant langu , kai prausiesi ?
kadabra
QUOTE(Temidė @ 2010 05 25, 15:17)
*

vonia voniai nelygu.
Pas mane kabo linine romanete, kadangi pilna visokiausiu pintu krepsiu su nerinukais - puikiai tinka.
Nors tai buvo laikinas variantas, bet panasu, kad kas laikina - tampa pastovu (sau siuvu paskutineje vietoje cool.gif )...
Temidė
QUOTE(newonelady @ 2010 05 25, 14:21)
O taskosi ant langu , kai prausiesi ?
*

Nea, nesitaško. Įkelsiu dar kartelį tą nekokybišką nuotraukytę, nors net gėda tokias kelti blush2.gif Langai priešais sieną, kur vonia ir praustuvas (nesimato)
user posted image
newonelady
QUOTE(Temidė @ 2010 05 25, 16:30)
Nea, nesitaško. Įkelsiu dar kartelį tą nekokybišką nuotraukytę, nors net gėda tokias kelti  blush2.gif  Langai priešais sieną, kur vonia ir praustuvas (nesimato)
user posted image
*

Pas mano tevus tai sudetos siauros medines zaliuzytes, pas juos nedidelis langas ir irgi nesiekia vonios, nesitasko, aisku lango nesimato tavo, bet bandau isivaizduoti, kad didelis blush2.gif tai cia irgi galetu buti variantas, nes bent jau pas tevus tai kai uzsidarai tai nieko nesimato..kas aktualu vakare, kai uzdegi sviesa smile.gif pas mane vonioj jei butu langas- rinkciausi irgi toki varianta, tik gal platesnes:) nes jauciu, kad kazkas medziaginio tai galetu buti nelabai gerai del dregmes, nors cia tik vaizduote mano, nelabai nusimanau doh.gif 4u.gif mirksiukas.gif ir persisviestu vakarais.. rolleyes.gif
Temidė
Tai va ir aš galvoju, ar praktiškas daiktas romanetės vonioje g.gif Nors ventiliacija gera, drėgmė tikrai nesikaupia, o ir langai darinėjami. O kaip tie džutai, bambukai, ar labai jau ne į temą būtų?
newonelady
QUOTE(Temidė @ 2010 05 25, 16:41)
Tai va ir aš galvoju, ar praktiškas daiktas romanetės vonioje g.gif  Nors ventiliacija gera, drėgmė tikrai nesikaupia, o ir langai darinėjami. O kaip tie džutai, bambukai, ar labai jau ne į temą būtų?
*

O va sito as nzn smile.gif nors pati turiu roleta su dziuto audinuku namie, bet ar voniai tiktu.. g.gif
Skirpus
*

Sveika, Temide,

Vonios langa rekomenduociau dengti medinemis zaliuzemis – puikiausias variantas saugoti privatuma. Medis yra kambario temperaturos, todel ant jo nenuseda garai, tad tai bus ilgaamze langu dekoravimo sistema. Taip pat noreciau atkreipti demesi I tai, kad mediniu zaliuziu pagalba galima reguliuoti sviesos srauta – pasukus jas tam tikru kampu, I kambari pateks sviesa, o Jus pasislepsite nuo aplinkiniu ir issaugosite savo privatuma mirksiukas.gif Taip pat jos suteikia prabangos, o Jusu voniai tas tinka 4u.gif
Ritinines uzuolaidos (roletai, romanetes) su audiniu is dziuto, medzio, bambuko taip pat butu tinkamas variantas. Tik reiketu rinktis audini, kuris butu tankesnis ir nepersimatytu mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

! 
Reklama forume be SuperMamos leidimo negalima.

Namų Fėja
QUOTE(Skirpus @ 2010 05 25, 17:28)
Ritinines uzuolaidos (roletai, romanetes) su audiniu is dziuto, medzio, bambuko taip pat butu tinkamas variantas. Tik reiketu rinktis audini, kuris butu tankesnis ir nepersimatytu  mirksiukas.gif
[
*

Norėčiau nesutikti su Skirpum. Tikrai nerekomenduočiau naudoti džiuto patalpose, kuriose didesnė dregmė (na sutikite, kad ir kokia tobula ventiliacijos sistema būtų, visvien vonia yra vonia ax.gif ). Labai tikėtina, kad audinys per laiką ištįs. Ir gamintojui pretenzijų reikšti negalėsite, nes drėgmės faktorius, greičiausia, bus nurodytas garantinėse sąlygose 4u.gif
daivulle
o kuo puosiat virtuves langelius ax.gif
mirattes
QUOTE(daivulle @ 2010 05 25, 20:13)
*

as sau siusiuosi kazka tokio http://farm.westinmoreland.com/pics/curtains.jpg

Labai priklauso manau nuo bendro interjero ir namu vizijos 4u.gif
beskaiste
QUOTE(daivulle @ 2010 05 25, 20:13)
*

mirattes buvo idejus miegamojo savo --visai fainai butu virtuveje imant koki dryzuota , ar su bumbuliukais ,ar su heroglifais kokiais audini --nu ziurint kokia tavo virtuve ...manau fainai atrodytu wub.gif ir idomiai ...
Gija*
QUOTE(daivulle @ 2010 05 25, 19:13)
*

sirmyte maza is dieninio audinuko ir romanete ant virsaus...idesiu foto kai jau bus rezultatas, pas mane zinoma nemazas virtuves langas
daivulle
QUOTE(Gija* @ 2010 05 26, 08:15)
sirmyte maza is dieninio audinuko ir romanete ant virsaus...idesiu foto kai jau bus rezultatas, pas mane zinoma nemazas virtuves langas
*

Labai lauksiu nuotrauku 4u.gif
Bufeto vedėja
merginos profes ir ne profes, patarkit ka deti ant langu i vaiku kambari, rytine puse, tai jei sauletas rytas, tai is proto galima issikraustyti kaip plieskia ir kaip karsta - nezinau ka rinktis - romanete, romanete ir uzuolaideles, tik uzuolaideles doh.gif :
user posted image

ir i virtuve:
user posted image

gaila, neturiu pilno lango vaizdo dabar, bet langas didelis, aukscio kaip ir vaiku kambaryje. Cia greiciausiai romanete tiktu labiausiai? g.gif langas vakarinis, tai popiet jau kaitina kaip turi but.

Beje, i visus kambarius norejom rinktis medines zaliuzes, man jos labai grazu, geros, kokybiskos, placios. Bet dabar jau lyg ir atsisakiau tos minties, nes atejo mintis, kad jos man tamsins kambarius automatiskai, nes vistiek jau toks gaminys ant lango sulaiko dali sviesos net ir atsukus lenteles reikiamu kampu g.gif ar as cia nusisneku?
kai daug erdves, tai gal nesijaucia, o cia butas visgi g.gif
mirattes
Bufeto vedeja, mums labai pasitisino ramanetes.
Sankvl
Pas mane nepersvieciamos saules, kitaip sakant panasiai kaip blekautas uzuolaidos - nerealu, ypac kaip atsisuka po pietu saule, tai jos nepraleidzia sviesos ir neprisildo kambario:) Man labai patinka jos, jau treti metai jas turiu, nei spalva nenubluko;) nerealus daiktas, zymiai graziau atrodo nei kokios romanetes;) Sulyciau renkantis uzuolaidas apie tai pagalvoti;)
flysky
sveikos, supermamytes !

labai prasau pagalbos. vaiko kambary langa dengia romanete. bet ji persvieciama. o langas i rytu puse. tai ryto saule trukdo miegoti. ir vakare sunku uzmigti, kai sviesu. ka galetumet pasiulyt? turiu minciu :
1. pakeisti romanetes audini i tanku ir tamsesni.
2. ant lango remu deti roletus.
ka patartumet?

user posted image
Teo
[quote=flysky,2010 05 31, 10:28]
sveikos, supermamytes !

labai prasau pagalbos. vaiko kambary langa dengia romanete. bet ji persvieciama. o langas i rytu puse. tai ryto saule trukdo miegoti. ir vakare sunku uzmigti, kai sviesu. ka galetumet pasiulyt? turiu minciu :
1. pakeisti romanetes audini i tanku ir tamsesni.
2. ant lango remu deti roletus.
ka patartumet?

Tinkami abu variantai. thumbup.gif
Jei suradote tinkama naktini audini, pasisiukit pakaitines naktines romanetes. O jei nieko tinkamesnio neuzmatot dekit roletus.
kadabra
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2010 05 30, 18:03)
merginos profes ir ne profes, patarkit ka deti ant langu i vaiku kambari, rytine puse, tai jei sauletas rytas, tai is proto galima issikraustyti kaip plieskia ir kaip karsta - nezinau ka rinktis - romanete, romanete ir uzuolaideles, tik uzuolaideles  doh.gif :

ir i virtuve:

gaila, neturiu pilno lango vaizdo dabar, bet langas didelis, aukscio kaip ir vaiku kambaryje. Cia greiciausiai romanete tiktu labiausiai?  g.gif  langas vakarinis, tai popiet jau kaitina kaip turi but.

Beje, i visus kambarius norejom rinktis medines zaliuzes, man jos labai grazu, geros, kokybiskos, placios. Bet dabar jau lyg ir atsisakiau tos minties, nes atejo mintis, kad jos man tamsins kambarius automatiskai, nes vistiek jau toks gaminys ant lango sulaiko dali sviesos net ir atsukus lenteles reikiamu kampu  g.gif  ar as cia nusisneku?
kai daug erdves, tai gal nesijaucia, o cia butas visgi  g.gif

nerealus namai wub.gif
spalvu mazai, grazu, akcentu bent jau virtuveje galetu buti ir parisama sone vintazinio geleto sviesaus audinio uzuolaida wub.gif .
as labiau linkusi prie uzuolaidu, tad ir vaiku kambarys (mano akimi ziurint) tiesiog prasosi dienines gerai krentancios baltos organzos/tiulio uzuolaidos+jeigu eitu gauti tapetu rasto/spalvu naktines sone risamos/ar segamos magnetais uzuolaidos.
vvandene
*

pakolkas tik roletais
QUOTE(kadabra @ 2010 05 25, 15:21)
Nors tai buvo laikinas variantas, bet panasu, kad kas laikina - tampa pastovu (sau siuvu paskutineje vietoje  cool.gif )...
*

drinks_cheers.gif biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.