QUOTE(doviile @ 2010 02 03, 20:20) aciu uz ivertinima, galima stumdyti, siandien irgi stumdem raudonas sonines dalis i vidury , kad uzdengtume langa, nes saule labai sviete ir su mazyle negalejom zaisti  taip labai patenkinta, isties gavau geresni rezultata nei tikejausi, nes labai maloniai su TEO bendravom ir isties matosi labai stengesi Dekui labai doviile uz pagyrimus Dziaugiuosi, kad Jums patiko. Stengiuosi del kiekvieno uzsakymo. Nedesi pastangu, tai nebus ir rezultato
prekestolen
2010 02 06, 18:45
Turiu nemažą rūpestį- niekaip neišsirenku medžiagos savo svetainei.  Ir pati bandžiau,pavyzdžius iš parduotuvės vežiausi ir dizainerę kviečiausi- kažkaip nerandam galutinio sprendimo.  Na vienas variantas dar yra -va turiu tokį pavyzdį, kaip Jums atrodo ar tinka šis variantas?? Žinoma perteikti tikrosios medžiagos spalvos nelabai įmanoma, nes ji tokia "gyva" ir "judanti". Bandžiau fotografuoti ir su blykste ir be jos.. Užuolaidos bus tik naktinės, kabinimo būdas- ant karnizo (vamzdžio) (kaip prieš tai įdėtoje Gijos nuotraukoje)( Man labai patiko tokio tipo užuolaidos kaip Gijos paveikslėlyje,  bet maži vaikai ir dar katė išdykusi- kažin kaip ten ilgai jos taip kabėtų kaip paveikslėlyje)      gal šio forumo dalyvės galėtų išsakyti savo pastabas.  Iš anksto dėkui
QUOTE(dije @ 2010 02 06, 18:45) Turiu nemažą rūpestį- niekaip neišsirenku medžiagos savo svetainei.  Ir pati bandžiau,pavyzdžius iš parduotuvės vežiausi ir dizainerę kviečiausi- kažkaip nerandam galutinio sprendimo.  Na vienas variantas dar yra -va turiu tokį pavyzdį, kaip Jums atrodo ar tinka šis variantas?? Žinoma perteikti tikrosios medžiagos spalvos nelabai įmanoma, nes ji tokia "gyva" ir "judanti". Bandžiau fotografuoti ir su blykste ir be jos.. Užuolaidos bus tik naktinės, kabinimo būdas- ant karnizo (vamzdžio) (kaip prieš tai įdėtoje Gijos nuotraukoje)( Man labai patiko tokio tipo užuolaidos kaip Gijos paveikslėlyje,  bet maži vaikai ir dar katė išdykusi- kažin kaip ten ilgai jos taip kabėtų kaip paveikslėlyje) Taip, sutinku, kad sunku pertekti medžiagos spalvą, tekstūra per nuotraukas... Bet man atrodo labai simpatiškai Ne tafta čia? Nes su ja ypač problematiška, kai namie yra mažų nešvarių rankyčių ir dar katinėlis
QUOTE(dije @ 2010 02 06, 20:45) Turiu nemažą rūpestį- niekaip neišsirenku medžiagos savo svetainei.  Ir pati bandžiau,pavyzdžius iš parduotuvės vežiausi ir dizainerę kviečiausi- kažkaip nerandam galutinio sprendimo.  Na vienas variantas dar yra -va turiu tokį pavyzdį, kaip Jums atrodo ar tinka šis variantas?? Žinoma perteikti tikrosios medžiagos spalvos nelabai įmanoma, nes ji tokia "gyva" ir "judanti". Bandžiau fotografuoti ir su blykste ir be jos.. Užuolaidos bus tik naktinės, kabinimo būdas- ant karnizo (vamzdžio) (kaip prieš tai įdėtoje Gijos nuotraukoje)( Man labai patiko tokio tipo užuolaidos kaip Gijos paveikslėlyje,  bet maži vaikai ir dar katė išdykusi- kažin kaip ten ilgai jos taip kabėtų kaip paveikslėlyje) gal šio forumo dalyvės galėtų išsakyti savo pastabas.  Iš anksto dėkui  Graziai kritus audinys, jei Jums patinka, tai ir imkit
KriuKriu
2010 02 07, 19:48
QUOTE(dije @ 2010 02 06, 19:45) Turiu nemažą rūpestį- niekaip neišsirenku medžiagos savo svetainei.  Ir pati bandžiau,pavyzdžius iš parduotuvės vežiausi ir dizainerę kviečiausi- kažkaip nerandam galutinio sprendimo.  Na vienas variantas dar yra -va turiu tokį pavyzdį, kaip Jums atrodo ar tinka šis variantas?? Žinoma perteikti tikrosios medžiagos spalvos nelabai įmanoma, nes ji tokia "gyva" ir "judanti". Bandžiau fotografuoti ir su blykste ir be jos.. Užuolaidos bus tik naktinės, kabinimo būdas- ant karnizo (vamzdžio) (kaip prieš tai įdėtoje Gijos nuotraukoje)( Man labai patiko tokio tipo užuolaidos kaip Gijos paveikslėlyje,  bet maži vaikai ir dar katė išdykusi- kažin kaip ten ilgai jos taip kabėtų kaip paveikslėlyje) Man gal prie tokios sodresnes slotines sienu spalvos noretusi kaip tik labai lengvu, kremines spalvos uzuolaidu. As gal imciau sviesesnes nei sios nuotraukose. Bet manau aklai nepasitikekite patarimais, tai tik nuotraukos, o ne gyvas vaizdas. Geriausiai paciai matosi esant kambaryje
QUOTE(KriuKriu @ 2010 02 07, 20:48) Man gal prie tokios sodresnes slotines sienu spalvos noretusi kaip tik labai lengvu, kremines spalvos uzuolaidu. As gal imciau sviesesnes nei sios nuotraukose. Bet manau aklai nepasitikekite patarimais, tai tik nuotraukos, o ne gyvas vaizdas. Geriausiai paciai matosi esant kambaryje  as ir kabinciau lengvas sviesesnes ... tafta butu idealiai grazu (ju gi yra begales atspalviu) aisku pirma savaite  pati turejau tafta, tai aciu ne daugiau neturesiu  dar vaiku nebuvo, o vistiek prekinis vaizdas greit dingo
www.rrr
2010 02 08, 08:23
QUOTE(KriuKriu @ 2010 02 07, 20:48) Man gal prie tokios sodresnes slotines sienu spalvos noretusi kaip tik labai lengvu, kremines spalvos uzuolaidu. As gal imciau sviesesnes nei sios nuotraukose. Aha, man irgi sviesenes atrodo geriau ziuretusi. Labai graziaia ta sienu spalva su balta dera. Na bet aisku balta gal nepraktiska, galima imti tokia pusiau balta
QUOTE(jeila @ 2010 02 07, 22:40)  as ir kabinciau lengvas sviesesnes ... tafta butu idealiai grazu (ju gi yra begales atspalviu) aisku pirma savaite  pati turejau tafta, tai aciu ne daugiau neturesiu  dar vaiku nebuvo, o vistiek prekinis vaizdas greit dingo  jums tiktu Gijos nuotraukoje idetu uzuolaidu audinys ir spalva,sviesi spalva turtingesne,bet neuztenka is mazo kampucio nuotraukos spresti apie spalvas,pabandykit du derinius audiniu atsinesti ir sviesu ir tamsu, ir pajusite prie kurio sirdis labiau linksta ,ta ir rinkites.
prekestolen
2010 02 08, 08:41
Dėkui už nuomones.  Parsivežiau pabandymui ir tokio mat "materialo" tik šviesesnes, labiau į gelsvumą-tai visas kambarys toooooks labai geltonas. Kažkas rašėt-kad sienos mano salotinės-tai vėl gi fotoaparato išdaigos-iš tikro siena tokia kaip šviesių garstyčių spalvos. Taftos, o tuo labiau tokio pakabinimo būdo-kaip Gijos foto- gražu, niu bet labai nepraktiška. Nebent po daugelio metų, kai mažiai užaugs ir turėsiu daugiau laiko pasitvarkymui. Be to gi ne visam gyvenimui užuolaidas perku- pabos- pakeisiu visisškai kažkuo kitokiu. O ši medžiaga -turkiškas poelisteris. Gal gerai "nešiosis" Taigi- po ilgo apmąstymo visgi pasilikau prie to pirmo varianto. Priderinome sendinto aukso spalvos karnizą, priedus. Bus rezultatas- pateiskiu jūsų teismui. QUOTE(jeila @ 2010 02 07, 22:40)  as ir kabinciau lengvas sviesesnes ... tafta butu idealiai grazu (ju gi yra begales atspalviu) aisku pirma savaite  pati turejau tafta, tai aciu ne daugiau neturesiu  dar vaiku nebuvo, o vistiek prekinis vaizdas greit dingo  Tai va...
freewind
2010 02 08, 11:56
o kaip atrodo tafta?  kad neisigyt netycia
prekestolen
2010 02 08, 13:12
QUOTE(freewind @ 2010 02 08, 12:56) o kaip atrodo tafta?  kad neisigyt netycia  va čia kažkas panašaus pavaizduotapagooglinkite per Vaizdai užsidėjus žodį Tafta... išmes kas ten per medžiaga..
Irenginejam vaiku kambarius,ir jau metas susirupinti langu dekoru.Taciau,kambariai yra mansardiniai,o langai-trapeciniai.Gal kas galetu pasiulyti,koki nors idomesni apipavidalinimo buda
QUOTE(ostra @ 2010 02 08, 16:27) Irenginejam vaiku kambarius,ir jau metas susirupinti langu dekoru.Taciau,kambariai yra mansardiniai,o langai-trapeciniai.Gal kas galetu pasiulyti,koki nors idomesni apipavidalinimo buda  zinote sunku ,ka nors spresti nematant bendro vaizdo,jai tikrai nusprendete papuosti namus,galiu padeti. vizitas,langu matavimas,audinuku derinimas jusu namuose nemokami.jai domina mano darbai rasykite i az
Skirpus
2010 02 08, 17:23
Ostra, o kokio dydžio Jūsų langai ?
Didelis aciu visiems atsakiusiems  Tikrai yra vertu demesio variantu,belieka nuspresti,ko noriu.O langai yra tokios formos ,kaip Skirpus nurodytoje pirmoje nuotraukoje+dar staciakampis varstomas langas.
Namų Fėja
2010 02 11, 12:55
Šiek tiek į temą, šiek tiek ne, tačiau labai prajuokino netyčia aptiktas "radinys" (ištrauka iš www.sapnai.com): Užuolaidos Jas susapnuoti laimė; raudonas tavo mintys išdavikės, taip negerai; baltas viltis, šiaip gerai, sėkmė; gėlėtas gyveni vien tik malonumui. Žaliuzės Pirkti pasijusite nesaugus, nepasitikėsite savo jėgomis, tiesiog jus užvaldys nepasitikėjimo jausmas; jei sapnuojate, jog nuo jūsų slepiasi už žaliuzių tai simbolizuoja nepasitikėjimą jumis, pasistenkite padaryti viską, kad vėl pasitikėtų; Įsimylėjusiems šis sapnas gali reikšti ir draugo tėvų priešiškumą, nenorą priimti į savo šeimą; nukritusios žaliuzės nepavykęs bandymas išvengti smalsuolių ar išsaugoti svetimas paslaptis; juodos spalvos žaliuzės labai blogas ženklas, gali simbolizuoti sunkią ligą arba įžeidžiantį abejingumą, nenorą bendrauti be rimtos priežasties.
obrikyte
2010 02 12, 15:12
Sveikos ir sveiki, labai daugybe klausimu uzduodu viresniai draugei mamytei jau antro vaikelio visai nesenai tapusiai, taigi jin man patare kad daugybe pagalbos is jusu mieluju galiu gauti cia internete supermamoje, taigi tik ka prisijungiau Mamyte neesu, bet ruosiames naujam bustui inesti grozybiu vasara ir galbut kuri is jusu yra susidurusi su roletu zaliuziu kabintojais ar imonemis. gal galetumete kazka patarti , kokiu nutikimu is asmenines patirties gal buvo, geru ar blogu butu idomu ir ziniom apsidrausti pries atiduodant pinigelius kazkam . Aciu jums labai uz jusu pagalba isanksto
Mergaites HELP Tikrai skaiciau,ale neberandu greitai  Noriu det ziedus i dienine uzuolaida,Medziagos 4 m.Karnyzas 2 m..Kiek man tu ziedu reikia
Skirpus
2010 02 12, 18:52
Sveikos, merginos Turime prašymą- užduotį užuolaidų meistrėms Mums reikia užuolaidos kaip nuotraukoje žemiau Galbūt kuri nors iš čia diskutuojančių galėtų mums padėti ? Laukiame pasiūlymų  Iš anksto ačiū
Lauko gėlės
2010 02 12, 21:35
QUOTE(obrikyte @ 2010 02 12, 16:12) Sveikos ir sveiki, labai daugybe klausimu uzduodu viresniai draugei mamytei jau antro vaikelio visai nesenai tapusiai, taigi jin man patare kad daugybe pagalbos is jusu mieluju galiu gauti cia internete supermamoje, taigi tik ka prisijungiau Mamyte neesu, bet ruosiames naujam bustui inesti grozybiu vasara ir galbut kuri is jusu yra susidurusi su roletu zaliuziu kabintojais ar imonemis. gal galetumete kazka patarti , kokiu nutikimu is asmenines patirties gal buvo, geru ar blogu butu idomu ir ziniom apsidrausti pries atiduodant pinigelius kazkam . Aciu jums labai uz jusu pagalba isanksto  Mes užsisakinėjom keliems kambariams pas ,,Meistrelį,, Fajetono grupę atstovaujantį tai viskas -  likom labai patenkinti .Audiniai ir mežiagos kokybiškos , suteikia garantiją, o ir greitai pagamino.
QUOTE(giega @ 2010 02 12, 17:19) Mergaites HELP Tikrai skaiciau,ale neberandu greitai  Noriu det ziedus i dienine uzuolaida,Medziagos 4 m.Karnyzas 2 m..Kiek man tu ziedu reikia  Ziedai dedami kas 14-18cm. Jums reiketu 28 ziedu  , 4m uzuolaidai Papildyta:QUOTE(Skirpus @ 2010 02 12, 20:52) Sveikos, merginos Turime prašymą- užduotį užuolaidų meistrėms Mums reikia užuolaidos kaip nuotraukoje žemiau Galbūt kuri nors iš čia diskutuojančių galėtų mums padėti ? Laukiame pasiūlymų  Iš anksto ačiū  Tikrai galima padaryti toki varianta  Reikia pasirinkti karnizus pagal stiliu (cia turbut klasikiniu reiketu) ir lengvai krentanti audini pagal norima spalvine gama. Taip pat parisimai arba gatavi, arba pasiuti is to pacio audinio.
prekestolen
2010 02 14, 17:15
Labai prašau pagalbos pas meistres- turiu medžiagą, bet neturiu supratimo- kaip pakabinti tokio tipo užuolaidas? Gal kas galite pagelbėti , niekur nerandu net kažkokių panašių pakabų (gal nemoku ieškoti) ant kurių būtų galima pakabinti. Kabliukai gali būti nebūtinai gėlytės formos- tinka ir kažkas kitas. tuo pačiu iriš mano turimos medžiagos prašysiu pasiūti užuolaidas. Labai laukiu pasiūlymų čia arba į AŽ.
secret_lover_
2010 02 15, 16:53
QUOTE(dije @ 2010 02 14, 19:15) Labai prašau pagalbos pas meistres- turiu medžiagą, bet neturiu supratimo- kaip pakabinti tokio tipo užuolaidas? Gal kas galite pagelbėti , niekur nerandu net kažkokių panašių pakabų (gal nemoku ieškoti) ant kurių būtų galima pakabinti. Kabliukai gali būti nebūtinai gėlytės formos- tinka ir kažkas kitas. tuo pačiu iriš mano turimos medžiagos prašysiu pasiūti užuolaidas. Labai laukiu pasiūlymų čia arba į AŽ.  Tokiam uzuolaidos pakabinimui butu keli variantai. Paparasciausia tai sugrezioti kabliukus i siena, norimame aukstyje ir atstumais, o uzuolaidele raistukais paristi. Gelytes arba susiradus patinkancias nusipirkti arba pasisiuti. Jas pritvirtinti virsuje prie uzuolaidos. Tik sio varianto minusas uzuolaidos bus nenustumiamos tik prisamos, jei dieninems - tai uztektu parisimo. Kitas variantas butu deti karniza ir uzuolaida tvirtinti magnetukais (ju yra ir kaip geles). Siaip tai reiketu atsizvelgti, kokio dydzio Jusu langas ir koks audinys, apsisprendziant ties kazkuriu variantu.
Ieškau, kas galėtų pasiūti užuolaidas svetainei+virtuvei, miegamajam ir roletus ar romanetes vonios kambario 2 langams bei vaikų kambariui Kaune.
QUOTE(dije @ 2010 02 14, 18:15) Labai prašau pagalbos pas meistres-
tokiam pakabinimui, galima tiesiog panaudoti uzuolaidu parisimui naudojamus mazus kabliukus,tik taip ismetyti kabliukai, nevienodame aukstyje,pakabinus uzuolaida,jinai butinai turi buti parista,nes jos apacia bus nelygi,na nebent virsuje risite ant sniureliu ir juos darysite nevienodo ilgio.bet dar vienas minusas ,siena bus suvarpyta skilutemis.dar buna tokiu kabliuku,pvz ranksluosciams,plastikiniu prilipinamu bet juos nuimant ,taip pat gali nusilupti su dazais.dazo nulupimas ,ne taip skaudu ,kaip skylute
Buttuke
2010 02 16, 15:25
QUOTE(kadabra @ 2010 01 29, 21:11) Ikelsiu vaiku kambario uzuolaidos:  Baltos persvieciamos, cia romanetes? Labai grazu atnala, sakykit, okaip jos pritvirtintos(pakabintos)? labai domina mane toks variantas, bet ar nekliudo laisvai(pilnai isona) atsidaryti langui? ar galima virs lango kabinti? ir gal galite apytiksliai nurodyti romaneciu mechanizmo kaina? o gal patys susimeistravote mechanizma(pakabinima)? viena toki varianta zinau, gal ju ne vienas yra
QUOTE(Buttuke @ 2010 02 16, 15:25) Baltos persvieciamos, cia romanetes? Labai grazu sakykit, okaip jos pritvirtintos(pakabintos)? labai domina mane toks variantas, bet ar nekliudo laisvai(pilnai isona) atsidaryti langui? ar galima virs lango kabinti? ir gal galite apytiksliai nurodyti romaneciu mechanizmo kaina? o gal patys susimeistravote mechanizma(pakabinima)? viena toki varianta zinau, gal ju ne vienas yra Prasom pasidalinti ziniomis.
Buttuke
2010 02 16, 17:19
QUOTE(*AMRI* @ 2010 02 16, 17:38) Prasom pasidalinti ziniomis.  parasyk el.pasto adresa, nes ten failiukas dabar matau, kad galima virs lango ant sienos romanetes tvirtinti, siek tiek daugiau nei per klostes ilgi, tuomet ir langas gales pilnai atsidaryti. O kokio ilgio paprastai buna kloste, t.y. atstumas tarp skersiniu? kaip manot, ar neatrodys ziauriai ant vieno lango dvi romanetes po 2,1 metro ilgio ir po 1 metra plocio  ant virsaus dienines.
prekestolen
2010 02 17, 10:10
QUOTE(atnala @ 2010 02 16, 12:34) tokiam pakabinimui, galima tiesiog panaudoti uzuolaidu parisimui naudojamus mazus kabliukus,tik taip ismetyti kabliukai, nevienodame aukstyje,pakabinus uzuolaida,jinai butinai turi buti parista,nes jos apacia bus nelygi,na nebent virsuje risite ant sniureliu ir juos darysite nevienodo ilgio.bet dar vienas minusas ,siena bus suvarpyta skilutemis.dar buna tokiu kabliuku,pvz ranksluosciams,plastikiniu prilipinamu bet juos nuimant ,taip pat gali nusilupti su dazais.dazo nulupimas ,ne taip skaudu ,kaip skylute  Tai aš tokį variantą buvau apgalvojusi- bet kiek įžiūrėjau paveiksliuke, jos (užuolaidos) atitrauktos nuo sienos- o su tokiais paprastais kabliukais kažin ar nebus per arti sienos? Dėl sienos gręžiojimo- sutinku, labiau esu linkusi rinktis klijuojamus kabliukus.
kadabra
2010 02 17, 12:04
QUOTE(Buttuke @ 2010 02 16, 16:25) Baltos persvieciamos, cia romanetes? Labai grazu
Romanete - balta, persvieciama. Naktines uzuolaideles daugiau del grozio, audinys is tos pacios kolekcijos kaip ir tapetai ant vienos sienos.  p.s. Dije, o jeigu tas gelytes pagaminti is modelino?
sveikutes, gal galit patart, kur pigiau galima isigytu roletu, nes reikia tikrai daug
Labai grazu sakykit, okaip jos pritvirtintos(pakabintos)? labai domina mane toks variantas, bet ar nekliudo laisvai(pilnai isona) atsidaryti langui? ar galima virs lango kabinti? ir gal galite apytiksliai nurodyti romaneciu mechanizmo kaina? o gal patys susimeistravote mechanizma(pakabinima)? viena toki varianta zinau, gal ju ne vienas yra Pakabinta ant romanetinio mehanizmo,kadangi kliente nenorejo deti ant nisos,buvo pasirinktas sis variantas,sutinku langas darinetis negales,bet cia yra pirmas aukstas,plius langas ileistas giliau ,zemiau nei stalvirsis ir jis atsidaryti toliau nei stalvirsis negales,o ventiliacijai is virsaus atydaryti,romanete netrukdo.
Daiva St.
2010 02 18, 08:12
QUOTE(Amicus @ 2010 02 17, 16:29) sveikutes, gal galit patart, kur pigiau galima isigytu roletu, nes reikia tikrai daug  Nezinau,kur gyvenat, as Klaipedoje uzsisakiau roletus is Dexteros, dabar geros nuolaidos (iki kovo 1d.). Tai man uz 11 gaminiu (jie taip skaiciuoja- jei langas is dvieju atidaromu daliu, jau du gaminiai, tai pas mus 7 langai is 11 daliu) kainuos 1124lt-manau, gera kaina O as turiu klausimeli i kitas mamytes-kaip jus puosete vonios ir tualeto langus?Vakarui uzsakiau roletus, o kaip diena?Uzuolaidu nesinori, o jei romanetes, ar nepersisvies viskas,juk ten tokia plona medziagyte?
QUOTE(Daiva St. @ 2010 02 18, 09:12) Nezinau,kur gyvenat, as Klaipedoje uzsisakiau roletus is Dexteros, dabar geros nuolaidos (iki kovo 1d.). Tai man uz 11 gaminiu (jie taip skaiciuoja- jei langas is dvieju atidaromu daliu, jau du gaminiai, tai pas mus 7 langai is 11 daliu) kainuos 1124lt-manau, gera kaina O as turiu klausimeli i kitas mamytes-kaip jus puosete vonios ir tualeto langus?Vakarui uzsakiau roletus, o kaip diena?Uzuolaidu nesinori, o jei romanetes, ar nepersisvies viskas,juk ten tokia plona medziagyte?  Dieninei romanetei galima rinktis tarpini audinuka,tai tikrai dienos metu ,jusu niekas nematys
jurgele29
2010 02 18, 10:33
Labutis, turiu klausimuką. Noriu dienines užuolaidas daryti su žiedais, ir kiek platesnio už langą reikia audinio kad gražiai banguotusi? O vonioj aš vertikalią žaliuzę kabinau.
kadabra
2010 02 18, 12:58
QUOTE(Daiva St. @ 2010 02 18, 09:12) O as turiu klausimeli i kitas mamytes-kaip jus puosete vonios ir tualeto langus?Vakarui uzsakiau roletus, o kaip diena?Uzuolaidu nesinori, o jei romanetes, ar nepersisvies viskas,juk ten tokia plona medziagyte?  Lango puosima/dengima labai itakoja bendra vonios aplinka. Man grazu vonioje ir romanetes ir austrijetes, ir sonuose paristos naktines/dienines uzuolaidos, kurias reikalui esant dienos metu galite ir uztraukti
QUOTE(jurgele29 @ 2010 02 18, 12:33) Labutis, turiu klausimuką. Noriu dienines užuolaidas daryti su žiedais, ir kiek platesnio už langą reikia audinio kad gražiai banguotusi? O vonioj aš vertikalią žaliuzę kabinau. Jei kabinsite tik dienine be naktines, tai dvigubai 1:2. Zinoma galima truputi pataupyti 1:1,8, bet nemaziau, nes vaizdo nebus.
[quote=jurgele29,2010 02 18, 11:33] Labutis, turiu klausimuką. Noriu dienines užuolaidas daryti su žiedais, ir kiek platesnio už langą reikia audinio kad gražiai banguotusi? 1:2karnizo ilgiui(ne lango,nes karnizas buna ilgesnis, uz lango ploti)tada tikrai nepritruksite nei uzuolaidos ,nei grozio
Sveikos mamytes ir siuvejos, jau kuris laikas seku tema apie langu rubelius, nes planuoju aprengti virtuves langa romanete Noreciau jusu patarimo - noriu eiti ieskoti medziagytes, bet nelabai suprantu kiek man jos reikia pirkti. Romanete bus 148 cm plocio ir apie 2 m ilgio. Ar galetu kas patarti? Buciau dekinga
prekestolen
2010 02 19, 12:07
QUOTE(Daiva St. @ 2010 02 18, 09:12) Nezinau,kur gyvenat, as Klaipedoje uzsisakiau roletus is Dexteros, dabar geros nuolaidos (iki kovo 1d.). Tai man uz 11 gaminiu (jie taip skaiciuoja- jei langas is dvieju atidaromu daliu, jau du gaminiai, tai pas mus 7 langai is 11 daliu) kainuos 1124lt-manau, gera kaina O as turiu klausimeli i kitas mamytes-kaip jus puosete vonios ir tualeto langus?Vakarui uzsakiau roletus, o kaip diena?Uzuolaidu nesinori, o jei romanetes, ar nepersisvies viskas,juk ten tokia plona medziagyte?  Pas mus san. mazguose roletai (2 aukšte) arba horizontalios žaliuzytės (siauresnės) (1 aukšte). Ir praktiška ir patogu.
QUOTE(diode @ 2010 02 19, 10:53) Sveikos mamytes ir siuvejos, jau kuris laikas seku tema apie langu rubelius, nes planuoju aprengti virtuves langa romanete Noreciau jusu patarimo - noriu eiti ieskoti medziagytes, bet nelabai suprantu kiek man jos reikia pirkti. Romanete bus 148 cm plocio ir apie 2 m ilgio. Ar galetu kas patarti? Buciau dekinga  Jei cia romanetes matmenys (ne lango) tai audinio reikia: kai audinys 1,5-1,6m plocio - 2,3m Kai audinys 1,4m plocio- 4,2m (audini reiks versti; jei audinys rastuotas ne lygus tai plius 1raportas) kai audinys 2,8-3m - 2,1m Sekmes
QUOTE(Teo @ 2010 02 19, 18:57) Jei cia romanetes matmenys (ne lango) tai audinio reikia: kai audinys 1,5-1,6m plocio - 2,3m Kai audinys 1,4m plocio- 4,2m (audini reiks versti; jei audinys rastuotas ne lygus tai plius 1raportas) kai audinys 2,8-3m - 2,1m Sekmes  Aciu labai, bandysiu eiti ieskoti
Skirpus
2010 02 20, 10:55
Merginos, pastebėjau klausimą apie vonios langų dekoravimą Jeigu ant lango nepatenka tiesioginis vandens srautas - vonioje puikiai tiktų medinės žaliuzės  Lengvai reguliuojamas šviesos srautas- garantija, jog pasislėpsite nuo svetimų akių Be abejonės, nereikėtų pamiršti natūralaus medžio teikiamo jaukumo ir žavesio  Taip pat roletas su Roll- down mechanizmu puikiai tinka vonios langų dekoravimui  šio mechanizmo privalumas- jis pasikelia iš apačios į viršų! Taigi, galėsite pasislėpti nuo aplinkinių ir tuo pačiu įleisti į kambarį dienos šviesos
Sveikos, auksarankės. Kur Vln pigiausiai būtų galima susirankiot detales romanetėms? Vis kaupiuosi "aprengt" langus...
Romanetem detales susipirkau beveik visas Senukuose, dailesni profili gavau Domus Galerijoj - nu bet neatsimenu kaip vadinasi ta parduotuve  Iejus pro centrini iejima suki i desine ir desinej pusej berods pirmas uzuolaidu salonas As vonioj kabinau uzuolaida - jei dega sviesa - uztraukiu, jei ne - buna atviri langai - kaimynai uz "saugaus" atstumo kad ivertinus langu spindesi mane nuoga matytu
prekestolen
2010 02 25, 15:15
Turime nemažą langą į pietų pusę. Virtuvės zonoje. Dizaiderė rekomendavo ten dėti medines žaliuzes. Tik..dar negalim pirkti, nes virtuvinio durelės nepagamintos, taigi bijau prašauti su žaliuzių spalva. O saulutė jau taip kartais įkyriai šviečia. Ačiū už filmuką- tikrai sužinogau daug reikiamos informacijos.  Belieka sulaukti durelių ir atvykus pas jus prie jų prisiderinti žaliuzes...
QUOTE(kadabra @ 2010 01 29, 18:11) Ikelsiu vaiku kambario uzuolaidos:  nu, audinukas  , NEREALUS!
kadabra
2010 02 26, 15:00
QUOTE(Rutata @ 2010 02 26, 14:54) nu, audinukas  , NEREALUS! aha, grazus audinys, kokybiskas, beje, tapetas ant vienos sienos is tos pacios, berods svedu kolekcijos, tik ant zalio dugno baltai piesti nameliai  .
Buttuke
2010 02 26, 16:48
QUOTE(kadabra @ 2010 02 26, 16:00) aha, grazus audinys, kokybiskas, beje, tapetas ant vienos sienos is tos pacios, berods svedu kolekcijos, tik ant zalio dugno baltai piesti nameliai  . o galima butu kartu pamatyt uzuolaida su tapetais(jei ne priesingose sienose)
|
|