Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Langų rūbeliai - 8 tema
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Teo
QUOTE(doviile @ 2010 02 03, 20:20)
aciu uz ivertinima, galima stumdyti, siandien irgi stumdem raudonas sonines dalis i vidury , kad uzdengtume langa, nes saule labai sviete ir su mazyle negalejom zaisti smile.gif taip labai patenkinta, isties gavau geresni rezultata nei tikejausi, nes labai maloniai su TEO bendravom ir isties matosi labai stengesi
*

Dekui labai doviile uz pagyrimus aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Dziaugiuosi, kad Jums patiko. Stengiuosi del kiekvieno uzsakymo. Nedesi pastangu, tai nebus ir rezultato mirksiukas.gif
prekestolen
Turiu nemažą rūpestį- niekaip neišsirenku medžiagos savo svetainei. blush2.gif Ir pati bandžiau,pavyzdžius iš parduotuvės vežiausi ir dizainerę kviečiausi- kažkaip nerandam galutinio sprendimo. doh.gif Na vienas variantas dar yra -va turiu tokį pavyzdį, kaip Jums atrodo ar tinka šis variantas??
Žinoma perteikti tikrosios medžiagos spalvos nelabai įmanoma, nes ji tokia "gyva" ir "judanti". Bandžiau fotografuoti ir su blykste ir be jos..
Užuolaidos bus tik naktinės, kabinimo būdas- ant karnizo (vamzdžio) (kaip prieš tai įdėtoje Gijos nuotraukoje)( Man labai patiko tokio tipo užuolaidos kaip Gijos paveikslėlyje, wub.gif bet maži vaikai ir dar katė išdykusi- kažin kaip ten ilgai jos taip kabėtų kaip paveikslėlyje)

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

gal šio forumo dalyvės galėtų išsakyti savo pastabas. bigsmile.gif Iš anksto dėkui aciuks.gif
Diax
QUOTE(dije @ 2010 02 06, 18:45)
Turiu nemažą rūpestį- niekaip neišsirenku medžiagos savo svetainei.  blush2.gif  Ir pati bandžiau,pavyzdžius iš parduotuvės vežiausi  ir dizainerę kviečiausi- kažkaip nerandam galutinio sprendimo.  doh.gif  Na vienas variantas dar yra -va turiu tokį pavyzdį, kaip Jums atrodo ar tinka šis variantas??
Žinoma perteikti tikrosios medžiagos spalvos nelabai įmanoma, nes ji tokia "gyva" ir "judanti". Bandžiau fotografuoti ir su blykste ir be jos..
Užuolaidos bus tik naktinės, kabinimo būdas- ant karnizo (vamzdžio) (kaip prieš tai įdėtoje Gijos nuotraukoje)( Man labai patiko tokio tipo užuolaidos kaip Gijos paveikslėlyje, wub.gif  bet maži vaikai ir dar katė išdykusi- kažin kaip ten ilgai jos taip kabėtų kaip paveikslėlyje)
*

Taip, sutinku, kad sunku pertekti medžiagos spalvą, tekstūra per nuotraukas... Bet man atrodo labai simpatiškai wub.gif

Ne tafta čia? Nes su ja ypač problematiška, kai namie yra mažų nešvarių rankyčių ir dar katinėlis tongue.gif
Teo
QUOTE(dije @ 2010 02 06, 20:45)
Turiu nemažą rūpestį- niekaip neišsirenku medžiagos savo svetainei.  blush2.gif  Ir pati bandžiau,pavyzdžius iš parduotuvės vežiausi  ir dizainerę kviečiausi- kažkaip nerandam galutinio sprendimo.  doh.gif  Na vienas variantas dar yra -va turiu tokį pavyzdį, kaip Jums atrodo ar tinka šis variantas??
Užuolaidos bus tik naktinės, kabinimo būdas- ant karnizo (vamzdžio) (kaip prieš tai įdėtoje Gijos nuotraukoje)( Man labai patiko tokio tipo užuolaidos kaip Gijos paveikslėlyje, wub.gif  bet maži vaikai ir dar katė išdykusi- kažin kaip ten ilgai jos taip kabėtų kaip paveikslėlyje)
gal šio forumo dalyvės galėtų išsakyti savo  pastabas. bigsmile.gif  Iš anksto dėkui aciuks.gif
*

Graziai kritus audinys, jei Jums patinka, tai ir imkit drinks_cheers.gif
KriuKriu
QUOTE(dije @ 2010 02 06, 19:45)
*

Man gal prie tokios sodresnes slotines sienu spalvos noretusi kaip tik labai lengvu, kremines spalvos uzuolaidu. As gal imciau sviesesnes nei sios nuotraukose.

Bet manau aklai nepasitikekite patarimais, tai tik nuotraukos, o ne gyvas vaizdas. Geriausiai paciai matosi esant kambaryje
jeila
QUOTE(KriuKriu @ 2010 02 07, 20:48)
Man gal prie tokios sodresnes slotines sienu spalvos noretusi kaip tik labai lengvu, kremines spalvos uzuolaidu. As gal imciau sviesesnes nei sios nuotraukose.

Bet manau aklai nepasitikekite patarimais, tai tik nuotraukos, o ne gyvas vaizdas. Geriausiai paciai matosi esant kambaryje
*

drinks_cheers.gif as ir kabinciau lengvas sviesesnes ... tafta butu idealiai grazu (ju gi yra begales atspalviu) aisku pirma savaite biggrin.gif pati turejau tafta, tai aciu ne daugiau neturesiu biggrin.gif dar vaiku nebuvo, o vistiek prekinis vaizdas greit dingo sad.gif
www.rrr
QUOTE(KriuKriu @ 2010 02 07, 20:48)

*

Aha, man irgi sviesenes atrodo geriau ziuretusi. Labai graziaia ta sienu spalva su balta dera. Na bet aisku balta gal nepraktiska, galima imti tokia pusiau balta tongue.gif
atnala
QUOTE(jeila @ 2010 02 07, 22:40)
drinks_cheers.gif as ir kabinciau lengvas sviesesnes ... tafta butu idealiai grazu (ju  gi yra begales atspalviu) aisku pirma savaite biggrin.gif pati turejau tafta, tai aciu ne daugiau neturesiu biggrin.gif dar vaiku nebuvo, o vistiek prekinis vaizdas greit dingo sad.gif
*

jums tiktu Gijos nuotraukoje idetu uzuolaidu audinys ir spalva,sviesi spalva turtingesne,bet neuztenka is mazo kampucio nuotraukos spresti apie spalvas,pabandykit du derinius audiniu atsinesti ir sviesu ir tamsu, ir pajusite prie kurio sirdis labiau linksta ,ta ir rinkites. 4u.gif
prekestolen
Dėkui už nuomones. aciuks.gif
Parsivežiau pabandymui ir tokio mat "materialo" tik šviesesnes, labiau į gelsvumą-tai visas kambarys toooooks labai geltonas. doh.gif
Kažkas rašėt-kad sienos mano salotinės-tai vėl gi fotoaparato išdaigos-iš tikro siena tokia kaip šviesių garstyčių spalvos.
Taftos, o tuo labiau tokio pakabinimo būdo-kaip Gijos foto- gražu, niu bet labai nepraktiška. Nebent po daugelio metų, kai mažiai užaugs ir turėsiu daugiau laiko pasitvarkymui. Be to gi ne visam gyvenimui užuolaidas perku- pabos- pakeisiu visisškai kažkuo kitokiu. bigsmile.gif
O ši medžiaga -turkiškas poelisteris. Gal gerai "nešiosis" rolleyes.gif
Taigi- po ilgo apmąstymo visgi pasilikau prie to pirmo varianto. Priderinome sendinto aukso spalvos karnizą, priedus.
Bus rezultatas- pateiskiu jūsų teismui. rolleyes.gif

QUOTE(jeila @ 2010 02 07, 22:40)
drinks_cheers.gif as ir kabinciau lengvas sviesesnes ... tafta butu idealiai grazu (ju  gi yra begales atspalviu) aisku pirma savaite biggrin.gif pati turejau tafta, tai aciu ne daugiau neturesiu biggrin.gif dar vaiku nebuvo, o vistiek prekinis vaizdas greit dingo sad.gif
*

Tai va...
freewind
o kaip atrodo tafta? 4u.gif kad neisigyt netycia g.gif
prekestolen
QUOTE(freewind @ 2010 02 08, 12:56)
o kaip atrodo tafta? 4u.gif kad neisigyt netycia g.gif
*

va čia kažkas panašaus pavaizduota

pagooglinkite per Vaizdai užsidėjus žodį Tafta... išmes kas ten per medžiaga..
ostra
Irenginejam vaiku kambarius,ir jau metas susirupinti langu dekoru.Taciau,kambariai yra mansardiniai,o langai-trapeciniai.Gal kas galetu pasiulyti,koki nors idomesni apipavidalinimo buda ax.gif
atnala
QUOTE(ostra @ 2010 02 08, 16:27)
Irenginejam vaiku kambarius,ir jau metas susirupinti langu dekoru.Taciau,kambariai yra mansardiniai,o langai-trapeciniai.Gal kas galetu pasiulyti,koki nors idomesni apipavidalinimo buda ax.gif
*

zinote sunku ,ka nors spresti nematant bendro vaizdo,jai tikrai nusprendete papuosti namus,galiu padeti.
vizitas,langu matavimas,audinuku derinimas jusu namuose nemokami.jai domina mano darbai rasykite i az ax.gif 4u.gif
Skirpus
Ostra, o kokio dydžio Jūsų langai ? 4u.gif

ostra
Didelis aciu visiems atsakiusiems 4u.gif Tikrai yra vertu demesio variantu,belieka nuspresti,ko noriu.O langai yra tokios formos ,kaip Skirpus nurodytoje pirmoje nuotraukoje+dar staciakampis varstomas langas.
Namų Fėja
Šiek tiek į temą, šiek tiek ne, tačiau labai prajuokino netyčia aptiktas "radinys" (ištrauka iš www.sapnai.com):

Užuolaidos – Jas susapnuoti – laimė; raudonas – tavo mintys išdavikės, taip negerai; baltas – viltis, šiaip gerai, sėkmė; gėlėtas – gyveni vien tik malonumui.

Žaliuzės – Pirkti — pasijusite nesaugus, nepasitikėsite savo jėgomis, tiesiog jus užvaldys nepasitikėjimo jausmas; jei sapnuojate, jog nuo jūsų slepiasi už žaliuzių – tai simbolizuoja nepasitikėjimą jumis, pasistenkite padaryti viską, kad vėl pasitikėtų; Įsimylėjusiems – šis sapnas gali reikšti ir draugo tėvų priešiškumą, nenorą priimti į savo šeimą; nukritusios žaliuzės — nepavykęs bandymas išvengti smalsuolių ar išsaugoti svetimas paslaptis; juodos spalvos žaliuzės — labai blogas ženklas, gali simbolizuoti sunkią ligą arba įžeidžiantį abejingumą, nenorą bendrauti be rimtos priežasties.

doh.gif
obrikyte
Sveikos ir sveiki, labai daugybe klausimu uzduodu viresniai draugei mamytei jau antro vaikelio visai nesenai tapusiai, taigi jin man patare kad daugybe pagalbos is jusu mieluju galiu gauti cia internete supermamoje, taigi tik ka prisijungiau

Mamyte neesu, bet ruosiames naujam bustui inesti grozybiu vasara ir galbut kuri is jusu yra susidurusi su roletu zaliuziu kabintojais ar imonemis. gal galetumete kazka patarti , kokiu nutikimu is asmenines patirties gal buvo, geru ar blogu butu idomu ir ziniom apsidrausti pries atiduodant pinigelius kazkam . Aciu jums labai uz jusu pagalba isanksto blush2.gif
giega
Mergaites HELP
Tikrai skaiciau,ale neberandu greitai ax.gif Noriu det ziedus i dienine uzuolaida,Medziagos 4 m.Karnyzas 2 m..Kiek man tu ziedu reikia g.gif
Skirpus
Sveikos, merginos mirksiukas.gif
Turime prašymą- užduotį užuolaidų meistrėms bigsmile.gif

Mums reikia užuolaidos kaip nuotraukoje žemiau 4u.gif
Galbūt kuri nors iš čia diskutuojančių galėtų mums padėti ? ax.gif
Laukiame pasiūlymų mirksiukas.gif Iš anksto ačiū 4u.gif

user posted image
Lauko gėlės
QUOTE(obrikyte @ 2010 02 12, 16:12)
Sveikos ir sveiki, labai daugybe klausimu uzduodu viresniai draugei mamytei jau antro vaikelio visai nesenai tapusiai, taigi jin man patare kad daugybe pagalbos is jusu mieluju galiu gauti cia internete supermamoje, taigi tik ka prisijungiau 

Mamyte neesu, bet ruosiames naujam bustui inesti grozybiu vasara ir galbut kuri is jusu yra susidurusi su roletu zaliuziu kabintojais ar imonemis. gal galetumete kazka patarti , kokiu nutikimu is asmenines patirties gal buvo, geru ar blogu butu idomu ir ziniom apsidrausti pries atiduodant pinigelius kazkam . Aciu jums labai uz jusu pagalba isanksto  blush2.gif
*

Mes užsisakinėjom keliems kambariams pas ,,Meistrelį,, Fajetono grupę atstovaujantį
tai viskas - thumbup.gif likom labai patenkinti .Audiniai ir mežiagos kokybiškos , suteikia garantiją, o ir greitai pagamino.
Teo
QUOTE(giega @ 2010 02 12, 17:19)
Mergaites HELP
Tikrai skaiciau,ale neberandu greitai ax.gif Noriu det ziedus i dienine uzuolaida,Medziagos 4 m.Karnyzas 2 m..Kiek man tu ziedu reikia g.gif
*

Ziedai dedami kas 14-18cm. Jums reiketu 28 ziedu mirksiukas.gif, 4m uzuolaidai
Papildyta:
QUOTE(Skirpus @ 2010 02 12, 20:52)
Sveikos, merginos  mirksiukas.gif
Turime prašymą- užduotį užuolaidų meistrėms bigsmile.gif

Mums reikia užuolaidos kaip nuotraukoje žemiau 4u.gif 
Galbūt kuri nors iš čia diskutuojančių galėtų mums padėti ? ax.gif
Laukiame pasiūlymų mirksiukas.gif  Iš anksto ačiū  4u.gif

user posted image
*

Tikrai galima padaryti toki varianta drinks_cheers.gif Reikia pasirinkti karnizus pagal stiliu (cia turbut klasikiniu reiketu) ir lengvai krentanti audini pagal norima spalvine gama. Taip pat parisimai arba gatavi, arba pasiuti is to pacio audinio. mirksiukas.gif
prekestolen
Labai prašau pagalbos pas meistres- turiu medžiagą, bet neturiu supratimo- kaip pakabinti tokio tipo užuolaidas? Gal kas galite pagelbėti , niekur nerandu net kažkokių panašių pakabų (gal nemoku ieškoti) ant kurių būtų galima pakabinti. Kabliukai gali būti nebūtinai gėlytės formos- tinka ir kažkas kitas. tuo pačiu iriš mano turimos medžiagos prašysiu pasiūti užuolaidas.
Labai laukiu pasiūlymų čia arba į AŽ. 4u.gif

user posted image
Teo
QUOTE(dije @ 2010 02 14, 19:15)
Labai prašau pagalbos pas meistres- turiu medžiagą, bet neturiu supratimo- kaip pakabinti tokio tipo užuolaidas? Gal kas galite pagelbėti , niekur nerandu net kažkokių panašių pakabų (gal nemoku ieškoti) ant kurių būtų galima pakabinti. Kabliukai gali būti nebūtinai gėlytės formos- tinka ir kažkas kitas. tuo pačiu iriš mano turimos medžiagos prašysiu pasiūti užuolaidas. 
Labai laukiu pasiūlymų čia arba į AŽ.  4u.gif

user posted image
*

Tokiam uzuolaidos pakabinimui butu keli variantai. Paparasciausia tai sugrezioti kabliukus i siena, norimame aukstyje ir atstumais, o uzuolaidele raistukais paristi. Gelytes arba susiradus patinkancias nusipirkti arba pasisiuti. Jas pritvirtinti virsuje prie uzuolaidos. Tik sio varianto minusas uzuolaidos bus nenustumiamos tik prisamos, jei dieninems - tai uztektu parisimo.
Kitas variantas butu deti karniza ir uzuolaida tvirtinti magnetukais (ju yra ir kaip geles).
Siaip tai reiketu atsizvelgti, kokio dydzio Jusu langas ir koks audinys, apsisprendziant ties kazkuriu variantu. mirksiukas.gif
Temidė
Ieškau, kas galėtų pasiūti užuolaidas svetainei+virtuvei, miegamajam ir roletus ar romanetes vonios kambario 2 langams bei vaikų kambariui Kaune.
atnala
QUOTE(dije @ 2010 02 14, 18:15)
Labai prašau pagalbos pas meistres-

tokiam pakabinimui, galima tiesiog panaudoti uzuolaidu parisimui naudojamus mazus kabliukus,tik taip ismetyti kabliukai, nevienodame aukstyje,pakabinus uzuolaida,jinai butinai turi buti parista,nes jos apacia bus nelygi,na nebent virsuje risite ant sniureliu ir juos darysite nevienodo ilgio.bet dar vienas minusas ,siena bus suvarpyta skilutemis.dar buna tokiu kabliuku,pvz ranksluosciams,plastikiniu prilipinamu bet juos nuimant ,taip pat gali nusilupti su dazais.dazo nulupimas ,ne taip skaudu ,kaip skylute mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Buttuke
QUOTE(kadabra @ 2010 01 29, 21:11)
Ikelsiu vaiku kambario uzuolaidos:

user posted image
*

Baltos persvieciamos, cia romanetes?
Labai grazu

atnala, sakykit, okaip jos pritvirtintos(pakabintos)? labai domina mane toks variantas, bet ar nekliudo laisvai(pilnai isona) atsidaryti langui? ar galima virs lango kabinti?

ir gal galite apytiksliai nurodyti romaneciu mechanizmo kaina? o gal patys susimeistravote mechanizma(pakabinima)? viena toki varianta zinau, gal ju ne vienas yra
*AMRI*
QUOTE(Buttuke @ 2010 02 16, 15:25)
Labai grazu
sakykit, okaip jos pritvirtintos(pakabintos)? labai domina mane toks variantas, bet ar nekliudo laisvai(pilnai isona) atsidaryti langui? ar galima virs lango kabinti?

ir gal galite apytiksliai nurodyti romaneciu mechanizmo kaina? o gal patys susimeistravote mechanizma(pakabinima)? viena toki varianta zinau, gal ju ne vienas yra
*

Prasom pasidalinti ziniomis. 4u.gif
Buttuke
QUOTE(*AMRI* @ 2010 02 16, 17:38)
Prasom pasidalinti ziniomis. 4u.gif
*

parasyk el.pasto adresa, nes ten failiukas mirksiukas.gif

dabar matau, kad galima virs lango ant sienos romanetes tvirtinti, siek tiek daugiau nei per klostes ilgi, tuomet ir langas gales pilnai atsidaryti.
O kokio ilgio paprastai buna kloste, t.y. atstumas tarp skersiniu?

kaip manot, ar neatrodys ziauriai ant vieno lango dvi romanetes po 2,1 metro ilgio ir po 1 metra plocio g.gif ant virsaus dienines.
prekestolen
QUOTE(atnala @ 2010 02 16, 12:34)
tokiam pakabinimui, galima tiesiog panaudoti uzuolaidu parisimui naudojamus mazus kabliukus,tik taip ismetyti kabliukai, nevienodame aukstyje,pakabinus uzuolaida,jinai butinai turi buti parista,nes jos apacia bus nelygi,na nebent virsuje risite ant sniureliu ir juos darysite nevienodo ilgio.bet dar vienas minusas ,siena bus suvarpyta skilutemis.dar buna tokiu kabliuku,pvz ranksluosciams,plastikiniu prilipinamu bet juos nuimant ,taip pat gali nusilupti su dazais.dazo nulupimas ,ne taip skaudu ,kaip skylute mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif
*

Tai aš tokį variantą buvau apgalvojusi- bet kiek įžiūrėjau paveiksliuke, jos (užuolaidos) atitrauktos nuo sienos- o su tokiais paprastais kabliukais kažin ar nebus per arti sienos?
Dėl sienos gręžiojimo- sutinku, labiau esu linkusi rinktis klijuojamus kabliukus.
kadabra
QUOTE(Buttuke @ 2010 02 16, 16:25)
Labai grazu

Romanete - balta, persvieciama.
Naktines uzuolaideles daugiau del grozio, audinys is tos pacios kolekcijos kaip ir tapetai ant vienos sienos.
4u.gif

p.s. Dije, o jeigu tas gelytes pagaminti is modelino?
Amicus
sveikutes, gal galit patart, kur pigiau galima isigytu roletu, nes reikia tikrai daug blush2.gif
atnala
Labai grazu
sakykit, okaip jos pritvirtintos(pakabintos)? labai domina mane toks variantas, bet ar nekliudo laisvai(pilnai isona) atsidaryti langui? ar galima virs lango kabinti?

Pakabinta ant romanetinio mehanizmo,kadangi kliente nenorejo deti ant nisos,buvo pasirinktas sis variantas,sutinku langas darinetis negales,bet cia yra pirmas aukstas,plius langas ileistas giliau ,zemiau nei stalvirsis ir jis atsidaryti toliau nei stalvirsis negales,o ventiliacijai is virsaus atydaryti,romanete netrukdo. 4u.gif
Daiva St.
QUOTE(Amicus @ 2010 02 17, 16:29)
sveikutes, gal galit patart, kur pigiau galima isigytu roletu, nes reikia tikrai daug blush2.gif
*

Nezinau,kur gyvenat, as Klaipedoje uzsisakiau roletus is Dexteros, dabar geros nuolaidos (iki kovo 1d.). Tai man uz 11 gaminiu (jie taip skaiciuoja- jei langas is dvieju atidaromu daliu, jau du gaminiai, tai pas mus 7 langai is 11 daliu) kainuos 1124lt-manau, gera kaina thumbup.gif
O as turiu klausimeli i kitas mamytes-kaip jus puosete vonios ir tualeto langus?Vakarui uzsakiau roletus, o kaip diena?Uzuolaidu nesinori, o jei romanetes, ar nepersisvies viskas,juk ten tokia plona medziagyte? g.gif
atnala
QUOTE(Daiva St. @ 2010 02 18, 09:12)
Nezinau,kur gyvenat, as Klaipedoje uzsisakiau roletus is Dexteros, dabar geros nuolaidos (iki kovo 1d.). Tai man uz 11 gaminiu (jie taip skaiciuoja- jei langas is dvieju atidaromu daliu, jau du gaminiai, tai pas mus 7 langai is 11 daliu) kainuos 1124lt-manau, gera kaina thumbup.gif
O as turiu klausimeli i kitas mamytes-kaip jus puosete vonios ir tualeto langus?Vakarui uzsakiau roletus, o kaip diena?Uzuolaidu nesinori, o jei romanetes, ar nepersisvies viskas,juk ten tokia plona medziagyte? g.gif
*

Dieninei romanetei galima rinktis tarpini audinuka,tai tikrai dienos metu ,jusu niekas nematys mirksiukas.gif
jurgele29
Labutis, turiu klausimuką. Noriu dienines užuolaidas daryti su žiedais, ir kiek platesnio už langą reikia audinio kad gražiai banguotusi? 4u.gif

O vonioj aš vertikalią žaliuzę kabinau.
kadabra
*

Lango puosima/dengima labai itakoja bendra vonios aplinka. Man grazu vonioje ir romanetes ir austrijetes, ir sonuose paristos naktines/dienines uzuolaidos, kurias reikalui esant dienos metu galite ir uztraukti 4u.gif
Teo
QUOTE(jurgele29 @ 2010 02 18, 12:33)
Labutis, turiu klausimuką. Noriu dienines užuolaidas daryti su žiedais, ir kiek platesnio už langą reikia audinio kad gražiai banguotusi?  4u.gif

O vonioj aš vertikalią žaliuzę kabinau.
*

Jei kabinsite tik dienine be naktines, tai dvigubai 1:2. Zinoma galima truputi pataupyti 1:1,8, bet nemaziau, nes vaizdo nebus. mirksiukas.gif
atnala
[quote=jurgele29,2010 02 18, 11:33]
Labutis, turiu klausimuką. Noriu dienines užuolaidas daryti su žiedais, ir kiek platesnio už langą reikia audinio kad gražiai banguotusi? 4u.gif

1:2karnizo ilgiui(ne lango,nes karnizas buna ilgesnis, uz lango ploti)tada tikrai nepritruksite nei uzuolaidos ,nei grozio mirksiukas.gif
diode
Sveikos mamytes ir siuvejos,
jau kuris laikas seku tema apie langu rubelius, nes planuoju aprengti virtuves langa romanete smile.gif
Noreciau jusu patarimo - noriu eiti ieskoti medziagytes, bet nelabai suprantu kiek man jos reikia pirkti. Romanete bus 148 cm plocio ir apie 2 m ilgio.
Ar galetu kas patarti? Buciau dekinga 4u.gif
prekestolen
*

Pas mus san. mazguose roletai (2 aukšte)
arba horizontalios žaliuzytės (siauresnės) (1 aukšte).
Ir praktiška ir patogu. rolleyes.gif
Teo
QUOTE(diode @ 2010 02 19, 10:53)
Sveikos mamytes ir siuvejos,
jau kuris laikas seku tema apie langu rubelius, nes planuoju aprengti virtuves langa romanete  smile.gif
Noreciau jusu patarimo - noriu eiti ieskoti medziagytes, bet nelabai suprantu kiek man jos reikia pirkti. Romanete bus 148 cm plocio ir apie 2 m ilgio.
Ar galetu kas patarti? Buciau dekinga  4u.gif
*

Jei cia romanetes matmenys (ne lango) tai audinio reikia:
kai audinys 1,5-1,6m plocio - 2,3m
Kai audinys 1,4m plocio- 4,2m (audini reiks versti; jei audinys rastuotas ne lygus tai plius 1raportas)
kai audinys 2,8-3m - 2,1m

Sekmes mirksiukas.gif
diode
QUOTE(Teo @ 2010 02 19, 18:57)
Jei cia romanetes matmenys (ne lango) tai audinio reikia:
kai audinys 1,5-1,6m plocio - 2,3m
Kai audinys 1,4m plocio- 4,2m (audini reiks versti; jei audinys rastuotas ne lygus tai plius 1raportas)
kai audinys 2,8-3m - 2,1m

Sekmes mirksiukas.gif
*

Aciu labai, bandysiu eiti ieskoti 4u.gif
Skirpus
Merginos, pastebėjau klausimą apie vonios langų dekoravimą ax.gif
Jeigu ant lango nepatenka tiesioginis vandens srautas - vonioje puikiai tiktų medinės žaliuzės 4u.gif Lengvai reguliuojamas šviesos srautas- garantija, jog pasislėpsite nuo svetimų akių thumbup.gif
Be abejonės, nereikėtų pamiršti natūralaus medžio teikiamo jaukumo ir žavesio mirksiukas.gif

user posted image

Taip pat roletas su Roll- down mechanizmu puikiai tinka vonios langų dekoravimui bigsmile.gif šio mechanizmo privalumas- jis pasikelia iš apačios į viršų! Taigi, galėsite pasislėpti nuo aplinkinių ir tuo pačiu įleisti į kambarį dienos šviesos thumbup.gif

user posted image

zytos
Sveikos, auksarankės. Kur Vln pigiausiai būtų galima susirankiot detales romanetėms? Vis kaupiuosi "aprengt" langus... blush2.gif
Dzenke
Romanetem detales susipirkau beveik visas Senukuose, dailesni profili gavau Domus Galerijoj - nu bet neatsimenu kaip vadinasi ta parduotuve doh.gif Iejus pro centrini iejima suki i desine ir desinej pusej berods pirmas uzuolaidu salonas g.gif

As vonioj kabinau uzuolaida - jei dega sviesa - uztraukiu, jei ne - buna atviri langai - kaimynai uz "saugaus" atstumo kad ivertinus langu spindesi mane nuoga matytu biggrin.gif ax.gif
prekestolen
Turime nemažą langą į pietų pusę. Virtuvės zonoje. Dizaiderė rekomendavo ten dėti medines žaliuzes. Tik..dar negalim pirkti, nes virtuvinio durelės nepagamintos, taigi bijau prašauti su žaliuzių spalva. O saulutė jau taip kartais įkyriai šviečia. Ačiū už filmuką- tikrai sužinogau daug reikiamos informacijos. thumbup.gif Belieka sulaukti durelių ir atvykus pas jus prie jų prisiderinti žaliuzes...
Rutata
QUOTE(kadabra @ 2010 01 29, 18:11)
Ikelsiu vaiku kambario uzuolaidos:

user posted image
*

nu, audinukas thumbup.gif , NEREALUS!
kadabra
QUOTE(Rutata @ 2010 02 26, 14:54)
nu, audinukas  thumbup.gif , NEREALUS!
*

aha, grazus audinys, kokybiskas, beje, tapetas ant vienos sienos is tos pacios, berods svedu kolekcijos, tik ant zalio dugno baltai piesti nameliai wub.gif .
Buttuke
QUOTE(kadabra @ 2010 02 26, 16:00)
aha, grazus audinys, kokybiskas, beje, tapetas ant vienos sienos is tos pacios, berods svedu kolekcijos, tik ant zalio dugno baltai piesti nameliai  wub.gif .
*

o galima butu kartu pamatyt uzuolaida su tapetais(jei ne priesingose sienose) blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.