Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Langų rūbeliai - 8 tema
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Škvalas
Ziezula, butent kaip Sin City sako - uzuolaidos nisoje ir tik del minkstumo. Fantastiskas langas.
Namų Fėja
QUOTE(Ziezula @ 2010 06 17, 21:13)
Labas, gal kuri ir man pagelbet galetu? reikia stai toki langa papuosti. nuotrauka ne mano, nes dar tik kraustysimes, bet langas analogiskas. As norejau pakabint medines placias zaliuzes, iseitu 4 ant kiekvieno lango.... kaip jus galvojat?  4u.gif

*

Medinės žaliuzės neleis jums atidaryti durų schmoll.gif Pakėlus jas susidarys paketas, uždengiantis beveik visą tą mažiuką langiuką. Nebent žaliuzes montuotumėt prie lubų?

Aš, kaip ir kitos forumietės, linkčiau prie lengvų naktinių, ir tiek cool.gif Na nebent pietinė pusė, ir saulė kankina ištisą dieną.
te verde
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2010 05 30, 19:03)
kai daug erdves, tai gal nesijaucia, o cia butas visgi  g.gif
*

Grazus namai pas jus, mano skonio. wub.gif 4u.gif
zara**
Sveikutes 4u.gif Gyvename bute.kambariai nera dideli,naktiniu uzuolaidu nesinori,nes dar labiau juos sumazintu ax.gif ant visu langu yra roletai,bet va dabar galva suku kur galeciau uzsisakyti nebrangiai bet grazias dienines uzuolaidas,galvoju daryti jas labai tankias g.gif Gal galite ka pasiulyti Siauliuose?
Labai dekoju uz info 4u.gif
Teo
QUOTE(Ziezula @ 2010 06 17, 21:13)
Labas, gal kuri ir man pagelbet galetu? reikia stai toki langa papuosti. nuotrauka ne mano, nes dar tik kraustysimes, bet langas analogiskas. As norejau pakabint medines placias zaliuzes, iseitu 4 ant kiekvieno lango.... kaip jus galvojat?  4u.gif

Na istiesu grazus langelis wub.gif , jei dar savas kiemas uz jo. tai tikrai tik uzuolaidas kabinti. Galima ir tankesnes dienines (tarpines) mirksiukas.gif
Ziezula
aciuks uz patarimus 4u.gif tai tada dar vienas klausimas, kokios medziagos reiktu tarpinems uzuolaidoms, nes nenoriu ''sunkiu'' uzuolaidu, norisi lengvumo. Aaaciu smile.gif
daivulle
gal galit pasakyt kuo skiriasi standart nuo profi romaneciu mechanizmas. ax.gif
www.rrr
Gal kas uzmatete kur Kaune karnyzu graziu yra, kokiu nors juodu metaliniu pavyzdziui ax.gif
beskaiste
QUOTE(Ziezula @ 2010 06 20, 09:37)
kokios medziagos reiktu tarpinems uzuolaidoms,  nes nenoriu ''sunkiu'' uzuolaidu, norisi lengvumo. Aaaciu  smile.gif
*

retesnio audimo ir ne taip persisviecia kaip dienines ...paemus susiima i delna audinys net ... blink.gif
Teo
QUOTE(daivulle @ 2010 06 20, 23:10)
gal galit pasakyt kuo skiriasi standart nuo profi romaneciu mechanizmas. ax.gif
*

pasiklauskit kas siais mechanizmais prekiauja, turi paiskinti
kristesnamai

! 
Taisykles skaitėte?

Borzika

i 
Skelbimai perkelti į jiems skirtą temą:

http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...4921&st=300
www.rrr
gal kas zinote ar roletai buna tik su baltu remu ar gali but ir kitu spalvu, pav rudu kokiu ? blush2.gif
DOMINUKE
Sveiki.Siandien issirinkau uzuolaidas savo kambariui.Sumokejau 600 su apsiuvimu krastu doh.gif Cia dviems langams.Da rreikes roletu,dar tie nezinia kiek atsieis.Zodziu brangiai man tie langai atsieis.Galesiu ikelti foto kai atsiimsiu is siuvyklos ax.gif
pavasarineuoga

sveikos, supermamytes !

labai prasau pagalbos. vaiko kambary langa dengia romanete. bet ji persvieciama. o langas i rytu puse. tai ryto saule trukdo miegoti. ir vakare sunku uzmigti, kai sviesu. ka galetumet pasiulyt? turiu minciu :
1. pakeisti romanetes audini i tanku ir tamsesni.
2. ant lango remu deti roletus.
ka patartumet?

Mes turim dienines romanetes ir roletus nakciai uztraukiam. Labai patenkinta siuo sprendimu smile.gif O diena roletus pilnai susukam ir nesimato ju, atrodo, kad tik romanete yra. Tik roletus kasetinius reiktu det, dailiau jie atrodo. smile.gif
silver moon
Sveikos,

gal kas galite parekomenduoti, kur Vilniuje galima isigyti graziu roletu?
Noreciau dramblio kaulo arba sviesiai gelsvu su kokiais rusvais augalu motyvais, raiziniais.
Buvau Dexteroje Domus Galerijoje, dar kt.firmoje ten pat, antram aukste (pavadinimo nepamenu), bet arba vienspalviai arba visai man netinkami.
Gal kas nors matet?
Susidaro ispudis, jog uzuolaidu audiniu, rastu visokiausiu grozybiu yra, o su roletais sudetinga..... verysad.gif
kadabra
QUOTE(pantherrra @ 2010 06 24, 23:18)
Sveikos,

Noreciau dramblio kaulo arba sviesiai gelsvu su kokiais rusvais augalu motyvais, raiziniais.
Buvau Dexteroje Domus Galerijoje, dar kt.firmoje ten pat, antram aukste (pavadinimo nepamenu), bet arba vienspalviai arba visai man netinkami.
Gal kas nors matet?
Susidaro ispudis, jog uzuolaidu audiniu, rastu visokiausiu grozybiu yra, o su roletais sudetinga..... verysad.gif
*

paprastai buna visada sudetinga rasti tai ko ieskai biggrin.gif : as jau puse metu ieskau pilkos organzos be jokio rasti. Randu, bet kosminem kainom doh.gif
Zometa
Prasysiu merginos ir as jusu pagalbos. Na fantazija mano ribota, tai sugalvot pati nesugalvosiu, o kazkaip niekaip nerandu kad patiktu, o jei patinka -tai netinka. Problema tokia- pirmam aukste svetaineje vitrininiai langai. Namo interjeras - labai daug medzio. Buve seimininkai ant langu buvo uzkabine na tokias paprastas vertikalias zaliuzes. Man jos nepatinka, o be to musu suo nukandziojo zaliuziu surisimus-karoliukus biggrin.gif Mama siulo deti ruletus, bet tada reiketu ir uzuolaidu, kad kaimynai taip nespoksotu, bet as bijau kad musu "grauzikas" ju nenutampytų. O gal medines zaliuzes? Zodziu nezinau, noriu ir kad grazu butu, ir kad suo nesuestu, ir kad kaimynai nespoksotų. smile.gif
Liusii
QUOTE(Zometa @ 2010 06 25, 12:02)
Mama siulo deti ruletus, bet tada reiketu ir uzuolaidu, kad kaimynai taip nespoksotu, bet as bijau kad musu "grauzikas" ju nenutampytų. O gal medines zaliuzes? Zodziu nezinau, noriu ir kad grazu butu, ir kad suo nesuestu, ir kad kaimynai nespoksotų.  smile.gif
*

man atrodo jusu suo ir medines zaliuzes sukramtys biggrin.gif tai gal dekit ruletus kur is apacios i virsu vaziuoja? g.gif
Zometa
QUOTE(Liusii @ 2010 06 25, 12:14)
man atrodo jusu suo ir medines zaliuzes sukramtys  biggrin.gif tai gal dekit ruletus kur is apacios i virsu vaziuoja?  g.gif
*

tai kad ji labai megsta pro langa ziuret biggrin.gif
kadabra
QUOTE(Zometa @ 2010 06 25, 11:02)
Prasysiu merginos ir as jusu pagalbos.
*

kas del roletu g.gif ... man asmeniskai, jeigu jau viskas is medzio, tai ir lango uzdangalas turi buti naturalus - mieliau naudociau medvilne, lina ar kazka panasaus. Kaimo stiliui tinka ir geleti, neriniuoti audiniai, aisku jeigu jums tokie priimtini, jei norite islaikyti stiliaus vientisuma.
bet be foto sunku ka ir patarti.
kristesnamai
QUOTE(Zometa @ 2010 06 25, 12:02)
Prasysiu merginos ir as jusu pagalbos. Na fantazija mano ribota, tai sugalvot pati nesugalvosiu, o kazkaip niekaip nerandu kad patiktu, o jei patinka -tai netinka. Problema tokia- pirmam aukste svetaineje vitrininiai langai. Namo interjeras - labai daug medzio. Buve seimininkai ant langu buvo uzkabine na tokias paprastas vertikalias zaliuzes. Man jos nepatinka, o be to musu suo nukandziojo zaliuziu surisimus-karoliukus biggrin.gif  Mama siulo deti ruletus, bet tada reiketu ir uzuolaidu, kad kaimynai taip nespoksotu, bet as bijau kad musu "grauzikas" ju nenutampytų. O gal medines zaliuzes? Zodziu nezinau, noriu ir kad grazu butu, ir kad suo nesuestu, ir kad kaimynai nespoksotų.  smile.gif
*

Daryčiau iš naktinio audinuko (su medvilne) romanetes, ir i nišą tvirtinčiau plonyti begelį dieninėm užuolaidom. Ir kaimynai nematys, ir dieną neliks tuščias langas thumbup.gif
Ziezula
QUOTE(kadabra @ 2010 06 25, 09:02)
paprastai buna visada sudetinga rasti tai ko ieskai biggrin.gif : as jau puse metu ieskau pilkos organzos be jokio rasti. Randu, bet kosminem kainom doh.gif
*

pirk internetu is ebay pvz smile.gif
kadabra
QUOTE(Ziezula @ 2010 06 26, 21:46)
pirk internetu is ebay pvz smile.gif
*

kaip ir paciupineti norisi.
siais laikais nuotraukas super duper galima padaryti, o kai preke ateis realiai ne tokio grozio, kas tada cool.gif . kazkaip rizikinga g.gif
be to man reikia apie 15m, tai ir svoris susidaro nemazas, siuntimas butu brangus - gal net gautusi brangiau nei bazej po 40Lt uz metra paimt biggrin.gif

Linuska71
Sveiki, gal galite kas nors maždaug pasakyti, kiek kainuoja užuolaidų pasiuvimas (apsiuvimas, juostelių prisiuvimas) ir skylių išmušimas? Dar vienas klausimėlis, ar daug daugiau reikia medžiagos naktinėm užuolaidom jei nori tų žiedų, ar užtektų jei yra nupirkta kaip kad būtų siuvama juostelė? g.gif na turbūt suprasite ką norėjau paklausti blush2.gif
Meistrelis
QUOTE(Zometa @ 2010 06 25, 13:15)
tai kad ji labai megsta pro langa ziuret  biggrin.gif
*

Jei plastikiniai langai dėkit klasikinius roletus kaseteje,kurie leidžiasi iš viršaus į apačią.Nerekomenduoju iš apačios į viršų vien todėl ,kad audinys apačioje,todėl greit išsitepa
Namų Fėja
QUOTE(pantherrra @ 2010 06 25, 00:18)
Sveikos,
<...>
*

Keletas foto:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(www.lauresta.lt)

O labai išrankioms ir žinančioms konkrečiai, kokio piešinio ant roleto nori, yra galimybė pasigaminti fotoroletą. Reikia tik turėti nuotrauką (savo darytą, iš interneto - svarbu gera kokybė) arba tiesiog patinkantį grafinį ornamentą, ir vaizdelis bus perkeltas ant audinio.
silver moon
QUOTE(Namų Fėja @ 2010 06 28, 11:00)
Keletas foto:

O labai išrankioms ir žinančioms konkrečiai, kokio piešinio ant roleto nori, yra galimybė pasigaminti fotoroletą. Reikia tik turėti nuotrauką (savo darytą, iš interneto - svarbu gera kokybė) arba tiesiog patinkantį grafinį ornamentą, ir vaizdelis bus perkeltas ant audinio.
*

Patiko pirma nuotrauka. Tik noreciau far ryskesniu.
Nezinojau, kad galima perkelti nuotrauka ant roleto. Bet itariu kaina tada gerokai isauga, ar ne g.gif
atnala
QUOTE(Linuska71 @ 2010 06 27, 12:05)
Sveiki, gal galite kas nors maždaug pasakyti, kiek kainuoja užuolaidų pasiuvimas (apsiuvimas, juostelių prisiuvimas) ir skylių išmušimas? Dar vienas klausimėlis, ar daug daugiau reikia medžiagos naktinėm užuolaidom jei nori tų žiedų, ar užtektų jei yra nupirkta kaip kad būtų siuvama juostelė?  g.gif na turbūt suprasite ką norėjau paklausti blush2.gif
*

paprastai darant uzuolaidas su ziedais audinuko reikia dvigubai,bet imanoma isiversti ir su siek tiek maziau audinuko,tiesiog bus mazesnes bangeles,svarbu,kad uztektu audinuko tiek ,kad nakciai uzsitrauktu normaliai uzuolaida.
AstaRaud
Turiu du kambarius be užuolaidų: miegamasis ir svetainė. Miegamajam norėčiau ir dieninių ir naktinių užuolaidų, bet nežinau kokias spalvas pasirinkti ir kokius audinius.
Miegamasis Saulė būna vakare...
Svetainėje yra langas ir kitoje sienoje balkono durys. Spalvos: grindys ąžuolo-uosio parketas, sienos pieno baltumas ir šv. rudos gėlės, minkšta dalis - tamsus šokoladas. Gal užtektų tik romanečių, net nežinau. Taip pat būtų galimą į tą rudą interjero spalvą pagyvinti žaliomis pagalvėmis ir pan.
Svetainė saulė šviečia ryte iki pietų
Namų Fėja
QUOTE(pantherrra @ 2010 06 28, 21:32)
Patiko pirma nuotrauka. Tik noreciau far ryskesniu.
Nezinojau, kad galima perkelti nuotrauka ant roleto. Bet itariu kaina tada gerokai isauga, ar ne g.gif
*

Na negi kaina nuo to sumažės ax.gif Gi toks roletas bus vienintelis pasaulyje, o paprastai, kuo daiktas išskirtinesnis, tuo daugiau ir sumokėti tenka smile.gif Žinoma, daug paprasčiau, greičiau ir pigiau pasigaminti roletą, išsirinkus audinį iš katalogo. Na, bet jei, kaip sakėte, nei viename salone nėra nieko panašaus į tai, kas jums tiktų...

Nors aš neatsisakau minties kada nors pamėginti pati nusipiešti kokį vaizdelį ant savo roleto hm gal kokiais akriliniais dažais ax.gif
BrBk
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2010 05 30, 18:03)
user posted image
*

Ar Bufeto vedėja neminėjo kur gamino/pirko vaikiškus baldelius? bigsmile.gif (nu aš čia labai ne į temą, gal 'Vaikų balduose' rasiu atsakymą, o gal jūs žinote?).

Merginos, širma maždaug tokio dydžio langui 180x130 (panašiai, ar skaičiukai atvirkščiai) už maždaug 900 litų - kosmosas ar normalu? 4u.gif
orange
Sveikos mergaites,

norėčiau pasiteirauti, kur geriausi ieškoti medžiagų dieninėms užuolaidoms ir lovatiesei, kad būtų geras kainos/kokybės/pristatymo termino santykis. Domina Vilniuje.

Būčiau labai dėkinga už patarimus 4u.gif
www.rrr
QUOTE(BrBk @ 2010 06 29, 11:56)
Ar Bufeto vedėja neminėjo kur gamino/pirko vaikiškus baldelius? bigsmile.gif (nu aš čia labai ne į temą, gal 'Vaikų balduose' rasiu atsakymą, o gal jūs žinote?).

*

Jei nemaisau, tai lyg Domino baldus minejo ji .
BrBk
Marcela, ačiū 4u.gif Radau jau ir aš atsakymus kitoj temoj.

Merginos, patarkit, pati jau nesugebu išsirinkt ir sugalvot, o kai reikia nutart, iš viso šakecas doh.gif biggrin.gif

Va mūsų svetainės langas:
user posted image

Kai sujungsim svetainę su virtuve (planuojam pertvarkymus bute), neliks šitos sienos (darysim vaikų kambarį), bet čia esmės nekeičia, tiek, kad virtuvėje neliks lango ir iš saliono reiks šviesos kuo daugiau:
user posted image

Renkuosi iš šitų dviejų medžiagų – SUSIBALAMUTINAU JUODAI. Kuri jums gražesnė? Man ta su pienės pūku (GAL?). Siųsim širmą iš 3 dalių, iš šonų dvi dalys būtų tarkim su pienės pūku, o vidury-vienspalvis audinys, parinktume panašios faktūros, paderintumėm (tiksliau jau paderinom).
user posted image

user posted image

user posted image

Karnizo ten nebeliks, be abejo.
Aš jau susidūrinau galutinai, taip bijau, kad nebūtų mirga marga, bet užuolaidų norisi neutralių, jau ir taip daug (gal kiek per daug) pas mane spalvų. Ką manot? Gal netinka nei ta, nei ta medžiaga? Rėžkit tiesiai šviesiai. AČIŪ, labai laukiu jūsų patarimo! 4u.gif
Gija*
BrBk, man tai su pienes puku graziau, nemanau kad bus per marga, toks idomesnis audinys mano nuomone....

O cia man tik vienai taip atsitiko ar dar kam nors yra buve....pasiuvo siuveja romanete ant didelio vitrininio lango, na iki grindu romanete, praejus keliom savaitem, romanete pailgejo, tiesiog patyso ir dedasi jau ant grindu doh.gif
laimensija
Gal kuri mamyte uzmate ar turi ideju, kokia uzuolaidu ir lovatieses spalva tiktu miegamajame prie geltonu sienu. Galvoju diena nakti, bet tuscia smegenine .... smile.gif
orange
QUOTE(laimensija @ 2010 06 30, 15:43)
Gal kuri mamyte uzmate ar turi ideju, kokia uzuolaidu ir lovatieses spalva tiktu miegamajame prie geltonu sienu. Galvoju diena nakti, bet tuscia smegenine .... smile.gif
*

Na pas mane miegamojo sienos švelniai gelsvos. Tai ant lango aš planuoju daryti romanetę baltos čiut į gelsvumą spalvos (kaip aš sakau kaimiško pieno spalvos biggrin.gif ). Faktūrą lygi, be jokių raštų, kažkas panašaus kaip į drobę. O lovatiesę kažką turkio arba žydros spalvos... smile.gif Čia mano sena sena svajonė... Dabar kaip tik ieškau medžiagų. Bet lovatiesę darysiu ne blizgią su pamušalu, o noriu tokios grubesnės faktūros, kažką panašaus į gobeleną ir be jokių pamušalų. Tokios, kaip kartais viešbučiuose būna.
Manau, kad prie gelsvų sienų taip pat gražiai turėtų atrodyti karališkos mėlynos spalvos lovatiesė. Nu bet čia tik mano nuomonė, nes aš pasinešusi ant visų atspalvių mėlynų biggrin.gif Gal kitiems ji visiškai nepatinka... 4u.gif
neinzy
Brbk, is kur tokios grozybes su tais pieniu pukais bigsmile.gif wub.gif
beskaiste
QUOTE(laimensija @ 2010 06 30, 15:43)
*

kiekvienas turi savo spalvas ....as deciau zalius , oranzinius ir geltonus atspalvius bigsmile.gif
Raidas
Sveiki,

Gal kas zino, kur Kaune galima nebrangiai uzsisakyti roletus ? Gal koks privatininkas daro?

Aciu
Vilkės akis
QUOTE(Raidas @ 2010 06 30, 16:55)
Sveiki,

Gal kas zino, kur Kaune galima nebrangiai uzsisakyti roletus ? Gal koks privatininkas daro?

Aciu
*

Aš ką tik užsisakiau iš roletai 24. Kiek buvau pateikus užklausų - jie pigiausiai pasiūlė. 4u.gif
BrBk
QUOTE(indruciukas @ 2010 06 30, 16:46)
Brbk, is kur tokios grozybes su tais pieniu pukais bigsmile.gif  wub.gif
*

smile.gif Iš užuolaidų salono 'Celestina' (Kaune, bet kiek mačiau e-puslapy dirba jie ir Vln). Ilgai svarsčiau, bet ilgai neieškojau, šitam salone man siuvo miegamajam užuolaidas ir lovatiesę, virtuvėj - romanetę, dabar va tikiuosi ir širma grožėsimės - būtent šita su pienės pūkais wub.gif
Jau užsakiau ir jau nekantrauju...
Raidas
QUOTE(Vilkės akis @ 2010 06 30, 20:16)
Aš ką tik užsisakiau iš roletai 24. Kiek buvau pateikus užklausų - jie pigiausiai pasiūlė.  4u.gif
*

pas juos tik iki 2 m ilgio... pas mus langai didesni... schmoll.gif
Meistrelis
QUOTE(Raidas @ 2010 07 01, 10:33)
pas juos tik iki 2 m ilgio... pas mus langai didesni...

Jie plotis iki 1,8 m tai galima padaryti iki 2,5 m aukščio arba verst audinį ir tada gaunasi plotis iki 2,5 o aukštis iki 1,8.Bet tai tik paprasti roletai ne kasetiniai.
Gija*
Kazkokia apmirusi tema si pasidare blink.gif negi vasara niekas nesisiuna uzuolaidu? g.gif
Papildyta:
Apdarai vonios langams 4u.gif

user posted image

user posted image
Temidė
Kad visos temos kažkaip ''numirusios'' g.gif Atostogos biggrin.gif Mano vonios langai vis dar nuogi basi. Kol medžiai užstoja, tempiu gumą, bet jau rudenį verkiant kažką galvoti reikės g.gif
Gija*
QUOTE(Temidė @ 2010 07 28, 09:38)
Kad visos temos kažkaip ''numirusios'' g.gif Atostogos biggrin.gif Mano vonios langai vis dar nuogi basi. Kol medžiai užstoja, tempiu gumą, bet jau rudenį verkiant kažką galvoti reikės  g.gif
*

pas mane kabo romanete, tai buvo pirmas 'rubas' ant vonios lango, nes neimanoma buvo maudytis lotuliukas.gif
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.