Ziezula, butent kaip Sin City sako - uzuolaidos nisoje ir tik del minkstumo. Fantastiskas langas.
Ziezula, butent kaip Sin City sako - uzuolaidos nisoje ir tik del minkstumo. Fantastiskas langas.
QUOTE(Ziezula @ 2010 06 17, 21:13) Labas, gal kuri ir man pagelbet galetu? reikia stai toki langa papuosti. nuotrauka ne mano, nes dar tik kraustysimes, bet langas analogiskas. As norejau pakabint medines placias zaliuzes, iseitu 4 ant kiekvieno lango.... kaip jus galvojat? Medinės žaliuzės neleis jums atidaryti durų Aš, kaip ir kitos forumietės, linkčiau prie lengvų naktinių, ir tiek
Sveikutes
Labai dekoju uz info QUOTE(Ziezula @ 2010 06 17, 21:13) Labas, gal kuri ir man pagelbet galetu? reikia stai toki langa papuosti. nuotrauka ne mano, nes dar tik kraustysimes, bet langas analogiskas. As norejau pakabint medines placias zaliuzes, iseitu 4 ant kiekvieno lango.... kaip jus galvojat? Na istiesu grazus langelis
aciuks uz patarimus
gal galit pasakyt kuo skiriasi standart nuo profi romaneciu mechanizmas.
Gal kas uzmatete kur Kaune karnyzu graziu yra, kokiu nors juodu metaliniu pavyzdziui
gal kas zinote ar roletai buna tik su baltu remu ar gali but ir kitu spalvu, pav rudu kokiu ?
Sveiki.Siandien issirinkau uzuolaidas savo kambariui.Sumokejau 600 su apsiuvimu krastu
sveikos, supermamytes ! labai prasau pagalbos. vaiko kambary langa dengia romanete. bet ji persvieciama. o langas i rytu puse. tai ryto saule trukdo miegoti. ir vakare sunku uzmigti, kai sviesu. ka galetumet pasiulyt? turiu minciu : 1. pakeisti romanetes audini i tanku ir tamsesni. 2. ant lango remu deti roletus. ka patartumet? Mes turim dienines romanetes ir roletus nakciai uztraukiam. Labai patenkinta siuo sprendimu
Sveikos,
gal kas galite parekomenduoti, kur Vilniuje galima isigyti graziu roletu? Noreciau dramblio kaulo arba sviesiai gelsvu su kokiais rusvais augalu motyvais, raiziniais. Buvau Dexteroje Domus Galerijoje, dar kt.firmoje ten pat, antram aukste (pavadinimo nepamenu), bet arba vienspalviai arba visai man netinkami. Gal kas nors matet? Susidaro ispudis, jog uzuolaidu audiniu, rastu visokiausiu grozybiu yra, o su roletais sudetinga..... QUOTE(pantherrra @ 2010 06 24, 23:18) Sveikos, gal kas galite parekomenduoti, kur Vilniuje galima isigyti graziu roletu? Noreciau dramblio kaulo arba sviesiai gelsvu su kokiais rusvais augalu motyvais, raiziniais. Buvau Dexteroje Domus Galerijoje, dar kt.firmoje ten pat, antram aukste (pavadinimo nepamenu), bet arba vienspalviai arba visai man netinkami. Gal kas nors matet? Susidaro ispudis, jog uzuolaidu audiniu, rastu visokiausiu grozybiu yra, o su roletais sudetinga..... paprastai buna visada sudetinga rasti tai ko ieskai
Prasysiu merginos ir as jusu pagalbos. Na fantazija mano ribota, tai sugalvot pati nesugalvosiu, o kazkaip niekaip nerandu kad patiktu, o jei patinka -tai netinka. Problema tokia- pirmam aukste svetaineje vitrininiai langai. Namo interjeras - labai daug medzio. Buve seimininkai ant langu buvo uzkabine na tokias paprastas vertikalias zaliuzes. Man jos nepatinka, o be to musu suo nukandziojo zaliuziu surisimus-karoliukus
QUOTE(Zometa @ 2010 06 25, 12:02) Mama siulo deti ruletus, bet tada reiketu ir uzuolaidu, kad kaimynai taip nespoksotu, bet as bijau kad musu "grauzikas" ju nenutampytų. O gal medines zaliuzes? Zodziu nezinau, noriu ir kad grazu butu, ir kad suo nesuestu, ir kad kaimynai nespoksotų. man atrodo jusu suo ir medines zaliuzes sukramtys QUOTE(Zometa @ 2010 06 25, 11:02) kas del roletu bet be foto sunku ka ir patarti. QUOTE(Zometa @ 2010 06 25, 12:02) Prasysiu merginos ir as jusu pagalbos. Na fantazija mano ribota, tai sugalvot pati nesugalvosiu, o kazkaip niekaip nerandu kad patiktu, o jei patinka -tai netinka. Problema tokia- pirmam aukste svetaineje vitrininiai langai. Namo interjeras - labai daug medzio. Buve seimininkai ant langu buvo uzkabine na tokias paprastas vertikalias zaliuzes. Man jos nepatinka, o be to musu suo nukandziojo zaliuziu surisimus-karoliukus Daryčiau iš naktinio audinuko (su medvilne) romanetes, ir i nišą tvirtinčiau plonyti begelį dieninėm užuolaidom. Ir kaimynai nematys, ir dieną neliks tuščias langas QUOTE(Ziezula @ 2010 06 26, 21:46) kaip ir paciupineti norisi. siais laikais nuotraukas super duper galima padaryti, o kai preke ateis realiai ne tokio grozio, kas tada be to man reikia apie 15m, tai ir svoris susidaro nemazas, siuntimas butu brangus - gal net gautusi brangiau nei bazej po 40Lt uz metra paimt
Sveiki, gal galite kas nors maždaug pasakyti, kiek kainuoja užuolaidų pasiuvimas (apsiuvimas, juostelių prisiuvimas) ir skylių išmušimas? Dar vienas klausimėlis, ar daug daugiau reikia medžiagos naktinėm užuolaidom jei nori tų žiedų, ar užtektų jei yra nupirkta kaip kad būtų siuvama juostelė?
QUOTE(pantherrra @ 2010 06 25, 00:18) Sveikos, gal kas galite parekomenduoti, kur Vilniuje galima isigyti graziu roletu? Noreciau dramblio kaulo arba sviesiai gelsvu su kokiais rusvais augalu motyvais, raiziniais. <...> Keletas foto: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (www.lauresta.lt) O labai išrankioms ir žinančioms konkrečiai, kokio piešinio ant roleto nori, yra galimybė pasigaminti fotoroletą. Reikia tik turėti nuotrauką (savo darytą, iš interneto - svarbu gera kokybė) arba tiesiog patinkantį grafinį ornamentą, ir vaizdelis bus perkeltas ant audinio. QUOTE(Namų Fėja @ 2010 06 28, 11:00) Keletas foto: O labai išrankioms ir žinančioms konkrečiai, kokio piešinio ant roleto nori, yra galimybė pasigaminti fotoroletą. Reikia tik turėti nuotrauką (savo darytą, iš interneto - svarbu gera kokybė) arba tiesiog patinkantį grafinį ornamentą, ir vaizdelis bus perkeltas ant audinio. Patiko pirma nuotrauka. Tik noreciau far ryskesniu. Nezinojau, kad galima perkelti nuotrauka ant roleto. Bet itariu kaina tada gerokai isauga, ar ne QUOTE(Linuska71 @ 2010 06 27, 12:05) Sveiki, gal galite kas nors maždaug pasakyti, kiek kainuoja užuolaidų pasiuvimas (apsiuvimas, juostelių prisiuvimas) ir skylių išmušimas? Dar vienas klausimėlis, ar daug daugiau reikia medžiagos naktinėm užuolaidom jei nori tų žiedų, ar užtektų jei yra nupirkta kaip kad būtų siuvama juostelė? paprastai darant uzuolaidas su ziedais audinuko reikia dvigubai,bet imanoma isiversti ir su siek tiek maziau audinuko,tiesiog bus mazesnes bangeles,svarbu,kad uztektu audinuko tiek ,kad nakciai uzsitrauktu normaliai uzuolaida.
Turiu du kambarius be užuolaidų: miegamasis ir svetainė. Miegamajam norėčiau ir dieninių ir naktinių užuolaidų, bet nežinau kokias spalvas pasirinkti ir kokius audinius.
Miegamasis Saulė būna vakare... Svetainėje yra langas ir kitoje sienoje balkono durys. Spalvos: grindys ąžuolo-uosio parketas, sienos pieno baltumas ir šv. rudos gėlės, minkšta dalis - tamsus šokoladas. Gal užtektų tik romanečių, net nežinau. Taip pat būtų galimą į tą rudą interjero spalvą pagyvinti žaliomis pagalvėmis ir pan. Svetainė saulė šviečia ryte iki pietų QUOTE(pantherrra @ 2010 06 28, 21:32) Patiko pirma nuotrauka. Tik noreciau far ryskesniu. Nezinojau, kad galima perkelti nuotrauka ant roleto. Bet itariu kaina tada gerokai isauga, ar ne Na negi kaina nuo to sumažės Nors aš neatsisakau minties kada nors pamėginti pati nusipiešti kokį vaizdelį ant savo roleto hm gal kokiais akriliniais dažais QUOTE(Bufeto vedėja @ 2010 05 30, 18:03) Ar Bufeto vedėja neminėjo kur gamino/pirko vaikiškus baldelius? Merginos, širma maždaug tokio dydžio langui 180x130 (panašiai, ar skaičiukai atvirkščiai) už maždaug 900 litų - kosmosas ar normalu?
Sveikos mergaites,
norėčiau pasiteirauti, kur geriausi ieškoti medžiagų dieninėms užuolaidoms ir lovatiesei, kad būtų geras kainos/kokybės/pristatymo termino santykis. Domina Vilniuje. Būčiau labai dėkinga už patarimus
Marcela, ačiū
Merginos, patarkit, pati jau nesugebu išsirinkt ir sugalvot, o kai reikia nutart, iš viso šakecas Va mūsų svetainės langas: ![]() Kai sujungsim svetainę su virtuve (planuojam pertvarkymus bute), neliks šitos sienos (darysim vaikų kambarį), bet čia esmės nekeičia, tiek, kad virtuvėje neliks lango ir iš saliono reiks šviesos kuo daugiau: ![]() Renkuosi iš šitų dviejų medžiagų SUSIBALAMUTINAU JUODAI. Kuri jums gražesnė? Man ta su pienės pūku (GAL?). Siųsim širmą iš 3 dalių, iš šonų dvi dalys būtų tarkim su pienės pūku, o vidury-vienspalvis audinys, parinktume panašios faktūros, paderintumėm (tiksliau jau paderinom). ![]() ![]() ![]() Karnizo ten nebeliks, be abejo. Aš jau susidūrinau galutinai, taip bijau, kad nebūtų mirga marga, bet užuolaidų norisi neutralių, jau ir taip daug (gal kiek per daug) pas mane spalvų. Ką manot? Gal netinka nei ta, nei ta medžiaga? Rėžkit tiesiai šviesiai. AČIŪ, labai laukiu jūsų patarimo!
BrBk, man tai su pienes puku graziau, nemanau kad bus per marga, toks idomesnis audinys mano nuomone....
O cia man tik vienai taip atsitiko ar dar kam nors yra buve....pasiuvo siuveja romanete ant didelio vitrininio lango, na iki grindu romanete, praejus keliom savaitem, romanete pailgejo, tiesiog patyso ir dedasi jau ant grindu
Gal kuri mamyte uzmate ar turi ideju, kokia uzuolaidu ir lovatieses spalva tiktu miegamajame prie geltonu sienu. Galvoju diena nakti, bet tuscia smegenine ....
QUOTE(laimensija @ 2010 06 30, 15:43) Gal kuri mamyte uzmate ar turi ideju, kokia uzuolaidu ir lovatieses spalva tiktu miegamajame prie geltonu sienu. Galvoju diena nakti, bet tuscia smegenine .... Na pas mane miegamojo sienos švelniai gelsvos. Tai ant lango aš planuoju daryti romanetę baltos čiut į gelsvumą spalvos (kaip aš sakau kaimiško pieno spalvos Manau, kad prie gelsvų sienų taip pat gražiai turėtų atrodyti karališkos mėlynos spalvos lovatiesė. Nu bet čia tik mano nuomonė, nes aš pasinešusi ant visų atspalvių mėlynų
Brbk, is kur tokios grozybes su tais pieniu pukais
Sveiki,
Gal kas zino, kur Kaune galima nebrangiai uzsisakyti roletus ? Gal koks privatininkas daro? Aciu QUOTE(indruciukas @ 2010 06 30, 16:46) Jau užsakiau ir jau nekantrauju... QUOTE(Raidas @ 2010 07 01, 10:33) pas juos tik iki 2 m ilgio... pas mus langai didesni... Jie plotis iki 1,8 m tai galima padaryti iki 2,5 m aukščio arba verst audinį ir tada gaunasi plotis iki 2,5 o aukštis iki 1,8.Bet tai tik paprasti roletai ne kasetiniai.
Kazkokia apmirusi tema si pasidare
Papildyta: Apdarai vonios langams ![]()
Kad visos temos kažkaip ''numirusios''
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|