Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Langų rūbeliai - 8 tema
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
kadabra
Siulau testi pokalbius apie langu rubelius naujoje 8-oje temoje.

Kaune mielai galiu padeti siuvant uzuolaidas, romanetes, lovatieses, pagalveles bei iv.buitinius siuvinukus. Ikeliu paskutiniu darbeliu nuotraukas:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
graikine
Graži pirmoji lovatiesė wub.gif .
kadabra
QUOTE(graikine @ 2010 01 22, 09:33)
Graži pirmoji lovatiesė  wub.gif .
*

dekui, tai seniau siutas darbas.
isties tai viena lovatiese, tik su skirtingomis pusemis: tad gaunasi kaip ir dvi viename smile.gif
Temidė
Mergaitės, o ką jūs vonioje darote? Roletus dedate? g.gif
Kadabra, graži lovatiesė ax.gif Ir man reikės kažko panašaus. Kiek kainuoja pasiuvimas? Ir užuolaidų jau reikia dairytis pradėti, bet net neįsivaizduoju ko noriu doh.gif
Gija*
sveikos, na taip ivyko, kad 2 temos pasirode, tiesiog praeita tema sukuriau as, tai galvojau kad ir sia sukursiu as, na tiesiog pavelavau...taigi bendraujame toliau cia, moderatores prasiau, kad istrintu, manau tai ir padarys greitu laiku....

Na, o as ikeliu labai grazia foto, nu niekada nebuciau pagalvojusi, kad zaliuzes derintusi prie tokiu uzuolaidu, nu pasaka wub.gif gal kas pasidarete kazka panasaus g.gif

user posted image
kadabra
QUOTE(Temidė @ 2010 01 22, 14:01)
Kadabra, graži lovatiesė ax.gif  Ir man reikės kažko panašaus. Kiek kainuoja pasiuvimas? Ir užuolaidų jau reikia dairytis pradėti, bet net neįsivaizduoju ko noriu doh.gif
*

As kaip visada laikausi savo isitikinimu, kad uzuolaidos jaukiausia ir romantiskiausia. Jei neimanoma - romanete, jei netinka skoniui, tada jau - roletas.
Dekui uz pagyrimus lovatiesei. Kainos ivairios, derintinos su klientu, ivertinant pasirinkta modeliuka bei audinius.

QUOTE(pantherrra @ 2010 01 22, 15:51)
Man irgi lovatieses patiko thumbup.gif
*

Dekui 4u.gif

p.s. Gijos* ikeltoje nuotraukoje uzuolaidos - prabangios wub.gif
Gija*
QUOTE(Temidė @ 2010 01 22, 13:01)
*

As tai vonioje romanete siuvausi, uzuolaidos labai grazu, bet pas mane langas virs vonios...o romanete panasiai kainuoja kaip roletas, o jaukumo vistiek romanete labai priduoda smile.gif
Skirpus
Temide, kaip suprantu ieskote "rubelio" vonios langui smile.gif
Butu idomu pamatyti Jusu vonios langa, kad galetume duoti tinkama patarima ax.gif
Ar patenka ant lango tiesioginis vandens srautas?
Jeigu ne, labai puikiai tiktu musu gaminiai. Kadangi jie gaminami is naturaliu medziagu, jos islaiko kambario temperatura ir garai nenuseda ant zaliuziu ar roletu.
Vonioje labai tinka tiek 25 mm zaliuzes, tiek roletai. Ypac roletas Roll-down mechanizmu, kadangi jis leidzia pasislepti nuo aplinkiniu ir tuo paciu grozetis vaizdu uz lango smile.gif
vienas is pavyzdziu nuotraukoje:
user posted image
NiBiRu
QUOTE(Gija* @ 2010 01 22, 15:22)
sveikos, na taip ivyko, kad 2 temos pasirode, tiesiog praeita tema sukuriau as, tai galvojau kad ir sia sukursiu as, na tiesiog pavelavau...taigi bendraujame toliau cia, moderatores prasiau, kad istrintu, manau tai ir padarys greitu laiku....

Na, o as ikeliu labai grazia foto, nu niekada nebuciau pagalvojusi, kad zaliuzes derintusi prie tokiu uzuolaidu, nu pasaka  wub.gif  gal kas pasidarete kazka panasaus  g.gif

Pasaka, gal kas nutuokia kokios medžiagos reikia tokiom užulaidom,kad ant grindų sugultų šitaip?
elitarai
o ar nesunku plauti romanetes ax.gif ,na man tik viena kliutis ir trukdo jas detis,uzuolaidas praskalavai ir kvit,o romanetes? g.gif
Skirpus
QUOTE(elitarai @ 2010 01 25, 19:02)
o ar nesunku plauti romanetes ax.gif ,na man tik viena kliutis ir trukdo jas detis,uzuolaidas praskalavai ir kvit,o romanetes? g.gif
*

Musu romaneciu plauti nereikia 4u.gif Valyti galima tik sausu švelniu šepetėliu, arba (tik audinius iš bambuko ir medžio) drėgna kempinėle mirksiukas.gif
Namų Fėja
QUOTE(elitarai @ 2010 01 25, 20:02)
*

Romanetės skalbiamos lygiai taip pat, kaip ir užuolaidos. Vienintelis skirtumas, kad gal prie romanečių kiek ilgiau užtrukti teks - išimti strypelius, išverti virvutes ir kitus papildomus "dalykėlius", priklausomai nuo modeliuko. Na bet tai, tarkim, truks gal papildomų 30 min - gyventi su tuo tikrai galima ax.gif
elitarai
jeigu taip tada pergalvosiu planus g.gif
sania
QUOTE(NiBiRu @ 2010 01 25, 19:04)
Pasaka, gal kas nutuokia kokios medžiagos reikia tokiom užulaidom,kad ant grindų sugultų šitaip?
*

kiek uzmaciau, tai "tafta" graziai gulasi ant zemes g.gif
zydroji
Laba, mergaitės bigsmile.gif

Gal galite parekomenduoti, kas Vilniuje galėtų pasiųti romanetes už "nesikandžiojančią" kainą?

Ačiū visoms iš anksto 4u.gif
el_teide
QUOTE(zydroji @ 2010 01 26, 11:57)
Laba, mergaitės  bigsmile.gif

Gal galite parekomenduoti, kas Vilniuje galėtų pasiųti romanetes už "nesikandžiojančią" kainą?

Ačiū visoms iš anksto  4u.gif
*

nu gal dabar as juokingai atrodysiu, bet as apsitariau del uzuolaidu siuvimo su zmonemis, kurie prekiauja uzuolaidu audiniais Gariunuose ir uzsiima siuvimu uzuolaidu. siuna net ir austrijietes(ne kiekvienas salonas tai sugeba) ir audiniu kainos geros(55 lt. brangiausia medziaga naktine). as siusiu klasikinio stiliaus uzuolaidas. ir karnizus ten pirkau...o medziagos ten tikrai grazios. medziagu ivairove didele, tokiu tik geram salone yra, jokiuose senukuose ar ermitazuose nerasi. o salonuose siutis as neturiu pinigu blush2.gif ai dar kalbejau su viena salono vadove,tai issiaiskinau,kad ir ji is Gariunu medziagas perka ax.gif
Tina Les
QUOTE(el_teide @ 2010 01 26, 14:47)
nu gal dabar as juokingai atrodysiu, bet as apsitariau del uzuolaidu siuvimo su zmonemis, kurie prekiauja uzuolaidu audiniais Gariunuose ir uzsiima siuvimu uzuolaidu. siuna net ir austrijietes(ne kiekvienas salonas tai sugeba) ir audiniu kainos geros(55 lt. brangiausia medziaga naktine).  as siusiu klasikinio stiliaus uzuolaidas. ir karnizus ten pirkau...o medziagos ten tikrai grazios. medziagu ivairove didele, tokiu tik geram salone yra, jokiuose senukuose ar ermitazuose nerasi. o salonuose siutis as neturiu pinigu  blush2.gif  ai dar kalbejau su viena salono vadove,tai issiaiskinau,kad ir ji is Gariunu medziagas perka  ax.gif
*

Teisybę rašote drinks_cheers.gif Aš taip pirkau salone matytą medžiagą Gariūnuose kone perpus pigiau. Kalba, kad nemažai salonų ima iš Gariūnų arba iš tų pačių tiekėjų kaip ir Garūnuose prekiaujantys pardavėjai biggrin.gif
zydroji
Sutinku su mamytėm. Mano situacija kiek kitokia: gyvenome kitame bute, ten buvau nusipirkusi tokias tankesnes oranžines su linu užuolaidas (beje, irgi iš Gariūnų - thumbup.gif ). Dabar persikraustėm ir riektų čia romanečių (nes kambariukas mažutis, palangė plati....) tai pagalvojau, gal iš tos pačios medžiagytės galima jas pasiūti - kaip manot? Tik ieškau dabar siūvėjos, kuri apsiimtų...

Gal vakare galėsiu įdėti medžiagytę ir nuotrauką kambariuko - gal kokių kitų minčių kils... Labai jau tikiuosi iš jūsų visų pagalbos - nes tokių grožybių čia prirodot wub.gif o aš pasimetusi visai... o ir anyta skersuoja,kad be užuolaidų būnam doh.gif
NiBiRu
QUOTE(sania @ 2010 01 25, 23:46)
*

Dėkoju, taip ilgai svarsčiau ko ieškot,dabar žinosiu,taftos nes labai jau man gražiai gula toj nuotraukoj. thumbup.gif
jeila
QUOTE(sania @ 2010 01 26, 00:46)
*

bet tafta baisingai glamzos sad.gif man jos grazu, bettikriausiai lygint ir lygint,kad vaizda turetu. ir labai teplios yra.

gal darkart galit primint kas modeliuoja ir siuva Vilniuj? jau pribrendom... sienos su spalvom yra tai galim uzsidengt biggrin.gif idejos jau yra, bet gal pasikeis pasnekejus su profesionalu ax.gif kiek esu siuvus siuvaus salone, tai idomu kaip vyksta darbas su nepriklausomais nuo salonu zmonem?!-parinks bet kuriam ar vistiek turi savo megstamiausias audiniu pirkimo vietas?!
sania
QUOTE(jeila @ 2010 01 26, 18:26)
bet tafta baisingai glamzos sad.gif man jos grazu, bettikriausiai lygint ir lygint,kad vaizda turetu. ir labai teplios yra.

gal darkart galit primint kas modeliuoja ir siuva Vilniuj? jau pribrendom... sienos su spalvom yra tai galim uzsidengt biggrin.gif idejos jau yra, bet gal pasikeis pasnekejus su profesionalu  ax.gif  kiek esu siuvus siuvaus salone, tai idomu kaip vyksta darbas su nepriklausomais nuo salonu zmonem?!-parinks bet kuriam ar vistiek turi savo megstamiausias audiniu pirkimo vietas?!
*

na del glamzymosi, tai kad man jos ir taip jau tokios paglamzytos. O del tepliojimosi, tai teisybe, jei tik koks lasas uztiks ir viskas palieka, matosi, vienintele iseitis plauti. As visada norejau "taftos", bet kai suzinojau ju savybes tepliojimosi, tai atsisakiau, nes pas mane vaikai ir plius suo, kuris kisa visur savo slapia nosyte doh.gif (nespeju langu nutepliotu valyt) doh.gif
kadabra
QUOTE(elitarai @ 2010 01 25, 19:02)
*

manau, kad viska isverti ir nukabinti net ir tu rasytu 30min. neuztruksit.

QUOTE(zydroji @ 2010 01 26, 15:24)
Sutinku su mamytėm. Mano situacija kiek kitokia: gyvenome kitame bute, ten buvau nusipirkusi tokias tankesnes oranžines su linu užuolaidas (beje, irgi iš Gariūnų -  thumbup.gif  ). Dabar persikraustėm ir riektų čia romanečių (nes kambariukas mažutis, palangė plati....) tai pagalvojau, gal iš tos pačios medžiagytės galima jas pasiūti - kaip manot? Tik ieškau dabar siūvėjos, kuri apsiimtų...

Gal vakare galėsiu įdėti medžiagytę ir nuotrauką kambariuko - gal kokių kitų minčių kils... Labai jau tikiuosi iš jūsų visų pagalbos - nes tokių grožybių čia prirodot  wub.gif o aš pasimetusi visai... o ir anyta skersuoja,kad be užuolaidų būnam  doh.gif
*

jeigu turit nenaudojamas uzuolaidas, tai tikrai gera mintis is ju persisiuti, romanetems daug audinio nereikia, svarbu plotis lango su uzlaidom iseitu, o jau aukstis is ilgu uzuolaidu tikriausiai gausis (cia jau reikia pasiskaiciuoti).

p.s. turint mazus vaikus ir gyvunus namie tai kabint romanetes tikrai gera iseitis. as pati labai megstu uzuolaidas, bet kol vaikai eina ir su rankytem viska liesti megsta, pasisiuvau romanetes ir laikau jas siek tiek pakeltas, kad nepasiektu.
o tokiom ant grindu gulincioms uzuolaidoms tai, mano manymu, sterilios aplinkos reikia, nors jos labai grazu wub.gif
*AMRI*
QUOTE(el_teide @ 2010 01 26, 13:47)
nu gal dabar as juokingai atrodysiu, bet as apsitariau del uzuolaidu siuvimo su zmonemis, kurie prekiauja uzuolaidu audiniais Gariunuose ir uzsiima siuvimu uzuolaidu. siuna net ir austrijietes(ne kiekvienas salonas tai sugeba) ir audiniu kainos geros(55 lt. brangiausia medziaga naktine).  as siusiu klasikinio stiliaus uzuolaidas. ir karnizus ten pirkau...o medziagos ten tikrai grazios. medziagu ivairove didele, tokiu tik geram salone yra, jokiuose senukuose ar ermitazuose nerasi. o salonuose siutis as neturiu pinigu  blush2.gif  ai dar kalbejau su viena salono vadove,tai issiaiskinau,kad ir ji is Gariunu medziagas perka  ax.gif
*

Gal galetumet tiksliau pasakyti vieta,kur pirkot medziagyte?
Papildyta:
QUOTE(kadabra @ 2010 01 21, 17:21)
user posted image

Noreciau pasidaryti tokias uzuolaidas svetaineje.Cia kaip supratau dienines ir naktines yra pakabintos ant vieno karnizo.Gal galetumet pasakyti kiek reiketu medziagos dieninei ir kiek naktinems uzuolaidoms?(karnyzo ilgis 3,15m)
kadabra
QUOTE(*AMRI* @ 2010 01 26, 19:04)
Noreciau pasidaryti tokias uzuolaidas svetaineje.Cia kaip supratau dienines ir naktines yra pakabintos ant vieno karnizo.Gal galetumet pasakyti kiek reiketu medziagos dieninei ir kiek naktinems uzuolaidoms?(karnyzo ilgis 3,15m)
*

Siuo atveju dienines ir naktines uzuolaidos buvo kabinamos ant vieno metalinio karnizo. Nakties metu dienines tiesiog sustumiamos i viduri. Dienines uzuolaidos pilnai pakanka, naktines taip pat, nors pastarosios gali buti ir daugiau, cia tiesiog buvo risamasi prie gobeleno plocio, kuris buvo tik 1.50m.

langas - 2.10m
dienine - 3.60m
naktines - 2x1.50m

p.s. dienines uzuolaidoms su ziedais patarciau pirkti tik puikiai krentati nesipucianti audini.
*AMRI*
QUOTE(kadabra @ 2010 01 26, 20:59)

Tai medziagos reikia imti dvigubai uzdengiamam plotui ar daugiau?Naktinems planuoju imti irgi 2X1,50m,tai kiek tada dienines reikia? 6m g.gif
Teo
QUOTE(NiBiRu @ 2010 01 25, 19:04)
*

Manyciau, kad toje nuotraukoje medvilninis ar pusiau medvilninis audinys, tik jo paimta daug, tame visas grozis.
Kiekvienas audinys vis kitaip krenta. Kietesniu audiniu kritimas labiau lauzytas, grubesnis, netvarkingas (storesnes taftos taip krenta). Minkstu kaip tik atvirksciai.

kadabra
QUOTE(*AMRI* @ 2010 01 26, 22:13)
Tai medziagos reikia imti dvigubai uzdengiamam plotui ar daugiau?Naktinems planuoju imti irgi 2X1,50m,tai kiek tada dienines reikia? 6m  g.gif
*

turi uztekti.
Gintare^
Sveiki,
gal galite patarti, kur geriausia Kaune uzsisakineti roletus virtuves langui?
*Sausainiukas*
Sveikos,
jungiuosi ir aš į šią temutę, nes po remonto reiks papuošti svetainės langą. Noriu romantetės, tik neapsisprendžiu - dieninės ar naktinės.... Man gražiau naktinė.... bet tuomet reiktų sugalvoti, kaip pridengti langą dienos metu, nes gyvename pirmame aukšte, o ir norėtųsi, kad šveisos kuo daugiau patektų, nes kambarys gana tamsus... dieninė užuolaida ant romanečių man nepatinka. Arba, dieninė romanetė ir roletas nakčiai g.gif Kambario spalvos - tamsi ruda/vos vos kakavinė/balta.
Jeigu turėtumėt minčių, būčiau labai dėkinga 4u.gif
kadabra
QUOTE(*Sausainiukas* @ 2010 01 27, 13:24)
Jeigu turėtumėt minčių, būčiau labai dėkinga  4u.gif
*

o jeigu butu dienine romanete ir sviesios naktines uzuolaidos sukabinamos sonuose g.gif ?
*Sausainiukas*
QUOTE(kadabra @ 2010 01 27, 13:33)
o jeigu butu dienine romanete ir sviesios naktines uzuolaidos sukabinamos sonuose  g.gif ?
*

ačiū 4u.gif reiks pagalvoti, nors viduje labai priešinuosi ilgoms užuolaidoms g.gif kambarys nedidelis, 17 kv m, leliukas mažas, noriu, kad liktų daugiau erdvės 4u.gif
Namų Fėja
QUOTE(Gintare^ @ 2010 01 27, 14:14)
Sveiki,
*

Kainos visur daugmaž panašios, skiriasi audinių asortimentas. Rekomenduočiau tik viena - rinktis įmonę, kuri pati gamina roletus, o ne tarpininkauja užsakinėjant juos iš kitur - skirtumas pasimatys, jei netyčia prireiks garantinio remonto ax.gif .
Nonsensea
Gal kas galite parekomenduoti kur galima butu nebrangiai ir kokybiskai pasigaminti roletus? o gal zinote ar gamina truputi mazesnio nei 1.5metro plocio roletus? ar cia jau per didelis plotis? kokie roletai geresni ar is apacios ar is virsaus? Dekui uz informacija is anksto 4u.gif
aistukas
Sveikos,

norejau paklausti kiek reikia pirkti medziagos dieninei klasikinei uzuolaidai, jei lango plotis 5m ?

aciu 4u.gif
Teo
QUOTE(aistukas @ 2010 01 27, 22:26)
Sveikos,

norejau paklausti kiek  reikia pirkti medziagos dieninei klasikinei uzuolaidai, jei lango plotis 5m ?

aciu  4u.gif
*

O ka turite galvoje "klasikine" g.gif ?
Jei su raukimo juostele, tai graziausiai dvigubai.
regutis
QUOTE(Gintare^ @ 2010 01 27, 13:14)
Sveiki,
*

Mes užsisakinėjom pas keletas forumiečių rekomenduotą ,,Meistrelį,,Prieš tai perskambinom visu salonus tai šioje firmoje kainos tų pačių mūsų išsirinktų kokybiškų audinių buvo gerokai mažesnės thumbup.gif .O audinių pasirinkimas pagal spalvas ir raštus
buvo didesnis nei kai kuriuose salonuose.Pagamino per savaitę, vėliau kai sumąstėm dar vienam kambariui užsisakyti -gavom nuolaidėlę biggrin.gif
aistukas
Meistreli, o jeigu langas yra aukstesnis nei 2 m , kaip tada, jau roletu nebeuzdesi? g.gif

Papildyta:
QUOTE(Teo @ 2010 01 27, 22:52)
O ka turite galvoje "klasikine" g.gif ?
Jei su raukimo juostele, tai graziausiai dvigubai.
*

Na taip, galvoju apie suraukimo juostele, tokia kur tam tikrais intervaliukais vis sutraukia madziagele. T ai vadinasi reiktu apie 10 m. doh.gif
Meistrelis
QUOTE(aistukas @ 2010 01 28, 21:28)
Meistreli, o jeigu langas yra aukstesnis nei 2 m , kaip tada, jau roletu nebeuzdesi? g.gif
Papildyta:
Na taip, galvoju apie suraukimo juostele, tokia kur tam tikrais intervaliukais vis sutraukia madziagele. T ai vadinasi reiktu apie 10 m.  doh.gif
*

Galima uždėti tik tada maksimalus plotis iki 1,6m ,o aukštis iki 2,7m
*AMRI*
Papildyta:
QUOTE(aistukas @ 2010 01 27, 20:26)
Sveikos,

norejau paklausti kiek  reikia pirkti medziagos dieninei klasikinei uzuolaidai, jei lango plotis 5m ?

aciu  4u.gif
*

Priklauso nuo juosteles.Yra juosteles kurios sutraukia 1,5;2;2,5 karto.Tai jei juostele pasiriksite 1,5,tai medziagos reikes 7,5m,jei 2 tai 10 metru,o jei 2,5 tai 12,5m.Tikiuosi kad suprantamai parasiau.
Lucija
QUOTE(*AMRI* @ 2010 01 29, 00:23)
Papildyta:
Priklauso nuo juosteles.Yra juosteles kurios sutraukia 1,5;2;2,5 karto.Tai jei juostele pasiriksite 1,5,tai medziagos reikes 7,5m,jei 2 tai 10 metru,o jei 2,5 tai 12,5m.Tikiuosi kad suprantamai parasiau.
*

Noreciau paklausti o su kokiu sutraukimu graziausiai atrodo? Gal priklauso nuo uzuolaidu?
*AMRI*
QUOTE(Lucija @ 2010 01 29, 10:53)
Noreciau paklausti o su kokiu sutraukimu graziausiai atrodo? Gal priklauso nuo uzuolaidu?
*

Cia priklauso nuo audinio ir nuo jusu"skonio".
kadabra
Ikelsiu vaiku kambario uzuolaidos:

user posted image
pudra
Man tai šitos magnetinės turbūt vienos šauniausių kada nors matytų ax.gif . Tik kažin ar įmanoma Lietuvoj tokių rast g.gif
user posted image
user posted image
Gija*
pudra, labai idomios ir kartu labai keistos uzuolaidos, tikrai nematytos visai g.gif
jeila
QUOTE(pudra @ 2010 01 31, 12:15)
Man tai šitos magnetinės turbūt vienos šauniausių kada nors matytų  ax.gif . Tik kažin ar įmanoma Lietuvoj tokių rast  g.gif
user posted image
*

tikrai imanoma wink.gif man dizainere jau pries du metus siule sita varianta... tie magnetukai kaip suprantu pritvirtinami prie kokios nori medziagos jei neklystu... tik nzn ar jie atsikrai juos parduoda ar tik savo siuvamom uzuolaidom vezasi...
boruzele885
Ieskau variantu savo 2 langiukams (93X116 ir 92X106) bei durims (52X183)... Norisi naktiniu romaneciu ir panasaus atspalvio dieniniu uzuolaidu.. blush2.gif Kambario spalva zalsva. Norisi kazko grazesnio negu siaip eilines uzuolaidos schmoll.gif
Norim, kad nepersisvietu, nes uzsakem vienam kambariui roletus ir per neatiduma isrinkau persvieciama audini. Tad dabar matosi siek tiek is lauko puses doh.gif reiks ir ten dabar galvoti apie kazkokias grazias uzuolaidas dienines...
Siaip nesu labai isranki 4u.gif bet ieskau minciu. Gal kas galit pasidalinti idejomis?
Taip pat ir "meistrelio" ieskom, kad pasiutu ax.gif Labiausiai tiktu meistrelis is Kauno arba Alytaus...
doviile
stai manosios uzuolaidos, prastokas tik fotoaparatas - uz jas dekoju nariai TEO wub.gif
http://foto.delfi.lt/my_picture/1356895/
Louhi
QUOTE(doviile @ 2010 02 03, 12:24)
stai manosios uzuolaidos, prastokas tik fotoaparatas, uz jas dekoju nariai TEO  wub.gif
http://foto.delfi.lt/my_picture/1356895/
*

Ir aš esu užsisakiusi pas Teo, tik romanetes blush2.gif O pas jus širmos nakčiai uždengia tik langus, o tos gėlėtos dalys šonuose lieka, ar viskas prie langų suvažiuoja? Tikiuosi supratote ko klausiu blush2.gif Kaip kokybė? Esate patenkinta?

P.S. simpatiškas pintas krėslas wub.gif
ramuciukaz
QUOTE(Gintare^ @ 2010 01 27, 13:14)
Sveiki,
*

Kaune Savanoriu pr. 377, yra isikurusi imone "Gredomas" siuo metu ji vykdo akcijas roletams smile.gif taiko nuolaidas net iki 65% thumbup.gif
doviile
QUOTE(stebuklaz @ 2010 02 03, 14:54)
Ir aš esu užsisakiusi pas Teo, tik romanetes  blush2.gif O pas jus širmos nakčiai uždengia tik langus, o tos gėlėtos dalys šonuose lieka, ar viskas prie langų suvažiuoja? Tikiuosi supratote ko klausiu  blush2.gif Kaip kokybė? Esate patenkinta?

P.S. simpatiškas pintas krėslas  wub.gif
*

aciu uz ivertinima, galima stumdyti, siandien irgi stumdem raudonas sonines dalis i vidury , kad uzdengtume langa, nes saule labai sviete ir su mazyle negalejom zaisti smile.gif taip labai patenkinta, isties gavau geresni rezultata nei tikejausi, nes labai maloniai su TEO bendravom ir isties matosi labai stengesi
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.