Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Vilniaus gimdymo namai - VGN (6 tema)
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
nasata
[quote=Emanuel,2010 04 05, 17:11]
Sveikos mamytes
pries pusantros savites pagimdziau VGN nuostabia mergyte, esu labai dekinga akuserei Vierai ir gyd, Diliautienei. Gimdziau susitarus tik su akusere, o i gydytojos pamaina atsitiktinai papuoliau.

O jei tariesi tik su akušere, kaip jūsų atveju, tai į ligoninės kasą taip pat reikia tuos 700lt sumokėt?

Ir ar būtinai aš turiu iš anksto pas juos pasirodyt konsultacijoj, jei nusprendžiau gimdyt jų ligoninėj?
krepkiy
sveikos, o jai vyras nesiruose buti kartu gimdyme,o tik kol ne prasides,ar galima pabut salia o veliau iseit uz duru? blush2.gif
MamytėEvelina
QUOTE(agnuske @ 2010 04 11, 20:26)
O del klizmuciu man gine sake paciai nesigydyt.del ricinos su greifurtu tuo labiau pakraupo.sake ricinos nesciom isvis vartot negalima!!!
*

drinks_cheers.gif
ricinos negalima nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(krepkiy @ 2010 04 11, 21:00)
sveikos, o jai vyras nesiruose buti kartu gimdyme,o tik kol ne prasides,ar galima pabut salia o veliau iseit uz duru? blush2.gif
*

aišku, kad galima - juk pririšto niekas nelaiko mirksiukas.gif
nasata
Ricina didina ne tik žarnyno tonusą, bet ir skatina gimdos raumenų susitraukimą, todėl ricinos negalima nėštumo metu
Ruanda
Sveikutes 4u.gif

Norejau tokiu "buitiniu" dalyku paklausti ax.gif
Kaip viskas vyksta po gimdymo, tave aptvarko gimdykloje ir veza i pogimdyvine palata? o kur ir kada persirengi ar apsiprausi?
Uksnė
QUOTE(Ruanda @ 2010 04 11, 22:45)
Sveikutes  4u.gif

Norejau tokiu "buitiniu" dalyku paklausti  ax.gif
Kaip viskas vyksta po gimdymo, tave aptvarko gimdykloje ir veza i pogimdyvine palata? o kur ir kada persirengi ar apsiprausi?
*

mane toje pačioje gimykloje po susiuvimo apiplovė ir padėjo persirengt švariais naktiniais ir tik tada išvežė su leliuku į kitą skyrių smile.gif
raneri
Sveikos,
gal kuri buvot susidurusios su akusere Bozena ir gydytoju Razumu? Man labai reikia akuseres pavardes ir gydytojo vardo. Turejau daug bedu su jais. Nesinori gasdinti busimu mamyciu - ne visoms gi nepasiseka...
Duti
QUOTE(raneri @ 2010 04 12, 08:09)
Sveikos,
gal kuri buvot susidurusios su akusere Bozena ir gydytoju Razumu? Man labai reikia akuseres pavardes ir gydytojo vardo. Turejau daug bedu su jais. Nesinori gasdinti busimu mamyciu - ne visoms gi nepasiseka...
*

Paieškokit temų SM forumuose, greičiausiai Akušerė Božena Kačanovska, o Mindaugas Razumas.
O gąsdinti gal ir nereiktų, bet savo įspūdžius papasakoti, kad žinoti, kaip būna ir ko tikėtis - manau vertėtų....
Neraitė
Sveikos,
*

Na negasdinkite, bet papasakokite kaip jums buvo, kad kitos mamytės žinotų ko saugotis 4u.gif
kampulia
Sveikutes  4u.gif

*

Po gimdymo susiuvo, reikejo gulet gimdykloje 2 val. Tada perkele i palata, ten dar kazkiek gulejau, gydytoja leido keltis dar po keliu val., bet kad butinai vyras salia, kad eidama i dusa nenualpciau ar pan. Tai svariais naktiniais persirengiau jau palatoje po duso (nors ir tie su kuriais gimdziau nesusitepe).
raneri
QUOTE(Neraitė @ 2010 04 12, 09:02)
Na negasdinkite, bet papasakokite kaip jums buvo, kad kitos mamytės žinotų ko saugotis  4u.gif
*

Nelabai ir paciai smagu prisiminti.
Mano viena drauge gimde pas ta akusere Bozena ir man parekomendavo. Nuejau likus keliom savaitem iki gimdymo, susitariau, kad ji butu per gimdyma. Turbut visoms aisku, kad tai reiskia pazadeti vokeli. As jai pasipasakojau apie pirma gimdyma, kad sunkus buvo, kad gydytojas vaika man isstume, pati nagalejau pagimdyt. Ji patikino, kad tinkamai pasirupins ir t.t..
Kai jau nuvaziavau gimdyt, gydytojas Razumas apziurejo ir pasake: vaikas didelis, kaklelis blogas, pilvo raumenys prasiskyre,... nezinau, kaip tu pagimdysi...bus sunku. Nesupratau, ar jis cia taip nejuokingai juokauja, ar rimtai sneka. Bet akusere nuramino: imsimes visu priemoniu gimdymo eigoj, viskas bus gerai. Tai as ir buvau rami: galvoju, pinigai gi pazadeti.
Gimdymo metu vaikas uzstrigo. O gydytojas ziurejo ir su akusere bendravo. Nei Cezario nedare, nei sonkauliu man nespaude, kad tas vaikiukas greiciau islistu. Paskui siaip ne taip akusere iskrapste man ta vaika ir iskart isnese i intensyvia terapija, ne gime gerokai priduses. Nezinau, kiek ten laiko ji gaivino, nieks nieko nesiteike aiskint. Tik kita diena akusere atejus man sake, kad gal reikejo Cezario pjuvi daryt...
Siandien mano vaikuciui jau virs dvieju metuku, jis dar nevaiksto pats, turi lengva negalia.
Neraitė
QUOTE(raneri @ 2010 04 12, 13:23)
Siandien mano vaikuciui jau virs dvieju metuku, jis dar nevaiksto pats, turi lengva negalia.
*

Labai labai gaila kai taip nutinka būtent dėl gimdymo traumos...
Stiprybės jums ir sėkmės auginant vaikiuką 4u.gif
m-sirdele
QUOTE(eferika @ 2010 04 07, 15:38)
Sveikos,

prieš dvi savaites gimdžiau šioje ligoninėje. Neturiu jokiu priekaištų, tik pagyrimus  thumbup.gif Su niekuo nebuvau susitarusi, atvažiavom naktį. Gimdymo procese keitėsi pamainos, abiejų personalas buvo rūpestingas. Ir jau po gimdymo palatoj gulint tas dvi dienas sesutės labai pagelbėjo (sunkiai sekėsi žindyti iš pradžių).
Gimdžiau pas akušerę Dalią ir gydytoją tokį su ūsiukais, nedidelio ūgio (be akinių neįžiūrėjau pavardės  ax.gif ).
*

ir kaip tau tas gydytojas? gerai elgesi su tavimi?
shushushkin
na va smile.gif prieš 12 parų labai sėkmingai ir aš pagimdžiau VGN. Atvykome antra nakties o be 15 septynios jau buvau pagimdžiusi mažytę mergytę. Kaip pirmam vaikui tai gimdymas buvo labai greitas ir nesudėtingas smile.gif aišku velniškai skaudėjo biggrin.gif Personalas man labai patiko, ypač akušerė ir gydytojas, kurie prižiūrėjo mano gimdymą. Akušerės tik varda bepamenu... Vilija atrodo. Gydytojas tai toks prie bajerio labai biggrin.gif nelabai suprasdavau kada juokauja, kada rimtai šneka. Gimdžiau natūraliai, nors galėjau su epidūrų. Bet gydytojas atkalbėjo. Palata buvo dvivietė, šalia suremontuoti tuoletai ir dušai. Nors lova ir maistas tikrai tragedija ;]] Šiaip nusiskundimų jokių neturiu smile.gif visi gydytojai malonūs. Tik viena persona, kuri maistą nešioja aprėkė, kad nevalgau biggrin.gif nes kaip ji poto išneš indus jei darbą baigia ;]]] viskas kaip ir gerai, tik jau guleti toj ligoninėje tikra nuobodybė. Baisiai namo norėjosi, ir tos dvi dienos tikrai labai prailgo. pasiimkit kokią knygą paskaityti, nes tikrai nebus ką veikti kai vaikutis miegos.
Justikunina
QUOTE(shushushkin @ 2010 04 12, 15:43)
na va smile.gif prieš 12 parų labai sėkmingai ir aš pagimdžiau VGN. Atvykome antra nakties o be 15 septynios jau buvau pagimdžiusi mažytę mergytę. Kaip pirmam vaikui tai gimdymas buvo labai greitas ir nesudėtingas smile.gif aišku velniškai skaudėjo biggrin.gif Personalas man labai patiko, ypač akušerė ir gydytojas, kurie prižiūrėjo mano gimdymą. Akušerės tik varda bepamenu... Vilija atrodo. Gydytojas tai toks prie bajerio labai biggrin.gif nelabai suprasdavau kada juokauja, kada rimtai šneka. Gimdžiau natūraliai, nors galėjau su epidūrų. Bet gydytojas atkalbėjo. Palata buvo dvivietė, šalia suremontuoti tuoletai ir dušai. Nors lova ir maistas tikrai tragedija ;]] Šiaip nusiskundimų jokių neturiu smile.gif visi gydytojai malonūs. Tik viena persona, kuri maistą nešioja aprėkė, kad nevalgau biggrin.gif nes kaip ji poto išneš indus jei darbą baigia ;]]] viskas kaip ir gerai, tik jau guleti toj ligoninėje tikra nuobodybė. Baisiai namo norėjosi, ir tos dvi dienos tikrai labai prailgo. pasiimkit kokią knygą paskaityti, nes tikrai nebus ką veikti kai vaikutis miegos.
*

ar daug gimdanciu tuo momentu buvo?
ssaule
QUOTE(shushushkin @ 2010 04 12, 15:43)
*

thumbup.gif kaip smagu, kad viskas puikiai praejo, sveikinu 4u.gif
tai kaip supratau gulejai paprastoje palatoje su dar viena mamyte? Kaip ten tie remontai, ar labai triuksmas didelis?
nasata
[quote=shushushkin,2010 04 12, 15:43]
na va smile.gif prieš 12 parų labai sėkmingai ir aš pagimdžiau VGN. Atvykome antra nakties o be 15 septynios jau buvau pagimdžiusi mažytę mergytę. ..

Sveikinimai su dukryte 4u.gif
ir čia be jokio išankstinio susitarimo ir vokelio?
Emanuel
Merginos klizma pastato ligonineje, jeigu reikia, nieko ten baisaus ir skausmingo.gydytojas apziuri ir nusprendzia ar reikia, namie geriau neeksperimentuokit, tuo labiau manau, kad kai prasides gimdymas, bus ne iki to..geriau neprisikirsti sunkaus maisto ir kasdien i tulika bandyti nueiti,man labai padejo Danone activia su slyvom, kasdien valgiau smile.gif.joku pinigu, as apie tuos 500-700 LTL nemokejau, nors tariausi su akusere, galima sakyti vykau tiesiog gimdyti. Beje jeigu nenorit, kad vyras butu salia, per pati gimdyma jis gali iseiti...bet mano dalyvavo, nes viena numirciau turbut... sad.gif unsure.gif

Kovo 25 per pietus buvo 15 gimdanciu vienu metu...tai gydytojai ir seseles taip lakste.. thumbup.gif laugh.gif

o triuksmas isties didelis nuo to remonto..dvivietej palatoj taip karsta ir duru neina atidaryti i kolidoriu, nes diena ten grezia, remontuoja..
Ra$a
QUOTE(raneri @ 2010 04 12, 13:23)
Nelabai ir paciai smagu prisiminti.

4u.gif labai gaila, kad taip atsitiko.

Pasidalint galiu ir as svieziausiais ispudziais. Balandzio 5 diena nuvaziavau i ligonine nes buvo suejusi 41 sav, o gimdymas neprasidejo. Gydytojas apziurejes priimamajam pasake, kad pavojinga buti namie, todel jei sutinku guldys i patalogini stebejimui. Atsiguliau. Kita diena apziurejo palatos gydytoja ir vedeja ir pasake, kad padarys dar echoskopija ir jei sutinku tai kita diena is ryto i gimdykla ir paskatins gimdyma. Apie patalogini: personalas malonus, lovos ziauriai nepatogios, fainos gulejusios merginos tai laikas neprailgo biggrin.gif
Taigi is ryto susirinkau daiktus ir i gimdykla. Atejus prisistate akusere Bozena, pasake, akd bus mano akusere per gimdyma ir palydejo i gimdykla. Tada atejo gydytojas Razumas, nuleido vandenis. Tada iskart prisistate gydytojas Mileris ir pasake, kad jis mane priziures per gimdyma. Bozena ir Mileris labai viska smulkiai aiskino ka darys, kada skaudes, kada ne ir pan. Beje, Bozena iskart pasake, kokiu medikamentu reikes ir paklause ar galesime nusipirkti. Padare sarasiuka ir issiunciau vyra i vaistine. Pagal jos sarasiuka viskas kainavo apie 30 lt, bet as dar paprasiau vyro, kad ir epiduro rinkini nupirktu, nes tikrai zinojau, kad be jo neapseisiu. Taigi prasidejo saremiai, Mileris pasake, kad gal apseisim be skatinamu. Suleido epidura (anesteziologei vyras simboliskai atsidekojo, kad "nepamirstu" ir dazniau ateitu biggrin.gif ) Siaip labai faina moteriske, bet nzn vardo. Paskui apie pirma val atejo Mileris su kita gydytoja, jai viska papasakojo ir man pasake, kad keiciasi pamaina ir dabar mane priziures kita gydytoja (pavardes neatsimenu, jaunute, siaip nieko tokia). Taigi puse keturiu pagimdziau vaikuti, labai dideli (pagal mane). Labai likau patenkinta Bozenos ir visu kitu darbu. Po gimdymo aptvarke, dar palaike gimdykloj, paskui nuveze i dviviete palata. Leido keltis praejus keturioms val po gimdymo. Tada atsikeliau, nuejau i dusa, persirengiau. Norejome mokamos palatos, deja gimdyviu buvo tiek daug, kad tai buvo neimanoma. Palata normali, personalas bent man pasitaike super (nuo valytojos iki gydytojos), tik va su palatos kaimyne tai nepasiseke doh.gif Negalejau patiket, akd yra tokiu nesupratingu zmoniu. Pas ja visa diena nuo ryto iki vakaro sededavo vyras ir mama ir dar sniurais vienas po kito keliavo lankytojai. Nei minutes ramybes doh.gif plius palatose ziauriai karsta.
Nu va kiek daug cia prirasiau biggrin.gif gal ka naudingo suzinojote biggrin.gif . Jei kas domina klausit.
Ai tiesa, kazkaip norejau atsidekot Bozenai, ale nusprendem su vyru, kad pinigu nemokesim, tai kita diena vyras jai nuveze didziuli glebi roziu ir padekojo. Sake liko labai maloniai nustebusi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Emanuel @ 2010 04 12, 17:56)
Merginos klizma pastato ligonineje, jeigu reikia, nieko ten baisaus ir skausmingo.gydytojas apziuri ir nusprendzia ar reikia, namie geriau neeksperimentuokit, tuo labiau manau, kad kai prasides gimdymas, bus ne iki to..geriau neprisikirsti sunkaus maisto ir kasdien i tulika bandyti nueiti,man labai padejo Danone activia su slyvom, kasdien valgiau smile.gif.joku pinigu, as apie tuos 500-700 LTL nemokejau, nors tariausi su akusere, galima sakyti vykau tiesiog gimdyti. Beje jeigu nenorit, kad vyras butu salia, per pati gimdyma jis gali iseiti...bet mano dalyvavo, nes viena numirciau turbut... sad.gif  unsure.gif

Kovo 25 per pietus buvo 15 gimdanciu vienu metu...tai gydytojai ir seseles taip lakste.. thumbup.gif  laugh.gif

o triuksmas isties didelis nuo to remonto..dvivietej palatoj taip karsta ir duru neina atidaryti i kolidoriu, nes diena ten grezia, remontuoja..
*

del klizmos nieks ten neklause ar reikia daryt, o man nelabai ir rupejo biggrin.gif
o koridoriu bent dabar nieks nremontuoja, tai duris atsidaryt galima, tik islauko truputi triuksmas girdisi, bet nieko ten baisaus.
Justikunina
QUOTE(Emanuel @ 2010 04 12, 17:56)

Kovo 25 per pietus buvo 15 gimdanciu vienu metu...tai gydytojai ir seseles taip lakste.. thumbup.gif  laugh.gif

*

blink.gif Oho, idomu VGN visada tiek gimdanciu, ar tik sunkmeciu? biggrin.gif
shushushkin
[quote=Justikunina,2010 04 12, 16:04]
ar daug gimdanciu tuo momentu buvo?
*

[/quote]
is viso buvome 5 smile.gif) beveik visos vienu metu suvaziavom.

[quote=ssaule,2010 04 12, 16:33]
thumbup.gif kaip smagu, kad viskas puikiai praejo, sveikinu 4u.gif
tai kaip supratau gulejai paprastoje palatoje su dar viena mamyte? Kaip ten tie remontai, ar labai triuksmas didelis?
*

[/quote]
dekoju smile.gif taip gulejau paprastoje su dar viena mamyte. o remontu isvis nepastebejau. net nepamenu, kad butu buve kazkokie remonto garsai. tiesa, viena diena vaiksiojo visokie vyrai po palatas del remonto, ziurinejo, ka reikia ir kur paremontuoti ir pan. tai nelabai smagu buvo kai isiverzdavo kokie 6 zmones ir aptarinedavo kriaukles bukle ;]]

[quote=nasata,2010 04 12, 17:16]
[quote=shushushkin,2010 04 12, 15:43]
na va smile.gif prieš 12 parų labai sėkmingai ir aš pagimdžiau VGN. Atvykome antra nakties o be 15 septynios jau buvau pagimdžiusi mažytę mergytę. ..

Sveikinimai su dukryte 4u.gif
ir čia be jokio išankstinio susitarimo ir vokelio?
*

[/quote]
taip, nemokejau ne cento niekam :> labai neplanuotai atvykome. nes turejau gimdyti tik po dvieju savaiciu, o gavosi anksciau. nors, atvirai, ir laiku gimdant nebuciau niekam nieko mokejusi ;]]
m-sirdele
QUOTE(Ra$a @ 2010 04 12, 18:28)
4u.gif labai gaila, kad taip atsitiko.

Pasidalint galiu ir as svieziausiais ispudziais. Balandzio 5 diena nuvaziavau i ligonine nes buvo suejusi 41 sav, o gimdymas neprasidejo. Gydytojas apziurejes priimamajam pasake, kad pavojinga buti namie, todel jei sutinku guldys i patalogini stebejimui. Atsiguliau. Kita diena apziurejo palatos gydytoja ir vedeja ir pasake, kad padarys dar echoskopija ir jei sutinku tai kita diena is ryto i gimdykla ir paskatins gimdyma. Apie patalogini: personalas malonus, lovos ziauriai nepatogios, fainos gulejusios merginos tai laikas neprailgo  biggrin.gif
Taigi is ryto susirinkau daiktus ir i gimdykla. Atejus prisistate akusere Bozena, pasake, akd bus mano akusere per gimdyma ir palydejo i gimdykla. Tada atejo gydytojas Razumas, nuleido vandenis. Tada iskart prisistate gydytojas Mileris ir pasake, kad jis mane priziures per gimdyma. Bozena ir Mileris labai viska smulkiai aiskino ka darys, kada skaudes, kada ne ir pan. Beje, Bozena iskart pasake, kokiu medikamentu reikes ir paklause ar galesime nusipirkti. Padare sarasiuka ir issiunciau vyra i vaistine. Pagal jos sarasiuka viskas kainavo apie 30 lt, bet as dar paprasiau vyro, kad ir epiduro rinkini nupirktu, nes tikrai zinojau, kad be jo  neapseisiu. Taigi prasidejo saremiai, Mileris pasake, kad gal apseisim be skatinamu. Suleido epidura (anesteziologei vyras simboliskai atsidekojo, kad "nepamirstu" ir dazniau ateitu  biggrin.gif ) Siaip labai faina moteriske, bet nzn vardo. Paskui apie pirma val atejo Mileris su kita gydytoja, jai viska papasakojo ir man pasake, kad keiciasi pamaina ir dabar mane priziures kita gydytoja (pavardes neatsimenu, jaunute, siaip nieko tokia). Taigi puse keturiu pagimdziau vaikuti, labai dideli (pagal mane). Labai likau patenkinta Bozenos ir visu kitu darbu. Po gimdymo aptvarke, dar palaike gimdykloj, paskui nuveze i dviviete palata. Leido keltis praejus keturioms val po gimdymo. Tada atsikeliau, nuejau i dusa, persirengiau. Norejome mokamos palatos, deja gimdyviu buvo tiek daug, kad tai buvo neimanoma. Palata normali, personalas bent man pasitaike super (nuo valytojos iki gydytojos), tik va su palatos kaimyne tai nepasiseke  doh.gif  Negalejau patiket, akd yra tokiu nesupratingu zmoniu. Pas ja visa diena nuo ryto iki vakaro sededavo vyras ir mama ir dar sniurais vienas po kito keliavo lankytojai. Nei minutes ramybes  doh.gif plius palatose ziauriai karsta.
Nu va kiek daug cia prirasiau  biggrin.gif gal ka naudingo suzinojote  biggrin.gif . Jei kas domina klausit.
Ai tiesa, kazkaip norejau atsidekot Bozenai, ale nusprendem su vyru, kad pinigu nemokesim, tai kita diena vyras jai nuveze didziuli glebi roziu ir padekojo. Sake liko labai maloniai nustebusi  smile.gif
Papildyta:

del klizmos nieks ten neklause ar reikia daryt, o man nelabai ir rupejo  biggrin.gif
o koridoriu bent dabar nieks nremontuoja, tai duris atsidaryt galima, tik islauko truputi triuksmas girdisi, bet nieko ten baisaus.
*

o su siuntimu vazevai i priimamaji?
naminukas03
Sveikos,
*

pati skambinau siam gydytojui Mindaugui Razumui jis iseina atostogu nuo 04 20 dienos.Tai susitariau su gyd Tvaronaviciene,
Fabula
Kai vaziuoji gimdyti jokio siuntimo is niekur nereikia mirksiukas.gif

lovos potologiniame kurkas patogesnes negu pogimdyvineje palatoje, na man taip pasirode smile.gif

o del vyro sedejimo visa diena pas kaimyne tai nemanau kad labai jau keista, na nebent ateidavo 8ryto ir iseidavo 12 nakties tai tada taip. Bet seip kai as gulejau tai ir pas kaimyne ir pas mane vyrai praleido didziaja dienos dali smile.gif
Dovivana
QUOTE(pupune @ 2010 04 11, 17:46)
O gal žinot kiek gydytojų vienu metu darbo dieną (savaitgaliais manau mažiau) gimdymus priiminėja? Ir jei nesitarus atvažiuoji - priimamajame paskiria gydytoją? O gal atvažiavus paklausus "kas dirba" - galima pasirinkti?  g.gif kokia ten tvarka nesusitarus?

Ačiū  4u.gif
*

Labas,

atvaziavau 5 ryto, tai kadangi teko gimdykloje iki 19h pasikankinti pagimdziau tik prie 3-cios akuseres smile.gif
Papildyta:
Sveikutes  4u.gif

*

Siek tiek apiprausia gimdykloje, o paskui kai jau gerai jausies pati nueini i dusa. smile.gif

QUOTE(Fabula @ 2010 04 13, 17:46)
Kai vaziuoji gimdyti jokio siuntimo is niekur nereikia  mirksiukas.gif

lovos potologiniame kurkas patogesnes negu pogimdyvineje palatoje, na man taip pasirode  smile.gif
*

Pritariu. Nes ten teko net 2 sav praleisti.
BlueFlower
merginos, sakykit, o po gimdymo i palata nuveza kartu su kudikiu ar kudikis atskiram skyriuje guli(ta prasme atnesa tik pamaitinti ar visa laika buna su mama)?
pupune
QUOTE(naminukas03 @ 2010 04 13, 14:17)
pati skambinau siam gydytojui Mindaugui Razumui jis iseina atostogu nuo 04 20 dienos.Tai susitariau su gyd Tvaronaviciene,
*

Va čia tai naujiena doh.gif o tai Razumą ir pavaduos Tvaronaviciene? g.gif nes kiek girdėjau, jei atvažiuoji dienos metu su prasidėjusiu gimdymu, o yra paskirtas CP, labai didelė tikimybė, kad jis paima tą nestuke.gif . O dabar kas? g.gif
Emanuel
QUOTE(ugninemere @ 2010 04 13, 18:29)
merginos, sakykit, o po gimdymo i palata nuveza kartu su kudikiu ar kudikis atskiram skyriuje guli(ta prasme atnesa tik pamaitinti ar visa laika buna su mama)?
*

jei gimdai pati, ne cp vaikelis visada buna su tavimi...ji patraukia nuo taves tik gymus pasverti ismatuoti ir kai veza i palata, maziuka nesa sesele ant ranku... rolleyes.gif
pupune
QUOTE(Emanuel @ 2010 04 13, 20:04)
jei gimdai pati, ne cp vaikelis visada buna su tavimi...ji patraukia nuo taves tik gymus pasverti ismatuoti ir kai veza i palata, maziuka nesa sesele ant ranku... rolleyes.gif
*

O jei CP? g.gif
Ra$a
QUOTE(m-sirdele @ 2010 04 13, 13:20)
o su siuntimu vazevai i priimamaji?
*

turejau siuntima, bet nieks neprase

QUOTE(Fabula @ 2010 04 13, 17:46)
o del vyro sedejimo visa diena pas kaimyne tai nemanau kad labai jau keista, na nebent ateidavo 8ryto ir iseidavo 12 nakties tai tada taip. Bet seip kai as gulejau tai ir pas kaimyne ir pas mane vyrai praleido didziaja dienos dali  smile.gif
*

oj, jei tai butu tik vyras, tai butu viskas normaliai, bet kaip jau sakiau dar sedejo mama ar anyta, koki trecdali dienos brolis ir dar kiti lankytojai po tris ateidavo (tetos, pusseseres ir kiti giminaiciai). Tai kai visa diena palatoj buna kokie 5- 6 lankytojai tai man jau per daug budavo doh.gif

Justikunina
QUOTE(Ra$a @ 2010 04 13, 22:09)

oj, jei tai butu tik vyras, tai butu viskas normaliai, bet kaip jau sakiau dar sedejo mama ar anyta, koki trecdali dienos brolis ir dar kiti lankytojai po tris ateidavo (tetos, pusseseres ir kiti giminaiciai). Tai kai visa diena palatoj buna kokie 5- 6 lankytojai tai man jau per daug budavo  doh.gif
*

Pilnai tave suprantu, tikrai nenoreciau tokios kaimynystes schmoll.gif ko per daug to jau per daug. Atsimenu anksciau leisdavo lankytis viena val. per diena ir pakakdavo, o dabar?! Kitas reikalas, jei butu vienvietes palatos, tai prasom, bet ne tokiu atveju kai dviese guli.
As kai pagalvoju, jei man tokia kaimyne pasitaikys... na tikrai nenoriu schmoll.gif
vijjolaa
QUOTE(ugninemere @ 2010 04 13, 19:29)
*

gimdykloj su kudykeliu praleidi 2 val paskum kartu keliaujat i palata smile.gif net kartu i lova paguldo wub.gif
TalinaN
QUOTE(krepkiy @ 2010 04 11, 21:00)
*

Taip smile.gif Mano brolis ir draugas taip ir sedejo ax.gif
Papildyta:
user posted image

Cia mums net valandeles nera smile.gif ax.gif
agurčikas
O taip, su tom kaimynėm kartais ir nepasiseka. Gulėjau trivietėj palatoj. Tai pas vieną vyras būdavo nuo 7 val. ryto ar pan. iki beveik 12 val nakties. Na bet jie buvo ramūs daugiau lankytojų buvo tik tėvai ir viskas. Tyliai sau sėdėdavo ir į kūdikį žiūrėdavo. Na bet pas kitą mamytę tai šniūrais ėjo žmonės. Ir ne po vieną ar du, o po penkis ar net daugiau. Su maišais dovanų ir visokių dalykų. Ta mamytė matyt buvo labai plyšusi ar kirpta, kad ją vos ne nešti reikėdavo į tualetą ir tokia jaunutė, tai ji net verkdavo, kai pamatydavo tuos savo lankytojus. Ir vyr prašė, kad jau nieko daugiau nekviestų, neleistų ir pan. Bet taip tas tris dienas ir prabuvome su krūvomis žmonių. Net buvo atėjusi vaikų gydytoja, kuri visus lankytojus kartą išvarė. O dar mano ir tos jaunos mamytės vaikučiai buvo tokie neramūs, nuolatos rėkė nesavu balsu, o tie žmonės.... Tai kai prisimenu, net šiurpas krato. Tikiuosi, kad šį kartą taip nebus.
naminukas03
QUOTE(pupune @ 2010 04 13, 19:44)
Va čia tai naujiena  doh.gif o tai Razumą ir pavaduos Tvaronaviciene?  g.gif nes kiek girdėjau, jei atvažiuoji dienos metu su prasidėjusiu gimdymu, o yra paskirtas CP, labai didelė tikimybė, kad jis paima tą  nestuke.gif . O dabar kas?  g.gif
*

Tiesiog as su ja susitariau, kai Razumas pasake, kad negales, siule jis mane apziureti ir parekomenduoti ka nors is savo kolegu, bet nusprendziau, kad apseisiu as be tos jos apziuros pasiklausinejau apie sia gyd ir susitariau.
Sauliukai
QUOTE(naminukas03 @ 2010 04 14, 14:35)
Tiesiog as su ja susitariau, kai Razumas pasake, kad negales, siule jis mane apziureti ir parekomenduoti ka nors is savo kolegu, bet nusprendziau, kad apseisiu as be tos jos apziuros pasiklausinejau apie sia gyd ir susitariau.
*

Sveika, o kodel nusprendei butent su ja tartis? Man ja pataria mano ginekologe, bet dar nesu tvirtai apsisprendus.
Indere
Mamos, o ka jus daret, jei susitaret su gydytoju ir ishpuole ne jo budejimo laikas kai jau gimdot? Ar kvieciat specialiai, ar gulat pas bet ka? O jei kvieciat, tai ka, ir kasa 700 ir dar daktareliui "aciu" i vokeli??? ax.gif
ssaule
QUOTE(Indere @ 2010 04 14, 15:34)
Mamos, o ka jus daret, jei susitaret su gydytoju ir ishpuole ne jo budejimo laikas kai jau gimdot? Ar kvieciat specialiai, ar gulat pas bet ka? O jei kvieciat, tai ka, ir  kasa 700 ir dar daktareliui "aciu" i vokeli??? ax.gif
*

teoriskai taip ir iseina, nes daktarelis is tu oficialiu 700 Lt berods tik 100 gauna. Del to as ir nusprendziau gimdyti nesitarus. Dar lyg girdejau gandus, kad ta tvarka kiti apeina, bet nieko konkreciai pasakyti negaliu. Gal kitos mamos is savo patirties pasakys.
Jau labai noreciau si savaitgali vaziuoti i VGN biggrin.gif susitikti su savo mazuteliu wub.gif jau 39 sav.
Justikunina
QUOTE(ssaule @ 2010 04 14, 16:43)
teoriskai taip ir iseina, nes daktarelis is tu oficialiu 700 Lt berods tik 100 gauna. Del to as ir nusprendziau gimdyti nesitarus. Dar lyg girdejau gandus, kad ta tvarka kiti apeina, bet nieko konkreciai pasakyti negaliu. Gal kitos mamos is savo patirties pasakys.

*

Viskas priklauso nuo to, kaip tu susitarsi su gydytoju. As, pvz. situs dalykus aptariau, kad veliau nebutu jokiu nesusipratimu mirksiukas.gif

Jau labai noreciau si savaitgali vaziuoti i VGN biggrin.gif susitikti su savo mazuteliu wub.gif jau 39 sav

Tai gal ir susitiksime 4u.gif
astulka1
as labai persiprasau, cia jau 6 tema, tai nuo kurios vietos skaityti jau nebe visai aisku... tai norit pasakyti, kad kai atvyksti gimdyti - reikia susimoketi 700 lt?! blink.gif

ir ka galit pasakyti apie VGN Žaliūnas arba Žmuidzinaitę?

aciu aciu aciu 4u.gif
CervusDama
QUOTE(astulka1 @ 2010 04 15, 15:18)
as labai persiprasau, cia jau 6 tema, tai nuo kurios vietos skaityti jau nebe visai aisku... tai norit pasakyti, kad kai atvyksti gimdyti - reikia susimoketi 700 lt?!  blink.gif

ir ka galit pasakyti apie VGN Žaliūnas arba Žmuidzinaitę?
aciu aciu aciu  4u.gif
*

atvykus moket nieko nereikia smile.gif nebent nori issikviesti gydytoja, kuris tuo metu nedirba smile.gif Vat tada ir moki tuos 700 i kasa smile.gif
astulka1
supratau..... aciu 4u.gif
sunflow
Sveikos visos besiruošiančios važiuoti į VGN. Aš tik šiandien grįžau namo thumbup.gif VGN paliko man gan gerą įspūdį, šį kartą viskas buvo žymiai geriau negu prieš penkerius metus, kai gimdžiau pirmąją dukrelę. Buvau susitariusi su gydytoja. Akušėrė buvo būdinti, labai faina moteriškė. Tiesa, per tą skausmą nei vardo, nei pavardės neįsiminiau blush2.gif Tiek gimdykloje, tiek palatose viską reikia turėti savo. Atpirkti paprašė tik kateterį, nes daugiau man nieko nesunaudojo. Maistas aišku tragiškas. Mokamų palatų nebuvo laisvų, tai gulėjau dvivietėje. Kaiminė faina ir pasikalbėjome ir pajuokavome. Sesutės tai labai skirtingos, vienos fainos, kitos tikros raganos, bet aš nelabai kreipiau į jas dėmesio. Bet aišku pačios važniausios yra sanitarės doh.gif Čia jau nei atimsi, nei pridėsi doh.gif Dar šiek tiek trukdė remontas, bet kai stebuklas guli šalia tavęs, nelabai ką girdi wub.gif
Jeigu turėsite klausimų, mielai atsakysiu smile.gif
astulka1
o kas su tom sanitarem? ax.gif
pupune
QUOTE(sunflow @ 2010 04 15, 17:07)
Sveikos visos besiruošiančios važiuoti į VGN. Aš tik šiandien grįžau namo  thumbup.gif  VGN paliko man gan gerą įspūdį, šį kartą viskas buvo žymiai geriau negu prieš penkerius metus, kai gimdžiau pirmąją dukrelę. Buvau susitariusi su gydytoja.
.......

O su kokia gydytoja tareisi ? mirksiukas.gif
sunflow
QUOTE(astulka1 @ 2010 04 15, 17:34)
o kas su tom sanitarem? ax.gif
*

Vaikšto visos tokios važnos, lietuviškai beveik nešneka. Ko bepaklaustum, pvz. kur dušas, veidą (jeigu jį galima taip pavadinti) suraukia, kažką neaiškaus suburba ir viskas. Patalinę pakeisti prašiau parą laiko ir pan. doh.gif
astulka1
na taip, istiesu... kazkokios jos visur tokios, tikriausiai noretu, kad joms kistume kai ir gydytojams... biggrin.gif
kazkaip jos visos isivaizduoja, kad vat judarbas - tai ajatus ajatus.... koks pasaulietiskai svarbus cool.gif
Angele
QUOTE(sunflow @ 2010 04 15, 17:07)
Sveikos visos besiruošiančios važiuoti į VGN. Aš tik šiandien grįžau namo  thumbup.gif  VGN paliko man gan gerą įspūdį, šį kartą viskas buvo žymiai geriau negu prieš penkerius metus, kai gimdžiau pirmąją dukrelę. Buvau susitariusi su gydytoja. Akušėrė buvo būdinti, labai faina moteriškė. Tiesa, per tą skausmą nei vardo, nei pavardės neįsiminiau  blush2.gif Tiek gimdykloje, tiek palatose viską reikia turėti savo. Atpirkti paprašė tik kateterį, nes daugiau man nieko nesunaudojo. Maistas aišku tragiškas. Mokamų palatų nebuvo laisvų, tai gulėjau dvivietėje. Kaiminė faina ir pasikalbėjome ir pajuokavome. Sesutės tai labai skirtingos, vienos fainos, kitos tikros raganos, bet aš nelabai kreipiau į jas dėmesio. Bet aišku pačios važniausios yra sanitarės  doh.gif  Čia jau nei atimsi, nei pridėsi  doh.gif  Dar šiek tiek trukdė remontas, bet kai stebuklas guli šalia tavęs, nelabai ką girdi  wub.gif
Jeigu turėsite klausimų, mielai atsakysiu  smile.gif
*

Vis dar remontas g.gif
Pries 1 metus ir 4 menesiukus sanitares pacios ateidavo ir keisdavo patalyne, naktinius ir pan. Bet jei viskas savo, tai matyt krize prispaude g.gif
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.