Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kiek laiko galima duoti SEDATIF
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas vaikų gydytojai > Vaistai
Linetė
Norėjau pasiklausti kiek laiko galima be pertraukos duoti homeopat. vaistukus SEDATIF. Mergaitei 3m, kol kiekvieną vakarą duodam po tabletę šių vaistukų, jokių problemų su miegu bei užmigimu nėra, tik nedavėm dvi savaites vaistukų, vėl vaikas po 1,5-2 val. negali užmigti, vartosi, naktį po kelis kart keliasi doh.gif Gauna vaistukų tai normaliai miega. Taip su tuo miegu nuo gimimo. Vaistukus pradėjom duoti tik šį rudenį, dabar neseniai padarėm 2-jų savaičių pertrauką ir vėl pradėjom duoti 1 kart dienoje prieš nakties miegą wub.gif
Ar nekenkia vaikui pastovus šių vaistukų davimas. Ir kiek laiko būtų galima juos duoti be pertraukos, nes mūsiškė pediatrė sako kad galit visą gyvenimą duot, nieko nebus, bet kažkaip man baisu wub.gif

Dėkoju už atsakymą wub.gif
Pediatrė Virginija
O aš esu tos nuomonės, kad mažą vaiką migdyti vaistų pagalba nėra normalu. Gal būt homeopatinį vaistą duoti ir nėra kenksminga, bet.... Gal geriau vaikui paskaitykite gražią pasaką, paglostyti jam nugarytę ar galvytę, pabūti šalia, ir jis užmigs. Todėl griebtis vaistų tikrai nepatariu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.