Gavau as siandien su Migle kelialapi i sanatorija ir dabar turiu apsipresti, i kuria noriu vaziuoti. Gal kuri nors is jusu esate su vaiku buvusi kurioj nors is siu sanatoriju? Druskininku Saulutej as esu viena buvusi kai dar buvau vaikas, bet tai buvo priesgerus 10metu. Bet salygos mamoms su vaikais ten nebuvo itin geros - nors gal per tiek laiko ir viskas pasikeite  ir gal kas svieziu patyrimu turite. O apie visas kitas tai tik girdejusi esu...
Mano sesuo šiuo metu Saulutėj, tai atsiliepimai nelabai kokie - ir dėl gyvenimo sąlygų, ir dėl maisto.
Galiu pasisakyti del Abromiskiu sanatorijos. Mes ten buvom 2 kartus. Del gyvenmimo salygu ir del maitinimo negaliu skustis - maitinimas 5 kartus per diena. Mamai su vaiku stengiasi duot atskira kambariuka arba kambari ant 2 mamu. Personalas irgi neblogas. Vienas minusas - ten ziauriai nuobodu  Viena karta buvom rudeni, tai 2 sav. teko prasedeti patalpoj, kadangi zveriskai lijo. Antra karta buvom vasara - tai vaiksciojom maudytis. Jeigu neturi masinos tai ten nelabai patogu nuvaziuoti. Vaiku sanatorijoje nera nei parduotuves nei apgailetino kokio kioskelio. Del daktaru dabar: mes buvom su atsma, vaikui paskire proceduras i baseina su chlorka  O ji dar apkandziojo uodai ir nuo to chloruoto vandens ji isbere baisiausiai. Zodziu namo isvaziavom su baisiausiom zaizdom anksciau laiko. Tai va parodo daktaru kompetencija. O man paskui sesele pasake kad astmatikams jokiu budu negalima maudytis chloruotame vandenyje. Galit su mazu vaiku pasivaikscioti, iki artimiausio miestelio (Elektrenai) 7 km. Mes viena karta nuejom pasivaksciot, tai vos kojas parvilkom. Autobusai vaziuoja 2-3 kartus per diena, miestelyje nemaciau ne vieno taksto.  As tai i Druskininkus arba Palanga varyciau, pasikartosiu, ten ziauriai nuobodu. Mano pussesere po 2 d. pabego is ten, nors uz kelionlapi mokejo. O jums pediatre dave siuntima i sanatorija?
nea, ligoniu kasos - 24 lovadieniams. As irgi tarp Druskininku ir palangos svyruoju. Druskininku pliusai - mazesnis atstumas ( cia nei iki palangos) ir gan pazistamas meistelis ( kelis kartus esu buvusi) Palangos pliusai - jura + pusynai sveikesnis oras nei vien tik pusynai.
Jei seniai buvai Druskininkuose, tai galiu pasakyti, kad ten dabar šalia sanatorijos Norfa, Maxima ir dar kažkokia parduotuvė yra (čia prasiblaškymui  ), o šiaip tai man ten oras  Pasivažinėjom po pušynėlį
sauluke
2004 04 26, 13:44
PALANGA RINKCIAUSI DEL VIENOS (SVARIOS!) PRIEZASTIES-JUROS ABROMISKESE AUTOBUSAI VAZIUOJA DAR DAZNOKAI-BEVEIK KAS VALANDA...KITAS PLIUSAS-ARTI NAMU...MAISTAS-NEBLOGAS...DABAR SPARCIAI REMONTUOJASI - BET ATRODO DAR VAIKU NEPALIETE. KAS LIECIA KOMPETENCIJA-TAI VIENA GERIAUSU REABILITACIJOS LIGONINIU...KAD NUOBODU-TIESA, YPAC JEIGU NESI SUNKUS LIGONIS... DRUSKININKUS RINKCIAUSI SU VCP(VAIKU CEREBRALINIS PARALYZIUS) -CIA JIE VIENAREIKSMIAI GERIAUSI.
pasiskambinau i druskininkus ir palanga. Palangoje uzimtumas didesnis. Jei noretume, tai rytoj galima butu uzsisakyti vietas nuo geguzes 3d. Gyventume dvivieciame kambary su patogumais ( dvi mamos du vaikai). Druskininkuose vietu daugiau, gyventumem atskirai, tik be patogumu. Abiejose sanatorijose isreikstas nepasitenkinimas del mazo vaiko amziaus.
Sauluke, mes ne su VCP vaziuojame
tik siaip nesupratau, kodel uz viena mamos buvimo sanatorijoj diena ligoniu kasa moka 14lt, jei valgis i tai neieina - ka tai lovos kaina?
Mes kai buvom abu kartus nereikejo moketi ne kapeikos. Gal paskambink i sveikatos ministerija ir paklausk.
Silvute:kada jus buvot? Kiek teiravausi, tai ir druskininkuose, ir palangoje mama maitinima turi prisipirkti.
ramuneb
2004 10 10, 11:12
mano 3 metų berniukui reikės ne mažiau kaip 1 metus praleisti sanatorijoje, gal galit parekomenduoti kurią nors, jo problema šlaunikaulio galvutės kremzė nusitrynus , reikės ją atauginti, negalės ilgai vaikščoti ...
Manau su tokia problemele jus priimtu i Utenos reabilitacijos centra, nes ten dazniausiai guli vaikai su judejimo sutrikimais. Mes ten buvom pora savaiciu- labai jauku, geras personalas, ir kas svarbiausia- labai kokybiskos ir modernios proceduros. Bijau pameluot, bet tai bene moderniausias reab. centras Lietuvoje. Tik va beda kad jis truputuka uz miesto, ne taip kaip Druskininkuose ar Palangoj sanatorijos mieste. Bet atmosfera
Kacergines nerekomenduoju nors zinau kad vaikai ten su tokia diagnoze gydomi nors ji pamazu tvarkosi ir ziema ten tikrai silta bet palatos tikrai nera jaukios .
ramuneb
2004 10 13, 09:07
sako,kad tokius vaikus gydo Kaune, Panemujėj kažkur,sako,kad gana gerai,oką esat apie ją girdėję
Jei dar kam idomu, tai mes ka tik grizome is Druskininku "Saulutes", tikslaiu, as grizau pries dvi savaites, o Povilas su mociute grizta siandien Na, man pirmomis dienomis buvo sokas. Bet tai gal greiciau del gyvenimo tempo, sovietinio poziurio i ligoni. Paskui pripranti ... atrodo, taip ir turi buti. Siaip salygos ten ivairios. Pirma savaite gavome palata su ... fanera uzkaltais langais abiejose soniniu sienu pusese. Tai girdejome viska, net ir tai apie ka sneka kaimynes mamos su vaikais. WC irgi buvo koridoriuje. Maistas - apyprastis (maza darzoviu ivairove : pagrinde kopustai, kartais dar morkos ir burokeliai. Nei pomidoro, nei agurko per 2 sav. taip ir nepamaciau  ) Nors visada buna pasirinkimas is 3 patiekalu, tai gali parinkti vaikui, ka labiau megsta. Beje, mamai maistas tikrai mokamas - 7 lt dienai, jei nori gauti pusrycius, pietus ir vakariene. Siaip proceduros ten gal ir profesionalios. Neturiu su kuo palyginti, nes mums tai pirmas kartais. Kitos mamytes sake, kad Palangos sanatorija labiau atnaujinta, taciau "didesnis fabrikas". Tiesa, po to, kai susirgome, mus perkele i restauruota palata su plastikiniais langais ir WC. Tai buvo tikrai neblogai. Bet tokiu palatu - nedaug. Patys Druskininkai tikrai labai grazus - gaila, kad mano Povilas nevaikstovas. Tai ne daug kur galejom nupedinti. Bet paskui buvau nuvaziavusi savaitgali su auto, tai apejom centra, parkus, paupius.
pasidomekite senatorija "zibute". mums ja rekomendavo drauge, jei vaikuciui po nudegimo liktu randas. sake, kad ja rupinasi Svedai, ji atremontuota, sutvarkyta. del maisto nieko negaliu patarti, nes nebuvo
"ŽIBUTĖ, Kačerginės vaikų sanatorija, VŠĮ Adresas: J.Zikaro g. 14, Kačerginė, Kauno r. 53448 Telefonas: (37) 569296 Faksas: (37) 569405 Vadovas: J. Rudzinskienė, dir. Interneto tinklapis: Darbo laikas: I-VII 0.00-24.00 Įmonės kodas: 5995815 Papildoma informacija: Gydomi vaikai nuo 1m iki 18 m amžiaus.
Įmonės rubrikos: Fizinė medicina ir reabilitacija, sanatorinis gydymas
Antirecidyvinis gydymas
Reabilitacinis gydymas
Sveikatą grąžinamasis gydymas"
del Zibutes garantuoju kad silta pastatai tikrai aptvarkyti yra baseinas o del maitinimo tai reikia moketi kazkada buvo nemokamas bet dabar kompensuoja tik vaikui kadangi pati dirbu zinau jei del Zibutes rasykit i asmenine
Mes praeitą savaitę grįžom iš Palangos. Važiavom pasigydyt, arba tiksliau pailsėt nuo ligų, nes jau buvom visai pasveikę, o grįžom išbuvę tik savaitę ir su temperatūra. Gyvenimo sąlygos, maistas , procedūros- viskas sovietinio stiliaus. Kambariuose karšta, o koridoriuose šalta ir skersvėjai, tarp kitko daktarai garsiai nekalba ,bet išvažiuojant pasakė , kad atvažiavome blogu laiku, nes siaučia infekcija. Iš tikrųjų visi vaikai labai kosti. Mums dar liko dvi savaitės ir pasigydę vėl galim važiuoti, bet tikrai šito nedarysim. Šiuo metu į Palangos gintarą niekam nerekomenduočiau važiuoti.
Pasidalinkit prašau savo naujausiais patyrimais dėl sanatorijų - mes dabar einam tuos "kryžiaus kelius", kad gauti siuntimą (sūnui, po plaučių uždegimo), ir jau buvom suplanavę vežiot kasdien į "Pušyno kelią" (Baltupiuose, girdėjau ten gali sudaryt procedūras pusei dienos), bet pediatrė pasakė, kad jei norim pajusti naudą, tai reikia važiuot į Druskininkus  O aš manau, kad tokiu atveju geriau jau tada į Palangą, tik kad toli, bet jodas, jūra... Vienu žodžiu ir iš darbo išeiti problema 3 savaitėm (kad ir su vyru per pusę, vistiek), ir dar nuomonės visai nekokios apie visas sanatorijas
Tikrai rekomenduoju "Pusyno kelia", mes su vaiku jau 3 metus is eiles vaziavom. Jeigu vaikas mazas tai ji galima ir pietu miego ten palikti.
QUOTE(Libra @ 2006 02 03, 09:44) Tikrai rekomenduoju "Pusyno kelia", mes su vaiku jau 3 metus is eiles vaziavom. Jeigu vaikas mazas tai ji galima ir pietu miego ten palikti. Ačiū, nuraminai O ten tikrai yra auklės, kaipdarželyje, kaip mūsų reabilitologė sakė? nes ji minėjo, kad ten vos ne kaip savaitinis darželis, galuima palikti mažius (aišku, mes kas vakarą paimtumėm, bet už tai ir iš darbo nereiktų atsiprašyt)
Tikrai yra aukles, aukles nuveda vaikus i valgykla, i visas proceduras, i baseina. Vaikai kurie pasilieka be tevu gyvena naujame korpuse, kur visa administracija ir gydytojai. Tik gydytojos reikai paprasyti kad skirtu daugiau proceduru
QUOTE(Libra @ 2006 02 03, 10:11) Tikrai yra aukles, aukles nuveda vaikus i valgykla, i visas proceduras, i baseina. Vaikai kurie pasilieka be tevu gyvena naujame korpuse, kur visa administracija ir gydytojai. Tik gydytojos reikai paprasyti kad skirtu daugiau proceduru  AČIŪ!!!
QUOTE(Varėnė @ 2006 02 03, 09:26) Pasidalinkit prašau savo naujausiais patyrimais dėl sanatorijų - mes dabar einam tuos "kryžiaus kelius", kad gauti siuntimą (sūnui, po plaučių uždegimo), ir jau buvom suplanavę vežiot kasdien į "Pušyno kelią" (Baltupiuose, girdėjau ten gali sudaryt procedūras pusei dienos), bet pediatrė pasakė, kad jei norim pajusti naudą, tai reikia važiuot į Druskininkus  O aš manau, kad tokiu atveju geriau jau tada į Palangą, tik kad toli, bet jodas, jūra... Vienu žodžiu ir iš darbo išeiti problema 3 savaitėm (kad ir su vyru per pusę, vistiek), ir dar nuomonės visai nekokios apie visas sanatorijas  Po plaučių uždegimo dukra reabilitacijai buvome išvežę į Abromiškių sanatorija . Labai patiko , kadangi ir procedūros ir gyv. patalpos yra viename pastate . Labai mielas personalas ir sakyčiau neblogos gyvenimo sąlygos .
veronika79
2006 03 28, 08:16
QUOTE(Varėnė @ 2006 02 03, 10:26) Pasidalinkit prašau savo naujausiais patyrimais dėl sanatorijų - mes dabar einam tuos "kryžiaus kelius", kad gauti siuntimą (sūnui, po plaučių uždegimo), ir jau buvom suplanavę vežiot kasdien į "Pušyno kelią" (Baltupiuose, girdėjau ten gali sudaryt procedūras pusei dienos), bet pediatrė pasakė, kad jei norim pajusti naudą, tai reikia važiuot į Druskininkus  O aš manau, kad tokiu atveju geriau jau tada į Palangą, tik kad toli, bet jodas, jūra... Vienu žodžiu ir iš darbo išeiti problema 3 savaitėm (kad ir su vyru per pusę, vistiek), ir dar nuomonės visai nekokios apie visas sanatorijas  Mes buvom ''Pusyno kelia'', ir man nepatiko. Gyditojos tikrai geros, bet gyvenamo salygos.......... man tai siaubingi. Turiu omeny jeigu su vaikuciai kartu .
QUOTE(veronika79 @ 2006 03 28, 08:16) Mes buvom ''Pusyno kelia'', ir man nepatiko. Gyditojos tikrai geros, bet gyvenamo salygos.......... man tai siaubingi. Turiu omeny jeigu su vaikuciai kartu . Mes irgi jau buvom, ir man patiko!  Tiesa, mes ten negyvenom ir net nė karto nevalgėm - sutarėm, kad važinėsim kasdien, tai procedūrų grafikas buvo sudarytas nuo 8,30 iki 10,30 val. 11val jau budavom laisvi  Vaikų sanatorijos korpusas labai gražus, gydytojos ir sesutės malonios, na gaila buvo paskutinę dieną, kad jau neatvažiuosim
"Pusyno kely" jau visus korpusus suremontavo. Todel gyvenimo salygos tikrai bus geresnes.
VAje, pirmadieni vaziuojame i Palangos Gintara, bet dabar nebezinau, ar noriu??? O gal dar kas tuo metu ten zadat? Butu smagu!
QUOTE(nerile @ 2006 03 29, 08:19) VAje, pirmadieni vaziuojame i Palangos Gintara, bet dabar nebezinau, ar noriu??? O gal dar kas tuo metu ten zadat? Butu smagu! Norek, norek, visai smagu ten, aisku, smagiau butu vasara, bet manau visvien patiks. Mes buvom su dukra praejusia vasara, mums labai patiko. Nors, atvirai pasakius, sveikatos ten labai nepasisemsi, proceduros atliekamos gan prastokai. Mes gydemes po pneumonijos, tai masazas trukdavo vos 5 min, dar gavom mineralines ir perlines vonias, ka ir pats namie sekmingai gali pasidaryti, drusku kambariai, kur vietoj 10 vaiku, sueidavo 20 ir daugiau (ant gulto po du tekdavo sedeti), kazkokie kvepavimo pratimai budavo (mokydavo vaikus pusti vejo malunelius), na lyg ir viskas. Ai, dar pasivaiksciojimas lauke. Bet mums papuole labai grazus oras, buvo labai karsta, tai mes visa diena praleisdavom pleze besimaudydamos juroje. Cia turbut ir buvo visas smagumas. O kas liecia pacia sanatorija, yra visokiu kambariu, priklauso i koki korpusa pateksi, del maisto nieko negaliu pasakyti, man buvo skanu, nes paciai nereikejo nieko gaminti ir rupintis maisto gamyba. Pailsejom su dukra nuo kasdieniniu rupesciu ir vel noretumem ten sugristi, bet... tik vasaros periodu
Pernai balandy buvom Druskininku Saulutej. Del motorikos. Didesnes kancios nesu patyrus. Sovietmetis!! jokio patogumo mamoms. Isivaizduok, atsivezu nevaiksciojanti vaika, o valgykloj nera saugiu vaikisku keduciu! Turi eiti atsinesti lekste, o kaip vaika palikt prie stalo ant suaugusiam skirtos normalios kedes?? sako, kad yra trys patiekalai pasirinkimui. Netiesa. Trys buna, jei speji per pirmas tris minutes. Siaip, kas liko. Beje, valgykloj grindis plauna tikrai ne kasdien. Sunus primete bulkos gabaliuku, tai po stalu voliojosi keleta dienu Balandis, silta. Iseini pasivaiksciot su vezimeliu. Grizti, o liftas jau nedirba. Liftininko darbo laikas iki 20val buvo. Tarp kitko, vienintelis geras zmogus toje sanatorijoje ir buvo liftininkas. Palatos langus issivaliau pati, nes per kalkes po remonto saules nesimate. Grindis palatoj ir prieskambary ploviaus pati, sanmazga valiaus pati. galejo ir pranestm kad reikia priemones turet, nes grindu skudura, valymo priemones, wc gaiviklius pirkau Maxima. Tualete nebuvo vandens, tai nupildavau kibiru. Po to susiradau santechnika, wat. Sutaise. Aciu, nepaeme nei lito. Bet smarve vistiek liko. Nes begdavo po lietaus per lubas, bala prie unitazo telksodavo po menkiausio lietaus. Pirma diena buvo geda pries naujai atvykusia kaimyne. Atrode, kad cia mano "prisisiota". Bet greitai ir ji pamate, uz ka moka valstybei mokescius. Beje, kai pasakiau, kad palatoj salta ir tikejaus sildytuvo, tai man stora sesute, tokia tarybine, pasake - salta sakai? Tai iseik su vezimeliu i lauka ant saulutes, ko cia sedi palatoj? Proceduros. Ergoterapija-vadinasi - ka kuri kada veike. Merginos bazarina, kartas nuo karto pazvelgdamos i vaika, o dazniausiai - i laikrodi - kada gi baigsis ir "sekantis". Kineze - bijojo prisiliesti. Mat vaikui nepatiko mankstos, ir daznai priesindavosi verkdamas. Tai mankstas vedziau jam AS. O kineze tuo metu sportuodavo su kitu. Logopede labiau pasakojo apie tai, kaip myli shunis ir nevengdavo palaikyti uz duru, nes "atejot dviem minutem' per anksti. Rezultate as susirgau. Uzkilo spaudimas, ko gyvenime nera buve, ir atsiprasant, emiau vemti. Tada mane maitino baltarusiskais vaistais nuo spaudimo ir ant viso auksto personalas garsiai itarinejo, kad esu nescia. Finalas. DAugiau jokiu sanatoriju! Daug daugiau negu TIEK kiek sanatorijoj duoda, as galiu duoti savo vaikui namie!!
QUOTE(nerile @ 2006 03 29, 10:19) VAje, pirmadieni vaziuojame i Palangos Gintara, bet dabar nebezinau, ar noriu??? O gal dar kas tuo metu ten zadat? Butu smagu! Na kaip jum ten Palangos Gintare?Turiu siuntima su trimete dukra i sanatorija,nezinau kokios ten salygos. Gal kas paskutinias naujienas zino?
singaaa
2006 05 18, 11:11
Na jei ne Nerile, tai gal Edimar galėtų papasakoti paskutines naujienas iš palangos Gintaro? Labutis, Domina viskas: gyvenimo sąlygos su vaiku, procedūrų kokybė, gydytojų kompetencija, maitinimas. Mes žadam irgi pradėti kryžiaus kelius, kad gautume kelialapį į sanatoriją... Iš anksto ačiūkas
Iškeliu temą  Gal kas turite "šviežių" atsiliepimų apie Palangos ar Druskininkų sanatorijas?
singaaa
2006 08 24, 09:03
QUOTE(amcia @ 2006 08 23, 09:29) sveikutes! pleasssssssssss, parasykit atsiliepimus, juk daugelis dabar grizote is sanatoriju, ar yra pasikeitimu? Ir mus domina karštos naujienos, nes jau gavom laišką iš Palangos Gintaro su patvirtinimu kad mus priims į sanatoriją nuo rugsėjo 11d. Beliko susitvarkyti formalumus pas šeimos gydytoją ir šturmuoti ligonių kasas su viltim, kad išleis Girdėjau kad vasarą Palangoje Gintare daugybė mamyčių su vaikučiais, tai gal atsiras kas nors trumpai apžvelgs pasikeitimus ir duos naudingų žinių
singaaa
2006 08 25, 07:58
QUOTE(amcia @ 2006 08 24, 18:14) gaila, bet nieks neatsiliepia i musu sauksma.... O jus ar pirma karta vaziuojate? mes tai dar nebuve ir viskas butu idomu. Į Palangą mes išsiruošiam pirmą kartą. Prieš tris du metus teko būti Vilniaus "Pušyno kelyje". Bet išbuvom tik savaitėlę, nes važiavom jau lapkričio antroje pusėje, tai peršalome ir susirgome. Po to nebegrįžome, nes gyvenimo sąlygos pasirodė super klaikios: kadangi važiavome kaip turintys alergiją, o apgyvendino sename (vienas tėvelis sakė kad pionierių laikais jis kaip tik čia taip stovyklavo) pastate su apipelijusiomis lubomis, neaišku kokio senumo lovomis ir vatinėmis antklodėmis (tikriauisiai menančiais tuos pačius pionerius  ). Gydytojai visus tris metus kalė ką mes turim valgyti, rengtis, kokiais milteliais skalbti ir kokiose pataluose miegoti, ką mes nuolankiai stengėmės vykdyti. Aišku ten paūmėjo mūsų alergija, sušalome, pakilo temperatūra ir išvažiavom namo. Vėliau kaip minėjau grįžti nebesiryžome, nors skambino patys iš sanatorijos ir klausė kada planuojam tęsti gydymą. Dabar kažkur lyg ir skaičiau atsiliepimus kad viskas atnaujinta, bet kažin O kada ir kur jūs planuojat važiuoti? Kokios ligos jus kamuoja?
QUOTE(amcia @ 2006 08 25, 09:14) keliu tema vel.... gal kas atsilieps? Sveikutės, mes buvom geguzės mėn. Palangos Gintare.Vaikučiui maitinimas yra išpirktas, mamytei reikia išsipirkt, bet to daryti nepatariu, nes maitinimas yra labai prastas, diena iš dienos tas pats per ta patį.Taigi į parduotuvę teks vistiek eiti.Masazas trunka vos 5-10min.Druskų kambarys sausakimšas vaikų, nors turėtų sėdėt po vieną krėsle, sėdi po du ir daugiau. Mes patekom į seną korpusą{yra suremontuotų}, su senom uzuolaidom ir senom lovom, taigi dar ir atkritom.Zodziu grįzom anksčiau laiko, gerokai numetusios svorį ir nemazai kainavo nervų.Patarimas:apsišarvuokit kantrybe ir jokiu budu netylėkit, tik taip pasieksit kad jūsų vaikučiui būtų geriau.
Agatas1
2006 09 01, 06:57
QUOTE(singaaa @ 2006 08 25, 08:58) Į Palangą mes išsiruošiam pirmą kartą. Prieš tris du metus teko būti Vilniaus "Pušyno kelyje". Bet išbuvom tik savaitėlę, nes važiavom jau lapkričio antroje pusėje, tai peršalome ir susirgome. Po to nebegrįžome, nes gyvenimo sąlygos pasirodė super klaikios: kadangi važiavome kaip turintys alergiją, o apgyvendino sename (vienas tėvelis sakė kad pionierių laikais jis kaip tik čia taip stovyklavo) pastate su apipelijusiomis lubomis, neaišku kokio senumo lovomis ir vatinėmis antklodėmis (tikriauisiai menančiais tuos pačius pionerius  ). Gydytojai visus tris metus kalė ką mes turim valgyti, rengtis, kokiais milteliais skalbti ir kokiose pataluose miegoti, ką mes nuolankiai stengėmės vykdyti. Aišku ten paūmėjo mūsų alergija, sušalome, pakilo temperatūra ir išvažiavom namo. Vėliau kaip minėjau grįžti nebesiryžome, nors skambino patys iš sanatorijos ir klausė kada planuojam tęsti gydymą. Dabar kažkur lyg ir skaičiau atsiliepimus kad viskas atnaujinta, bet kažin O kada ir kur jūs planuojat važiuoti? Kokios ligos jus kamuoja? Sveikutės  Teko 3savaitėles pagyvent "Pušyno kelyje"  Ačiū  mums užteks  dėl procedūrų nesiskundžiam, bet gyvenimo ir maitinimo sąlygos klaikios...kas buvo žinokit, kad nieks dar nepasikeitę.
ambermammy
2006 09 17, 21:49
Buvom 3sav V.Tumenienes sanatorijoj rugpjucio men,pliusas nereik mamai uz maista moket,minusas ne visos proceduros rimtos,gal tik pavadinimas  siaip bendras vaizdas neblogas,tik labai jau nuobodu mamoms
Sveikos mamytės,skubiai reikia informacijos apie palangos gintarą.Gyd mums pažadėjo kelionę  į šią sanatoriją,iš aplinkinių girdėjau visokių patarimų,bet man reikia ,kad padėtų jau ten buvęs žmogus .Mano klausimai 1.Kiek kainuoja maistas mamai(sūnui 6 metai serga astma)?2.Kada reikia už maistą susimokėti ,tik atvykus,išvykstant,ar einant valgyti?3 Ką reikia pasiimti į sanatoriją,gal yra kokių specifinių dalykų,aš nekalbu apie higienos reikmenis  4 KIek minimaliai pinigėlių reikia turėti su savimi.Prašau papasakokit viską nes mes pirmą kartą susiruošėm tai baisu,neramu,bijau ,kad jei ko nežinosiu tai nieko ir negausiu.Girdėjau jei masažistei įdedi į kišenę 10 lt tai atidirba,ar tiesa?Prašau nepatingėkite ir patarkit
Matyt sloga smegenis užspaudė  sūnui 5,o ne 6 metai
QUOTE(noir1 @ 2006 10 22, 08:55) Sveikos mamytės,skubiai reikia informacijos apie palangos gintarą.Gyd mums pažadėjo kelionę  į šią sanatoriją,iš aplinkinių girdėjau visokių patarimų,bet man reikia ,kad padėtų jau ten buvęs žmogus .Mano klausimai 1.Kiek kainuoja maistas mamai(sūnui 6 metai serga astma)?2.Kada reikia už maistą susimokėti ,tik atvykus,išvykstant,ar einant valgyti?3 Ką reikia pasiimti į sanatoriją,gal yra kokių specifinių dalykų,aš nekalbu apie higienos reikmenis  4 KIek minimaliai pinigėlių reikia turėti su savimi.Prašau papasakokit viską nes mes pirmą kartą susiruošėm tai baisu,neramu,bijau ,kad jei ko nežinosiu tai nieko ir negausiu.Girdėjau jei masažistei įdedi į kišenę 10 lt tai atidirba,ar tiesa?Prašau nepatingėkite ir patarkit  maistas dienai berods 7lt (jei neapsirinku-geriau pasiskambink ir paklausk). moket reiks is anksto min 3dienom. geriau pasikalbek pradziai su valgyklos administratore, o po to eik i kasa, nes kasininke-labai svelniai tariant-nuotaikos zomogus. pasiimk virduli, plytele- jei noresi vaikui desreliu ar kiausini isvirt, sildytuva-langai seni. dideliu ranksluosciu 2-3 procedurom., mazus duoda ir patalyne keicia daznai. personalas geras, proceduros-konvejeris, nemanau, kad 10lt pades, nes laiko skirta mazai, verciau sypsena  . i vonias reikia per lauka eit. koridoriuose skersvejai. yra biblioteka, laisvas laikas - nuo 14 val. sekmes
SuperMama
2006 10 26, 14:43
Gal kas pasidalintų atsiliepimais apie Abromiškių vaikų sanatoriją? Kažkaip labai mažai apie ją rašo, tik vienas atsiliepimas šioje temoje.
agnie6ka
2006 11 09, 11:52
O kur galima pailseti su maziuku leliuku (5 men. )  ? Ar Palangos vaiku reablitacijos centre ar kt. sanatorijose galima isipirkti kokias proceduras, pvz. baseina, druskos kambariai?
Megiuke
2007 01 10, 14:07
gal kas buvot utenos vaiku sanatorijoje ir galite papasakoti kaip ten viskas yra, kaip proceduros, gyvenimo salygos? Ar mamos su vaiku gyvena vieni kambari ar tenka dalintis su kuo nors kambariu?
sveikos.mes irgi gavom antra karta siuntima i sanatorija, tik dabar mastau kada vaziuot, balandi ar rugseji. buvom palangos gintare, dabar turiu minti i druskininkus vaziuoti. bet kai pasiskaiciau kas per atsiliepimai, tai dabar galvoju, nes vaziuosim tai is klaipedos, tolokai gan. jei galit kas papasakokit kaip dabar yra, nes siaip noretusi geru atsiliepimu o ne tik nusivylimu  laukiu ziniu
QUOTE(agnie6ka @ 2006 11 09, 12:52) O kur galima pailseti su maziuku leliuku (5 men. )  ? Ar Palangos vaiku reablitacijos centre ar kt. sanatorijose galima isipirkti kokias proceduras, pvz. baseina, druskos kambariai? o ka su tokiu vaiku tenais veikti - daugumai proceduru per mazas. Gal geriau niekur nevaziuojant pavaikscioti i masazus ir baseina
Na ir as prie jusu prisijungsiu. Bandziau paskelbti nauja tema, bet ja uzrakino, nors man reikia skubaus atsakymo. Mano susunui 2 metai, o tiksliau 2.9 metai po pneumonijos. Renkuosi tarp Druskininku "Saulute" ir Vilniaus "Pusyno kelias". Klausimai kaip visada: kokios gyvenimo salygos, proceduros, ar labai nuobodu, ar galima kur nors palikti vaikia ir nueiti paciai kur nors (pvz. i baseina). Dekoju is anksto uz atsakymus.
QUOTE(Libra @ 2006 02 03, 10:44) Tikrai rekomenduoju "Pusyno kelia", mes su vaiku jau 3 metus is eiles vaziavom. Jeigu vaikas mazas tai ji galima ir pietu miego ten palikti. Laba diena, noriu pasiteirauti del "Pusyno kelias" sanatorija. Dabar turim (as ir sunus 2.9 metai) vaziuoti i kokia nors sanatorija. As svyruoju tarp Druskininku ir "Pusyno kelias". Sakykit, kokios ten gyvenimo salygos, ar geros proceduros, koks maitinimas? Zinau kad mamai uz maitinima reikia moketi 17 Lt, bet nezinau ar uz nakvynes reikia moketi? Padekit man apsispresti, prasau, nes vis del to, Druskininkuose daug pigiau (maitinimas kainuoja tik 7 lt). Bet jeigu tikrai verta, as geriau daugiau sumokesiu. Papildyta:QUOTE(Libra @ 2006 02 03, 11:11) Tikrai yra aukles, aukles nuveda vaikus i valgykla, i visas proceduras, i baseina. Vaikai kurie pasilieka be tevu gyvena naujame korpuse, kur visa administracija ir gydytojai. Tik gydytojos reikai paprasyti kad skirtu daugiau proceduru  Laba diena, noriu pasiteirauti del "Pusyno kelias" sanatorija. Dabar turim (as ir sunus 2.9 metai) vaziuoti i kokia nors sanatorija. As svyruoju tarp Druskininku ir "Pusyno kelias". Sakykit, kokios ten gyvenimo salygos, ar geros proceduros, koks maitinimas? Zinau kad mamai uz maitinima reikia moketi 17 Lt, bet nezinau ar uz nakvynes reikia moketi? Padekit man apsispresti, prasau, nes vis del to, Druskininkuose daug pigiau (maitinimas kainuoja tik 7 lt). Bet jeigu tikrai verta, as geriau daugiau sumokesiu.
Agatas1
2007 01 22, 18:15
QUOTE(valiar @ 2007 01 22, 16:32) Na ir as prie jusu prisijungsiu. Bandziau paskelbti nauja tema, bet ja uzrakino, nors man reikia skubaus atsakymo. Mano susunui 2 metai, o tiksliau 2.9 metai po pneumonijos. Renkuosi tarp Druskininku "Saulute" ir Vilniaus "Pusyno kelias". Klausimai kaip visada: kokios gyvenimo salygos, proceduros, ar labai nuobodu, ar galima kur nors palikti vaikia ir nueiti paciai kur nors (pvz. i baseina). Dekoju is anksto uz atsakymus. Sveika noriu ir aš savo nuomonę pareikšt  Jei esi vilnietė tikrai verta važiuot į Pušyno kelią ir tik tuo atveju jei apgyvendins tam pačiam korpuse, kur ir vyksta procedūros.Bet jei esat iš toliau tai nerekomenduoju.Mes buvom vasarą, gyvenimo sąlygos ir maitinimas klaikus, patikėk tikrai nesu iš labai išrankių mamyčių...net neįsivaizduoju kaip ten reikėtų gyvent dabar...jei važiuosi, išsiaiškink viską pasiskambinusi.
o tai labiau apsimoka i druskininkus ar as ka ne taip suprantu
Agatas1
2007 01 23, 07:31
QUOTE(sonatarin @ 2007 01 22, 23:14) o tai labiau apsimoka i druskininkus ar as ka ne taip suprantu  Apie Druskininkus nieko, apart čia esančių nuomonių, nežinau. Mums irgi reiktų važiuot šįmet, bet neįsivaizduoju, kur...Į Pušyno kelią tikrai nebevažiuosim.
QUOTE(Agatas1 @ 2007 01 23, 08:31) Apie Druskininkus nieko, apart čia esančių nuomonių, nežinau. Mums irgi reiktų važiuot šįmet, bet neįsivaizduoju, kur...Į Pušyno kelią tikrai nebevažiuosim. O kodel Jus nenorite vaziuoti i "Pusyno kelias"? Ten viskas brangoka, maitinimas vors ne trigubai, as galvoju kodel? Gal ten lygis geras. Skambinau, sake, kad reikia kuo anksciau registruotis, nes pastoviai jiems skambina ir rezervuoja vietas. As taip dabar galvoju apie Druskininkus. Skambinau, sake, kad visur Euro remontas, plastikiniai langai, ne silta, bet ir ne salta (nors nera skresvejo). Tik tirkriausiai nuobodu ir maitinimas mamytei man juokingas atrodo, tik 7 lt per para. Idomiai kaip ten maitina, nes maniskis labai isrankus del valgio. Tarp kitko, man dar siulo i Utena vaziuoti, sako, kad ten geros salygos.
|
|