Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šaltis
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni
Pages: 1, 2
HATA
dabar aktualu...nuo keliu laipsniu neina pradinukai? penktadieni stulpelis rode 20 saviskes neleidau paskambinau klasiokes mama sake ejio g.gif ir nemazai buvo ...man atrodo kad nuo 21 nebeinama? g.gif
uoga 3
QUOTE(HATA @ 2010 01 24, 13:15)
dabar aktualu...nuo keliu laipsniu neina pradinukai? penktadieni stulpelis rode 20 saviskes neleidau paskambinau klasiokes mama sake ejio g.gif ir nemazai buvo ...man atrodo kad nuo 21 nebeinama? g.gif
*

Pradinukams nuo -20 nereikia eiti.
Luzmirella
Lietuvos ryte yra straipsnis.
„Švietimo ir mokslo ministerija primena, kad, vadovaujantis Bendraisiais ugdymo planais, esant 20 laipsnių šalčio temperatūrai, pamokos gali būti neorganizuojamos visų tipų bendrojo lavinimo mokyklų I-V klasėms. O temperatūrai nukritus iki 25 laipsnių šalčio, pamokos nevyksta bendrojo lavinimo mokyklų VI-XII klasių mokiniams bei bendrąjį lavinimą teikiančių profesinių mokyklų moksleiviams.”
Kimberli
tai taip iseina kad as galiu neiti jeigu -20?(as 5toke) bet kaip pasiteisint reiks kai visi is miesto sueis i mokykla o as ne? doh.gif nes as ne mieste gyvenu...
ernoja
QUOTE(kramtoškė @ 2010 01 24, 16:17)
tai taip iseina kad as galiu neiti jeigu -20?(as 5toke) bet kaip pasiteisint reiks kai visi is miesto sueis i mokykla o as ne? doh.gif nes as ne mieste gyvenu...
*

Parašys tėvai raštelį.
Luzmirella
Pasiteisinsi dėl tos priežasties, dėl kurios nėjai. Na nebent svarbi tau draugų nuomonė...
Aš tai rytoj ko gero neisiu, nes sveikata rizikuoti nenoriu schmoll.gif . Ką supermamytės ruošiasi daryti? 4u.gif
Daniela.
penktadienį ryte buvo -23, bet jau ir nejau (as 8-oke), pirmad pranese kad panasi temp, issilaikys, tai jei taip bus, tai neisiu manau doh.gif
Padrushkyte
QUOTE(~~~girl dis@ppe@red~~~ @ 2010 01 24, 18:59)
penktadienį ryte buvo -23, bet jau ir nejau (as 8-oke), pirmad pranese kad panasi temp, issilaikys, tai jei taip bus, tai neisiu manau  doh.gif
*

Aš neisiu jei bus -24 (laipsnis ten as ten blush2.gif ), o šiaip mokykla nepertoliausiai nuo namų, tai einu susigūžus per pusnis ir per -20 doh.gif
*Vasaros lietus*
mes vis dar svarstom, bet jei bus -20 manau kad savo merginai leisiu neiti blush2.gif nes mokykla pakankamai toli ax.gif
Magnifique
Aš neičiau.Neinu nuo -20 niekur,nuo praėjusių metų.Bet ryt kitų reikalų turiu,tai vis tiek neisiu. lotuliukas.gif
HATA
va snekejau su mokytoja ir issiaiskinau galugale blush2.gif neiti galima nuo-20 bet rastelis turi buti priezasti nurodai kad nejai del salcio mirksiukas.gif seksim temperaturos ir lauksim silumos ax.gif mirksiukas.gif
~MILENA~
Gal kas zino kad del darzelio reikaliukai?
Upokšnis
QUOTE(kramtoškė @ 2010 01 24, 16:17)
*

Kam pasiteisinti: draugams ar auklėtojai g.gif Kiek prisimenu iš mokyklos laikų, per šalčius į mokyklą ateidavo tie, kurie toliausia gyvena biggrin.gif

QUOTE(~MILENA~ @ 2010 01 24, 18:45)
Gal kas zino kad del darzelio reikaliukai?
*

Darželiams jokių apribojimų nėra: Jie dirba iki prie -30 mirksiukas.gif Nebent tėveliai nenori vesti vaiko per tokį šaltį mirksiukas.gif
Kimberli
Upoksni, aukletojai..bet jau ir taip aisku kad neisiu ryt...nes pas mus iki -30
Luzmirella
QUOTE(kramtoškė @ 2010 01 24, 20:33)
*

O ką, teisiniesi taip pat kaip dėl ligos, kelionės ar etc. biggrin.gif . Aha, pastebėjau, kad visad ateina tie kur toliausiai gyvena biggrin.gif . Aš tai neisiu, nebent mama nuvarys.
Upokšnis
QUOTE(kramtoškė @ 2010 01 24, 19:33)
*

Manau, kad mokytojams ir taip aišku, kad esant tokia temperatūrai vaikai neateis į pamokas mirksiukas.gif

QUOTE(Luzmirella @ 2010 01 24, 21:20)
O ką, teisiniesi taip pat kaip dėl ligos, kelionės ar etc.  biggrin.gif . Aha, pastebėjau, kad visad ateina tie kur toliausiai gyvena  biggrin.gif . Aš tai neisiu, nebent mama nuvarys.
*

Dažniausiai tie, kurie gyvena toliausiai į mokyklą vyksta su transporto priemone, o arčiausiai gyvenantys - pėstute mirksiukas.gif Kažin, ar mama varys vaiką esant tokiai temperatūrai g.gif
Atra
Būna kad ir išvaro, nes nenori vieno vaiko palikt namie, kai tėvai darbe ax.gif
jurgitux1978
Vakar per TV girdėjau kad ir pateisinamu lapeliu nereikia jai būna -20 arba -25
O kaip su vaikais kurie i darželius eina ?
Ruttaa
Aš šiandien nėjau į mokyklą, termometras rodo -24 laipsnius (9-okė esu). Dar paklausiau kitų bendraklasių, dauguma liko namie. Viena bendraklasė turi važiuoti apie 40 min. ir vis tiek į mokyklą išsiruošė biggrin.gif smile.gif
kuziukas
Nevedziau siandien savo pirmokes schmoll.gif ,del keliu pamoku i kita miesto gala schmoll.gif
Daniela.
nėjau šiandien, buvo -26. ir poto suzinojau kad klasej siandien nei vieno vaiko nebuvo lotuliukas.gif
ddijana
Savo penktokes irgi snd neleidau i mokykla.Buvo -23.Brrr biggrin.gif
Omrum
Pradinuku ir darželinuku galima nevest kai būna - 20 tada nereikia jokiu pasiteisinimu ( o darželį mokėt už ta dieną)

nevedžiau šiandien , ir dar kelios mamos žinau tikrai nevede spėju daug vaikų trūko šiandien ... penktadieni net nebuvo 20 bet daugumos vistiek jau nebuvo..

tokie orai pavojingi sergant astma smile.gif
Omrum
vejas baisiau nei šaltis ...

straipsnis ta temą...
HATA
as savo nei ditskes nei mazes nevedziau...pati dirbu darzelyje vaku nedaug pas mus grupej tik 6 buvo....bet kas idomiausia vienos mergaites tevai sedi vaiko auginimo atostogose ir veda darzelin blink.gif nu kaip jus norit as tokiu tevu nesuprantu doh.gif .....ryt savo zadu nevest dar bet mazai jau reikes darzan keliau nes tetis dirba ir ner su kuo palikt verysad.gif su dicke dar nerizikuosiu nes po to namie trecias pasaulinis gali buti lotuliukas.gif
double_cat
Net ne visi mokytojai Kauno Saulynej snd susirinko lotuliukas.gif
Luzmirella
Nėjau, nenorėjau. Šiaip planavo leisti, bet išsiprašiau. Pasirodo klasėj buvo 4 vaikai... biggrin.gif . Ir didžiausi stropuoliai tik.
selen
Mano šeštokas šiandien taip pat nėjo biggrin.gif Ruošiasi neiti ir rytoj lotuliukas.gif
amfa
Sveikos kiek man zinoma pradinuku nuo 20laipsniu neveda i mokykla. as siandien saviskiu nevedziau ir rytoj nevesiu rytoj irgi salti zada. smile.gif
Omrum
mano vaiko klasei tik du buvo sakė mokytoja , pirma mintis buvo kas tie vargšai ką tėvai išvarė tokiu oru ..
ernoja
Temperatūra skirtinga. Pas mano vienus auklėtinius rodė 20, o pas kitus ir 26. Juk ne visi vienoj vietoj gyvena.
Magnifique
Pas mus įtartinai daug susirinko...nors..suprantama.Pas mus moksliukų klasėj daug,tai jie ir susirinko.. doh.gif Ryt tai jau matyt beveik visi eis.
Glacier
O pas mus vaikai (IV kl) susirinko, bet namo visus isvare. Nors ir mokytoja buvo. Nesuprantu, kam varyt per šaltį atgal namo doh.gif
Miledi.N
Trečiadienį be žymesnio sniego. Žemiausia oro temperatūra naktį bus 22-27, vietomis iki 32 laipsnių šalčio. Aukščiausia temperatūra dieną bus 14-19, pajūryje 10-12 laipsnių šalčio.
http://www.orai.lt/lt
D.E.V.A
ir iš kur tiek ištraukėt,kad bus trečiadieni ar kitom dienom (pasispauskit ant tos dienos kurios reikia) g.gif
jurgitux1978
nors ir praėjo tas didysis šalti, bet vistiek bus salta nuo vėjo
Upokšnis
QUOTE(Glacier @ 2010 01 26, 10:59)
O pas mus vaikai (IV kl) susirinko, bet namo visus isvare. Nors ir mokytoja buvo. Nesuprantu, kam varyt per šaltį atgal namo  doh.gif
*

Mokytoja neturėjo teisės vaikų išvaryti iš mokyklos mirksiukas.gif Jei jau atėjo - turėjo būti tiek, kiek tą dieną trunka pamokos.

QUOTE(Ausra1976 @ 2010 01 26, 14:04)
ir iš kur tiek ištraukėt,kad bus trečiadieni ar kitom dienom (pasispauskit ant tos dienos kurios reikia) g.gif
*

Miledi N. įdėtoje nuorodoje parodyta, kokia temperatūra bus mirksiukas.gif Gismeteo irgi pranašauja šaltą naktį (šiuo tinklapiu labiausia ir pasikliaunu, nes arčiausiai tiesos būna ax.gif )
Omrum
Rodė juk naktį iki 23 tai ir ryte gali arti 20 laikytis g.gif
Reginok
QUOTE(Lera @ 2010 01 25, 16:02)
Pradinuku ir darželinuku galima nevest kai būna - 20 tada nereikia jokiu pasiteisinimu ( o darželį mokėt už ta dieną)
nevedžiau šiandien , ir dar kelios mamos žinau tikrai nevede spėju daug vaikų trūko šiandien ... penktadieni net nebuvo 20 bet daugumos vistiek jau nebuvo..

tokie orai pavojingi sergant astma  smile.gif
*

Vakar buvo -23C, neleidau 4oko i mokykla, siandien atejo is mokyklos i pasake kad mokytoja parase: nepateisintas N, nes neva sios taisykles galioja kaime doh.gif . Paskambinau ir viska isaiskinau.
As orus visada ziuriu vokiskame saite, visada sutampa prognoze:
vilniaus treciadienio orai detaliai
D.E.V.A
QUOTE(Lera @ 2010 01 26, 19:39)
Rodė juk naktį iki 23 tai ir ryte gali arti 20 laikytis  g.gif
*

Nu tai va ,bet ne iki 32 net nemaciau per siandienos zinias ,kad bus tiek salcio kiek nurode Miledi N blink.gif
HATA
is ryto dabar 24 rodo neisivaizduojiu ka daryt blush2.gif blink.gif
Luzmirella
Šiandien vėl laisvadienis 4u.gif .
Upokšnis
QUOTE(HATA @ 2010 01 27, 06:23)
is ryto dabar 24 rodo neisivaizduojiu ka daryt blush2.gif  blink.gif
*

Buvo -26 wacko.gif JOkių mokyklų tokiu oru schmoll.gif Tik namie su karšta arbata sėdėti reikia, o ne į pamokas tokiu oru. Nors mačiau pradinukų, kurie ėjo į mokyklą doh.gif
Kimberli
QUOTE(Luzmirella @ 2010 01 27, 09:40)
Šiandien vėl laisvadienis  4u.gif .
*

aha viena diena einu kita ne biggrin.gif
Nebijoklė
Aš jau nuo pirmadienio neleidžiu trečioko, tėvai juk sprendžia, ką jiems daryti, jei vaikų negaila, tai tegu eina, juk per tokį šaltį, net nušalti veidą ar galūnes gali - pereiti per lauką reikia ax.gif Prisimenu mano klasėje buvo mergaitė apšalusi rankas ir veidą, tai visą laiką - žiemą vasarą slėpdavosi, nes nuo temperatūrų kaitos oda labai reaguodavo.

Vakar šia tema diskutavau su broliene, tai ta trečiokę vis tiek varo į mokyklą, sako, ką ji veiks namuose schmoll.gif Nemanau, kad vaikui gali pritrūkti veiklos namuose g.gif Maniškis dažnai serga, tai man net nekyla klausimas - varyti jį į mokyklą tokiu oru, ar ne - geriau pasaugoti, negu po to vaistais nuodyti. schmoll.gif Tačiau jis dirba namie - daro viską į priekį, o nuėjęs į mokyklą džiaugiasi, kad net pralenkęs klasiokus būna. smile.gif
ciuke
Darzelyje labai daug vaikuciu.
Mes susukam siltai, i masina, is masinos - pro duris, ir jau darzely.
Nebijoklė
QUOTE(ciuke @ 2010 01 27, 10:27)
*

Aišku, kad su darželiu kitaip, viens du - vaikai nespėja net šalčio pajusti, kitas atvejis, jei eina į mokyklą patys, jų ir tempas kitas, ir mokykloje nėra per šilta - mokyklos nuo 01 01 perėjo ant ūkiskaitos, tai taupys mokinių svaeikatos sąskaita.
Čik.
Trečiokės savo neleidžiu, kaip tik namuose daugiau pasimoko per tas laisvas dieneles. Nėra reikalo čia lakstyti per šaltį, prisivaikščios į tą mokyklą dar sočiai. Atslūgs jau greitai šitas speigas, o šiandien net minties nebuvo leisti. smile.gif
Nebijoklė
QUOTE(Čik. @ 2010 01 27, 10:42)
Trečiokės savo neleidžiu, kaip tik namuose daugiau pasimoko per tas laisvas dieneles. Nėra reikalo čia lakstyti per šaltį, prisivaikščios į tą mokyklą dar sočiai. Atslūgs jau greitai šitas speigas, o šiandien net minties nebuvo leisti. smile.gif
*

drinks_cheers.gif - prisivaikščios į tą mokyklą dar sočiai. thumbup.gif
Upokšnis
QUOTE(ciuke @ 2010 01 27, 09:27)
*

Ir mokyklinuką galima taip pat susukti ir pristatyti iki klasės biggrin.gif Manau dauguma ir darželinukų nevestų (yapč tie, kurie ne su mašina vežioja), bet dėl darbo to negali padaryti. Mokyklinukas namuose ir pažais, ir paskaitys, ir pats pavalgys, o darželinuko nepaliksi vieno namuose unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.