Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Šaltis
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 7 metų ir vyresni
Pages: 1, 2
Blizgutė
Pas mus šiandieną rodė -25,bet ėjau į mokyklą,pirmoje pamokoje buvom ~10,po pirmos beliko 6:D.Mokytojai klausinėjo,ko atėjom,per tokį šaltį,kaip tėvai išleido biggrin.gif,reikėjo atsiskaityti eilėraštį lietuvių,todėl ir ėjom,toks daugumos atsakymas buvo,aišku pamokos nevyko,nuėjom atsiskaitėm eilėraštį,išgėrėm arbatos mokykloje ir ėjom namo:)
Mūsų klasėje bene daugiausiai mokinių buvo pirmoje pamokoj:) (mes devintokai)

Kadangi einu į gimnaziją pro darželį,kiekvieną rytą,tai skirtumas didžiulis,kiek eina ne per šalčius,o kiek per šalčius,kiemas ne šaltom dienelėm būna pilnas mašinų,o dabar tik porą buvo:) grupėse uždegtos šviesos,tai matės po kelis vaikelius:)
Ruttaa
Aš šiandien vėl nėjau į mokyklą. Mama sakė, kad neičiau. Auklėtoja bendraklasei parašė, kad neitume, nes tikrai šalta smile.gif
ddijana
Saviskes irgi siandien dar neleidau,nes dar ir biski sloguoja,lai sedi siltai namie smile.gif
Omrum
QUOTE(Upokšnis @ 2010 01 27, 08:49)
Buvo -26 wacko.gif JOkių mokyklų tokiu oru  schmoll.gif
*

pas mus rodė 27 blink.gif beabejo likom namuose ... užvakar atejo į mūsų klasė tik du vaikiukai , o šiandien mokytoja pasake buvo net 7 biggrin.gif bet kas iš to? nei jie mokosi nei ką , juk nieko ten neveikia naujo .. keisčiausiai kai nedirbantis tėvai leidžia per šitokį speigą ..

QUOTE(kramtoškė @ 2010 01 27, 08:55)
aha viena diena einu kita ne biggrin.gif
*

tai ir aš pagalvojau vaikas pradėjo kas antra diena į mokyklą eit biggrin.gif rytoj vėl jaučių eis o poryt vėl speigas? biggrin.gif
HATA
QUOTE(Upokšnis @ 2010 01 27, 09:49)
Buvo -26 wacko.gif JOkių mokyklų tokiu oru  schmoll.gif Tik namie su karšta arbata sėdėti reikia, o ne į pamokas tokiu oru. Nors mačiau pradinukų, kurie ėjo į mokyklą  doh.gif
*

mes irgi nejiom mirksiukas.gif nors maniske jiau zyst pradejio kad nori blush2.gif
Jurgiux2
Mano antrokė irgi šią savaitę nelanko mokyklos. Kas vakarą sakau "pasiruošk rūbus rytojui", bet paskui prognozes kai pažiūrim, nusprendžiam neit. Galvojau jau šiandien išleisti, bet išėjus į lauką ryte apsidžiaugiau, kad neleidau - kaip reikiant kanda šaltukas.
Daniela.
vakar buvo -20, tai ejau. is 25vk buvo 7.. doh.gif doh.gif siandien buvo -28, tai nejau doh.gif doh.gif
Dvynė_:)
1-5okai gali neiti nuo -20 laipsnių, o 6-12okai nuo -25 laipsnių.
Pirmadienį pas mane buvo -30, nėjau, antradieni -14, ėjau, šiandien vėl -30, tai nėjau biggrin.gif
Kad ir nėr ką labai čia namie veikt, vistiek geriau nei sėdėt mokykloj thumbup.gif
zhmogeliukas
Aš irgi sėdžiu namuose.Nėra tikslo ten tokiu oru eiti. šiandies -27,5 rodė,tai nuėjau atgal miegot schmoll.gif
Magnifique
Aš šian buvau,bet ryt gal neisiu.
Omrum
QUOTE(Ruta1992 @ 2010 01 27, 16:26)
Aš šian buvau,bet ryt gal neisiu.
*

tai rytoj atrodo slūgs šalčiai g.gif
Magnifique
QUOTE(Lera @ 2010 01 27, 18:25)
tai rytoj atrodo slūgs šalčiai  g.gif
*

Man jau vienodai.Šian ėjau,ryt neisiu,nes nuo šalčių aš visa sutinau. doh.gif
*Hrista*
Mano mokykla per balkoną matosi. biggrin.gif Tenka eiti, kažkaip, nėra tiek šalta, kad net mokykloj išsėdėt negalėčiau. 4u.gif
Čik.
Aš manau, kad ir netoli gyvenant nėra reikalo eiti, jei klasė nesusirenka ir nevyksta normalios pamokos. smile.gif Bent jau manoji, tai naudojasi kiekviena proga, kai gali namuose pabūti. Pailsi, pamiega ilgiau, pasimoko namuose ir viskas tik į gera. ax.gif Kas iš to sėdėjimo klasėj varnas šaudant. smile.gif
HATA
mes sakem sia savaite is vis neisim.... blush2.gif nes mane jau nervint ima tas knygas is kuprines traukit be reikalo blink.gif o be to ir mokytoja sake kad naujiu programu neis kol visi nebus taigi pralauksim salcius ir ramei pirmadieni keliausim i mokykla thumbup.gif bendradarbe savo dukra buvo nutempus i mokykla tai sake ne vieno vaiko nebuvo lotuliukas.gif o mama sake kad darbe per visa mokykla gal 50 buvo siauliuose tongue.gif o be to ir mokytojams reikia poiilsio biski nuo vaiku juk irgi zmones mirksiukas.gif ir mums nuo jiu blush2.gif tongue.gif
Ateik
Didieji iki mokyklos turi eit 15 min, taigi neleidau kai -20 buvo ir penktoko, ir devintokės. Šiandien jau iškeliavo. Ryte pratestavau mažius daržan vesdama oro sąlygas, nepasirodė labai jau atšiaurios. doh.gif
Omrum
nors ir nėra tokiu šalčių šiandien bet šitokia puga ne ką labiau tinkama keliaut į mokyklą , bet jau tokiu taisyklių nėra todėl tenka keliaut doh.gif
dumb
Pirmadieniį, antradienį ir trečiadienį nėjau į mokyklą.
Bet šiandien gal ir nebuvo taip šalta, bet pūga ;/ Visas sniegas į veidą...
Ruttaa
Šiandien jau ėjau į mokyklą, eiti neilgai, bet per tokį orą mielai namie būčiau likusi ax.gif O klasėje jau susirinko dauguma vaikų smile.gif
selen
Mano šeštokas nuo pirmadienio neina į mokyklą smile.gif ...ir ryt neis smile.gif ...vis vien pamokos normaliai nevyksta, tai ko ten sėdėti. Namie pasimoko, taip kad neatsiliks. smile.gif Kam bereikalo įsitaisinėt slogą, gerklės skausmą, kosulį ar pan., jei galima ir be to apseiti. smile.gif
norita
QUOTE(Lera @ 2010 01 27, 13:46)
keisčiausiai kai nedirbantis tėvai leidžia per šitokį speigą ..
*

Čia man taikyta?? biggrin.gif
ernoja
QUOTE(norita @ 2010 01 31, 14:48)
Čia man taikyta??  biggrin.gif
*

A ko leidai? lotuliukas.gif
Aš dičkiui irgi pirmadienį liepiau eit, jis po pietų mokosi, jau nebuvo tiek šalčio. O kai mokykla kieme, tai ir sušalt nespėja. Kas kita, kai reikia galą kelio eit.
O labiausiai pikta, kai dičiai 11-12 susitaria ir neina, atset šalta. O kai paskui reikia daugiau dirbt, kad pasivytų, prasideda ašarojimai, kad per daug...
Omrum
QUOTE(norita @ 2010 01 31, 14:48)
Čia man taikyta??  biggrin.gif
*

o tu leidi? juk neleidi g.gif

kad ir leistum tau nesiskaito , beveik mokykloj gyvenat lotuliukas.gif
norita
QUOTE(zinulė @ 2010 01 31, 16:20)
A ko leidai? lotuliukas.gif

*

A to, kad namie nieko pasimokyt nenori, o ir eit ne kilometras, o tik 100 metrų biggrin.gif parėjo iš mokyklos ir džiaugėsi kad testą lietuvių kalbos rašė, diktantą, dakė daug fainaiu mokykloj kai vaikų mažai biggrin.gif aišku kur 7 o kur 27, skirtumas yra

QUOTE(Lera @ 2010 01 31, 19:17)
o tu leidi? juk neleidi  g.gif

kad ir leistum tau nesiskaito , beveik mokykloj gyvenat  lotuliukas.gif
*

Tai va ko mum neit jei jau mokykloj gyvenam biggrin.gif Vieną dieną nėjo, o kitą ėjo ir nepasiuto, parėjo visas laimingas biggrin.gif
Omrum
QUOTE(norita @ 2010 02 01, 10:25)
Tai va ko mum neit jei jau mokykloj gyvenam  biggrin.gif Vieną dieną nėjo, o kitą ėjo ir nepasiuto, parėjo visas laimingas  biggrin.gif
*

g.gif kažkaip praleidau kad ėjot , aišku juk ryte žinutė rašei o aš žinai kad rytais ne žmogus tai nėra ko stebėtis lotuliukas.gif

jums iki mokyklos kaip man iki šaldytuvo tai ir prie minus 50 galima keliaut biggrin.gif
HATA
kylam...vel aktualu....pranesa ryt didelius salcius .......
Omrum
QUOTE(HATA @ 2010 11 30, 17:36)
kylam...vel aktualu....pranesa ryt didelius salcius .......
*

didelius, tai -10? biggrin.gif
Laisvė
Pas mumi buvo -13. Po tokio ilgo ir nešalto rudens toks gruodžio pirmosios šaltis prilygo speigui hihihi.gif
comfanta
-20, -21 tikrai šalta. Aš atsimenu tuos gerus laikus kai į mokykla nereikdavo eiti prie -20 dabar tai reikia eiti tokioj temperatūroje. -25 tik nuo tiek neinu aš į mokyklą. Bet jei vaikas nenori eiti prie -13 tai kas bus kai bus -19. Čia vadinama nenoriu mokintis. biggrin.gif
*Harpija*
Aš visada einu nors ir prie -25 biggrin.gif
Tada susirenka mažai vaikų, būna linksma 4u.gif blush2.gif smile.gif
comfanta
vieną kartą teko eiti -23 tai mokykloj buvom karšta palyginus su lauku. Mokytojai leido daryti ką norim. thumbup.gif
fantazija3
Per šalčius neina į mokyklą tik tada, kai neužvedam mašinos. O jei reikia eiti pačiai, tai nuo -15.
comfanta
Tai gera jūs mama, kad vežiojat vaikus į mokykla ar dar kur nors. Manęs ir prie -20 niekas nevežtų, nes tėvai dirba tai ir tenka tipu tapu pėstute ir į mokyklą, ir į muzikos mkokyklą.
fantazija3
Na mes tolokai gyvenam nuo miesto, aplinkiniuose rajonėliuose, tai tenka vežiot, gi nepaleisi 5km per šalčius eiti, bet būna visko smile.gif
neringasaud
Praeitais metais sūnui liepiau eiti į mokyklą, nors buvo didelis šaltis ir nebuvo pamokų, o aš apie tai visai pamiršau, tai jis vargšelis grįžo namo po keliolikos minučių, nes iki mokyklos netoli. doh.gif
HATA
QUOTE(neringasaud @ 2011 01 17, 22:22)
Praeitais metais sūnui liepiau eiti į mokyklą, nors buvo didelis šaltis ir nebuvo pamokų, o aš apie tai visai pamiršau, tai jis vargšelis grįžo namo po keliolikos minučių, nes iki mokyklos netoli. doh.gif
*

rytoj pranesa apie 20 (nakti) laipsniu ar leisit vaikus
mama_gulbe
QUOTE(HATA @ 2011 01 27, 20:50)
rytoj pranesa apie 20 (nakti) laipsniu ar leisit vaikus
*

ziuresim koks saltis bus ryte

- 20 jau nebeis , - 15 eis

iewukas37
Aš tai neninu nuo -25 šalčio tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.