Pinciuke, nieko negaliu patart šiuo klausimu. Žinau tik porą gerų protezuotojų.
O aš tai dar ir valdžią vaduoju iki "po švenčių"
Pinciuke, nieko negaliu patart šiuo klausimu. Žinau tik porą gerų protezuotojų.
Tiesiog taip gavosi, nes mano darbas vyksta pirmad, antrad ir treciad
Papildyta: Kaip cia ka reik padaryt, kad as irgi gauciau jusu kitu informacija, kuria keiciates per elektronini pasta? QUOTE(pinciuke @ 2010 02 16, 22:22) o implantų kaina, pasak Kauniečių gydytojų - 7 000 pinigų. šiandien vežiau į Biržus pas gydytoją konsultacijai. nieko naujo nepasakė....... gal ką galite parekomenduoti? lyg norėčiau Žalgirio klinikoje pas R. Trumpaitę - Vanagienę...... man sakė, kad net iki 8 000 lt. Šiauliuose gyd. Čiužas deda. Atvažiuoja iš Kauno (jis yra šiaulietis,bet gyvena Kaune). Lyg ir neblogų atsiliepimų girdėjau, bet daugiau nieko negaliu pasakyti. Papildyta: QUOTE(klopedija @ 2010 02 16, 20:41) Aš irgiiiiiiiii O čia dar darbiniais klausimais http://www.lsdps.lt/ QUOTE(MAMTE @ 2010 02 17, 01:09) man sakė, kad net iki 8 000 lt. Šiauliuose gyd. Čiužas deda. Atvažiuoja iš Kauno (jis yra šiaulietis,bet gyvena Kaune). Lyg ir neblogų atsiliepimų girdėjau, bet daugiau nieko negaliu pasakyti. Papildyta: Aš irgiiiiiiiii O čia dar darbiniais klausimais http://www.lsdps.lt/ Džiugu girdėti
Merginos, man iškilo toks klausimas. Kur yra parašyta, kike spec.ped. turi dirbti su spec.poreikių mokiniais? PVZ: 5 savaitinės pamokos - 3 pas spec.ped., 2 klasėje arba atvirkščiai
Aš galvoju, kad jei mokinys, kaip mokytojai norėtų, sėdi ištisai pas spec.ped., tai jokia čia integracija
QUOTE(rencius @ 2010 02 17, 12:52) Aš galvoju, kad jei mokinys, kaip mokytojai norėtų, sėdi ištisai pas spec.ped., tai jokia čia integracija O kam tau PPT? Pati turi "dirvą arti" su mokytojais. Juk tokių probleminių klausimų pastoviai bus ir bus. QUOTE(diasaja @ 2010 02 17, 15:11) O kam tau PPT? Pati turi "dirvą arti" su mokytojais. Juk tokių probleminių klausimų pastoviai bus ir bus. Suprantu, tačiau yra atvejų kada jie klauso, bet negirdi. O čia tars žodį PPT Kad ir šiandien lietuvių kalbos mokytoja aiškina man kaip vaikai nesimoko, neruošia namų darbų, pamokų nelanko ir kalba ji ne apie SPM. Tai palaukite, kam tada skirta klasės auklėtoja, soc.pedagogė? Kaip aš sakau, mano vaikai yra turintys SP QUOTE(rencius @ 2010 02 17, 15:59) Suprantu, tačiau yra atvejų kada jie klauso, bet negirdi. O čia tars žodį PPT Kad ir šiandien lietuvių kalbos mokytoja aiškina man kaip vaikai nesimoko, neruošia namų darbų, pamokų nelanko ir kalba ji ne apie SPM. Tai palaukite, kam tada skirta klasės auklėtoja, soc.pedagogė? Kaip aš sakau, mano vaikai yra turintys SP Pritariu, reik isklausyt mokytoju, nes taip juos prisijaukini QUOTE(rencius @ 2010 02 17, 10:28) Merginos, man iškilo toks klausimas. Kur yra parašyta, kike spec.ped. turi dirbti su spec.poreikių mokiniais? PVZ: 5 savaitinės pamokos - 3 pas spec.ped., 2 klasėje arba atvirkščiai Manau, kad PPT eilinį sykį atsifutbolins ir paliks tai nuspręsti SUK.Niekur dokumentuose lyg ir nėra konkrečiai nurodytas spec. užsiėmimų skč. Vėl gi SUK numato kiekvieno speciuko ugdymo poreikius bei teikiamos pagalbos reikmes, kiekį... Gali norėti daug, bet juk reikia derintis prie bendrų tvarkaraščių
Renciau, jei nėra parašyta, tai nėra parašyta. Tau spręsti, kaip organizuoti savo darbą! Jei neturėsi savo nuomonės, šokdins visi, kas netingi.
Aš įsivaizduoju taip: tam tikram krūviui priklauso tiek mokinių ir tiek valandų/pamokų ir t.t. Susirenki savo vaikus ir sukaišioji į tas pamokas/valandas pagal jų poreikius ir tavo patogumą. Lygiai taip ir darželyje. Beje, savo pareigybines skaitei? QUOTE(klopedija @ 2010 02 17, 18:50) Renciau, jei nėra parašyta, tai nėra parašyta. Tau spręsti, kaip organizuoti savo darbą! Jei neturėsi savo nuomonės, šokdins visi, kas netingi. Aš įsivaizduoju taip: tam tikram krūviui priklauso tiek mokinių ir tiek valandų/pamokų ir t.t. Susirenki savo vaikus ir sukaišioji į tas pamokas/valandas pagal jų poreikius ir tavo patogumą. Lygiai taip ir darželyje. Beje, savo pareigybines skaitei? Žinoma, kad skaičiau, aš jas mintinai žinau, ir kas čia per klausimas? Papildyta: Aš įsivaizduoju taip: tam tikram krūviui priklauso tiek mokinių ir tiek valandų/pamokų ir t.t. Susirenki savo vaikus ir sukaišioji į tas pamokas/valandas pagal jų poreikius ir tavo patogumą. Lygiai taip ir darželyje. Aš taip ir darau
renciau aš ir manau taip kaip kitos, kad čia tik nuo tavęs priklauso kiek kartų ir kokius vaikus tu imsi.
aš tai šiandien apakusi buvau
Aš tik vieną išvadą padariau, kad mokytojai, kurie sako, jog trūksta žinių apie SPM, patys nerodo jokio noro domėtis apie juos, o tie, kurie domis nejaučia jokio sunkumo dirbdami, integruodami SPM
Tai pabaigai ir čia išvada, tiesiog nujaučiu kuri iš dalykininkių galėjo kelti klausimą kiek mokiniai turi būti klasėje kiek pas mane, ta pati kuri man per Kalėdų šventę pasakė - MAŽIAU TŲ ADAPTUOTŲ IR BUS GERIAU Tiesiog žmogus nenori žinoti, suprasti, nori, kad jie pas mane visą savaitę sėdėtų QUOTE(rencius @ 2010 02 17, 17:39) Tiesiog žmogus nenori žinoti, suprasti, nori, kad jie pas mane visą savaitę sėdėtų Nekreipk dėmesio į tokias šnekas. Gali joms priminti tuos "gerus" laikus, kai jokių spec. ped. nebūdavo, vienos pačios turėdavo kapstytis su taip pačiais ir po du, ir po tris metus be jokių AD QUOTE(klopedija @ 2010 02 17, 19:29) nepraleidai, tiesiog per daug nesigyriau QUOTE(rencius @ 2010 02 17, 19:39) Aš tik vieną išvadą padariau, kad mokytojai, kurie sako, jog trūksta žinių apie SPM, patys nerodo jokio noro domėtis apie juos, o tie, kurie domis nejaučia jokio sunkumo dirbdami, integruodami SPM Tai pabaigai ir čia išvada, tiesiog nujaučiu kuri iš dalykininkių galėjo kelti klausimą kiek mokiniai turi būti klasėje kiek pas mane, ta pati kuri man per Kalėdų šventę pasakė - MAŽIAU TŲ ADAPTUOTŲ IR BUS GERIAU Tiesiog žmogus nenori žinoti, suprasti, nori, kad jie pas mane visą savaitę sėdėtų žiauru, bet tokia realybė QUOTE(ruzava @ 2010 02 17, 19:46) ačiū QUOTE(sanmara @ 2010 02 17, 19:59) nepraleidai, tiesiog per daug nesigyriau lauksime ir džiaugsimės sulaukę QUOTE(rencius @ 2010 02 17, 18:39) Aš tik vieną išvadą padariau, kad mokytojai, kurie sako, jog trūksta žinių apie SPM, patys nerodo jokio noro domėtis apie juos, o tie, kurie domis nejaučia jokio sunkumo dirbdami, integruodami SPM Tai pabaigai ir čia išvada, tiesiog nujaučiu kuri iš dalykininkių galėjo kelti klausimą kiek mokiniai turi būti klasėje kiek pas mane, ta pati kuri man per Kalėdų šventę pasakė - MAŽIAU TŲ ADAPTUOTŲ IR BUS GERIAU Tiesiog žmogus nenori žinoti, suprasti, nori, kad jie pas mane visą savaitę sėdėtų Tikrai taip
sanmara, džiaugiuosi už Tave ir linkiu daug stiprybės
[quote=sanmara,2010 02 17, 18:59]
nepraleidai, tiesiog per daug nesigyriau Prisidedu prie sveikinimų
Labai ačiū visoms už sveikinimus
Mane labiausiai nervina kai stengiesi, nori padaryti, kas geriausia SPM, bet atsitrenki kaip į sieną
Ir išvis sakau sau, mažiau imk į galvą
ir vėl į darbą... na jau toks tingulys aplankęs mane, kad nei kaip žmogui sakyti
Varyk tą tingulį lauk ir marš į darbą
GEROS DIENOS VISOMS
O man šiandien laisva, tai su mažąja po namus duodamės, darom pietus, vakarienėms ruošiamės, tvarkomės
Į logoklubą įdėjau keletą pateikčių. Tik, deja, dar ne savo kūrybos
Jas gavau seminare iš kolegės, kuri dalyvavo kažkokioje konferencijoje ir tą medžiagą gavo. Gal rasite ir savo ar kolegių kūrybos. Tikiuosi nepažeidžiu autorių teisių pasidalindama su jumis
Radau nuorodėlę: http://images.google.lt/imgres?imgurl=http...sAZDqmgPBmaG5BA
Mes šiuo metu darbuojamės su mokiniais, smagu mokintis ir kartu spalvinti. Vaikams labai patinka. Ten rasite ir daugiau užduotėlių QUOTE(rencius @ 2010 02 18, 16:32) Neblogas Papildyta: QUOTE(pinciuke @ 2010 02 18, 14:31) Papildyta: Mano mergytė rinolalikė pargrįžo Papildyta: Beje, kas tas Buzz?
Sveikos,
QUOTE(pinciuke @ 2010 02 18, 15:31) Į logoklubą įdėjau keletą pateikčių. Tik, deja, dar ne savo kūrybos Jas gavau seminare iš kolegės, kuri dalyvavo kažkokioje konferencijoje ir tą medžiagą gavo. Gal rasite ir savo ar kolegių kūrybos. Tikiuosi nepažeidžiu autorių teisių pasidalindama su jumis Lauksim ir tavo pateikčių QUOTE(rencius @ 2010 02 18, 17:32) ir man patiko QUOTE(klopedija @ 2010 02 18, 18:49) Lauksim knygos
Renciau, super nuoroda
Pinciuke, labai faina QUOTE(klopedija @ 2010 02 18, 18:49) kažkoka stebėjimas . tereikia nustatyti asmenis, kuriuos nori sekti..........iš savo adresų sąrašo, bet kam tai daryti - nesuprantu. taip pati nieko nenustatinėjau, kad "seksiu", o man vistiek rodo, kad aš juos stebiu ar seku......... ir rodo, kad mane seka.......... kažkokia nsmn QUOTE(kristute123 @ 2010 02 18, 08:25) imk QUOTE(rencius @ 2010 02 18, 18:32) Radau nuorodėlę: http://images.google.lt/imgres?imgurl=http...sAZDqmgPBmaG5BA Mes šiuo metu darbuojamės su mokiniais, smagu mokintis ir kartu spalvinti. Vaikams labai patinka. Ten rasite ir daugiau užduotėlių Aš keletą man reikalingesnių išsisaugojau Word'e, jei kam reikia, galėčiau persiųsti į paštą, kad nereikėtų rinktis iš naujo QUOTE(klopedija @ 2010 02 18, 19:49) Mano mergytė rinolalikė pargrįžo Laba visoms. O pas mane sugrįžo studentas praktikai QUOTE(sanmara @ 2010 02 18, 18:56) Aš keletą man reikalingesnių išsisaugojau Word'e, jei kam reikia, galėčiau persiųsti į paštą, kad nereikėtų rinktis iš naujo būtų neblogai, savo kažkur nusikišau, taip ir būna, kai tvarke kompiutery pasidarai QUOTE(klopedija @ 2010 02 18, 19:04)
Prieš aš esu visokius "įdėjimus"...Bet manau nemažai gaus "įdėti" papildant kabineto priemonių asortimentą. Pralaikiau šiandien aš jį ilgokai, kol supažindinau su pagrindine spec. pedagogo dokumentacija ir informacija apie vaikus
Sveikos kolegės
QUOTE(Vėta @ 2010 02 18, 22:23) problemų prisikaupė Kokias formas atsiunčia su parodos nuostatais, tokias ir pildau. *** Pavaduotoja sakė, kad turi gavusi labai gerą Kauno vaizdinių (metodinių) priemonių apiforminimo kortelę. Reiktų pažiūrėt darbe kompe, gal yra kokia užsilikusi Papildyta: QUOTE(Rhetta @ 2010 02 18, 19:22) Prieš aš esu visokius "įdėjimus"...Bet manau nemažai gaus "įdėti" papildant kabineto priemonių asortimentą. Nūūūūū va! O sakai "prieš". Čia irgi geras "įdėjimas"
Spalvinimui ar šiaip kokiai padal. medžiagai paveikslėlių ieškau labai paprastai: parašau pavadinimą, tarkim, hedgehog ir coloring ir randu daug, daug, daug...
Papildyta: Papildyta: O! Kiek pasislėpė ežiukų? ![]() Papildyta: Ir taip, staiga, netikėtai, atrandi gerų dalykų! http://www.zooguu.com/index.html Papildyta: Štai ir Pigių visa šeimyna!
O aš ieškodama paveikslėlių priemonėms naudojuosi vertėju ir prirašau clipart.
My Webpage |