Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: LOGO KLUBAS
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
klopedija
O aš tai dar ir valdžią vaduoju iki "po švenčių" doh.gif .

Pinciuke, nieko negaliu patart šiuo klausimu. Žinau tik porą gerų protezuotojų.
ramunciukas
Tiesiog taip gavosi, nes mano darbas vyksta pirmad, antrad ir treciad biggrin.gif
Papildyta:
Kaip cia ka reik padaryt, kad as irgi gauciau jusu kitu informacija, kuria keiciates per elektronini pasta? lotuliukas.gif
MAMTE
QUOTE(pinciuke @ 2010 02 16, 22:22)
o implantų kaina, pasak Kauniečių gydytojų - 7 000 pinigų. blink.gif
šiandien vežiau į Biržus pas gydytoją konsultacijai. nieko naujo nepasakė.......

gal ką galite parekomenduoti? lyg norėčiau Žalgirio klinikoje pas R. Trumpaitę - Vanagienę......
*

man sakė, kad net iki 8 000 lt. Šiauliuose gyd. Čiužas deda. Atvažiuoja iš Kauno (jis yra šiaulietis,bet gyvena Kaune). Lyg ir neblogų atsiliepimų girdėjau, bet daugiau nieko negaliu pasakyti.
Papildyta:
QUOTE(klopedija @ 2010 02 16, 20:41)

Nenooooooriu į darbąąąąą...  verysad.gif
*

Aš irgiiiiiiiii verysad.gif

O čia dar darbiniais klausimais
http://www.lsdps.lt/
rencius
QUOTE(MAMTE @ 2010 02 17, 01:09)
man sakė, kad net iki 8 000 lt. Šiauliuose gyd. Čiužas deda. Atvažiuoja iš Kauno (jis yra šiaulietis,bet gyvena Kaune). Lyg ir neblogų atsiliepimų girdėjau, bet daugiau nieko negaliu pasakyti.
Papildyta:
Aš irgiiiiiiiii  verysad.gif
O čia dar darbiniais klausimais
http://www.lsdps.lt/
*

Džiugu girdėti thumbup.gif Geros dienos visoms 4u.gif
rencius
Merginos, man iškilo toks klausimas. Kur yra parašyta, kike spec.ped. turi dirbti su spec.poreikių mokiniais? PVZ: 5 savaitinės pamokos - 3 pas spec.ped., 2 klasėje arba atvirkščiai ax.gif manęs pavaduotoja paklausė, tačiau aš paaiškinau, bet dabar pati nebežinau kur taip perskaičiau blush2.gif , ar PPT sakė blush2.gif
diasaja
QUOTE(rencius @ 2010 02 17, 10:28)
Merginos, man iškilo toks klausimas.
*

niekur nerasi konkrečiai parašyta, nes kiekvienas vaikas yra individualus ir jo spec. poreikiai taip pat skirtingi. Mes SUK nusprendėme kiek mokinys kartų ir kokių dalykų turi eiti pas spec.pedagogą.
rencius
Aš galvoju, kad jei mokinys, kaip mokytojai norėtų, sėdi ištisai pas spec.ped., tai jokia čia integracija blush2.gif doh.gif Manau, kad pasinaudosiu PPT atvykimu, paprašysiu jų tarti žodį šiuo klausimu blush2.gif
diasaja
QUOTE(rencius @ 2010 02 17, 12:52)
Aš galvoju, kad jei mokinys, kaip mokytojai norėtų, sėdi ištisai pas spec.ped., tai jokia čia integracija blush2.gif  doh.gif Manau, kad pasinaudosiu PPT atvykimu, paprašysiu jų tarti žodį šiuo klausimu blush2.gif
*

O kam tau PPT? Pati turi "dirvą arti" su mokytojais. Juk tokių probleminių klausimų pastoviai bus ir bus.
rencius
QUOTE(diasaja @ 2010 02 17, 15:11)
O kam tau PPT? Pati turi "dirvą arti" su mokytojais. Juk tokių probleminių klausimų pastoviai bus ir bus.
*

Suprantu, tačiau yra atvejų kada jie klauso, bet negirdi. O čia tars žodį PPT blush2.gif tai vėl kitaip skamba.
Kad ir šiandien lietuvių kalbos mokytoja aiškina man kaip vaikai nesimoko, neruošia namų darbų, pamokų nelanko ir kalba ji ne apie SPM. Tai palaukite, kam tada skirta klasės auklėtoja, soc.pedagogė?
Kaip aš sakau, mano vaikai yra turintys SP ax.gif
diasaja
QUOTE(rencius @ 2010 02 17, 15:59)

Kad ir šiandien lietuvių kalbos mokytoja aiškina man kaip ...................
*

rado išklausančias ausis biggrin.gif kartais ir nereikalingų kalbų reikia išklausyti, norint "prisijaukinti" mokytojus.
ramunciukas
QUOTE(rencius @ 2010 02 17, 15:59)
Suprantu, tačiau yra atvejų kada jie klauso, bet negirdi. O čia tars žodį PPT blush2.gif tai vėl kitaip skamba.
Kad ir šiandien lietuvių kalbos mokytoja aiškina man kaip vaikai nesimoko, neruošia namų darbų, pamokų nelanko ir kalba ji ne apie SPM. Tai palaukite, kam tada skirta klasės auklėtoja, soc.pedagogė?
Kaip aš sakau, mano vaikai yra turintys SP ax.gif
*

Pritariu, reik isklausyt mokytoju, nes taip juos prisijaukini biggrin.gif bet as tai siandien pajutau, kad jau esu mokykloj pilnateise jos nare thumbup.gif pagaliau su manim skaitosi ir jau normaliai sneka bigsmile.gif
daiste
QUOTE(rencius @ 2010 02 17, 10:28)
Merginos, man iškilo toks klausimas. Kur yra parašyta, kike spec.ped. turi dirbti su spec.poreikių mokiniais? PVZ: 5 savaitinės pamokos - 3 pas spec.ped., 2 klasėje arba atvirkščiai ax.gif manęs pavaduotoja paklausė, tačiau aš paaiškinau, bet dabar pati nebežinau kur taip perskaičiau blush2.gif , ar PPT sakė blush2.gif
*

Manau, kad PPT eilinį sykį atsifutbolins ir paliks tai nuspręsti SUK.Niekur dokumentuose lyg ir nėra konkrečiai nurodytas spec. užsiėmimų skč. Vėl gi SUK numato kiekvieno speciuko ugdymo poreikius bei teikiamos pagalbos reikmes, kiekį...
Gali norėti daug, bet juk reikia derintis prie bendrų tvarkaraščių doh.gif ir... palikti atsakomybės bei darbo mokytojams tongue.gif
klopedija
Renciau, jei nėra parašyta, tai nėra parašyta. Tau spręsti, kaip organizuoti savo darbą! Jei neturėsi savo nuomonės, šokdins visi, kas netingi.
Aš įsivaizduoju taip: tam tikram krūviui priklauso tiek mokinių ir tiek valandų/pamokų ir t.t. Susirenki savo vaikus ir sukaišioji į tas pamokas/valandas pagal jų poreikius ir tavo patogumą.
Lygiai taip ir darželyje.

Beje, savo pareigybines skaitei? g.gif
rencius
QUOTE(klopedija @ 2010 02 17, 18:50)
Renciau, jei nėra parašyta, tai nėra parašyta. Tau spręsti, kaip organizuoti savo darbą! Jei neturėsi savo nuomonės, šokdins visi, kas netingi.
Aš įsivaizduoju taip: tam tikram krūviui priklauso tiek mokinių ir tiek valandų/pamokų ir t.t. Susirenki savo vaikus ir sukaišioji į tas pamokas/valandas pagal jų poreikius ir tavo patogumą.

Beje, savo pareigybines skaitei?  g.gif
*

Žinoma, kad skaičiau, aš jas mintinai žinau, ir kas čia per klausimas?
Papildyta:

Aš taip ir darau ax.gif
sanmara
renciau aš ir manau taip kaip kitos, kad čia tik nuo tavęs priklauso kiek kartų ir kokius vaikus tu imsi.

aš tai šiandien apakusi buvau blink.gif nuvažiuoju į darbą (antraeilės pareigos mokykloje logopede) o gi žiūriu pas mane spinta didžiulė pastatyta ir veidrodis pakeistas didžiulis thumbup.gif kitą kartą būtinai nufotografuosiu, pasirodysiu ax.gif tik gaila, kad ilgai neteks pasidžiaugti, na bet nors keletą savaitėlių ax.gif
klopedija
QUOTE(rencius @ 2010 02 17, 17:22)
Žinoma, kad skaičiau, aš jas mintinai žinau, ir kas čia per klausimas?
*
Tai jose turbūt parašyta, kad pati organizuoji savo darbą? Ar ne?

QUOTE(sanmara @ 2010 02 17, 17:22)
tik gaila, kad ilgai neteks pasidžiaugti, na bet nors keletą savaitėlių ax.gif
*
Aš kažką praleidau? g.gif bigsmile.gif
rencius
Aš tik vieną išvadą padariau, kad mokytojai, kurie sako, jog trūksta žinių apie SPM, patys nerodo jokio noro domėtis apie juos, o tie, kurie domis nejaučia jokio sunkumo dirbdami, integruodami SPM doh.gif
Tai pabaigai ir čia išvada, tiesiog nujaučiu kuri iš dalykininkių galėjo kelti klausimą kiek mokiniai turi būti klasėje kiek pas mane, ta pati kuri man per Kalėdų šventę pasakė - MAŽIAU TŲ ADAPTUOTŲ IR BUS GERIAU doh.gif
Tiesiog žmogus nenori žinoti, suprasti, nori, kad jie pas mane visą savaitę sėdėtų verysad.gif Dirba pasak jos su intelektualiais mokiniais- va taip va...................................
ruzava
QUOTE(klopedija @ 2010 02 17, 17:29)
Aš kažką praleidau?  g.gif  bigsmile.gif
*

spėju, kad tai susiję su užrašu profilyje bigsmile.gif

SANMARA, labai labai sveikinu wub.gif user posted image
klopedija
QUOTE(rencius @ 2010 02 17, 17:39)
Tiesiog žmogus nenori žinoti, suprasti, nori, kad jie pas mane visą savaitę sėdėtų verysad.gif Dirba pasak jos su intelektualiais mokiniais- va taip va...................................
*
Nekreipk dėmesio į tokias šnekas. irnesakyk.gif
Gali joms priminti tuos "gerus" laikus, kai jokių spec. ped. nebūdavo, vienos pačios turėdavo kapstytis su taip pačiais ir po du, ir po tris metus be jokių AD lotuliukas.gif .
sanmara
QUOTE(klopedija @ 2010 02 17, 19:29)

Aš kažką praleidau?  g.gif  bigsmile.gif
*

nepraleidai, tiesiog per daug nesigyriau ax.gif

QUOTE(rencius @ 2010 02 17, 19:39)
Aš tik vieną išvadą padariau, kad mokytojai, kurie sako, jog trūksta žinių apie SPM, patys nerodo jokio noro domėtis apie juos, o tie, kurie domis nejaučia jokio sunkumo dirbdami, integruodami SPM doh.gif
Tai pabaigai ir čia išvada, tiesiog nujaučiu kuri iš dalykininkių galėjo kelti klausimą kiek mokiniai turi būti klasėje kiek pas mane, ta pati kuri man per Kalėdų šventę pasakė - MAŽIAU TŲ ADAPTUOTŲ IR BUS GERIAU doh.gif
*

žiauru, bet tokia realybė doh.gif

QUOTE(ruzava @ 2010 02 17, 19:46)
spėju, kad tai susiję su užrašu profilyje  bigsmile.gif 

SANMARA,  labai labai sveikinu  wub.gif  user posted image
*

ačiū ax.gif
klopedija
QUOTE(ruzava @ 2010 02 17, 17:46)
spėju, kad tai susiję su užrašu profilyje  bigsmile.gif 
*
doh.gif blush2.gif

Sanmara...
mirksiukas.gif user posted image
pinciuke
QUOTE(sanmara @ 2010 02 17, 19:59)

lauksime ir džiaugsimės sulaukę thumbup.gif wub.gif
vardė
QUOTE(sanmara @ 2010 02 17, 18:59)
*

Tai ir aš tada prie sveikinimų...
user posted image
Renčiau, aš tave labai gerai suprantu...Turiu, kaip suprantu panašų kolektyvą. Apie jokį prisijaukinimą kalbos negali būti. Papasakosiu kada nors, dabar nenoriu nervuotis schmoll.gif
MAMTE
QUOTE(rencius @ 2010 02 17, 18:39)
*

Tikrai taip drinks_cheers.gif Maniškiai zyzė, kad jiems trūksta žinių apie SPM, kad jie norėtų seminarų, prašė surasti, pasakyti, kai toks vyks. Kai surasdavau, pasakydavau - neidavo. Tai per brangu, tai laikas nepatogus...Kai mes pačios (SUK) parengėme seminarą, pritaikėme mūsų mokyklos situacijai, davėme daug padalijamosios medžiagos, tai vistiek buvo negerai. Visų pirma ima pavydas, kad kažką darai, parengi seminarą, pasiruoši, tada iš to pavydo ima menkinti: ai, kas iš to, tai tik teorija doh.gif Ir ką begali pasakyti rolleyes.gif Aš jau nebekreipiu dėmesio - ariu savo vagą ir viskas verysad.gif Norėčiau kitaip, bet neišeina. Gal kada situacija pasikeis.
kristute123
sanmara, džiaugiuosi už Tave ir linkiu daug stiprybės mirksiukas.gif 4u.gif
MAMTE
[quote=sanmara,2010 02 17, 18:59]

Prisidedu prie sveikinimų 4u.gif Mano mažoji gimusi per ievų žydėjimą. Gražus metas ax.gif
diasaja
QUOTE(sanmara @ 2010 02 17, 18:22)
tik gaila, kad ilgai neteks pasidžiaugti, na bet nors keletą savaitėlių ax.gif
*

bet turėsi visą gyvenimą patį nuostabiausią vaikiuką bigsmile.gif Sveikinu 4u.gif
sanmara
Labai ačiū visoms už sveikinimus wub.gif 4u.gif
rencius
Mane labiausiai nervina kai stengiesi, nori padaryti, kas geriausia SPM, bet atsitrenki kaip į sieną umn.gif frusty.gif nuo žmonių būkumo, nenoro priimti "kitokio" galbūt ne tokio protingo žmogaus unsure.gif
Ir išvis sakau sau, mažiau imk į galvą doh.gif ir nervintis, dėl to dėl ko pakeisti negali....
kristute123
ir vėl į darbą... na jau toks tingulys aplankęs mane, kad nei kaip žmogui sakyti rolleyes.gif tingiu net tingėti lotuliukas.gif
rencius
Varyk tą tingulį lauk ir marš į darbą blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
GEROS DIENOS VISOMS 4u.gif 4u.gif 4u.gif
myyylda
O man šiandien laisva, tai su mažąja po namus duodamės, darom pietus, vakarienėms ruošiamės, tvarkomės biggrin.gif kartais man patinka tos išeiginės vidury savaitės rolleyes.gif
pinciuke
Į logoklubą įdėjau keletą pateikčių. Tik, deja, dar ne savo kūrybos sad.gif
Jas gavau seminare iš kolegės, kuri dalyvavo kažkokioje konferencijoje ir tą medžiagą gavo. Gal rasite ir savo ar kolegių kūrybos.
Tikiuosi nepažeidžiu autorių teisių pasidalindama su jumis smile.gif
rencius
Radau nuorodėlę: http://images.google.lt/imgres?imgurl=http...sAZDqmgPBmaG5BA

Mes šiuo metu darbuojamės su mokiniais, smagu mokintis ir kartu spalvinti. Vaikams labai patinka. Ten rasite ir daugiau užduotėlių thumbup.gif
klopedija
QUOTE(rencius @ 2010 02 18, 16:32)
Neblogas mirksiukas.gif aciuks.gif .

Papildyta:
QUOTE(pinciuke @ 2010 02 18, 14:31)
Į logoklubą įdėjau keletą pateikčių.
*
aciuks.gif
Papildyta:
Mano mergytė rinolalikė pargrįžo doh.gif , reiks toliau knygą verst. doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Beje, kas tas Buzz? doh.gif
TEATRĖ
Sveikos,
QUOTE(pinciuke @ 2010 02 18, 15:31)
Į logoklubą įdėjau keletą pateikčių. Tik, deja, dar ne savo kūrybos sad.gif
Jas gavau seminare iš kolegės, kuri dalyvavo kažkokioje konferencijoje ir tą medžiagą gavo. Gal rasite ir savo ar kolegių kūrybos.
Tikiuosi nepažeidžiu autorių teisių pasidalindama su jumis smile.gif
*

Lauksim ir tavo pateikčių lotuliukas.gif Radau savo kolegės lotuliukas.gif

QUOTE(rencius @ 2010 02 18, 17:32)
Radau nuorodėlę:
*

ir man patiko

QUOTE(klopedija @ 2010 02 18, 18:49)
Mano mergytė rinolalikė pargrįžo  doh.gif , reiks toliau knygą verst.  doh.gif  lotuliukas.gif
*

Lauksim knygos thumbup.gif
ruzava
Renciau, super nuoroda thumbup.gif turiu porą mergyčių, kurioms labai patinka tokie darbai, tai galėsiu nudžiugint thumbup.gif ačiū labai labai 4u.gif

Pinciuke, labai faina bigsmile.gif 4u.gif
pinciuke
QUOTE(klopedija @ 2010 02 18, 18:49)
Beje, kas tas Buzz?  doh.gif
*

kažkoka stebėjimas . tereikia nustatyti asmenis, kuriuos nori sekti..........iš savo adresų sąrašo, bet kam tai daryti - nesuprantu.
taip pati nieko nenustatinėjau, kad "seksiu", o man vistiek rodo, kad aš juos stebiu ar seku.........
ir rodo, kad mane seka..........
kažkokia nsmn doh.gif
sanmara
QUOTE(kristute123 @ 2010 02 18, 08:25)
ir vėl į darbą... na jau toks tingulys aplankęs mane, kad nei kaip žmogui sakyti rolleyes.gif  tingiu net tingėti lotuliukas.gif
*

imk 4u.gif kartais būna, bet greit praeina tokie tinguliukai, manau ax.gif
QUOTE(rencius @ 2010 02 18, 18:32)
Radau nuorodėlę: http://images.google.lt/imgres?imgurl=http...sAZDqmgPBmaG5BA

Mes šiuo metu darbuojamės su mokiniais, smagu mokintis ir kartu spalvinti. Vaikams labai patinka. Ten rasite ir daugiau užduotėlių thumbup.gif
*

thumbup.gif ačiū
Aš keletą man reikalingesnių išsisaugojau Word'e, jei kam reikia, galėčiau persiųsti į paštą, kad nereikėtų rinktis iš naujo ax.gif
Rhetta
QUOTE(klopedija @ 2010 02 18, 19:49)
Mano mergytė rinolalikė pargrįžo  doh.gif

Laba visoms. O pas mane sugrįžo studentas praktikai blink.gif Likus savaitei iki praktikos pabaigos blink.gif Pasirodo, su direktorium sutarė dėl praktikos, o pas mane pasirodė tik dabar. Ir kur man jį dabar dėt????? g.gif
klopedija
QUOTE(Rhetta @ 2010 02 18, 18:59)
Ir kur man jį dabar dėt?????  g.gif
*
Neteisingas klausimas. Teisingesnis: "Kiek jis man turi įdėt?" g.gif lotuliukas.gif

Pinciuke, ačiū už info mirksiukas.gif .
ruzava
QUOTE(sanmara @ 2010 02 18, 18:56)
Aš keletą man reikalingesnių išsisaugojau Word'e, jei kam reikia, galėčiau persiųsti į paštą, kad nereikėtų rinktis iš naujo ax.gif
*

būtų neblogai, savo kažkur nusikišau, taip ir būna, kai tvarke kompiutery pasidarai lotuliukas.gif

QUOTE(klopedija @ 2010 02 18, 19:04)
Neteisingas klausimas. Teisingesnis: "Kiek jis man turi įdėt?"  g.gif  lotuliukas.gif
*

drinks_cheers.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Rhetta
Prieš aš esu visokius "įdėjimus"...Bet manau nemažai gaus "įdėti" papildant kabineto priemonių asortimentą. Pralaikiau šiandien aš jį ilgokai, kol supažindinau su pagrindine spec. pedagogo dokumentacija ir informacija apie vaikus devil.gif Jei vis tik teks dirbti spec. pedagogu gal bent prisimins ką nors iš to, ką šiandien girdėjo cool.gif
Vėta
Sveikos kolegės 4u.gif . Atleiskit, kad Jus apleidau. Tiesiog savų problemų prisikaupė doh.gif . Nesinorėjo bendrauti. Laukiu nesulaukiu IT kursų. Direktorė vakar parodė raštą, kur vėl prašoma informuoti apie vyksiančius kursus. Turbūt nesurenka reikiamo dalyvių skaičiaus. TEATRE, Pinčiuke, kaip ten Jums sekasi? Kada prasidės kursai ar seminarai g.gif ? Dar norėjau paklausti kauniečių. Kokias ten korteles pildote vaizdinėms priemonėms apiforminti? Pavaduotoja sakė, kad turi gavusi labai gerą Kauno vaizdinių (metodinių) priemonių apiforminimo kortelę. Norėčiau ją pamatyti, kad nepasirodyčiau neišmananti blush2.gif . Ar negalėtumėt įdėti į paštą blush2.gif .
ruzava
QUOTE(Vėta @ 2010 02 18, 22:23)
Sveikos kolegės  4u.gif . Atleiskit, kad Jus apleidau. Tiesiog savų problemų prisikaupė doh.gif .
*

sveika sugrįžusi į eterį, pasiilgom tavęs 4u.gif tikiuos, kad viskas pas tave išsispręs 4u.gif 4u.gif 4u.gif
klopedija
QUOTE(Vėta @ 2010 02 18, 22:23)
problemų prisikaupė doh.gif .
Pavaduotoja sakė, kad turi gavusi labai gerą Kauno vaizdinių (metodinių) priemonių apiforminimo kortelę.
*
Kokias formas atsiunčia su parodos nuostatais, tokias ir pildau.
Reiktų pažiūrėt darbe kompe, gal yra kokia užsilikusi g.gif .
Papildyta:
QUOTE(Rhetta @ 2010 02 18, 19:22)
Prieš aš esu visokius "įdėjimus"...Bet manau nemažai gaus "įdėti" papildant kabineto priemonių asortimentą.
*
Nūūūūū va! O sakai "prieš". Čia irgi geras "įdėjimas" mirksiukas.gif .
Vėta
Klopedija, labai lauksiu 4u.gif .
Įdedu dar vieną nuorodą. Lygtai tokios dar nebuvo.
My Webpage
rencius
QUOTE(ruzava @ 2010 02 18, 20:53)
Renciau, super nuoroda  thumbup.gif  turiu porą mergyčių, kurioms labai patinka tokie darbai, tai galėsiu nudžiugint  thumbup.gif  ačiū labai labai  4u.gif

Pinciuke, labai faina  bigsmile.gif  4u.gif
*

Džiugu thumbup.gif Mano vaikams jos labai patinka thumbup.gif
klopedija
Spalvinimui ar šiaip kokiai padal. medžiagai paveikslėlių ieškau labai paprastai: parašau pavadinimą, tarkim, hedgehog ir coloring ir randu daug, daug, daug...
Papildyta:
user posted image ax.gif
Papildyta:
O! Kiek pasislėpė ežiukų? mirksiukas.gif
user posted image
Papildyta:
Ir taip, staiga, netikėtai, atrandi gerų dalykų! bigsmile.gif
http://www.zooguu.com/index.html
Papildyta:
Štai ir Pigių visa šeimyna! lotuliukas.gif
Vėta
O aš ieškodama paveikslėlių priemonėms naudojuosi vertėju ir prirašau clipart.
My Webpage
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.