Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Viskas apie miegą
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 0 iki 1 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
Anandita
Kažin kiek turi miegoti 6 mėn. vaikelis g.gif , maniškė tai kokius 5 kartus miega po 30 min.
viltuke
Maniskis jei pora kartu po 1val pamiega, tai labai gerai. Tau dar pasiseke smile.gif
Cinderella
Mes atsikeliam 7-7.30,valgom zaidziam ir paskui apie 10 uzmiegam irgi 30 min!
paskui einam miegoti 14 val ir jai as atsiguliu salia tai miegam 2 val!!!
paskui uzmiegam apie 17.30 irgi 30 minuciu. O 20.00 mes jau einam miegoti! biggrin.gif

Mane domina kiek kartu jusu leliukai kelesi nakti pavalgyti? g.gif
Ručius
Mano mazylei buna miego ir nemiego dienos ir naktys smile.gif Kartasi diena pamiega pora kartu po dvi -tris valandas, ir nakti atsikelia tik kokia12 ir paryciui pavalgyt. Tada is ryto jauciuosi kaip po atostogu biggrin.gif Bet dazniausiai kita diena miega tik po 30 minuciu pora krateliu diena ir nakti valgo, valgo..., net nezinau kiek kartu cry.gif Nezinau, nuo ko tai priklauso. Gerai miega lauke, bet reikia su vezimu vazinet, jei tik sustoji, ar bandau balkone pamigdyt, tai dazniausiai greitai pabunda.
Krisliukas
Mums sesi su puse men. Miegam tris miegelius. Ryte tarp 10-11 val. apie valanda. Paskui tarp 14-15 vel valanda, jei lauke miegam dvi tris valandas ir vakare apie 19 val dvidesimt minuciu, pusvalandi. Nakciai uzmiegam apie puse desimt. Naktimis buna visko. Kartais pabunda du ar tris kartus, o kartais tik septinta ryte pasikelia thumbup.gif
medasta
QUOTE(jalmokiene @ 2005 11 21, 18:19)
Mums sesi su puse men. Miegam tris miegelius. Ryte tarp 10-11 val. apie valanda. Paskui tarp 14-15 vel valanda, jei lauke miegam dvi tris valandas ir vakare apie 19 val dvidesimt minuciu, pusvalandi. Nakciai uzmiegam apie puse desimt. Naktimis buna visko. Kartais pabunda du ar tris kartus, o kartais tik septinta ryte pasikelia thumbup.gif
*

Na, mums dar tik penki su puse mėnesiuko, bet labai panašu į šią situaciją. Tik nuo antro mėnesio po du kartus keliamės kasnakt, išimčių gal kokios trys naktys ir buvo. Ir skirtumas tas, kad miegame visus tris miegelius po valandą.
Anandita
mano dukrytė, tai naktį nevalgo tik apie 5 ryto, tada toliau miega iki kokiu 8val, bet ji pas mane šaunuolė , pabunda 8 ryto ir žaidžia pati viena lovytėje, šnekasi su savim ir tt, tai aš išsimiegu iki 9-9,30.
Godutia
Pasigirsiu ir as... Ne, tiksliau pasiguosiu ir paprasysiu patarimo smile.gif Diena pas mus prasideda apie 11 - 12 val.. Kleckas pabuna kazkur pusantros valandos "gyvas" ir paskui pavargsta, eina pusvalanduka, valandziuke pamiegot, paskui kai atsibunda vel tas pac, koki karta numinga daugiau ir vel valanda pusantros "online" ir pamiegot pusvalanduka, ir taip tesiasi iki 2val nakties... Atsikelia kokia 23val paskutini karta ir nemiega, reikia su juo zaisti, pavalgydinti, jau atrodo miegotu, paguldom, bet nemiega, zirzia, paskui verkia, reikia su juo uzsiimti.. Taigi 2 kokia val uzmiega, 9ryte atsikelia pavalgyt ir vel iki 12 miega... Atrodo yra kada issimiegot, bet tas ritmas jau.... Noretusi, kad anksciau eitu miegot ir keltusi anksciau.. Atrodo viska isbandem, bet ...rezultatu ner... doh.gif Tai ir noreciau paklaust patarimu kokiu stebuklingu, o gal cia savaime susitvarkys... ka daryt? unsure.gif
Lizard
As, kaip ir Godutes vaiko tetis, prasau jusu patarimu, nes 2 miegot ir 11 - 12 keltis YRA DIDZIAUSIA NESAMONE!!!! blush2.gif
urtyte
mes per diena miegam du kartus po dvi valandas. Bet nakti tai kazkokie kosmarai verysad.gif keliasi kas valanda. gal patartumet kaip atpratinti nuo kruties, nes mazyle labai nori zysti, bet nera pienuko. cry.gif
Baltike
QUOTE(urtyte @ 2005 11 24, 16:00)
mes per diena miegam du kartus po dvi valandas. Bet nakti tai kazkokie kosmarai verysad.gif keliasi kas valanda. gal patartumet kaip atpratinti nuo kruties, nes mazyle labai nori zysti, bet nera pienuko. cry.gif
*

Jei nori čiulpti - pasiūlyti čiulptuką, jei gerti - vandenuką. Aišku, pirmas naktis bus protestai ir ašaros. Bet jų bus kur kas mažiau, nei jei tą patį darysite jau per metus perkopusiam vaikui. (Savo vyresnėlius nuo naktinių užkandžiavimų atpratinau 7-8mėn.)
VeroniQ
nu kai vaikas toks didelis, tai kai ateina laika svalgyt vietoj papo duot misinuka..
Lizard
Nagi niekas jokiu patarimų duot negali? cry.gif verysad.gif cry.gif
medasta
QUOTE(Lizard @ 2005 11 24, 14:06)
As, kaip ir Godutes vaiko tetis, prasau jusu patarimu, nes 2 miegot ir 11 - 12 keltis YRA DIDZIAUSIA NESAMONE!!!!  blush2.gif
*

Aš čia nematau problemos schmoll.gif
Lizard
5 miego valandos darbo dienomis jums ne problema? smile.gif Nu aisku savaitgali galima issimiegoti, bet ilgainiui tai darosi tiesiog absurdiska.. 6 dienas gyveni kaip lavonas.. ir viena diena kaip zmogus.. Nu nzn.. smile.gif
Almera
Prisijungiu prie Lizard, PATYRUSIOS MAMOS, DUOKIT PATARIMU!!!
Baltike, patirties jau turi, ka daryti kai ciulptuko neuztenka - naktim lelius nori zisti, o po to juoktis, dainuoti ir guguoti doh.gif bet tik nemiegoti. Duoti atsigerti? Bet kaip, jei vieninteliai pripazistami valgymo budai yra papukas ir saukstukas...
Dukrytei 6 men, ir kuo didyn, tuo miegelis blogyn ir blogyn... Pati dirbu, kosmaras kazkoks verysad.gif KA DARYT??? KO GREIBTIS??? Mamos, duokit patarimu!!!!
Fen-berry
Sūniukui irgi jau 6 mėnesiukai, naktimis miegame gerai, bet ... Visi trys vienoje lovoje ir kai nori valgyti duodu MP. Tai gal dėl to ir miega gerai, nes kelis kartus pabandžiau perkelti į lovytę, buvo daug cry.gif . Gal ir blogai darome, bet kai trūksta visiems miegelio irgi ne kas.
Almera
QUOTE(Mega @ 2005 11 29, 11:58)
Sūniukui irgi jau 6 mėnesiukai, naktimis miegame gerai, bet ... Visi trys vienoje lovoje ir kai nori valgyti duodu MP. Tai gal dėl to ir miega gerai, nes kelis kartus pabandžiau perkelti į lovytę, buvo daug  cry.gif . Gal ir blogai darome, bet kai trūksta visiems miegelio irgi ne kas.
*

Gerai jei pavalgo ir toliau miega... O mano pavalgo ir toliau sau zaidzia su papuku - pucia i ji, kandzioja...suprask pazaiskim doh.gif KA DARYT??? Visiska neviltis...
Zivilia
Pasakysiu,kad būna visko rolleyes.gif
Per dieną mano mažius miega 3 kartus po valandą smile.gif Naktinio miegelio užmiega apie 22val. ir išmiega daugiausiai 3,5val. doh.gif Po to jau keliasi kas dvi valandas,būna ir dažniau,o jau 8:30 mes pradedam dienelę bigsmile.gif Naktimis keliasi nesuprasi ko unsure.gif Ankščiau duodavau MP ir toliau sau miega,dabar to nepakanka.Muistosi lovytėje,užsiminėja akrobatika ir dažniausia užmiega skersai lovytės,kojas iškištos pro lovytės groteles,pusiau ant pilvo,pusiau ant šono g.gif Ką daryti ir aš nežinau schmoll.gif ax.gif
Almera
Mamos, negi niekas neatradot kokiu spec.budu..? Pasidalinkit patirtim, maldaujam...
help.gif
Aurea
Gal cia kokia 6 menesiu krize??? Maniskis irgi naktim nemiega , vakare neina uzmigdyt , jau MP ir papuko neuztenka nakti (nei buteliuko ,nei ciulptuko neima),- pavalgo ir nepaguldysi , greit nusispardo ir zyzia , nors matosi , kad miego nori. Ramus buna tik tada ,kai nesioji ant ranku po visus kambarius,- ir nebandyk sustot!!! Bet nakti taip neprivaiksciosi... Dar kartais pavyksta auto kedutej uzsupti , tai pamiega kokias 2,5 valandos toj kedutej , - ir i lovyte jokiais budais neikelsi! O pas mus lovoj irgi nemiega. Jau vakar bandziau nekreipt demesio , palikau lovytej zyzianti , ir kentejau ta zyzima , kol jis nepavirto i rekima. Tada paemiau ant ranku.
Tikrai , padekit, patyrusios mamytes , kaip tam vaikui miega naktim iskiepyti!!!
medasta
Na, nesupykit, mamytės tik ant manęs...Na, pasiskaitau ir juokas ima, tikrai nuoširdžiai juokinga biggrin.gif . Mes to nepatiriame, bet bandau įsivaizduot, kaip tai atrodo, kai jūs pasakojat. Jei mums taip prasidėtų, turbūt pasidarytų nebejuokinga. Manau, teks iškentėt, jokios gudrybės nepadės. Gal čia dantukai kalti, patepkit tepaliuku tam reikalui, padainuokit lopšinę. Mes savo sūnelį prieš naktinį miegelį stengiamės kuo daugiau nuvargint, pažaist su juo. Sėkmės kovojant su savo mažylių krykštavimu biggrin.gif
Verona
as auginu antraji vaikuti ir atrodo jau tureciau zinot, ka reiketu daryt, jei lialius blogai miega naktimis, taciau nieko panasaus. is pradziu sunu migdydavau tiktai lovelej, bet kai jis nuo kokio antro menesio pradejo prabudineti kas 1,5 val., tai pasiemiau ji pas save i lova. sunaus miegelio trukme nepailgejo, taciau man lengviau: nereikia lipti is lovos po 7 kartus per nakti. taigi pasiemimas pas save i lovyte gali buti vienas is sprendimu, bet mano galva, ne pats geriausias. mano pirmagime buvo taip pripratus su manimi miegoti kartu, kad jeigu ne mano mama, tai turbut ir po siolei tarp dvieju vaiku miegociau. taigi antras patarimas butu - vaika atskirti, kad jis nei uzuostu, nei matytu naktimis mama. gal jums cia galetu padeti vyrai, seserys, drauges ar mociutes. ir svarbiausia, kad imdamosi kokiu nors naujoviu butumete gerai pailsejusios ir turetume i ka kreiptis pagalbos. nes jei suirzusios ir nuvargusios imsistes ivedineti nauja tvarka, tai tikrai bus sunku pasiekti norimu rezultatu.
Almera
taigi antras patarimas butu - vaika atskirti, kad jis nei uzuostu, nei matytu naktimis mama. gal jums cia galetu padeti vyrai, seserys, drauges ar mociutes. - patarimas gal ir geras, bet ka daryti jei vaikas klykia...? Nepasiduoti...?
Verona
QUOTE(Egle100 @ 2005 11 30, 09:54)
taigi antras patarimas butu - vaika atskirti, kad jis nei uzuostu, nei matytu naktimis mama. gal jums cia galetu padeti vyrai, seserys, drauges ar mociutes. - patarimas gal ir geras, bet ka daryti jei vaikas klykia...? Nepasiduoti...?
*

suprantu, kad esi labai labai pavargus. bet net tokioje busenoje turi rasti jegu keisti situacija. kitaip motinyste labai apkars.
pirmoji salyga- nusiramink pati. kaip? pabandyk issimiegoti, vaikuti porai valandu patikejus artimisiems ar auklei.
pasidaryk kokia pramoga, kad bent pusvalandziui pamirstum, kad turi vaika. tapk nors pusdieniui egoiste ir pasirupink savimi. zinau, kad tam reikia jegu ir ryzto, bet jei pati neatsistosi ant koju, tai ir vaikuciu negalesi tinkamai rupintis.
antras zingsnis- tik pailsejus ir gerai nusiteikus imkis reformu vaikucio dienotvarkei sutvarkyti. vaikas visa laika neklykia. kai busi pailsejus (misinukas viena kita karta irgi vaikui nepakenks, plius pati pailsesi), pamaitink leliu, i vezima ir supk. gal isiek i lauka. maniske, kuri 20 pirmuju naktu po gimdymo man neleido miegoti, galu gale pasidave tokiai mano tvarkai ir miegelio reikalai posavaite sstojo i vieta. bet man padejo drauges, kurios negailestingai liepe laikytis patarimu, kuriais pasidalinau su tavimi. laikau kumscius uz tave. jei ka rasyk, toliaukalbesim
Almera
Aciu, Verona, uz patarimus. IS tiesu, esu ziauriai pavargus, o be to dar pusdieniui einu i darba. Galva nedirba visai...
Nelabai supratau del vezimuko, kada tu siulai ji supti, diena ar nakti..?
O del misinuko - reikalas atkrenta, nes buteliuko neima nei is tolo, menesi pratinau - nepavyko. Tinka tik papukas ir saukstukas.
koalyte
Egle100, mano sunus jau labai blogai miega 3 men. Jam pries 3 dienas suejo 7 men.
As snekejau su kudikiu psichologe, tai sake isvis nakti neduoti valgyti. Sociai pamaitinti pries guldant(grudu kose, uz kokio pusvalandzio pienelio). Aisku vaikas pradzioje klykia, bet po keliu naktu pradeda reciau keltis kai negauna pienuko. As pabandziau bet atpratinti visai nuo papuko nepavyksta, bet praretinau valgyma labai(nes budavo naktu kad su papuku draugaudavo kas puse val. nes kitaip nenusiramindavo). Dabar duodu tik 2 kartus(apie 2 ir apie5-6). Aisku labai butu gerai kad kas nors kitas nakti vaikeli supuotu, bet maniskio niekas negali nuraminti, nei mociute, nei tevelis.
Pastebejau kad istverti vaiko rekima lengviau kai esi labiau pailsejusi ir nesinervuoji. Nors nesinervuoti LABAI sunku, bet imanoma. Patikek manim ,mano vaikis rekti tikrai moka(vyras visada tik puse nakties istveria ir iseina i kita kambari miegoti).Kai vaikelis labai klykia as ji kalbinu, nes vien supimo neuztenka (ramiu balsu ka nors sakau i ausi,)
Verona
QUOTE(Egle100 @ 2005 11 30, 13:14)
Aciu, Verona, uz patarimus. IS tiesu, esu ziauriai pavargus, o be to dar pusdieniui einu i darba. Galva nedirba visai...
Nelabai supratau del vezimuko, kada tu siulai ji supti, diena ar nakti..?
O del misinuko - reikalas atkrenta, nes buteliuko neima nei is tolo, menesi pratinau - nepavyko. Tinka tik papukas ir saukstukas.
*

vezimukas iki 9 menesiu buvo musu lova. as ir naktinio ir dieninio miegelio i vezimuka guldydavau, nes kitaip abi butumem likusios be miego.
svarbiausia pailsek. zinau, kad tai irgi sunkiai igyvendinama uzduotis, bet sukaupk visa drasa ir kreipkis i ka nors pagalbos. kad ir i kokia miela senuciuke kaimyne. as pirmaja dukra kuri laika viena auginau, bet greitai supratau, kad is to mano ryzto niekam nera geriau. buvau nepailsejus, nervinausi, be ideju, visa priglusus. savaitgalis ne uz kalnu. kviesk ka nors pas save, tik aisku, zmogu, kuris myli vaikus ir tau yra nuosirdziai nusiteikes padeti. juk visus darbus, isskyrus maitinima, gali atlikti kiti. tai ir pavesk tuos darbus kitiems nors vienai dienai, o pti maudykis, ilsekis, isstustink galva nuo susikaupusiu sunkumu. as tai saviske su kaimyne i lauka "isvydavau" ir prasydavau, kad pareitu tik tada, kai vaikas isalks. negalejau ilsetis, kai vaikas budavo namie, nes bet koks suniurzgimas, verkslenimas man kirsdavo per smegenis ir as negalejau atsipalaiduot. bandyk ir sprendima tikrai rasi. jei manai, kad musu diskusija gali duoti naudos, mielai su tavimi diskutuosiu toliau.
Aurea
QUOTE(koalyte @ 2005 11 30, 16:58)
As snekejau su kudikiu psichologe, tai sake isvis nakti neduoti valgyti. Sociai pamaitinti pries guldant(grudu kose, uz kokio pusvalandzio pienelio).
*

Koalyte , as savo maziu kiekviena vakara sociai primaitinu (kose+pienas), bet tai nieko nepadeda... verysad.gif
Almera
Aciu visoms uz patarimus ir padrasinimus. As is tiesu baigiu pribresti neduoti nakti valgyti. Be gal palauksiu savaitgalio. Nes kai reikia i darba, gana atsakinga, tai oi oi...
koalyte
QUOTE(Aurea @ 2005 11 30, 18:39)
Koalyte , as savo maziu kiekviena vakara sociai primaitinu (kose+pienas), bet tai nieko nepadeda... verysad.gif
*

Aisku is pradziu vaikas ir toliau reikalauja papuko tuo paciu daznumu, bet reikia neduoti. Is pradziu as uzsibreziau tiksla neduoti valgyt iki tam tikros valandos.PVZ: jei pavalge vakariene 22 val., tai papa duoti ne anksciau 01 val., paskui 04val., 07 val. Taip per pora naktu uztvirtini, ir vel prailgini nevalgymo tarpa valanda(02, 05, 08).
Dabar jau man pavyko pamaitinus 22val. istempti iki 03val, bet paskui 06 vel maitinu nes kazkaip paryciais man sunkiau ta maziaus klyksma atlaikyti.
Tiktai jei jau pasiryzti kovoti, tai po keliu naktu negalima pasiduoti(is pirmo karto man nepavyko doh.gif , bet paskui susiemiau ir progresas yra)
koalyte
QUOTE(Lizard @ 2005 11 26, 14:58)
Nagi niekas jokiu patarimų duot negali?  cry.gif  verysad.gif cry.gif
*

Lizard, galiu patarti vaikeliui is ryto neleisti taip ilgai miegoti. Jei miega iki 12, tai zadinkit bent jau 10val. O pries nakti pasistenkit ilgiau islaikyti nemigusia(ilgesni laiko tarpa negu iprastai). Per viena -dvi dienas situacija gal ir nepasikeis, bet per kokias5 tikrai pageres tas rezimas. Sakau tai is savo patirties.
Dar viena detale: kai vaikelis atsibunda kokia23 val. nebendraukit su juo(nesneketi, nesisypsoti), tegul paverkia, netgi sviesos nedekit, paskui tamsoje nuraminkit ir manau vaikas vel miegos.
unita
Galiu pritarti koalytes metodui, kad is pradziu reikia nusistatyti laika iki kokio nori pratempt kad nevalgytu naktim. As isbandziau tai pati, is pradziu stengiausi kad nors pusvalandi ilgiau nevalgytu, po to valanda ir stai po menesio mano sunus uzmiega astunta o keliasi valgyt puse sesiu. Aisku negaliu pasigirti, kad miega ramiai, keliuosi kokius tris keturis kartus tam kad apversciau ant kito sono arba tiute ideciau, bet palyginus su tuo kaip pries menesi maitinau vos ne kas pusvalandi pazanga jau yra. Ir dar ryzausi perkraustyti savo sunu i kita kambari ir net duris uzdarau, nes kartu miegodama pasidariau tokia jautri, kad net ir dabar girdziu kai vaikas kitam kambary apsivercia ant kito sono. Dabar miegu kaip zuikis, galeciau net duru nerakint.
Elzyte
Sveikos mamytes!
Norejau paklausti kiek laiko miega Jusu mazylis? Mano sunelis per diena miega 4-5 kartus po 0.5 arba net po 2val. vacation1.gif
Kitana
mano mazulis diena miega nedaug - 2, 3 kartus po puse val. blink.gif bet uztat visa nakti parpia nepabusdamas smile.gif
-simona-
labux, dukrelė iki 1 mėnesio miegodavo ir miegodavo. žadindavau, kad pavalgytu. tačiau vėliau vis daugiau budrauvo, pamiegodavo 10-15 minuciu ir vėl nori bendrauti. dabar diena pamiega pora ilgesniu miegojimu, o naktinio miegelio eina apie 12 val, atsibunda 2 kartus pavalgyti ir miega vėl iki 11. tongue.gif
ladybird20
iki menesio gabrieliukas nakty miegojo po3-4val, 2menesi-5-6, o jau nuo dvieju menesiu-diena mazai miega, o nakti ismiega po 8-12 biggrin.gif
JuGeMa
MANISKIS MIEGA GAL KOKIAS 2-3 VALANDAS DIENA, O NAKTI APIE 8-10 VAL. KAIP KADA, KARTAIS IR ANKSCIAU ATSIKELIA.
Elzyte
Maniskis daznai uzmiega prie krutines ne pavalges g.gif tad net nzn ka daryti.Kelti?bet jis vistiek jei nori tai ir uzmigs...
HERBERA
Mano dukrai greitai bus trys menesiai, bet kiek priklauso pagal jos amziu niekada neismiegodavo. Diena pamiega tik nuo 13,30 iki 16,30-17val (vezimelyje kai vaziuojame i lauka ar balkona). Anksciau dar pasnausdavo man ant ranku kai pavalgydavo. Bet vos tik idedu i lovyte iskarto pabunda ir visi miegai issilaksto. Nakciai migdome 22,30 kol pavalgo ateina ir 23,30 per nakti atsikelia 1-2 kartus, o kartais ir visa nakti nepaledzia mamos kruties. Ryte keliasi apie 7-8 val. Taigi viso miego priskaiciuoju apie 10 val. O toks vaikas turetu maziausiai 15 val. miegoti.
Mastau ar nereikia i neurologa kreiptis. Ka Jus apie tai manote?
Isila
mano vaikas miegoti eina 21val ir miega iki 7-8val, naktį keliasi 2-3 kartus valgyt. Ryte dar pamiega 1-1,5val, po to 3 per pietus lauke ar balkone ir 1-2 val link vakaro. o kartais ir ne tongue.gif
-simona-
jei nerimauji gali pasikonsultuoti ir su neurologu. mano dukrutė vienu tarpu irgi mažai miegojo, tai ėmiausių tokių priemoniu: negėriau stiprios arbatos, kuri trikdo miegą, o tai pati iki šiol maitinu (kavos išvis negeriu); kai dukrytė darosi irzli išjungiame televizorių, panešioju, pasupuoju, padeda rami muzika (mėgstamausia Norah Jones smile.gif ), naktitmis dainuoju lopšines. jei matau, kad dukrytė nenusiteikus miegoti ar nenori lovytėj gulėti, miega šalia manęs, patraukia pienuką ir užsnūsta, kartais visi trys išmiegam visą naktį. wub.gif
zvygla
Iki mėnesio laiko jei neskaudėdavo pilvelio dukrytė miegodavo ir miegodavo.. ax.gif o dabar miega kelis kartus po 1 - 2 val.. g.gif
Nordex
QUOTE(-simona- @ 2006 01 24, 23:37)
labux, dukrelė iki 1 mėnesio miegodavo ir miegodavo. žadindavau, kad pavalgytu. tačiau vėliau vis daugiau budrauvo, pamiegodavo 10-15 minuciu ir vėl nori bendrauti. dabar diena pamiega pora ilgesniu miegojimu, o naktinio miegelio eina apie 12 val, atsibunda 2 kartus pavalgyti ir miega vėl iki 11.  tongue.gif
*

Mano dukrele - lygiai tas pats!!!
lgesni miegojimai - tai apie 1 - 1,5 val. Buna ir tokie trumpi migtelejimai diena - 10-15 min. bet sis miegelis labai pavirsutinis - gerai girdi ir nuo didesnio garso ar vos prisilietus pabunda.
O nakti mano angelelis wub.gif mne zadina vos 2 kart, o laaabai retais atvejais - 1 karta.
swko
Sveiki!Maniškis iki 5men. diena išvis 3 kartus po pusvalandi miegodavo, o nakti kas 2val. atsikeldavo.O daba viena kart miega per diena ,maždaug apie 2val., o nakti viena kart pabunda pienuko.
justinaa
del miedelio bedu neturiu, nes jei migdau baalkone, tai visa diena pramiega, kambaryje biski sunkiau miega,bet seip bedu del miego turejau pirmus tris menesius kai labai pusdavo pilva vacation1.gif
danoja
mums jau beveik 8 mėn, bet tik kokias kelias naktis tėra prabudęs naktį bigsmile.gif šiaip mes nuo gimimo išmiegam visą naktį 23-8, o dabar tai 21-8.30h ax.gif o dieną miegam 3-4k. po 1-2 h mirksiukas.gif vacation1.gif
dowilia
o mes dar nė vieno karto neišmiegojom visą naktį ar bent jau 7valandas doh.gif bet nakties miegas tunka nuo 21.30val iki 8.30val., o dieną miega kokius 4kartus po 30-40min, labai retai išmiega valandą.
HERBERA
Sveikutes, labai nenoriu girtis, bet mano mazyle vakar ir siandien padare pazanga. Tiksliau pati ja uzsupiau, nes maciau, kad labai mieguista, pikta. Ryte pavyko apie 11 val uzmigdyti, koki 20 min. pasnaude. Ir vakare apie 19-20 val gera pusvalandi. Gal jau ateis i prota. Kad tik neprisikalbeciau...
charizma
Mano vaikui 7 mėn., bet jis kelias kas 2-3 val., valgo 3 kartus, savo pieno neturiu, geria misinuka. Diena miega 2 kartus, pirmas miegas apie 1 val., antras 2 val.Labai norėčiau nors vieną naktelę ramiai išsimiegot
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.