QUOTE(Nanda @ 2010 04 01, 18:18) šaunuolė Man elipsiukas yra labai didelis atsipalaidavimas  kadangi svorio nemetu, tik raumenis pastiprint noriu, todėl jaučiu malonumą mindama. Dvigubas malonumas dabar vien jau dėl to, kad po darbo grįžęs vyras perima sūnelio priežiūrą ir tą valandą ant 1,5 val ant treniruoklio man yra super laikas - jaučiuosi ir į formą grįžus ir pailsėjus emociškai  bet ar raumenys labai pasistiprina su elipsiuku? as galvoju gi paminant vistiek reik daryt ir jegos pratimus kad jie pastipretu
mazhulinka
2010 04 02, 11:06
QUOTE(qqte @ 2010 04 02, 07:23) bet ar raumenys labai pasistiprina su elipsiuku? as galvoju gi paminant vistiek reik daryt ir jegos pratimus kad jie pastipretu  mano blauzdos kaip metalines. nors as visada dar ir laiptais lipu ant pirstu galiuku, tai labai padeda. MB kazkada paklause ar nebusiu buvus vyru praejusiam gyvenime, nes kojos nepaprastai stiprios. bet taip visada buvo... bet siaip elipsiukas daugiau cardio, norint ryskinti raumenukus jegos pratimai yra butini, bent pora kartu per savaitele. reikia traukti savo hanteliukus is kampo...
QUOTE(mazhulinka @ 2010 04 02, 11:06) mano blauzdos kaip metalines. nors as visada dar ir laiptais lipu ant pirstu galiuku, tai labai padeda. MB kazkada paklause ar nebusiu buvus vyru praejusiam gyvenime, nes kojos nepaprastai stiprios. bet taip visada buvo... bet siaip elipsiukas daugiau cardio, norint ryskinti raumenukus jegos pratimai yra butini, bent pora kartu per savaitele. reikia traukti savo hanteliukus is kampo... blauzdos tai man mazai aktualu-pas mane jos irgi neprastos, o va uzpakaliuka tai noretusi sutvirtint stipriau, kazkaip man regis mazai veikia ji elipsiukas, bent man tai niekad nuo jo koju nei uzpakaliuko neskauda
Sveikos sportuojančios,atšilus orams norėčiau junktis į jūsų gretas.Priimsit?
moteris-ne-indaplove
2010 04 02, 16:39
QUOTE(qqte @ 2010 04 02, 12:08) blauzdos tai man mazai aktualu-pas mane jos irgi neprastos, o va uzpakaliuka tai noretusi sutvirtint stipriau, kazkaip man regis mazai veikia ji elipsiukas, bent man tai niekad nuo jo koju nei uzpakaliuko neskauda  as vakar myniau pasilenkus i prieki, t.y atsiremus alkunemis i elipsiuko prieki (nezinau kaip issireikst), tai siandien uzpakaliuka skauda myniau 40min normaliai ir 10min taip kaip aprasiau. jei kas nors ka nors suprato
picolina
2010 04 02, 17:30
sveikutes! as irgi nuo siandienos jungiuosi i jusu buri  MB velykine dovana dave dabar skaitysiu temute ir ieskosiu naudingu patarimu, kad teisingai ji naudoti ir kad rezultatai butu matomi. bandysiu nugaleti savo zelatinines slaunis ir celiulita
mazhulinka
2010 04 02, 17:33
QUOTE(qqte @ 2010 04 02, 09:08) blauzdos tai man mazai aktualu-pas mane jos irgi neprastos, o va uzpakaliuka tai noretusi sutvirtint stipriau, kazkaip man regis mazai veikia ji elipsiukas, bent man tai niekad nuo jo koju nei uzpakaliuko neskauda  uzpakaline dali labiau veikia minimas atgal, gal pabandyk...? mani ir 8min buns is youtube padrebina lasinukus. jei nebeuztenka intensyvumo, svarelius reiketu nusipirkti ant koju.
picolina
2010 04 02, 17:35
dar norejau paklausti ar mazeja slaunu apimtys?mes pas mane jos labai storos
mazhulinka
2010 04 02, 17:43
QUOTE(picolina @ 2010 04 02, 15:35) dar norejau paklausti ar mazeja slaunu apimtys?mes pas mane jos labai storos maziau valgyti ir daugiau sportuoti reikes
picolina
2010 04 02, 18:25
QUOTE(mazhulinka @ 2010 04 02, 16:43) maziau valgyti ir daugiau sportuoti reikes  tai as jau 11 kg pametus dietos pagalba  bet tiesiog visas kunas sudribo, kaip zele minkstas  reikia tvirtinti
QUOTE(picolina @ 2010 04 02, 18:30) Aš taip pat jungiuos prie tavęs  Kiek min pradžiai planuoji sportuot? Papildyta:QUOTE(mazhulinka @ 2010 04 02, 18:43) maziau valgyti ir daugiau sportuoti reikes  Čia savaime aišku.O kiek laiko tu jau mini ir kiek kartų per savaitę?
ramirėja
2010 04 02, 18:49
QUOTE(pole @ 2010 04 02, 16:31) Sveikos sportuojančios,atšilus orams norėčiau junktis į jūsų gretas.Priimsit?  Priimsim visas norinčias,kuo mūsų daugiau tuo geriau
QUOTE(ramirėja @ 2010 04 02, 19:49) Priimsim visas norinčias,kuo mūsų daugiau tuo geriau  O būryje ir motyvacija didesnė lieknėti
picolina
2010 04 02, 20:38
as planuoju 5 dienas per savaite po 30 min tik dabar ziuriu kaip su tais stiprumais turiu pradeti ir kokiomis pozicijoms
QUOTE(picolina @ 2010 04 02, 21:38) as planuoju 5 dienas per savaite po 30 min tik dabar ziuriu kaip su tais stiprumais turiu pradeti ir kokiomis pozicijoms man teišeina normaliai kokius tik 4-turis kartus pasisportint,nes penktadienis yra penktadienis  o savaitgaliais tingisi. *** iš pradžių pradėk nuo pačio lengviausio lygio,po to pati jausi,kai jau perlengva-didink apsukas
kristynka*
2010 04 03, 11:28
ziurekit ka raau, tai veiksminga gal kas uzsisake buvo http://www.emilysdietsecrets.com/LT-2/
mazhulinka
2010 04 03, 11:47
QUOTE(kristynka* @ 2010 04 03, 09:28) ziurekit ka raau, tai veiksminga gal kas uzsisake buvo http://www.emilysdietsecrets.com/LT-2/  zinot kas mane labai neitikinamai veikia? komentarai... visi tokie glotnus ir mandagus, lyg parasyti vieno zmogaus ranka... nuejus i lieknejimo preparatu skyreli ir idejus savo progreso nuotraukas atsirastu N klausimu, o cia vien sekmes istorijos... labai nepatikliai i tokius dalykus ziuriu...
moteris-ne-indaplove
2010 04 03, 12:06
siandien antra savaite, kaip elipsiuka minu, vel matavausi apimtis ir svori, tai anei kiek nepasikeite o po pirmos savaites taip smagu buvo tuos 3cm nuo liemens numest turbut kaltas suvalgytas pyragas ir mmm savaitgali bus iseigine nuo minimo, nes nebusiu namie, tai po to reiks pasistengt dvigubai ir kaip neapsiest per sventes...
sveikatele
2010 04 03, 12:11
as ir vis paminu ta daikta  ka labiausiai pastebejau tai, kad nesportuojant mano kojos isklera, iskreiveja, nes raumenys suglemba  o va kai paminu treniruokli, iskart ISKART koju forma kitokia, tiesesnes, graziau atrodo vis dar minu po nedaug minuciu
picolina
2010 04 03, 12:43
o cia jus pasidarote liniuote ir isimatuojate apimtys? as tai iskarto pradejau nuo 2 lygio minti, nes man pirmas labai labai vaikiskai lengvas
picolina
2010 04 03, 13:27
merginos dar norejau paklausti, kas kiek laiko darote pertraukeles minant, nes as vos ne kas 5 min susitoju 2 min pailseti  as jau po savo pirmo karto  18 km. 500 kcal. sudeginta
sveikatele
2010 04 03, 14:08
as tai pertraukeliu nedarau, nekokia is manes dar minike...  paminu 10-15 min ir viskas  bet geriau negu nieko. aha, pasidarom liniuote, apimciu tai nematavau. p.s. kokiom dietom numetei 11kg?
ramirėja
2010 04 03, 14:15
Sakykit kas minat atbuliniu  po kiek laiko taip išminat? nes ne per ilgiausiai taip galiu minti,tuoj sugrįžtu į normalią pozą Dėl pertraukėlių tai jų nedarau  išminu 50-60 min. ir basta
picolina
2010 04 03, 14:43
pasidariau liniuote, bet kazkaip manau be reikalo, nes as tai pradejau minti ne del svorio metimo, o kad sustangrinti kojas, nes jos labai minkstos kaip zelatinas dreba.cia po tu netektu 11 kg o as kazkaip nelabai suprantu apie ta minima atgal  nes mano tai nemina atgal. jis atgal tik sukasi labai lengvai.tai gal tada vadinasi mano nepritaikitas minti atgal? labai jus istvermingos  gal ir man taip bus, bet as siandiena kas 5 min stojau pailseti 11 kg numeciau per 3 menesius sistemos 60 pagalba.labai gera sistema cia dietos skyrelija yra temute ir dar pamirsau paklausti, ar blogai as darau kad kaip minu nesilaikau uz rankenos???man kazkaip nepatogu,as jas laikau ant koju
pertraukėliu nedarau  minu nuo 40-60min.pradžioj vos 30min išmindavau,po to laikas ilgėjo Papildyta:o kas dėl sistemos minus 60 turiu tau pritarti,kad ji žiaaauriai gera
sveikatele
2010 04 03, 15:32
QUOTE(picolina @ 2010 04 03, 15:43) o as kazkaip nelabai suprantu apie ta minima atgal  nes mano tai nemina atgal. jis atgal tik sukasi labai lengvai.tai gal tada vadinasi mano nepritaikitas minti atgal? ir dar pamirsau paklausti, ar blogai as darau kad kaip minu nesilaikau uz rankenos???man kazkaip nepatogu,as jas laikau ant koju pas tave, kiek matau, treniruoklis su kedute. Kaip dviratis. Manau tik tie, kurie be keduciu, gali buti minami atbuliniu  o kad nesilaikai uz rankenos, tai manau jokio skirtumo, nes pas tave rankena nejuda, pvz kaip siame:
Valiusha
2010 04 05, 07:56
Sveiki, Vilniui turiu parduot nauja Polar pulsometra-treneri, gal kam reike?
picolina
2010 04 05, 12:21
man jau 3 diena minimo  kiek viena diena atrandu 40 minuciu paminti dviratuka  labai fainai jauciuosi, nes anksciau visai saves neprisiversdavau pasportuoti, o su dviratuku man net smagu. ir dabar jau nedarau pertraukeliu,turbut man taip buvo pirmas dienas, bet va siandiena be sustojimo 20 minuciu net isminiau, o paskui po 10 sekunciu pauzes tesiau toliau
picolina
2010 04 06, 13:23
Sveikutes matau nelabai kalbi sita temute norejau jusu paklausti kada reikia eiti sportuoti su treniruokliu proies valgi ar po jo?ar yra kokios taisykles kada geriausiai yra sportuoti, nes man kazkaip dazniausiai buna po valgio, bet dabar galvoju, gal negerai su pilnu skrandziu minti?
ramirėja
2010 04 06, 14:17
QUOTE(picolina @ 2010 04 06, 13:23) dazniausiai buna po valgio, bet dabar galvoju, gal negerai su pilnu skrandziu minti? Negerai nei su pilnu skrandžiu nei su tuščiu,kiek žinau reikia sportuoti praėjus tam tikram laiko tarpui po valgio.
mazhulinka
2010 04 06, 14:35
QUOTE(picolina @ 2010 04 06, 11:23) Sveikutes matau nelabai kalbi sita temute norejau jusu paklausti kada reikia eiti sportuoti su treniruokliu proies valgi ar po jo?ar yra kokios taisykles kada geriausiai yra sportuoti, nes man kazkaip dazniausiai buna po valgio, bet dabar galvoju, gal negerai su pilnu skrandziu minti? kazka lengvo ir lengvai virskinamo galima suvalgyti, kad duotu energijos. galima banana ar kazka panasaus, tik ne mesos. viskas kaip bugne suksis beminant, sustos skrandis. po treniruotes per 30min reiketu suvalgyti kazka turincio proteinu ir angliavandeniu, kad raumenukai nenusialintu. velgi, nereiketu persivalgyti.
moteris-ne-indaplove
2010 04 06, 15:59
QUOTE(ramirėja @ 2010 04 06, 15:17) Negerai nei su pilnu skrandžiu nei su tuščiu,kiek žinau reikia sportuoti praėjus tam tikram laiko tarpui po valgio. kiek domejausi, tai pries sporta reikia 2-3h nevalgyti
QUOTE(picolina @ 2010 04 06, 13:23) Sveikutes matau nelabai kalbi sita temute norejau jusu paklausti kada reikia eiti sportuoti su treniruokliu proies valgi ar po jo?ar yra kokios taisykles kada geriausiai yra sportuoti, nes man kazkaip dazniausiai buna po valgio, bet dabar galvoju, gal negerai su pilnu skrandziu minti? 2 valandos turi praeit po sotaus maisto o jei tik siek tiek uzkandus tai galima sportuot is karto mazhulinka o gal gali pvz koks maistas turi proteinu ir angliavandeniu?as apie proteinus nei bumbum neismanau
QUOTE(Aduka @ 2010 03 30, 17:47) Ar kas sportuojate su elipsiniu treniruokliu ADRENALIN? Negi niekas su tokiu nesportuojat ? tiesiog turiu pora klausimų dėl kompiuterio????????
mazhulinka
2010 04 06, 22:26
QUOTE(qqte @ 2010 04 06, 14:23) 2 valandos turi praeit po sotaus maisto o jei tik siek tiek uzkandus tai galima sportuot is karto mazhulinka o gal gali pvz koks maistas turi proteinu ir angliavandeniu?as apie proteinus nei bumbum neismanau  as asmeniskai pasidarau proteinu kokteili(jokiu budu ne sojos, jis tikra chemija), i ji dedu banana ir uogu, kurie atstoja angliavandenius, kartais medaus sauksteli, bet jis pas mane labai geras, Manuka vadinasi, gydantis is Naujosios Zelandijos. kokteiliukas yra geriausia, greiciausiai isisavinama priemone pamaitinti raumenis. jei nesinori gerti kokteiliu, tada reikia valgyti maista, kas man beveik fiziskai neimanoma po intensyvaus sporto. Proteinai: pienas, sojos pienas, kiausiniai, suris, jogurtas, riesutu sviestas, liesa mesa, zuvis ir vistiena, pupeles, tofu, lesiai ir kiti ankstiniai. riesutai ir seklos. angliavandeniai beveik viskas, kas salstelna... jei valgant mesyte pvz. paprikos.. QUOTE(Aduka @ 2010 04 06, 16:32) Negi niekas su tokiu nesportuojat ? tiesiog turiu pora klausimų dėl kompiuterio???????? gal pagoogling?
QUOTE(mazhulinka @ 2010 04 06, 22:26) Proteinai: pienas, sojos pienas, kiausiniai, suris, jogurtas, riesutu sviestas, liesa mesa, zuvis ir vistiena, pupeles, tofu, lesiai ir kiti ankstiniai. riesutai ir seklos. angliavandeniai beveik viskas, kas salstelna... jei valgant mesyte pvz. paprikos.. aciu nu kas angliavandeniai tai zinau, man tik proteinai pasidare idomu man kokteiliai nepriimtina o kokios vistienos salotos gal ir nieko visai, tik is anksto pasigamint reiks vadinas
annushka
2010 04 07, 10:16
Oi mergaites, pagaliau jau stovi mano elipsiukas namie... pries 15 min atveze  Visa menesi laukiau, bet pagaliau. Tikiuosi ji sudejus, viskas bus gerai  Kiek pasportavus parasysiu atsiliepimus apie mano pasirinkta modeliuka
moteris-ne-indaplove
2010 04 07, 20:12
QUOTE(annushka @ 2010 04 07, 11:16) Oi mergaites, pagaliau jau stovi mano elipsiukas namie... pries 15 min atveze  Visa menesi laukiau, bet pagaliau. Tikiuosi ji sudejus, viskas bus gerai  Kiek pasportavus parasysiu atsiliepimus apie mano pasirinkta modeliuka  nagi nagi, kaip sekesi su naujuoju elipsiuku?
juna:):):)
2010 04 07, 20:30
Noreciau ir as pasidalinti savo rezultatais.Gal ka nors ikveps  Jau minu elipsiuka beveik 2 men. Pradejau nuo 10 min 4 lygiu, bet pamazu didinau laika ir dabar galiu ismininti visa valanda be sustojimu. Minu kiekviena diena.Svorio numeciau nedaug(tik 5 kg),bet apimtys sumazejo apie 8 cm. Pries pradedama sportuoti sveriau 65 kg (manau mano ugiui 1.75 tai nedaug)Dabar spelioju,gal numeciau tik 5 kg todel,kad nelabai ir buvo ka mesti. Per du men. akizvaizdziai sustangrejo koju ir virsutiniai pilvo raumenys. Siuo metu noriu pradeti vartoti elkarnitina,bet skaiciau musu temoje,kad kazkam pasidare bloga po jo vartojimo.Kas bandete,pasidalinkite patirtimi.
as stengiuosis sportuoti tik atsikelus iki pusryciu dabar pertrauka sporte, nes mmm, laukiu kada vel minsiu
picolina
2010 04 08, 08:50
  +2010 04 07, 19:30--> QUOTE(juna:)   @ 2010 04 07, 19:30) o koki tu turi elipsiuka? ir nuo ko nukrito tie 8 cm?
cvetocik
2010 04 08, 10:42
QUOTE(Deresa @ 2010 04 08, 08:24) as stengiuosis sportuoti tik atsikelus iki pusryciu dabar pertrauka sporte, nes mmm, laukiu kada vel minsiu  as sportuoju tarp 16-18 val., ir minu kiekviena diena, man asmeniskai mmm netrukdo, nejauciu jokio skirtumo su 2 lygiu jau pasidare per lengva, tai puse laiko su 3 minu, reiks dar didint
picolina
2010 04 08, 11:34
as tai dabar galvoju o kokie yra geriau ar tie kurie kaip dviraciai minasi ar tokie kaip slides? nes mano kaip dviratukas, bet dabar galvoju gal tie kiti geresni?
QUOTE(astuškinas @ 2010 03 05, 11:56) Sveikos, gal kuri žinote kur Kaune taiso elipses? gergžia visas baisiausiai, sutepimas nepadeda, o garantinis baigėsi  Jei vis dar ieškai meistro, galėčiau rekomenduot, gal apsiims Jei reik, į PM
juna:):):)
2010 04 08, 21:32
QUOTE(picolina @ 2010 04 08, 08:50) o koki tu turi elipsiuka? ir nuo ko nukrito tie 8 cm?  Turiu Hammer Cavero xt. 8 cm sumazejo visos mano problemines kuno vietos:lemuo,klubai, slaunys
sveikatele
2010 04 09, 10:58
QUOTE(picolina @ 2010 04 08, 12:34) as tai dabar galvoju o kokie yra geriau ar tie kurie kaip dviraciai minasi ar tokie kaip slides? nes mano kaip dviratukas, bet dabar galvoju gal tie kiti geresni? tikrai kaip slides, nes minant dviratuka uzpakalis vietoj sedi. kojom makaluoji ir tiek. o ant kitu treniruokliu - juda viiiiisas kunas, taigi dirba daugiau raumenu   +2010 04 08, 22:32--> QUOTE(juna:)   @ 2010 04 08, 22:32) Turiu Hammer Cavero xt. 8 cm sumazejo visos mano problemines kuno vietos:lemuo,klubai, slaunys tu nereali! kasdien minti po valanda - pasaka! saunuole ir sveikinu su puikiais rezultatais!! as tai atejau pasigirti, kad vakar is nervu ismyniau 40minuciu  kai dar pries diena ismindavau tik kokia 10, nu geriausiu atveju 15 VOS VOS !!! na o siandien Juna, ikvepei mane dar labiau  kaip tik einu treniruokli mint
picolina
2010 04 09, 17:27
man tai kazkaip krito etuziazmas minti  nes cia visos turi tas slides o as va paskubejau su nieko nepasitariau ir nusipirkau ta tik kur dviratukas...
kristynka*
2010 04 09, 19:35
QUOTE(picolina @ 2010 04 09, 18:27) man tai kazkaip krito etuziazmas minti  nes cia visos turi tas slides o as va paskubejau su nieko nepasitariau ir nusipirkau ta tik kur dviratukas...  Tai bandykit parduoti uz padore kaina ir pirkt slides, jiai taip iseina
gitulia
2010 04 09, 22:10
QUOTE(picolina @ 2010 04 09, 17:27) man tai kazkaip krito etuziazmas minti  nes cia visos turi tas slides o as va paskubejau su nieko nepasitariau ir nusipirkau ta tik kur dviratukas...  be reikalo nusiminet. Pats geriausias treniruoklis yra tas, kuris arciausiai dusios ir kuri nuolat naudoji pagal paskirti  Visi kardio treniruokliai veikia panasiai - judi, degini energija, treniruoji sirdi. Tik gal siek tiek skiriasi sudegintos energijos kiekis per tam tikra laika, bet tikrai nelabai zymiai. Juk nei su vienu is ju neaugini raumenu, tam reikalingi svoriai ir kt. jegos pratimai. Jei jums patinka dviratis drasiai sportuokit su juo ir jusu rezultatai bus tokie pat, kurios sportuoja su elipsiniu
Valiusha
2010 04 10, 05:58
Kam reike pulsometra-treneri Polar, galit skambint ar parasit sms, 860421566.
|
|