gal kuri susidūrusi su tokiu - kas per žvėris
pardavėja pavadinimo nežino

gal kuri susidūrusi su tokiu - kas per žvėris pardavėja pavadinimo nežino ![]()
Nu ne tokio neteko matyt
Labukas
QUOTE(dincyte @ 2010 02 03, 10:31) Labukas Ar po treniruotes kazka suvalgai? nenualink raumenuku... QUOTE(Rasytee @ 2010 02 02, 23:49) sportuoju ir as tik vis uzmirstu i sia tema ilyst jau menesiukas kaip minu bet minu 3 kartus per savaite . rezultatai + 2 kg Nereikia issigasti, pradzioje taip buna, kadangi raumenukai sveria daugiau nei riebalai QUOTE(dincyte @ 2010 02 03, 16:17) Ne po treniruotes geriu tik vandeni,nes sportuoju gan velai apie 19h, tai ir sazine tokiu laiku nebeleidzia det kazka i burna labainegerai sitaip... nusipirk mazai cukraus turinti proteinu kokteili, 99kcal bus, butina pamaitinti raumenukus... as irgi velai sportuoju. QUOTE(^^liutuke @ 2010 02 03, 14:09) Nereikia issigasti, pradzioje taip buna, kadangi raumenukai sveria daugiau nei riebalai va taip as save ir guodziu kad gal tai raumenys keicia riebaliukus nors ju nedaug ir teturiu QUOTE(dincyte @ 2010 02 03, 18:39) Dauguma zmoniu isitikine, kad norint greiciau numesti svori, geriausia nevalgyti po treniruotes ir tada rezultatai bus geresni. tai netiesa, butina kazka per 30min po treniruotes suvalgyti praturtinta proteinais ir angliavandeniais, kad pamaitintume raumenukus, kurie tikrai atsidekos, kelios kalorijos yra niekis pries pervargusius raumenis.. mano kokteilis su vandeniu yra 99kcal, bet as pilu 100ml pusriebio pieno ir dar gera sauja saldytu uogu. buk geresne visa diena, tikrai lengvai sutaupysi tas 150kcal, kad vakare galetum kazka proteinisko suvalgyti/ isgerti. man kokteilis patogiau, ir greiciau issisavina, bet cia jau pasirinkimo laisve.. nepersu jokiu papildu jei nesinori. gan brangiai kainavo, bent jau maniskiai beveik 50svaru, bet naudoju ne menesi ir ne du, nes juo nepiknaudziauju...
Sveikos visos
QUOTE(mazhulinka @ 2010 02 03, 22:45) Dauguma zmoniu isitikine, kad norint greiciau numesti svori, geriausia nevalgyti po treniruotes ir tada rezultatai bus geresni. tai netiesa, butina kazka per 30min po treniruotes suvalgyti praturtinta proteinais ir angliavandeniais, kad pamaitintume raumenukus, kurie tikrai atsidekos, kelios kalorijos yra niekis pries pervargusius raumenis.. mano kokteilis su vandeniu yra 99kcal, bet as pilu 100ml pusriebio pieno ir dar gera sauja saldytu uogu. buk geresne visa diena, tikrai lengvai sutaupysi tas 150kcal, kad vakare galetum kazka proteinisko suvalgyti/ isgerti. man kokteilis patogiau, ir greiciau issisavina, bet cia jau pasirinkimo laisve.. nepersu jokiu papildu jei nesinori. gan brangiai kainavo, bent jau maniskiai beveik 50svaru, bet naudoju ne menesi ir ne du, nes juo nepiknaudziauju... O mane kamuoja kita problema. Ką aš ne taip darau? Gal reikia valgyti kokį nors ypatingą maistą?
na pries sporta valgyti tikrai negerai, o ypac kai tokios problemos pasidaro. Pabandyk nevalgyti pries sportuojant, o isgerti vandens stikline. Nusipirk javainiu (tie tokie kaip sokoladukai, bet be sokalado, o su dripsniais viduje
QUOTE(Sibile99 @ 2010 02 04, 07:33) O mane kamuoja kita problema. Ką aš ne taip darau? Gal reikia valgyti kokį nors ypatingą maistą? as sakyciau isidek kazka sveiko i rankine, bananas labai tiktu ir tik pasibaigus paskaitai suvalgyk, nes mane net vanduo nekaip veikia treniruotes metu. o bananas susivirskins per mazdaug 30min, neturetu kilti jokiu problemu. kai uzvalgai kazka sunkesnio, tarkim mesisko, tai zutrunka 4val vien palikti skranduka, todel sportuojant viskas makaluojasi kaip bugne, del to gal ir rugstys kyla. greiciausiai skrandi palieka tirstukai is vaisiu, jei netingi, toki susiplak. jokios mesos ar pieno produktu ir viskas turetu buti ok
Hm.. Ačiū už patarimus
Taip rytoj ir padarysiu ir žirėsiu, kaip tas skrandukas reaguoja..
Sveikos Supermamos ir ne tik
Rysium su naujo zmogaus atsiradimu namuose ir padidejusiu daiktu kiekiu, turiu issiskirti su savo elipsiniu treniruokliu. Treniruoklis tikrai geros bukles (pirktas pries kelis metus, bet realiai naudotas tik 1, nes kitus metus buvau nescia Taigi, parduodu elipsini treniruokli. Kaina: 500lt (pati mokejau 1000lt., bet galima ir pasidereti). Vieta: Kaunas Kadangi esu tik svecias Jusu temoje, tad jei susidomejote lauksiu Jusu klausimu per AZ Gero sporto QUOTE(Eleph9 @ 2010 02 04, 20:01) Sveikos Supermamos ir ne tik Rysium su naujo zmogaus atsiradimu namuose ir padidejusiu daiktu kiekiu, turiu issiskirti su savo elipsiniu treniruokliu. Treniruoklis tikrai geros bukles (pirktas pries kelis metus, bet realiai naudotas tik 1, nes kitus metus buvau nescia Taigi, parduodu elipsini treniruokli. Kaina: 500lt (pati mokejau 1000lt., bet galima ir pasidereti). Vieta: Kaunas Kadangi esu tik svecias Jusu temoje, tad jei susidomejote lauksiu Jusu klausimu per AZ Gero sporto aš pirmas
O man dar iškilo klausimėlis dėl vandens treniruotės metu..
QUOTE(Sibile99 @ 2010 02 06, 09:57) O man dar iškilo klausimėlis dėl vandens treniruotės metu.. reikia isgerti bent pora gurksniu kas 15- 30min, ne visa stikline per karta ir viskas turetu buti gerai. as geriu vandens kai jau manau, kad nebegaliu toliau sportuoti ir viskas atsistato. pirmas 30min dazniausiai nieko nereikia, paskui daugiau geriu. isiklausyk i savo organizma, ne visi mes vienodi.. QUOTE(mondesar @ 2010 01 27, 12:33) užsikabinau ir aš dabar blaškausi tarp Christopeit CS5 (700 Lt) ir Hammer Cardio Cross 4000 xr1 (500 Lt) brangesnių kišenė neišneš gelbėkit, nes aš "svarstyklė" širdis linksta prie pirmojo, bet hammeris t.p. mieste transportavimas tikriausiai irgi normaliai kainuotų Papildyta: Hammerio garantinis pasibaigęs, o Christopeit - dar galioja
ne i tema as, na, bet ir nikai cia kai kuriu
moteris-ne-indaplove pareigune pravienos nieko izeisti nenoriu QUOTE(kristynka* @ 2010 01 27, 16:20) turiu as toy ir visai nebrangu gerai veikianty Papildyta: QUOTE(mazhulinka @ 2010 02 06, 17:28) ne fantazuot cia atejau o noriu kuo skubiau parduot treni Papildyta: tai gal noretum is manes pirkti?
Laba diena.
Parduodu savo elepsini magnetini treniruokli.Naudojau labai mazai,nes ilga laika vaiksciuojau i impulsa ir supratau ,kad namie vienai na truksta valios uzsiimineti.Nenoriu kad stovetu ir vieta tik uziminetuRodo greiti,atstuma,laika,pulsa,kalorijas.Parduodu uz 550lt. Esu Vilniuje.Rasykite i az.
Sveikos
http://www.virklund-sport.lt/lt/mn/treniru...fitness_em-3236 ar neapsimoka http://www.virklund-sport.lt/lt/mn/treniru...s_infiniti_x785
Taigi, sugalvojau surasyti penkiu saviciu pasiekimus.
Per penkias savaites nuo 10 min. minimo 3 lygiu(is desimties) prailginau laika iki 60 min., taip pat 8minute ir masazinis lankas 30 min. Sportuoju 5 dienas per savaite rytais. Numeciau 4,5kg Nuo krutines 3cm Liemens 3.5 cm Klubai 3cm Slaunis 1.5 cm (liudna bet turbut niekada neturesiu lieknu slaunu, bet nors bus stangrios) Manau, kad pasiekimai tikrai neblogi Sureguliavau mityba, vietoje sumustinuku ir kitokiu nesamoniu, uzkandziavimamas pasirinkau obuolius, morkas ir t.t. Niekada nevalgau po 19 val. be to niekada nevalgau antros porcijos, visada pasitenkinu viena (privalau pasitenkinti Tiesa labai geras dalykas didele stikline( as geriu is alaus bokaliuko 330ml) drungno vandens tik atsikelus Zodziu surasiau savo patirti, gal kam pravers, sekmes SPORTUOJAM IR GRAZEJAM TOLIAU P.S. vis dar pati maitinu savo mazaja lelyte. QUOTE(NOJAUSMAMA @ 2010 02 12, 10:21) P.S. vis dar pati maitinu savo mazaja lelyte. o pienuko kokybe? neniurzgia mazoji, kad pienukas liesas ir t.t. vis dar svarstau i kuri investuot, ta prasau mamyciu pagalbos. http://www.virklund-sport.lt/lt/mn/treniru...fitness_em-3236 ar http://www.virklund-sport.lt/lt/mn/treniru...s_infiniti_x785 QUOTE(gekoniuke @ 2010 02 12, 08:38) o pienuko kokybe? neniurzgia mazoji, kad pienukas liesas ir t.t. vis dar svarstau i kuri investuot, ta prasau mamyciu pagalbos. http://www.virklund-sport.lt/lt/mn/treniru...fitness_em-3236 ar http://www.virklund-sport.lt/lt/mn/treniru...s_infiniti_x785 Mazes elgesys nepasikeite, po pradejimo sportuot, svoris auga normaliai, tai manau, kad viskas gerai. O del treniruokliu negaliu labai patarti, bet tas brangesnis man labiau patinka ir galimybiu jis daugiau turi ir programos ir zingsnio ilgis manau cia privalumai. mano tai paprastas be programu ir kitu papiktinimu ( as ji pirkau jau senai, kai net nenutuokiau apie jokias programas ir t.t.) tai pradziai uzteks, o jau kai sis nusideves ir atsibos pirksiu kazka panasau, kaip tas kur brangesnis
SVEIKUTES
Smagu kad dar yra sportuojanciu QUOTE(NOJAUSMAMA @ 2010 02 12, 07:21) Numeciau 4,5kg Nuo krutines 3cm Liemens 3.5 cm Klubai 3cm Slaunis 1.5 cm (liudna bet turbut niekada neturesiu lieknu slaunu, bet nors bus stangrios)uzkandziavimamas pasirinkau obuolius, morkas ir t.t. Tikra saunuole! Galiu pasakyti tiek... 1,5cm nuo slaunies numetus 4,5kg tikrai labai gerai, nes ir 0,5cm daro dideli skirtuma ant drabuziu.. Sako, kad vaisiai negerai uzkandziavimui, geriau darzoves, as dabar bandau kuo daugiau salotu gamintis su juros gerybemis, mazai kaloriju ir labai uzpildo, nebenoriu valgyti vaisiu, nes geriu ju sultis, bus per daug angliavandeniu. tiesa, visa savaite labai sirgau, bandziau pora kartu sportuoti, bet vos nenualpau, nuo rytojaus vel lekiu i trasa, o gal ir sianakt jei nebusiu labai nusikalus po darbo.. QUOTE(gekoniuke @ 2010 02 12, 10:38) o pienuko kokybe? neniurzgia mazoji, kad pienukas liesas ir t.t. vis dar svarstau i kuri investuot, ta prasau mamyciu pagalbos. http://www.virklund-sport.lt/lt/mn/treniru...fitness_em-3236 ar http://www.virklund-sport.lt/lt/mn/treniru...s_infiniti_x785 kvailas tarybiniu laiku ismislas, kad maitinant reikia ESTI belekiek NOJAUSMAMA saunuole! QUOTE(Birūta @ 2010 02 12, 15:19) kvailas tarybiniu laiku ismislas, kad maitinant reikia ESTI belekiek NOJAUSMAMA saunuole! QUOTE(Birūta @ 2010 02 12, 13:19) kvailas tarybiniu laiku ismislas, kad maitinant reikia ESTI belekiek NOJAUSMAMA saunuole! Aciuks Atgaivinsim tema, o kartu grazeti linksmiau, tada varysim i VS sopintis
Sveikos
Jungiuosi į jūsų gretas,nors dar tik pirksiu elipsinį treniruoklį,manau nenumesiu greitai jo į šalį. Dabar tik sunku išsirinkti iš toookios pasiūlos gausybės.Nevilioja visi kurie pagaminti Kinijoje,nors su pardavėju kai kalbėjomės,tai sakė pasitaiko ir vokiškų brokuotų,tik vokiškiems ilgesnė garantija suteikiama ir šiaip patikimesni atrodo. Tai kai tik pradėsiu minti,jungsiuos pilnavertiškai prie jūsų Beje po kiek laiko pirmiems kartams rekomenduojama minti
nu va, mano Valentinas uzdovanojo:
http://www.virklund-sport.lt/lt/mn/treniru...s_infiniti_x785 treciadieni turi atvezt, ziuresim, kaip cia man su juo seksis draugaut QUOTE(gekoniuke @ 2010 02 13, 19:12) nu va, mano Valentinas uzdovanojo: http://www.virklund-sport.lt/lt/mn/treniru...s_infiniti_x785 treciadieni turi atvezt, ziuresim, kaip cia man su juo seksis draugaut o manasis valentinas snd isvare jau parvest
nu geri ir dosnus tie jusu Valentinai
as siandien pamyniau 20 minuciu ant 2 programos. sudeginau 80 kaloriju ar turi skaudeti kelius? man turbut nuo svorio pertekliaus skauda juos QUOTE(Birūta @ 2010 02 13, 17:45) nu geri ir dosnus tie jusu Valentinai as siandien pamyniau 20 minuciu ant 2 programos. sudeginau 80 kaloriju ar turi skaudeti kelius? man turbut nuo svorio pertekliaus skauda juos Nu man keliu neskauda
taivat jau dvi dar prisidesim prie jusų..
o sakykit pirma kart po kiek laiko mint ir gal po kelis kart? QUOTE(NOJAUSMAMA @ 2010 02 13, 19:56) Nu man keliu neskauda as patebejau, kad koki centimetra vis kulnai nori pakilti Papildyta: QUOTE(kristynka* @ 2010 02 13, 19:58) taivat jau dvi dar prisidesim prie jusų.. o sakykit pirma kart po kiek laiko mint ir gal po kelis kart? as ryte 10 minuciu pamyniau ir dabar 10. kai priprasiu ziuresiu kaip bus. didiji i darzeli isvarysiu, tai galesiu daug ilgiau minti jau pripratusi prie treniruoklio. speju karta i diena minsiu ir karta lauke karieta stumdysiu - bus liuksiskai QUOTE(kristynka* @ 2010 02 13, 17:58) taivat jau dvi dar prisidesim prie jusų.. o sakykit pirma kart po kiek laiko mint ir gal po kelis kart? nu as tai pradejau nuo 10 min. Myniau 10 tada dariau pertraukele geriau vendenelio, tada vel 10 min. Kasdien po truputi ilgindavau laika, tiek kiek pajegdavau. Aisku negalima persistengti. Cia va naudingas straipsnis: http://www.delfi.lt/news/daily/Health/kuo-...e.d?id=28937445
o esu girdejus kad pavalgius tik po kazkiek laiko reik eit sportuot..?
o pasportavus kokios rusies produktus galima uzkast ? ir kiek vandens reikia isgert norincem suliekneti zmogui per diena QUOTE(gekoniuke @ 2010 02 13, 19:12) Nu tikrai kad saunus tie Valentinai QUOTE(NOJAUSMAMA @ 2010 02 13, 20:11) Tikrai geras! Nebuciau tikrai taip valgius man turejo atvest vakar treniruokli, bet pranese, kad atves tik treciadieni Birūta mano duomenys lb panasus (ugis 178, svoris 90) bus idomu palyginti savo ir tavo spartu svorio kritima
taiva, mano "žveris" pas mane jau kambary, tai pamyniau taip is pabandymo visais lygiais, tai pasiu lengviausi nezinau kiek pavariau bet nedrauk tai jauciu kad tikrai myniau
myniau nusiemusi ragus. o gal su jais geriau? man nepatogu buvo. bet dabar skauda pecius. taip turi buti? ir kelius skauda...
Papildyta: QUOTE(kristynka* @ 2010 02 13, 23:20) taiva, mano "žveris" pas mane jau kambary, tai pamyniau taip is pabandymo visais lygiais, tai pasiu lengviausi nezinau kiek pavariau bet nedrauk tai jauciu kad tikrai myniau QUOTE(Birūta @ 2010 02 14, 00:36) myniau nusiemusi ragus. o gal su jais geriau? man nepatogu buvo. bet dabar skauda pecius. taip turi buti? ir kelius skauda... Papildyta: as tai su tom rankenom nepagaunu kampo, tai aukstai pasidarau tai zemai man vistiek nesmagu, ir man jos kazkokios baisios bijau y dantis gaut
kaip sužinoti kiek reikia per diena sudegyti koloriju?
ir kas kiek laiko sveretes, matuojat apimtį (ar tada kada sauna y galve) |