Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Elipsinis treniruoklis
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
mondesar
hi.gif aš vėl biški ne į temą blush2.gif
gal kuri susidūrusi su tokiu - kas per žvėris ax.gif
pardavėja pavadinimo nežino cool.gif
user posted image
user posted image
NOJAUSMAMA
Nu ne tokio neteko matyt g.gif
dincyte
Labukas 4u.gif Jungiuosi ir as prie jusu. Perskaiciau praita jusu temele,tai lb uzsivedziau. Jau savaitele kaip intensivei minu elipsiuka po valanda kas dien,ir plius atsisakiau vakarienes ,labai noretusi iki vasaros figura pataisyti.
mazhulinka
QUOTE(dincyte @ 2010 02 03, 10:31)
Labukas 4u.gif  Jungiuosi ir as prie jusu. Perskaiciau praita jusu temele,tai lb uzsivedziau. Jau savaitele kaip intensivei minu elipsiuka po valanda kas dien,ir plius atsisakiau vakarienes ,labai noretusi iki vasaros figura pataisyti.
*

thumbup.gif sveika prisijungus 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ar po treniruotes kazka suvalgai? nenualink raumenuku...
^^liutuke
QUOTE(Rasytee @ 2010 02 02, 23:49)
sportuoju ir as tik vis uzmirstu i sia tema ilyst smile.gif
jau menesiukas kaip minu bet minu 3 kartus per savaite  . rezultatai + 2 kg  blink.gif
*

Nereikia issigasti, pradzioje taip buna, kadangi raumenukai sveria daugiau nei riebalai mirksiukas.gif Kol kas siulyciau matuotis apimtis ir ziureti kas vyksta. Taip pat labai svarbu valgyti tiek pat arba maziau nei pries sporta, tuomet svoris kris smile.gif
dincyte
QUOTE(mazhulinka @ 2010 02 03, 14:34)
thumbup.gif sveika prisijungus 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Ar po treniruotes kazka suvalgai? nenualink raumenuku...
*

Ne po treniruotes geriu tik vandeni,nes sportuoju gan velai apie 19h, tai ir sazine tokiu laiku nebeleidzia det kazka i burna biggrin.gif
mazhulinka
QUOTE(dincyte @ 2010 02 03, 16:17)
Ne po treniruotes geriu tik vandeni,nes sportuoju gan velai apie 19h, tai ir sazine tokiu laiku nebeleidzia det kazka i burna biggrin.gif
*

labainegerai sitaip... nusipirk mazai cukraus turinti proteinu kokteili, 99kcal bus, butina pamaitinti raumenukus... as irgi velai sportuoju.
Rasytee

QUOTE(^^liutuke @ 2010 02 03, 14:09)
Nereikia issigasti, pradzioje taip buna, kadangi raumenukai sveria daugiau nei riebalai  mirksiukas.gif Kol kas siulyciau matuotis apimtis ir ziureti kas vyksta. Taip pat labai svarbu valgyti tiek pat arba maziau nei pries sporta, tuomet svoris kris  smile.gif
*

va taip as save ir guodziu kad gal tai raumenys keicia riebaliukus nors ju nedaug ir teturiu ax.gif sportuoju ne del svorio metimo o del tvirto kuno bet aisku tie plius du man nelabai patinka bet gal kazkaip as juos nukrapstysiu
dincyte
QUOTE(mazhulinka @ 2010 02 03, 21:41)
labainegerai sitaip... nusipirk mazai cukraus turinti proteinu kokteili, 99kcal bus, butina pamaitinti raumenukus... as irgi velai sportuoju.
*

nieko apie tai nesuprantu, gal gali pasakyti kodel? blush2.gif
mazhulinka
QUOTE(dincyte @ 2010 02 03, 18:39)
nieko apie tai nesuprantu, gal gali pasakyti kodel? blush2.gif
*

Dauguma zmoniu isitikine, kad norint greiciau numesti svori, geriausia nevalgyti po treniruotes ir tada rezultatai bus geresni. tai netiesa, butina kazka per 30min po treniruotes suvalgyti praturtinta proteinais ir angliavandeniais, kad pamaitintume raumenukus, kurie tikrai atsidekos, kelios kalorijos yra niekis pries pervargusius raumenis..
mano kokteilis su vandeniu yra 99kcal, bet as pilu 100ml pusriebio pieno ir dar gera sauja saldytu uogu. buk geresne visa diena, tikrai lengvai sutaupysi tas 150kcal, kad vakare galetum kazka proteinisko suvalgyti/ isgerti. man kokteilis patogiau, ir greiciau issisavina, bet cia jau pasirinkimo laisve.. nepersu jokiu papildu jei nesinori. gan brangiai kainavo, bent jau maniskiai beveik 50svaru, bet naudoju ne menesi ir ne du, nes juo nepiknaudziauju...
ssauleno
Sveikos visos biggrin.gif netveriu savo kaily, atejau "pasigirti", uzsakiau siandien elipsiuka clap.gif dart nzn kada atkeliaus, bet jau laukiu rolleyes.gif
mazhulinka
QUOTE(ssauleno @ 2010 02 03, 20:12)
Sveikos visos biggrin.gif  netveriu savo kaily,  atejau "pasigirti", uzsakiau siandien elipsiuka clap.gif dart nzn kada atkeliaus, bet jau laukiu  rolleyes.gif
*

thumbup.gif lauksim sportuojanciu seimos padidejimo biggrin.gif 4u.gif
Sibile99
QUOTE(mazhulinka @ 2010 02 03, 22:45)
Dauguma zmoniu isitikine, kad norint greiciau numesti svori, geriausia nevalgyti po treniruotes ir tada rezultatai bus geresni. tai netiesa, butina kazka per 30min po treniruotes suvalgyti praturtinta proteinais ir angliavandeniais, kad pamaitintume raumenukus, kurie tikrai atsidekos, kelios kalorijos yra niekis pries pervargusius raumenis..
mano kokteilis su vandeniu yra 99kcal, bet as pilu 100ml pusriebio pieno ir dar gera sauja saldytu uogu. buk geresne visa diena, tikrai lengvai sutaupysi tas 150kcal, kad vakare galetum kazka proteinisko suvalgyti/ isgerti. man kokteilis patogiau, ir greiciau issisavina, bet cia jau pasirinkimo laisve.. nepersu jokiu papildu jei nesinori. gan brangiai kainavo, bent jau maniskiai beveik 50svaru, bet naudoju ne menesi ir ne du, nes juo nepiknaudziauju...
*

O mane kamuoja kita problema. g.gif Sportuoju iškart po paskaitų (nes kitaip su laiku nelabai susitariu). Pareinu išalkusi, todėl ko nors lengvai užkandu ir lekiu minti. Bėda ta, kad jau kuris laikas, kad ir kiek mažai prieš treniruotę valgyčiau, treniruotės viduryje sukylą rūštys, pradeda skaudėti skrandis, o baigus sportuoti visai bloga darosi... schmoll.gif Nevalgiusi sportuoti irgi nenoriu, nes tada minu ir prieš akis visokie submarinai ir kijevo kotletai skraido doh.gif
Ką aš ne taip darau? Gal reikia valgyti kokį nors ypatingą maistą? unsure.gif
sunnyday
na pries sporta valgyti tikrai negerai, o ypac kai tokios problemos pasidaro. Pabandyk nevalgyti pries sportuojant, o isgerti vandens stikline. Nusipirk javainiu (tie tokie kaip sokoladukai, bet be sokalado, o su dripsniais viduje smile.gif) ir pries iseinant is paskaitu viena suvalgyk. Susidarys kokia valanda iki sporto ir sumazins alki.
mazhulinka
QUOTE(Sibile99 @ 2010 02 04, 07:33)
O mane kamuoja kita problema.  g.gif  Sportuoju iškart po paskaitų (nes kitaip su laiku nelabai susitariu). Pareinu išalkusi, todėl ko nors lengvai užkandu ir lekiu minti. Bėda ta, kad jau kuris laikas, kad ir kiek mažai prieš treniruotę valgyčiau, treniruotės viduryje sukylą rūštys, pradeda skaudėti skrandis, o baigus sportuoti visai bloga darosi...  schmoll.gif  Nevalgiusi sportuoti irgi nenoriu, nes tada minu ir prieš akis visokie submarinai ir kijevo kotletai skraido  doh.gif
Ką aš ne taip darau? Gal reikia valgyti kokį nors ypatingą maistą?  unsure.gif
*

as sakyciau isidek kazka sveiko i rankine, bananas labai tiktu ir tik pasibaigus paskaitai suvalgyk, nes mane net vanduo nekaip veikia treniruotes metu. o bananas susivirskins per mazdaug 30min, neturetu kilti jokiu problemu. kai uzvalgai kazka sunkesnio, tarkim mesisko, tai zutrunka 4val vien palikti skranduka, todel sportuojant viskas makaluojasi kaip bugne, del to gal ir rugstys kyla. greiciausiai skrandi palieka tirstukai is vaisiu, jei netingi, toki susiplak. jokios mesos ar pieno produktu ir viskas turetu buti ok mirksiukas.gif
Sibile99
Hm.. Ačiū už patarimus 4u.gif
Taip rytoj ir padarysiu ir žirėsiu, kaip tas skrandukas reaguoja.. nestuke.gif
Eleph9
Sveikos Supermamos ir ne tik smile.gif

Rysium su naujo zmogaus atsiradimu namuose ir padidejusiu daiktu kiekiu, turiu issiskirti su savo elipsiniu treniruokliu.
Treniruoklis tikrai geros bukles (pirktas pries kelis metus, bet realiai naudotas tik 1, nes kitus metus buvau nescia rolleyes.gif )

Taigi, parduodu elipsini treniruokli.
Kaina: 500lt (pati mokejau 1000lt., bet galima ir pasidereti).
Vieta: Kaunas

Kadangi esu tik svecias Jusu temoje, tad jei susidomejote lauksiu Jusu klausimu per AZ mirksiukas.gif

Gero sporto 4u.gif
mondesar
QUOTE(Eleph9 @ 2010 02 04, 20:01)
Sveikos Supermamos ir ne tik smile.gif

Rysium su naujo zmogaus atsiradimu namuose ir padidejusiu daiktu kiekiu, turiu issiskirti su savo elipsiniu treniruokliu.
Treniruoklis tikrai geros bukles (pirktas pries kelis metus, bet realiai naudotas tik 1, nes kitus metus buvau nescia  rolleyes.gif )

Taigi, parduodu elipsini treniruokli.
Kaina: 500lt (pati mokejau 1000lt., bet galima ir pasidereti).
Vieta:  Kaunas

Kadangi esu tik svecias Jusu temoje, tad jei susidomejote lauksiu Jusu klausimu per AZ  mirksiukas.gif

Gero sporto  4u.gif
*

aš pirmas tongue.gif
mondesar
QUOTE(mondesar @ 2010 02 04, 20:57)
aš pirmas tongue.gif
*

jau nebe blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Sibile99
O man dar iškilo klausimėlis dėl vandens treniruotės metu.. unsure.gif Visą laiką buvau tokios nuomonės, kad kadangi treniruotės metu daug išprakaituojama, tai reikia daug vandens ir išgerti. Todėl per dvi valandas išgeriu iki 4 stiklinių vandens... O dabar išgirdau nuomonę, kad gerti daug vandens soprtuojant yra nesveika, kad reikia išgerti tik puslitrį, nes kitaip tas vanduo pilve kliuksi ir tiek... Tai kaip ten iš tikro yra? g.gif
mazhulinka
QUOTE(Sibile99 @ 2010 02 06, 09:57)
O man dar iškilo klausimėlis dėl vandens treniruotės metu..  unsure.gif  Visą laiką buvau tokios nuomonės, kad kadangi treniruotės metu daug išprakaituojama, tai reikia daug vandens ir išgerti. Todėl per dvi valandas išgeriu iki 4 stiklinių vandens... O dabar išgirdau nuomonę, kad gerti daug vandens soprtuojant yra nesveika, kad reikia išgerti tik puslitrį, nes kitaip tas vanduo pilve kliuksi ir tiek... Tai kaip ten iš tikro yra? g.gif
*

reikia isgerti bent pora gurksniu kas 15- 30min, ne visa stikline per karta ir viskas turetu buti gerai. as geriu vandens kai jau manau, kad nebegaliu toliau sportuoti ir viskas atsistato. pirmas 30min dazniausiai nieko nereikia, paskui daugiau geriu. isiklausyk i savo organizma, ne visi mes vienodi..
pareigune pravienos
QUOTE(mondesar @ 2010 01 27, 12:33)
hi.gif
užsikabinau ir aš  ax.gif  biggrin.gif
dabar blaškausi tarp Christopeit CS5 (700 Lt) ir Hammer Cardio Cross 4000 xr1 (500 Lt)
brangesnių kišenė neišneš blush2.gif  blush2.gif
gelbėkit, nes aš "svarstyklė" doh.gif
širdis linksta prie pirmojo, bet hammeris t.p. mieste g.gif
transportavimas tikriausiai irgi normaliai kainuotų mastau.gif  unsure.gif
Papildyta:
Hammerio garantinis pasibaigęs, o Christopeit  - dar galioja tongue.gif
*

gal noretum is manes pirkti elipsiuka puikiai veikia nebrangei thumbup.gif prasau?
alexxxia
ne i tema as, na, bet ir nikai cia kai kuriu lotuliukas.gif

moteris-ne-indaplove

pareigune pravienos

lotuliukas.gif

nieko izeisti nenoriu 4u.gif
mazhulinka
QUOTE(alexxxia @ 2010 02 06, 13:24)
ne i tema as, na, bet ir nikai cia kai kuriu lotuliukas.gif

moteris-ne-indaplove

pareigune pravienos

lotuliukas.gif

nieko izeisti nenoriu 4u.gif
*

daug nariu, daug ir uzimtu niku, tad manau tenka pasitelkti fantazija lotuliukas.gif
pareigune pravienos
QUOTE(kristynka* @ 2010 01 27, 16:20)
as ir noriu pirkt treniiruokly, padeveta, bet vis nenusiperku
*

turiu as toy ir visai nebrangu gerai veikianty
Papildyta:
QUOTE(mazhulinka @ 2010 02 06, 17:28)
daug nariu, daug ir uzimtu niku, tad manau tenka pasitelkti fantazija lotuliukas.gif
*

ne fantazuot cia atejau o noriu kuo skubiau parduot treni unsure.gif ruokly!
Papildyta:
tai gal noretum is manes pirkti?
mazhulinka
QUOTE(pareigune pravienos @ 2010 02 06, 14:04)
tejau o noriu kuo skubiau parduot treni unsure.gif ruokly!
Papildyta:
tai gal noretum is manes pirkti?
*

turiu jau viena biggrin.gif gal i skelbimus dek mirksiukas.gif
Diari
Laba diena.
Parduodu savo elepsini magnetini treniruokli.Naudojau labai mazai,nes ilga laika vaiksciuojau i impulsa ir supratau ,kad namie vienai na truksta valios uzsiimineti.Nenoriu kad stovetu ir vieta tik uziminetuRodo greiti,atstuma,laika,pulsa,kalorijas.Parduodu uz 550lt.
Esu Vilniuje.Rasykite i az.
gekoniuke
Sveikos 4u.gif Gal atsirastu kuri gerute ir pakomentuotu si elipsiuka:
http://www.virklund-sport.lt/lt/mn/treniru...fitness_em-3236
ar neapsimoka g.gif ta prasme trieju sportuojanciu asmenu seimai pakaktu ir tokio:
http://www.virklund-sport.lt/lt/mn/treniru...s_infiniti_x785
NOJAUSMAMA
Taigi, sugalvojau surasyti penkiu saviciu pasiekimus.
Per penkias savaites nuo 10 min. minimo 3 lygiu(is desimties) prailginau laika iki 60 min., taip pat 8minute ir masazinis lankas 30 min. Sportuoju 5 dienas per savaite rytais.

Numeciau 4,5kg
Nuo krutines 3cm
Liemens 3.5 cm
Klubai 3cm
Slaunis 1.5 cm (liudna bet turbut niekada neturesiu lieknu slaunu, bet nors bus stangrios)

Manau, kad pasiekimai tikrai neblogi thumbup.gif Kolkas as patenkinta, ziuresiu kaip bus toliau, nes man mesti tikrai yra ka. doh.gif Bet dabar turiu stimula ir azarta. Labai gerai jauciuosi kai save nugaliu ir padarau nors truputeli daugiau nei vakar, nors truputeli daugiau nei praeita savaite, tada aplanako toks nuostabus pasitenkinimo jausmas, kad as ne lepse, o valinga moteris. blush2.gif Aisku buna ir dienu kai tiesiog nera jegu tada sunkiai iveikiu, o kartais ir nepadarau plano, tada labai grauzia sazine vakarais ir sunkiai uzmiegu doh.gif
Sureguliavau mityba, vietoje sumustinuku ir kitokiu nesamoniu, uzkandziavimamas pasirinkau obuolius, morkas ir t.t. Niekada nevalgau po 19 val. be to niekada nevalgau antros porcijos, visada pasitenkinu viena (privalau pasitenkinti doh.gif ). Ir jauciuosi puikiai, man nesvaigsta galva, nejauciu jokio silpnumo ir svoris krenta thumbup.gif Be to valgau tik namini maista, kiekviena diena sriuba ir t.t. Valgau net saldumynus, bet po nedaug.
Tiesa labai geras dalykas didele stikline( as geriu is alaus bokaliuko 330ml) drungno vandens tik atsikelus thumbup.gif
Zodziu surasiau savo patirti, gal kam pravers, sekmes SPORTUOJAM IR GRAZEJAM TOLIAU drinks_cheers.gif

P.S. vis dar pati maitinu savo mazaja lelyte. thumbup.gif O tai matyt irgi padeda kristi svoriui, nes pienelio gamybai reikia panasiai 300 ckal.
gekoniuke
QUOTE(NOJAUSMAMA @ 2010 02 12, 10:21)
P.S. vis dar pati maitinu savo mazaja lelyte.  thumbup.gif  O tai matyt irgi padeda kristi svoriui, nes pienelio gamybai reikia panasiai 300 ckal.
*

o pienuko kokybe? neniurzgia mazoji, kad pienukas liesas ir t.t. unsure.gif nes iki kol isigysiu elipsiuka apie dieta pasvajoju, bet tuo paciu ir baiminuos jog sunui nepatiks unsure.gif
vis dar svarstau i kuri investuot, ta prasau mamyciu pagalbos.
http://www.virklund-sport.lt/lt/mn/treniru...fitness_em-3236 ar http://www.virklund-sport.lt/lt/mn/treniru...s_infiniti_x785
NOJAUSMAMA

QUOTE(gekoniuke @ 2010 02 12, 08:38)
o pienuko kokybe? neniurzgia mazoji, kad pienukas liesas ir t.t.  unsure.gif nes iki kol isigysiu elipsiuka apie dieta pasvajoju, bet tuo paciu ir baiminuos jog sunui nepatiks  unsure.gif
http://www.virklund-sport.lt/lt/mn/treniru...fitness_em-3236  ar  http://www.virklund-sport.lt/lt/mn/treniru...s_infiniti_x785
*

Mazes elgesys nepasikeite, po pradejimo sportuot, svoris auga normaliai, tai manau, kad viskas gerai.
O del treniruokliu negaliu labai patarti, bet tas brangesnis man labiau patinka ir galimybiu jis daugiau turi ir programos ir zingsnio ilgis manau cia privalumai. mano tai paprastas be programu ir kitu papiktinimu ( as ji pirkau jau senai, kai net nenutuokiau apie jokias programas ir t.t.) tai pradziai uzteks, o jau kai sis nusideves ir atsibos pirksiu kazka panasau, kaip tas kur brangesnis ax.gif
dincyte
SVEIKUTES 4u.gif

Smagu kad dar yra sportuojanciu smile.gif ,as taipogi noreciau pasidziaugti,per tris savaites -3kg,ir -1 cm nuo klubu thumbup.gif .

mazhulinka
QUOTE(NOJAUSMAMA @ 2010 02 12, 07:21)
Numeciau 4,5kg
Nuo krutines 3cm
      Liemens 3.5 cm
      Klubai    3cm
        Slaunis 1.5 cm (liudna bet turbut niekada neturesiu lieknu slaunu, bet nors bus stangrios)uzkandziavimamas pasirinkau obuolius, morkas ir t.t.
*

Tikra saunuole! Galiu pasakyti tiek... 1,5cm nuo slaunies numetus 4,5kg tikrai labai gerai, nes ir 0,5cm daro dideli skirtuma ant drabuziu..

Sako, kad vaisiai negerai uzkandziavimui, geriau darzoves, as dabar bandau kuo daugiau salotu gamintis su juros gerybemis, mazai kaloriju ir labai uzpildo, nebenoriu valgyti vaisiu, nes geriu ju sultis, bus per daug angliavandeniu.

tiesa, visa savaite labai sirgau, bandziau pora kartu sportuoti, bet vos nenualpau, nuo rytojaus vel lekiu i trasa, o gal ir sianakt jei nebusiu labai nusikalus po darbo.. ax.gif
labo
QUOTE(gekoniuke @ 2010 02 12, 10:38)
o pienuko kokybe? neniurzgia mazoji, kad pienukas liesas ir t.t.  unsure.gif nes iki kol isigysiu elipsiuka apie dieta pasvajoju, bet tuo paciu ir baiminuos jog sunui nepatiks  unsure.gif
http://www.virklund-sport.lt/lt/mn/treniru...fitness_em-3236  ar  http://www.virklund-sport.lt/lt/mn/treniru...s_infiniti_x785
*

kvailas tarybiniu laiku ismislas, kad maitinant reikia ESTI belekiek doh.gif paziurekit kokiomis figuromis moteriskes vaiksto doh.gif ir visu atsakymas toks pat - po gimdymo "liko"... doh.gif susiimt, nebeuzkandziaut, tureti stimula ir daug valios reikia!
NOJAUSMAMA saunuole! thumbup.gif man sivakar irgi parveza elipsiuka - oj kad minsiu, kad minsiu... rolleyes.gif ir del svorio, ir del stangrumo. pabendrausim? kelias savaites seku sita ganetinai aptilusia tema, dabar pati prisijungsiu smile.gif
gekoniuke
QUOTE(Birūta @ 2010 02 12, 15:19)
kvailas tarybiniu laiku ismislas, kad maitinant reikia ESTI belekiek doh.gif paziurekit kokiomis figuromis moteriskes vaiksto  doh.gif ir visu atsakymas toks pat - po gimdymo "liko"...  doh.gif susiimt, nebeuzkandziaut, tureti stimula ir daug valios reikia!
NOJAUSMAMA saunuole!  thumbup.gif man sivakar irgi parveza elipsiuka - oj kad minsiu, kad minsiu...  rolleyes.gif ir del svorio, ir del stangrumo. pabendrausim? kelias savaites seku sita ganetinai aptilusia tema, dabar pati prisijungsiu  smile.gif
*

unsure.gif nu nemanau kad edu, nu uzsidejo pora kilu ir rubai "nebegula" - visam kunui truksta jegos, standumo, o tai varo i nevilti, ypac kai pasizvalgau cia : http://www2.victoriassecret.com/landing/?cgnbr=OSSWMZZZZZZ verysad.gif
NOJAUSMAMA
QUOTE(Birūta @ 2010 02 12, 13:19)
kvailas tarybiniu laiku ismislas, kad maitinant reikia ESTI belekiek  doh.gif paziurekit kokiomis figuromis moteriskes vaiksto  doh.gif ir visu atsakymas toks pat - po gimdymo "liko"...  doh.gif susiimt, nebeuzkandziaut, tureti stimula ir daug valios reikia!
NOJAUSMAMA saunuole!  thumbup.gif man sivakar irgi parveza elipsiuka - oj kad minsiu, kad minsiu...  rolleyes.gif ir del svorio, ir del stangrumo. pabendrausim? kelias savaites seku sita ganetinai aptilusia tema, dabar pati prisijungsiu  smile.gif
*

Aciuks 4u.gif
Atgaivinsim tema, o kartu grazeti linksmiau, tada varysim i VS sopintis thumbup.gif

ramirėja
Sveikos

Jungiuosi į jūsų gretas,nors dar tik pirksiu elipsinį treniruoklį,manau nenumesiu greitai jo į šalį.
Dabar tik sunku išsirinkti iš toookios pasiūlos gausybės.Nevilioja visi kurie pagaminti Kinijoje,nors su pardavėju kai kalbėjomės,tai sakė pasitaiko ir vokiškų brokuotų,tik vokiškiems ilgesnė garantija suteikiama ir šiaip patikimesni atrodo. rolleyes.gif
Tai kai tik pradėsiu minti,jungsiuos pilnavertiškai prie jūsų bigsmile.gif
Beje po kiek laiko pirmiems kartams rekomenduojama minti g.gif planuoju po 30-40 min,normaliu ritmu g.gif
gekoniuke
nu va, mano Valentinas uzdovanojo:
treciadieni turi atvezt, ziuresim, kaip cia man su juo seksis draugaut blush2.gif
kristynka*
QUOTE(gekoniuke @ 2010 02 13, 19:12)
nu va, mano Valentinas uzdovanojo:
treciadieni turi atvezt, ziuresim, kaip cia man su juo seksis draugaut  blush2.gif
*

o manasis valentinas snd isvare jau parvest biggrin.gif tik kazi jiai snd ir parvest ar as jį pamatysiu. g.gif
labo
nu geri ir dosnus tie jusu Valentinai thumbup.gif
as siandien pamyniau 20 minuciu ant 2 programos. sudeginau 80 kaloriju biggrin.gif kazkaip letai jos dega... uztat greit ant siknos dedasi doh.gif bet man svarbiausia ne kalorijos, o judejimas, stangrumas ir grazesnes formos smile.gif
ar turi skaudeti kelius? man turbut nuo svorio pertekliaus skauda juos doh.gif
NOJAUSMAMA
QUOTE(Birūta @ 2010 02 13, 17:45)
nu geri ir dosnus tie jusu Valentinai  thumbup.gif
as siandien pamyniau 20 minuciu ant 2 programos. sudeginau 80 kaloriju  biggrin.gif kazkaip letai jos dega... uztat greit ant siknos dedasi  doh.gif bet man svarbiausia ne kalorijos, o judejimas, stangrumas ir grazesnes formos  smile.gif
ar turi skaudeti kelius? man turbut nuo svorio pertekliaus skauda juos  doh.gif
*

Nu man keliu neskauda g.gif O tu kai sportuoji, mini ant pilnu pedu ar kulnus kiloji, jei kiloji tai zinok negalima reikia minti pilna peda, nes kitaip gali pakenkti sanariams. ax.gif
kristynka*
taivat jau dvi dar prisidesim prie jusų..
o sakykit pirma kart po kiek laiko mint ir gal po kelis kart?
labo
QUOTE(NOJAUSMAMA @ 2010 02 13, 19:56)
Nu man keliu neskauda  g.gif  O tu kai sportuoji, mini ant pilnu pedu ar kulnus kiloji, jei kiloji tai zinok negalima reikia minti pilna peda, nes kitaip gali pakenkti sanariams.  ax.gif
*

as patebejau, kad koki centimetra vis kulnai nori pakilti g.gif as stengiuos vis galvot apie juos ir nekelti. sian pirmi minimai - tai dar tik testuoju kas kaip... baisiai uzknisa, kad issizergus reikia buti - begimas man geriau, bet takelio kadangi neradau teks pasitenkinti situo unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(kristynka* @ 2010 02 13, 19:58)
*

as ryte 10 minuciu pamyniau ir dabar 10. kai priprasiu ziuresiu kaip bus. didiji i darzeli isvarysiu, tai galesiu daug ilgiau minti jau pripratusi prie treniruoklio. speju karta i diena minsiu ir karta lauke karieta stumdysiu - bus liuksiskai smile.gif
NOJAUSMAMA
QUOTE(kristynka* @ 2010 02 13, 17:58)
*

nu as tai pradejau nuo 10 min.
Myniau 10 tada dariau pertraukele geriau vendenelio, tada vel 10 min.
Kasdien po truputi ilgindavau laika, tiek kiek pajegdavau. Aisku negalima persistengti.
Cia va naudingas straipsnis:

http://www.delfi.lt/news/daily/Health/kuo-...e.d?id=28937445
kristynka*
o esu girdejus kad pavalgius tik po kazkiek laiko reik eit sportuot..?
o pasportavus kokios rusies produktus galima uzkast ?
ir kiek vandens reikia isgert norincem suliekneti zmogui per diena
ssauleno
QUOTE(gekoniuke @ 2010 02 13, 19:12)
nu va, mano Valentinas uzdovanojo........
*

Nu tikrai kad saunus tie Valentinai thumbup.gif Lb grazus treniruoklis, turbut bus geras ir patvarus, nes ir kainyte nemaza blush2.gif

QUOTE(NOJAUSMAMA @ 2010 02 13, 20:11)

Tikrai geras! Nebuciau tikrai taip valgius smile.gif

man turejo atvest vakar treniruokli, bet pranese, kad atves tik treciadieni verysad.gif o as jau laukiu issiziojus.....
Birūta mano duomenys lb panasus (ugis 178, svoris 90) bus idomu palyginti savo ir tavo spartu svorio kritima biggrin.gif
kristynka*
taiva, mano "žveris" pas mane jau kambary, tai pamyniau taip is pabandymo visais lygiais, tai pasiu lengviausi nezinau kiek pavariau bet nedrauk tai jauciu kad tikrai myniau thumbup.gif bet visi uzsinorejo isbandyti jy biggrin.gif tai lipo visi namiskiai smile.gif liepiau tik nesulauzyt blink.gif
labo
myniau nusiemusi ragus. o gal su jais geriau? man nepatogu buvo. bet dabar skauda pecius. taip turi buti? ir kelius skauda... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(kristynka* @ 2010 02 13, 23:20)
taiva, mano "žveris" pas mane jau kambary, tai pamyniau taip is pabandymo visais lygiais, tai pasiu lengviausi nezinau kiek pavariau bet nedrauk tai jauciu kad tikrai myniau thumbup.gif  bet visi uzsinorejo isbandyti jy biggrin.gif  tai lipo visi namiskiai smile.gif  liepiau tik nesulauzyt blink.gif
*

biggrin.gif pazystama padetis. man vakar taip buvo, kai parveze. leidau atsidziaugti, sian jau pati viena ramiai lipau
kristynka*
QUOTE(Birūta @ 2010 02 14, 00:36)
myniau nusiemusi ragus. o gal su jais geriau? man nepatogu buvo. bet dabar skauda pecius. taip turi buti? ir kelius skauda...  unsure.gif
Papildyta:

biggrin.gif pazystama padetis. man vakar taip buvo, kai parveze. leidau atsidziaugti, sian jau pati viena ramiai lipau
*

as tai su tom rankenom nepagaunu kampo, tai aukstai pasidarau tai zemai man vistiek nesmagu, ir man jos kazkokios baisios bijau y dantis gaut biggrin.gif poto pastebejau kad mano rankos trumpokos, bet mynu su rankenom, kad rankytes sportuotu smile.gif
kristynka*
kaip sužinoti kiek reikia per diena sudegyti koloriju? g.gif
ir kas kiek laiko sveretes, matuojat apimtį (ar tada kada sauna y galve)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.