Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Elipsinis treniruoklis
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
mazhulinka
Kraustomės į naujus namučius biggrin.gif

Kvieciame prisijungti visas, norincias pagrazinti formas, pagerinti fizine bukle ar siaip prijauciancias mirksiukas.gif su palaikymo komanda sportuoti daugiau motyvacijos! biggrin.gif
mazhulinka
visoms, kurios lauke mano sulciu dietos, ja galima rasti cia ax.gif
labo
sveikos, mergaitės, paskaičiau pusę ankstesnės jūsų temos - nu šaunuolės thumbup.gif aš jau senokai ieškau elipsiuko - iš JAV ir UK per amazon siųstis brangu (pagal treniruoklio svorį), o LT galiu tik iš Klaipėdos parsivežt, nes čia gyvenu. kitur man per toli, o ir apžiūrėt, atsistot reikia...
gal kuri kada nors pritrūksit valios bėgiot Klaipėdoje ir sugalvosit parduot treniruoklį - turėkit omeny - parašykit į až ax.gif
Saga
QUOTE(mazhulinka @ 2010 01 25, 19:02)
visoms, kurios lauke mano sulciu dietos, ja galima rasti cia ax.gif
*

su ta dieta norima greito efekto...... o didziausia klaida ir buna tik per tiek dienu numeciau net tiek..... oj kiek dietu prisilaikyta ir kokios jos visos efektyvio, kaip svoris negryztamas ir per 16 metu svorio metimo vis tik priejau isvados kad geriausia dieta tai saikas (valgau viena porcija, nekartoju) ir reguliarus sportas wink.gif ...... ir dar kantrybe..... i menesi numeti 1 ar 2 kg ...... tada jie nukrinta garanuotai, negryztamai...... ir jokiu per 7 dienas numeciau net 4 kg ir pan. wink.gif ...... taigi jeigu merginos sportuojat nezaiskit sitaip wink.gif ..... apie dietos efektyuma reiktu po metu kalbeti o ne pasilaikius jos wink.gif
mazhulinka
QUOTE(Saga @ 2010 01 26, 09:24)
su ta dieta norima greito efekto...... o didziausia klaida ir buna tik per tiek dienu numeciau net tiek..... oj kiek dietu prisilaikyta ir kokios jos visos efektyvio, kaip svoris negryztamas ir per 16 metu svorio metimo vis tik priejau isvados kad geriausia dieta tai saikas (valgau viena porcija, nekartoju) ir reguliarus sportas wink.gif ...... ir dar kantrybe..... i menesi numeti 1 ar 2 kg ...... tada jie nukrinta garanuotai, negryztamai...... ir jokiu per 7 dienas numeciau net 4 kg ir pan. wink.gif ...... taigi jeigu merginos sportuojat nezaiskit sitaip wink.gif ..... apie dietos efektyuma reiktu po metu kalbeti o ne pasilaikius jos wink.gif
*

cia buvo tik startas i sveika gyvensena... svoris krito greitai, bet bent gaudavau daug vitaminu, nei viena kita dieta to nepasiulys ax.gif
sportavau besilaikydama, svoris negrizo...
Saga
nu ir startas tik 01.14 wink.gif dar anksti kalbeti apie svorio gryzima ir pan. o ir vitaminai kazin kokie ziema is atvestiniu vaisu, darzoviu..... vis tik normali racionali mityba sportuojant daug sveikiau uz vitaminus visokius ar gerimus..... o ir patirtis rodo kad kazko atsisakius organizmas paskui jo su kaupu pasiima..... nevalgiau metus laiko bulviu nes kramolo nereikia moteriskam organizmui, ka jis ten blogo daro ir pan labai jau itaigu buvo straipsnyje..... paskui metams praejus, verdmos bulves man skleide dieviska kvapa..... dar po kiek laiko pradejus jas valgyti galejau vienas kirsti atsisedus ir vakarais nevalgydama sunkiai susivaldydavau is puodo bulves saltos nepagriebus...... su duona irgi panasiai buvo..... ir iskrova vien su vandeniu man klaikiai skamba..... iskrova tai 700 kaloriju per diena, o ne vien vanduo.....

beje vien skysciai per diena kaip skrandis i tai reguoja? ir kuo monotoniskesne mityba tuo didesne tikimybe nutrukti nuo grandines ir tada jau jo jo efektas garantuotas.... reiktu ir su dietologe pasitarti imantis tokiu dietu ir tyrimus pasidaryti..... pasikonsultuoti.
mazhulinka
QUOTE(Saga @ 2010 01 26, 15:10)
....
beje vien skysciai per diena kaip skrandis i tai reguoja? ir kuo monotoniskesne mityba tuo didesne tikimybe nutrukti nuo grandines  ir tada jau jo jo efektas garantuotas.... reiktu ir su dietologe pasitarti imantis tokiu dietu ir tyrimus pasidaryti..... pasikonsultuoti.
*

puikiai suprantu tavo principus, Saga... ir tikrai nesakysiu, kad esi teisi ar ne. tiesiog mano mastyma labai pakeite Jason Vale perskaityta knyga.
Skrandis reagavo labai gerai. Tikrai nesiruosiau as nei su vandeniu gyventi dvi dienas nei 9nias vien sultis gerti, bet man labai gerai sekesi, nieko netruko, jauciausi labai zvali, energinga ir dar svoris krito. jokiu pagundu ar seiles varvinimu ruosiant vakariene. monotonijos nebuvo, nes pati kuriau naujas sultis dedama kazka naudingo..
tanneraz
Manau nesunkiai galima buvo isitikint jusu dietos veiksmingumu.Reikejo pries starta pasimatuoti kuno riebalu procenta (tik zinoma su aparatu kuris rodytu nors kazkiek realius duomenis ax.gif ) ir ta pati atlikti po dietos.Manau liktumet nemaloniai nustebusi kokia dalis is pamesto svorio yra riebalai,o kokia raumuo,pasisalines vanduo ir pan unsure.gif
NOJAUSMAMA
O as nesizaviu tokiomis dietomis, valgau viska ir po nedaug, bet daznai. ax.gif
Beje vis dar minu savo zirga kolkas 45 min., bet per dvi savaites nuo 10 min. iki 45 min. manau visai neblogai. Taip pat dar nemeciau ir 8 minuciu mankstos, beje man jau kaikuriu pratimu jau jaucias permazai tai didinsiu kruvi ir dar suku lanka, suku 40 min. kasdien, jau antra savaite ir melyniu jau neatsiranda thumbup.gif Kolkas jauciuosi puikiai, tikiuosi taip ir jausiuos.

Nejaugi daugiau nera minanciu elpsiuka g.gif Pasidalinkit savo pasiekimais 4u.gif
mazhulinka
QUOTE(tanneraz @ 2010 01 26, 18:31)
Manau nesunkiai galima buvo isitikint jusu dietos veiksmingumu.Reikejo pries starta pasimatuoti kuno riebalu procenta (tik zinoma su aparatu kuris rodytu nors kazkiek realius duomenis ax.gif ) ir ta pati atlikti po dietos.Manau liktumet nemaloniai nustebusi kokia dalis is pamesto svorio yra riebalai,o kokia raumuo,pasisalines vanduo ir pan unsure.gif
*

taip ir padariau! visos dietos metu palaikiau 52% vandens kieki, riebalu nusikraciau 2%, priaugau 1% raumenuku, nes sportavau..
Papildyta:
QUOTE(NOJAUSMAMA @ 2010 01 26, 18:41)
Nejaugi daugiau nera minanciu elpsiuka g.gif  Pasidalinkit savo pasiekimais  4u.gif
*

Atsakau i zinute ir einu prakaituoti thumbup.gif siandien riesutu padauginau, reikia padirbeti is sirdies... jei norisi tikrai geru pratimeliu nueik i bodyrock.tv, arba tiesiog youtube paieskok kazko sunkesnio, nes kaip ir prie visko priprantama... as prie 8min abs visada pridedu apie 200 paprastu atsilenkimu.
tanneraz
QUOTE(mazhulinka @ 2010 01 26, 21:03)
taip ir padariau! visos dietos metu palaikiau 52% vandens kieki, riebalu nusikraciau 2%, priaugau 1% raumenuku, nes sportavau..
*

Cia tikiuosi su kitu aparatu,o ne tuo kuris jums buvo 6% BF parodes ax.gif
Na tikrai ypatinga dieta.Kaloriju deficite,be baltymu jus sugebat priaugti raumenu.To manau net nesugeba kulturistai vartojantys steroidus rolleyes.gif
As jusu nekritikuoju,tik man tai yra nesuvokiama g.gif
mazhulinka
QUOTE(tanneraz @ 2010 01 26, 19:28)
Cia tikiuosi su kitu aparatu,o ne tuo kuris jums buvo 6% BF parodes ax.gif
Na tikrai ypatinga dieta.Kaloriju deficite,be baltymu jus sugebat priaugti raumenu.To manau net nesugeba kulturistai vartojantys steroidus rolleyes.gif
As jusu nekritikuoju,tik man tai yra nesuvokiama g.gif
*

Pasitaise po to, kai MB uzlipo biggrin.gif thumbup.gif pradejo rodyti realius skaicius. riebalu nukrito nuo 29% ik 27%, raumenuku rodo 43,4%, seniau buvo 42,4%.
spinatuose yra tikrai nemazai proteinu, taip pat ir kituose ingredientuose. taip pat po geros treniruotes isgerdavau proteinu kokteili, ne sulciu kokteili. Drambliai irgi ne vien riebalais apsikrove, bet jie mesos needa, kad tie raumenys augtu...
Siai temai manau truputi off topic si diskusija ax.gif as niekam nepersu savo budu, tai tik pasiulymas, kiekvienas renkasi savo kelia. as maksimaliste ir ekstremale, kitoms iseina letai, o man nelabai.. renkuosi tai, kas priimtiniausia.
Saga
QUOTE(NOJAUSMAMA @ 2010 01 26, 20:41)

Nejaugi daugiau nera minanciu elpsiuka g.gif  Pasidalinkit savo pasiekimais  4u.gif
*

minu minu mirksiukas.gif , jau greit 3 metai bus kaip saziningai minu ....... na vasara esant geram orui pakeiciu elpisiuka i tikra divirati........ 5 kartus savaiteje po 40 min, uzsistatau riebalu deginimo programa ir minu...... dabar tikslas islaikyti stabilu svori, kad neaugtu..... jokiu dietu nesilaikau, vakarais nevalgau, tik isgeriu dideli puodeli arbatos...... pernai bandem su seima sveikai gyventi vakarais sultis spausdavom, tai dukra po savaites tos idejos atsisake, mes su vyru du men tempem, bet dabar net neskanu svieziai spaustos sultys, kur tau kekviena vakara, i sulcaspaude paziurejus man rugstys sukyla jau...... nu gal praeis, si rudeni neprisiverciau vel gerti ju, gal kita rudeni kai svieziu vaisiu ir darzoviu bus...... va vakar pica suvalgiau diena...... tai siandien reiks ziureti kazka maziau kaloringo....... po picos susilaikiau nuo bet kokiu maisto pagundu ....... numesti svori lengva va ji islaikyti yra daug sudetingiau..... mirksiukas.gif
NOJAUSMAMA
QUOTE(Saga @ 2010 01 27, 07:07)
minu minu  mirksiukas.gif , jau greit 3 metai bus kaip saziningai minu ....... na vasara esant geram orui pakeiciu elpisiuka i tikra divirati........ 5 kartus savaiteje po 40 min, uzsistatau riebalu deginimo programa ir minu...... dabar tikslas islaikyti stabilu svori, kad neaugtu..... jokiu dietu nesilaikau, vakarais nevalgau, tik isgeriu dideli puodeli arbatos...... pernai bandem su seima sveikai gyventi vakarais sultis spausdavom, tai dukra po savaites tos idejos atsisake, mes su vyru du men tempem, bet dabar net neskanu svieziai spaustos sultys, kur tau kekviena vakara, i sulcaspaude paziurejus man rugstys sukyla jau...... nu gal praeis, si rudeni neprisiverciau vel gerti ju, gal kita rudeni kai svieziu vaisiu ir darzoviu bus...... va vakar pica suvalgiau diena...... tai siandien reiks ziureti kazka maziau kaloringo....... po picos susilaikiau nuo bet kokiu maisto pagundu ....... numesti svori lengva va ji islaikyti yra daug sudetingiau.....  mirksiukas.gif
*

O kiek tau isviso pavyko numesti? Man tai reikia numesti nemazai, tai darau viska ka galiu ir kiek gali vyras tiek padeda, bet su dviem maziais kartais sunku, suderint sporta. Mityba ir as stengiuos prisiziureti, be to nevalgau po 18 val. tik geriu arbatas arba vandeni. Vasara su savo pypliais vaziuosiu pagyventi prie ezero i sodyba, tai tikiuosi plaukiojimas dar viena pliusiuka pades. ax.gif Zodziu, meldziuos, kad tik ryztas neisgaruotu doh.gif Nes per tris savaites minimo dar zenkliu rezultatu nera, aisku oda jau atrodo stangresne, bet kelias dar ilgas laukia.
Saga
QUOTE(NOJAUSMAMA @ 2010 01 27, 08:51)
O kiek tau isviso pavyko numesti? Man tai reikia numesti nemazai, tai darau viska ka galiu ir kiek gali vyras tiek padeda, bet su dviem maziais kartais sunku, suderint sporta. Mityba ir as stengiuos prisiziureti, be to nevalgau po 18 val. tik geriu arbatas arba vandeni. Vasara su savo pypliais vaziuosiu pagyventi prie ezero i sodyba, tai tikiuosi plaukiojimas dar viena pliusiuka pades. ax.gif  Zodziu, meldziuos, kad tik ryztas neisgaruotu doh.gif  Nes per tris savaites minimo dar zenkliu rezultatu nera, aisku oda jau atrodo stangresne, bet kelias dar ilgas laukia.
*

apie 20 kg... na reiktu gal dar ir daugiau...... bet drabuziu dydzius nesiodavau 44-46, dabar 38, o bliuzeles megztukai kai kurie ir 36 geri ..... esu patenkinta visumoj..... dabar jauciuosi lyg ir priaugus, kaip juokiuosi pasiruosiau saltai ziemai..... na rubai geri, bet to laisvumo nelike..... i viena sarafana sunkiai isitratinau, tai vel nusizengimu maziau darau, vakar tas sarafanas vel puikiai atrode.... na taip ir stebiu nuolat save, kontroliuoju...... buna apsivalgymo dienu..... buna ir papiktnaudziavimu vakarais..... svarbu neuzdaznint, kai meciau svori tai vakare save labai kontrliuodavau ir nenuklysdavau, kai dabar islaikyti noriu, tai per savaite paprastai koks vakariukas gaunasi papiktnaudziaujant, pvz pirmadieni isgeriau stikline alaus su suriu ..... o pradeus minti kiek pamenu rezultatai tikrai labai negreit pasimate, kai uzlipau ant svarstykliu po dvieju pirmu savaicu minimo, kai rubai jau buvo pradeje laisveti o rodykle net nepajudejus buvo, tai toks pesimizmas apemes buvo, na bet paskui jau po keliu men kai pajudejo rodykle tai laaaabai po lengva virs metu i apacia judejo thumbup.gif thumbup.gif
mondesar
hi.gif
užsikabinau ir aš ax.gif biggrin.gif
dabar blaškausi tarp Christopeit CS5 (700 Lt) ir Hammer Cardio Cross 4000 xr1 (500 Lt)
brangesnių kišenė neišneš blush2.gif blush2.gif
gelbėkit, nes aš "svarstyklė" doh.gif
širdis linksta prie pirmojo, bet hammeris t.p. mieste g.gif
transportavimas tikriausiai irgi normaliai kainuotų mastau.gif unsure.gif
Papildyta:
Hammerio garantinis pasibaigęs, o Christopeit - dar galioja tongue.gif
NOJAUSMAMA
QUOTE(mondesar @ 2010 01 27, 09:33)
hi.gif
užsikabinau ir aš  ax.gif  biggrin.gif
dabar blaškausi tarp Christopeit CS5 (700 Lt) ir Hammer Cardio Cross 4000 xr1 (500 Lt)
brangesnių kišenė neišneš blush2.gif  blush2.gif
gelbėkit, nes aš "svarstyklė" doh.gif
širdis linksta prie pirmojo, bet hammeris t.p. mieste g.gif
transportavimas tikriausiai irgi normaliai kainuotų mastau.gif  unsure.gif
Papildyta:
Hammerio garantinis pasibaigęs, o Christopeit  - dar galioja tongue.gif
*

Na pagal parametrus ir galimybes Hammeris yra zymiai geresnis, nes turi 9 programas 16 apkrovos lygiu, o tas kitas neturi programu o tai yra minusas.
mazhulinka
QUOTE(Saga @ 2010 01 27, 06:07)
minu minu  mirksiukas.gif , jau greit 3 metai bus kaip saziningai minu ....... na vasara esant geram orui pakeiciu elpisiuka i tikra divirati........ 5 kartus savaiteje po 40 min, uzsistatau riebalu deginimo programa ir minu...... dabar tikslas islaikyti stabilu svori, kad neaugtu..... jokiu dietu nesilaikau, vakarais nevalgau, tik isgeriu dideli puodeli arbatos...... pernai bandem su seima sveikai gyventi vakarais sultis spausdavom, tai dukra po savaites tos idejos atsisake, mes su vyru du men tempem, bet dabar net neskanu svieziai spaustos sultys, kur tau kekviena vakara, i sulcaspaude paziurejus man rugstys sukyla jau...... nu gal praeis, si rudeni neprisiverciau vel gerti ju, gal kita rudeni kai svieziu vaisiu ir darzoviu bus...... va vakar pica suvalgiau diena...... tai siandien reiks ziureti kazka maziau kaloringo....... po picos susilaikiau nuo bet kokiu maisto pagundu ....... numesti svori lengva va ji islaikyti yra daug sudetingiau.....  mirksiukas.gif
*

Saga, ikvepianti istorija!
del sulciu, gal monotonija nuzude visa nora toliau sulciauti? as nusipirkau visa knyga ivairiu sulciu su skirtingomis paskirtimis, receptu virs 100, tad nemanau, kad labai greitai atsibostu.
tau tikrai labai tiktu perskaityti Jason Vale Slim for life, esu garantuota, kad si knyga patiktu! sioje knygoje rasoma butent apie tai, kad i mityba ijungus sultis svoris kris greiciau nei betkokios kitos dietos metu, bet norint formas islaikyti negalima grizti prie senu savo iprociu, kurie mus priverte imtis dietos pirmoje vietoje. daug kas sako, kad as skambu kaip fanate, per daug noriu atsisakyti, bet tai nera tiesa, nes norint galima viskas... as manau, kad reklamos mums yra isplove smegenis. puikus pvz, nuejus i parduotuve stovi dvi pakuores Corflakes'u, vieni Kellog's, kiti parduotuves linija, paprastoje pakuoteje. ziurint i sudeti- tas pats, parduotuves kaina 4 kartus mazesne, bet kodel dazniau imsim Kellogs'us? kodel kazkas, kas rodoma per tv ir spausdinama zurnaluose bei laikrasciuose mums atrodo skanesnis...?
manau, kad viskas pradejo nusistoveti mano galvoje... vakar uzsimaniau juodo sokolado, kuris pagal Jason Vale mitybos principus nera draudziamas, is tikruju, nera nei vieno draudziamo produkto! suvalgiau du gabalelius ir vos neapsivemiau... seniau visa plyta buciau sukirtus. nezinau, kaip as taip galejau...

mergytes, del elipsiuko pasakysiu viena dalyka, geriausia manksta, ypac jei norit tirpdyti riebaliukus yra tempas- suletejimas- tempas- su.... taigi raskit tokia programa, kur suderinta toks desningumas ir prakaituokit is sirdies per lengvesni intervala, suletinkit, kai apkrova didesne. as nusistaciau laipteliais 2-3-2-3... kol kas labai gerai. per 2ra lygi minu apie 17.5- 18km/h, per 3cia palaikau mazdau 16km/h. per pusvalandi sudeginu apie 180kcal..
Saga
QUOTE(mazhulinka @ 2010 01 27, 12:51)
Saga, ikvepianti istorija!
del sulciu, gal monotonija nuzude visa nora toliau sulciauti? as nusipirkau visa knyga ivairiu sulciu su skirtingomis paskirtimis, receptu virs 100, tad nemanau, kad labai greitai atsibostu.
*

na man gal skrandis nebepriima, gal rugsciu daug, maisem darem mes ten viska.... gal lazda perlenkem... ir buvo momentas kai vaisus vakare valgydavau dabar ir tu nebenoriu, tik arbata geriu, jogurtai irgi nebeskanus jokie biggrin.gif ...... vienzo lazda esu ryskiai perlenkusi....... obuoliai skanus tik lietuviski is kieno nors privataus sodo...... dabar svajoju apie torta atsisedus biggrin.gif ...... galvoju ieskosiu kompromiso darysiu su konservuotais persikais jogura zelatina, sluoksniais su paprastu zele...... na bus desertas seimai savaitgaliui gal.... busiu patenkintus savo torto poreiki ir kaloriju minimaliai biggrin.gif

o tau sekmes sultis geriant, ir neperlenk lazdos wink.gif
mondesar
QUOTE(NOJAUSMAMA @ 2010 01 27, 14:47)
Na pagal parametrus ir galimybes Hammeris yra zymiai geresnis, nes turi 9 programas 16 apkrovos lygiu, o tas kitas neturi programu o tai yra minusas.
*

o tos programos - kas tas yr? g.gif labai svarbios? ax.gif
nestovėjus aš dar ant tokio blush2.gif blush2.gif blush2.gif
biški baisu pasidarė čia prisiskaičius, kad Hammeris girgždėti nepradėtų doh.gif ax.gif blush2.gif unsure.gif
mazhulinka
QUOTE(mondesar @ 2010 01 27, 11:17)
o tos programos - kas tas yr? g.gif labai svarbios? ax.gif
nestovėjus aš dar ant tokio blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
biški baisu pasidarė čia prisiskaičius, kad Hammeris girgždėti nepradėtų  doh.gif  ax.gif  blush2.gif  unsure.gif
*

Saga, jei kada vel pradesi dometis, labai kvieciu i mano temele uzeiti, receptuku ruosiuosi nemazai ideti mirksiukas.gif del pieno produktu yra pasakyta taip: jie virsta gleivemis pateke i musu organizma ir padengia visas sieneles, nepraleidzia naudingu medziagu pro jas, tad karves piena reiketu keisti bent jau ozkos, o geriausia- sojos...

na, pas mane yra 17ka programu, 13ka jau uzprogramuotu, 4rias galiu susitatyti kaip tik noriu. isdalintas pusvalandis i 10daliu po 3minutes, bent jau pas mane, tad yra tokiu programu, kur mini lyg i klana ir zemyn, yra sokineja 2-3-4--3-2-... lygiai... o man kol kas geriausiai kombinuoti 2ir 3cia lygius. kai noriu pajusti uzpakaliuka uzisistatau ir sunkesni lygi, tarkim 2-3-4-3-2-3-4..... ir pan...
girgzda maniskis doh.gif siandien kazkas viduj nukrito, is garso panasu, kad kniede suvariau, matyt perdaug savo zirga nualinu doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif vel teks i garantini skambinti, tikekimes pinigus grazins, tada pirksiu brangu issimoketinai...
NOJAUSMAMA
Pas mane HAMMERIS bet tikrai niekas negirgzda g.gif , o turiu ji jau 4 metus, tai sportuodavau tai mesdavau, bet kolkas negirgzda. Tik maniskis be jokiu programu, paprastas, tai sakiau kai si nualinsiu tada jau krutesni pirksiu su daugiau privalumu. ax.gif
kristynka*
as ir noriu pirkt treniiruokly, padeveta, bet vis nenusiperku
mazhulinka
QUOTE(NOJAUSMAMA @ 2010 01 27, 12:08)
Pas mane HAMMERIS bet tikrai niekas negirgzda  g.gif , o turiu ji jau 4 metus, tai sportuodavau tai mesdavau, bet kolkas negirgzda. Tik maniskis be jokiu programu, paprastas, tai sakiau kai si nualinsiu tada jau krutesni pirksiu su daugiau privalumu.  ax.gif
*

pasiseke... maniskis nei pigus, nei koks mazas pirdaliukas, be va tau doh.gif maciau parduotuveje akcija, uz 60svaru elipsiukus pardavineja, kazin kiek sitoks zveris laikytu lotuliukas.gif
NOJAUSMAMA
QUOTE(mazhulinka @ 2010 01 27, 13:28)
pasiseke... maniskis nei pigus, nei koks mazas pirdaliukas, be va tau doh.gif maciau parduotuveje akcija, uz 60svaru elipsiukus pardavineja, kazin kiek sitoks zveris laikytu lotuliukas.gif
*

Man atrodo kad tie pigus skirti pasitikrinimui, nori sportuot ar pakaba visokiems daigtams labiau reikalinga mirksiukas.gif
mazhulinka
QUOTE(NOJAUSMAMA @ 2010 01 27, 13:02)
Man atrodo kad tie pigus skirti pasitikrinimui, nori sportuot ar pakaba visokiems daigtams labiau reikalinga mirksiukas.gif
*

na, bet jei ant sh pirma karta uzlipsi, turbut susizavejimo labai daug nesukels... biggrin.gif
Saga
QUOTE(mazhulinka @ 2010 01 27, 15:07)
na, bet jei ant sh pirma karta uzlipsi, turbut susizavejimo labai daug nesukels...  biggrin.gif
*

nu kai neturi su kuo lyginti tai visai nieko ...... du metus myniau sh biggrin.gif biggrin.gif ir gerai buvo, kol vyras neapsikentes kita uzsake, nes laiko tarpai tarp sutepimu sparciai mazeti pradejo...... nu kaip nuo moskviciaus i mersedesa persedau biggrin.gif ...... nors ir tas dabar kai kada kazkokios plastamases sutraska..... bet ne metalas, metalas tai kaukdavo negaledavau minti o tos plastmases tai neerzina ..... uzgarantavo pardavejai kad 20 metau ramiai minsiu ..... neitketina, bet ziuresim, aprasymuose raso intensyviam sportui namuose
mazhulinka
QUOTE(Saga @ 2010 01 27, 13:42)
nu kai neturi su kuo lyginti tai visai nieko ...... du metus myniau sh  biggrin.gif  biggrin.gif ir gerai buvo, kol vyras neapsikentes kita uzsake, nes laiko tarpai tarp sutepimu sparciai mazeti pradejo...... nu kaip nuo moskviciaus i mersedesa persedau biggrin.gif ...... nors ir tas dabar kai kada kazkokios plastamases sutraska..... bet ne metalas, metalas tai kaukdavo negaledavau minti o tos plastmases tai neerzina ..... uzgarantavo pardavejai kad 20 metau ramiai minsiu ..... neitketina, bet ziuresim, aprasymuose raso intensyviam sportui namuose
*

pas mane plastmases taip pat braskejo, ka tereikejo padaryti- atlaisvinti varzteli, nes buvo labai stipriai suverztas pats korpusas, "apsaugos". viduj kazkas "kala", vel ta pati puse ir ta pati vieta, ties 7val desinej pusej doh.gif net nezinau kas cia galetu buti. kuo didesne apkrova, tuo garsas intensyvesnis..
mondesar
QUOTE(Saga @ 2010 01 27, 17:42)
nu kai neturi su kuo lyginti tai visai nieko ...... du metus myniau sh  biggrin.gif  biggrin.gif ir gerai buvo, kol vyras neapsikentes kita uzsake, nes laiko tarpai tarp sutepimu sparciai mazeti pradejo...... nu kaip nuo moskviciaus i mersedesa persedau biggrin.gif ...... nors ir tas dabar kai kada kazkokios plastamases sutraska..... bet ne metalas, metalas tai kaukdavo negaledavau minti o tos plastmases tai neerzina ..... uzgarantavo pardavejai kad 20 metau ramiai minsiu ..... neitketina, bet ziuresim, aprasymuose raso intensyviam sportui namuose
*

o kas yra moskvičius ir kas - mersedesas? ax.gif unsure.gif
annushka
QUOTE(Saga @ 2010 01 27, 16:42)
*

Saga, ir mane labai domina koki turi ? 4u.gif
mondesar
QUOTE(mondesar @ 2010 01 27, 18:16)
o kas yra moskvičius ir kas - mersedesas? ax.gif  unsure.gif
*

sportuoja visos, nėr kada pasakyti tongue.gif biggrin.gif
Saga
SItas dabartinis , jau jo rinkimu vyras uzsiemes buvo, ziurejo kad guoliai butu dar jis ten kazka ziurejo.... o turejau hammeri, bet ta nebrangu, paprasta uz 700 lt gal..... o problema pasidare kur yra rankenos ir jos apacioje susijungia su pedalu jos sumautos hammeryje buvo ir viskas ilgainiui nuo judesio metalas devetis pradejo ir vaziuojant gaudavosi tokie visokie klibinkst klibinkst ir treniruoklis nebeturejo to stabilumo tokio...... o dabartiniame yra guoliai jau ir vaziuoju labai lygiai.... na nera mano dabartinis kazkas toko nepaprasto, bet mano poreikus pilnai patenkina..... aisku tu programu ten daug, bet as naudoju tik viena vienintele..... dabar jau ji atsibodus yra galvoju pakeitineti truputi idomumo delei
Sibile99
Sveikos, mergaitės rolleyes.gif Prisijungiu ir aš prie Jūsų!
Prieš tris dienas parsigabenau elipsiuką. Pirmą dieną iš dviejų kartų sumyniau 20 min, vakar jau 30 min be jokių pertraukų.. tik pirmu lygiu unsure.gif Dar suku masažuojantį lanką ir darau pratimus su svareliais. Rezultatas toks, kad šiandien vos rankas pakeliu ir kojas pavelku. Plius mėlynės aplink juosmenį smile.gif
Ryžtas tikriausiai nedings, tik vis negeros nuotaikos apima, kad rezultatų galiu nesulaukti, nes skauda tik tie raumenukai, kurie lanką suko ir svarelius kilnojo.. o nuo elipsiuko nieko.. Draugas 10 minučių mynė ir jau bambėjo, kad nugara ir kojos skauda.. Gal ką ne taip darau? unsure.gif
Saga
QUOTE(Sibile99 @ 2010 01 28, 17:10)
Sveikos, mergaitės  rolleyes.gif  Prisijungiu ir aš prie Jūsų!
Prieš tris dienas parsigabenau elipsiuką. Pirmą dieną iš dviejų kartų sumyniau 20 min, vakar jau 30 min be jokių pertraukų.. tik pirmu lygiu  unsure.gif  Dar suku masažuojantį lanką ir darau pratimus su svareliais. Rezultatas toks, kad šiandien vos rankas pakeliu ir kojas pavelku. Plius mėlynės aplink juosmenį smile.gif
Ryžtas tikriausiai nedings, tik vis negeros nuotaikos apima, kad rezultatų galiu nesulaukti, nes skauda tik tie raumenukai, kurie lanką suko ir svarelius kilnojo.. o nuo elipsiuko nieko.. Draugas 10 minučių mynė ir jau bambėjo, kad nugara ir kojos skauda.. Gal ką ne taip darau?  unsure.gif
*

neprivalo gi skaudeti wink.gif
NOJAUSMAMA
QUOTE(Sibile99 @ 2010 01 28, 16:10)
Sveikos, mergaitės  rolleyes.gif  Prisijungiu ir aš prie Jūsų!
Prieš tris dienas parsigabenau elipsiuką. Pirmą dieną iš dviejų kartų sumyniau 20 min, vakar jau 30 min be jokių pertraukų.. tik pirmu lygiu  unsure.gif  Dar suku masažuojantį lanką ir darau pratimus su svareliais. Rezultatas toks, kad šiandien vos rankas pakeliu ir kojas pavelku. Plius mėlynės aplink juosmenį smile.gif
Ryžtas tikriausiai nedings, tik vis negeros nuotaikos apima, kad rezultatų galiu nesulaukti, nes skauda tik tie raumenukai, kurie lanką suko ir svarelius kilnojo.. o nuo elipsiuko nieko.. Draugas 10 minučių mynė ir jau bambėjo, kad nugara ir kojos skauda.. Gal ką ne taip darau?  unsure.gif
*

Raumenu skaudeti neturi, man ju niekada neskudejo, o jau apimtys mazeja ir 3kg pabego mirksiukas.gif Taip kad pirmyn thumbup.gif

Nu man kaip sunku buvo siandien sportuot visa laika turejau save ikalbineti, nu dar , nu dar truputi. Cia gal jau kunas priesinasi sportui, pasiilgo tinginystes g.gif NEISDEGS doh.gif
Sibile99
QUOTE(NOJAUSMAMA @ 2010 01 29, 15:36)
Raumenu skaudeti neturi, man ju niekada neskudejo, o jau apimtys mazeja ir 3kg pabego  mirksiukas.gif  Taip kad pirmyn  thumbup.gif

Nu man kaip sunku buvo siandien sportuot visa laika turejau save ikalbineti, nu dar , nu dar truputi. Cia gal jau kunas priesinasi sportui, pasiilgo tinginystes  g.gif  NEISDEGS doh.gif
*

Būtų įdomu sužinoti per kiek laiko tie kilogramai nutirpo smile.gif

Aš jau šiandien 40 min išmyniau. Ir jau didesniu greičiu. 4u.gif
NOJAUSMAMA
QUOTE(Sibile99 @ 2010 01 29, 16:04)
Būtų įdomu sužinoti per kiek laiko tie kilogramai nutirpo smile.gif

Aš jau šiandien 40 min išmyniau. Ir jau didesniu greičiu.  4u.gif
*

per 1 men.
alexxxia
Nu ka, seniai bebuvau pas jus, jau ir tema nauja smile.gif as toliau minu, tik buvo pertrauka 3 savaites, atostogavau. kaloriju skaiciavimas (ne maziau 1500) ir plius minimalus sportavimas (200 kcal) duoda rezultatu-per nepilnus 2 menesius nera beveik 4 kg. plius per 3 savaites atostogu kitoje salyje nepriaugau nei gramo, o dar ir numeciau, nors valgiau ir uz mama, ir uz teti tongue.gif

mazhulinka, sakyk, ka nori ir itikinek kaip nori, bet per pora savaiciu 6 kg riebalu nenukrenta. nepyk, izeist nenoriu, bet tikrai skambi kaip fanatike tongue.gif nu, juokingos man tos visos knygutes, kur aiskina, peveze, kad pienas daro tokia ir tokia zala, kitoj knygoj pagal kita veikeja, jau nedaro pienas zalos ir t.t. o visos tos vieno produkto dietos ar sulciu dietos, tai man isvis baisios yra. g.gif neperlenk lazdos mirksiukas.gif cia toks pradinis uzsidegimas, ojjjjj, kiek pas mane ju buve ir irgi skambedavau kaip vaiksciojanti kokia nors dietos ar sveiko maitinimosi knyga, irgi budavo beprotiskai greitas metimas, po ko sekdavo beprotiskai greitas priaugimas. tiesiog ateina diena, kad ir kaip kruopsciai savo sistemos laikais ir esi i ja itikejus, kai smegenys neistveria to zverisko tempo, na, arba istveria, bet su atitinkamom pasekmem. sekmes 4u.gif
mazhulinka
QUOTE(alexxxia @ 2010 01 30, 13:32)
Nu ka, seniai bebuvau pas jus, jau ir tema nauja smile.gif as toliau minu, tik buvo pertrauka 3 savaites, atostogavau. kaloriju skaiciavimas (ne maziau 1500) ir plius minimalus sportavimas (200 kcal) duoda rezultatu-per nepilnus 2 menesius nera beveik 4 kg. plius per 3 savaites atostogu kitoje salyje nepriaugau nei gramo, o dar ir numeciau, nors valgiau ir uz mama, ir uz teti tongue.gif

mazhulinka, sakyk, ka nori ir itikinek kaip nori, bet per pora savaiciu 6 kg riebalu nenukrenta. nepyk, izeist nenoriu, bet tikrai skambi kaip fanatike tongue.gif nu, juokingos man tos visos knygutes, kur aiskina, peveze, kad pienas daro tokia ir tokia zala, kitoj knygoj pagal kita veikeja, jau nedaro pienas zalos ir t.t. o visos tos vieno produkto dietos ar sulciu dietos, tai man isvis baisios yra.  g.gif neperlenk lazdos mirksiukas.gif cia toks pradinis uzsidegimas, ojjjjj, kiek pas mane ju buve ir irgi skambedavau kaip vaiksciojanti kokia nors dietos ar sveiko maitinimosi knyga, irgi budavo beprotiskai greitas metimas, po ko sekdavo beprotiskai greitas priaugimas. tiesiog ateina diena, kad ir kaip kruopsciai savo sistemos laikais ir esi i ja itikejus, kai smegenys neistveria to zverisko tempo, na, arba istveria, bet su atitinkamom pasekmem. sekmes 4u.gif
*

dziugu girdeti, kad elipsiukas netapo dziovykla biggrin.gif dar dziugiau, kad rezultatai neblogi thumbup.gif

iprociai yra iprociai, uzsimaniau blyneliu, kepiau juos is rupiu miltu, be riebalu, galvojau kad numirsiu sekancia diena, organizmas nebenori nieko sunkaus. as nesiruosiu vien sultis gerti, geriu tirstukus, kurie tikrai nemazai kaloriju turi, taip pat zuvies labai nemazai stovejo saldymo kameroje, prajudinau ledus biggrin.gif mano gyvenimo budo esme: 70- 80% maisto be etikeciu, o kita jau ko sirdis geidzia, bet ta irdis daugiau dideles akys, uzsimanau, bet paskui fiziskai labai negera buna, ne dvasiskai kaip seniau, vien del to, kad nuslydau nuo kokios grieztos dietos meniu...
svarstykles padejau i sunkiai pasiekiama vieta, nes tas fanatiskas svorio sekimas jau gerklesj stovi.

vakar interneto neturejau, tad tik su elipsiniu prakaitavau, ir tai dariau is visos sirdies, po pusvalandzio labai intensyvaus minimo prakaitas tiesiog zliauge thumbup.gif
NOJAUSMAMA
Sveikos, nu kas as vis dar minu ax.gif , beja jau 65 min. minu. thumbup.gif Pastebejau, kad mano celiulitas, jau nebe toks matomas blush2.gif Vienzo, varau toliau. Kas su manimi?
mondesar
aš irgi prisijungčiau drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
gal pas kurią KETTLERIS namie dulka ax.gif blush2.gif
Saga
QUOTE(mondesar @ 2010 02 01, 14:25)
aš irgi prisijungčiau  drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif
gal pas kurią KETTLERIS namie dulka ax.gif  blush2.gif
*

kad cia visos sportuojancios renkasi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(NOJAUSMAMA @ 2010 02 01, 12:50)
Sveikos, nu kas as vis dar minu  ax.gif ,  beja jau 65 min. minu.  thumbup.gif  Pastebejau, kad mano celiulitas, jau nebe toks matomas  blush2.gif  Vienzo, varau toliau. Kas su manimi?
*

oho...... man tai jau per daug, as pradzioje myniau po 45 min, bet kai treniruokli pakeiciau cia programos skirtos 40 min vidutiniskai, bet galima paciai programuotis ir minti ilgiau, nu bet as tai jau nenorejau ax.gif ...... labai jau ilgai gaunasi ....... kartais mini ir nepajunti, o kartais mini mini ir galo nera...... o 3 kg per men labai saunu.... nei per greit nei per daug letai wink.gif as tai pirmais metais pamynus puse metu drabuziu parduotuves siaubiau..... kaip samgu ka matuojies viskas tinka ax.gif anskciau dydziai dideli ir dar ziurek tai slaunys netelpa tai rura nelenda.... budavo pavaikstau pavaikstau ir gryztu be nieko kai ko matuotis net nedrystu ax.gif o svori numetus kazkaip parduotuves pasidare buvo toks kaip hobi nepirkti o matuotis, jau isigandus buvau tokio savo pomegio, gerai kad praejo greitai biggrin.gif
NOJAUSMAMA
QUOTE(Saga @ 2010 02 01, 14:28)
kad cia visos sportuojancios renkasi  biggrin.gif
Papildyta:
oho...... man tai jau per daug, as pradzioje myniau po 45 min, bet kai treniruokli pakeiciau cia programos skirtos 40 min vidutiniskai, bet galima paciai programuotis ir minti ilgiau, nu bet as tai jau nenorejau  ax.gif ...... labai jau ilgai gaunasi ....... kartais mini ir nepajunti, o kartais mini mini ir galo nera...... o 3 kg per men labai saunu.... nei per greit nei per daug letai wink.gif as tai pirmais metais pamynus puse metu drabuziu parduotuves siaubiau..... kaip samgu ka matuojies viskas tinka  ax.gif anskciau dydziai dideli ir dar ziurek tai slaunys netelpa tai rura nelenda.... budavo pavaikstau pavaikstau ir gryztu be nieko kai ko matuotis net nedrystu  ax.gif o svori numetus kazkaip parduotuves pasidare buvo toks kaip hobi nepirkti o matuotis, jau isigandus buvau tokio savo pomegio, gerai kad praejo greitai  biggrin.gif
*

Ir as visai patenkinta savo -3kg, manau toks tempas pats tas. O del minimo lako, tai nezinau, as minu 5 d. per savaite rytais, sestadieni ir sekmadieni nesportuoju, nes seima is namu isvarys doh.gif , tai pirmadieni man minas lengviausiai, nes pailsi organizmas. Siandien galejau mint ir dar ilgiau, bet nenoriu suzaloti sveikatos, tai sustojau po 65 min., ryt jau minsis sunkiau nei siandien, betnt jau taip buvo iki siol.
O del rubu tai tikra tiesa, laukiu , nesulaukiu kada galesiu megautis shopingu thumbup.gif ir vyro pinigines kudinimu biggrin.gif thumbup.gif
extravaganza
sveikos, sportuotojos 4u.gif turiu klausima. minu ir as elipsini treniruokli, bet sporto klube. 3 kart per savaite 30min,+ ant dviracio 20 ir planuoju eit ant treniruokliu presa ir rankas dailint .
beda tame, kad po 15min mynimo ant elipso pradeda nutirpineti koju pirstai, po 25min jau praktiskai nebejauciu ju, ir paskui atsiranda skausmas... turiu nulipti ir eit ant bgimo takelio pasivaiksiot 5 minutes, tuomet nutirpimas atlegsta. tas pats ir su dviraciu. kedai mano sportines firmos, kaip suprantu originalus, nes kainavo nemazai unsure.gif
gabut as kazka ne taip darau? atsimenu kai pries metus sportavau irgi tokia problema buvo..
NOJAUSMAMA
QUOTE(extravaganza @ 2010 02 02, 11:47)
sveikos, sportuotojos  4u.gif  turiu klausima. minu ir as elipsini treniruokli, bet sporto klube. 3 kart per savaite 30min,+ ant dviracio 20 ir planuoju eit ant treniruokliu presa ir rankas dailint .
beda tame, kad po 15min mynimo ant elipso pradeda nutirpineti koju pirstai, po 25min jau praktiskai nebejauciu ju, ir paskui atsiranda skausmas... turiu nulipti ir eit ant bgimo takelio pasivaiksiot 5 minutes, tuomet nutirpimas atlegsta. tas pats ir su dviraciu. kedai mano sportines firmos, kaip suprantu originalus, nes kainavo nemazai  unsure.gif
gabut as kazka ne taip darau? atsimenu kai pries metus sportavau irgi tokia problema buvo..
*

As visgi manau, kad tai gali buti kalta avaline g.gif As turiu originalus NIKE kedus, bet su jais negaliu sportuot, pradeda skaudet, bet tik viena koja, net ilgai vaiksciot su jais negaliu, kazkas netinka ir psio. ax.gif Kas dar galetu buti jei tai ne avaline, net nenumanau, bet manksta neturi buti kancia, o jei taip bus, ilgainiui tikrai pradesi nekesti sporto, gal vertetu pasitari su specialistais, treneriais ar net medikais, gal kokie nervai uzsispaudzia. g.gif
extravaganza
QUOTE(NOJAUSMAMA @ 2010 02 02, 15:00)
As visgi manau, kad tai gali buti kalta avaline  g.gif  As turiu originalus NIKE kedus, bet su jais negaliu sportuot, pradeda skaudet, bet tik viena koja, net ilgai vaiksciot su jais negaliu, kazkas netinka ir psio.  ax.gif  Kas dar galetu buti jei tai ne avaline, net nenumanau, bet manksta neturi buti kancia, o jei taip bus, ilgainiui tikrai pradesi nekesti sporto, gal vertetu pasitari su specialistais, treneriais ar net medikais, gal kokie nervai uzsispaudzia.  g.gif
*

gal tu ir teisi. beje pas mane irgi nike unsure.gif
reiks pasiieskot kokiu neprabangiu inkarasu biggrin.gif
moteris-ne-indaplove
viskas, pirksiu elipsini treniruokli!!! taip uzsivedziau perskaicius kaip sauniai jums sekasi sportuot!!
nors nera namie kur jo pastatyt...bet jei kasdien stropiai naudosiu..
juk reikia skelbti kara lasiniam...
kai nusipirksiu butinai prisijungsiu prie jusu drinks_cheers.gif
mazhulinka
QUOTE(extravaganza @ 2010 02 02, 10:47)
sveikos, sportuotojos  4u.gif  turiu klausima. minu ir as elipsini treniruokli, bet sporto klube. 3 kart per savaite 30min,+ ant dviracio 20 ir planuoju eit ant treniruokliu presa ir rankas dailint .
beda tame, kad po 15min mynimo ant elipso pradeda nutirpineti koju pirstai, po 25min jau praktiskai nebejauciu ju, ir paskui atsiranda skausmas... turiu nulipti ir eit ant bgimo takelio pasivaiksiot 5 minutes, tuomet nutirpimas atlegsta. tas pats ir su dviraciu. kedai mano sportines firmos, kaip suprantu originalus, nes kainavo nemazai  unsure.gif
*

turiu lygiai ta pacia problema ir manau kalti pedalai... bent jau pas mane jie turi tokius iskilusius burbuliukus, kad batai neslistu... manau gamintojai turetu kazka kita sugalvoti... gal kokias silikonines pagalveles, kaip i aukstakulnius isideti mastau? man po valandos sporto nezmoniskai tirpsta, nors mano adidas kedukai turi pagalves tiek priekyje, tiek ant kulno, begiojimui skirti.
o siaip geriausia labai intensyviai pasportuoti bent 15min, padaryti jegos, vel 15min intensyvaus cardio, vel jegos...
Rasytee
sportuoju ir as tik vis uzmirstu i sia tema ilyst smile.gif
jau menesiukas kaip minu bet minu 3 kartus per savaite . rezultatai + 2 kg blink.gif
mazhulinka
QUOTE(Rasytee @ 2010 02 02, 21:49)
sportuoju ir as tik vis uzmirstu i sia tema ilyst smile.gif
jau menesiukas kaip minu bet minu 3 kartus per savaite  . rezultatai + 2 kg  blink.gif
*

va taip ir man... jei valgau taip pat, nelipu ant svarstykliu, ziuriu i atvazida veidrodyje ir matuoju apimtis... reikia mazinti porcijas, angliavandenius ir riebalus jei nori minusiuku...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.