Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kiek kartų miega 1,3 mėn. vaikas
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Nuo 1 iki 3 metų
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
EIDA
Sveikos mamytės, kiek jūsų vaikutis 1,3 mėn. miega miegelio pietų? Mano mažius visai nebenori miegoti dviejų kartų.Ryte mes keliamės nuo 7,30-8,30, miegoti tik nueina apie 13 val. išmiega kokias 2-3 val ir viskas g.gif galvoju , kad dar mažas yra, guldau dar apie 18 val. bet retai pavyksta užmigdyti doh.gif o nakčiai gulam apie 20.30-21.00 kaip jūsų tokio amžiaus vaikai miega g.gif gal man reikėtų susirūpinti g.gif
renaciukas66666
QUOTE(EIDA @ 2010 01 25, 19:21)
Sveikos mamytės, kiek jūsų vaikutis 1,3 mėn. miega miegelio pietų? Mano mažius visai nebenori miegoti dviejų kartų.Ryte mes keliamės nuo 7,30-8,30, miegoti tik nueina apie 13 val. išmiega kokias 2-3 val ir viskas g.gif galvoju , kad dar mažas yra, guldau dar apie 18 val. bet retai pavyksta užmigdyti doh.gif o nakčiai gulam apie 20.30-21.00 kaip jūsų tokio amžiaus vaikai miega g.gif gal man reikėtų susirūpinti g.gif
*

mano sunelis 1 metu ir 1 men,o miega tik viena karta jau seniai.juk visi vaikai skirtingi,kokia cia problema jei vaikas miego nenori? smile.gif
EIDA
QUOTE(renaciukas66666 @ 2010 01 25, 19:33)
mano sunelis 1 metu ir 1 men,o miega tik viena karta jau seniai.juk visi vaikai skirtingi,kokia cia problema jei vaikas miego nenori? smile.gif
*

Žiūriu visada laideles kaip rodo apie vaikus 4u.gif tai jau visi vaiku pediatrai sako: vaikas iki 2 metu turi miegoti 2 kartus g.gif o kiek jūsų mažylis išmiga viena kartą kaip miega g.gif
renaciukas66666
QUOTE(EIDA @ 2010 01 25, 19:42)
Žiūriu visada laideles kaip rodo apie vaikus 4u.gif tai jau visi vaiku pediatrai sako: vaikas iki 2 metu turi miegoti 2 kartus g.gif o kiek jūsų mažylis išmiga viena kartą kaip miega g.gif
*

labai ivairai,kartais valanda,kartais dvi,buna ir tris kokias.na jei labai mazai miega tai dar apie 6 h eina pamiegot.as tai netikiu tokiais pasakymais kaip TURI miegot du kartus.kiekvienas vaikas yra skirtingas,vienas gali miegoti ir tris kartus per diena,o kitam gal maziau uztenka.neviskas pagal vadoveli buna
sigeika
Kiekvienas vaikas miega tiek kiek jam reikia. Maniskis niekada nebuvo miegaliukas. Sako, aktyvesni vaikai miega maziau. Mums 1,2 m. miega tai du, tai viena miegeli. Gulames vakare 10.30 kazkur, keliames 8.30. Aisku, noreciau, kad daugiau miegotu, bet yra kaip yra.
Jacinte
Mums 1m 3 men. Po Kaledu pradejome miegoti viena karta. Einam poguliuko gulti apie 1h popiet ir miegam iki 3-4h, o kartais net dar ilgiau. Vakare vel einam miegucio tarp 8-9h (priklausomai kada atsikele po pietu miego) ir puciam iki 7-8h ryto. As labai dziaugiuosi, kad pradejome miegoti tik viena karta, nes tuomet ir ta miego kokybe pagerejo, nes iki tol, kol miegodavome du kartus miegas trukdavo tik apie valanda (max dvi).
O siaip as kiek skaiciau ir domejausi, daugumai vaikuciu nuo 15 men uztenka vieno pietu miego. O jeigu jau ruosiates artimiausiu laiku pradeti lankyti vaiku darzeli, tai netgi patartina is anksto pratinti vaika prie vieno pietu miegelio. mirksiukas.gif
mylimuke
Maniškė nuo 1,5m nebemiega du kartus, dar iki darželio lankymo. O tas vienas miegas trunka 2-3,5val, nors dabar jau dažniausiai tik 2 ar šiek tiek mažiau.
EIDA
Nu nusiraminau ax.gif kad ne mano vienos taip miega blush2.gif aš pati galvojau, kad dar mažiukas yra ir jam mažai miegelio doh.gif . Okaip mamytės jums su pieneliu naktį g.gif Mes dar geriame mišinį, užmigęs apie 21.00 jis keliasi 3 nakties ir 6 val. kaip naujagimis doh.gif gal kažkaip jau reikėtų atpratinti doh.gif taip jau pavargau keltis naktį du kartus, gal kas nors iš Jūsų mamyčiu atpratinote jau naktimis keltis, patarkite man blush2.gif mirksiukas.gif
EXTRAA
Tai mes, turbut, visai nuo normos nukrype... Jau nuometuku tik viena karteli temiegam diena, ir tas pats miegelis tesiasi tik 1-1,5 val. Ir nieko blogo neurologe nesake, tiesiog uztenka tiek smile.gif
olga25
QUOTE(EIDA @ 2010 01 26, 11:56)
Nu nusiraminau ax.gif kad ne mano vienos taip miega blush2.gif aš pati galvojau, kad dar mažiukas yra ir jam mažai miegelio doh.gif . Okaip mamytės jums su pieneliu naktį g.gif Mes dar geriame mišinį, užmigęs apie 21.00 jis keliasi 3 nakties ir 6 val. kaip naujagimis doh.gif gal kažkaip jau reikėtų atpratinti doh.gif taip jau pavargau keltis naktį du kartus, gal kas nors iš Jūsų mamyčiu atpratinote jau naktimis keltis, patarkite man blush2.gif  mirksiukas.gif
*

Diena tai ir mes jau nuo metuku miegam tik 1 karta kazkur 2-3 val.
O del kelimosi du kartus as jums labai pavydziu. Keliuosi maziausiai 4 kartus, o buna ir gerokai daugiau. Pvz kai eilinis dantukas lenda tai buna ir kas valanda doh.gif doh.gif doh.gif As jau kazkaip ir pripratau prie tokio rezimo jauciu kad ir pati neismiegociau visos nakties. Tiesa dar maitinu MP bigsmile.gif
Pinka
QUOTE(EIDA @ 2010 01 26, 10:56)
Nu nusiraminau ax.gif kad ne mano vienos taip miega blush2.gif aš pati galvojau, kad dar mažiukas yra ir jam mažai miegelio doh.gif . Okaip mamytės jums su pieneliu naktį g.gif Mes dar geriame mišinį, užmigęs apie 21.00 jis keliasi 3 nakties ir 6 val. kaip naujagimis doh.gif gal kažkaip jau reikėtų atpratinti doh.gif taip jau pavargau keltis naktį du kartus, gal kas nors iš Jūsų mamyčiu atpratinote jau naktimis keltis, patarkite man blush2.gif  mirksiukas.gif
*

na mano vaikinukas irgi nuo metuku pradejo tik viena karta miegoti, bet uztai po 2.5-3 val., o taip budavo valanda ar tik 45 min.
Del naktinio misinuko tai tikrai jau atpratinkit, jis gi neisialgsta jau o tik iprotis. Pasiulykit arbateles ar vandenuko jei geria. Arba po truputi vis mazinkit kieki misinio ir didinkit vanden, pamatysit del vandenuko tiek tikrai nesikels 4u.gif zinoma nereiskia kad jis siaip neprabus del ko nors. Pvz: mano vaikiukas lig siol prabunda kokius 3 kartus, bet negerti o siaip kazko suverkia, tai as ji apkloju paglostau, soskiuka ikisu(reiks sita iproti irgi naikinti jau) ir jis vel miega. Taip , kad mamytes ne vien del gerimo vaikiukai bunda wink.gif
EIDA
Čiulptuką mes dar irgi naudojame blush2.gif bet tik nakčiai kaip eina miegoti thumbup.gif dėl vandenko ar arbatėles, bandžiau duoti, bet pageria nusisuka ir vėl miega, bet tada tas miegas trunka tik 20 min., o jei duodu pienuko išmiega jau tada ilgiau.Banžiau viena naktį neduoti pienuko, tai mano ponulis kas 20 min. kėlėsi kol negavo pieno doh.gif vis dar save guodžiu kad mažai sveria, yra mažutis, tai gal tada duoti reikia blush2.gif bet kitą kartą pagalvoju, juk dėl nakties pienuko tas svoris neauga lotuliukas.gif
luli
Prie vieno miegelio priejom kai suejo 1menuo ir 1menesis,dukryte pati pradejo noret pietu miegelio tik 1karta 4u.gif
Kasema
QUOTE(EIDA @ 2010 01 25, 19:21)
*

Tai normaliai visai. Tikrai gana vieno miegelio. Tuo labiau, kad miega nemazai. Maniskis kazkur apie 1metuku buvo, kai atsisakem antrojo.
Uksnė
tokio amžiaus miegojo jau tik 1 kartą, pavalgiusi pietus.
neringute22
pas kiekviena vaika individualiai nusistato miego rezimas.
maniskis iki1m.miegodavo 2k.i diena, jokiu budu nereikia per prievarta nustatineti to grafiko, t.y. migdyti per prievarta. vaikas pats sau nustato sau miego grafika
Miranda80
QUOTE(EIDA @ 2010 01 25, 18:21)
*

Maniskei beveik 1m 2men, ji miega 2 kartus bet po 30 min, kartais kuri nors miegeli 40 min. Keliasi 8.30, pirmas miegelis apie 12 val., antras apie 16 val., o nakties miegelio eina 21 val. Nakti keliasi n+k kartu...Dar maitinu nakti MP, bet duodu dazniausiai 2 kartus, kitais kartais kai prabunda - pavyksta nuramint be MP 4u.gif
EIDA
QUOTE(Miranda80 @ 2010 01 26, 23:33)
Maniskei beveik 1m 2men, ji miega 2 kartus bet po 30 min, kartais kuri nors miegeli 40 min. Keliasi 8.30, pirmas miegelis apie 12 val., antras apie 16 val., o nakties miegelio eina 21 val. Nakti keliasi n+k kartu...Dar maitinu nakti MP, bet duodu dazniausiai 2 kartus, kitais kartais kai prabunda - pavyksta nuramint be MP 4u.gif
*

Maniškis irgi keliasi n-kartų, jau pavargau blush2.gif bet vyriukas kartais pavaduoja 4u.gif naktelę, o dabar kelias dienelias, vėl žiūrime du kartus miega, gal jam dantukai ar pilvelis koks kaip skauda ir nemiega schmoll.gif Naktį keliuosi maitinti du kartus ax.gif o atrodo jau ponulis galėtų visą naktį išmiegoti, bet kadangi labai mažai sveria, tai duodu mišinio g.gif o ne vandenuką, nors jaučiu su vandenuku ir neužkiščiau jo schmoll.gif
avelanr
Mano dukrytei 1 metukai ir 3 sav, tai dar miegam 2 kartus po 1,5 val. Kartais miega tik viena karta. Cia jau kaip jinai pati uzsinori. Nakti jau nuo kokiu 2 men nesikeliam valgyti. Kazkada pabande nakti misinuko issireikalauti, daviau vandenuko ir kai kita nakti kelesi, vel vandenuko pasiuliau. Pareke truputi ir kita nakti jau nebesikele. Dantukams kenkia naktiniu misinuku davimas. Jei kada sugalvosit atpratinti nuo misinuku nakti, reiks daug kantrybes, bet tvirtai nusiteikus rezultata pasieksit.
egliuchiux
QUOTE(EIDA @ 2010 01 26, 11:56)
*

mes einam miegoti 21h ir pienuka geriam tik 7h .. aisku atsikelia n kartu bet nevalgo jau senai naktim...
QUOTE(EXTRAA @ 2010 01 26, 14:10)
Tai mes, turbut, visai nuo normos nukrype... Jau nuometuku tik viena karteli temiegam diena, ir tas pats miegelis tesiasi tik 1-1,5 val. Ir nieko blogo neurologe nesake, tiesiog uztenka tiek  smile.gif
*

mes taip pat biggrin.gif atsikelia 9h ... eina miegot 13h ir miega 1-1,5h ...
Christaliukas
Maniskiui 1,5 metuku. Einam miegoti vakare 10-11 val. keliames is ryto 10 val. ir pietus miegame apie 14-15 val. ziurint kada jis pavarksta. Pietu miegelis trunka 2 valandas mazdaug.
Manau, kad to vaikui pilnai uztenka, nes jis neturi tiek veiklos, kad labai labai pervarktu ir reiktu netgi du kart migdyti diena.
EIDA
QUOTE(Christaliukas @ 2010 01 28, 18:36)
Maniskiui 1,5 metuku. Einam miegoti vakare 10-11 val. keliames is ryto 10 val. ir pietus miegame apie 14-15 val. ziurint kada jis pavarksta. Pietu miegelis trunka 2 valandas mazdaug.
Manau, kad to vaikui pilnai uztenka, nes jis neturi tiek veiklos, kad labai labai pervarktu ir reiktu netgi du kart migdyti diena.
*

kaip Jums pavydžiu baltai blush2.gif 4u.gif kiek jūsu mažiukas ilgai miega thumbup.gif thumbup.gif
banguze
Mano dukra, dieną miega 1 kartą ~1-1,5 val. , naktį miega nuo ~21.30 iki ~8.30. Toks režimas nuo metų panašiai, jai dabar 1 metai ir 5 mėnesiai.
Pamenu, kai augo sūnus teiravausi neurologės, ar ~11 val. miego per parą pakanka 1 metų vaikui, gydytoja sakė "sočiai".
iingaxxx
*

manau pilnai uztenka blush2.gif maniskis ir nuo panasaus amziaus pradejo miegoto 1 miegeli ax.gif
dominyka3
*

jei jam užtenka vieno karto, tai viskas tvarkoj 4u.gif nes mums labai jaučiasi, kad vieno karto dar mažai ir miega 2 kartus ax.gif , o vyresnėlis nuo 2 metų visai nebemiegodavo pietų, ir tai buvo didžiausia kankynė jam darželyje, kai reikdavo išgulėti porą val. doh.gif
*Selma*
Mano dukrytė, tokio pačio amžiaus miega tik vieną kartą pietų miegelio. Išmiega kokias tris valandas. Jai tikrai užtenka vieno pamiegojimo per dieną. Ir taip jau nuo metų laiko. Bet kiekvienas vaikas - individualus.
Dziurgita:)
Sveikutes mamytes,
maniskis 1m 1men, bet zinokite pas mus su miegu tragedija, zodziu, diena miegame du kartus, trukme ivairi, bet ryte keliames 5.00, 6.00,retai 7.00 ryte, baisu, nezinau ka daryti verysad.gif
Zodziu reikia man Jusu labiau patyrusiu patarimo....
Parasysiu mazdaug kaip mazas miega:
Ryte keliasi kaip ir minejau anksti unsure.gif
tada eina miegoti po 4-5h tai yra 8.00, 9.00, 10.00 ,miega dazniausiai tik valanda, tada eina miegoti apie 6.00 vakare ir miega neatsibunda, turiu eiti ji kelti puse devyniu, nes toks ispudis kad miegotu jau kaip ir nakciai, bet ka man daryti, jei jis uzmiega 6.00 vakare, jei jo nekelsiu, tai man reiks keltis 3-4 h ryto, beprotybe...del to ir keliu ji, tuomet mes pabuname iki 10-11h vakaro ir einame miegoti, ryte vel tas pats apei 6.00h ''labas rytas'' doh.gif
Gelbekite, kaip man sureguliuoti tuos miegojimus, kad ryte nesikeltu taip anksti...
jis kazkaip nakti neilgai miega, juk turetu bent 9-10h miegoti, o maniskis...maximum 8h verysad.gif
ADREV
pilnai užtenka vieno karto biggrin.gif
indvai
Na mes miegam nuo 11 men tik viena karta...
banguze
QUOTE(Dziugidziu @ 2010 01 30, 19:40)
Sveikutes mamytes,
maniskis 1m 1men, bet zinokite pas mus su miegu tragedija, zodziu, diena miegame du kartus, trukme ivairi, bet ryte keliames 5.00, 6.00,retai 7.00 ryte, baisu, nezinau ka daryti verysad.gif
Zodziu reikia man Jusu labiau patyrusiu patarimo....
Parasysiu mazdaug kaip mazas miega:
Ryte keliasi kaip ir minejau anksti unsure.gif
tada eina miegoti po 4-5h tai yra 8.00, 9.00, 10.00 ,miega dazniausiai tik valanda, tada eina miegoti apie 6.00 vakare ir miega neatsibunda, turiu eiti ji kelti puse devyniu, nes toks ispudis kad miegotu jau kaip ir nakciai, bet ka man daryti, jei jis uzmiega 6.00 vakare, jei jo nekelsiu, tai man reiks keltis 3-4 h ryto, beprotybe...del to ir keliu ji, tuomet mes pabuname iki 10-11h vakaro ir einame miegoti, ryte vel tas pats apei 6.00h ''labas rytas'' doh.gif
Gelbekite, kaip man sureguliuoti tuos miegojimus, kad ryte nesikeltu taip anksti...
jis kazkaip nakti neilgai miega, juk turetu bent 9-10h miegoti, o maniskis...maximum 8h verysad.gif
*

Palaipsniui vėlinkit dienos miegą ir atsisakykit vakarinio 6 val. Jei pabudo 5-6 val. ryte, dieną migdykit ~11-12 val. (gal išmiegos ilgiau nei 1 val.) ir tada vakare nakčiai stenkitės ištempt kuo ilgiau, bent iki 19-20 val., čia pradžioje. Paskui po truputį vėlinkit dienos miegą iki kokios 13-14 val, ir manau, kad be problemų sulauksit vakaro 20-21 val. Tokiu metu užmigęs vaikas manau neturėtų pabust anksčiau nei 7-8 val., o gal ir vėliau. Beabejo, režimas nepasikeis per dieną ar dvi, tačiau pakeist tikrai įmanoma. Užsibrėžkite tikslą, kad miegojimo laiką kasdien vėlinsit po 10-15 minučių, taigi per savaitę išloštumėte daugiau kaip valandą. Aš tokiu metodu vadovaujuosi, kai viena valanda pasukamas laikrodis rudenį ar pavasarį, mes panašiai per 2-3 dienas susidraugaujam su nauju laiku smile.gif Beje, nežiūrėkite kiek vaikas miega naktį, o sumuokite paros miegą. Kaip minėjau, pasak gydytojų, 1 metų vaikui per parą miegot 11 val. sočiai, o jūsų vaikas ir miega panašiai, jei miega naktį apie 8 val., rytinis miegas ~1 val ir vakare nuo 18 iki 20.30 dar 2,5 val, taigi isviso 11,5 val per parą, daugiau ir nereikia smile.gif Sėkmės 4u.gif
Wika&
nuo metuku miegam tik viena karta tik anksciau pietu miegelis svyruodavo 1-2val.o dabar isparpia ir po 3-4valandas doh.gif ir nakty liuks miega mazdaug nuo 22-9 ryto smile.gif
juk kiekvienas vaikutis individualus,skirtingas pats pasirenka dienos grafikeli ax.gif
Dziurgita:)
QUOTE(banguze @ 2010 01 31, 01:50)
Palaipsniui vėlinkit dienos miegą ir atsisakykit vakarinio 6 val. Jei pabudo 5-6 val. ryte, dieną migdykit ~11-12 val. (gal išmiegos ilgiau nei 1 val.) ir tada vakare nakčiai stenkitės ištempt kuo ilgiau, bent iki 19-20 val., čia pradžioje. Paskui po truputį vėlinkit dienos miegą iki kokios 13-14 val, ir manau, kad be problemų sulauksit vakaro 20-21 val. Tokiu metu užmigęs vaikas manau neturėtų pabust anksčiau nei 7-8 val., o gal ir vėliau. Beabejo, režimas nepasikeis per dieną ar dvi, tačiau pakeist tikrai įmanoma. Užsibrėžkite tikslą, kad miegojimo laiką kasdien vėlinsit po 10-15 minučių, taigi per savaitę išloštumėte daugiau kaip valandą. Aš tokiu metodu vadovaujuosi, kai viena valanda pasukamas laikrodis rudenį ar pavasarį, mes panašiai per 2-3 dienas susidraugaujam su nauju laiku smile.gif Beje, nežiūrėkite kiek vaikas miega naktį, o sumuokite paros miegą. Kaip minėjau, pasak gydytojų, 1 metų vaikui per parą miegot 11 val. sočiai, o jūsų vaikas ir miega panašiai, jei miega naktį apie 8 val., rytinis miegas ~1 val ir vakare nuo 18 iki 20.30 dar 2,5 val, taigi isviso 11,5 val per parą, daugiau ir nereikia smile.gif Sėkmės  4u.gif
*

Super thumbup.gif aciu Jums, taip ir darysiu, parasysiu veliau kaip sekesi mirksiukas.gif
banguze
QUOTE(Dziugidziu @ 2010 01 31, 17:28)
Super thumbup.gif  aciu Jums, taip ir darysiu, parasysiu veliau kaip sekesi mirksiukas.gif
*

OK smile.gif lauksim, tikiuos, kad naujienos bus geros wink.gif
babis
Mes kazkur nuo metuku irgi pradejom tik 1 kart miegoti, tai diena miegam apie 1-3 val. ax.gif
diva3
Dazniausiai mes miegam viena karta per diena mazdaug 2val. Reciau 2 kartus per diena. Manau jei 3 valandas ismiega vaikas ir nebuna i vakara irzlus tuomet jam uztenka ir vieno karto. 4u.gif
Zuzi_šoka
Mano suneliui taip pat metai ir trys menesiai - miega du kartus dienoje. Dienotvarke mazdauk tokia nusistovejo- keliasi 9 ryto
pietu miegelis nr.1 - nuo 12 iki 13.30
pietu miegelis nr.2 - nuo 16.30 iki 18
nakciai guldom apie 22.30 ax.gif
EIDA
Sveikutės 4u.gif vėl aš rašau, nu visai nebenori miegoti mano bernelis doh.gif baigiu galą gauti doh.gif naktim nemiega, pamiega biški , atsisėda ir klykia, panešioju vėl užmiega, diena be ašarų iš vis neužmiegame, o jei nepamiega, tai tikra žodžio prasme, nebepaeina, virsta visur. Vakar idėjau VIBURKOL žvakute, sakau gal dantys, nu bet nematyti doh.gif nebežinau , kas mano vaikui g.gif
aissttee
QUOTE(EIDA @ 2010 02 08, 18:52)
Sveikutės 4u.gif vėl aš rašau, nu visai nebenori miegoti mano bernelis doh.gif baigiu galą gauti doh.gif naktim nemiega, pamiega biški , atsisėda ir klykia, panešioju vėl užmiega, diena be ašarų iš vis neužmiegame, o jei nepamiega, tai tikra žodžio prasme, nebepaeina, virsta visur. Vakar idėjau VIBURKOL žvakute, sakau gal dantys, nu bet nematyti doh.gif nebežinau , kas mano vaikui g.gif
*

Pas mus irgi dar visai nesenai buvo toks etapas, ir gana netrumpai. Naktim vis verkdavo ir verkdavo, diena su piktumais ir asaromis taip pat uzmigdavo. Viskas baigesi, kai nutraukiau naktini maitinima, vaikas ismiega visa nakti, na zinoma vartos, muistos, bet nebeverkia, nebent truputi pazyzia karta kita. gali but gal iltiniai dantukai kalasi, nes mum jie labai ilgai kankino maziu ir naktimis labai verkdavo, o islisdavo negreit, poto pamatydavau, kad jau istine dantebos, tai zinodavau, kad kalas. Per menesi ar greiciau manau praeis jei tai dantukai, sekmes

Del atsakymo i tema - tai miegam 1k/d po 1-1.20min (jei miegam namie) arba 1,5val (jei lauke). Nakti ismiega 9-10val.
EIDA
QUOTE(aissttee @ 2010 02 11, 01:04)
Pas mus irgi dar visai nesenai buvo toks etapas, ir gana netrumpai. Naktim vis verkdavo ir verkdavo, diena su piktumais ir asaromis taip pat uzmigdavo. Viskas baigesi, kai nutraukiau naktini maitinima, vaikas ismiega visa nakti, na zinoma vartos, muistos, bet nebeverkia, nebent truputi pazyzia karta kita. gali but gal iltiniai dantukai kalasi, nes mum jie labai ilgai kankino maziu ir naktimis labai verkdavo, o islisdavo negreit, poto pamatydavau, kad jau istine dantebos, tai zinodavau, kad kalas. Per menesi ar greiciau manau praeis jei tai dantukai, sekmes

Del atsakymo i tema - tai miegam 1k/d po 1-1.20min (jei miegam namie) arba 1,5val (jei lauke). Nakti ismiega 9-10val.
*

O kaip nutraukei maitinimą naktimis, kad nebesikeltu. doh.gif
astalaur
Mano mergytei 1,5 m., miega viena karta per diena apie 2 val. Vakare, jei atrodo pavargusi, tiesiog pagulinejam ant lovos ir paskui ji vel kupina energijos buna. Nebeguldau vakare jos miegoti nuo kokiu 1,3 m., kai vis sunkiau uzmigdavo. Pagalvojau, kam mums abiem vargti, jei jai uztenka pagulineti. Nakti miega palyginus ramiai, pakniurksi nebent, jei nusikloja. Buvo momentas, kai jai per karsta kambaryje buvo, nebeturedavo kuom kvepuoti, tai vis keldavosi pati ir mus zadindavo. Bandem garintuva paleisti, tai oro drekinimas kaip ir padejo, tik kad tas garintuvas burzgia, tai prizadindavo smile.gif Galiausiai ta naktini budinejimasi isprendem taip - sumazinu sildyma ir pradarau fortkute (nesvarbu, kiek salcio lauke). Ir miega mazoji thumbup.gif
Sandra_I
viena karta dienoje
dajna
mes 1 metukai ir 3 men,dazniausiai miegam 1 karta dienoi smile.gif
Kyvis
mazdaug nuo metuku miega 1 karta apie 2-2,5 val. Tikrai nemamau kad mazai, nes dienomis ji rami, nakti ismiega apie 10-11val.
O pediatru rekomendacija miegoti 2 kartus tokiam amziuj ir yra tik rekomendacija. Tai labai individualu. Jei vaikui uztenka 1 miegelio, kam versti, ar pergyventi kad mazai.
perlixike
maniskis miega 1k. iki 2 val., jei labai pavarges vakarop eina dar pusvalandziui pamiegot smile.gif
LOOONDA
Mano dukrytei 1 m ir 2 men.Pietu miegelis trunka 3-4 val.,o vakare einame miegoti 21 val ir miegam iki 8 val. smile.gif
Žalia Rūta
Maniskis tai kaip diena, taip naujiena. Buvo atveju, kad 4 valandas miegojo ir aisku, kai tevai planu turi lotuliukas.gif
Kadangi keliasi jis 8:30 - 10 val, tai miega dazniausiai viena karta 2 valandas. Buna, kad ir maziau, kas man nepatinka.
misdrieziuke
mes irgi panasiai.keliames tarp 8 ir 10.diena numiega pora valandeliu.o 10 einam vel liuliuko.dar kartais masinoj jei kur vaziuojam nusnaudzia.o kartais tai ir prasibaladoja nemiegojes,jei pvz kazkur isvaziuojam vidury dienos.bet jau tada nakti miega kaip uzmustas
zverelis2
Labai gerai atsimenu, nes kai mazajai buvo metukai mes isvykom i kelione ir po to, ji miegodavo tik viena karta per diena apie dvi tris valandas, vakarais eidavo miegucio apie 22 valanda, o rytais, mes abi apie 9-10 valanda keldavomes. Kiekvienas vaikelis miega tiek kiek jam reikia, tikrai nereikia labai pergyventi del to, kad metuku su virs miega tik karta per diena.
murce
Mums 1 m. 2 mėn. ir miegam 2 kartus dar....10-12 ir 16- 17.30 val. gulasi apie 22, keliasi apie 7 val... naktį daug kartų dar pabunda, neramiai miega ax.gif
Anita5
mano dukrytė dabar dažniausiai miega vieną kartą, apie 2 valandas, keliasi ryte 7, o pietų miegoti eina apie 12 - 1 valandą. naktį išmiega ramiai, labai retai kada prabunda, bet ir tuomet pasiguldau šalia ir toliau miegam smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.