Suprantu, kad tai labai individualu, bet idomu kiek jusu mazyliai sunaudoja pampersu per para, maniskei prireikia 12-16 pampersu per para.Ar ne per daug?
Sveikos supermamos,
Suprantu, kad tai labai individualu, bet idomu kiek jusu mazyliai sunaudoja pampersu per para, maniskei prireikia 12-16 pampersu per para.Ar ne per daug?
Oo kiek daug
QUOTE(Giedronija_ @ 2010 01 25, 18:25) Sveikos supermamos, Suprantu, kad tai labai individualu, bet idomu kiek jusu mazyliai sunaudoja pampersu per para, maniskei prireikia 12-16 pampersu per para.Ar ne per daug? Aha, daugoka
Mano maziuke laaaaabai megsta kaktelti i nauja pampersiuka .Tik pakeiciu ir tik turkst ir vel pampersa nauja reikia deti
QUOTE(Giedronija_ @ 2010 01 25, 18:48) Mano maziuke laaaaabai megsta kaktelti i nauja pampersiuka .Tik pakeiciu ir tik turkst ir vel pampersa nauja reikia deti Gal keičiat pampersą prieš valgant? Jei taip, tai pabandykit pavalgius po kiek laiko keisti, nes tada dažniausiai ką nors ir padaro QUOTE(Giedronija_ @ 2010 01 25, 19:25) Sveikos supermamos, Suprantu, kad tai labai individualu, bet idomu kiek jusu mazyliai sunaudoja pampersu per para, maniskei prireikia 12-16 pampersu per para.Ar ne per daug? Labai daug tikrai Pas mus rekordas buvo gal kokie 8 pampersai per para, kai vaikas viduriavo. O siaip, pirmaisiais men vidutiniskai budavo apie 6, dabar apie 4 pampus per para. Nakti keiciau tik pirmasias sav., o siaip pries einant miegoti ir tada jau tik ryte. Kaku nakti vaikas praktiskai niekada nepridaro, o del sysiaus nekeiciu, nes kiek esu bandziusi, issibudina ir naktis baigiasi. QUOTE(Giedronija_ @ 2010 01 25, 20:25) Sveikos supermamos, Suprantu, kad tai labai individualu, bet idomu kiek jusu mazyliai sunaudoja pampersu per para, maniskei prireikia 12-16 pampersu per para.Ar ne per daug? Taip, tai labai individualu. Bet tiek daug dažniausiai ir būna pirmus mėnesiukus, ypač, kurie gauna tik MP - greitesnė apykaita, skystesni viduriukai. Vėliau, pradėjus duot papildomo maistelio viduriukai sukietėja, maniškiams įvedus papildomą maitinimą - užtekdavo 7-8 vnt. per parą, nes vyresni ir naktį rečiau tuštinasi.
Nakti nuo 12 iki 7 ryto pakeiciu 3, o kartais kakteli ir i nauja tai 4 pampersiukus. Nezinau gal as to momento neislaukiu kada prikakins daugiau, bet siek tiek isteni ir man jau gaila, kad sikute neissustu ir keiciu
QUOTE(Giedronija_ @ 2010 01 25, 19:57) Nakti nuo 12 iki 7 ryto pakeiciu 3, o kartais kakteli ir i nauja tai 4 pampersiukus. Nezinau gal as to momento neislaukiu kada prikakins daugiau, bet siek tiek isteni ir man jau gaila, kad sikute neissustu ir keiciu Paliakyk vaika be pamperso, nebereiks taip daznai keisti ir uzpakaliukui bus geriau Jei nesinori dazniau skalbt paluciu, tai vaistinese yra spec paklotuku.
Palaikau, bet iskarto pradeda zagseti, nors atrodo ir nesalta
mes siuo metu per para sunaudojam 5-6 pampersus
Draugai juokiasi, kokiais kiekiais mes pampersiukus perkam. Matau mano mergaiciuke visai netaupi
Gera mintis su kojinytem paliksiu kaip nurengsiu
Mes sunaudojam apie 6-8 sauskelnes per para, leliui jau beveik 3 men, o kai buvo labai maziukas, tai kartais net 3-4 sauskelnes sueidavo ant karto
As manau, kad 3 kartus i para keisti sauskelnes tikrai yra permazai, jau geriau dazniau ir negaileti pinigeliu del mazylio sveikatos. QUOTE(Ledita1 @ 2010 01 25, 20:33) Mes sunaudojam apie 6-8 sauskelnes per para, leliui jau beveik 3 men, o kai buvo labai maziukas, tai kartais net 3-4 sauskelnes sueidavo ant karto As manau, kad 3 kartus i para keisti sauskelnes tikrai yra permazai, jau geriau dazniau ir negaileti pinigeliu del mazylio sveikatos. Beje, mano mazuliukas, tai kakoja valgydamas ar ne uz ilgo pavalgius. Tai dazniausiai gaunasi taip, kad kiek kartu valgo, tiek kartu ir sauskelnes keiciu, net jei ir nepakakoja, manau kad si rutina kaip tik Papildyta: QUOTE(Ledita1 @ 2010 01 25, 21:16) Beje, mano mazuliukas, tai kakoja valgydamas ar ne uz ilgo pavalgius. Tai dazniausiai gaunasi taip, kad kiek kartu valgo, tiek kartu ir sauskelnes keiciu, net jei ir nepakakoja, manau kad si rutina kaip tik Ups, pati i savo zinutes atsajeju QUOTE(Vitoria @ 2010 01 25, 18:31) Oo kiek daug Kai grįžom iš ligoninės, sunaudodavom po 8 per parą, vėliau, kai buvo poros mėnesių, ėmė retėti iki 5-6
Mes sunaudojam 5-6, kartais 7. Kai nuimu pampersa stengiuosi mazyli virs kriaukles palaikyti, dazniausiai jis taip pasysioja. Per diena taip pasysioja iki 4 kartu. Kai keiciu pampersa, stengiames pasimankstinti, ar pazaisti, jis taip pliku uzpakaliu pabuan. Nors keleta kartu per diena uzdedu kelnaites, kad pabutu be pamperso. Ir dabar jis miega su kelnaitem, be pamperso. Patiesiau tik neperslampama paklodele.
apie 4-5
da
Mes tai 5 - 6 per parą..Aišku, jei reikia, keičiam ir dažniau.
Mes gal kokius 4 dabar sunaudojam. Aišku, kartais būna ir daugiau
QUOTE(Giedronija_ @ 2010 01 25, 18:57) Nakti nuo 12 iki 7 ryto pakeiciu 3, o kartais kakteli ir i nauja tai 4 pampersiukus. Nezinau gal as to momento neislaukiu kada prikakins daugiau, bet siek tiek isteni ir man jau gaila, kad sikute neissustu ir keiciu Mano mergina kai kakindavo, tai iškart seriją varydavo kokius 3-4 kartus per pusvalandį
Mes sunaudojam 3-4 pampius,nakty as nekeiciu
Kai visai mažas buvo - mes irgi virš 10 pampersų per dieną pakeisdavom. Dabar (beveik 4 mėn.) - apie 6-7. Naktį nebekeičiu, o ir pastebėjau, kad labiausiai siusioja ne naktį, o ryte.
Aš paprastai pačiupinėju, jei pampersas jau putlesnis, vadinasi - pasiusiota - tai ir keičiu, kad vyriška aparatūra nekaistų ir nebūtų spaudžiama.
Po kiekvieno maitinimo keiciu, o maitinu kas 2-4 val Tai iseina, kad mazdaug 8 pampersai
Pirmomis sav. mano mazoji sunaudodavo 12-14 sauskelniu per para. Labai daug tustindavosi
kai mano vyresneliui buvo beveik metukai, viena karta vakare pamirsau uzdeti pampersa, nes vyruka laikydavau kartais be ju, ir ryte tik ta pastebejau, be to jis buvo visiskai sausas
Mano panelė irgi labai mėgsa pažymėti kiekvieną naują sauskelnytę, ar patiesaliuką, vienu žodžiu viską, kas po užpakaliuku. Pirsteli ir nusičiaudint, ar pakosint. Net rankšluostį po kiekvienų maudynių tenka keisti
Papildyta: [quote=Giedronija_,2010 01 25, 22:08] [quote=Ledita1,2010 01 25, 21:19] Beje, mano mazuliukas, tai kakoja valgydamas ar ne uz ilgo pavalgius. Tai dazniausiai gaunasi taip, kad kiek kartu valgo, tiek kartu ir sauskelnes keiciu, net jei ir nepakakoja, manau kad si rutina kaip tik Papildyta: Mes lygiai taip pat šaudomės
Apie 6
6-7
Galvoju 4-7 pampersai per para butu pats tas, nes dabar didele pakuote Pampers ar Libero sauskelniu (kur yra apie 100vnt) sunaudojam per savaite
mes sunaudojam 7-8 dazniausiai, buna dienu ir daugiau, nes jei diena maziau miega, tai dzniau ir keiciu
QUOTE(Giedronija_ @ 2010 01 26, 18:41) Galvoju 4-7 pampersai per para butu pats tas, nes dabar didele pakuote Pampers ar Libero sauskelniu (kur yra apie 100vnt) sunaudojam per savaite O as niekaip nesuprantu kaip galima sunaudoti per para tik 4-5 pampersus, kiek tada valandu vaikas laikomas su vienu pampersu QUOTE(gitulia @ 2010 01 27, 00:56) O as niekaip nesuprantu kaip galima sunaudoti per para tik 4-5 pampersus, kiek tada valandu vaikas laikomas su vienu pampersu atsimenu, kai emilija buvo kokiu nz gal 10-12 men uztekdavo 3 pampersu per para... cia tipo taupiai QUOTE(gitulia @ 2010 01 27, 01:56) O as niekaip nesuprantu kaip galima sunaudoti per para tik 4-5 pampersus, kiek tada valandu vaikas laikomas su vienu pampersu Vakare paprastai vaikas eina miegoti 8:30 - 9 (plius minus), tai sauskelnes nakciai dedam apie 8, o keiciam daznaiusiai ti 8 ryto (kartais dar apie 11-12 vakaro arba apie 6 ryte), diena pries kiekviena nauja pampersa pabuna nuogas arba ant puodo, tai ir gaunasi tie 4-5 pampersai.
jei valgom tik mamos piena tai uztenka kokiu 4-5 pampersu, aisku jei nesitustina,o jei dar valgom ir misinuko tai kokiu 7 reikia
Man tai pradzioje apie 8 pampersu reikedavo. dabar pasidejau 10 pampersu ir ziurejau kiek uztenka - tai 2 dienom pakako. radau gera buda kad neprikakotu - kai prausiu uzpakaliuka ant kriaukles truputi ilgiau palaikau tokioj pozoj ant vienos rankos tai ant kriaukles ir issikakoja mazylis, o po to dar paguldau nuogu uzpakaliuku - jei gera nuotaika taip isbuna apie 0,5-1 val. tai ir pasisioja kelis kartus taip
Mum irgi ustenka apie 5-7 pampersiukus per para, db turim problemite mazilis nekakoja jau 4 dienas daktaras saka galima iki savaites laukti skaitas normale paskui desim zvakite.
iki savaitės? oho, aš girdėjau kad 5dienas max, na gal mano žinios klaidingos..
mes per parą pampių irgi sunaudojame apie 5, tuštinames tik vieną kart per parą o naktį nekeičiam paskutinį uždedame apie 12 ir poto keičiame apie 7. QUOTE(BOMBONKE nepavydek,pas mus pampersai irgi eina kaip vejas,kiek valgo tiek kakoja tiek keiciam Ir mums taip pat Zinau veliau sumazeja ju kiekis per para. Nors tiek guodzia
Sveikos, mes sunaudojam apie 8 sauskelnes per para.
Nuo gimimo iki kokiu 3 men. sunaudodavom apie 12 sauskelniu per para. Dabar 4-5.
SUNAUDOJAM APIE 6-7 PAMPERSUS
4-5 vnt. dabar, anksčiau pagal kakių kiekį
QUOTE(Smuk @ 2010 01 27, 03:37) apie tris val su tuo paciu pampersu, jei neprikakotas... mano mazoji 2 men ismiega nakti 10-12 val su tuo paciu prisisiotu pampersu ir nieko. odele svari, jokiu net paraudimu. siaip parai net nz kiek, gal 6-10... maniskiai (beveik 2 metu ir 3 men) vaikai nakti ismiega su vienu pampiu, odeles grazuteles, o maziausias sunaudoja 5-7 pampius per para, nes keisdama pampersa dazniausiai naudoju palute, ar dvi, taip susitaupo. Na, o kakadieniai pas mus kas antra ar trecia diena
Kai gime, tai kas 2val. keisdavau ir nakti keisdavau, kai pabusdavo valgyti! dabar kokiu 4-5 pampersu uztenka ir nakti nebekeiciu.
Per diena 4-6
QUOTE(putlute @ 2010 01 28, 02:05) 4-5 vnt. dabar, anksčiau pagal kakių kiekį nu ne talpoj esme |