QUOTE(BOMBONKE
@ 2010 01 28, 16:05)
nu ne talpoj esme
gi i moteriska alway'sa irgi oo kiek telpa bet malonumo su tokiu but maza..tuom ir pasakyta viskas 
mes keiciam mazdaug kas tris valandas, nes vyrukas slapio reikaliuko nepagaili
QUOTE(BOMBONKE nu ne talpoj esme mes keiciam mazdaug kas tris valandas, nes vyrukas slapio reikaliuko nepagaili
Ir ne tik odeles, bet slapimo taku, inkstu ir pan. Marinuojamas slapimas keleta valandu ant mazylio uzpakaliuko tikrai nera sterilus, o ir pamperiai ne be cheminiu priedu. Jei jau norisi taupyti, geriau tegul pabuna vaikas daugiau pliku uzpakaliuku.
QUOTE(Giedronija_ @ 2010 01 25, 19:48) Mano maziuke laaaaabai megsta kaktelti i nauja pampersiuka .Tik pakeiciu ir tik turkst ir vel pampersa nauja reikia deti Jo, būdavo ir mums taip. o kai kada pirsteli su tirščiais, taip sakant
iki kokiu dvieju menesiu keisdavau kas 2-3 valandas
As tai savo merginai pagal poreiki keiciu, tikrai siam reikalaui negailiu, nes del perlaikytu pampersu problemu gali tureti ne tik vyrukai bet ir merginos
sveiki
musu panelyte megeja pakakot
Mes dabar kai jau paaugom tai sunaudojam iki 10 per parą
kaip kada, bet vidutiniskai apie 8. papildomai mazius megsta kuomet plikinejames
mum 9 men.. per diena jai bunam namie tai sunaudojam 2,3 pampersiukus.. o taip beveik daug laiko praleidziam su triusikeliais
6-10
5-10 vnt, pagal poreiki
Sunaudojame apie 7-10 vnt.
kai visai maziukes buvom tai reikejo kokiu 10-14pampersu i para, o db reik nuo 5 iki 8
Jeigu mama netingi, tai galima sunaudoti maziau pampersu ir plius dar pamokinti vaika ant puoduko sedeti ir daugiau palaikyti nuogu uzpakaliuku
Tarkim 7-8 vaikas keliauja ant puodo, o pampersa dedasi po valandos, tada po 3-4 val vel keliauja ant puodo ir i lauka, lauke kokias 2 val miega, grizus namo keliauja ant puodo, o pampersas kartais dar buna sausutelis, tada keiciasi ji po keliu val ir paskui dar karteli tik pries miega. Taip ir gaunasi 4 per para.
dabar naudojame kiek reikia, tik nakti nekeiciu, nes labai bijau pazadinti
Mes ivairiai sunaudojam siaip visada kada valgom po valgio,tai apie 6 iseina,bet po nuemimo visada oro vonios nemaziau 15min
Per para sunaudojam kokius 5 tai tikrai, kartais 6, priklauso nuo to kiek kartu rimta reikala daro
Na mums 4-5 vnt uztenka
4-5
Musu mazyliui 2men, mes sunaudojam apie 8-10 pampersu per para, anksciau keisdavom pampersa pries maitinima, tai sunaudodavom ir po 14 pampersu, bet dabar matau, kad vaikas pakakoja po valgio, tad keiciames pavalge
Mano maziuke nemazina tempo
mano maziui 9 men tai nuo 3-5 pampersu
mums 2,5 men tai siuo metu (mazius kazkaip vis pridaro po beveik kiekvieno maitinimo) sunaudojam daugiau
Mum aštuoni mėnesiukai 5-6 pampiukus.
Siandien darem eksperimenta. Nuo 9 ryto iki 15 vl vaikas buvo be pampersu. Turim keleta slapiu paluciu ir pora slapiu kelniu
musiskiui 8 men , sunaudojam 3 pampersus
Uztenka kazkur 8-10 pampersiuku
Mums 8men., sunaudojam 5-6 pampersiukus!
QUOTE(Giedronija_ @ 2010 02 22, 20:45) Mano maziuke nemazina tempo siaubas... tai nejaugi tiek kartu tustinasi? mes sunaudojam 4 pampersus per diena. nakti nekeiciu, nes nekakoja nuo mazdaug 1.5 men naktimis. dabar 4 men. QUOTE(Giedronija_ @ 2010 02 22, 17:45) Mano maziuke nemazina tempo Labas, draugyte... manau, kad normalu tiek pampersiuku isnaudoti...mes per nakti sunaudojam 4-5, o per diena dar kokius 6-7. Nes jei vaikiukas valgo MP, tai ir tustinasi daznai... QUOTE(soul... @ 2010 02 25, 15:24) .mes per nakti sunaudojam 4-5, o per diena dar kokius 6-7. Nes jei vaikiukas valgo MP, tai ir tustinasi daznai... tai jei jus per nakti sunaudojat 4 sauskelnes, tai kazkur kas 1.5h tustinas? Mes ir tik MP tikrai negailium as pampiu, bet daugiau 7 nesunaudojam per para Niu buna kakadieniu tai pasitaiko visko QUOTE(amutex @ 2010 02 25, 18:37) As irgi taip galvoju QUOTE(Giedronija_ @ 2010 02 25, 19:31) As irgi taip galvoju Jūs apie tą pašalpą kurią panaikino 97lt.tipo pampersams.Nebėr
nu mums 4 menesiai ir mes per para pasikeiciam apie 7- 8 pampersus
nakti nekeiciu,tai siaip iseina nuo 4-6 pampersu
per para sunaudojam +/- 7 pampersus
mums 3 men, valgom misinuka
Mums 6 men,sunaudojam apie 5-6vnt, nakti nekeiciu.
Tris pampersus sunaudojam. Vieną nakčiai dedu. Dieną užtenka dviejų. Kurį laiką jau gali ir be jo būti. Mažyliui 11mėn..
5-6, maziukui 4 men. nakti nekeiciu
Nakti nekeiciu (nes visa nakti ismiega), diena apie 5 - 6 dabar jau tik, nes megsta nuogu dupciuku mazyle pabuti
Pas mus kokie 6-7 sueina
mazoji nakti nekelia, tai pampersiukas lieka nekeistas, parai dazniausiai 6-7vnt. mums 3 men.
Niu mes per para po du pampersa sunaudojam, ji dedam tik einant suneliui miegoti arba i lauka, ir pas gyditojus. O taip auginam su palom
5-6. nakti jau nebekeiciu.
10-12. Nakti keiciu.
Mano mažylei jau 5 mėnesiukai, tai dabar sunaudojam 5 - 6 sauskelnes. Kai buvo mažesnė, sunaudodavome daugiau ... Ant tokių dalykų mano manymu taupyti negalima. Tiesa, naktį nebekeičiu, nes Ji miega ramiai iki pačio ryto, o dieną dažnai leidžiame pabūti nuogutei.
Esam dvieju su puse menesio, sunaudojam 5 ar 6 pampersus per para. Nakti nesikeiciam. O anksciau budavo apie 10 ir daugiau.
Bet geras priminimas is mamyciu puses, reiks pastebet kaip ten nakti su tuo siusiojimu
maniskiui 8 men, tai sunaudojam 5-6 pampersus per para
|